Leke Giderici Haberleri

Hem doğal hem etkili leke çıkarıcı! Çıkmayan lekeniz kalmayacak

Çıkmayan lekeler bazen can sıkıcı olabiliyor. Bazen bir kıyafette bazen de koltuk, halı gibi ev eşyalarında görülen bu lekeler için doğal çözüm önerileri araştırılıyor. Özellikle yağ, kurumuş çamur, meyve, çay ve kahve gibi lekeleri çıkartmak oldukça zor olabiliyor. Bunun için evde kolaylıkla hazırlayabileceğiniz hem doğal hem de etkili leke çıkarıcı karışımı deneyebilirsiniz.

Kadin

Cilt lekesi sorunlarına kalıcı çözüm arayanlara en iyi leke giderici kremler

Cilt lekelerinin oluşumuna son vermek isteyen herkes buraya! Güneşin zararlı ışınları, çevresel ve yapısal nedenlerle cildimizde lekeler oluşabilir. Bu lekelerin oluşmasını engellemek ve daha önce oluşmuş lekeleri gidermek için pek çok ürün mevcut. Düzenli kullanımla fayda sağlayacağınız leke karşıtı fonksiyonel kremlerini sizin için araştırdık! Gelin, en iyi cilt lekesi giderici kremleri bir araya getirdiğimiz listeye birlikte göz atalım.

Kadin

Halı ve koltuktaki çay lekesini saniyeler içerisinde çıkarıyor! Mucize leke çıkarma yöntemi

Halı ve koltuk üzerlerinde oluşan çay lekeleri bazen kabusa dönüşebiliyor. Özellikle açık renk mobilyalarda çok göze batan lekeler bazen hangi yöntem denenirse denensin çıkmayabiliyorlar. Tek malzeme ile yapılan bu yöntem saniyeler içerisinde çay lekesini çıkarıyor. İşte mucize leke çıkarıcı yöntem...

Kadin

İnatçı yüzey lekelerinde kurtarıcınız olacak en iyi yağ çözücüler

İnatçı ve zorlu yağ lekelerini çıkarmanın aslında çok kolay ve pratik bir yolunun olduğunu söylesek ne dersiniz? Yağ çözücü sprey sayesinde mutfak ve yüzeylerde birikmiş yağ lekelerinden kolayca kurtulabilirsiniz. Pek çok marka arasında kararsız kalıyor ve "En iyi yağ çözücü hangisi?" diye merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. Sizin için hazırladığımız listede yer alan en iyi yağ çözücü markalarına gelin, birlikte göz atalım.

Haber

Leke Giderici

Leke Giderici Hakkındaki Haberler Mynet'te. Leke Giderici Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Leke, çil, kararma gibi sorunlar yaşayanlar buraya! Dilan Polat'ın önerilerini sizin için derledik

Temiz, bakımlı ve güzel gözükmek oldukça önemli. Bunu sağlayabilmek içinse pek çok farklı ürün ve imkân bulunuyor. Peki, büyük bir çeşitlilik içinde gördüğümüz bu ürünlerden hangilerine güvenebiliriz? Hangi markanın hangi ürünü size en doğru çözümü sunar? Endişelenmeyin! Sosyal medyanın tanınmış isimlerinden Dilan Polat'ın paylaştığı ve kendi markası olan Rise and Shine ürünlerini ve kullanıcı yorumlarını sizin için inceledik.

Magazin

En inatçı lekeyi bile çıkarır! Kahve lekesi nasıl çıkar? Kahve lekesini çıkarmak için en etkili çözüm

Sevdiğimiz kıyafetlerin, eşyaların üzerine dökülen ve leke bırakan içecekler istenmeyen görüntülere sebep olabiliyor. Lekeli yeri yıkasanız bile lekenin çıkmayacağını düşünüyorsanız aşağıdaki temizlik tüyoları en inatçı leke olarak görülen kahve lekesini bile kökten temizliyor. Kahve lekesi nasıl çıkar diye düşünüyorsanız aşağıdaki yöntemleri vakit kaybetmeden denemelisiniz.

Kadin

Bu kullanım alanlarını hiç duymadınız! Vazelin her alanda fayda sağlıyor

Her evde bulunan kozmetik ürünler denilince akla vazelin geliyor. Vazelin çok eski zamanlardan beri sıklıkla kullanılıyor. Çok pahalı kremlere göre daha fazla nemlendirme sağlayan vazelininin faydaları cilt bakımı ile sınırlı kalmıyor. Vazelinin faydaları saymakla bitmiyor. Peki vazelinin faydaları nelerdir? Vazelinin kullanım alanları nelerdir?

Kadin

Patates kabuklarını çöpe attığınız için pişman olacaksınız! Patates kabuklarının çok faydalı kullanım alanları

Sebzelerin en lezzetlisi olarak görülen patates herkes tarafından sevilerek tüketiliyor. Patatesin her çeşidi farklı güzellikte oluyor. Ancak patates hayatımızda sadece yiyecek olarak bulunmuyor. Patates kabukları birçok alanda hayatımıza kolaylık sağlıyor. Patates kabuklarının kullanım alanları çok yararlı olsa da maalesef bilinmiyor. Bu faydaları öğrendikten sonra kimse bu kabukları çöpe atmıyor.

Kadin

Verdiğiniz paraya sonuna kadar değecek en kullanışlı TikTok ürünleri

Söz konusu alışveriş olduğunda hiç şüphesiz bakmadan geçemeyeceğimiz bazı uygulamalar var. Dünyanın en çok kullandığı sosyal medya platformlarından biri olan TikTok, güzellikten elektroniğe kadar birçok ürünün bir anda viral olmasını ve rafların hızlıca boşaltılmasını sağlıyor. Gelin, fiyatını sonuna kadar hak eden ve performansıyla şaşırtan TikTok ürünlerini birlikte inceleyelim.

Haber

Çamaşır suyu lekesi sorun olmaktan çıksın! Çamaşır suyu lekesi nasıl çıkar?

Birçok kadın çamaşır suyu olmadan temizlik yapamıyor. Temizliğin olmazsa olmazı olarak görülen çamaşır suları temiz bir eve sahip olmanızı sağlasa da kıyafetlere sıçrayan çamaşır suları oldukça can sıkıcı olabiliyor. Çamaşır suyu lekesi nasıl çıkar? diye düşünüyorsanız bu yöntemi deneyebilirsiniz.

Kadin

Mobilyalarda oluşan beyaz lekeleri çıkarmak çok basit! Tek malzeme ile etkili sonuçlar alabilirsiniz

Mobilyaların üzerine konulan sıcak içecekler, yiyecekler mobilyada çeşitli izler oluşmasına neden olabiliyor. Bu izler oldukça kötü bir görünüme sebep oluyor. Birçok insan mobilyada oluşan beyaz lekelerin nasıl geçeceğini merak ediyor. Bu lekeler nedeniyle mobilya değişimi yapan insanlar bulunuyor. Ancak bu lekeleri çıkarmak için oldukça kolay bir hile bulunuyor.

Kadin

Çay lekesine hemen müdahale edin! En inatçı lekeleri çıkarmak için bunu uygulayın

Çay ülkemizde en sevilen içecekler arasında üst sırada yer alıyor. Sevilerek tüketilen çayın dökülmesi durumunda dökülen yerde istenmeyen lekeler oluşabiliyor. Çay lekesi zor çıkan lekeler arasında bulunuyor. Ancak inatçı çay lekelerini çıkarmak için çeşitli yöntemler bulunuyor.

Kadin

Dert etmeyin! Ruj lekesini çıkarmanız çok kolay, ruj lekesi nasıl çıkar?

Kıyafetleri her zaman makyaj yapmadan önce giymek gerekiyor. Makyajdan sonra giydiğimiz kıyafetlerde çeşitli makyaj kalıntıları kalabiliyor. Özellikle ruj lekeleri oldukça zor çıktığı düşünülen lekeler arasında bulunuyor. Ancak doğru yöntemler ile ruj lekesini çıkarmak hiç de zor değil! Aşağıda yer alan temizlik hilelerini kullanarak ruj lekesini çıkarabilirsiniz.

Kadin

Uygun fiyatına rağmen kullanışlı olmasıyla sizi şaşırtacak TikTok ürünleri

TikTok'ta birbirinden kullanışlı birçok ürünle karşılaşmak mümkün. Hayatı çok kolaylaştırdığı belli olan bu ürünlere ufak bir araştırma ile kolayca ulaşabilirsiniz. Uygun fiyatına rağmen hayatınızda birçok kolaylık sağlayacak TikTok ürünlerini sizin için bir araya getirdik. Haydi gelin, bu ürünlere beraber bakalım.

Haber

Her türlü lekeyi çıkarmanıza yardımcı olacak en iyi leke çıkaran çamaşır deterjanları

Tertemiz görünen ve mis gibi kokan çamaşırlara kavuşmak ister misiniz? "Kim istemez ki." dediğinizi duyar gibiyiz. Öncelikle güzel yıkayan bir çamaşır makinesi ve leke çıkarıcı etkisi bulunan kaliteli bir çamaşır deterjanına sahip olmanızı öneririz. Peki, hangi çamaşırlarda hangi deterjanı kullanmanız gerektiğini biliyor musunuz? En iyi leke çıkaran çamaşır deterjanlarını öğrenmek istiyorsanız sizler için hazırladığımız listemize göz atabilirsiniz.

Haber

İstenmeyen lekeleri kapatırken kullanabileceğiniz en iyi BB kremler

Pürüzsüz ve canlı görünen bir cilde sahip olmak muhtemelen birçok kişinin hayali. Neyse ki makyaj ile kolayca cilt tonunuzu eşitleyip cilt kusurlarını kapatabilirsiniz. Bu noktada sizin tercihiniz de fondöten yerine BB kremlerden yanaysa çok şanslısınız, ''En iyi kapatan BB krem hangisi?'' sorusunu sizin için yanıtladık. Peki, en iyi BB kremler listesinin detaylarına göz atmaya ne dersiniz?

Kadin

Farklı zeminlerde oluşan su lekelerini çıkartmanıza yarayacak ürün önerileri

Herkesin temizlik anlayışı birbirinden farklıdır. Bu, kullanılan malzemelerden evi temizleme şeklinize kadar farklılık gösterir. Çalışan biriyseniz ve yoğun bir hafta geçirdikten sonra hafta sonunuzu temizliğe ayırıyor ama duş kabininizdeki ya da halılarınızdaki lekelerle baş etmek zorunda kalıyorsanız doğru yerdesiniz. Bir süre sonra baş belası olan bu lekelerden kurtulmanıza yardımcı olacak ürünleri sizin için sıraladık!

Haber