Makarna Tarifi Haberleri

Ispanaklı makarna tarifi: Ispanaklı makarna nasıl yapılır?

Hem sağlıklı hem de lezzetli tariflerin peşindeyseniz ıspanak ve makarnayı bir tabakta buluşturan bu tarife bayılacaksınız. Ispanaklı makarna tarifi hem çok kısa sürede yapabileceğiniz hem de öğünlerinizde ve yemek davetlerinizde sunabileceğiniz bir yemek. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 11-03-2024 19:58

Kremalı tadında: Hazır kremasız makarna tarifi

Makarna en sevilen yiyecekler arasında bulunuyor. Özellikle kremalı makarnaların lezzeti gönüllere taht kuruyor. Ancak krema ağır bir tat olduğu için şişkinliklere sebep olabiliyor. Kremasız ama krema tadında makarna yapmak istiyorsanız bu tarifi mutlaka denemelisiniz.

Yemek 21-08-2022 16:48

Herkesin vazgeçilmezi: Makarna salatası tarifi

Yenilen yiyeceklerin yanına en çok yakışan salatalar arasında olan makarna salatası herkes tarafından sevilerek yeniliyor. Her yaştan insanın sevdiği makarna salatasını oldukça kolay ve lezzetli bir şekilde yapabilirsiniz.

Yemek 08-06-2022 14:54

Makarna suyuna poşet çay atın! Etkileri şaşırtacak

Makarna vazgeçilmez yemekler arasında yer alıyor. Her farklı çeşidiyle lezzetli olmayı başaran makarnayı pişirirken bazı taktikleri izlemek gerekiyor. Doğru pişirme yöntemleri makarnanın lezzetine lezzet katıyor. Kimsenin bilmediği püf noktalar arasında bulunan makarna suyuna poşet çay atmak etkili sonuçlar sağlıyor.

Yemek 13-05-2022 14:39

Evinizden mis gibi kokular gelecek! Ramazan'ın 11.gün menüsü

Hem sağlıklı hem de lezzetli menüler oluşturmak zorlayıcı olabiliyor. Uzmanlar sağlık için iftar sofralarında sağlıklı çeşitlere yer verilmesi hakkında uyarılarda bulunuyorlar. Sizin için hazırladığımız menü ile sağlıklı ve doyurucu sofralar kurabilirsiniz.

Yemek 12-04-2022 09:35

Spagetti Carbonara nasıl yapılır? Bu lezzet İtalyanları bile kıskandıracak

‘İtalya’ kelimesini duyduğunuzda aklınıza ne geliyor? Pek çok kişinin gözünün önünde lezzetiyle ağız sulandıran bir tabak makarnanın belirdiğine eminiz. 7’de 70’e herkesin sevdiği bir yemek olan makarnayı biraz da lezzetli hale getirmeye ne dersiniz?

Yemek 24-09-2021 15:50

İtalyan şeflere meydan okuyacak kadar güzel makarna yapabilirsiniz! Bu ipucuna kulak verin

Bol domatesli, kremalı mantarlı, sarımsaklı yoğurtlu ya da sade... Her haliyle günü kurtaran makarna, İtalyan mutfağının dünyaya kattığı en önemli lezzetlerden biri olarak kabul ediliyor. Sosu ne olursa olsun püf noktasını bilerek haşladığınız bir makarna şölen sofralarında dahi servis edilebilir. Peki makarna pişirmenin püf noktası nedir?

Yemek 06-09-2021 17:09

Kilo aldırdığını sandığımız makarna tarifi doğru hazırlandığında öyle yararları var ki...

Makarna, karbonhidrattan zengin besin değerleri nedeniyle zararlı olduğu düşünülerek tüketilmek istenmeyebilir. Ancak içinde nişastanın yüzde 40'ı vücut tarafından emildiğinden zarardan çok yarar sağlar. Özellikle gün içinde enerji harcayan kişilerin rahatlıkla tüketebileceği bir yemektir. Peki makarnayı nasıl hazırlamak gerekir? İşte Uzman Diyetisyen Gizem Keservuran'ın anlatımıyla besin değerlerinden en iyi şekilde yararlanabilmek için makarna hazırlarken dikkat edilmesi gerekenler...

Yemek 16-06-2021 15:28

Birbirlerine çok yakışıyorlar! Sağlığınızı bozabileceğini biliyor muydunuz?

Lezzet açısından hoşumuza giden yemekleri genelde birlikte tüketmeyi tercih ediyoruz, oysa bazı gıdaları bir arada tüketmemek gerekiyor. Peki hangi besinler bir araya geldiğinde zararlı oluyor? İşte birlikte tüketilmesi zararlı yiyecekler...

Yemek 18-05-2021 17:41

Tadına doyulmaz kaşık kaşık yedirir! Kremalı tavuklu makarna tarifi

Makarnalı yemeklerin her halini seviyoruz. Hele bir de üzerinde muhteşem bir sos varsa tadına doyamıyoruz. Bugün de kaşık kaşık yediren bir tarifle karşınızdayız. İşte kremalı tavuklu makarnanın en kolay ve en nefis hali.

Yemek 17-03-2021 17:19

Kapya Biber Soslu Makarna

Makarnayı rengarenk sevenler buraya!

Yemek 22-08-2017 15:38

Beşamel soslu fırın makarna nasıl yapılır?

Beşamel soslu fırın makarna yapmak istiyorsanız bu tarife göz atmalısınız.

Yemek 26-10-2015 07:56