Maskara Haberleri

Maskara siparişi yüzünden hayatları alt üst oldu! 'Zor uyuyorum! Saçlarıma aklar düştü'

Kocaeli'de ortağıyla birlikte internet üzerinden kozmetik ürün satışı yapan Emin Kırdudu, iletişime geçtiği firmadan 120 bin TL değerinde 800 maskara sipariş etti. Hem ürünleri hem de parasını geri alamayan genç, "Geceleri zor uyuyorum. Çok kısa sürede saçlarıma aklar düştü. Bu insanlar yüzünden, yaşadığım stres yüzünden hayattan soğudum" dedi.

Haber 28-02-2024 11:09

Verdiğiniz parayı sonuna kadar hak edecek, etkisini anında gösterecek güzellik ürünleri

Rimelden dudak parlatıcısına, kremden saç maskesine kullanıcılarından tam not alan, verdiğiniz parayı sonuna kadar hak edecek güzellik ürünleriyle tanışmaya hazır mısınız? Aldığınıza pişman olmayacağınız, cildinize ve saçınıza ihtiyacınız olan bakımı yapacak bütçe dostu güzellik ve bakım ürünlerini kaçırmayın!Haydi gelin, listemizde ne var ne yok birlikte inceleyelim.

Kadin 27-09-2023 16:58

Hem denizde hem havuzda kullanabileceğiniz suya dayanıklı makyaj malzemeleri

Makyaj yapmak her mevsimde enerjik ve canlı görünmenin en kolay yollarından biri. Fakat sıcak havalarda makyaj rutinini biraz değiştirmek gerekebiliyor. Makyaj yapmayı seviyor ama "Deniz ve havuzda makyajım akacak mı?" korkusunun eğlencenizi bozmasını istemiyorsanız listemizde yer alan suya dayanıklı makyaj ürünleriyle bir yaz makyaj çantası oluşturabilirsiniz!

Kadin 24-08-2023 16:30

Zor anlarda dahi yüzünüzden silinmeyecek suya dayanıklı en iyi maskara önerileri

Anlamlı bakan ve dikkat çekici gözler güzelliğin olmazsa olmaz parçalarından birini oluşturuyor. Tabii ki o maskara akmadığı sürece! Siz de çok gülünce gözünden yaş gelenlerden misiniz? Ya terlersem veya yağmura yakalanırsam sonra makyajım akarsa diye düşünüp endişelenir misiniz? Eğer öyleyse endişelenmeyin. Sizin için bir araya getirdiğimiz suya dayanıklı maskaraları inceleyerek kendinize en uygun olanı hemen bulabilirsiniz.

Kadin 08-08-2023 15:56

Kadınların hayatını kolaylaştıran 15 yaşam tüyosu

Günlük sorumluluklarımız oldukça yorulmamıza neden olabiliyor. Bu nedenle hayatı kolaylaştıran ufak tüyolar hem zamandan hem de beden yorgunluğundan kazanmamızı sağlıyor. Kadınların hayatını kolaylaştıran 15 yaşam tüyosu etkili sonuçlar sağlıyor.

Kadin 12-06-2023 15:31

Güzellik uzmanı kirpiklerinizi ok gibi gösterecek tüyoyu paylaştı! Maskara kullanmadan önce...

Kirpikleri uzun ve kıvrık göstermek için çeşitli uygulamalar yapılıyor. Kirpikleri uzun göstermenin en basit ve hızlı yolunun rimel olduğu biliniyor ama dümdüz rimel sürmek istenilen sonuçları sağlayamayabiliyor. Bir güzellik uzmanı kirpiklerinizi ok gibi uzun gösterecek ipucunu paylaştı.

Kadin 02-04-2023 16:09

Maskaramızı tamamen yanlış kullanıyormuşuz! Bozulmasına neden oluyor

Maskara gözlerin çok daha güzel ve çekici gözükmesini sağlıyor. Her ihtiyaca göre farklı özellikleri bulunan maskaralar bulunuyor. Ancak maskara kullanırken daha etkili olduğunu düşünerek yaptığımız bir alışkanlığın maskaranın ömrünü kısalttığı belirtildi.

Kadin 03-02-2023 14:04

Mynet Kadın takipçileri 2022'nin en iyi kozmetik ve kişisel bakım ürünlerini seçti!

Fondötenden maskaraya, bb kremden dudak parlatıcısına, far paletinden eyelinera çok özel bir liste ile karşınızdayız! Bu liste Mynet Kadın takipçilerimizin 2022 yılında kullanmaktan vazgeçemediği, en favori kişisel bakım ve kozmetik ürünlerini içeriyor. İşte detaylar!

Kadin 29-12-2022 12:51

Kullanıcıların bayıldığı ve tam puan verdiği ürünler listesi

Alışveriş yapmak dünyanın en güzel ve en zevkli aktivitelerinden biri olabilir. Ancak bu süreçte ihtiyacınıza uygun, doğru ve kaliteli ürünleri bulmak zaman alabiliyor. Giyimden aksesuara, kozmetikten cilt bakıma kadar birçok ürün arasından en çok beğenilen ve kaliteli çözümler sunan parçaları sizin için bir araya getiriyoruz. Listemize bakmaya ne dersiniz?

Haber 15-12-2022 17:09

Minimal eforla çok yüksek verim alabileceğiniz güzellik ürünleri

Güzellik ürünleri, bakım rutinlerini aksatmayan kadınların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Bu ürünler arasında saç şekillendirmeden cilt bakımına, farklı amaçlara hizmet eden birçok seçenek bulunuyor. Peki, bu ürünlerden minimum eforla yüksek verim almanızı sağlayacakları keşfetmek ister misiniz? Öyleyse gelin, hazırladığımız listeye beraber göz atalım!

Kadin 05-12-2022 17:33

Sonbahar ve kış aylarında ihtiyacınız olacak şimdiden almanız gereken ürünler

Mevsimler değiştikçe yaşamsal alışkanlıklar da değişiyor. Bu sebeple mevsim şartlarına göre giydiğimiz kıyafetlerden uyguladığımız kişisel bakım ürünlerine kadar kullandığımız birçok eşya değişebiliyor. Hâl böyle olunca ürün sirkülasyonu arasında en kullanışlısı, en iyisi ya da en sağlıklısı tercih ediliyor. Kasım ayına özel, alışkanlığınız hâline gelecek on farklı ürünü bir araya getirdik. Gelin, bu ürünleri birlikte inceleyelim.

Haber 16-11-2022 17:50

Kullanıcılarından tam not alan en etkili güzellik ürünleri

Kullananlardan tam not alan en etkili güzellik ürünlerini mi arıyorsunuz? Cevabınız "Evet." ise doğru yerdesiniz! Vücut peelinginden saç bakım setine, maskaradan yüz serumuna, saç şekillendiriciden göz altı kremine kadar birbirinden etkili güzellik ürünlerini inceleyerek hak ettiğiniz özeni kendinize göstermeye ne dersiniz?

Kadin 07-11-2022 17:55

Hem uygun fiyatlı hem kullanışlı maskara önerileri

Her zaman bakımlı gezmeyi ve makyaj yapmayı seven kadınlardan mısınız? Eğer öyleyseniz vazgeçilmez makyaj malzemeleriniz arasında maskara vardır! Düşük fiyatına rağmen yüksek performans sağlayan maskaraları öğrenmek istiyorsanız çok şanslısınız. Hem uygun fiyatlı hem kullanışlı maskaraları derledik. Hazırsanız başlayalım!

Kadin 11-10-2022 13:52

Doğru sanıyoruz ama yanlış! En yaygın yapılan 7 güzellik hatası

Kadınlar kişisel bakımına çok daha dikkat ediyorlar. Kişisel bakım için çok çeşitli ürünler kullanılıyor. Bu ürünler hayatımızı daha kolay hale getirebiliyor. Ancak kullanılan ürünlerin birçoğu yanlış uyguladığımı biliyor muydunuz? İşte en sık yapılan 7 kişisel bakım hatası...

Kadin 09-09-2022 10:03

Sadece ipek kirpik yaptırmak istemişti! Talihsiz kadının başına gelenler korkuttu

Kirpikler bakışların daha anlamlı ve çekici olmasını sağlıyor. Kirpiklerin daha uzun, yoğun ve kıvrık göstermek için birçok yöntem bulunuyor. Bu yöntemler arasında bulunan ipek kirpik uygulamasını yaptıran 17 yaşındaki Haley Fetzer, gözlerinin başına gelenleri sosyal medya üzerinden paylaşarak ipek kirpik yaptırmak isteyenleri uyardı.

Kadin 25-08-2022 08:43

Uzmanlar uyardı! Kirpiklerinize bunları yapmanız enfeksiyona yol açıyor

Kirpikler bakışların çok daha anlamlı ve güzel görünmesini sağlıyor. Kadınlar kirpiklerinin daha kıvrık, uzun ve yoğun görünmesi için çeşitli yöntemler deniyor. Bu yöntemlerin çoğu işe yarasa da uzun zamanda kirpiklerinizi kaybetmenize yol açarak göz sağlığınızı tehdit edebiliyor. Kirpik uzmanı kirpiklere zarar veren uygulamaları paylaştı.

Kadin 17-08-2022 16:20

Makyaj çantanızdan asla çıkarmamanız gereken hayat kurtarıcı makyaj ürünleri

Birçoğumuz güzelliğimizi daha fazla ortaya çıkarmak için makyaj malzemelerinden yardım alıyoruz. Bu nedenle fondöten, allık, kapatıcı ve ruj gibi birçok çeşitte makyaj malzemeleri bulunuyor. Farklı ihtiyaçlara cevap veren pek çok ürün arasından makyaj çantanızdan asla çıkarmamanız gereken, hayat kurtarıcı makyaj malzemelerini sizler için bir araya getirdik. Haydi, detaylara.

Kadin 11-07-2022 13:49

TikTok'ta keşfedilen ve akılları baştan alan göz altı kapatma teknikleri

Göz altlarındaki koyu renkli halkalar ve kızarıklar, yüzün cansız ve soluk görünmesine neden oluyor. Bu görüntüyü ortadan kaldırmak için en sık başvurulan yöntem ise tabii ki makyaj. Farklı göz altı kapatma tekniklerini denemeyi seviyorsanız sizin için TikTok'ta keşfedilen ve akılları baştan alan taktiği, ayrıca uygularken kullanmanız gereken tüm ürünleri açığa kavuşturduk. Haydi, detaylara!

Kadin 29-06-2022 15:09

Oldukça merak ediliyor: Rimel ve maskara aynı ürün müdür?

Makyaj yapmak çok daha canlı ve bakımlı bir görünüme kavuşulmasını sağlıyor. Her kadının vazgeçilmez makyaj malzemesi bulunuyor. Genellikle en vazgeçilmez olan rimel hakkında bazı merak edilen konular var. Toplum kirpiklerine kullandıkları ürünlere hem rimel hem de maskara diyor. Peki rimel ve maskara aynı şey midir?

Kadin 20-06-2022 16:32

Mutlaka yapın! Kirpikleriniz hiç olmadığı kadar uzun ve kıvrık olacak

Kirpikler bakışların daha çarpıcı ve çekici olmasını sağlıyor. Herkes kirpiklerinin daha uzun ve kıvrık görünmesini istiyor. Bazı insanlar bu konuda doğuştan şanslıyken bazıları kirpiklerinin daha etkileyici görünmesi için çeşitli yollar deniyor. Son çıkan trend ile kirpiklerinizde istediğiniz uzun ve kıvrık görünüme çok hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Kadin 13-05-2022 12:05

Doğru olduğu düşünülerek yapılan 10 bakım hatası

Uyguladığınız bakımlara rağmen istenilen sonuçları alamıyor musunuz? Doğru bildiğiniz bakım tüyoları yanlış olabilir. Bakım ve makyaj yaparken çeşitli yöntemlerin daha etkili olacağı düşünülüyor. Fakat bu yöntemler kısa zamanda etki verse de çok ciddi hasarlara yol açarak tehlikeli olabiliyorlar.

Kadin 31-03-2022 14:37

Tek ürünle bile özenli bir duruş sunan en iyi maskara tavsiyeleri

İddialı bir makyaj arzulayın veya o gün canınız hiç makyaj yapmak istemesin, maskara olmadan güne başlanmaz. Hanginizin çantasında maskara yok? "Bu da soru mu şimdi?" diyeceksiniz, değil mi? Çantanızın yeni üyesi olmaya aday en iyi maskara seçeneklerini bir araya getirdik.

Kadin 10-11-2021 14:41