Matild Manukyan Haberleri

Gizli ihbar ortaya çıkardı! Yazı işleri müdürü, Manukyan'ın dairelerine çöktü

Ünlü genel ev patroniçesi ve eski vergi rekortmeni Matild Manukyan'ın İstanbul Şişli'deki 3 dairesi, Beyoğlu Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü İkbal O. tarafından sahte kontrat hazırlanarak aylık 150 liradan kendisi ve akrabalarına kiralandığı ortaya çıktı. Beyoğlu Kaymakamlığı ve İçişleri Bakanlığına yapılan gizli ihbarla ortaya çıkan olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber 14-02-2022 09:40

Herkes ‘Manukyan’ zannediyordu! Osmanlı döneminde ilk genelev patroniçesi: Langa Fatma

Dünyanın pek çok bölgesinde genelevler yaygın bir şekilde hizmet veriyor. Üstelik bu tanım günümüzde dahi hala yaygın bir şekilde kullanılıyor. Tarihin ilk genelev patroniçesi Manukyan sanılıyordu ancak genelevlerin Osmanlı dönemine kadar uzandığı ortaya çıktı. Osmanlı Devleti’nin ilk genelev patroniçesi Langa Fatma’nın hayatını sizler için araştırdık.

Trend 30-06-2021 09:49

Terzilikten genelev patroniçeliğine uzanan kariyeriyle vergi rekortmeni oldu

Türkiye’deki birçok genelevin patroniçesi olan Matil Manukyan’ı belki de tanımayan yoktur. Yaptığı iş ve kazanmış olduğu servetle tarihe damga vuran Manukyan, yaşadığı dönemin vergi rekortmeni olmayı dahi başardı. Çalkantılı yaşantısı ve farklı kariyer tercihine sahip olan Manukyan’ın hayatı da bir hayli ilginçtir. Sizler için terzilikten genelev patroniçeliğine uzanan Manukyan’ın yaşamını araştırdık.

Trend 08-04-2021 16:22

Manukyan’ın mirasçısının evliliği iptal edildi, miras torunlarına kaldı

Genelev patroniçesi Matild Manukyan’ın, tek mirasçısı olan 80 yaşındaki Kerope Çilingir’in kendisinden 40 yaş küçük Neslihan Kahraman’la evlenmesinin ardından kızı Dora Çilingir’in üvey annesi hakkında şikayetçi olduğu davada karar açıklandı. Mahkeme, evliliğin iptaline karar verirken, miras Kerope Çilingir’in kızlarına geçti.

Haber 19-03-2021 16:22

Diğer Haber Etiketleri

Matild Manukyan

Matild Manukyan Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Matild Manukyan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.