Mrbeast Haberleri

MrBeast'in 250 bin dolarlık çekilişini kazananlardan biri Onedio'dan Cemil Kemaloğlu oldu! Paylaşımı herkesin içini ısıttı 'Canım kızım iyileşti...'

Dünyaca ünlü YouTuber Mr.Beast'in 250 bin dolarlık çekilişi tüm dünyada gündem oldu. X üzerinden gerçekleştirdiği çekilişin kazanlarından biri de Türkiye'dendi. Cemil Kemaloğlu'nun paylaşımı yürekleri ısıttı.

Trend 26-01-2024 18:17

YouTuber MrBeast diri diri gömüldü! Toprağın altında 7 gün boyunca kalınca gözyaşlarına hakim olamadı... Zihinsel ıstırap

YouTuber MrBeast 212 milyon abonesiyle dünyanın en ünlü fenomenleri arasında yer alıyor. Gerçek adı 25 yaşındaki Jimmy Donaldson olan MrBeast sıradışı videolarına bir yenisini daha ekledi. Fenomen isim "Lütfen bunu evde denemeyin" diye uyarıda bulanarak bir tabutun içine girip diri diri gömüldü. MrBeast tam 7 gün boyunca toprağın altında kalırken o anları da takipçileri için kaydetti.

Trend 21-11-2023 14:30

Yıllık kazancı dudak uçuklattı! Diğerlerinin iki katından daha fazla...

YouTuber MrBeast (Jimmy Donaldson) adeta paraya para demiyor. Yeni bir Forbes raporuna göre, ünlü YouTuber geçtiğimiz yıl "tahminen" 82 milyon dolar kazandı. Bunun, diğer tüm dijital içerik üreticilerinin kazancının iki katından fazla olduğu söyleniyor. Peki Forbes'a göre 2022'de en çok kazanan diğer içerik üreticileri kimler?

Haber 27-09-2023 12:01

Ünlü YouTuber'ın videosu sosyal medyada gündem oldu! On milyonlarca kez görüntülendi

130 milyondan fazla aboneye sahip olan ünlü YouTuber MrBeast'in son videosu sosyal medyada gündem oldu. Gerçek adı Jimmy Donaldson olan ünlü YouTuber'ın söz konusu videoda ise 1.000 kişiyi körlükten kurtardığı görüldü. Sosyal medyanın ilgisini çeken ve gündem olan video, on milyonlarca görüntüleme aldı.

Haber 30-01-2023 17:17

Diğer Haber Etiketleri

Mrbeast

Mrbeast Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mrbeast Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.