Squid Game Haberleri

Squid Game 2. sezonundan ilk görseller paylaşıldı! Hayranlarının heyecanı tavan yaptı

Netflix’in en çok izlenen yapımlarından biri olan Squid Game tüm dünyada geniş bir hayran kitlesine sahip. Öyle ki yapımın ikinci sezonu hayranları tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Squid Game 2. sezon yayın tarihi henüz kesinleşmese de yeni sezondan paylaşılan kareler bile hayranlarını heyecanlandırmaya yetti.

Trend 02-02-2024 15:46

SQUID GAME YENİ SEZON TARİHİ: Squid Game 2. sezon ne zaman, hangi tarihte? Netflix duyurdu!

Squid Game dizisinin yeni sezonu için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Öte yandan dizisinin ana temasını konu edinen reality show Squid Game: The Challange, bugün itibarıyla Netflix'te yerini aldı. Şimdi birçok kişi internette "Squid Game 2. sezon ne zaman, hangi tarihte?" gibi sorulara yanıt arıyor. İşte heyecanla beklenen Güney Kore yapımı Squid Game dizisinin 2. sezon tarihi..

Magazin 22-11-2023 13:24

Squid Game 2. sezon var mı, ne zaman gelecek? Netflix Squid Game dizisi yeni sezon tarihi belli mi?

Squid Gamze dizisi 2. sezon var mı, ne zaman sorularının yanıtı merak ediliyor. İlk sezonuyla büyük beğeni toplayan Squid Game dizisinin ikinci sezonu beklenmeye başladı. Çeşitli oyunlarla yarışmacıları zor sınavların beklediği Squid Game'in 2. sezonuna ilişkin detaylar arama motorlarında sorgulanmaya başladı. Peki, Squid Game 2. sezon var mı, ne zaman gelecek? Netflix Squid Game dizisi yeni sezon tarihi belli mi?

Magazin 05-11-2023 17:37

Squid Game'in yıldızı oyuncu O Yeong-su'ya taciz suçlaması

Altın Küre ödüllü oyuncu O Yeong-su (78), geçtiğimiz yıllarda bir kadını taciz etmekle suçlanıyor. Suwon'daki savcılık ofisi, Yeong-su'nun ısrarla reddettiği iddiaları araştırmak için davayı yeniden açtı.

Magazin 26-11-2022 14:24

Süper Lig tarihinde bir ilk olabilir! Fenerbahçe Adana Demirspor maçında penaltı kazanırsa...

Son dakika Fenerbahçe haberi... Portekiz ikinci ligi olan Seguda Liga'da oynanan Feirense-Leixões SC maçında oldukça ilginç bir an yaşandı. Karşılaşmanın 65. dakikasında takımına beraberliği getiren 24 yaşındaki Portekizli Jardel'in vuruşu sosyal medyada gündem oldu. Kısa sürede binlerce kez paylaşılan bu golü beğenen Fenerbahçeli Serdar Dursun'a ise taraftar 'Lütfen deneme' telkinlerinde bulundu. İşte detaylar...

Spor 22-08-2022 12:56

Squid Game gerçek oluyor! Yarışmaya başvurular şimdiden başladı

Netlix’in Güney Kore yapımı Squid Game dizi dünyanın pek çok noktasından izleyiciye ulaşmayı başarmıştı. Popüler dizinin ikinci sezonu beklenirken yeni bir proje açıklandı. Squid Game'in reality şov versiyonunun yapılacağı duyuruldu. Yarışmaya başvuruların şimdiden başladığı söylendi.

Trend 15-06-2022 15:31

Netflix 4,5 milyon dolar ödüllü 'gerçek' Squid Game yarışması çekiyor

Dijital video platformu Netflix, Kore yapımı Squid Game adlı diziden esinlenen bir yarışma programı için katılımcı başvurularını almaya başladı.

Haber 15-06-2022 07:40

Netflix resmi olarak duyurdu: Squid Game 2. sezonuyla geliyor!

Netflix, dünya çapında izlenme rekorları kıran dizisi Squid Game için 2. sezon müjdesini açıkladı. Netflix, Güney Kore yapımı fenomen dizinin yeni sezonuyla ilgili resmi paylaşım yaptı. Squid Game dizisinin yaratıcısı Hwang Dong-hyuk ise yaptığı açıklamada, "Yakında, Gi-hun geri dönüyor. Gemi Aslanı da öyle. 2. sezona hazır olun. Ddakji oynatan takım elbiseli adamı tekrar görürseniz şaşırmayın" dedi.

Magazin 12-06-2022 21:05

Squid Game’in yaratıcısı Hwang Dong-hyuk, yeni projesini açıkladı! Detayları belli oldu

Netflix’in tüm dünyada izlenme rekorları kıran Güney Kore yapımı Squid Game’in yaratıcısı ve yönetmeni Hwang Dong-hyuk, bir sonraki projesinin detaylarını açıkladı.

Trend 05-04-2022 17:58

Squid Game’in yıldızı Hoyeon’un yeni projesi belli oldu! Oscar ödüllü oyuncularla Disclaimer dizisinde rol alacak

Güney Kore’nin en ünlü yapımlarından biri haline gelen Squid Game dizisinin ikinci sezonu büyük bir merakla bekleniyor. Tüm dünyanın dikkatini çekmeyi başaran dizinin yıldızı Hoyeon’un yeni projesi belli oldu. Ünlü isim Alfonso Cuaron imzası taşıyan gerilim dizisi Disclaimer'a katıldı.

Trend 18-03-2022 17:36

Squid Game gardiyan kostümüyle gezen kimliği belirsiz kişi sosyal medyada gündem yarattı

Netflix’in en çok izlenen yapımlarından biri olan Squid Game rüzgarı tüm dünyada etkisini göstermeye devam ediyor. Güney Kore yapımı dizinin ikinci sezonu için hazırlıklara devam ederken Britanya’nın Coventry şehrinde Squid Game gardiyan kostümüyle dolaşan bir kişi merak uyandırdı.

Trend 02-02-2022 16:23

Netflix'ten Squid Game açıklaması: Daha yeni başlıyor

Netflix'in en çok izlenen dizilerinden biri olan Squid Game 2. sezon onayı alırken, Netflix CEO'su Ted Sarandos da Squid Game evreninin yeni başladığını söyledi. Sarandos, hayranların yeni bir sezonda çok daha fazlasını görebileceğini de belirtti.

Magazin 23-01-2022 13:04

Netflix’in CEO’su açıkladı! Squid Game dizisinin ikinci sezon onayı çıktı

2021 yılına damga vuran Güney Kore yapımı Squid Game dizisi, platformun en çok izlenen yapımları arasına kısa sürede girmeyi başarmıştı. 456 oyuncunun büyük ödüle ulaşmak için ölümüne mücadele verdiği dizinin ikinci sezonuna onay çıktı. Netflix’in 2021 dördüncü çeyrek kazanç raporuyla ilgili röportaj veren Netflix CEO’su Ted Sarandos, dizinin ikinci sezonunun geleceğini duyurdu.

Trend 21-01-2022 15:47

Squid Game oyuncusu O Yeong-su ülke tarihine geçti

Dünya çapında milyonları ekrana kilitleyen ve 2021’ın son çeyreğinde ilk sezonu yayınlandıktan sonra gündemden düşmeyen “Squid Game” dizisi, yeni bir ilke imza attı. Dizinin çok konuşulan isimlerinden biri olan 1 numaralı oyuncusu O Yeong-su, Altın Küre kazanan ilk Güney Koreli olarak tarihe geçti.

Magazin 10-01-2022 15:16

Squid Game’den sonra yeni bomba! Güney Kore yapımı “All Of Us Are Dead” filminden fragman yayınlandı

Squid Game’nin yarattığı Güney Kore rüzgarı Netflix’in yeni gözdesi All Of Us Are Dead (Hepimiz Öldük) dizisiyle devam etmeye hazırlanıyor. Joo Dong-geun'un "Now at Our School" adlı webtoonundan (web çizgi roman) uyarlanan "All of Us Are Dead", 28 Ocak'ta gösterime girecek.

Trend 07-01-2022 16:22

Ateşli kişiliği ile tanınıyormuş! İşte Squid Game güzeli HoYeon Jung'un şaşırtan geçmişi...

Güney Koreli drama dizisi olan Squid Game, Netflix'in açıklamasına göre ilk 4 haftada 132 milyon kullanıcıya ulaştı ve 90 ülkenin listesinde zirveye oturdu. Konusu, oyunları ve müzikleri kadar Squid Game dizisinin oyuncuları da kısa sürede sosyal medyada viral oldu. Özellikle dizide Kang Sae-byeok (No. 067) rolüne hayat veren HoYeon Jung, en çok konuşulan isimler arasında yer aldı. İşte Squid Game güzeli HoYeon Jung'un şaşırtan geçmişi...

Magazin 02-01-2022 10:30

Squid Game'in yaratıcısından müjde! 3. sezon için Netflix'le görüşmeye başladılar

Yayınlandığı günden bu yana tüm dünyayı etkisini altına alan Squid Game adlı Netflix dizisinin yönetmeni Hwang Dong-hyuk, dizinin 3. sezonu için Netflix'le görüşmeye başladıklarını açıkladı.

Magazin 29-12-2021 09:16

Squid Game 2. ve 3. sezonu çıkacak mı? Squid Game 2. ve 3. sezon ne zaman çıkacak?

Popüler yapımlardan biri olan Squid Game sosyal medyada viral olmuştu. Oyunları ve senaryosuyla dünya çapında ilgi odağı olan Squid Game'in 2. ve 3. sezonu merakla bekleniyordu. Milyonlarca seyircinin bir solukta izlediği Squid Game'in 2. ve 3. sezonuna ilişkin açıklama yapıldı.

Magazin 28-12-2021 20:40

'Squid Game' yıldızı HoYeon Jung son haliyle hayranlarını endişelendirdi

'Squid Game' dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Koreli oyuncu HoYeon Jung, Netflix'in hit dizisi “Squid Game”in tanıtımını yaparken 10 günde sekiz kilo verdiğini açıkladı. Son halini paylaşan ünlü oyuncuyu gören hayranları endişelendi.

Magazin 23-12-2021 09:34

2021 yılının en zor telaffuz edilen kelimeleri açıklandı! Listede Nusret de var

İngiltere’de yapılan bir araştırmanın sonucunda 2021 yılında kullanılan ve telaffuzu en zor olan kelimeler belirlendi. Listede Nusret’ten Squid Game'le global hale gelen Kore terimleri yerini aldı. İşte 2021 yılın söylemesi en zor kelimeleri...

Trend 09-12-2021 16:18

Google açıkladı! 2021'de en çok bunları aradık

Google’da 2021'in en çok arananları ortaya çıktı. Ayrıca Türkiye'de 2021'de en çok yapılan aramalar da belli oldu. Türkiye'de en çok aranan kelime grubu "EBA giriş" olurken, Güney Kore dizisi Squid Game de trendler arasında yer aldı. İşte 2021 yılında dünyada ve Türkiye'de Google'da en çok yapılan aramalar.

Haber 08-12-2021 15:28

Tüm dünya onları konuşuyor! Squid Game dizisinin oyuncuları değişen hayatlarını anlattı

Netflix’in en çok izlenen yapımları arasında yer alan Squid Game tüm dünyadaki popülerliğini arttırmaya devam ediyor. Distopik Günye Kore yapımında rol alan oyuncular dizi sayesinde değişen hayatlarına dair açıklamalarda bulundular.

Trend 07-12-2021 16:10

Squid Game yaratıcısı, YouTube’da çekilen ‘gerçek hayat’ versiyonlarına yanıt verdi

Squid Game tüm zamanların en popüler Netflix yapımlarından biri olarak kabul ediliyor. Dünya çapında büyük bir üne kavuşan Güney Kore yapımının değişik versiyonları ‘gerçek hayat’ uyarlamaları olarak fenomen isimler tarafından YouTube videolarına dönüştürüldü. Squid Game yaratıcısı Hwang Dong hyuk, videolara yorum yapmayı ihmal etmedi.

Trend 06-12-2021 12:01

La Casa de Papel’in Güney Kore versiyonu geliyor! Squid Game'in yıldızı Park Hae-soo 'Berlin' karakterini oynayacak

Popüler Netflix dizisi Squid Game’in yıldızı Park Hae-soo, ‘La Casa de Papel’ dizisinin Güney Kore uyarlamasında 'Berlin' karakterine hayat verecek. La Casa de Papel’in finaline kısa bir süre kala dizi birçok ülkede uyarlama versiyonlarına ekrana gelecek. Bu ülkelerden biri de Güney Kore oldu.

Trend 02-12-2021 11:12

MrBeast’in Squid Game videosu, ilk haftada gerçek gösterimden daha fazla görüntülenmeye ulaştı

YouTuber MrBeast'in tüm dünyada popüler hale gelen Netflix’in sevilen dizisi Squid Game'i taklit eden videosu , ilk beş gününde orijinal yapımın açılıştaki izleyici sayısını geçti.

Trend 30-11-2021 11:06

Squid Game’i gerçeğe çevirdi! Mr. Beast isimli YouTuber para dağıttı

Yayın hayatına başladığı günden beri tüm dünyanın dikkatini çekmeyi başaran Squid Game dizisi gerçeğe dönüştü. Mr. Beast isimli YouTuber geçtiğimiz günlerde kanalında Squid Game oyununu gerçeğe dönüştürerek takipçileriyle oynamak istediğini söylemişti. Kazananı büyük bir ödülün beklediğini belirten Mr. Beast sözünü tuttu ve oyunu kanalından yayınladı.

Trend 26-11-2021 10:46

Squid Game’in yönetmeni, diziyi çekerken en çok zorlandıkları sahneyi açıkladı

Netflix’in en çok izlenen yapımlarından biri olarak kabul edilen Güney Kore yapımı Squid Game’in yönetmeni ve senaristi Hwang Dong-hyuk çekerken en çok zorlandıkları oyun sahnesini açıkladı. Dong-hyuk çekimler sırasında en çok ilk bölümdeki “Yeşil Işık Kırmızı Işık” oyunun sahnesinde zorlandıklarını itiraf etti.

Trend 25-11-2021 15:28

Kuzey Kore'de korkunç infaz! Squid Game dizisini ülkeye sokan kaçakçı kurşuna dizilecek

Tüm dünyada izlenme rekorları kıran Güney Kore yapımı dizi Squid Game, Kuzey Kore'de ortalığı karıştırdı. Ülkeye diziyi soktuğu belirlenen bir kaçakçı ölüme mahkum edilirken, diziyi izlerken yakalanan 7 öğrenciden birine ömür boyu hapis cezası, geri kalan öğrencilerin ise beş yıl ağır şartlar altında çalışmasına karar verildi.

Haber 25-11-2021 07:46

Squid Game’in Kırmızı Işık Yeşil Işık bebeğini seslendiren Reagan To, gösteriyi izlemesine izin verilmediğini açıkladı

Squid Game, Netflix’te yayınlandığı günden tüm dünyada ses getirmeyi başardı. Netflix’in şimdiye kadarki en büyük şovlarından biri olan Squid Game’in başarısı beraberinde birçok tartışmayı da getirdi. Squid Game'in İngilizce dublajında Game Doll’a hayat veren seslendirme sanatçısı Reagan To, ailesinin diziyi izlemesine izin vermediğini söyledi.

Trend 23-11-2021 14:58

Netflix yeni dizisi Hellbound, Squid Game'in önüne geçti

Bir süredir gündemde olan Squid Game'in pabucu dama atılıyor! Netflix'in yeni dizisi 'Hellbound' pek çok yapımın önüne geçti.

Magazin 23-11-2021 14:22

Volkan Demirel'den Galatasaray koreografisine olay yorum

Fenerbahçe'nin deplasmanda Galatasaray'ı 2-1 mağlup ettiği Süper Lig'in 13'üncü hafta müsabakasının ardından beIN Sports yorumcusu Volkan Demirel değerlendirmelerde bulundu. Fenerbahçe ve A Milli Futbol Takımı'nın eski kalecisi Volkan Demirel, Galatasaray tribünlerinin maç başında yaptığı koreografiye dair çarpıcı ifadeler kullandı.

Spor 22-11-2021 16:52

Teşkilat 23. son bölümde Squid Game sahnesi! Kanlı satranç oyunu MİT ajanları Zehra ve Serdar'ı şoke etti

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan Teşkilat dizisi 23. bölümüyle ekrana geldi. MİT'in özel ekibinden Zehra ve Serdar kılık değiştirerek Moskova'ya gitti ve gizli bir yapılanmanın içine sızdı. Yıldırım'ın başkanlığını yaptığı yapılanmanın toplantısında, insanların piyon olarak kullanıldığı ve kaybedenin öldürüldüğü kanlı satranç oyunu sahnesi dikkat çekti. Dizideki satranç sahnesi ise akıllara Netflix'in dünya çapında fenomen olan Güney Kore yapımı Squid Game dizisini getirdi.

Magazin 22-11-2021 01:42

Galatasaray Fenerbahçe derbisinde Squid Game süprizi! Görsel şölen gündem oldu

Bugün gerçekleşecek dev derbide Galatasaray'ın yaptığı Squid Game kareografisi gündem oldu. Taraftarların hazırladığı ve ilk kez denediği kareografi ile maç öncesi görsel şölen yaşandı.

Spor 21-11-2021 19:06

Galatasaray'dan Squid Game koreografisi

Galatasaray taraftarları, Fenerbahçe maçı için dünyada çok konuşulan Squid Game isimli diziden esinlenen bir koreografi hazırladı.

Spor 21-11-2021 18:59

Ünlü model Chrissy Teigen, Squid Game akımına kayıtsız kalamadı! Partisi merak uyandırdı

Sevilen model Chrissy Teigen, ünlü arkadaşlarını davet ettiği bir Squid Game partisi düzenlendi. Sosyal medyadan partisinin detaylarını paylaşan Teigen, eleştiri oklarının hedefi oldu.

Trend 19-11-2021 15:04

Teşkilat 23. yeni bölüm 2. fragmanı! Zehra ve Serdar'ı şoke eden satranç oyunu

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan Teşkilat dizisinin 23. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Teşkilat yeni bölümde Zehra ve Serdar kılık değiştirerek çok gizli bir yapılanmanın içine sızıyor. İnsanların piyon olarak kullanıldığı ve öldürüldüğü satranç oyununu gören ikili büyük şok yaşıyor. Dizideki satranç sahnesi ise, Netflix'in dünya çapında fenomen olan yapımı Squid Game dizisine benzetildi.

Magazin 19-11-2021 01:10

Denizli'de Squid Gameli sosyal deney! 15 günde 10 binden fazla kişinin bilgilerine sahip oldular

Denizli'de faaliyet gösteren yazılım firması internet üzerinden yayınlanan dünyaca ünlü "Squid Game" dizisinden esinlenerek 15 gün boyunca kentin farklı bölgelerinde üzerinde şekillerin ve QR kod olan kartvizit büyüklüğünde 5 binden fazla kağıt dağıttı. Yaklaşık 1 milyon kişi ziyaret etti ve 10 milyon kişi tarafından sosyal medyada etkileşim aldı. Bunlardan 10 bini, tüm tehlikelere rağmen hiç çekinmeden tüm kişisel verilerini sisteme yükledi.

Haber 13-11-2021 15:53

Squid Game yaratıcısı birinci sezon için alternatif bir final olduğunu itiraf etti

Squid Game'in ilk sezonunun finali bazı kesimler tarafından beğenilmedi. Dizinin ikinci sezon tarihi henüz kesinleşmemişken final, yeni bölümlere hazırlık olarak yorumlandı. Ancak dizinin yaratıcısı,  Hwang Dong-hyuk yeni sezon planlamasını yalanlarken en başından beri final için iki alternatif düşündüklerini dile getirdi.

Trend 10-11-2021 13:51

Squid Game 2. sezon ne zaman? Squid Game yeni sezon oyuncuları kimler?

Netflix'in sevilen dizisi Squid Game'in yaratıcısı Hwang Dong-hyuk, dizinin 2. sezonunun çekileceğini açıkladı. Gelişme sonrası Squid Game 2. sezonun tarihi ve oyuncuları merak ediliyor. Peki Squid Game 2. sezon ne zaman? Squid Game yeni sezon oyuncuları kimler? İşte merak edilenler...

Magazin 10-11-2021 01:55

Squid Game dizisinin yaratıcısı Dong-hyuk'tan 2. sezon müjdesi!

Netflix'in dünya çapında izlenme rekorları kıran dizisi Squid Game için 2. sezon müjdesi geldi. Squid Game dizisinin yaratıcısı Hwang Dong-hyuk, dizinin 2. sezonunun çekileceğini söyledi. Hwang Dong-hyuk, "Gi-hun dönecek ve dünya için bir şeyler yapacak" dedi. Netflix tarafından ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Magazin 09-11-2021 22:53

Diziydi gerçek oldu! YouTuber MrBeast, Squid Game’i gerçeğe dönüştürmeye hazırlanıyor

MrBeast isimli YouTuber, Netflix tüm dünyada yankı uyandıran Squid Game dizisindeki oyun parkurlarını gerçeğe çevirmeye hazırlanıyor. Oyun sahnelerini gerçeğe dönüştürmek isteyen MrBeast, isteyen herkesin katılabileceğini belirtti. MrBeast isimli YouTuber, “Cesaretiniz var mı” diye sordu.

Trend 08-11-2021 13:42

Squid Game'in izlenme oranları açıklandı

İzleyici ölçüm ve reyting sistemi Nielsen’a göre Squid Game toplam 3 milyar dakikanın üzerinde izlenirken, Emmy ödüllü Ted Lasso’nun 2. sezon finali ise sıralamada ilk 10’da yer aldı.

Magazin 06-11-2021 15:56

Panama'da korkunç olay! Squid Game temalı Cadılar Bayramı partisi kanlı bitti: 8 ölü

Panama'da Cadılar Bayramını kutlamak için Squid Game temalı bir parti düzenlenirken, 2 çete arasında çıkan çatışmada 8 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi de yaralandı.

Haber 04-11-2021 13:36

Squid Game rüzgârı onları da sardı! İbrahimovic ve TikTok fenomeni Khaby Lame, parodisiyle gündem yarattı

Squid Game akımına dünyaca ünlü futbolcu Zlatan Ibrahimovic ile TikTok'un efsane ismi Khaby Lame dahil oldu. İtalya Serie A ekiplerinden Milan forması giyen yıldız futbolcu Zlatan Ibrahimovic, Khaby Lame ile çektiği videoyu sosyal medya hesabından “Benim Oyunum Benim Hikayem” notunu ekleyerek paylaştı.

Trend 03-11-2021 16:06

Twitch'te 'Squid Game' adını kullanan oyuncu: Taciz mesajları alıyorum, işlerim bozuldu

"Squid Game" takma adlı bilgisayar oyuncusu, 32 yaşındaki Lydia Ellery, Netflix yapımı aynı adlı dizi nedeniyle iş kaybetmeye başladı.

Haber 03-11-2021 13:47

Kripto para piyasasında büyük şok! Squid Game (SQUID) tokeni yüzde 110 bin değer kazandıktan sonra sıfırlandı!

Dünyanın önde gelen online film izleme platformunda yayınlanan Squid Game dizisi tüm dünyada yankı uyandırmıştı. Dizinin adıyla kripto para piyasasına çıkarılan SQUID tokeni, büyük bir yükselişin ardından değeri sıfırlandı. Yaklaşık yüzde 110 bin değer kazanan SQUID binlerce yatırımcısını üzdü.

Finans 02-11-2021 13:57

Yüzde 99,9 değer kaybetti! Squid Game Token (SQUID) nedir?

Dünya çapında en çok izlenen dizilerden biri olan Squid Game'den ilham alınarak Squid Game Token projesi geliştirildi. Bir ay önce fiyatı 0.012 olan Squid Game Token (SQUID) 2 bin 861 dolara fırlayınca kripto para piyasasındaki gözler SQUID'e döndü. SQUID yatırımcıları ellerindeki varlıkları satamayınca projenin dolandırıcılık olduğu konuşulmaya başlandı. İşte detaylar...

Finans 01-11-2021 20:11

Squid Game: New York'ta bazı ilkokullarda diziye ait Cadılar Bayramı kostümleri yasaklandı

ABD'nin New York eyaletinde üç ilkokul, Netflix'in popüler dizisi Squid Game'e ait Cadılar Bayramı kostümlerini "şiddeti özendirme" endişeleri nedeniyle yasakladı.

Haber 29-10-2021 06:25

Squid Game’in yaratıcısı LeBron James’in eleştirisine sessiz kalmadı

Popüler Kore hayatta kalma dizisi Squid Game'in yaratıcısı Hwang Dong-hyuk, LeBron James'in dizinin sonuyla ilgili eleştirilerine yanıt verdi. Ünlü basketbolcunun dizinin finaline yönelik yorumuna sert cevap veren Hwang Dong-hyuk, “Onu tatmin edecek bir sonu varsa, belki kendi devam filmini yapabilir.” dedi.

Trend 28-10-2021 14:13