Patik Haberleri

Bolu'da yaşlı kadın ördüğü atkı ve patikleri depremzedelere gönderdi

Bolu'da yaşayan 75 yaşındaki Fatma Ataş, ördüğü patik ve atkılar ile hazırladığı gıda malzemelerini depremzedelere yolladı.

Yurthaber 08-02-2023 15:03

Alanların fazlasıyla memnun kaldığı en iyi Amazon ürünleri 2023

Amazon'da, kullananların başkalarına da önerdiği, farklı kategorilerdeki birçok kaliteli ürünle karşılaşmak mümkün. Hayatınızda ufak dokunuşlarla büyük fark yaratacak bu ürünler, size "İyi ki almışım!" dedirtecek cinsten. Eğer onların neler olduğunu merak ediyorsanız tek yapmanız gereken, listemizi incelemek. Hazırsanız başlayalım!

Haber 30-11-2022 17:06

Ayaklarım kış aylarında buz kesiyor diyenlere hayat kurtaracak öneriler

Siz de havalar soğuduğunda ayakları buz kesenlerden misiniz? Evde ayrı ofiste ayrı üşüyor hatta soğuk kış günlerinde ayaklarınız üşüdüğü için zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayı bile erteliyor musunuz? Üzülmenize gerek yok! Evde, ofiste ve gittiğiniz her yerde hem ayaklarınızı hem içinizi ısıtacak harika önerilerin yer aldığı listemizle karşınızdayız. Göz atmaya ne dersiniz?

Haber 05-02-2022 10:53

Konyalı Havva nine, ördüğü patikleri Mehmetçik'e ulaştırmanın sevincini yaşıyor

81 yaşındaki Havva Eseroğlu: - "Oğlum olmadığı için albaya söyledim. 'Benim oğlum yok. Bu askerler hep benim oğlum. Onların ayakları ısınsın diye yaptım.' dedim. O da 'Allah razı olsun' dedi. İnşallah patiklerim yerlerine yetişti, vardı. Ayaklarına giysinler rahatça yatsınlar, kalksınlar"

Yurthaber 05-07-2021 14:13

Patik

Patik Hakkındaki Haberler Mynet'te. Patik Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Havva ninenin ördüğü patikler Ağrı'daki Mehmetçiklere ulaştı

Havva ninenin ördüğü patikler Ağrı'daki Mehmetçiklere ulaştı

Yurthaber 04-07-2021 18:56