Pelin Karahan Haberleri Ve Son Dakika Pelin Karahan Haberleri

Pelin Karahan Haberleri Ve Son Dakika Pelin Karahan Haberleri

Vildan Pelin Karahan Güntay 6 Ekim 1984 doğumludur. Ankara Arı Koleji’nde İlkokulu okudu. Ortaokulu Ankara Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulunda ve Ödemiş İlköğretim Okulunda bitirdikten sonra Ankara Sokullu Mehmet Paşa Lisesinden mezun olmuştur.

Eskişehir Anadolu Üniversitesinde Turizm İşletme’de okudu. Okul bitince İstanbul’a geldi İnteraktif reklam hizmeti veren bir şirkette müşteri ve halkla ilişkilerde çalıştı.

Aynı zamanda manken Neşe Erberk’in Erberk Ajans’sına kaydoldu. Demirdöküm reklam filmi ile reklam çekimlerine başladı. Daha sonra Nestle Kit-Kat, Coca Cola Light, Ülker Royal Golf, Yedigün, Carrefour, Penti,Komili Şampuan, İpana reklam filmlerinde de oynadı.

Pelin Karahan, 2007 – 2011 yılları arasında "Kavak Yelleri" adlı dizide İbrahim Kendirci,Dağhan Külegeç, Aslı Enver, Sarp Apak ile birlikte başrolde oynadı.

2011 yılında Medya ve Sanat Ödüllerinden, Kavak Yelleri dizisindeki rolü için “En Başarılı Bayan Dizi Oyuncusu” ödülünü kazanmıştır.

Pelin Karahan, 23 Ekim 2011 tarihinde pilates eğitmeni Erdinç Bekiroglu ile Barcelona'da evlendi. 19 Kasım 2013 tarihinde boşandı.

24 Haziran 2014 tarihinde iş adamı Bedri Güntay ile Adile Sultan Sarayı'nda evlendi. 27 Aralık 2014 tarihinde Ali Demir adında bir oğlu oldu.

Pelin Karahan, 2012 yılında da “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde Mihrimah Sultan karakterini canlanmıştır.

Film ve Dizileri :

1991 - Sonsuza Yürümek (Sinema Filmi)

2005 - Cemalim (2) (Zeynep) (TV Filmi)

2007 - 2011 - Kavak Yelleri (Aslı Zeybek)(dizi)

2012 - 2014 - Muhteşem Yüzyıl (dizi)

Pelin Karahan Haberleri

Kavak Yelleri'nin yıldızı Pelin Karahan “Bahar” dizisine konuk oluyor

Demet Evgar'ın başrolünde olduğu “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” dizisine Kavak Yelleri ile hafızalara kazınan Pelin Karahan konuk oluyor.

Magazin 12-04-2024 09:42

Pelin Karahan'ın itirafı gündem oldu: Eşime çıplak fotoğraflar...

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık gündem olan oyuncu Pelin Karahan konuk olduğu bir programda özel hayatıyla ilgili konuştu. Karahan, " Eşime çıplak fotoğraflar geliyor" dedi.

Magazin 29-03-2024 12:31

2 çocuk annesi Pelin Karahan evlenme hikayesini ilk kez anlattı: Hamile kalınca...

Bir dönemin efsane dizisi Kavak Yelleri'nde canlandırdığı Aslı rolü ile hafızalara kazınan Pelin Karahan samimi itiraflarda bulundu. 2014 yılında nikah masasına oturan ve 2 oğlu olan Pelin Karahan evlilik hikayesini ve eşinin hastalığından bahsetti.

Magazin 15-11-2023 21:15

Pelin Karahan'ın yüzündeki değişim dikkat çekti! Son hali olay oldu

Bir dönemin efsane dizisi Kavak Yelleri'nde hayat verdiği Aslı karakteriyle hafızalarımıza kazınan Pelin Karahan son olarak yüzündeki değişimle gündem oldu. Fit hali ve güzelliğiyle dikkat çeken ünlü ismin son halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 04-10-2023 15:53

Sinem Kobal’dan Pelin Karahan’a ünlülerin tatilde tercih ettikleri kombinlere alternatifler

Güncel moda trendlerinin oluşmasında ünlü sanatçıların büyük etkisi var. Çoğu zaman sanatçılar benzer parçalarla boy gösteriyor. Sizler için Sinem Kobal ve Pelin Karahan'ın yeşil ağırlıklı plaj kombinlerine alternatif olabilecek seçenekleri derledik. Haydi birlikte inceleyelim.

Magazin 21-09-2023 15:18

1,5 ayda 8 kilo vermişti! Zayıflığı gündem olan Pelin Karahan bakın ne paylaştı

Kavak Yelleri dizisiyle tanınan oyuncu Pelin Karahan son dönemde zayıflığıyla gündemde. Sık sık bu konuda eleştiriler alan 2 çocuk annesi kendisine gelen eleştirilere yanıt olarak makarna yerken poz verdi. Ünlü isim 1,5 ayda 8 kilo vermişti, zayıflama sırrı da ortaya çıktı.

Magazin 11-08-2023 13:18

Ünlü isimlerden şampiyonluk paylaşımı! Eda Ece, Melis Sezen, Burcu Esmeroy, Şahan Gökbakar... Anlayamazsınız

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında MKE Ankaragücü deplasmanına çıktı. Sarı - kırmızılılar, rakibini 4-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti. Bu sonuçla birlikte tarihinde 23. kez ipi göğüsleyen Galatasaray'ı destekleyen ünlü isimlerden paylaşımlar peş peşe geldi. Bu isimler arasında Eda Ece, Melis Sezen, Burcu Esmeroy, Şahan Gökbakar ve daha fazlası yer aldı.

Magazin 30-05-2023 23:46

Pelin Karahan yeni dizisi için saçlarını simsiyah yaptı!

Kavak Yelleri dizisiyle hafızalara kazınan Pelin Karahan, TRT'nin yeni platformu Tabii için çektikleri Şebeke dizisi için imaj değiştirdi. Sarı renkteki saçlarını siyaha boyatan oyuncu sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 12-05-2023 08:49

Kavak Yelleri'nin Deniz'i İbrahim Kendirci'nin son hali şaşırttı! Şimdi onlar düşünsün

Kavak Yelleri dizisinde canlandırdığı Deniz karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu İbrahim Kendirci'nin son hali görenleri şaşırttı. Bir dönem genç kızların hayallerini süsleyen başarılı oyuncu aradan geçen 12 senede neredeyse hiç değişmedi. Aktif bir spor hayatı olan ve yüzmeyle ilgilenen İbrahim Kendirci kaslı vücuduyla dikkat çekti.

Magazin 14-04-2023 15:27

Pelin Karahan'dan Aslı Enver açıklaması! Kavgalılar mı?

Aslı Enver ile Pelin Karahan hakkında birbirleri ile küs oldukları, bu küslüğün sebebinin de bir reklam anlaşması olduğu öne sürülmüştü. Bir AVM'de alışveriş yaparken görüntülenen Pelin Karahan, Aslı Enver ile haklarında çıkan bu iddiaya cevap verdi.

Magazin 02-01-2023 17:49

Aslı Enver ile Pelin Karahan'ın küslüğünün nedeni belli oldu

Yıllar önce Kavak Yelleri dizisinde birlikte rol alan Aslı Enver ile Pelin Karahan'ın dostluğu bitti. İkilinin bir marka anlaşması yüzünden konuşmadığı iddia edildi.

Magazin 24-12-2022 14:25

Pelin Karahan'dan beklenmedik itiraf! 'Dışlandım'

Pelin Karahan 2014'te Bedri Güntay ile nikah masasına oturmuş, ardından oğulları Ali Demir ve Can Eyüp dünyaya gelmişti. Çocuklarına rağmen çalışmaya devam eden oyuncu anne olduktan sonra dışlandığı belirterek açıklamalarda bulundu.

Magazin 21-12-2022 11:14

Takipçilerinden Pelin Karahan'a estetik tepkisi! Saf güzelliğini alıp götürmüş

2014 yılında hayatını birleştirdiği Bedri Güntay ile mutlu bir evlilik sürdüren ve bu evliliğinden iki çocuğu bulunan 38 yaşındaki oyuncu Pelin Karahan son haliyle bir kez daha gündem oldu. Kavak Yelleri dizisinde hayat verdiği Aslı karakteriyle kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan Pelin Karahan'ın eski halinden eser kalmadı. Ünlü oyuncunun son halini gören takipçileri, daha fazla estetik operasyon yaptırmaması konusunda uyardı.

Magazin 14-12-2022 12:30

Pelin Karahan'ın son haline yorum yağdı! O masum kız gitti vamp bir kadın geldi...

Pelin Karahan, hem kariyeri hem özel hayatı hem de sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. Bedri Güntay ile mutlu bir evlilik sürdüren iki çocuk annesi Karahan, bu kez tarzı ve son haliyle konuşuldu. Dekolteli eteğiyle kamera karşısına geçen Karahan'a binlerce yorum geldi. Bir takipçisi "Önceki halin gerçekten çok güzeldi" derken bir başkası da "O masum kız gitti vamp bir kadın geldi yerine" dedi.

Magazin 07-12-2022 15:00

Pelin Karahan'dan yeni imaj! Son haline yorum yağdı

Verdiği kilolar sonrası iddialı pozları ilgi odağı olan ünlü oyuncu Pelin Karahan, fit görüntüsü ile övgüleri topluyor. Geçtiğimiz günlerde estetik itirafında bulunan Pelin Karahan, estetik operasyonları abartan meslektaşlarıyla ilgili de ilginç bir açıklamaya imza atmıştı. Pelin Karahan son olarak yeni imajı ile hayranlarının karşısına çıktı. Saç rengini değiştiren Pelin Karahan'ın yeni imajı dikkat çekerken oyuncuya yorum yağdı.

Magazin 30-11-2022 13:59

Değişimiyle gündem olan Pelin Karahan'ın yeni dizisi belli oldu! Partneri bakın kim çıktı...

Kavak Yelleri dizisiyle şöhrete kavuşan güzel oyuncu Pelin Karahan, en son Ahmet Kural ile birlikte Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde rol almıştı. Ekrana dönüp dönmeyeceği merak konusu olan Pelin Karahan'ın yeni dizisi belli oldu.

Magazin 24-11-2022 18:50

Şebeke dizisi için aranan kan bulundu! Bir Zamanlar Kıbrıs'ın yıldız oyuncusu kadroya dahil oldu!

TRT Dijital için çekilecek olan Şebeke dizisine dair detaylar netlik kazanmaya başladı. Ozan Uzunoğlu’nun yöneteceği dizi polisiye macera türünde olacak. Medya Fikir Klübü imzalı diziyi İbrahim Elma ve Kemal Çelik yazıyor. Dizinin başrol oyuncuları da belli oldu.

Magazin 22-11-2022 12:51

Pelin Karahan'ın eşi apar topar ameliyata alındı! Mide diye gittiler akciğer embolisi çıktı

2014 yılında iş adamı Bedri Güntay ile evlenen Pelin Karahan eşinin sağlık sorunu sebebiyle zor günler geçiriyor. Oyuncu Karahan, geçtiğimiz günlerde akciğer embolisi nedeniyle acilen ameliyata alınan kocası hakkında iyi haberi verdi.

Magazin 11-11-2022 08:30

Pelin Karahan'ın eşi Bedri Güntay'ın sağlık durumu nasıl? Bedri Güntay kimdir, ne iş yapıyor? Pelin Karahan'dan açıklama!

Ünlü oyuncu Pelin Karahan'ın eşi sağlık problemiyle gündeme geldi. Pelin Karahan, konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Peki Pelin Karahan'ın eşi Bedri Güntay'ın sağlık durumu nasıl? Bedri Güntay kimdir, ne iş yapıyor? Pelin Karahan'dan açıklama geldi!

Magazin 09-11-2022 13:33

Pelin Karahan'a büyük şok! Eşinin akciğerine emboli attı

Ünlü oyuncu Pelin Karahan'ın eşi Bedri Güntay, akciğer embolisi nedeniyle acil ameliyata alındı. Eşinin durumunu sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyuran başarılı oyuncu, eşinin gözetim altında tutulduğunu, operasyonun başarılı şekilde geçtiğini dile getirdi.

Magazin 09-11-2022 10:47

Pelin Karahan'dan itiraf! Daha cesur giyinmeye başladım

2014 yılında Bedri Güntay ile nikah masasına oturan ve iki çocukları olan güzel oyuncu, Kavak Yelleri, Muhteşem Yüzyıl, Kıbrıs Zafere Doğru gibi dizilerde başarılı oyunculuk performansı ile göz doldurmuştu. Ünlü oyuncu bir dergiye verdiği röportajda kendisi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Magazin 07-10-2022 10:11

Pelin Karahan'ın eşi aşka geldi! Benim çiçeğim sen hep gül

İş insanı Bedri Güntay ile 2014 yılında dünyaevine giren, 2014'te Ali Demir'in dünyaya gelmesiyle ilk kez anne olma mutluluğu yaşayan Pelin Karahan, 2017'de ikinci çocuğu Can Eyüp'ü kucağına almıştı. Son olarak 'Bir Zamanlar Kıbrıs' dizisinde rol alan güzel oyuncu, bugün 38 yaşına bastı. Bedri Güntay, eşinin doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.

Magazin 06-10-2022 13:07

Pelin Karahan mini elbisesiyle beğeni yağmuruna tutuldu

Kavak Yelleri, Muhteşem Yüzyıl, Yeter gibi dizilerde oynayan Pelin Karahan uzun yıllar ekranlarda kaldı. Ünlü oyuncu son zamanlarda güzelliği ve fit görünümüyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Magazin 27-09-2022 00:58

Bodrum'dan dönen Pelin Karahan fiyatlardan dert yandı! Lahmacun ve ayran 500 lira

Bodrum'dan gelir gelmez soluğu Nişantaşı'nda alışverişte alan oyuncu Pelin Karahan, fiyatlardan şikayet etti. Tatilde daha çok evde yediklerini ve restoranların çok pahalı olduğunu ifade eden Karahan, bu yıl bir lahmacun ve ayranın 500 liraya satıldığını söyledi.

Magazin 27-08-2022 08:12

Pelin Karahan göğüs dekolteli pozuyla takipçilerinden tam not aldı!

Seneler önce yayınlanan Kavak Yelleri adlı gençlik dizisindeki Aslı rolüyle hem oyunculuğuyla dikkat çeken hem de adını geniş kitlelere duyuran Pelin Karahan, şimdilerde neredeyse herkesin tanıdığı isimlerden biri oldu. Yıllar içerisinde zaman zaman ekranlarda yerini alan Pelin Karahan, sosyal medyada da oldukça aktif olarak yer alıyor.

Magazin 24-08-2022 21:59

Kavak Yelleri'nin Aslı'sı Pelin Karahan bikinili pozlarıyla olay yarattı! Fiziğine bayıldım

Bir dönemin popüler dizileri arasında yer alan Kavak Yelleri dizisinde canlandırdığı Aslı karakteriyle adını milyonlara duyuran Pelin Karahan, sosyal medya paylaşımlarıyla kasıp kavuruyor. Oldukça zayıflayan ve fit bir görünüme sahip olan güzel oyuncu, muhteşem fiziği ve güzelliğiyle dikkat çekiyor.

Magazin 30-07-2022 13:53

Pelin Karahan mini şortlu pozuyla beğeni topladı! Bu ne güzellik?

Kavak Yelleri dizisindeki Aslı rolüyle akıllara kazınan Pelin Karahan yıllar içerisinde birçok popüler dizide rol alarak oyunculuk kariyerini taçlandırdı. Sosyal medyayı da aktif olarak kullanan Karahan, pozlarıyla adından söz ettiriyor.

Magazin 14-07-2022 00:31

Komedi tutkunlarını sinema salonlarına sürükleyecek! Yerli komedi “Güven Bana” filminin çekimleri başladı

Senaryosunu ve yönetmenliğini Selçuk Aydemir'in üstlendiği komedi filmi "Güven Bana"nın çekimlerine İstanbul'da başlandı. Gelecek yıl sinema salonlarında seyircisiyle buluşması planlanan yerli komedi “Güven Bana” filminin başrollerini ise Cihangir Ceyhan ve Pelin Karahan üstleniyor.

Trend 13-07-2022 17:37

Pelin Karahan: Görenler şaşırıyor 'Sana ne olmuş böyle!' diyorlar

Bayram tatilini Bodrum'da geçiren Pelin Karahan, Yalıkavak'ta yürüyüş yaparken görüntülendi. 11 kilo verdiğini söyleyen ünlü oyuncu, kendisini görenlerin şaşırdığını ifade etti: "Görenler şaşırıyor, 'Sana ne olmuş böyle?' diyorlar!"

Magazin 03-05-2022 13:59

Pelin Karahan'ın son hali inanılmaz! Önce tarzını sonra imajını değiştirdi

2014 yılında Bedri Güntay ile nikah masasına oturan ve bu evlilikten iki evladı olan Pelin Karahan, son günlerde verdiği kilolarla sık sık gündeme gelmişti. Verdiği kilolarla birlikte tarzını da değiştiren ünlü oyuncu şimdi ise imaj yeniledi.

Magazin 22-03-2022 10:49

Pelin Karahan ringe çıktı! Kaslı vücuduyla şov yaptı

Son dönemlerde verdiği kilolar ve sosyal medya hesabında yaptığı spor paylaşımlarıyla dikkat çeken Pelin Karahan, özellikle karın kaslarıyla çok konuşulmuştu. Sosyal medyayı aktif kullanan oyuncu, bu kez boks yaptığı anlara ait görüntüleri Instgram hesabında yayınlayarak adından söz ettirdi.

Magazin 11-03-2022 09:17

Pelin Karahan hayran bıraktı! Derin yırtmaçlı pozuna yorum yağdı

Kıbrıs Zafere Doğru isimli dizide İnci karakterini canlandıran Pelin Karahan, son günlerde verdiği kilolarla sık sık gündem olmuştu. Dengeli beslenen ve sporunu ihmal etmeyen oyuncu, bu kez sosyal medya paylaşımıyla adından söz ettirdi.

Magazin 29-01-2022 09:45

Pelin Karahan annesini 'taş bebek' notuyla paylaşınca yorum yağdı! Aşırı benziyorsun

Kavak Yelleri dizisiyle adını yıllar önce duyuran, güzelliğiyle dikkat çeken ve son olarak Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde rol alan Pelin Karahan annesinin gençlik hallerinden bugüne bazı fotoğraflarını paylaştı. Karahan'ın annesine aşırı benzerliğine takipçilerinden ise yorum yağdı.

Magazin 07-01-2022 09:48

Pelin Karahan, döviz artışından dert yandı: Yurt dışı tatilleri hayal oluyor

Kıbrıs: Zafere Doğru dizisinde rol alan Pelin Karahan, önceki gün eşi Bedri Güntay ile alışveriş yaparken objektiflere takıldı. Karahan, "Eskiden eşimle birlikte yurtdışına tatile giderdik. O bile hayal oluyor yavaş yavaş" dedi.

Magazin 17-12-2021 23:14

Pelin Karahan karın kaslarıyla şov yaptı! Kim der iki çocuk annesi...

Kavak Yelleri ile adını geniş kitlelere duyuran ve şimdilerde Kıbrıs Zafere Doğru dizisiyle izleyici karşısına çıkan Pelin Karahan, sosyal medya hesabında yaptığı iddialı paylaşımlara hız kesmeden devam ediyor. Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan oyuncu son olarak spor salonunda verdiği pozları ve boks yaparken çekilen bir videosunu takipçilerinin beğenisine sundu.

Magazin 20-11-2021 08:53

Muhteşem Yüzyıl’ın Mihrimah Sultan’ı Pelin Karahan’dan çarpıcı Meryem Uzerli itirafı: Doğru bir tavır değildi

Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde İnci Dereli’yi canlandıran Pelin Karahan, çekimleri Kıbrıs’ta devam eden çekimlerinden fırsat buldukça ailesiyle vakit geçiriyor. İstanbul’a ailesinin yanına gelen Pelin Karahan, önceki gün eşi Bedri Güntay ve çocuklarıyla Akmerkez’de görüntülendi. Karahan, Muhteşem Yüzyıl'da birlikte rol aldığı Meryem Uzerli hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Magazin 17-11-2021 09:15

Pelin Karahan imajını değiştirdi! O da sarışınlar kervanına katıldı

Pelin Karahan imajını değiştirdi! O da sarışınlar kervanına katıldı Pelin Karahan, imajını değiştirerek saçlarını sarıya boyattı. TRT1'in sevilen dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi ile ekranlara geri dönen Pelin Karahan son halini Instagram hesabından paylaştı.

Magazin 12-10-2021 10:57

Pelin Karahan için 'Estetik yaptırdı' iddiası! Bir Zamanlar Kıbrıs'ın İnci'sinin yüzündeki değişim dikkat çekti...

Seneler önce yayınlanan ve unutulmaz gençlik dizileri arasına giren Kavak Yelleri'nin başrol oyuncusu olan Pelin Karahan, şimdilerde Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde canlandırdığı İnci karakteri ile oldukça ses getiriyor. İki çocuk annesi başarılı isim, son olarak estetik iddialarıyla gündeme geldi. Güzel oyuncunun sosyal medya paylaşımlarına beğeni yağarken, yüzündeki sima değişimi ve gerginlik gözden kaçmadı. İşte o iddialar ve ayrıntıları...

Magazin 22-08-2021 18:48

Bir Zamanlar Kıbrıs'ın İnci'si Pelin Karahan'dan bikinili tatil pozları!

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde rol alan Pelin Karahan tatil pozlarıyla dikkat çekti. Bikinisiyle poz veren 36 yaşındaki güzel oyuncunun paylaşımına hayranları beğeni yağdırdı.

Magazin 20-08-2021 00:10

Pelin Karahan: Mutlu evliliğin sırrı sabretmek

Oyuncu Pelin Karahan, samimi açıklamalarda bulundu. Yedi yıl önce iş insanı Bedri Güntay ile nikah masasına oturan Karahan, mutlu evliliğin sırrını, "Karşılıklı sabır, sevgi ve saygı" sözleriyle açıkladı.

Magazin 02-07-2021 17:27

İmaj değişikliğine giden Pelin Karahan’dan dikkat çeken itiraf

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde rol alan iki çocuk annesi Pelin Karahan, katıldığı bir ödül töreninde yaptığı açıklamayla dikkat çekti. Pelin Karahan, rol aldığı Bir Zamanlar Kıbrıs adlı dizinin Kıbrıs'taki setine çocuklarını götürmediğini ve çalışan anne olmanın hoşuna gittiğini dile getirdi.

Magazin 25-06-2021 23:39

Pelin Karahan imaj değiştirdi! Sarı saçlı haline beğeni yağdı

Amine Gülşe, Seda Bakan, Hazal Kaya’nın ardından Pelin Karahan da imaj değiştirdi. Saçlarını sarıya boyayan Pelin Karahan yeni imajını sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 24-06-2021 02:08

Bir Zamanlar Kıbrıs yeni bölüm fragmanı yayınlandı | Yeni bir devlet yapılanmasının temelleri atılıyor!

TRT ekranlarının iddialı yapımlarından biri olan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi, yayınlanmaya başlanan ilk bölümünden itibaren adından söz ettirmeyi başarıyor. Başrollerinde; Pelin Karahan, Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Devrim Saltoğlu gibi başarılı isimlerin yer aldığı yapım, bu akşam TRT ekranlarında yeni bölümü ile izleyici karşısına geçecek.

Magazin 20-05-2021 15:29

Bir Zamanlar Kıbrıs yeni bölüm fragmanı | “Bu Ada, ilelebet canını buraya verenlerin yurdu olarak kalacaktır!”

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan “Bir Zamanlar Kıbrıs” dizisi, ilk bölümünden itibaren izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Başrollerinde; Pelin Karahan, Ahmet Kural, Miray Akay, Serkan Çayoğlu ve son olarak diziye katılan Demir Karahan yer alıyor. TMC filmin yapımcılığını üstlendiği dizide, geçtiğimiz hafta yeni bir karar alındı.

Magazin 06-05-2021 13:18

Bir Zamanlar Kıbrıs yeni bölüm fragmanı! Bir Zamanlar Kıbrıs 2. bölüm fragmanı yayınlandı

TRT 1'in yeni dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs 1. bölümüyle ekrana geldi. Başrollerini Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu’nun paylaştığı Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Kıbrıs Türk halkının varoluş ve özgürlük mücadelesinin ekranlara taşıyan dizinin ilk bölümünde Kanlı Noel gecesi olarak tarihe geçen, Kıbrıs Rumlarının, Kıbrıs Türklerine düzenlediği saldırıdan yürekleri dağlayan görüntüler ekrana geldi...

Magazin 08-04-2021 16:26

Bir Zamanlar Kıbrıs başlıyor! Bir Zamanlar Kıbrıs ilk bölümüyle bu akşam TRT 1 ekranlarında!

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi, oldukça çarpıcı hikayesi, güçlü kadrosu ve dev prodüksiyonu ile bu akşam TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi oyuncuları, Ahmet Kural, Pelin Karahan, Serkan Çayoğlu, Tayanç Ayaydın, Devrim Saltoğlu ve Gülper Özdemir gibi usta isimler olarak karşımıza çıkıyor. Bir Zamanlar Kıbrıs, 1 Nisan 2021 yani bu akşam saat 20.00'de TRT 1 ekranlarında ilk bölümü ile yayın hayatına başlayacak.

Magazin 01-04-2021 15:42

Pelin Karahan Kimdir? Bir Zamanlar Kıbrıs Pelin Karahan Kimdir?

TRT 1 ekranlarında başlayacak ve kardeş vatan Kıbrıs'ın bağımsızlık mücadelesini anlatacak olan "Bir Zamanlar Kıbrıs" isimli dizinin başrollerinde Pelin Karahan, Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu gibi usta oyuncular yer alıyor. Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin başrollerinden olan Pelin Karahan'ın kim olduğu ise izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki Pelin Karahan kimdir, kaç yaşında, nereli?

Magazin 01-04-2021 11:44

Pelin Karahan yeni dizisini anlattı: Çok mutluyum

“Bir Zamanlar Kıbrıs” ta oyuncu Pelin Karahan dizide canlandırdığı İnci karakteriyle ekrana gelecek. Pelin Karahan, yeni dizi heyecanını, canlandırdığı karakteri anlattı.

Magazin 23-03-2021 17:13