Plakadan Hasar Kaydi Sorgulama Haberleri

Araç kasko değeri nedir, nasıl öğrenilir? Kasko değer sorgulama nasıl yapılır?

Kasko, kara taşıtları sigortasına kısaca verilen isimdir. Herhangi bir aracın yanma, çalınma gibi durumlara maruz kalması ya da kaza geçirmesi ile hasar görmesi durumlarına karşılık o aracı güvence altına alan bir sigorta sözleşmesi türü olarak da tanımlanabilir.

Haber 2024-05-06 20:32:27

Araç sigortası e-Devlet’ten nasıl bakılır? e-Devlet üzerinden araç hasar sorgulama nasıl yapılır? e-Devlet trafik poliçe ve hasar bilgileri sorgulama

İnternet dünyasındaki gelişmelerle birlikte birçok işlem yetkili kurumlara gitmeden online bir şekilde yapılmaya başlamıştır. Bu işlemlerden biri de araç sigortası ve poliçe ile ilgili işlemlerdir. Araç sigortası, özel araba sahibi olan bireyleri son derece yakından ilgilendiren bir konudur. Her araç sahibinin zorunlu olarak trafik sigortası yaptırması önemlidir. Peki, araç sigortası e-Devlet’ten nasıl bakılır ve e-Devlet üzerinden araç hasar sorgulama nasıl yapılır?

Haber 2024-04-11 19:21:05

Tramer nedir? Plakadan tramer nasıl sorgulanır?

Araç satın alırken bazen ikinci el tercih edilebilir. İkinci el araç alınacaksa araç hakkında tüm ayrıntılı bilgilere sahip olmak önemlidir. Kaza kaydı olup olmadığı, hasar durumu, sigorta işlemleri ya da poliçeleri gibi araç ile ilgili tüm bilgilere ulaşılmalıdır. Kullanıcı adayları satın almayı düşündükleri araçlar ile ilgili geniş bir sorgulama yapmak ve araç hakkında tüm bilgilere sahip olmak ister.

Haber 2023-10-17 16:41:33

Hasar kaydı sorgulama 2023: Plakadan hasar kaydı nasıl sorgulanır?

Araç sorgulama işlemi, ikinci el araç satın alırken araç hakkında bilgi edinmek adına yapılan önemli işlemlerden biridir. Yeni araç alımı yerine bütçesini ikinci el araçtan yana kullanan kişiler, araç hasar kaydını sorgulamayı unutmuyor. Ayrıca araç sigortası yaptırmak isteyen kişiler, sigorta için ödenmesi gereken karşılığın hakkaniyeti öğrenmek için araç hasar kaydını sorgularlar. Peki hasar kaydı nasıl sorgulanır?

Haber 2023-07-18 21:03:19

Araç borç sorgulama 2023: Plakadan borç sorgulama nasıl yapılır?

Trafikte düzeni sağlamak için bazı kurallar koyulmuş ve bu resmi kurallar kanunlar aracılığı ile belirlenmiştir. Can ve mal kaybının önüne geçmek için koyulan bu kurallara uymayan sürücüler çeşitli cezalara tabi tutulur. Cezalar bazen idari para cezası bazen de ihlal edilen kuralın ne olduğuna bağlı olarak hapis ya da trafikten men etmeye kadar değişkenlik gösterebilir.

Haber 11-07-23 01:07

Araç km sorgulama işlemi nasıl yapılır? Plakadan ve SMS ile araç km sorgulama nasıl yapılır?

Mevcut aracın kontrolü ya da ikinci el bir araç alma durumlarında kilometre sorgulaması yapmak önemlidir. Bir aracın kilometre sorgulaması farklı yollar aracılığı ile gerçekleştirilebilir. Kilometre sorgulaması işlemi yapabilmek için birden fazla seçenek bulunur. İnternet üzerinden, çağrı servisi ile yapılabilen sorgulama işlemi plakadan ve kısa mesaj yolu ile de yapılabilir. Peki, araç km sorgulama nasıl yapılır?

Haber 25-05-23 09:25

SEÇMEN KAYDI SORGULAMA: Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimi için geri sayım

Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılıp kullanılamayacağı 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Seçmen bilgi kağıdı olmayan kişiler, "Nerede oy kullanacağım?" sayfasından oy verecekleri sandığı öğrenebilecekler. Oy kullanacak olan milyonlarca vatandaş arama motorlarında 'Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı, seçmen kağıdı zorunlu mu?' sorularına yanıt arıyor.

Finans 02-05-23 09:03

Kasko değeri hesaplama ve sorgulama 2023 nasıl yapılır? Araç kasko değeri hesaplama nasıl yapılır?

Araçları güvence altına almak için yapılan kasko, olası kazalara karşı zararı minimuma indirger. Bu sayede herhangi bir kaza durumunda meydana gelebilecek hasarlar karşılar. Araç sahipleri yaptırmak zorunda oldukları kasko için değer hesaplama ve sorgulamanın nasıl yapıldığını merak etmektedir. Ayrıca araç kasko değeri listesinden de bu değerleri takip etmek mümkündür. Peki, plakadan araç kasko değeri sorgulama nasıl yapılır?

Haber 13-03-23 17:40

Hasar tespit sorgulama nasıl yapılır, nereye başvurulur? e-Devlet hasar tespit sorgulama ekranı!

Hasar tespit sorgulama ile ilgili detaylar Kahramanmaraş, Gaziantep, Malatya, Adıyaman, Hatay ve komşu illerde meydana gelen büyük depremin ardından arama motorlarında araştırılıyor. Binaların hasar tespit sorgulamasının nasıl ve nereden yapılacağı vatandaşlar tarafından merak edildi. Peki hasar tespit sorgulama nasıl yapılır? Sorgulamalar e-Devlet üzerinden gerçekleştirilebilir. İşte e-Devlet hasar tespit sorgulama ekranı ve detaylar...

Haber 14-02-23 11:42

Hasarlı bina durumu nasıl öğrenilir? Deprem hasar tespiti başvurusu nasıl yapılır? e-Devlet ile hasar tespit sorgulama

Türkiye'de "Asrın felaketi" olarak anılan Kahramanmaraş depremi 10 ili etkiledi. Arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği deprem bölgesindeki vatandaşlar evimin hasar durumu sorgulama ekranını araştırıyorlar. Ülkeyi yasa boğan depremde hasar tespit çalışmalarına başlayacak olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, hasarlı bina durumunu öğrenmek için e-Devlet sorgulama ekranını erişime açtı. Peki, Hasarlı bina durumu nasıl öğrenilir? Deprem hasar tespiti başvurusu nasıl yapılır?

Haber 11-02-23 19:28

Plakadan HGS sorgulama işlemi nedir? Plakadan HGS bakiye ve borç sorgulama nasıl yapılır?

HGS sorgulama özelliği çeşitli yöntemlerle yapılabilir. Plakadan HGS sorgulama sıklıkla kullanılan yöntemlerden biridir. İnternet veya telefon sistemi üzerinden hızlı geçiş sistemi sorgulama işleminizi tamamlayabilirsiniz. Yolculuğa çıkmadan önce HGS sorgulama kontrolü yapmanız önerilmektedir. Belirli bir bakiye altına düşmeden HGS sisteminizi güncellemeniz şarttır. Plakadan HGS bakiye ve borç sorgulama işlemleri nasıl ve nereden yapılır?

Haber 11-11-22 16:59

2021 MTV hesaplaması! Plakadan MTV sorgulama! MTV ödemesi nasıl yapılır?

Aracı olan herkes yılda iki kere Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödüyor. Ocak ve temmuz aylarında ödenen MTV, plakadan sorgulanabiliyor. Ödeme online yatırılabileceği gibi, bankamatiklerden de işlem sağlanıyor.

Finans 09-07-21 16:47

Hasar kaydı sorgulama nasıl yapılır? E- devlet üzerinden hasar kaydı sorgulama adımları neler? İnternetten hasar kaydı sorgulama nasıl yapılır?

İkinci el araba alırken en önemli konulardan birisi de hasar kaydı sorgulamasıdır. Hasar kaydı sorgulama nasıl yapılır? Plakadan hasar sorgulamak doğru mudur? En güvenilir araba hasar kaydı sorgulaması neresidir? İşte tüm detaylar...

Haber 23-12-20 16:08

Plakadan HGS ceza sorgulama nasıl yapılır? - Köprü ve otoyol ceza sorgulaması

Hızlı geçiş sistemi halk arasında kısaltılmış ismi olan HGS ile anılmaktadır. Hızlı geçiş sistemi ile otoyollar üzerinden ve köprülerden geçiş yaparken belli bir ücret ödeniz ve aracın plakasına bu geçişler ile ilgili herhangi bir ceza yazılıp yazılmadığı da bu sistemle belli olur. Plakadan HGS sorgulama işlemini plaka bilgilerinizle kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Haber 11-11-20 11:24
HGS

2. el araç almadan önce bunu mutlaka yapın!

İkinci el el araba satın almak isteyenlerin internette en çok sorgulama yaptığı konulardan birisi de TRAMER araç hasar sorgulama yöntemidir. İkinci el bir araç alırken veya satarken hayati olan TRAMER sorgulama işlemi nasıl yapılır? Aracın plakasıdan TRAMER hasar sorgulama nasıl yapılır? Araç almadan önce mutlaka yapmanız gereken sorgulamaya dair tüm detaylar...

Finans 08-04-20 15:13

Araçların hasar kaydını PTT'den sorgulama imkanı

PTT AŞ, ikinci el araçların kilometre bilgilerinin ardından hasar kaydına ilişkin verileri de paylaşmaya başladı - Araç Hasar Sorgulama, Araç Hasar Detay Sorgulama ve Araç Değişen Parça Sorgulama şeklinde verilen hizmete, PTT Bank internet bankacılığı üzerinden erişilebiliyor

Finans 20-10-19 11:04

Bayram öncesi 2. el otomobil piyasası hareketlendi

Ramazan bayramı öncesi ikinci el otomobil piyasasında da hareketlilik yaşanıyor.Otomobil satıcıları ikici el otomobil alırken dikkat edilmesi gereken hususlar konusunda alıcıları uyarıyorlar.İkinci araç alan kişilerin alacakları aracın boyasına, kaportasına motor ve şase numaralarına mutlaka dikkat etmeleri gerektiği belirten satıcılar, Ekspertiz raporu almadan araçla ilgili karar vermemeleri gerektiğini dile getirdiler.Motor kilometresinin de ikinci araçlarda dikkat edilmesi gereken önemli bir husus olacağını dile getiren uzmanlar, “Plakadan hasar kaydını sorgulayabilirler.

Yurthaber 03-06-19 12:25

GÜNCELLEME 3 - Halk otobüsü kaza yaptı

Beyazıt'ta bir otobüsün yaya yoluna girmesi sonucu 3 kişi yaralandı - Kazada, 16 araç hasar görürken, otobüsün şoförü gözaltına alındı - Olay yerinden halk otobüsünün kaldırılmasının ardından yol trafik akışına açıldı DETAY BİLGİLER VE GÜVENLİK KAMERASI KAYDI EKLENDİ

Haber 21-03-19 12:35

TARSİM geleceği teknolojiyle kurguluyor

TARSİM: - "Üreticimize ve paydaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunmak, aramızdaki güven bağını kuvvetlendirmek, iletişimde yer ve mekandan bağımsız bir şekilde sürekliliği sağlamak amacıyla teknoloji destekli hizmetleri çok yakından takip ediyor, odağımıza alıyor ve sisteme kazandırıyoruz" - "Geçtiğimiz günlerde hizmet ağına dahil olan TARSİM Mobil ile akıllı telefon ve tabletler aracılığıyla tüm paydaşlarla iletişimde süreklilik sağlandı. Poliçe sorgulama, hasar ihbarında bulunma gibi hizmetler her an her yerde, çok hızlı ve kolay bir şekilde yapılabilir hale geldi"

Finans 01-10-18 13:25

SMS ile araç sorgulama işlemi nasıl yapılır? Plakadan araç sorgulama işlemleri

Plakadan araç sorgulama işlemleri online olarak kolayca yapılabilmektedir. SMS ile de yapabileceğiniz araç sorgulama işlemleri nasıl yapılır? Araç sorgulama işlemi hakkında tüm detaylar haberimizde!

Haber 28-06-16 11:30

SMS ile plakadan araç sorgulama yapılıyor mu?

SMS ile plaka bilgilerinizle araç sorgulama yapılabiliyor. Araç sorgulama için OTOKONTROL hattını kullanabilirsiniz. Plaka araç sorgulama işlemlerinin ayrıntılarına haberimizden erişebilirsiniz.

Haber 12-04-16 15:51

Plakadan HGS sorgulaması nasıl yapılır?

Araç sahiplerinin sıklıkla kullandığı HGS sorgulamaları, online sistem üzerinden kolayca yapılan işlemlerdir. Sorgulama işlemleri PTT kurumuna bağlıdır. Peki plakadan HGS sorgulaması nasıl yapılır?

Finans 21-03-16 15:22

e-Devlet plaka sorgulama 2. el araba almak isteyenlerin imdadına yetişti

İkinci el araba almayı düşünen vatandaşın imdadına plaka sorgulama işlemi yetişiyor. e-Devlet üzerinden yapılan plaka sorgulama ile ikinci el arabanın hasar geçmişi öğrenilebiliyor.

Haber 12-01-16 15:57

'Tramer Sorgulama nasıl yapılır?' detaylarıyla Mynet'te

Tramer sorgulama ve araç hasar sorgulama işlemleri sayesinde ikinci elde hasar riskini düşürmek mümkün. "Online tramer sorgulama nası yapılır?" sorusuna yanıt detaylarıyla haberimizde!

Haber 07-08-15 11:36