Hasar Kaydi Haberleri

Sürekli oturarak çalışanlar dikkat! Risk artıyor

Doç. Dr. Erkut Baha Bulduk hareketsiz yaşam, yoğun telefon kullanımı, travma ve sigara kullanımı artışı gibi nedenlerle kendini gösteren boyun fıtığının tüm toplumun sorunu haline geldiğini söyleyip “Telefon ve tabletle çok zaman harcıyor, sürekli masa başında çalışıp az hareket ediyoruz. Bu omurga sisteminde hasar oluşturuyor. Sürekli oturarak çalışmak, postürün uzun süre bozuk kalması fıtık riskini artırabilir. Bu faktörlerin bir veya birkaçı boyun fıtığına katkıda bulunuyor” dedi.

Kadin 2024-05-29 12:04:50

Araçların camlarını kırdı! Ceviz büyüklüğünde yağdı... Görenleri hayrete düşürdü

Eskişehir’de meydana gelen dolu yağışı görenleri hayrete düşürürken, çok sayıda aracın camında ve kaportasında hasar oluştu. Araçların camlarındaki delikler dikkat çekerken Çifteler ilçe merkezindeki bir evin plastik kapısının da dolu yağışı nedeniyle delik deşik olduğu görüldü.

Haber 2024-05-24 11:38:08

Burdur'da etkili olan şiddetli rüzgarda seralar zarar gördü

Burdur'un Karamanlı ilçesinde etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle bazı seralarda hasar oluştu.

Yurthaber 2024-05-24 08:34:38

Bursa'da ev sahibi ve kiracı tartışması başka boyuta taşındı! Kiracısına kızıp evi havaya uçurdu

Kiracı ve ev sahibi arasında yaşanan olaylar gün geçtikçe kötü bir hal alıyor. Bursa'da da yaşanan ev sahibi kiracı olayı 'yok artık' dedirtti. Ev sahibine kızan kiracı evi havaya uçurdu. Binada ağır hasar oluştu. Kiracı yaralandı. İşte detaylar...

Manşet 2024-05-21 18:21:38

1 aylık arabada 241 bin TL masraf çıktı! Tuhaf sesler gelince fark etti ama iş işten geçti... Anlamın tek bir yolu var

İstanbul'da bir sürücü, daha geçen ay aldığı arabasından tuhaf sesler gelince tamirciye gitti. Otomobili detaylı inceleyen usta, araca sahte yağ konduğunu tespit ederken; 241 bin liralık hasar ortaya çıktı. Herkesin bu konuda dikkatli olması gerektiğini belirten uzmanlar ise sahte yağı ayırt etmenin tek bir yolu olduğunu söylüyor. işte detaylar...

Finans 18-05-24 09:00

'Uykuda öldü' denilen İclal'i babası boğarak öldürmüştü! 'Cinsel organında hasar...' Ağlaya ağlaya anlattı, duruşmaya ara verildi 'Gecede 4 bin TL kazanıyorum'

Diyarbakır'da 2022 yılında evindeki yatakta uyur vaziyette ölü bulunduktan sonra otopsi sonucu boğazında tırnak izleri bulunan ve babası tarafından boğularak öldürüldüğü tespit edilen İclal Şimşek cinayetiyle alakalı davada yeni gelişme yaşandı. Mahkeme sanık babaya haksız tahrik indirimi uygularken duruşmada her şeyi anlatan baba ağlayınca mahkeme 15 dakika ara vermek zorunda kaldı. Babanın ve annenin anlattıkları ise kan dondurdu.

Haber 15-05-24 13:31

Tunceli’de ağır hasarlı bina tek dokunuşta yerle bir oldu

Tunceli’de Maraş depremlerinde ağır hasar alan 5 katlı bina, iş makinesinin tek dokunuşu ile yerle bir oldu.

Yurthaber 14-05-24 13:39

Arsuz’da yanan evde maddi hasar oluştu

Hatay’da bir evde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Yurthaber 13-05-24 16:06

Bu yaygın hataya sakın düşmeyin! Gözlerde kalıcı hasar bırakabilir

Sahte güneş gözlüklerinin göz sağlığına kalıcı hasar verebileceğini belirten Göz Hastalıkları ve Sağlığı Uzmanı Op. Dr. Ömer Faruk Tabar, ancak güneş gözlüğü kullanmayanların ise 40’lı yaşlarda katarakt oluşabildiğini söyledi.

Kadin 13-05-24 10:10

Piknik tüpü bomba gibi patladı! Camlar kırıldı, maddi hasar meydana geldi

Çorum'da bir apartman dairesinde piknik tüpünün patlaması sonucunda, evde bulunan karı-koca yaralandı.

Manşet 10-05-24 14:40

Milyonlarca sürücüyü ilgilendiriyor! Mayısta yeni dönem başlamıştı... Zorunlu trafik sigortasında azami prim artış oranı belli oldu

Milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiren oran belli oldu. Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK), zorunlu trafik sigortasında haziran ayında uygulanacak azami prim artışını yüzde 3,25 olarak belirledi. SEDDK, 1 Mayıs itibarıyla hasar maliyet endeksi uygulamasını devreye almıştı.

Finans 09-05-24 14:51

Araç kasko değeri nedir, nasıl öğrenilir? Kasko değer sorgulama nasıl yapılır?

Kasko, kara taşıtları sigortasına kısaca verilen isimdir. Herhangi bir aracın yanma, çalınma gibi durumlara maruz kalması ya da kaza geçirmesi ile hasar görmesi durumlarına karşılık o aracı güvence altına alan bir sigorta sözleşmesi türü olarak da tanımlanabilir.

Haber 06-05-24 20:32

Markette korkutan yangın! Alevlere teslim oldu... Büyük hasar var

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde bir markette çıkan yangın korkuttu. Markette büyük hasara yol açan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Haber 03-05-24 16:43

Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Trafik sigortasında yeni uygulama: Bugün devreye alındı

Zorunlu trafik sigortasında Mayıs poliçeleri, Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumunun (SEDDK) 1 Mayıs'ta devreye aldığı hasar maliyet endeksine göre azami yüzde 3 artışla kesilecek.

Finans 01-05-24 11:28

Ses kısıklığına ne iyi gelir? Ses kısıklığı neden olur, nasıl geçer?

Ses kısıklığı, birçok insanın hayatında zaman zaman karşılaştığı yaygın bir sorundur. Genellikle ses tellerinin iltihaplanması veya hasar görmesi sonucu ortaya çıkar. Bu durum, sesin normal ton ve kalitesini kaybetmesine neden olur ve konuşurken veya şarkı söylerken zorluk yaşanmasına yol açabilir. Peki, ses kısıklığı neden olur, nasıl geçer?

Haber 30-04-24 15:10

Tokat’ta cami minaresine yıldırım düştü

Tokat’ta yıldırım isabet eden caminin minaresinde hasar oluştu.

Yurthaber 30-04-24 14:20

Anevrizma nedir?

Anevrizma, kan damarlarının (genellikle arterlerin) duvarlarında meydana gelen anormal bir genişlemedir. Bu genişleme, damar duvarının zayıf veya hasar görmüş olması nedeniyle meydana gelir ve genellikle belirli bir bölgede baloncuk şeklinde oluşur. Anevrizmalar genellikle belirti vermez ve fark edilmeden kalabilir, ancak zamanla büyüyebilirler ve patlayabilirler, ciddi sonuçlara yol açabilirler.

Haber 22-04-24 10:44

Yozgat'ta depremden etkilenen ilçe ve köylerde hasar tespit çalışmaları sürüyor

Yozgat'ta depremden etkilenen ilçe ve köylerde hasar tespit çalışmaları sürüyor.

Yurthaber 19-04-24 15:50

Tokat'taki korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı! İşte depremin bilançosu…

Tokat'ta meydana gelen depremlerin bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı. Dron ile havadan görüntülenen merkez üssünde hasarın boyutu gözler önüne serildi. İçişleri Bakan Yardımcısı Karaloğlu, Tokat'taki depreme ilişkin yaptığı açıklamada "Tokat ilimizde 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar var. Bunlar yıkık değil, hasar var. Yozgat ilimizde ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitlerimiz var" dedi.

Haber 19-04-24 07:59

Kadışehri'nin Yelten köyünde deprem nedeniyle bazı evler zarar gördü

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremin ardından Yozgat'ın Kadışehri ilçesine bağlı Yelten köyünde bazı evlerde hasar oluştu.

Yurthaber 19-04-24 07:55

Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem! Samsun, Sivas, Kayseri, Çorum'da da hissedildi: Bölge beşik gibi, çok sayıda artçı meydana geldi: Tokat ve Yozgat'ta eğitime ara verildi (AFAD-Kandilli son depremler)

Tokat'ta akşam saatlerinde bir deprem meydana geldi. AFAD, depremin büyüklüğünü 5.6 olarak açıkladı. Deprem Samsun, Sivas, Kayseri, Çorum gibi çevre illerde de hissedildi. Bölgede çok sayıda artçı meydana gelirken Bakan Koca depremde bir kişinin etkilendiğini açıkladı. İçişleri Bakan Yardımcısı Karaloğlu, "Tokat'ta 191, Yozgat'ta 7 bina hasar gördü" dedi. Ayrıca Tokat'ın genelinde ve Yozgat'ın 3 ilçesinde eğitime bir gün ara verildi.

Haber 18-04-24 18:18

Kadiruşağı Mahallesi’ne 76 köy konutu yapılacak

Depremde ağır hasar alan Malatya’da kırsal mahallelerde yer teslimi yapılan bölgelerde konutların inşaatına kısa sürede başlanılacak.

Yurthaber 17-04-24 14:59

Aydın'da korku dolu anlar! Dev gemi iskeleye böyle çarptı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde limana yanaşmaya çalışan dev kruvaziyer gemi duramayınca iskeleye çarptı. Çarpmanın etkisi ile iskelede ve gemide maddi hasar oluştuğu öğrenildi. Geminin çarpma anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 17-04-24 09:38

Yer: Kuşadası! Korku dolu anlar: Dev kruvaziyer gemisi böyle çarptı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde limana yanaşmaya çalışan dev kruvaziyer gemi duramayınca iskeleye çarptı. Çarpmanın etkisi ile iskelede ve gemide maddi hasar oluştuğu öğrenildi.

Haber 16-04-24 23:32

2 katlı binanın çatısı alevlere teslim oldu

Denizli’de iki katlı binanın çatı katında paniğe neden olan yangında maddi hasar oluştu.

Yurthaber 16-04-24 10:37

Kahramanmaraş’ın yeni cazibe bölgesi: Kuzey Çevre Yolu

Kahramanmaraş merkezli depremlerde hasar almayan şehrin kuzeyindeki dağ yamacının cazibesi artıyor.

Yurthaber 16-04-24 09:24

Kimse ne olduğunu anlayamadı! Trafik ışıklarında bekleyen otomobil bir anda alev aldı

Karaman’da trafik ışıklarında bekleyen otomobil, bir anda motor kısmından alev alarak yanmaya başladı. Sürücü, aracı terk ederek durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İtfaiye tarafından söndürülen araçta maddi hasar oluştu.

Haber 15-04-24 18:33

Kahramanmaraş'ta bir eve silahlı saldırı düzenlendi

Kahramanmaraş'ta bir evde silahlı saldırı sonucu hasar oluştu.

Yurthaber 15-04-24 13:40

Araç sigortası e-Devlet’ten nasıl bakılır? e-Devlet üzerinden araç hasar sorgulama nasıl yapılır? e-Devlet trafik poliçe ve hasar bilgileri sorgulama

İnternet dünyasındaki gelişmelerle birlikte birçok işlem yetkili kurumlara gitmeden online bir şekilde yapılmaya başlamıştır. Bu işlemlerden biri de araç sigortası ve poliçe ile ilgili işlemlerdir. Araç sigortası, özel araba sahibi olan bireyleri son derece yakından ilgilendiren bir konudur. Her araç sahibinin zorunlu olarak trafik sigortası yaptırması önemlidir. Peki, araç sigortası e-Devlet’ten nasıl bakılır ve e-Devlet üzerinden araç hasar sorgulama nasıl yapılır?

Haber 11-04-24 19:21

Samandağ’da yanan evde maddi hasar oluştu

Hatay’ın Samandağ ilçesinde bir evde meydana gelen yangında maddi hasar oluştu.

Yurthaber 05-04-24 10:45

Ankara’da sanayi sitesindeki yangının bilançosu gün ağırınca ortaya çıktı

Ankara’nın Yenimahalle ilçesindeki sanayi bölgesinde başlayan yangının bıraktığı hasar gün ağırınca ortaya çıktı.

Yurthaber 04-04-24 09:31

Bomba patlamış gibi... Her yer simsiyah! Beşiktaş'taki gece kulübündeki yangından yeni görüntü! DJ Gökay Tevlek'in babası anlattı: Çenesinde yara vardı, kötü durumdaydı

İstanbul Beşiktaş'taki gece kulübünde meydana gelen yangın faciasına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. İBB tarafından servis edilen görüntülerde gece kulübünün içinde oluşan ağır hasar dikkati çekti. Öte yandan yangında hayatını kaybeden 29 kişiden 28'inin cenazeleri ailelerine teslim edildi. Oğlu DJ Gökay Tevlek'in cenazesini sabah Adli Tıp Kurumundan teslim alan babası, yaptığı açıklamada çene kısmında yara olduğunu belirterek "Doktorun dediğine göre kötü durumdaydı" diye konuştu.

Haber 03-04-24 13:58

Başakşehir’de bombalı saldırıda hasar gören iş yerleri görüntülendi

Başakşehir’de el bombasıyle düzenlenen saldırıda hasar alan iş yerleri görüntülendi.

Yurthaber 02-04-24 15:47

Başakşehir'de düzenlenen el bombalı saldırıda iş yerleri hasar gördü

Saldırı anı, güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Yurthaber 02-04-24 07:47

Depremin vurduğu Hatay'da seçmenler sandık başında! Bazıları konteynerlerde oy kullandı

Hatay'da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için 3 bin 424 sandık kurulurken, 6 Şubat depremlerinde hasar gören okulların bahçelerine konteyner yerleştirildi. Bazı seçmenler, konteynerlere yerleştirilen sandıklarda oy kullanmaya başladı.

Haber 31-03-24 09:43

Boyun fıtığı belirtileri nelerdir, boyun fıtığına ne iyi gelir? Boyun fıtığı tedavi edilmezse ne olur?

Günümüzde modern yaşam tarzının getirdiği uzun süreli masa başı çalışma, teknoloji kullanımı ve hareketsizlik gibi faktörler nedeniyle boyun fıtığı vakalarında artış görülmektedir. Boyun fıtığı, boyun omurlarındaki disklerin zayıflaması veya hasar görmesi sonucu ortaya çıkan bir durumdur. Bu durum boyun omurlarının arasındaki disklerin yer değiştirmesi veya sıkışmasıyla karakterizedir.

Haber 29-03-24 11:09

Maltepe'de bir süre önce tadilatı yapılan yol yeniden çöktü

Maltepe'de bir süre önce tadilatı yapılan yolun yeniden çökmesi sonucu iki gecekonduda hasar oluştu.

Yurthaber 28-03-24 13:32

Bir aracın ağır hasar adlığı kavgayla ilgili polis 2 şüpheliyi yakaladı

Eskişehir’de bir sokakta meydana gelen ve 1 aracın ağır hasar adlığı kavgayla ilgili polis 2 şüpheliyi yakalarken, diğer şahısların yakalanması için çalışma sürüyor.

Yurthaber 27-03-24 11:04

Payas’ta iş yerinde çıkan yangında maddi hasar oluştu

Hatay’ın Payas ilçesinde bir iş yerinde çıkan yangında maddi hasar oluştu.

Yurthaber 27-03-24 10:56

Mardin'de sağanak nedeniyle çöken yoldaki 2 araç zarar gördü

Mardin'in Artuklu ilçesinde sağanak nedeniyle çöken yoldaki 2 araçta hasar oluştu.

Yurthaber 26-03-24 14:41

Yabancı el sendromu (Alien Hand Sendromu) nedir, nasıl anlaşılır? Yabancı el sendromu belirtileri ve tedavisi

Yabancı El Sendromu, nörolojik bir bozukluk olarak tanımlanan, oldukça nadir görülen bir durumdur. Bu sendromda, bir kişinin kendi uzuvu sanki bir başkasına aitmiş gibi algılanır ve kontrol dışı davranışlar sergileyebilir. Yabancı El Sendromu genellikle beyin yapısında meydana gelen bir hasar sonucunda ortaya çıkar. Bu sendromun tedavisi oldukça zordur ve genellikle semptomları hafifletmek veya yönetmek için çeşitli terapi yöntemleri kullanılır.

Haber 26-03-24 11:23

İstanbul'da çatışan 2 gemide hasar oluştu

Türkeli Demir Sahası'nda çatışan kargo ile dökme yük gemisinde hasar meydana geldi.

Yurthaber 25-03-24 12:26

Hatay'da deprem konutu hak sahipliği başvuruları için 1 günlük ek süre verildi

Hatay Valiliği, 6 Şubat 2023'teki depremlerde evleri yıkılan veya hasar görenlerin hak sahipliğinden faydalanabilmeleri için başvuruyu kaçıranlara 1 günlük ek süre verildiğini bildirdi.

Yurthaber 25-03-24 10:20

Hatay'da 2 katlı metruk binada çıkan yangın söndürüldü

Hatay'ın merkez Antakya ilçesinde, depremlerde ağır hasar alması nedeniyle boşaltılan 2 katlı binada çıkan yangın söndürüldü.

Yurthaber 25-03-24 07:41

Elazığ’da ağır hasarlı yapıların yıkımı sürüyor

Elazığ’da Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar gören binaların yıkım çalışmaları devam ediyor.

Yurthaber 22-03-24 12:24

Diyarbakır'da depremde ağır hasar gören binalardan 4 bin 362'sinin yıkımı tamamlandı

Diyarbakır'da geçen yıl 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar gören binaların yıkım çalışması sürüyor.

Yurthaber 20-03-24 15:53

İstanbul’da akılalmaz kaza! Kamyondan kopan tekerlek öğrenciye çarptı

Beşiktaş’ta yokuştan inen hafriyat kamyonunun tekerleği yerinden çıkıp yoldan geçen öğrencilerin arasına daldı. Akıl almaz kaza kameralara yansırken, çarpma sonucu bir öğrenci yaralandı, 3 otomobilde de maddi hasar oluştu.

Haber 20-03-24 14:58

Diyarbakır'da depremden sonra yıkılan İl Halk Kütüphanesi modern binasıyla hizmet verecek

Diyarbakır'da Kahramanmaraş merkezli depremlerde hasar gören ve yıkımı yapılan İl Halk Kütüphanesinin yerine modern bir kütüphane binası yapılacak.

Yurthaber 18-03-24 15:55

Elazığ’da kontrolden çıkan otomobil iş yerinin duvarına çaptı

Elazığ’da sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, bir iş yerinin duvarına çaptı. Yaralanın olmadığı kazada, maddi hasar meydana geldi.

Yurthaber 18-03-24 08:14