Regl Ağrısı Haberleri

İlaç kullanmaya gerek kalmayacak! Regl ağrısını şıp diye kesiyor... Yataklara düşecek kadar ağrılı geçirenlere 5 doğal yöntem

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı Kağan Açıkgözoğlu kadınların üreme sisteminin bir parçası olan regl döngüsünü bazı kadınların “sancılı, ızdıraplı” geçirdiğini söyledi. Bu ağrıya o süreçte vücutta salgılanan ’prostaglandinler’ adı verilen kimyasalların başlıca sebep olduğunu belirten Açıkgözoğlu “Normal adet döngüsüne bağlı ağrı çekiyorsanız yaşam tarzı ve beslenme düzeninde yapılacak bazı değişikliklerle bu süreci daha rahat atlatabilirsiniz” dedi ve ağrıyı azaltacak 5 doğal öneride bulundu.

Kadin

Uzmanından kritik uyarı: Yaygın olarak görülen bu durum sanıldığı kadar masum değilmiş! Tehlikeli hastalığın belirtisi olabilir

Diyarbakır’da Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı olan Prof. Dr. Hakan Çoksüer, adet sancısının kısırlık belirtisi olabileceği uyarısında bulunarak, erken tanı uzman önerisi tedaviler ile sorunun önüne geçilebileceğini söyledi.

Kadin

Regl ağrısı kabusunuz olmasın! Adet sancısına iyi gelen 5 çay

Adet (regl) dönemi ağrıları hemen hemen her kadının dönemsel olarak yaşadığı bir sorundur. Kimi kadınlar regl dönemini tamamen ağrısız bir şekilde atlatabiliyorken kimi kadınlarda bu durum tam tersi olarak şiddetli ağrı ve sancılar eşliğinde sürebilmektedir. Regl sancısını hafifleten 5 çayı haberimizde derledik.

Kadin

Regl döneminde tüketilmemesi gereken yiyecek ve içecekler

Regl dönemi birçok kadın için işkence olarak görülüyor. Regl süresi boyunca çeşitli semptomlar yaşayan kadınlar ağrılarını ve şişkinliklerini azaltacak çözümler arıyor. Uzmanlar regl semptomlarını artırabilecek yiyecek ve içeceklere karşı uyarıyor.

Kadin

Regl Ağrısı

Regl Ağrısı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Regl Ağrısı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Her kadının bilmesi gerekiyor! Regl ağrılarını anında kesen tüyoyu açıkladı

Regl ağrısı kadınların her ay çektiği çileler arasında yer alıyor. Yaşam kalitesini oldukça düşüren regl ağrısını geçirmek için çeşitli yöntemler aranıyor. Ne yaparsam yapayım regl ağrısından kurtulamıyorum diyorsanız TikTok'ta yayınlanan basit yönteme şans verebilirsiniz.

Kadin

83 gün boyunca regl olan kadın duyanları dehşete düşürüyor! Doktorlar hastalığına inanmadı

Kadınlar regl süreci boyunca vücutlarında, sağlıklarında ve psikolojilerinde farklılar yaşayabiliyorlar. Bazı kadınlar adetliyken dayanılmaz regl ağrıları yaşıyor. Hemen bitmesi istenen regl sürecini 83 gün boyunca yaşayan bir kadın kan nakli olmak zorunda kaldı. Yaşadıklarını duyan kadınlar zorlu mücadelesine hayran kaldı.

Kadin

Bunu yiyenler kış boyunca doktor yüzü görmüyor! Cinsel gücü artıyor, enfeksiyonları geçiriyor

Bu kış grip ve soğuk algınlığına yakalan kişi sayısı giderek artıyor. Gribal hastalıklar basit olarak görülse de bu kış oldukça ağır bir şekilde geçiriliyor. Hastalıklardan korunmak için düzenli ve sağlıklı beslenmeye dikkat etmek gerekiyor. Osmanlı'dan beri kullanılan cinsel gücü artırmasıyla bilinen bir şifa kaynağı vücudu gribe karşı zırh gibi koruyor.

Haber

Her kadının başına gelebilir! Adet olurken yaşadığı korkunç deneyimi paylaştı

Adet olurken vücutta ve psikolojide çeşitli değişimler görülebiliyor. Bu değişimler kadınların ve çevresinin tedirgin olmasına yol açabiliyor. TikTok'ta regl döneminde yaşadığı korkutucu deneyimi paylaşan bir kadın kısa süre içerisinde milyonlarca kişi tarafından izlendi. Videoyu izleyen sosyal medya kullanıcılarından bazıları bu korkunç deneyimi kendilerinin de yaşadığı açıkladı.

Kadin

Sadece bir sevgilisi varken regl oluyor! ''O kadar acı verici ki ilişkiden vazgeçtim''

TikTok kullanıcısı Ilana, eski sevgilisiyle ilişkisi varken daha sık regl olmaya başladıktan sonra çektiği ağrı ve acılardan ötürü ilişki yaşamaya son verdiğini ve ilişkisini kestikten sonra hiç adet görmediğini açıkladı. Gönderisiyle viral olan genç kadın, acı dolu regl deneyimleri yüzünden ilişki yaşamaktan vazgeçtiğini ve bekar ve acısız hayatından oldukça mutlu olduğunu söyledi.

Trend

Kadınların dörtte biri acılarının ciddiye alınmadığını düşünüyor! Regl ağrıları hakkında bilincin artması gerekiyor

Kadınlar her ay regl ağrıları nedeniyle iş, okul ve sosyal hayatlarında oldukça zorluk yaşıyorlar. Dayanılmaz regl ağrılarıyla yaşamsal aktivitelerini yapmak da zorluk çeken kadınlar ağrılarının ciddiye alınmadığını düşünüyor. Toplumun regl izni konusunda daha duyarlı olması gerekiyor.

Kadin

Mastürbasyonun faydalarını duyanlar şaşırıyor! Regl ağrısını bıçak gibi kesiyor

Mastürbasyon hakkında kafalarda birçok soru işareti bulunuyor. İnsanlar mastürbasyon zararlı mı faydalı mı diye araştırmalarda bulunuyor. Yapılan bazı çalışmalara göre mastürbasyonun oldukça etkili faydaları bulunuyor. Regl ağrısını azaltmak da bu faydalar arasında yer alıyor.

Kadin

Dayanılmaz regl ağrılarından kurtulmanın yolu basit! Regl ağrısına iyi gelen yiyecekler

Regl ağrısı birçok kadının her ay yaşadığı dayanılmaz dertleri arasında bulunuyor. Kadınlar bu ağrılar nedeniyle okulda, işte ve sosyal hayatlarında oldukça problem yaşıyorlar. Ancak regl ağrısını geçirecek çeşitli besinler bulunuyor. Doğru besinler ile adet ağrınızı geçirmeniz mümkün.

Kadin

REGL SANCISINDAN KURTULUN! Regl ağrısına ne iyi gelir? Adet ağrısı nasıl geçer?

Adet (regl) dönemi ağrıları hemen hemen her kadının dönemsel olarak yaşadığı bir sorundur. Kimi kadınlar regl dönemini tamamen ağrısız bir şekilde atlatabiliyorken kimi kadınlarda bu durum tam tersi olarak şiddetli ağrı ve sancılar eşliğinde sürebilmketedir. Adet ağrısı yaşayan pek çok kadın internet üzerinden "Adet ağrısı nasıl geçer? Regl ağrısına ne iyi gelir? şeklinde aramalar yapıyor. İşte adet döneminde dikkat edilmesi gerekenler ve regl sancısından kurtulmanın yolları...

Kadin