Rıza Kocaoğlu Haberleri Ve Son Dakika Rıza Kocaoğlu Haberleri

Rıza Kocaoğlu Haberleri Ve Son Dakika Rıza Kocaoğlu Haberleri

Türkiye’nin en beğenilen metot oyuncularından olan Rıza Kocaoğlu, 1971’de İzmir’de dünyaya geldi. Oyunculuk eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde alan ünlü oyuncu, Çağan Irmak’ın ilk yönetmenlik deneyimi olan bana Şans Dile isimli filmde oynadığı başrol ile tanındı. İlk oyunculuk deneyimi olan bu film ile Şile Büyülü Fener Festivali’nde En İyi Erkek Oyuncu ödülü aldı. DOT adlı tiyatro topluluğu ile birlikte pek çok oyunda da rol alan Kocaoğlu, Av Mevsimi, Kaybedenler Kulübü, Dünyanın En Güzel Kokusu 2, Organize İşler 2:Sazan Sarmalı gibi gişe başarısı yüksek filmlerde rol aldı. 2017 yılından bu yana devam eden ekranların sevilen dizisi Çukur’da Aliço karakterine hayat veren Kocaoğlu, bu rol ile hafızalara kazındı.

Rıza Kocaoğlu Haberleri

Çukur'un Aliço'suydu! Rıza Kocaoğlu 45. yaş gününü böyle kutladı

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Çukur dizisinde hayat verdiği Aliço karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Rıza Kocaoğlu yeni yaşını kutladı. 45'nci yaş gününü kutlayan Kocaoğlu kaslarını gösterdi.

Magazin 20-03-2024 10:33

Çukur'un Aliço'su Rıza Kocaoğlu'nun kız kardeşi de ünlü çıktı! Güzelliğiyle kendine hayran bıraktı

Çukur dizisinde hayat verdiği 'Aliço' karakteriyle büyük beğeni toplayan Rıza Kocaoğlu rol aldığı yapımlar ve başarılı oyunculuk performansıyla dikkat çekiyor. Özel hayatı merak edilen ünlü oyuncunun kız kardeşi de kendisi gibi oyuncu çıktı. Rıza Kocaoğlu'nun kardeşi Gözde Kocaoğlu güzelliğiyle kendine hayran bıraktı.

Magazin 15-08-2023 16:30

Kasaba Doktoru'nun yıldızı Hazal Subaşı'nın cesur tarzına bir bakan bir daha baktı! Transparan bluzu...

Başrollerini Deniz Can Aktaş ile paylaştığı Kasaba Doktoru dizisinde Doktor Leyla Erpek'e hayat veren güzel oyuncu Hazal Subaşı, son paylaşımıyla beğeni topladı. Transparan bir bluz tercih eden Hazal Subaşı'ya ünlü isimlerden yorum yağdı.

Magazin 30-11-2022 10:23

Organize İşler 2: Sazan Sarmalı konusu nedir, oyuncuları kimler? Organize İşler 2: Sazan Sarmalı nerede ve ne zaman çekildi?

Organize İşler 2: Sazan Sarmalı bu akşam televizyon ekranlarında yayınlanacak. Filmin başrolünde yer alan Yılmaz Erdoğan, filmin yönetmenliğini de üstlenmektedir. Bu akşam Star Tv'de yayınlanacak olan aksiyon ve komedi türlerini içeren film Organize İşler Sazan Sarmalı hakkında detaylar merak konusu oldu. Peki, Organize İşler 2: Sazan Sarmalı konusu nedir, oyuncuları kimler? Organize İşler 2: Sazan Sarmalı nerede ve ne zaman çekildi? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Trend 08-11-2022 18:41

Rıza Kocaoğlu ve Serenay Sarıkaya'dan roman dansı sosyal medyada olay oldu

Netflix'in düzenlediği gecede mini eteğiyle göz kamaştıran Serenay Sarıkaya'nın 'Çukur'un 'Aliço'su Rıza Kocaoğlu ile Roman havası oynadığı anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 04-11-2022 15:49

Tuzak dizisinin Güven'i Rıza Kocaoğlu kimdir, kaç yaşında? Rıza Kocaoğlu Tuzak dizisinde yepyeni bir imajla dönüyor!

Tuzak dizisinin Güven'i Rıza Kocaoğlu dizinin birinci bölümü için geri sayım sürerken merak konusu oldu. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV 8'de ekrana gelecek olan Tuzak dizisinde Akın Akınözü, Umut karakterine hayat verirken; Bensu Soral da Ceren isminde genç bir kızı canlandıracak. Dizi usta oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Peki, Tuzak dizisinin Güven'i Rıza Kocaoğlu kimdir? Rıza Kocaoğlu nereli ve kaç yaşında?

Magazin 19-10-2022 20:21

Tuzak dizisi ne zaman başlayacak? Tuzak dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Akın Akınözü yeni imajıyla şaşırttı!

Tuzak dizisi TV8 ekranlarında yayın hayatına başlayacak. Yakında seyircisiyle buluşacak olan Tuzak dizisi geçtiğimiz aylarda sete çıktı. Dizinin başrollerinden Akın Akınözü'nün kirli sakallı imajı ise dikkat çekti. Yönetmenliğini Aytaç Çiçek’in üstlendiği dizinin senaryosu ise Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı ve Ali Yörükoğlu'na ait. Peki, Tuzak dizisi ne zaman başlayacak? Tuzak dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Akın Akınözü'nün yeni imajı ve dizi hakkındaki detaylar..

Magazin 19-10-2022 20:21

Tuzak dizisinin Luna'sı İlayda Çevik kimdir, kaç yaşında? İlayda Çevik nereli, hangi dizilerde rol aldı?

Tuzak dizisinin Luna'sı dizide dikkat çeken oyuncular arasında yer alıyor. Tuzak dizisi 19 Ekim Çarşamba akşamı itibariyle yayın hayatına başlayacak olan sezonun yeni dizileri arasında yer alıyor. Dizide Luna karakterine can veren İlayda Çevik'in yaşı, memleketi, rol aldığı diziler gibi hayatına dair detaylar merak konusu oldu. Peki, Tuzak dizisinin Luna'sı İlayda Çevik kimdir, kaç yaşında? İlayda Çevik nereli, hangi dizilerde rol aldı?

Magazin 19-10-2022 20:03

Hayal Köseoğlu’nun Rıza Kocaoğlu paylaşımı şaşırttı : “Senin hasetinden geldi bunlar başıma”

Son olarak Mahkum dizisinde Sasha rolüyle beğeni toplayan ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu, sosyal medya paylaşımlarına tam gaz devam ediyor. Genellikle iddialı pozlarıyla ekranlara gelen oyuncu, bu defa Rıza Kocaoğlu paylaşımıyla gündeme geldi.

Magazin 01-07-2022 23:20

Çukur dizisinin oyuncuları yeniden buluştu!

Show TV'de 4 sezon boyunca ekrana gelen fenomen dizi Çukur'un yıldız oyuncuları, uzun bir aradan sonra yeniden bir araya geldi. Çukur'un Yamaç'ı Aras Bulut İynemli, Cumali rolündeki Necip Memili ve Aliço'su Rıza Kocaoğlu'nun da olduğu grup, yemekte hasret giderdi. O kareler sosyal medyada da paylaşıldı.

Magazin 24-05-2022 00:37

Rıza Kocaoğlu sevgilisiyle dudak dudağa görüntülendi

Oyuncu Rıza Kocaoğlu, Umut Kurt'un doğum günü partisine yeni sevgilisi Selin Işık’la beraber katıldı. Kocaoğlu, yeni sevgilisiyle dudak dudağa görüntülendi.

Magazin 23-04-2022 14:31

Rıza Kocaoğlu son görüntüsüyle hayrete düşürdü! Kimse tanıyamadı...

43 yaşındaki oyuncu Rıza Kocaoğlu sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla görenleri hayrete düşürdü. Uzun saçlı ve sakallı bir fotoğrafını yayınlayan Rıza Kocaoğlu'nu gören takipçileri tanımakta zorlandı.

Magazin 18-04-2022 15:52

Rıza Kocaoğlu yeni sevgilisiyle ilk kez görüntülendi

Ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu, önceki akşam Cihangir'de yeni sevgilisi Selin Işık ile ilk kez görüntülendi.

Magazin 09-04-2022 08:23

Ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu'ndan kötü haber

Son olarak Çukur dizisindeki Aliço karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu'ndan kötü haber geldi. Omicron'a yakalanan Kocaoğlu, yılbaşında karantinada girecek.

Magazin 31-12-2021 14:52

Nejat İşler gecelerde! Alkolü fazla kaçırdı, küfürler yağdırdı

Arkadaşlarıyla Asmalımescit'te görüntülenen Nejat İşler alkolün dozunu fazla kaçırınca tatsız olaylar yaşandı. Rıza Kocaoğlu ile vakit geçiren Nejat İşler muhabirlere küfürler yağdırdı.

Magazin 13-12-2021 08:55

Rıza Kocaoğlu ve yönetmen Burcu Alptekin sarmaş dolaş kameralara yakalandı!

Oyuncu Rıza Kocaoğlu, Atiye dizisinin yardımcı yönetmeni Burcu Alptekin ile bir mekanda samimi bir şekilde görüntülendi. Basın mensuplarını fark etmeyen Kocaoğlu, Alptekin'i dakikalarca öptü.

Magazin 06-10-2021 11:25

Rıza Kocaoğlu'ndan Kuzey Güney itirafı: Bu benim travmam!

Bir dönem izleyiciyi ekrana kilitleyen Kuzey Güney dizisinde Ali karakterine hayat veren başarılı oyuncu Rıza Kocaoğlu, bir YouTube kanalında verdiği röportajda, Kuzey Güney dizisinden ayrılma sürecini anlattı.

Magazin 30-09-2021 14:08

Rıza Kocaoğlu göbek yaptı

Ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu, önceki Bodrum'da objektiflere yansıdı. Geçtiğimiz yaz aldığı kilolarla gündeme gelen Kocaoğlu, Hazal Subaşı'dan ayrıldıktan sonra eski haline geri döndü.

Magazin 31-07-2021 10:26

Burak Altay'dan duygusal paylaşım: Motor kazasında kaybettiği dostu Arda Öziri'yi unutmadı!

Oyuncu Burak Altay'dan duygusal paylaşım. 2018 yılında bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden yakın dostu ve meslektaşı Arda Öziri'yi ölümünün 3. yılında unutmadı. Altay sosyal medya hesabından yayınladığı mesaj ile yürekleri dağladı.

Magazin 27-05-2021 20:57

Rıza Kocaoğlu ile Yüsra Geyik'in aşk dedikodularını alevlendiren fotoğraf

Aşk yaşadıkları iddia edilen Rıza Kocaoğlu ile Yüsra Geyik'in birlikte çekilmiş yeni fotoğrafları ortaya çıktı.

Magazin 01-05-2021 10:41

Rıza Kocaoğlu ve Yüsra Geyik aşk mı yaşıyor? Yüsra Geyik'ten açıklama

Çukur dizisinde Aliço karakterini canlandıran Rıza Kocaoğlu ile Arka Sokaklar dizisinde rol alan Yüsra Geyik'in aşk yaşadığı iddia edildi. Yüsra Geyik sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Magazin 25-04-2021 07:13

Rıza Kocaoğlu ve Yüsra Geyik aşk mı yaşıyor? Rıza Kocaoğlu Yüsra Geyik aşkı belgelendi!

Geçtiğimiz haftalarda oyuncu sevgilisi Hazal Subaşı'ndan ayrılan oyuncu Rıza Kocaoğlu'nun, meslektaşı olan Yüsra Geyik ile yeni bir aşka yelken açtığı konuşuluyordu. Çukur dizisinin Aliço'su Rıza Kocaoğlu ile Arka Sokaklar dizisinin Zeliş'i Yüsra Geyik'in birlikte oldukları ortaya çıktı.

Magazin 24-04-2021 16:21

Rıza Kocaoğlu'ndan ayrılık açıklaması

2019 yılından bu yana aşk yaşayan oyuncu Rıza Kocaoğlu ile Hazal Subaşı aşkında sona gelindi. Rıza Kocaoğlu, ayrılıkla ilgili bir basın açıklaması yaptı.

Magazin 27-03-2021 14:31

Hazal Subaşı ve Rıza Kocaoğlu aşkı bitti mi?

Rıza Kocaoğlu ile Hazal Subaşı aşkı bitti. Çukur setinde aşkları başlayan ikili fikir anlaşmazlığı yaşayınca ayrıldı.

Magazin 21-03-2021 14:15

Rıza Kocaoğlu: Bugün 42 oldum

Ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu, 42 yaşında bastı. Sosyal medya hesabından çocukluk yıllarına ait bir fotoğraf yayınlayan Kocağolu, "Bugün benim doğum günüm. Çok yollar, çok yerler geçtim, sevdalara düştüm. Sanırım hayata karşı değişmeyen tek şey umudum ve merakım oldu. Hayat sana teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Magazin 19-03-2021 17:46

Tarihin tozlu sayfalarına gömülen olayları gün yüzüne çıkartıyoruz! 19 Mart tarihte bugün neler oldu?

Tarihin sır dolu perdesini sizler için bir kez daha aralıyoruz. Mar ayı içerisinde tarihte gizemli bir yolculuğa çıkıyoruz. Geçtiğimiz 19 Mart’ta tarihte neler yaşandı sizler için derledik. Dünya tarihine damga vuran 19 Mart olayları...

Trend 19-03-2021 12:23

Rıza Kocaoğlu boksa merak sardı

Rıza Kocaoğlu, pandemi döneminde aldığı kiloları vermeye devam ediyor.

Magazin 15-03-2021 09:17

Çukur'un Aliço'su Rıza Kocaoğlu finale kaç bölüm kaldığını açıkladı

Fenomen dizi Çukur'un merakla beklenen finali için heyecan dorukta. Çukur'un Aliço'su Rıza Kocaoğlu finalle ilgili açıklama yaptı.

Magazin 12-02-2021 08:05

Çukur'un Aliço'su Rıza Kocaoğlu su diyetiyle 15 günde 9 kilo verdi

Çukur dizisinde canlandırdığı Aliço karakteriyle beğeni toplayan Rıza Kocaoğlu, yaz aylarında aldığı kilolar nedeniyle çok konuşulmuştu. Temmuz ayında detoks kampına giren ünlü oyuncunun kısa sürede kilo vermesinin sırrı ortaya çıktı.

Magazin 03-02-2021 12:08

Ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu'nun acı günü

Ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Göztepe Kulübü'nün eski başkanlarından olan amcası Mustafa Kocaoğlu'nun yaşamını yitirdiğini duyurdu.

Magazin 03-01-2021 19:53

Rıza Kocaoğlu kilolarını verdi! Son hali olay oldu

Çukur dizisiyle yıldızı iyice parlayan Rıza Kocaoğlu’nun, geçtiğimiz haziran ayında Bodrum’da görüntülendiği kilolu halinden eser kalmadı.

Magazin 20-12-2020 15:48

Rıza Kocaoğlu da İzmir depreminde arkadaşını kaybetti! 'Sen bizim bitmeyecek şiirimizsin Ali'

Çukur'un kadrosunda yer alan Rıza Kocaoğlu, İzmir'deki deprem felaketinde enkaz altında kalan arkadaşı Ali Çağın Kaygusuz ile ilgili paylaşımda bulundu. Ünlü oyuncu kötü haberi alınca kahroldu.

Magazin 01-11-2020 07:40

Menajerimi Ara 6. bölümde Boran Kuzum sürprizi! Menajerimi Ara yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Star TV'de ekrana gelen ve hafta ünlü oyuncuların konuk olarak rol aldığı Menajerim Sensin'in 6. yeni bölümünde, başarılı oyuncu Rıza Kocaoğlu’yla beraber son dönemin genç yeteneklerinden Boran Kuzum konuk oyuncu olarak yer alacak.

Magazin 25-09-2020 20:00

Çukur'un Aliço'su Rıza Kocaoğlu Menajerimi Ara dizisinde! Menajerimi Ara 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Star TV'de ekrana gelen Ay Yapım imzalı dizi Menajerimi Ara'nın 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Her hafta ünlü isimlerin konuk oyuncu olarak rol aldığı Menajerimi Ara'nın 6. bölümünde, ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu konuk olacak. Rıza Kocaoğlu, Çukur dizisindeki karakteri Aliço ile Menajerimi Ara izleyicisinin karşısına çıkacak.

Magazin 23-09-2020 02:45

Çukur'un Nehir'i Hazal Subaşı'dan seksi pozlar!

Çukur'da'da Nehir karakterini canlandıran Hazal Subaşı, sosyal medya hesabı Instagram'dan yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti.

Magazin 22-09-2020 13:41

Menajerimi Ara yeni bölüme Rıza Kocaoğlu konuk oluyor!

İlgi çekici hikayesi ve zengin kadrosuyla Salı akşamları izleyiciyi ekranlara kilitleyen Ay Yapım’ın iddialı projesi ‘Menajerimi Ara’da seyirci hikaye kadar her bölüm girecek konukları da merakla bekliyor. Menajerimi Ara dizisinin ilerleyen bölümlerde konuk olacak yeni sürpriz isim Rıza Kocaoğlu oldu.

Magazin 13-09-2020 21:19

Rıza Kocaoğlu ile Hazal Subaşı'dan aşk pozu

SHOW TV'nin fenomen dizisi Çukur'da tanışarak aşk yaşamaya başlayan oyuncu çift Rıza Kocaoğlu ve Hazal Subaşı, şimdilerde tatilin keyfini çıkarıyor.

Magazin 24-07-2020 14:18

Çukur'un 'Aliço'su Rıza Kocaoğlu'ndan roman havası

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'da 'Aliço' karakterine hayat veren oyuncu Rıza Kocaoğlu, önceki gün Alaçatı'da ortaya çıktı. Mert Davran'ın ricasını kırmayarak, bir mekanda sahneye çıkan Kocaoğlu, Yıldız Tilbe'nin 'Haberi Olsun' şarkısında şov yaptı.

Magazin 15-07-2020 14:48

Sanat dünyasında Dallas’ı aratmayacak akrabalıklar!

Pırıltı hayatları ve kazandıkları paralarda adlarından sıklıkla söz ettiren ünlü isimlerin hiç bilmediğiniz pembe dizileri tahtından edecek akrabalık bağları! Soyadı benzerliğinden akraba olduğu düşünülen ünlü isimlerin aksine gerçekte akraba olanları sizler için derledik. Kimilerinin arasında kan bağı bulunurken kimileri yaptıkları evlilikler sonucunda akraba oldular. Bu listede yok yok! Kayınvalide-damat, elti, kayınbirader, kayınço, kardeş, kuzen, dede-torun…

Trend 10-07-2020 15:30

Rıza Kocaoğlu: Aya benzer göbeğim!

Rıza Kocaoğlu, bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Hazal Subaşı ile Bodrum'da görüntülenmiş ve Kocaoğlu'nun aldığı kilolar dikkat çekmişti. Ünlü oyuncu, basına yansıyan fotoğraflarından sonra esprili bir paylaşımda bulundu.

Magazin 02-07-2020 17:22

Hazal Subaşı ve Rıza Kocaoğlu tatilde! Ünlü ismin göbeği dikkat çekti

Çukur dizisinde tanışıp aşık olan genç çift Rıza Kocaoğlu ve Hazal Subaşı ilk kez yan yana Bodrum'da tatil yaparken görüntülendi. Rıza Kocaoğlu'nun göbeği ise gözlerden kaçmadı.

Magazin 30-06-2020 10:24

Çukur oyuncuları Rıza Kocaoğlu ile Hazal Subaşı'dan ilk aşk pozu!

Rıza Kocaoğlu, Çukur dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı Hazal Subaşı ile fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 17-06-2020 23:52

Hazal Subaşı'dan Rıza Kocaoğlu açıklaması

Geçtiğimiz günlerde kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Rıza Kocaoğlu ile tartıştığı iddia edilen Hazal Subaşı, Cihangir'de görüntülendi. Subaşı, konuyla ilgili "O tatsızlık benimle alakalıydı. Rıza ile alakası yok. Benim telefon ettiğim biriyle alakalı. Çok sinirlendim ve kalkıp masayı da, mekanı da terk ettim. Rıza ile bir sorunum yok" açıklamasını yaptı.

Magazin 10-06-2020 17:15

Dünyanın En Güzel Kokusu 2 nerede ve ne zaman çekildi? İşte Dünyanın En Güzel Kokusu 2 filmi konusu ve oyuncuları

Romantik Türk filmi Dünyanın En Güzel Kokusu 2 bu akşam Fox TV ekranlarında yayınlanıyor. 2018 yılında çekilen ve Mustafa Uğur Yağcıoğlu'nun yönetmenliğini yaptığı Dünyanın En Güzel Kokusu 2 filminde Rıza Kocaoğlu ve Tuba Ünsal başrollerde oynuyor. Peki Dünyanın En Güzel Kokusu 2 filminin konusu nedir? Dünyanın En Güzel Kokusu 2 ne zaman ve nerede çekildi? İşte merak edilenler.

Magazin 31-05-2020 21:02

Rıza Kocaoğlu ve babası Göztepe eski amigosu İsmail Kocaoğlu'na 6222’den ceza geliyor

Göztepe’nin yeni stadyumundaki Beşiktaş ile oynanan açılış maçı öncesinde sahaya giren ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu ve babası Göztepe eski amigosu İsmail Kocaoğlu’na 6222 sayılı spor kanundan ceza geleceği ifade edildi.

Spor 26-01-2020 17:04

Hazal Subaşı Rıza Kocaoğlu görüntülenince gündem oldu! (Hazal Subaşı kimdir?)

Rıza Kocaoğlu ile görüntülenen oyuncu Hazal Subaşı merak konusu oldu. Çukur'da birlikte rol alan iki oyuncunun adı aşk dedikodusuna karışınca herkes Hazal Subaşı'nin kim olduğunu merak etti. İşte detaylar...

Magazin 09-01-2020 14:06

Çukur'un Aliço'su Rıza Kocaoğlu böyle yakalandı!

Çukur'un Aliço'su Rıza Kocaoğlu, önceki akşam yeni kız arkadaşıyla Bebek Lucca'dan çıkarken görüntülendi.

Magazin 03-12-2019 10:29

Çukur'un Aliço'su Rıza Kocaoğlu'dan Aras Bulut İynemli paylaşımı! Canım çocuk hoşgeldin...

Çukur dizisinin yıldızı Aras Bulut İynemli 29 yaşına girdi. Çukur'da Aliço rolünü canlandıran Rıza Kocaoğlu ise yaptığı paylaşımla yakın arkadaşının doğum gününü kutladı.

Magazin 26-08-2019 02:55

Çukur'da sürpriz ayrılık! Aliço öldü mü? Çukur 65. son bölüm izle!

Çukur dizisi 65. son bölümüyle nefesleri kesti. Çukur'da Uluç'un hain çıkması herkesi sarsarken, Koçovalılar ise yeni düşmanları Azer'e karşı plan yaptı. Azer ve Yücel ise Koçovalılar'ı yok etmek için ortak hareket etmeye başladı. Yücel ise Uluç'u öldürdü. Böylece Serhat Özcan Çukur'a veda etti. Son bölüm final sahnesinde ise Yücel bir kez daha Aliço'yu ele geçirerek bir depoda bağladı. Peki Yücel Aliço'yu vuracak mı? Aliço öldü mü? Rıza Kocaoğlu ayrıldı mı? İşte Çukur son bölüm final sahnesi.

Magazin 14-05-2019 01:50