Rutin Haberleri

51 yaşındaki Carmen Electra genç gözükmesini sağlayan rutinini açıkladı! Güne başlamadan önce...

Kadınların genç gözükmelerinin altında yatan cilt bakım sırları ve günlük rutinleri merak ediliyor. 30 yaşında gibi görünen 51 yaşındaki Carmen Electra, yıllara meydan okuyan görünümü için yaptığı güzellik sırlarını açıkladı. Yaşlanma karşıtı bakımları hayranları tarafından yakından takip edildi.

Kadin

Cinsel ilişki itirafı olay oldu! Kocamla 10 yıllık evliliğimi kurtardı, bir kişi tüm ihtiyaçlarımı karşılamıyor

Cinsel ilişkilerde yaşanan sorunlar evliliklerin bitmesine neden olabiliyor. Bu sorunların göz ardı edilip konuşulmaması daha büyük problemlerin gelişmesine zemin oluşturuyor. 47 yaşındaki Gilly, evliliğinde yaşadığı cinsel problemleri ifşalayarak 10 yıllık kocasıyla sadakat yeminini bozduğunu paylaştı.

Kadin

81 yaşındaki Martha Stewart'ın yaşlanma karşıtı bakımı! Genç görünmenin yolu oldukça basit

Yıllara meydan okuyan Martha Stewart, yaptığı konuşmalarda sağlıklı yaşam rutinini açıklayarak cildinde yarattığı gençlik iksirini gösteriyor. 81 yaşındaki Martha Stewart'ın yaşına göre genç ve dinamik görünümü oldukça dikkat çekiyor. Hayranları Martha'nın genç gözükmesini sağlayan güzellik sırlarını merak ediyor. Martha Stewart yaşlanma karşıtı rutinini açıklayarak kadınlara ilham oluyor.

Kadin

Doğal güzel olduğunu düşünsünler diye her sabah 6'da kalkıyor! Güzellik rutini birçok aşamadan oluşuyor

Güzelliği desteklemek için çeşitli bakımlar yapmak gerekiyor. Yapılan ufak ve basit müdahaleler ile güzelliğe güzellik katmak mümkün olabiliyor. Birçok kadın kendine bakım yapmanın onlara terapi gibi geldiğini belirtiyor. TikTok'ta güzellik rutini için sabah 6'da uyandığını söyleyen bir kadın yaptığı uygulamaları gösterdi.

Kadin

Rutin

Rutin Hakkındaki Haberler Mynet'te. Rutin Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ne kadar yaşayacağınız gözlerinize bakılarak öğrenilebilecek! Bu test kalp krizi riskini önceden görüyor

Yaşam ile ilgili birçok merak edilen konu bulunuyor. Ölüm korkusu insanların en korktukları şeyler arasında üst sırada yer alıyor. İnsanlar ne zaman ölecekleri ve yaşamlarında ne kadar zamanlarının kaldığı gibi soruları merak ediyor. Son yapılan araştırmalara göre Bir araştırmaya göre, birinin gözünün içini taramak, erken ölüm riskini tahmin edebilir.

Haber

Konya'da polis memuruna araçla çarpıp kaçan zanlı yakalandı

Konya'da polis memuruna araçla çarpıp kaçan zanlı yakalandı

Yurthaber