Sabun Haberleri

Vücut sabununuz sinekleri kovuyor! Bu yöntemle sivrisinekler artık size gelmeyecek

Sivrisinek ısırıkları, yaz aylarında en sık karşılaşılan sorunlardan biridir ve rahatsız edici olabilir. Ancak, vücut sabunu gibi sıradan bir ürün, sivrisineklerin ısırıklarından kaçınmanın doğal bir yolunu sunabilir. Vücut sabununun sivrisinekleri nasıl uzaklaştırdığını ve bu doğal yöntemin nasıl uygulanacağını haberimizde derledik.

Kadin 15-04-2024 14:12

Cilt sorunlarına doğal çözüm: Egzama ve kepeğin dermanı! Kilosu 450 TL... Gramı gramına ölçülerek yapılıyor

Hatay'ın Samandağ ilçesinde Defne ağaçlarının meyvesinin tokmakla dövülmesiyle üretilen defne sabunu; egzama ve kepeğe iyi gelirken, saç ve cilde ferahlık veriyor. Bölge halkı tarafından tüketilen sabun, kilogramı 450 TL'den alıcı buluyor.

Haber 22-03-2024 11:55

Kilosu 259 liradan satılan doğal şifa kaynağı! Cildi neme doyurup parlatıyor, saçta kepek ve dökülmeyi engelliyor

Türkiye’nin önemli zeytin üretim merkezlerinden Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde üretilen zeytinyağı sabununun şifa kaynağı olduğu kaydedildi. Sabunculuğun baba mesleği olduğunu anlatan Cem Canpolat, zeytinyağı sabununun faydalarının saymakla bitmediğini söyledi.

Kadin 13-02-2024 10:45

Yüz sabunla yıkanmalı mı? Sabun yüze nasıl kullanılır?

Sabun insanlık tarihinde temizlik ve hijyenin vazgeçilmez bir parçası olarak öne çıkan köklü ve anlamlı bir üründür. Yıllar içinde evrim geçiren sabun cilt bakımının temelini oluşturarak kişisel hijyenin sağlanmasında önemli bir rol oynamıştır. Ancak günümüzde cilt bakımı alanının gelişmesiyle birlikte sabunların cildi tahriş ettiği ve kuruttuğu gibi durumlar ortaya çıkmıştır. Peki, cilt bakımında sabun kullanılmalı mı?

Kadin 25-11-2023 17:24

Diğer Haber Etiketleri

Sabun

Sabun Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sabun Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bebeğinizin cildine önem verin! İşte en iyi bebek sabunları

Bebeklerin cildi, yetişkinlere göre daha hassas ve narin olduğu için bebek bakımı ekstra özen gerektirir. Özellikle bebeklerin cilt sağlığı için kullanılan bebek sabunları, miniklerin cilt temizliğinde önemli bir yere sahip olduğundan kaliteli ve doğal içerikli sabunlar tercih etmek oldukça önemli. "Bebeğim için en iyi bebek sabunu hangisi?" diye merak ediyorsanız en iyi bebek sabunlarını sizler için listeledik. Hazırsanız başlayalım!

Haber 21-09-2023 17:56

Zeytinyağlı sabunun faydaları nelerdir? Zeytinyağlı sabun cilde ve saça iyi gelir mi?

Doğanın bize sunduğu en değerli armağanlardan biri şüphesiz zeytinyağıdır. Hem mutfaklarda hem de güzellik rutinlerinde kullanılan bu mucizevi yağın cilt ve saç sağlığına olan katkıları yıllardır keşfedilmiş ve değerlendirilmiştir. Cilde ve saça birçok olumlu etki sunan bu sabunun içeriğindeki zengin antioksidanlar, vitaminler ve doğal yağlar, cilt ve saçı yeniden canlandırmak, beslemek ve korumak için benzersiz bir kombinasyon sunar.

Haber 31-08-2023 23:52

Aynı sefasabunu nerelerde kullanılır? Aynısefa sabunu yüze nasıl sürülür?

Organik sabunlar güzellik ve sağlık için en fazla tercih edilen doğal sabunlardır. Aynısefa çiçeği kozmetik alanında sıklıkla kullanılan bitkiler içerisinde yer alır. Aynısefa birçok cilt bakım ürününün üretiminde kullanılır. Bunlardan biri de aynısefa sabunudur. Kozmetik ve sağlık için doğal ürünler kullanmayı tercih edenlerin yeni favori ürünü olarak yerini almaya başlamıştır. Peki aynısefa sabunu ne işe yarar, nerelerde kullanılır?

Haber 25-06-2023 18:16

Aynısefa sabunu faydaları: Aynısefa sabunu ne işe yarar, nerelerde kullanılır?

Cilt sağlığı alanında kullanılan ve birbirinden farklı özelliklerine sahip olan pek çok çiçek türü bulunur. Aynısefa çiçeği de bu çiçekler arasında yer alır. Kadife çiçeği olarak da adlandırılan bu çiçek, calendula officinalis familyasına ait bir çiçek çeşidi olarak karşımıza çıkar. Özellikle sabun imalatında bu çiçekten sıklıkla faydalanılır. Bu yüzden bu çiçeğin kullanıldığı sabun, aynısefa sabunu olarak tabir edilir. Peki, aynısefa sabunu faydaları nelerdir?

Haber 19-06-2023 17:50

Ebeveynlerinin akıl sağlığını test eden 15 çocuk! Sesten değil sessizlikten korkun

Çocuklar ani hareketleri ile oldukça büyük etkiler yaratabiliyor. Tatlı hareketleri yüzümüzü güldürse de bazı durumlarda akıl sağlığımızı ve kendi sağlıklarını tehlikeye atabiliyorlar. İnternette etrafındaki çocukların yaptıklarını paylaşanlar oldukça etkileşim aldı.

Kadin 01-05-2023 15:34

Beyaz spor ayakkabınızı yeni gibi yapan temizleme yöntemi! Sakın makineye atmayın: Ayakkabılarınızı mahvediyor

Spor ayakkabıları bahar aylarında artış gösteren yağışlar nedeniyle oldukça yıpranıyor ve pisleniyor. Özellikle beyaz spor ayakkabılarının temizliği için etkili yöntemler aranıyor. Bu yöntemler arasında yer alan çamaşır makinesinde yıkama yöntemi spor ayakkabınıza yapacağınız en büyük hataların başında geliyor. Ayakkabılarınızı mahvetmeden yeni gibi temizlemek ve bembeyaz yapmak için bu yöntemleri deneyebilirsiniz.

Kadin 24-04-2023 13:42

Para kazanmak isterken kabusu yaşadı! 'Aylık 7 bin 500 lira kazanç' vaadi... Ben mağdur oldum başkaları olmasın

Şişli'de yaşayan Hüsnegül Demirci, iddiaya göre, evde sabun paketleme ilanından para kazanmak isterken 52 bin lira dolandırıldı. Sosyal medyadaki ilanı gördükten sonra para kazanmak için ilgili firma ile bağlantıya geçen Demirci, aylık 7 bin 500 lira kazanma vaadiyle, 52 bin lira dolandırıldığı iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu. Demirci, “Beni tehdit ederek yine para istediler. Vergi borcu çıkaracaklarını, mahkemelerde dolanacağımı, parayı göndermeye mecbur olduğumu söylediler" dedi.

Haber 29-03-2023 10:58

Türkiye'de bir ilk: Birçok hastalığa deva olacağını iddia ediyor! Tıp fakültesi öğrencisinin ürettiği sabun talep patlaması yaşıyor

Cilt problemlerini geçirmek için çeşitli uygulamalar yapılıyor. Egzama, sedef, mantar hastalıklarının geçmesi için doğal ürünler aranıyor. Tıp fakültesi öğrencisi Semih Gürel'in yaptığı fındık sabunu cilt problemleri yaşayan kişiler tarafından talep patlaması yaşıyor.

Haber 25-01-2023 11:56

En ekonomik temizlik yöntemi! Tek sabunla bütün evi temizleyebilirsiniz

Temizlik malzemelerine gelen zamlar gün geçtikçe artıyor. Daha sağlıklı ve bakımlı olmak için temiz bir evde yaşamak şartken her alanda farklı temizlik malzemesi kullanmak bütçeyi zorlayabiliyor. Ancak TikTok hesabında ekonomik temizlik hilesini paylaşan bir kullanıcı tek malzemeyle tüm evi temizleyebileceğinizi belirtti.

Kadin 21-12-2022 15:43

Tam bir bakteri yuvası! Paylaştığınızda hastalık saçan eşyalar

Günlük hayatımızda kullandığımız eşyalar sağlık için riskli durumlara neden olabiliyor. Farkına bile varmadığımız gözle görünmeyen birçok bakteri ve mikrobun birikmesine neden olabiliyorlar. Uzmanlar kişisel eşyalarınızı asla başkalarıyla paylaşamamanız gerektiğini belirtiyor. İşte asla paylaşılmaması gereken eşyalar...

Haber 28-10-2022 13:53

Uyumadan önce çarşafın altına bir adet sabun koyun mucizeye inanamayacaksınız! Bir saatte etki ediyor

Uyku temel ihtiyaçlarımız arasında bulunuyor. Uyku sırasında yaşanan problemler uykusuzluğa neden olabiliyor. Yapılan araştırmalar yetersiz uykunun çok ciddi hastalık risklerini artırdığını gösteriyor. Uykusuzluğa neden olan durumlar arasında huzursuz bacak sendromu yer alıyor. Huzursuz bacak sendromunu tek bir malzemeyle çözmek mümkün olabiliyor.

Haber 21-10-2022 10:04

2022'nin en çok satan ve cildinize iyi gelecek 200 TL altı cilt bakımı ürünleri

Cilt bakımı yaparken kullanacağınız ürünlerin hem kaliteli hem bütçe dostu olmasını istiyorsunuz, değil mi? Fakat ne yazık ki pek çok iyi içerikli ürün yüksek fiyatlı. Yine de merak etmeyin, etkili ve uygun fiyatlı bakım ürünleri de yok değil! Sizin için yılın en çok satan bakım ürünlerinden 200 TL altında olanları bir araya getirdik. Gelin, bu ürünleri beraber inceleyelim.

Kadin 13-10-2022 14:43

Bu sabunu en çok saçı olmayanlar tercih ediyor! En büyük özelliği ise...

Doğal tuzlardan üretilen tuz sabunları, şifa arayanlar tarafından sıklıkla tercih ediliyor. İçerisinde 84 adet mineral bulunan bu sabunlar, en çok da saçı olmayanlar tarafından talep görüyor. Bunun en büyük sebebi ise köpürmeyen bu sabunların saç ve cilt sağlığı için faydalı olması. Akne, sedef, sivilce ve mantar oluşumunu önleme özelliği bulunan tuz sabununun fiyatı ise 10 ila 15 lira arasında değişiyor.

Haber 26-09-2022 10:10

Hamsi yağından renkli sabun üretiyorlar

Samsun'un Alaçam ilçesinde yaşayan Batı çifti, hem ürünlerine yöresellik katmak hem de cilt ve saça iyi gelen özelliğinden faydalanmak için sabunlarında hamsi yağını kullanıyor - Bahar Batı: - "Hamsi yağlı sabunu ilk duyanlar önce hamsi kokusu olduğu için 'Öyle sabun olur mu?' diyor. 'Hamsi yağlı ama kokmuyor, hamsi kokmasını isterdim.' diyenler de oluyor"

Yurthaber 13-09-2022 11:43

Sağladığı hijyen kadar yaşam alanınıza kattığı pratiklikle de öne çıkan sensörlü sıvı sabunluklar

Restoran, kafe, bar, havalimanı, otel gibi halka açık mekânlarda sıkça karşılaştığımız sensörlü sıvı sabunluklarını yaşam alanınızda da kullanmaya ne dersiniz? Sabunluğa hiç dokunmadan en hijyenik şekilde ellerinizi temizlemenizi sağlayan bu sabunluklar kullanıcıları tarafından çok seviliyor. Sağladığı hijyen kadar yaşam alanınıza kattığı pratiklikle de öne çıkan bu ürünlerle ilgili detaylara gelin birlikte bakalım.

Haber 08-09-2022 09:11

Her aktarda bulunuyor! Terlemeyi önlemenin yolu buradan geçiyor

Terlemek rahatsız edici durumlara sebep olabiliyor. Özellikle yaz aylarının bunaltıcı sıcak havaları nedeniyle terleme çok daha artış gösteriyor. Terleme sorununuzdan şikayetçiyseniz bu sorunun çözümü aktardan geçiyor. Tuz sabunu terleme miktarını azaltan en iyi çözümler arasında bulunuyor.

Haber 16-08-2022 11:18

Sabun üretimi için anlaştığı kişilere hak edişlerini vermeyen şirketteki 8 kişi gözaltına alındı

Sabun üretimi için anlaştığı kişilere hak edişlerini vermeyen şirketteki 8 kişi gözaltına alındı

Yurthaber 11-08-2022 15:46

Alerjiye ve uyuza en etkili çözüm! Yoğun ilgi görüyor

Alerji ve uyuz özellikle yaz aylarında artış gösteriyor. Alerjinin ve uyuzun etkilerini azaltmak adına çeşitli yöntemler deneniyor. Ancak denenen bu yöntemlerin birçoğu işe yaramıyor. Alerji ve uyuzun kaşıntılarını azaltmak adına doğal ürünlerin büyük oranda etkisi bulunuyor.

Haber 11-06-2022 16:07

Duş jelleri ve sabunlardan zehir akıyor! Kokusundan çok içeriğine bakmalısınız: Tahriş, alerji, kanser...

Kişisel hijyenin temel ürünlerinden olan sabun ve duş jelleri, göz ardı edilemeyecek kadar çok zarar veriyor olabilir. Cildinize gösterdiğiniz önemi hatta daha fazlasını duş jeli ve sabun seçerken de gösterebilirsiniz. Cildinize en uygun duş jeli ve sabunu seçerken önceliğiniz kokusu olmamalı. İlk yapmanız gereken arkasını çevirerek içeriğini okumak olmalı.

Haber 03-06-2022 15:16

Normal sabun kullanmak yerine farklılık isteyenlerin tercihi kağıt sabun önerileri

Katı veya sıvı sabunları kullanmaktan sıkıldıysanız, farklılık ve pratiklik arıyorsanız kâğıt sabunlar tam size göre! Yanınızda rahatça taşıyabileceğiniz kâğıt sabunlar, sağladığı kullanım kolaylığı sayesinde son zamanlarda oldukça popüler. Birkaç damla suyla hızlıca köpürmeye başlayan bu sabunlar, her an her koşulda size hem hijyen hem de farklı bir deneyim sağlıyor.

Haber 17-05-2022 18:01

Mardin’de üretiliyor! Avrupa ve Çin sırada bekliyor

Mardin’de 20 yılı aşkın süredir kendi imalatları olan tarçınlı kakaolu sabunu satan Necmettin Yüksel, bu özel sabunu dünyanın dört bir yanına gönderiyor. Kadınların korkulu rüyası selülitlere karşı çözüm olduğu belirtilen kakaolu tarçınlı sabun başta Avrupa olmak üzere Maldivler ve Çin’den de talep görüyor. Sabunların tanesi 25 TL kilosu ise 250 TL.

Haber 07-04-2022 07:53

Öğrenciler Çöp Müzesi projesiyle atıklardan gübre ve sabun üretti

Öğrenciler "Çöp Müzesi" projesiyle atıklardan gübre ve sabun üretti

Yurthaber 24-02-2022 10:26

Yanan çocuğu için yaptı! Kendi markasını kurdu... Siparişlere yetişemiyor

Gaziantep'te yaşayan Berivan Kızılcık, yaklaşık 4 yıl önce üstüne kaynar su dökülen kızının vücudunda yanık oluşmasının ardından aldığı eğitimler sonucu kendi markasıyla ürettiği sabun ve kremleri, birçok ildeki müşterilere ulaştırıyor.Yaptığı araştırmalar ve aldığı eğitimlerle kendi markasıyla sabun ve krem üreterek bunları yurt dışına ihraç edecek hale geldi.

Finans 18-02-2022 16:01

Yanan çocuğu için yaptığı leke kremiyle ihracata hazırlanıyor

Gaziantep'te yaşayan Berivan Kızılcık, yaklaşık 4 yıl önce üstüne kaynar su dökülen kızının vücudunda yanık oluşmasının ardından aldığı eğitimler sonucu kendi markasıyla ürettiği sabun ve kremleri, birçok ildeki müşterilere ulaştırıyor - Berivan Kızılcık: - "Şu anda ihracat için Kıbrıs, Katar ve İngiltere ile görüşmelerimiz var. Bu ülkelere numune ürün gönderdim. Çok beğenildi. Şimdi ise yurt dışı sertifikalar hazırlıyorum"

Yurthaber 18-02-2022 11:23

Fabrika gibi okulun cirosu 1 milyon lirayı aştı

Bitlis'teki Cemil Özgür Meslek Teknik Anadolu Lisesinde geçen yıl kurulan ve günlük 8 ton kimyasal madde üretimi yapılan atölyede hazırlanan dezenfektan ve temizlik malzemeleriyle çevre illerdeki okulların ihtiyacı karşılanıyor - Kimya Teknolojileri Alan Şefi Nargül Korkmaz: - "Hakkari, Van, Siirt ve Ağrı gibi çevre illere desteğimiz oldu. Yıl bitmeden 1 milyon lira ciroyu aşmış durumdayız" - Öğrencilerden Mehmet Savucu: - "Burada ürettiğimiz ürünleri Bitlis ve bölgedeki okullara gönderiyoruz. Burada hem meslek öğreniyoruz hem de para kazanıyoruz"

Yurthaber 11-12-2021 11:43

Cildinizi kimyasallarla zehirlemeyin! Evde kolayca hazırlayabileceğiniz pratik sıvı sabun tarifi

Paket halinde satılan likit sabunlarda dünyamız ve sağlığımız için tehlikeli olabilecek birçok kimyasal bulunuyor. Tıpkı deterjanlarda olduğu gibi sabunlar da renklerini, kokularını bu kimyasallara borçlu. Sıvı sabunların saklandığı plastik kapların çevreye verdiği zarar da cabası. Dilerseniz bu duruma evdeki imkanlarınız ile "Dur!" diyebilirsiniz. Nasıl mı?

Haber 25-11-2021 15:41

Defne sabunu, hem temizlik hem şifa sağlıyor: Kazanlarda kaynatılıyor

Mantar, egzama gibi deri hastalıklarına karşı da faydalı olduğu bilinen Hatay'a özgü Defne Sabunu, yoğun ilgi görüyor. Babasından öğrendiğini Defne Sabunu yapımını eşiyle birlikte sürdüren 4 çocuk babası 59 yaşındaki Züheyir Açıkyol, "Defne Sabunu yapmak için zeytinyağını içine koyup kazanı yakarız. Biraz ısındıktan sonra defne yağını içine döküp karıştırırız. İkisi ısındığı zaman içine kostik döküp karıştırırız. Kıvama geldikten sonra kalıbın içine döküp kurumasını bekleyip sonra keseriz" dedi.

Haber 13-11-2021 14:33

Tahrişsiz, etkili temizlik için en iyi katı el sabunu tavsiyeleri

Bugünlerde elimizi her zamankinden daha çok yıkamamız gerekiyor. Dolayısıyla da seçtiğimiz sabun artık çok daha önemli. Tercihimizi cilde zarar vermeyen, tenimizi kurutmayan sabunlardan yana kullanırsak koşa koşa dermatoloğun kapısına dayanmak zorunda kalmayız. Katı sabun sevenler, bakalım sizin için en iyi katı el sabunu çeşitleri hangileriymiş!

Haber 03-11-2021 16:34

Ellerinizi tahriş etmeyen en iyi sıvı sabun çeşitleri

Kişisel hijyen denince akla ilk gelen şey el yıkamak oluyor. Ancak elleri sık sık yıkamanın ve aşırı sabun kullanmanın cilt üzerinde birçok olumsuz etki oluşturduğu biliniyor. Bu etkileri en aza indirmenin yolu, doğru sabun seçiminden geçiyor. Uzmanlar, daha hijyenik olması sebebiyle sıvı sabunları öneriyor. Ancak temiz bir içeriğe sahip olmayan sıvı sabunların sık kullanılması da elleri tahriş edebiliyor. Peki, elleri tahriş etmeyen en iyi sıvı sabun çeşitleri hangileri?

Haber 01-11-2021 19:47

Gaziantep'ten 72 ülkeye 16,6 milyon dolarlık sabun ihracatı

Türkiye'nin en önemli sanayi kentlerinden Gaziantep'te üretilen 15 bin 857 ton sabun, aralarında Irak, Dominik Cumhuriyeti, Rusya, Azerbaycan ve Venezuela'nın da bulunduğu ülkelere gönderildi - GTO Başkanı Tuncay Yıldırım: - "İlerleyen yıllarda çok daha yüksek ihracat gelirine ulaşacağımıza inanıyorum" - Sabun üreticisi Mustafa Doktoroğlu: - "Zeytinyağlı sabunumuzu iç piyasaya ve ihracata gönderiyoruz. Irak başta olmak üzere Avrupa ve Amerika'ya satış yapıyoruz. Bölgeden yaklaşık 16 milyon dolarlık ihracat gerçekleşmiş. Bu rakamları daha da artırmak için çaba göstermemiz gerekir"

Yurthaber 08-09-2021 11:07

Koltuktaki lekeleri kolayca çıkarabilirsiniz

Evinizde en çok kullandığınız eşyanın koltuklar olduğunu düşünüyoruz. Zaman içinde kumaşı kirlenen veya üzerine içecekler dökülen koltuklarınız canınızı sıkabilir. Size önereceğimiz birkaç tüyo ile koltuktaki lekeleri çıkarabilir koltuk yıkatma maaliyetinden kurtulabilirsiniz.

Kadin 19-08-2021 11:51

Temizlemek çok kolaymış! Kararan ocak gözlerini temizleme yolları

Kararan ocak gözleri moralinizi bozmasın! Kola, limon ve sabunla uygulayacağınız bu yöntem sayesinde...

Trend 05-08-2021 14:17

3 gün kaynatılıp, 1 sene bekletiliyor! 109 ülkeden sipariş geliyor

Gaziantep'te yaklaşık 150 yıldır geleneksel yöntemlerle imal edilen, coğrafi işaret tescilli Nizip sabununa, organik olması sebebiyle yurt içinden ve dışından yoğun talep geliyor.

Finans 30-07-2021 16:44

Tescilli Nizip sabunu yurt içi ve dışından yoğun ilgi görüyor

Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı: - "50 sanayi tesisimizde üretilen Nizip sabunu, Avrupa ve Orta Doğu'ya ihraç ediliyor. Sabunun tanıtımı, ihracatı, pazar payının artırılması için sivil toplum kuruluşları ve oda başkanlarıyla elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz"

Yurthaber 30-07-2021 11:33

Göçmenler sınır dışı edilmemek için kendilerine verilen sabunu yuttu

Kayseri'de, Göç İdaresine bağlı Geri Gönderme Merkezi'nde bulunan Pakistan uyruklu 16 kişi, sınır dışı edilmelerini engellemek için kendilerine verilen kişisel temizlik malzemeleri içerisinde bulunan sabunları yuttu.

Haber 06-07-2021 22:56

Bunları herkes yapıyor! Banyo yaparken yanlış yıkanılan 6 nokta

Cilt yaklaşık 1,5 trilyon mikrobu barındırıyor. Bu mikropların bazıları vücut için yararlıyken bazıları ise hastalıklara neden oluyor. Beden temizliği ve hijyen sağlık açısından en büyük koruyucu silah olarak görülüyor. Ancak vücudumuzun bazı kısımlarını sabunla yıkamamız gerekmiyor, bazıları için ise atlamamalı ve her gün iyice yıkamalıyız.

Trend 14-05-2021 12:16

Evinin mutfağında sabun üretmeye başladı, şimdi yurt dışına gönderiyor

Yalova'da doğadan temin ettiği kükürt, bitki, yaprak, bal, süt gibi çeşitli ürünler ve gravür altınla sabun imal eden 57 yaşındaki Ethem Erten, ABD, Çin, Rusya, İngiltere, Irak ve Katar'ın aralarında olduğu 26 ülkeye ihracat yapıyor.

Finans 30-04-2021 14:10

Sabunu teknolojiyle buluşturan kadın girişimcinin ihracat başarısı

Geliştirdiği biyoteknolojik yöntemle medikal sabunlarda tıbbi ve aromatik yağların etkili olma süresini uzatan biyolog Şadiye Çetin, ABD'nin ardından Japonya pazarına girmeye hazırlanıyor - Şadiye Çetin: - "Japonya sağlık sistemine ürünlerimizin kaydı gerçekleşti. Çok yakında ihracata başlıyoruz. Güney Amerika ülkelerinden de ilgi var"

Yurthaber 24-04-2021 11:12

Ten rengini beyazlatıyor, egzamayı gideriyor diye kapış kapış!

Şanlıurfa'da, koronavirüs salgınıyla birlikte vatandaşlar, doğal sabunları tercih etmeye başladı. Kentteki tezgahında 63 çeşit sabun bulunduran Mehmet Halil Akkuş, yaptığı bitkisel sabunlarla halkın cilt sorunlarına çare olduğunu iddia etti. Dermatoloji Uzman Doktor Hacer Altın Sürücü ise bu tür sabunların kullanılmadan önce mutlaka uzmana başvurulması gerektiğini söyledi.

Haber 10-03-2021 08:50

Antibakteriyel sabun

ABD'nin Gıda ve İlaç Dairesi (FDA), antibakteriyel sabunların, ev içinde hastalıklarla mücadelede normal sabunlara göre üstünlüğünün olmadığını açıkladı.

Haber 22-10-2005 00:17