Sodexo Haberleri

Sodexo faaliyetlerine Pluxee olarak devam edecek

Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri yeni hedefleri doğrultusunda artık tüm dünyadaki faaliyetlerine, ayrıcalıklarla dolu bir dünyanın kapılarını açan yeni bir çalışan deneyimi markası Pluxee olarak devam edecek. Pluxee, ağustos ayında Brezilya'dan başlayarak halihazırda faaliyet gösterdiği 31 ülkede kademeli olarak hayata geçirilecek.

Finans 15-06-2023 19:10

'Yemek kartları marketlerde geçmeyecek' iddialarına ilişkin açıklama! Değişen bir husus yok

Yemek Kartı Hizmetleri Derneği'nden "yemek kartlarının kullanım yerlerine" ilişkin açıklama geldi. 'Yemek kartlarının artık marketlerde geçmeyeceği' yönündeki haberlere ilişkin yapılan açıklamada, 1 Aralık 2022 tarihi itibarıyla çalışanlara verilen yemek ücretinin kullanım yerlerine ilişkin yeni mevzuatta, yürürlükteki mevzuattan farklı bir düzenleme getirilmediği bildirildi. Dernek Başkanı Öner Piyade, yemek kartlarının geçerlilik yerlerinde değişen bir hususun olmadığını söyledi.

Finans 27-12-2022 18:42

Sodexo Türkiye'ye globalden 3 ödül

Sodexo Avantaj CEO'su Eda Uluca Özcan: - "Farklı ülkelerin ekipleriyle bir arada olmak, projelerimizi anlatmak ve fikir alışverişinde bulunmak hem bizim için hem de diğer ekipler için çok değerli. Sodexo Türkiye ise global ekipler içerisinde çevik ve cesur hamleleriyle bu yolda bayrağı taşıyan ülke konumunda"

Yurthaber 19-10-2022 13:17

Diğer Haber Etiketleri

Sodexo

Sodexo Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sodexo Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.