Şekerbank Haberleri Ve Son Dakika Şekerbank Haberleri

Şekerbank Haberleri Ve Son Dakika Şekerbank Haberleri

1953 yılında Şeker Pancarı Kooperatif Bankası olarak Eskişehir'de kurulan Şekerbank A.Ş, daha sonrasında ise Ankara'ya taşındı ve adı Şekerbank olarak değiştirildi. Bankanın ilk halka arzı 1997 yılında gerçekleştirildi ve 2004 yılında banka genel müdürlüğü İstanbul'a taşındı. Şekerbank'a bağlı olan kurumlar arasında Şeker Yatırım, Şeker Factoring, Şeker Leasing, Şeker Finans ve Şekerbank Kıbrıs Ltd, Şeker GYO ve Şekerbank International Banking Unit yer almaktadır. Med Bank Ltd.'nin hisselerinin satın alınmasıyla birlikte 7 Şubat 2001'de Şekerbank (Kıbrıs) Ltd. adını kullanmayan başlayan banka, 6 şubesi üzerinden Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde de hizmet vermeye devam etmektedir. Ayrıca kurumsal yönetim notu alan ilk Türk bankası olmasıyla bu alanda ön plana çıkmaktadır.

Şekerbank Haberleri

Şekerbank çalışma saatleri nedir, cumartesi günleri açık mı? Şekerbank şubeleri saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Genel olarak herkesin bankalarda işi olur. Bankada işi olan, internet ve ya telefon bankacılığı ile işlemlerini halledemeyecek kişiler bankaların mesai saatlerini araştırmaktadır. Şekerbank da müşterileri tarafından çalışma saatleri öğrenilmek istenen bir bankadır. Şekerbank çalışma saatleri: Şekerbank şubeleri hafta sonu çalışıyor mu?

Haber 18-11-2022 17:57

Şekerbank'tan Dünya Kadın Çiftçiler Günü'ne özel kampanya

Kampanya kapsamında 12 aya varan vadelerle, hasat zamanına göre geri ödemeli nakit desteğinin yanı sıra kadın çiftçilerden 14 Ekim’de gün boyu EFT/havale masrafı almayacak

Yurthaber 14-10-2022 14:50

Şekerbank web sitesini yeniledi

Şekerbank web sitesini yeniledi

Yurthaber 28-09-2022 10:19

Şekerbank’tan KOBİ’lere e-Fatura teminatlı kredi kolaylığı

Şekerbank KOBİ, Perakende ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu: - "KOBİ’lere günlük ticari hayatlarında kredi kullanırken alternatif bir teminat modeli sunuyor, e-Fatura sayesinde, alacaklarını alıcı firmadan teyit alınmasına gerek olmadan temlik alarak finansman imkânı sağlıyoruz"

Yurthaber 18-07-2022 19:18

Şekerbank

Şekerbank Hakkındaki Haberler Mynet'te. Şekerbank Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Şekerbank ile Türk Eczacıları Birliği protokolü yenilendi

Şekerbank KOBİ, Perakende ve Tarım Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu: - "Protokol kapsamında eczacılarımızın nakit akışlarını desteklemek için avantajlı finansman şartları ve çeşitli bankacılık hizmetlerini bir arada sunan kapsamlı bir paket hazırladık"

Yurthaber 21-06-2022 13:02

Şekerbank'tan Pankobirlik'in 50. yılında şeker pancarı üreticisine destek

İş birliği kapsamında Pankobirlik’e bağlı Hasat POS kullanan kooperatif ve şubeler aracılığıyla çiftçilere, tohum, gübre, yem, zirai ilaç, akaryakıt, ekipman gibi tarımsal girdileri için esnek ödeme vadeleri, sıfır faiz avantajı ve hasat zamanı ödeme gibi avantajlar sunuluyor

Yurthaber 21-04-2022 15:40

Şekerbank’tan Sodexo üye iş yerlerine avantajlı destek paketi

Şekerbank KOBİ, Perakende ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu: - "Şekerbank olarak işletmelere her türlü desteği vermek ve sağladığımız faydaları çok yönlü olarak artırmak için yenilikçi yöntemler geliştirmeye devam ediyoruz"

Yurthaber 06-04-2022 10:36

Şekerbank'tan KOBİ'lere İşinize Ramazan Bereketi kampanyası

Şekerbank KOBİ, Perakende ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu: - "Müşterilerimizin hayatını kolaylaştırıcı uygulama ve kampanyalar ile onların her zaman yanında olduğumuzu göstermeye devam ediyoruz"

Yurthaber 02-04-2022 10:05

Şekerbank'tan çeltik, mısır ve pamuk üreticilerine 60 aya kadar vadeli finansman desteği

Şekerbank KOBİ, Perakende ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu: -"Anadolu bankacılığı misyonumuzla her zaman üreticinin yanında olmaya devam ediyoruz"

Yurthaber 12-03-2022 10:19

Şekerbank, Özel Birikim Hizmeti'ni hayata geçirdi

Şekerbank KOBİ, Perakende ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu: - "İştirakimiz Şeker Yatırım iş birliğiyle sunduğumuz Özel Birikim Hizmeti ile müşterilerimize varlıklarını farklı yatırım enstrümanlarında değerlendirme imkanı sunarken, piyasa gelişmelerinden de anında bilgi sahibi olmalarını sağlamayı amaçlıyoruz"

Yurthaber 18-01-2022 13:19

Şekerbank, FMO ile 30 milyon avro tutarında kredi anlaşması imzaladı

Söz konusu kredi, sürdürülebilir kalkınmanın finansmanı kapsamında Şekerbank'ın Türkiye genelindeki KOBİ ve çiftçi müşterilerinin desteklenmesi amacıyla kullanılacak

Yurthaber 12-01-2022 11:11

Son dakika haberi: Emeklilere maaş zammı sonrası ek gelir imkanı! Milyonları ilgilendiriyor son güne dikkat

Emekli ve memur zamlarının belli olmasından sonra yeni yılda emeklileri yakından ilgilendiren gelişmeler de yaşanıyor. Son dakika bilgisine göre milyonlarca emekli, yetim ve dulu yakından ilgilendiren promosyon kampanyası başladı. Yeni yılda emekli promosyon ücretleri 3 bin liraya kadar çıktı. Bankaların tamamı promosyon ücretlerini güncelledi. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Finans 09-01-2022 10:07

Şekerbank'tan emeklilere 3 bin liraya varan promosyon

Şekerbank KOBİ, Perakende ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu: - "Emekli müşterilerimiz, Şekerbank şubeleri ve ATM'lerinden masrafsız olarak maaşlarını çekebilirken, aynı zamanda diğer tüm banka ATM'lerinden ücret ödemeden günlük çekim limitleri dahilinde maaşlarını alabiliyor"

Yurthaber 06-01-2022 15:38

Şekerbank ve Smart Güneş Teknolojileri arasında finansman protokolü

Şekerbank Kurumsal ve Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Zehra Karaca Işık: - "Smart Güneş Teknolojileri ile imzaladığımız anlaşma doğrultusunda da müşterilerimize çatı GES sistemleri kurulumunun hem uygun koşullarda finansmanı hem de güvenilir teknik çözümler sunan iş ortaklarıyla çözümü konusunda destek veriyoruz"

Yurthaber 11-11-2021 11:37

Konut kredisi faiz oranları ne kadar? İşte banka banka son rakamlar…

Pek çok kişi ev sahibi olmanın hayalini kurarken, nakit parası yetmeyenler konut kredisi için bankaların yolunu tutuyor. Sizler için son faiz oranlarına göre konut kredisi için hesaplaması yaptık. İşte banka banka konut kredisi faiz oranları…

Finans 14-10-2021 13:11

Şekerbank'tan KOBİ müşterilerine özel Kazanan KOBİ'ler Kulübü programı

Şekerbank KOBİ, Perakende ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu: - " Kazanan KOBİ’ler Kulübü programımızla KOBİ müşterilerimize pek çok bankacılık hizmetinden ücretsiz ve avantajlı koşullarda yararlanma imkanı tanıyoruz"

Yurthaber 29-09-2021 12:05

Şekerbank’tan esnafa özel 3 ay taksit ertelemeli Ahilik Haftası kampanyası

Şekerbank KOBİ, Perakende ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu: - "Şekerbank’ın üretimi ve üreteni desteklemekte 68 yıldır üstlendiği öncü rol bu misyonun önemli bir göstergesidir"

Yurthaber 14-09-2021 10:31

Şekerbank ve TÜRİB iş birliği ile lisanslı depoculuk sistemine özel destek

Şekerbank KOBİ, Perakende ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu: - "TÜRİB ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği sayesinde ülkemizde sürdürülebilir tarımsal üretimin sağlanması ve gıda arzının yönetilebilmesi için çok önemli bir adım olan lisanslı depoculuk sistemine de destek olacağız"

Yurthaber 24-08-2021 11:42

Girişimci kadınlara 250 bin TL’ye kadar destek

Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Mutlu Erturan: - "Şekerbank ile başlattığımız yeni iş birliğimizden memnuniyet duyuyor, bu vesileyle girişimci kadınların yaşadıkları finansal engelleri aşmalarına destek olmayı arzu ediyoruz. Önümüzdeki dönemde de tüm imkanlarımızı seferber ederek girişimci kadınların güçlerine güç katmak için çalışmaya devam edeceğiz”

Yurthaber 13-08-2021 13:10

Şekerbank, EKOkredi ile enerji giderlerini düşürmeyi sürdürüyor

Şekerbank KOBİ, Perakende ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu: - "EKOkredi ürünümüzü, enerji tasarrufuna yönelik her türlü yatırımı uygun ödeme koşullarıyla desteklemek amacıyla geliştirdik"

Yurthaber 29-07-2021 10:56

Şekerbank'a Effie'den altın ödül

Bankanın reklam kampanyası, Effie Türkiye Reklam Etkinliği Yarışması'nın "Banka ve Finans Kuruluşları" kategorisinde ödüllendirildi

Yurthaber 28-05-2021 11:17

Kadın girişimciliğini destekleyen Şekerbank’tan, Kadınlar Gününe özel kampanya

Kadın girişimciliğini destekleyen Şekerbank’tan, "Kadınlar Günü"ne özel kampanya

Yurthaber 08-03-2021 13:39

Banka çalışma saatleri 1 Mart 2021: Bankalar kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Bankalar bugün kaça kadar açık?

Koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle ülke genelinde bir dizi yeni koronavirüs tedbiri alınırken bankalar mesai saatlerini güncellemişti. Böylece bankaların çalışma saatleri değişmişti. Son olarak bazı bankalar yeniden normal çalışma saatlerine döndüklerine dair açıklama yaptı. Şubelerde işlem yapmak isteyen vatandaşlar hafta içi bankalar kaça kadar açık sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki, bankalar kaçta açılıyor? Bankalar saat kaçta kapanıyor? İşte 2021 yeni banka çalışma saatleri

Finans 01-03-2021 09:19

Banka çalışma saatleri 26 Şubat 2021: Bankalar kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Bankalar bugün kaça kadar açık?

Koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle ülke genelinde bir dizi yeni koronavirüs tedbiri alınırken bankalar mesai saatlerini güncellemişti. Böylece bankaların çalışma saatleri değişmişti. Son olarak bazı bankalar yeniden normal çalışma saatlerine döndüklerine dair açıklama yaptı. Şubelerde işlem yapmak isteyen vatandaşlar hafta içi bankalar kaça kadar açık sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki, bankalar kaçta açılıyor? Bankalar saat kaçta kapanıyor? İşte 2021 yeni banka çalışma saatleri

Finans 26-02-2021 09:14

Banka çalışma saatleri 25 Şubat 2021: Bankalar kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Bankalar bugün kaça kadar açık?

Koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle ülke genelinde bir dizi yeni koronavirüs tedbiri alınırken bankalar mesai saatlerini güncellemişti. Böylece bankaların çalışma saatleri değişmişti. Son olarak bazı bankalar yeniden normal çalışma saatlerine döndüklerine dair açıklama yaptı. Şubelerde işlem yapmak isteyen vatandaşlar hafta içi bankalar kaça kadar açık sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki, bankalar kaçta açılıyor? Bankalar saat kaçta kapanıyor? İşte 2021 yeni banka çalışma saatleri

Finans 25-02-2021 09:14

Banka çalışma saatleri 24 Şubat 2021: Bankalar kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Bankalar bugün kaça kadar açık?

Koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle ülke genelinde bir dizi yeni koronavirüs tedbiri alınırken bankalar mesai saatlerini güncellemişti. Böylece bankaların çalışma saatleri değişmişti. Son olarak bazı bankalar yeniden normal çalışma saatlerine döndüklerine dair açıklama yaptı. Şubelerde işlem yapmak isteyen vatandaşlar hafta içi bankalar kaça kadar açık sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki, bankalar kaçta açılıyor? Bankalar saat kaçta kapanıyor? İşte 2021 yeni banka çalışma saatleri

Finans 24-02-2021 09:07

Banka çalışma saatleri 23 Şubat 2021: Bankalar kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Bankalar bugün kaça kadar açık?

Koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle ülke genelinde bir dizi yeni koronavirüs tedbiri alınırken bankalar mesai saatlerini güncellemişti. Böylece bankaların çalışma saatleri değişmişti. Son olarak bazı bankalar yeniden normal çalışma saatlerine döndüklerine dair açıklama yaptı. Şubelerde işlem yapmak isteyen vatandaşlar hafta içi bankalar kaça kadar açık sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki, bankalar kaçta açılıyor? Bankalar saat kaçta kapanıyor? İşte 2021 yeni banka çalışma saatleri

Finans 23-02-2021 09:18

Banka çalışma saatleri 22 Şubat 2021: Bankalar kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Bankalar bugün kaça kadar açık?

Koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle ülke genelinde bir dizi yeni koronavirüs tedbiri alınırken bankalar mesai saatlerini güncellemişti. Böylece bankaların çalışma saatleri değişmişti. Son olarak bazı bankalar yeniden normal çalışma saatlerine döndüklerine dair açıklama yaptı. Şubelerde işlem yapmak isteyen vatandaşlar hafta içi bankalar kaça kadar açık sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki, bankalar kaçta açılıyor? Bankalar saat kaçta kapanıyor? İşte 2021 yeni banka çalışma saatleri

Finans 22-02-2021 09:18

Banka çalışma saatleri 19 Şubat 2021: Bankalar kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Bankalar bugün kaça kadar açık?

Koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle ülke genelinde bir dizi yeni koronavirüs tedbiri alınırken bankalar mesai saatlerini güncellemişti. Böylece bankaların çalışma saatleri değişmişti. Son olarak bazı bankalar yeniden normal çalışma saatlerine döndüklerine dair açıklama yaptı. Şubelerde işlem yapmak isteyen vatandaşlar hafta içi bankalar kaça kadar açık sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki, bankalar kaçta açılıyor? Bankalar saat kaçta kapanıyor? İşte 2021 yeni banka çalışma saatleri

Finans 19-02-2021 09:18

Banka çalışma saatleri 18 Şubat 2021: Bankalar kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Bankalar bugün kaça kadar açık?

Koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle ülke genelinde bir dizi yeni koronavirüs tedbiri alınırken bankalar mesai saatlerini güncellemişti. Böylece bankaların çalışma saatleri değişmişti. Son olarak bazı bankalar yeniden normal çalışma saatlerine döndüklerine dair açıklama yaptı. Şubelerde işlem yapmak isteyen vatandaşlar hafta içi bankalar kaça kadar açık sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki, bankalar kaçta açılıyor? Bankalar saat kaçta kapanıyor? İşte 2021 yeni banka çalışma saatleri

Finans 18-02-2021 09:19

Şekerbank'tan KOBİ'lere özel İşinize Dost Kredi

Finansman paketi kapsamında KOBİ'lere, ilk 12 aya kadar anapara ödemesiz 500 bin liraya varan destek sunuluyor

Yurthaber 17-02-2021 11:54

Banka çalışma saatleri 17 Şubat 2021: Bankalar kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Bankalar bugün kaça kadar açık?

Koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle ülke genelinde bir dizi yeni koronavirüs tedbiri alınırken bankalar mesai saatlerini güncellemişti. Böylece bankaların çalışma saatleri değişmişti. Son olarak bazı bankalar yeniden normal çalışma saatlerine döndüklerine dair açıklama yaptı. Şubelerde işlem yapmak isteyen vatandaşlar hafta içi bankalar kaça kadar açık sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki, bankalar kaçta açılıyor? Bankalar saat kaçta kapanıyor? İşte 2021 yeni banka çalışma saatleri

Finans 17-02-2021 09:25

Banka çalışma saatleri 16 Şubat 2021: Bankalar kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Bankalar bugün kaça kadar açık?

Koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle ülke genelinde bir dizi yeni koronavirüs tedbiri alınırken bankalar mesai saatlerini güncellemişti. Böylece bankaların çalışma saatleri değişmişti. Son olarak bazı bankalar yeniden normal çalışma saatlerine döndüklerine dair açıklama yaptı. Şubelerde işlem yapmak isteyen vatandaşlar hafta içi bankalar kaça kadar açık sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki, bankalar kaçta açılıyor? Bankalar saat kaçta kapanıyor? İşte 2021 yeni banka çalışma saatleri

Finans 16-02-2021 09:09

Banka çalışma saatleri 15 Şubat 2021: Bankalar kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Bankalar bugün kaça kadar açık?

Koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle ülke genelinde bir dizi yeni koronavirüs tedbiri alınırken bankalar mesai saatlerini güncellemişti. Böylece bankaların çalışma saatleri değişmişti. Son olarak bazı bankalar yeniden normal çalışma saatlerine döndüklerine dair açıklama yaptı. Şubelerde işlem yapmak isteyen vatandaşlar hafta içi bankalar kaça kadar açık sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki, bankalar kaçta açılıyor? Bankalar saat kaçta kapanıyor? İşte 2021 yeni banka çalışma saatleri

Finans 15-02-2021 09:06

Banka çalışma saatleri 12 Şubat 2021: Bankalar kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Bankalar bugün kaça kadar açık?

Koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle ülke genelinde bir dizi yeni koronavirüs tedbiri alınırken bankalar mesai saatlerini güncellemişti. Böylece bankaların çalışma saatleri değişmişti. Son olarak bazı bankalar yeniden normal çalışma saatlerine döndüklerine dair açıklama yaptı. Şubelerde işlem yapmak isteyen vatandaşlar hafta içi bankalar kaça kadar açık sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki, bankalar kaçta açılıyor? Bankalar saat kaçta kapanıyor? İşte 2021 yeni banka çalışma saatleri

Finans 12-02-2021 09:09

Banka çalışma saatleri 11 Şubat 2021: Bankalar saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Bankalar bugün kaça kadar açık?

Koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle ülke genelinde bir dizi yeni koronavirüs tedbiri alınırken bankalar mesai saatlerini güncellemişti. Böylece bankaların çalışma saatleri değişmişti. Son olarak bazı bankalar yeniden normal çalışma saatlerine döndüklerine dair açıklama yaptı. Şubelerde işlem yapmak isteyen vatandaşlar hafta içi bankalar kaça kadar açık sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki, bankalar kaçta açılıyor? Bankalar saat kaçta kapanıyor? İşte 2021 yeni banka çalışma saatleri

Finans 11-02-2021 09:44

Banka çalışma saatleri 10 Şubat 2021: Bankalar saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Bankalar bugün kaça kadar açık?

Koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle ülke genelinde bir dizi yeni koronavirüs tedbiri alınırken bankalar mesai saatlerini güncellemişti. Böylece bankaların çalışma saatleri değişmişti. Son olarak bazı bankalar yeniden normal çalışma saatlerine döndüklerine dair açıklama yaptı. Şubelerde işlem yapmak isteyen vatandaşlar hafta içi bankalar kaça kadar açık sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki, bankalar kaçta açılıyor? Bankalar saat kaçta kapanıyor? İşte 2021 yeni banka çalışma saatleri...

Finans 10-02-2021 08:58

Banka çalışma saatleri 9 Şubat 2021: Bankalar saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Bankalar bugün kaça kadar açık?

Koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle ülke genelinde bir dizi yeni koronavirüs tedbiri alınırken bankalar mesai saatlerini güncellemişti. Böylece bankaların çalışma saatleri değişmişti. Son olarak bazı bankalar yeniden normal çalışma saatlerine döndüklerine dair açıklama yaptı. Şubelerde işlem yapmak isteyen vatandaşlar hafta içi bankalar kaça kadar açık sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki, bankalar kaçta açılıyor? Bankalar saat kaçta kapanıyor? İşte 2021 yeni banka çalışma saatleri

Finans 09-02-2021 09:35

Banka çalışma saatleri 8 Şubat 2021: Bankalar saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Bankalar bugün kaça kadar açık?

Koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle ülke genelinde bir dizi yeni koronavirüs tedbiri alınırken bankalar mesai saatlerini güncellemişti. Böylece bankaların çalışma saatleri değişmişti. Son olarak bazı bankalar yeniden normal çalışma saatlerine döndüklerine dair açıklama yaptı. Şubelerde işlem yapmak isteyen vatandaşlar hafta içi bankalar kaça kadar açık sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki, bankalar kaçta açılıyor? Bankalar saat kaçta kapanıyor? İşte 2021 yeni banka çalışma saatleri

Finans 08-02-2021 09:24

Banka çalışma saatleri 5 Şubat 2021: Bankalar saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Bankalar bugün kaça kadar açık?

Koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle ülke genelinde bir dizi yeni koronavirüs tedbiri alınırken bankalar mesai saatlerini güncellemişti. Böylece bankaların çalışma saatleri değişmişti. Son olarak bazı bankalar yeniden normal çalışma saatlerine döndüklerine dair açıklama yaptı. Şubelerde işlem yapmak isteyen vatandaşlar hafta içi bankalar kaça kadar açık sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki, bankalar kaçta açılıyor? Bankalar saat kaçta kapanıyor? İşte 2021 yeni banka çalışma saatleri

Finans 05-02-2021 09:25

Bankalar saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Bankalar kaça kadar açık? 4 Şubat 2021 banka çalışma saatleri

Koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle ülke genelinde bir dizi yeni koronavirüs tedbiri alınırken bankalar mesai saatlerini güncellemişti. Böylece bankaların çalışma saatleri değişmişti. Son olarak bazı bankalar yeniden normal çalışma saatlerine döndüklerine dair açıklama yaptı. Şubelerde işlem yapmak isteyen vatandaşlar hafta içi bankalar kaça kadar açık sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki, bankalar kaçta açılıyor? Bankalar saat kaçta kapanıyor? İşte 2021 yeni banka çalışma saatleri

Finans 04-02-2021 09:19

Bankalar kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Bankalar kaça kadar açık? 3 Şubat 2021 banka çalışma saatleri

Koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle ülke genelinde bir dizi yeni koronavirüs tedbiri alınırken bankalar mesai saatlerini güncellemişti. Böylece bankaların çalışma saatleri değişmişti. Son olarak bazı bankalar yeniden normal çalışma saatlerine döndüklerine dair açıklama yaptı. Şubelerde işlem yapmak isteyen vatandaşlar hafta içi bankalar kaça kadar açık sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki, bankalar kaçta açılıyor? Bankalar saat kaçta kapanıyor? İşte 2021 yeni banka çalışma saatleri

Finans 03-02-2021 09:05

Bankalar kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Bankalar kaça kadar açık? 2 Şubat 2021 banka çalışma saatleri

Koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle ülke genelinde bir dizi yeni koronavirüs tedbiri alınırken bankalar mesai saatlerini güncellemişti. Böylece bankaların çalışma saatleri değişmişti. Son olarak bazı bankalar yeniden normal çalışma saatlerine döndüklerine dair açıklama yaptı. Şubelerde işlem yapmak isteyen vatandaşlar hafta içi bankalar kaça kadar açık sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki, bankalar kaçta açılıyor? Bankalar saat kaçta kapanıyor? İşte 2021 yeni banka çalışma saatleri

Finans 02-02-2021 09:14

Bankalar kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? 2021 bankalar kaça kadar açık? İşte 1 Şubat banka çalışma saatleri

Koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle ülke genelinde bir dizi yeni koronavirüs tedbiri alınırken bankalar mesai saatlerini güncellemişti. Böylece bankaların çalışma saatleri değişmişti. Son olarak bazı bankalar yeniden normal çalışma saatlerine döndüklerine dair açıklama yaptı. Şubelerde işlem yapmak isteyen vatandaşlar hafta içi bankalar kaça kadar açık sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki, bankalar kaçta açılıyor? Bankalar saat kaçta kapanıyor? İşte 2021 yeni banka çalışma saatleri

Finans 01-02-2021 09:10

Bankalar kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? 2021 bankalar kaça kadar açık? İşte 29 Ocak banka çalışma saatleri

Koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle ülke genelinde bir dizi yeni koronavirüs tedbiri alınırken bankalar mesai saatlerini güncellemişti. Böylece bankaların çalışma saatleri değişmişti. Son olarak bazı bankalar yeniden normal çalışma saatlerine döndüklerine dair açıklama yaptı. Şubelerde işlem yapmak isteyen vatandaşlar hafta içi bankalar kaça kadar açık sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki, bankalar kaçta açılıyor? Bankalar saat kaçta kapanıyor? İşte 2021 yeni banka çalışma saatleri

Finans 29-01-2021 09:21

Bankalar kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? 2021 bankalar kaça kadar açık? İşte 28 Ocak banka çalışma saatleri

Koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle ülke genelinde bir dizi yeni koronavirüs tedbiri alınırken bankalar mesai saatlerini güncellemişti. Böylece bankaların çalışma saatleri değişmişti. Son olarak bazı bankalar yeniden normal çalışma saatlerine döndüklerine dair açıklama yaptı. Şubelerde işlem yapmak isteyen vatandaşlar hafta içi bankalar kaça kadar açık sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki, bankalar kaçta açılıyor? Bankalar saat kaçta kapanıyor? İşte 2021 yeni banka çalışma saatleri

Finans 28-01-2021 09:13

Bankalar kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Bankalar kaça kadar açık? İşte banka çalışma saatleri 2021

Koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle ülke genelinde bir dizi yeni koronavirüs tedbiri alınırken bankalar da mesai saatlerini güncelledi. Bu nedenle bankaların çalışma saatleri değişti. Dolayısıyla şubelerde işlem yapmak isteyen vatandaşlar bankalar kaça kadar açık sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki, bankalar kaçta açılıyor? Bankalar saat kaçta kapanıyor? İşte 2021 güncel banka çalışma saatleri

Finans 27-01-2021 10:24

Bankalar kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Bankalar kaça kadar açık? İşte banka çalışma saatleri 2021

Koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle ülke genelinde bir dizi yeni koronavirüs tedbiri alınırken bankalar mesai saatlerini güncellemişti. Böylece bankaların çalışma saatleri değişmişti. Son olarak bazı bankalar yeniden normal çalışma saatlerine döndüklerine dair açıklama yaptı. Şubelerde işlem yapmak isteyen vatandaşlar hafta içi bankalar kaça kadar açık sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki, bankalar kaçta açılıyor? Bankalar saat kaçta kapanıyor? İşte 2021 yeni banka çalışma saatleri

Finans 25-01-2021 09:20

Bankalar kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? 2021 bankalar kaça kadar açık? İşte 22 Ocak banka çalışma saatleri

Koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle ülke genelinde bir dizi yeni koronavirüs tedbiri alınırken bankalar mesai saatlerini güncellemişti. Böylece bankaların çalışma saatleri değişmişti. Son olarak bazı bankalar yeniden normal çalışma saatlerine döndüklerine dair açıklama yaptı. Şubelerde işlem yapmak isteyen vatandaşlar hafta içi bankalar kaça kadar açık sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki, bankalar kaçta açılıyor? Bankalar saat kaçta kapanıyor? İşte 2021 yeni banka çalışma saatleri

Finans 22-01-2021 09:22