Son Dakika Haberler Haberleri

Son dakika: Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un yerine düşünülen adaylar ortaya çıktı! İki sürpriz birden...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasına konuk ettiği Fraport TAV Antalyaspor'u 2-0 mağlup etmesine rağmen Galatasaray'ın Ankaragücü'nü yenmesiyle birlikte şampiyonluk şansını yitiren Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sezon başında 1 yıllık sözleşme imzalanan teknik direktör Jorge Jesus'un takımda kalıp kalmayacağı merak edilirken, spor yazarı Gürcan Bilgiç'ten çok konuşulacak bir iddia geldi. İşte detaylar...

Spor 02-06-2023 16:24

Son dakika: Murat Sancak'tan Galatasaray - Adana Demirspor maçı sonrasında hakem Ali Şansalan'a büyük tepki! 'Kıtır kıtır doğradı!'

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray ile Adana Demirspor karşı karşıya geldi. Nef Stadyumu'nda oynanan müsabaka, sarı - kırmızılıların 2-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı. Hakem Ali Şansalan'ın 8 sarı kart gösterdiği mücadelenin ardından Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan flaş bir paylaşım geldi. Sancak, Ali Şansalan'a büyük tepki gösterdi.

Spor 01-04-2023 23:14

SONDAKİKA | Kahramanmaraş, Malatya, Osmaniye... Peş peşe korkutan depremler! 4.6 ile başladı devam etti... (AFAD-Kandilli son depremler)

Son dakika: Kahramanmaraş’ta bu sabah meydana gelen 4.6 büyüklüğündeki depremin ardından korkutan bir deprem de Malatya’dan geldi. Malatya’da meydana gelen son depremin büyüklüğü AFAD'dan yapılan açıklamaya göre 3.9 olarak duyuruldu. Depremler Kayseri ve Gaziantep başta olmak üzere çevre illerde de hissedildi. Öte yandan Kahramanmaraş Andırın'da 12.25'te 4.2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Osmaniye'de de 12.31'de 3.7 büyüklüğünde bir deprem oldu.

Haber 18-03-2023 08:21

Son dakika: Josef de Souza, giderayak şampiyonluk favorisini açıkladı! Galatasaray, Fenerbahçe ve Türkiye sözleri...

Son dakika haberleri: Beşiktaş, Brezilyalı futbolcu Josef de Souza ile yollarını ayırmıştı. Çin ekibi Beijing Guoan ile anlaşmaya varan yıldız futbolcu, Türkiye'den ayrılmadan önce son kez açıklamalarda bulundu. Beşiktaş kariyeri hakkında konuşan Souza; şampiyonluk favorisi, sözleşmesi ve geri dönüp dönmeyeceğiyle ilgili de çarpıcı ifadeler kullandı. İşte detaylar...

Spor 19-02-2023 22:19

Son Dakika Haberler

Son Dakika Haberler Hakkındaki Haberler Mynet'te. Son Dakika Haberler Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Son dakika: Suudi Arabistan bu kez sürprizin kıyısından döndü! Polonya, 3 puanı iki golle aldı...

Son dakika haberleri: FIFA Dünya Kupası'nda heyecan fırtınası tüm hızıyla devam ediyor. C Grubu'ndaki ilk maçta Arjantin'in 1-0 geriye düşmesine rağmen 2-1 mağlup eden Suudi Arabistan, bu kez ilk müsabakasında Meksika ile 1-1 berabere kalan Polonya ile karşı karşıya geldi. Suudi Arabistan, bir penaltısının kaçtığı mücadeleden 2-0'lık mağlubiyetle ayrıldı ve umutlarını son maça bıraktı. Polonya ise avantajlı duruma geçti. İşte detaylar...

Spor 26-11-2022 18:02

Son dakika: Okan Buruk'tan maç sonunda hakem patlaması! Yıllardır Galatasaray'ın hakkı yeniyor!, Artık kötü niyet arıyorum!

Son dakika haberleri: Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Süper Lig'in 10. haftasında oynadıkları ve sahadan 2-1'lik yenilgiyle ayrıldıkları Kayserispor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Karşılaşmanın hakemi Arda Kardeşler'i eleştiren Buruk, takımına bir penaltının verilmediğini dile getirirken "Yıllardır Galatasaray'ın hakkı yeniyor" ifadelerini kullandı. Okan Buruk'un açıklamaları, sosyal medyanın da gündemine oturdu.

Spor 15-10-2022 22:50

Son dakika haberleri! Neden oynamadığı ortaya çıktı! Fenerbahçe'de şoke eden ayrılık

Son dakika Fenerbahçe haberleri: Fenerbahçe'de Bright Osayi-Samuel şoku yaşanıyor. Jorge Jesus'un Ümraniyespor ve Adana Demirspor maçlarında yedek oturttuğu yıldız oyuncunun akıbeti belli oldu. Sarı-lacivertli taraftarların anlam veremediği olayın aslı ortaya çıktı. İngiliz basınında yer alan habere göre; Brighton ile görüşen Osayi, kendi isteğiyle oynamak istemedi.

Spor 24-08-2022 07:28