Taksi Indi Bindi Ucreti Haberleri

Taksi krizleri kamerada! Taksimetre açmadı, istediği ücret dudak uçuklattı

İstanbul’da taksiyle yolculuk yapan bir kadın, seyahat sonunda taksimetre ücretini ödemeden araçtan indi. Taksi sürücüsü ise yaşananları “Seni savcılığa vereceğim” diyerek kayıt altına aldı. Beşiktaş’ta ise taksiye binerek Halkalı’ya gitmek isteyen müşterilerden taksimetre açmadan bin lira isteyen taksi sürücüsü yolcuları yolda indirdi. O anlar bir yolcunun cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 2024-03-04 09:59:07

Genç kız taksi parasını ödemeden indi, yetmedi bir de parasını isteyen taksiciyi tekmeledi

İstanbul'da yaşanan bir olay sosyal medyanın gündemine oturdu. Taksi kullanan genç bir kız evine geldiğinde taksiden indi ancak parasını vermek istemedi. Bunun üzerine taksici kamera kaydını açarak genç kızdan parasını istedi. Duruma sinirlenen genç kız taksiciye tekme atarak saldırdı.

Haber 2024-02-03 10:15:34

Ankara'da taksi ücretlerine zam: İşte yeni tarife

İstanbul'un ardından Ankara'da taksi ücretlerine zam geldi. İndi-bindi ücreti 75 liraya çıktı.

Finans 2024-01-21 10:48:52

İstanbul'da taksi zammı devreye girdi: İşte yeni tarife

İstanbul'daki ticari taksilerde zamlı tarife gece yarısından itibaren yürürlüğe girdi. İndi-bindi ücreti 90 TL oldu.

Finans 2024-01-14 11:55:00

İstanbul'da taksimetrelerde zamlı tarife! Gece yarısından sonra indi bindi 90 lira oldu

Hafta başında gerçekleştirilen UKOME toplantısının ardından taksi indi bindi, kısa mesafe ücretleri zamlanmıştı. Yüzde 28,09’luk artış ile indi bindi ücreti 90 liraya yükselirken, yeni zamlı tarife bugünden itibaren uygulanmaya başlandı.

Finans 13-01-24 13:45

İstanbul'da toplu taşımaya zam! '8+1 taksi plakası sahibi taksiciler' kararın ardından zorla binaya girmeye çalıştı: Gözaltılar var

İstanbul’da toplu taşımaya zam geldi. UKOME toplantısının ardından otobüs, metro, tramvay ücretleri yüzde 18, taksi indi bindi ücreti ve servis ücretleri yüzde 28,09 zamlandı. İstanbul'da farklı hatlarda çalışan '8+1 taksi plakası sahibi taksiciler', taş ve sopalarla binaya saldırdı ve camları kırarak içeri girmeye çalıştı. Taş ve sopalarla binaya saldıranlara polis müdahale etti. Çok sayıda ekibin sevk edildiği olayda gözaltılar olduğu bildirildi.

Finans 08-01-24 16:06

Taksiciler yüzde 65 zam istedi: İndi- bindi ücreti en az 120 TL olmalı

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu UKOME toplantısı öncesi taksicilerin zam talebini açıkladı. Yüzde 65 zam talep eden taksiciler indi-bindi ücretinin de en az 120 TL olmasını istedi. Aksu, "Tabii biz de vatandaşımızı düşünüyoruz, kaliteyi artırmamız lazım. Onun için en az yüzde 65 oranında zam almamız lazım" dedi.

Finans 04-01-24 11:37

Sosyal medya fenomeni Francia James taksiye tamamen çıplak bindi! Taksi şoförü ne olduğunu anlayamadı

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar sayesinde 11 milyonu aşkın dünya geneline yayılan bir takipçi kitlesi bulunan fenomen Francia James hayranlarını şaşkına çevirmeye devam ediyor. Fenomen isim son olarak kıyafetlerini çıkartarak tamamen vücut boyasıyla bedenini kapladı. Çıplak şekilde taksiye binen James'in gönderisi hayranlarının beğeni topladı.

Trend 20-12-23 14:19

Taksimetre hesabını karıştıracak sözler! 'İndi-bindi ücreti yasal değil' dedi: Taksi ücretlerini o şartla geri alabilirsiniz...

Taksilerde en kısa mesafe için alınan indi-bindi ücreti ile ilgili Tüketiciler Birliği Antalya Şube Başkanı Neşet Gündüz'den gündem yaratacak bir açıklama geldi. Ücretin yasal olmadığını savunan Gündüz "Taksimetre varsa ve ne yazarsa onu ödersiniz. Eğer 60 TL ödediyse fişini alsın ve hakem heyetinden parasını istesin. Ticaret İl Müdürlüğü'ne de şikayet ederse ciddi cezaları var" diye konuştu.

Finans 11-12-23 11:39

Taksi indi bindi ücreti 115 lira mı olacak? Tartışmalı karar sonrası ikinci zam talebi! Açılış 32 liraya yaklaşacak

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, taksi ücretlerine yüzde 65 zam yapılması için İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne başvurduğunu açıkladı. Teklif kabul edilirse indi bindi ücreti 115 liraya, taksimetre açılışı 31,63 liraya, kilometre başına ücret ise 22,69 liraya yükselecek.

Finans 14-11-23 14:22

İstanbul’da taksiler yeni ücret tarifesine geçti! UKOME karar almıştı

Taksilerde yeni ücret tarifesi 14 Ağustos itibarıyla uygulanmaya başladı. UKOME'nin 8 Ağustos'taki kararıyla indi-bindi ücreti 70 TL, açılış ücreti 19.17 TL, kilometre başı ücret ise 13.75 TL oldu. Taksim'de, yeni ücret tarifesi öncesi yolcu yoğunluğu oluşurken, bazı taksilerin yolcu almadan ilerlediği, bazılarının ise eski tarifeyle yolcu aldığı görüldü.

Finans 14-08-23 07:17

Denetime giren taksiye üst üste iki ceza! Polise yaptığı hareket...

Üsküdar'da denetim sırasında ceza yazılan taksi şoförü, duruma sinirlenerek aracına bindi. Emniyet kemeri takmadan patinaj çekerek kontrol noktasından uzaklaşan taksi şoförünü, motosikletli ekipler yakaladı. Ekipler taksi şoförüne kemer takmadığı için de ceza kesti.

Haber 11-08-23 22:57

OKUL SERVİSİ ÜCRETİ 2023: İstanbul’da okul servis ücreti ne kadar oldu, kaç TL? Zam sonrası yeni fiyatlar!

Okul servis ücreti ile ilgili araştırmalar bugün gerçekleştirilen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısı nedeniyle merak konusu oldu. UKOME toplantısı saat 11.00'de yapıldı. Toplantının ana gündem maddeleri toplu ulaşım, taksi indi bindi ücreti ve okul servis ücretleri oldu. İstanbul’da okul servis ücretine zam geldi. Peki, İstanbul’da okul servis ücreti ne kadar, kaç TL oldu?

Finans 08-08-23 14:28

ZAMLI MİNİBÜS ÜCRETLERİ 2023: Yeni minibüs ücreti ne kadar oldu, indi bindi ücreti kaç TL?

Minibüs ücreti ile ilgili araştırmalar bugün gerçekleştirilen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısı nedeniyle merak konusu oldu. UKOME toplantısı saat 11.00'de yapıldı. Toplantının ana gündem maddeleri toplu ulaşım, taksi indi bindi ücreti ve okul servis ücretleri oldu. İstanbul’da minibüs ücretine zam geldi. Peki, zam sonrası yeni minibüs ücreti ne kadar? Minibüs indi bindi ücreti kaç TL?

Finans 08-08-23 14:27

TAKSİ ÜCRETLERİ 2023: Zam sonrası İstanbul’da taksi ücreti ne kadar oldu, indi bindi kaç TL?

Taksi ücretleri ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Bilindiği üzere akaryakıt zamlarının ardından birçok ilde toplu ulaşıma peş peşe zamlar yapılmıştı. Tam bilet Başkent Ankara, Adana gibi büyük illerde 13 TL’ye ulaşırken gözler bir kez daha Megakent İstanbul’a çevrilmişti. UKOME toplantısı gerçekleştirildi. Birçok kişi internette "2023 İstanbul’da taksi ücretlerine zam mı geldi?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, İstanbul taksi ücreti ne kadar oldu, kaç TL?

Finans 08-08-23 14:22

SON DAKİKA: İstanbul'da taksiye zam geldi, indi bindi, taksimetre fiyatlarının hepsi değişti! Taksiciler zammı beğenmeyerek salonu terk etti: 'Kontak kapatacağız'

Son dakika haberi: Taksi indi bindi ve açılış ücreti milyonlarca İstanbullunun gündeminde yer alıyor. 40 TL olan kısa mesafe ücreti bugünkü UKOME toplantısı sonrasında değişti. Buna göre taksimetre açılış ücreti 19,17 olurken, kısa mesafe de 70 TL’ye yükseltildi. İşte 2023 İstanbul'da taksi açılış ücreti ve indi bindi ücretleri zammında son durum...

Finans 08-08-23 12:05

İstanbul’da ulaşıma zam sinyali: Tam bilet, taksi indi-bindi! Yüzde 51’in üzerinde…

Benzin ve mazot fiyatlarına peş peşe yapılan zamların ardından İstanbul’da ulaşıma yüzde 100’e varan zam talep edilmişti. Geçtiğimiz haftalarda yapılan UKOME toplantısında karar reddedildi ancak bugün bir kez daha ulaşıma zam için ‘olağanüstü’ toplanacaklar. Bugünkü UKOME toplantısında İstanbul’da toplu ulaşıma yüzde 50’nin üzerinde zam yapılacağı iddia edildi. Böylece tam bilet 9,90’dan 15 TL’ye yükselecek. Taksi indi bindi ücretleri ise 60 lirayı aşacak.

Finans 08-08-23 07:43

Taksiciler bu fırsatı da kaçırmadı! ‘İndi-bindi 75 TL oldu’ iddiası bile yetti: ‘Teklif vardı, kabul etmedik…’

İstanbul'da indi-bindi diye tabir edilen kısa mesafe ücretinin 75 TL'ye yükseltildiği iddia edildi. Cumhuriyet'e konuşan İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, “Bu iddialar dedikodu. Zam artışı olmadı” dedi.

Finans 22-07-23 10:06

İSTANBUL TAKSİ ÜCRETLERİ 2023: İstanbul'da taksi ücretlerine zam geldi mi? Zam sonrası indi-bindi ücreti 75 TL mi oldu?

Taksi ücretleri ile ilgili yeni bir zam haberi geldi. İstanbul'da indi-bindi ücretinin 75 TL'ye yükseltildiği öne sürüldü. Basında yer alan ve sosyal medyada paylaşılan iddialar sonrası İstanbul'da kısa mesafe taksi ücreti merak konusu oldu. Birçok kişi internette konuya dair araştırma yapıyor. Peki, İstanbul'da taksi ücretlerine zam geldi mi, indi-bindi ücreti 75 TL mi oldu?

Finans 21-07-23 11:23

Mahsun Kırmızıgül minibüse binip konser verdi! Görenler çok şaşırdı! O anlar sosyal medyayı salladı

Ünlü şarkıcı Mahsun Kırmızıgül, tatil için gittiği Çeşme'de taksi bulamayınca minibüse bindi. Hayranlarıyla karşılan Kırmızıgül, yolculuk boyunca sevilen şarkılarını söyledi. O anları 'Halk konseri budur' notu ile paylaşan Kırmızıgül'ün görüntüleri kısa sürede viral oldu.

Magazin 14-07-23 14:30

Taksiciyle turist yolcu arasında ücret tartışması! O anlar kamerada

Taksim'de turist yolcu ile taksici arasında indi bindi ücreti nedeniyle yaşanan tartışma cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 05-03-23 09:49

Minibüs öğrenci ücreti ne kadar? 2023 aylık akbil, minibüs indi bindi kaç TL oldu? İşte güncel fiyatlar...

Minibüs de dahil olmak üzere toplu taşıma ücretlerine zam yapıldı. İş ve okula giderken toplu taşıma tercih eden vatandaşlar, güncel toplu taşıma ücretlerini arama motorlarında sorgulamaya başladı. İstanbul'da toplu taşımaya yüzde 29,10 oranında zam geldi. Metrobüs en uzun mesafe ücreti 11.38 TL'nin ardından 14.69 TL'ye yükseldi. Peki minibüs öğrenci ücreti ne kadar? 2023 aylık akbil, minibüs indi bindi kaç TL oldu? İşte ayrıntılar...

Finans 04-01-23 07:46

Son dakika: İstanbul'da toplu taşımaya zam! UKOME'den karar çıktı: Taksi, minibüs ve servis fiyatları arttı

Son dakika haberi: UKOME'de asgari ücretin belirlenmesi için ertelenen zam kararı açıklandı. İstanbul'da toplu taşımaya, taksi ve minibüse zam geldi. Taksi açılış fiyatı 12,65 lira oldu. Minibüslerde indi-bindi ücreti 7 TL olurken öğrenci için fiyat 4,83 TL oldu.

Finans 27-12-22 11:39

Fatih Altaylı'nın canlı yayındaki taksi isyani gündem oldu! 'Kendimi zor tutuyorum elime bir odun alıp...'

Gazeteci Fatih Altaylı, canlı yayında İstanbul'daki taksi sorunuyla ilgili küplere bindi. Moderatörlüğünü yaptığı programda İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu ve İBB Meclisi Trafik ve Araştırma Komisyonu üyesi Gencay Özcan'ı konuk eden Altaylı, taksi bulamadığını ifade ederek, "O kadar sinirleniyorum. Taksici, bana b.ka bakar gibi bakıyor." dedi.

Haber 30-11-22 09:57

'Şirinevler'den geçer mi?' diye sordu, olanlar oldu! Otobüs şoförü küplere bindi: Cehennemin dibine gidin

Bakırköy'den Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesine giden İETT otobüsünün kadın şoförü ile gideceği durağı soran yolcu arasında çıkan tartışma bir vatandaşın cep telefonuna yansırken, sürücünün o halleri tepki topladı. 'Şirinevler’den geçer mi?' diye soran yolcuya “Cehennemin dibine gitsinler, yeter be. Ben size amme hizmeti mi veriyorum” diyen şoför, durakta yaklaşık 15 dakika bekleyip ilerlemedi. Yolcular tepki amaçlı bir durak sonra otobüsten indi. Şoför, şikayet edildi.

Haber 16-11-22 14:25

Sosyal medya fenomeni Francia James çırılçıplak taksiye bindi! Taksi şoförü gözlerine inanamadı

Sosyal medyadan yaptığı erotik paylaşımlar sayesinde geniş bir hayran kitlesine ulaşan fenomen isim Francia James yine tabuları delen bir paylaşımı imza attı. Geçtiğimiz aylarda bir alışveriş merkezine tamamen kıyafetsiz bir şekilde kurşun asker üniformalı vücut boyasıyla giden James yine şaşırtmadı. Bu kez James ikonik kurşun asker boyalarıyla çırılçıplak bir taksiye bindi.

Trend 02-11-22 16:50

Taksiciden ret cevabı alınca ortalık karıştı! 'Kadın olduğu için temas etmedim'

Taksim'de meydana gelen olayda iddiaya göre taksimetreyi açmamasını isteyen kadın müşteri, taksiciden ret cevabı alınca küfrederek yumruk atmaya başladı. Olay sonrası konuşan taksici Ramazan Furkan Karadoğan, havalimanına gidip gelmek için kendisine 400 lira teklif ettiğini ifade ederek "Ben, 'taksimetre ne yazdıysa o fiyat geçerlidir' dedikten sonra müşteri, indi-bindi parası vermeden bana küfredip, yumruk attı. Kadın olduğu için herhangi bir şekilde temasta bulunmadım'' dedi.

Haber 28-09-22 10:34

Takside dehşet anları! Turist kadını indirmeye çalıştı, şoförü darp etti! Kız arkada iki büklüm ağlıyordu

İstanbul'un Beyoğlu semtinde bir otelden çıkan turist, taksiye bindi. Peşinden gelen bir kişi ise taksi şoförü Nuri Kaplan'a "Beraberiz" diyerek ön koltuğa oturdu. Sonradan gelen kişinin hareket ve söylemlerinden şüphelenen Kaplan, adamı taksiden indirmek isteyince darp edildi. Turist kızın arkada ağlamakta olduğunu ifade eden Kaplan, "Arka kapıyı açıp kızı indirmeye çalıştı. Kız çok korkmuştu" diye konuştu. Dehşet anları anbean görüntülendi.

Haber 03-09-22 17:11

SON DAKİKA: Eğitimci Nazmi Arıkan cinayetinde yeni detaylar! Cinayet şüphelisini çiftliğe götüren taksici anlattı

Son dakika haberi: Fen Bilimleri Okulları’nın kurucusu Nazmi Arıkan'ın öldürülmesiyle ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Cinayetin şüphelisi olarak gözaltına alınan U.A.'yı olay gecesi çiftliğe götüren taksi şoförü Ayhan Kütükçüler konuştu. Cinayet şüphelisinin o gece sakin göründüğünü belirten taksi şoförü Kütükçüler, "Üzerinde siyah bir tişört ve siyah bir pantolon vardı. Bir kol çantası taşıyordu. Çiftliğin orada indi. Gece tekrar aradı. Saat 00.24'te Gelibolu garajına götürdüm" dedi.

Haber 15-07-22 13:19

Taksim'deki denetimde taksicilere ceza yağdı! Taksiciden polise: Seni dinlemiyorum

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından Taksim Meydanı’nda taksicilere yönelik denetim yapılırken birçok taksiciye ceza yağdı. Polisin uyarılarına kulak tıkayan bir taksi şoförü, “Nerden alacağız? Taksici buradan yolcu alır diye bir yer mi var?” şeklinde konuştu. Polis memurunun dinleyeceksen anlatayım sözüne, taksi şoförü, “Dinlemeyeceğim” şeklinde cevap verdi. 20 araca levha ve işaretlere uymamaktan 3 bin 920 Türk Lirası, 15 araca yol ortasında indi-bindi yapmaktan 2 bin 940 TL ceza kesildi.

Haber 01-07-22 09:24

Görüntüler İstanbul'dan! Yağıştan kaçan kedi otobüse bindi

İstanbul'da yağışlı havada İETT otobüsüne binen kedi, yolcuların yanındaki koltuğa yatarak yolculuk etti. Kedi birkaç durak ilerledikten sonra otobüsten indi. Kedinin otobüs yolculuğu, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 23-01-22 12:21

İndi bindi ücretini fazla bulan yolcu, taksiciyi hastanelik etti! Ne yapalım, ölelim mi?

Başakşehir'de kısa mesafe yolculuk yapan ve 20 lira olan indi-bindi ücretini fazla bulduğu öne sürülen yolcu, taksi şoförü Burkay Kavak'ı (23) darbetti. Oğlu gibi taksicilik yapan baba Recai Kavak, saldırgan yolcunun bulunması için yetkililerden yardım istedi. Kavak, "Ne yapalım, ölelim mi? Benim oğlum ölsün mü? Bugün oğluma bunu yapan yarın belki başka bir meslektaşıma başka şeyler yapacak" sözleriyle saldırıya tepki gösterdi. İşte olayın detayları!

Haber 20-01-22 10:52

SON DAKİKA | İzmir'de minibüs ücretlerine zam

Son dakika haberine göre İzmir'de minibüs ücretlerine zam geldi. İzmir'de gelen zamla birlikte minibüste en düşük indi-bindi ücreti 4 liradan 5 liraya yükseltildi. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Finans 23-12-21 07:43

Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu'dan zam talebi: Kilometre başına yüzde 60, açılışa yüzde 100

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, taksi, taksi dolmuş, minibüs, servis ve özel halk otobüsleri taşıma ücretlerine kilometre başı yüzde 60, taksimetre açılış ve bindi ücretlerine ise yüzde 100 zam yapılmasını talep etti.

Haber 27-11-21 10:36

Ezgi Mola İstanbul'da taksi bulamayınca belediye otobüsüne bindi!

Masumlar Apartmanı'nda Safiye rolünü canlandıran Ezgi Mola, İstanbul'da taksi bulamayınca belediye otobüsünü kullandı. Ünlü oyuncu o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 28-10-21 22:05

Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Aksu'dan çözüm için zam başvurusu

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, taksi metre ücretlerine zam gelmesi gerektiğini, tarifenin açılışta 10 lira, indi-bindi ücretinin ise 20 lira olmasını talep ettiklerini belirtti. Aksu, "Çok ucuz oluşumuzdan dolayı taksiye bir talep var, toplu taşıma görevi gördüğümüz için taksiye bir yoğunluk oluştu" dedi. Aksu, yapılacak zamla birlikte taksilerdeki yoğunluğun azalacağını, toplu taşıma müşterisinin otobüsü tercih edeceğini belirtti.

Haber 04-09-21 20:22

Mersin'de taksici dehşeti! Genç kızı önce takip etti, sonra çarptı

Mersin’de taksi şoförü, takip ettiği genç kadını aracıyla çarpıp yere düşürdü. Genç kadın çığlıklar atarken, şoför aşağı indi. Yaşanan kısa süreli tartışmanın ardından kadın, bağırarak bölgeden uzaklaştı.

Haber 15-04-21 14:37

Taksici cinayetinde müebbet hapis cezası haksız tahrikle 15 yıla indi

Gaziantep’te aynı durakta çalıştığı taksici arkadaşı Mahmut Özbal’ı öldürdüğü gerekçesiyle yargılanan Ahmet Remzi Anlar’a verilen müebbet hapis cezası haksız tahrik indirimi uygulanarak 15 yıl hapis cezasına indirilirken, sanık Anlar duruşmada, "Ben bu işin böyle olacağını bilseydim, hissemi bedelsiz verirdim" dedi.Gaziantep’te taksi durağında tartıştığı meslektaşı Mahmut Özbal’ı (34) silahla vurarak öldürdüğü gerekçesiyle Gaziantep 6.

Haber 18-02-21 17:16

Bayburt’ta ticari taksi ücretlerine yüzde 43 zam yapıldı

Bayburt Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Burhanettin Kahrıman, ticari taksilerin rayiç bedellerine yüzde 43 zam yapıldığını belirterek 3.50 TL olan taksimetre açılış bedelinin 5.00 TL’ye çıktığını söyledi.Burhanettin Kahrıman, Bayburt Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu tarafından belirlenen ücretleri şöyle açıkladı:Taksimete açılış ücreti (Şehir içi): 5.00 TLİndi-bindi fiyatı: 14.00 TLTaksimetre 1 kilometre atar birim fiyatı: 5.00 TL5 kilometreden sonra kilometre birim fiyatı: 3.75 TL1 dakika bekleme ücreti: 0.50 kuruşKöylere ait kilometre birim fiyatı: 3.50 TL100 Metre Atar Fiyatı: 0.35 kuruşKöy taksimetre açılış fiyatı: 3.50 TLKöy indi-bindi fiyatı: 14.00 TL

Yurthaber 10-12-20 12:12

İzmir'de minibüs ücretlerine zam!

İzmir Minibüsçüler Esnaf Odası bugünden itibaren geçerli olmak üzere minibüs ücretlerine yüzde 17 oranında zam yaparak indi bindi fiyatını 3 liradan 3 lira 50 kuruşa yükseltti. Kentte geçen ay da otobüs ulaşımına zam yapılmıştı.

Finans 04-12-19 14:02

İzmir'de minibüse zam

İZMİR Minibüsçüler Esnaf Odası bugünden itibaren geçerli olmak üzere minibüs ücretlerine yüzde 17 oranında zam yaparak indi bindi fiyatını 3 liradan 3 lira 50 kuruşa yükseltti.

Haber 04-12-19 13:41

Taksiciye meslektaşlarından 'indi bindi ücreti' dayağı!

Bahçelievler'de müşterisi ile 'indi bindi ücreti' yüzünden tartıştığı iddia edilen taksiciyi, olayı gören diğer meslektaşları darp etti.

Haber 31-08-19 12:42

(Özel) Müşterisi ile tartışan taksiciye meslektaşlarından dayak

Bahçelievler’de müşterisi ile ’indi bindi ücreti’ yüzünden tartıştığı iddia edilen taksiciyi, olayı gören diğer meslektaşları darp etti.

Haber 31-08-19 10:04

İstanbul'da taksi ve minibüs ücretlerine zam!

İstanbul'da taksi ücretlerine yüzde 25 zam yapıldı. Minibüs ücretleri de yüzde 25 artırılırken, öğrenci 0-6 kilometre 1,5 lira, 6 kilometre sonrası 2 lira, 0-2 kilometre aralığı ücret (indi-bindi) ise 2,5 lira oldu.

Finans 27-08-19 19:23

Şişli’de ticari taksi gasp eden suç makinesi tutuklandı

Şişli’de bindi ticari taksi sürücüsünün cebindeki parayla birlikte aracı gasp eden şüpheli Başakşehir’de yakalandı.

Haber 22-08-19 22:32

Taksilerde kısa mesafeye indi-bindi ücreti de çözüm olmadı

Taksilerde başlatılan indi-bindi ücreti uygulamasının kısa mesafelerde yolcu almama problemine çözüm sağlamadığını belirten vatandaşlar ve tüketici örgütlerinin temsilcileri, taksicilerin kısa mesafede yolcu almamayı sürdürdüğünü, bu durumun özellikle sabah ve akşam saatleri, turistik ve kalabalık bölgelerde yoğunlaştığını vurguluyor - Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu: - "Hiçbir taksici 'arabayı teslim edeceğim, değişime gidiyorum' diye bir mazeret beyan edemez. Bankaya saat 16.50'de girdiğinizde size 'banka kapandı, çıkın' diyemezler" - "Taksiciler, genelde müşteriyi aldıktan ve gideceği yeri öğrendikten sonra değişime gideceğini söylüyor. Taksici, aracına binen müşteriyi istediği yere götürmek zorunda" - TÜKODER Genel Başkanı Aziz Koçal: - "(İndi-bindi ücreti) Bu uygulama dahi soruna çözüm olmadı. Kısa mesafede yolcu alınmaması problemine ilişkin şikayetler her geçen gün artarak devam ediyor"

Haber 11-07-19 11:12

Taksilerde kısa mesafeye indi-bindi ücreti de çözüm olmadı

Taksicilerin müşterilere yönelik 'kısa mesafe' tutumunda, indi-bindi ücreti de çözüm olmadı.

Finans 11-07-19 09:13

Başkan yardımcısı Kasapoğlu sahaya indi

Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Celal Kasapoğlu İnönü Parkından Konuralp’e, Şehirlerarası Otobüs Terminalinden taksi duraklarına kadar birçok yerde inceleme ve denetim gezisi gerçekleştirdi.Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Celal Kasapoğlu kendisine bağlı birim müdürleri ile birlikte sahada inceleme ve denetim gezisi yaptı.

Yurthaber 16-05-19 12:15

AK Parti'li Türkmen, seçim çalışmalarını sürdürdü

AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Amber Türkmen, seçim çalışmaları kapsamında gençlerle bisiklet bindi, esnaflar ve taksicilerle bir araya gelerek sorunlarını dinledi, taksi kullandı.

Haber 15-02-19 15:58