Doğum Haberleri

Hiçbir tıbbi yardım almadan okyanusun ortasında kendi kendisine doğum yaptı! Sosyal medyada gündem yaratmayı başadı

Josy Cornelius isimli bir kadın gecenin 2'sinde Maui adını verdiği oğlunu Nikaragua'nın Karayip Denizi'nde hiçbir tıbbi yardım almadan doğurdu. O anları sosyal medyadan paylaşan anne okyanusta doğumu ikinci kez gerçekleştirdiğini söylerken doğum için iki aylığına Nikaragua'ya taşındığını dile getirdi.

Trend 26-03-2024 09:03

Doğum yapmadan birkaç dakika öncesinde sevgilisi DNA testi istedi! O anları sosyal medyada paylaştı: Resmen öfke nöbeti geçirdi

TikTok'ta Kira kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın doğum yapmadan birkaç dakika öncesini gösterdi. Hastane yatağında doğum yapmaya hazırlanırken sevgilisinin bebeği için DNA testi istediğini söyleyen genç kadının öfkeden deliye döndüğü paylaşımı TikTok'ta izlenme rekoru kırdı. O anlara yorum ve beğeni yağdı.

Trend 21-03-2024 08:34

Uçuşun ortasında doğan bebek, önümüzdeki yıllarda ücretsiz uçuş hakkı kazandı! O anlar sosyal medyada gündem yarattı

İsmi açıklanmayan 31 yaşındaki bir kadın Mexico City'den Ciudad Juárez'e uçarken sefer sırasında doğum yaptı. Havayolu şirketi sözcüsü olayı yerel basına, "Uçaklarımızdan birinde benzersiz bir an yaşadık, uçuş sırasında yeni bir yolcuyu karşıladık. Doğum kalplerimize dokunan olağanüstü bir olaydı" sözleriyle anlattı. Uçakta doğan bebeğin önümüzdeki yıllarda ücretsiz uçuş hakkı kazandığı bilgisi paylaşılınca olay sosyal medyada viral oldu.

Trend 20-03-2024 15:48

Doğum yaparken kan kaybı yaşadığı için kana ihtiyaç duydu! Kocam 'az' diyerek kanını vermedi

TikTok'ta 'suhedacy' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın doğum sırasında kan kaybı yaşadığını ve kana ihtiyaç duymasına rağmen kocasının kan vermediğini söyledi. Kocasının kan grubunun uymasına rağmen adamın 'az' diyerek kanını vermediğini söyleyen genç kadının paylaşımı sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 09-03-2024 07:55

Kore'de yaşayan Türk'ten korkutan doğum hikayesi! Resmen zorla doğum yaptırdılar... Çocuğum doğmaya hazır değildi

TikTok'ta 'hwanggizem' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın Kore'de doğum yaptığı sırada yaşadığı korkunç bir deneyimden söz etti. Bebeğinin 38 hafta 2 günlükken zorla doğurtulduğunu söyleyen genç kadın, "Aynı ilk günkü gibi aynı acıyı hissediyorum. Bildiğiniz tepe çıktı ve karnıma bastırdı" dedi.

Trend 22-02-2024 08:17

Operasyonda yakalandı, sağlık kontrolüne götürüldüğünde doğum yaptı! Yazdığı söz dikkat çekti: Doğru söyleyip birini ağlatmak, yalan söyleyerek güldürmekten iyidir

Denizli ve Muğla’da kaçak göçmen operasyonu yapan JASAT timlerince, organizatör olan ve hırsızlıktan yakalanan yabancı uyruklu kadınlardan biri sağlık kontrolüne götürüldüğünde hastanede doğum yaptı. Doğum yapan kadın ajandasına Paulo Coelho’nun, "Doğru söyleyip birini ağlatmak, yalan söyleyerek güldürmekten iyidir" sözünü yazdı.

Haber 11-02-2024 11:21

Şoke eden iddia! 'Doktorlar doğum sırasında bebeğimizin kafasını koparttı' dediler... Hastaneyi dava ettiler

Jessica Ross ve eşi Treveon Isaiah Taylor Sr doğum sırasında doktorun çok sert çekmesi sonucunda bebeklerinin başının koptuğunu iddia ederek hastane ve doktora dava açtı. Bebeğin ölümü yapılan otopsinin raporuna göre cinayet olarak değerlendirildi.

Trend 08-02-2024 08:57

İlk bakışta anlayamadılar! Barın tuvaletinde ölü doğan bir bebeğin cesedi bulundu... Doğumu burada gerçekleştirmiş

Ölü doğduğuna inanılan bir kız çocuğunun cesedi İngiltere'deki bir barın tuvaletinde bulundu. Yetkililer bebeğin annesinin muhtemelen barın tuvaletinde doğumu gerçekleştirdiğini tahmin ettiklerini söylerken acil tıbbi müdahaleye ihtiyaç duyduğundan korktukları için her yerde kadını aradıklarını dile getirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.

Trend 30-01-2024 15:36

Bu acıya yürek dayanmaz! Bebeklerini kucaklarına alamadan gelen haberle yıkıldılar

Antalya'da ikinci çocuklarını bekleyen Meray (25) ve Münir Ulaş Özen (27) çifti, özel bir hastanede sezaryenle doğan bebeklerinin hayatını kaybetmesiyle yıkıldı. Özen çifti, hamilelik boyunca kontrollerde hiçbir hastalığın tespit edilmediğini söyleyerek, hastane hakkında şikayetçi oldu. Anne Özen, "Doğumdan çıktıktan sonra 'Bebeğin sağlıklı, gayet iyi' dediler. Bebeğimi doğumdan sonra 15- 20 saniye kadar görebildim" dedi. İşte detaylar...

Haber 28-01-2024 12:45

'Kucağımızda bir bebekle bindik, iki bebekle indik' Yolcu minibüsünde doğum! Adını 'Ebe Hakan' koyduk

İstanbul'da 32 haftalık hamile kadın kontrol için hastaneye gittiği sırada yolcu minibüsünde doğum yaptı. Minibüsle hastaneye götürülen kadınla bebeği tedavi altına alındı. Aile "Minibüse kucağımızda bir bebekle bindik, iki bebekle indik" ifadelerini kullandı. Babanın "Sağ olsun ambulans şoförü gibi sürdü" dediği sürücü Hakan Yücel de "İlk defa böyle bir şeye şahit olduk" diye konuştu. Sürücünün duraktaki arkadaşları da "Arkadaşımız kadını doğuma yetiştirdiği için adını 'Ebe Hakan' koyduk" dedi.

Haber 27-01-2024 11:47

Gece mi yoksa gündüz mü doğdunuz? Doğum vaktinin hayata olan etkilerini duyan çok şaşırdı

Astrolojiye göre doğum vakti bireyin hayatına farklı etkiler bırakabilir. Kimi kişiler güneşin doğduğu anlarda dünyaya gelirken, kimisi de geceleyin bu dünyaya adım atar. Peki, doğum vaktinin hayata olan etkileri nelerdir? Doğduğunuz doğum vaktinin kişilik, enerji seviyeleri ve günlük rutin üzerindeki etkilerini haberimizde derledik.

Kadin 27-01-2024 07:25

Görenler gözlerine inanamadı! Kaldırımda doğum yaptı... Göbek bağını bile kesmeden kordonuyla sürükledi

Amerika Birleşik Devletleri'nin Hawaii eyaletinde evsiz bir kadın kaldırımda doğum yaptı ve iddiaya göre yeni doğan kızını göbek bağından tutarak sokakta sürükledi. Nefes alan ancak hareket etmeyen bebeğe sağlık ekipleri müdahale ederek göbek bağını önce annesinden kesti ardından ise ambulansla hastaneye götürdü. Anne ise sağlık kontrollerinin ardından gözaltına alındı.

Trend 23-01-2024 09:22

Mardin'de vahşet! Doğum yapan eşini taburcu olduğu gün öldürdü

Mardin'in Artuklu ilçesi kırsal Dara Mahallesi’nde cuma günü doğum yapan ve bugün hastaneden taburcu olan Vatfa Ecevit, eşi Şiyar Ecevit tarafından defalarca bıçaklanarak öldürüldü. Şiyar Ecevit, olaydan sonra haber verdiği yakınlarının ihbarı ile gelen jandarma tarafından gözaltına alındı.

Haber 22-01-2024 00:47

Kadınlara 6 yıl erken emeklilik fırsatında 2 yaş detayı: Şartlar neler?

Yaşamlarının bir döneminde çalışıp, çocuk yaptıktan sonra işe ara veren ve emeklilik için gün sayan kadınlar için önemli bir fırsat ortaya çıktı. Kadınlar 6 yıl erken emekli olabilir. Peki şartlar neler?

Finans 21-01-2024 08:08

Hastanenin dışındaki otoparkta doğum yaptı! Doğum hikayesini anlatınca sosyal medyada gündem oldu... Kızımı alışılmadık bir yerde doğurdum

İngiltere'deki bir kadın hastanenin dışındaki otoparkta doğum yaparak ailesini ve sağlık görevlilerini şaşkına çevirdi. Doğum deneyimini sosyal medyadan paylaştıktan sonra 27 yaşındaki Taylor Thacker gündem olmayı başardı. Hastaneye gidecek kadar zamanı olmadığını dile getiren Thacker, "Çok aceleye geldi ve gerçekten şoktaydım; düşünecek zamanım olmadı" dedi.

Trend 20-01-2024 13:16

Kadının doğum sırasında patronuna gönderdiği video sosyal medyada gündem yarattı! Bazı e-postaları falan toparlayacağım

TikTok'ta Tamara Drpic doğum sırasında patronuna gönderdiği videoyu paylaşınca viral olmayı başardı. Anne olmaya hazırlanan genç kadının hastane yatağından attığı videoda, "Doğum beklediğimden önce oldu. Ama merak etmeyin e-postaları toplayacağım. Herhangi bir sorunuz varsa bana bildirin" ifadelerini kullandı.

Trend 18-01-2024 09:39

Doğum için hastaneye geldiler, bebeklerinin öldüğünü öğrendiler! Şoke eden iddia: 2 saat boyunca...

Bolu'da, doğum için İzzet Baysal Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Ünitesi'ne gelen Gamze Çağlar (23) ile eşi Ali Çağlar (24) aldıkları haberle yıkıldılar. Doğum için sıra beklerken, 'Elisa' ismini vermeyi planladıkları kız bebeklerinin öldüğünü öğrenen genç çift gözyaşlarına boğuldu. Ali Çağlar, 2 saat sıra beklediklerini iddia ederek, “Bunlar öldürdü benim çocuğumu. Şikayetçi olacağım” diyerek hastane yönetimine tepki gösterdi. İşte detaylar...

Haber 26-12-2023 15:59

İki ayrı günde iki bebek doğurdu! Çift rahimli kadın 'Mucize bebeklerimiz doğdu' diyerek paylaştı

ABD’de yaşayan Kelsey Hatcher isimli bir kadın, doğuştan çift rahmi olduğunu ve nadir görülen bir hamilelikle her iki rahminde de kız bebek beklediğini açıklamıştı. Hatcher, iki bebeği iki ayrı günde doğurduğunu duyurdu.

Trend 23-12-2023 15:41

Doğum için hastaneye gitmişti! Yetişemeyen kadın hastane kapısının önünde ayakta doğum yaptı... O anlar saniye saniye kameraya yansıdı

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York şehrinde bir kapı önü kamerasına yansıyan görüntülerde anne adayının sokak ortasında doğum yaptığı anlar yer aldı. Genç kadın doğumunun başlaması üzerine apar topar hastaneye geldi. Ancak daha fazla dayanamayan kadın hastane kapısının önünde ayakta doğum yaptı. O anlarda genç kadının yardımına bir ebe koştu.

Trend 22-12-2023 08:13

'Gerçekten büyük bir şeye rastlamış olabiliriz' Yarık damak, alışılmadık derecede küçük kafalar... ABD'de çok sayıda bebekte benzer doğum kusurları tespit edildi! Uzmanlar ondan şüpheleniyor

ABD'de en az bir düzine bebekte birbirine benzer ciddi doğum kusurları olduğu görüldü. Bu doğum kusurlarının hamilelik sırasında fentanil kullanımına bağlı olabileceği üzerinde duruyor. Söz konusu bebeklerde; yarık damak, alışılmadık derecede küçük kafalar gibi doğum kusurlarının olduğu aktarıldı. Uzmanlar şüphelendikleri bulguların doğrulanması için daha fazla çalışmaya ihtiyaç olduğunu belirtti. Aynı zamanda söz konusu annelerin hamileliklerinde uyuşturucu kullandıkları üzerinde de duruluyor.

Haber 06-12-2023 16:47

Özel hastanede skandal! Doğum sırasında oldu, 2 yıl sonra fark edildi

Antalya’da Y.S. (32), 2 yıl önce özel hastanede doğum yaptı. Doğum sonrası kusma, ağrı ve iltihap gibi sorunlar yaşayan genç kadın, 2 yıl boyunca iyileşemedi. Başka bir hastanede tomografi çektiren kadın, öğrendiği gerçek sonrası hayatının şokunu yaşadı. Doğum sırasında Y.S.'nin vücudunda yaklaşık 30 santimetrelik gazlı bez unutulduğu ortaya çıktı. Gazlı bez ameliyatla alınırken, genç kadın, hastane ve doktor aleyhine dava açmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Haber 30-11-2023 10:59

Yolcuların şaşkın bakışları altında hamile yolcu doğum yaptı! Yolcular alkışlayarak tezahürat yaptı

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'ndaki İstanbul'dan Fransa'ya hareket etmek için hazırlanan bir uçakta bulunan hamile yolcu bir anda doğum yaptı. Yolcuların şaşkın bakışları altında sağlık ekiplerinin müdahalesiyle doğum gerçekleşti.

Trend 22-11-2023 15:47

Dördüncü bebeğini evde arkadaşlarının yanında doğurdu! Üstelik her saniyeyi canlı yayınladı... Doğumumu 45 bin yabancıya canlı yayınladım

37 yaşındaki Siobhan Miller dördüncü bebeğinin doğumu için ilginç bir yol seçerek sosyal medyada gündem yarattı. Evde arkadaşları, çocukları ve aile üyelerinin bulunduğu doğumunu sosyal medyadan gerçekleştirdiği canlı yayında yapan Miller'i 45 bin kişi izledi. Miller, doğumunun yayınlanabilmesi için profesyonel bir fotoğrafçıyla anlaştı.

Trend 18-11-2023 14:05

Ülke bu olayı konuşuyor! 12 yaşındaki öğrencisinden hamile kalan öğretmen doğum yapınca tutuklandı...Savunması kan dondurdu

Tayvan'ın Taoyuan kentinde ismi açıklanmayan bir öğretmenin yine kimliği gizli tutulan 12 yaşındaki erkek öğrencisiyle yasak aşk yaşadığı ortaya çıktı. Taoyuan bölge mahkemesinde görülen davada öğrencisiyle 4 aylık bir ilişki bulunduğunu itiraf eden öğretmen hamile kalarak doğum yaptığı belirtildi. Öğrencisiyle cinsel ilişkiye girerek onun bebeğini doğuran öğretmen 17.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Trend 17-11-2023 10:38

Çift rahime sahip olan kadın ikiz bebeklere hamile kaldı! Doktorları şaşkına çeviren vaka... Gerçekten çılgınca

Amerika Birleşik Devletleri'nin Alabama eyaletinde yaşayan Kelsey Hatcher isimli bir kadın iki rahim ve rahim ağızıyla dünyaya geldi. Yerel NBC üyesi WVTM13'ün haberine göre iki rahimle doğan kadın her birinde yaşanan farklı gebelikle ikiz çocuklara hamile. Bu durum tıp dünyasında nadir görüldüğü için şaşkınlık yarattı.

Trend 14-11-2023 13:14

Hamile olduğundan haberi yoktu! Dayanılmaz karın ağrısıyla hastaneye giden kadın kız bebek doğurdu... Kendisi bile inanamadı

Paraguay'da karın ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırılan iki çocuk annesi kadın, sağlıklı bir kız bebek dünyaya getirdikten sonra aniden üç çocuk annesi oldu. Hamile olduğundan haberi olmayan kadın doğum yaptıktan sonra büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Trend 25-10-2023 11:09

Üç başlı doğan kız çocuğunun gizemli durumu doktorları bile şaşkına çevirdi! Herkes onu görmek için sıraya girdi

Hindistan'da doğan kız bebek üç başlı olarak dünyaya geldi. Anne hamilelik sürecinde korkunç ağrılar yaşamasına rağmen sağlık görevlileri ne olduğunu anlayamadı. Hindistan'da bilinmeyen bir sağlık sorunu nedeniyle 'üç başlı doğan' kız bebeğin gizemi henüz belirsizliğini koruyor.

Trend 24-10-2023 11:23

Akıllara durgunluk veren olay! Bebeğimin ayağını görene kadar hamile olduğumu bilmiyordum

Doğum yapana kadar hamile olduğunu anlamayan genç anne Faye White başına gelen olay akıllara durgunluk verdi. Genç kadının içinden aniden bebek ayağı fırlayınca kayınvalidesi ile beraber şoka uğradı. İngiltere'de yaşanan bu olay tıp dünyasını şaşkına çevirdi.

Haber 21-09-2023 11:17

Sahte doktor vakasından sonra şimdi de sahte veteriner! Hamile köpeğe doğum yaptırdı... Birkaç saat içinde hayatını kaybetti

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletinde yaşayan Osvaldo Sanchez isimli bir adam herhangi bir eğitimi bulunmamasına rağmen veteriner gibi davranarak hamile bir köpeğe doğum yaptırdı. Sezeryan sırasında köpeğin ameliyat yarasını tıbbi ekipman yerine giysi ipliği kullanarak diken Sanchez tutuklandı. Köpeğin ise hayatını kaybettiği belirtildi.

Trend 15-08-2023 08:02

Okul gezisi sırasında bir anda tuvalete koştu! Benzinlikte doğum yapan kız öğrenci yenidoğan bebeğini terk edip gitti

Tayland’ın Narathiwat şehrinde düzenlenen okul gezi bir skandala imza atılmasına neden oldu. Pattalung’a gerçekleştirilen okul gezisi sırasında benzinlikte verilen molada ismi açıklanmayan bir kız öğrenci doğum yaptı. Öğrencinin benzinlik tuvaletinde doğum yaparak yenidoğan bebeğini terk ettiği tespit edildi. İstasyondaki güvenlik kameraları sayesinde öğrencinin kimliği tespit edildi.

Trend 05-08-2023 09:20

Sosyal medyanın yeni trendi! Anneler sezaryan doğum sırasında bebeklerini kendileri çıkartıyorlar

Sosyal medyada son dönemde bir doğum trendi kullanıcılar arasında popüler olmayı başardı. Yeni sezaryan prosedüründe anneler bebekleriyle bağ kurabilmek için doğum sırasında ellerini ameliyatın yapıldığı bölgeye doğru uzatarak bebeklerini çıkartıyorlar. Anne yardımcı sezaryan (MAC) olarak anılan trend sosyal medyada yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Trend 26-07-2023 13:16

Her satırı korkunç! Annesi ve babası evdeyken gizlice doğum yaptı... Yeni doğan bebeğinin kafatasını ayağıyla ezip boğdu

İngiltere’nin Herefordshire bölgesinde ailesiyle birlikte yaşayan Paris Mayo isimli genç bir kadın henüz 15 yaşındayken annesi ve babası evdeyken doğum yaptı. Yeni doğan bebeğini doğarak öldüren Mayo tutuklandı. Cinayetten hüküm giyen genç kadın en az 12 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Trend 27-06-2023 08:14

Doğum yaptığı sırada içinde gazlı bez unutulduğunu iddia etti! “Tuvaletimi yaparken bir şeyin çıktığını fark ettim”

Tayland’ın Ratchaburi şehrinde yaşayan ismi açıklanmayan 24 yaşındaki bir kadın hastanede doğum yaptıktan sonra şiddetli ağrı şikayeti yaşadı. Genç kadın tuvalete gittiğinde doğum kanalından bir şeylerin çıktığını söyleyerek hastanenin ameliyat sırasında içinde gazlı bez unuttuğunu iddia etti. Genç kadının anlattıkları ülke gündemine yerleşti.

Trend 21-06-2023 08:08

Üçüz doğuran kadın sosyal medyada viral oldu! Hamile kalmayacağım

Hamilelik kadınların vücutlarında ve psikolojilerinde farklılık yaşamalarına neden olabiliyor. Sosyal medya hesabından üçüz bebeklerini doğurmadan önceki fotoğraflarını paylaşan bir kadın devasa karnıyla viral oldu. Videoları izleyenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Kadin 20-06-2023 10:47

Doğumdan sonra karnında yaşadığı değişimleri cesurca gösteriyor! Utanmıyorum

Hamilelikte ve doğumdan sonra kadınların vücudunda birçok değişim yaşanabiliyor. Bu değişimler cilt tipi, genetik, hamilelik sırasında yaşanan durumlar ve bebekle ilgili olabiliyor. Doğumdan sonra karnında gerçekleşen sarkmaları paylaşan bir kadın sosyal medyadan aldığı yorumları paylaştı.

Kadin 16-06-2023 17:25

Hamilelik sürecinde kanser teşhisi konulan İzmirli anne, bebeğini kucağına aldı

İzmir'de ikinci çocuğuna hamileyken meme kanseri teşhisi konulan 37 yaşındaki Sema Günalay, uygulanan tedaviyle sağlıklı şekilde bebeğini dünyaya getirdi.

Yurthaber 09-06-2023 10:07

Hastane tuvaletinde gizlice doğum yaptı! Yeni doğan bebeğini çöp kutusuna atıp arkasında bile bakmadan kaçtı

Amerika Birleşik Devletleri’nde 19 yaşındaki Alexee Trevizo sırt ağrısı şikayetiyle geldiği hastanede kendisini tuvalete kilitleyerek doğum yaptı. Gizlice bebeğini doğurduktan sonra çöp kutusuna atarak kaçan cani anne birinci derece cinayetle suçlanıyor.

Trend 25-05-2023 15:45

Yaptığı egzersizler sayesinde arabada doğum yaptı! Her şey bir saat içinde oldu

Doğum yapmak hamile kadınlar için oldukça gergin olabiliyor. Doğumu kolaylaştıran egzersizler aranıyor. 35 yaşındaki Jade Mead, arabada hızlı doğum yapmasını sağlayan egzersizlerini paylaşarak yaşadığı anları anlattı.

Kadin 24-05-2023 16:06

Hamile kadın devasa karnıyla hayrete düşürdü! Bu çok acı verici görünüyor

Hamilelikte hem duygusal hem de fiziksel olarak birçok değişim yaşanıyor. Bazı kişiler hamilelikte fazla kilo almasa da bazıları bebeklerin kilosuna ve miktarına göre daha fazla kilo alabiliyor. Brittany Schneider, yayınladığı videoda üçüzlere hamile olmanın etkilerini gösterdi.

Kadin 19-05-2023 11:14

Nadir görülen bir hastalıkla dünyaya geldi! Kafasının büyümesi durdurulamayan bebeğin yaşam mücadelesini annesi böyle paylaştı

Brezilya’da yaşayan anne Adalgisa Soares Alves, son derece nadir görülen bir hastalık nedeniyle kızını kucağına aldığında büyük bir şaşkınlık yaşadı. Grazily adını verdiği kızının kafasının yıllar içinde 3 katı büyüklüğüne ulaştığını ve büyümeyi durdurmayı başaramadıklarını dile getiren anne Alves, bebeğinin yaşam mücadelesini anlatarak dikkatleri üzerine çekti.

Trend 17-05-2023 08:34

Çift vajinayla doğan kadın ikizlerini kucağına aldı! “Her rahimde bir tane bebek büyüttüm”

Avustralya'nın Melbourne kentinde yaşayan 24 yaşındaki Madeline Kaklikos ve eşi 27 yaşındaki Jon Kaklikos yaklaşık 5 yıllık evliliklerinde çocuk sahibi olabilmek için tedavi görüyordu. Çift Cole ve Nate adını verdiklerini ikiz bebeklerini kucaklarına aldılar. Çift vajinayla doğan anne Madeline 50 milyonda bir gerçekleşen durumlar bebeklerini iki farlı rahimde büyüttü.

Trend 16-05-2023 15:32

Akılalmaz olay! Anne ve babası evdeyken doğum yaptı... Bebeğini boğdu, cansız bedenini çöpe attı

İngiltere’nin Herefordshire bölgesinde ailesiyle birlikte yaşayan Paris Mayo isimli genç bir kadın, 15 yaşındayken doğum yaptığı ve bebeğini boğarak öldürdükten sonra çöpe attığı iddiasıyla tutuklandı. Şimdilerde 19 yaşında olan Mayo’nun olayına ilişkin olarak dava yaklaşık 4 yıldır devam ediyor.

Trend 12-05-2023 13:28

Beyin tümörü patlaması yüzünden komadayken doğum yaptı! Doğumdan sonra...

Hamileyken bayılan 33 yaşındaki Emma, beyninde bulunan tümörün patlaması sonucu yoğun bakıma alındı ve komadayken doğum yaptı. Yaptığı doğumun ardından felç kalan kadının yaşadıklarını eşi anlattı.

Kadin 10-05-2023 15:20

Hamilelik sırasında ve sonrasında yaşadığı değişimi görenler gözlerine inanamıyor! Adeta bambaşka biri...

Hamilelik ve doğum süreci kadınların değişim yaşamasına neden olabiliyor. Bu değişimin sadece kiloyla sınırlı olduğu düşünülse de saçlardan, yüz şekline, cilt tipine kadar birçok farklı alan değişim yaşayabiliyor. TikTok'ta hamilelik ve doğum sürecinde yaşadığı değişimi gösteren bir kadın görenleri şaşırttı.

Kadin 09-05-2023 16:21

Doğumda skandal! Babasının gözü önünde yenidoğan bebeğinin başı gövdesinden ayrıldı... “Doktorlar geri dikti ama...”

Brezilya’da gerçekleşen doğum sırasında yaşanan bir olay dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Ranielly Coelho Santos ve Victor da Silva, yeni doğan kızları Emanuelly'nin başının gövdesinden ayrıldığını ve doktorların kopan başı diktiklerini iddia etti. Bebeklerinin ihmal yüzünden hayatını kaybettiğini söyleyen acılı ailenin iddiaları sonrasında hastane hakkında soruşturma başlatıldı.

Trend 09-05-2023 14:00

Sekiz çocuk doğurduktan sonra kalçaları iki katına çıktı! Kalçalarımdan çok utanıyorum

Kadınlar hamilelik sürecinde ve doğumdan sonra hem psikolojik hem de fiziksel olarak değişimler yaşayabiliyor. 39 yaşındaki Rubi dört çocuk doğurduktan sonra vücudunda başlayan değişimlerin sekizinci çocuğunda gözle görülür hale geldiğini açıkladı. Kalçaları iki katına çıkan Rubi, bu problem hakkında düşüncelerini paylaştı.

Kadin 08-05-2023 11:01

Yolun kenarındaki araçta doğum yapan kadını fark etti! Polis memuru doğuma böyle yardım etti

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletinde yaşanan bir vücut kamerasıyla saniye saniye kaydedildi. Devriye gezen bir polis memuru otoyolun kenarında park halinde bir araç fark etti. Araca doğru yaklaştığında ise hamile bir kadının doğum yapmak üzere olduğunu gördü. Polis memuru hamile kadına doğumu için yardım ederken o anlar saniye saniye vücut kamerasında yansıdı.

Trend 04-05-2023 13:21

Tepki çeken görüntüler! Doğum sırasında hemşire yanlışlıkla TikTok’tan canlı yayın açtı... Anbean her şeyi gösterdi

Sırbistan’ın Belgrad şehrindeki bir hastanede gerçekleşen doğumda bir hemşire sosyal medyadan yanlışlıkla canlı yayın açarak o anları anbean ifşa etti. İsmi açıklanmayan kadın hastanın doğumunu TikTok’taki canlı yayında gösteren hemşire canlı yayının kazayla açıldığını söyleyerek özür diledi. Ancak hemşirenin görevinden bir süre uzaklaştırıldığı belirtildi.

Trend 29-04-2023 08:39

İki penisi ve anüsü olmadan doğan bebek tıp dünyasını şaşkına çevirdi! “Altı milyonda bir görülebilecek olay...”

Pakistan’da gerçekleşen bir doğum tıp dünyasında ilgi çekmeyi başardı. İki penisle dünyaya gelen ismi açıklanmayan bebek altı milyonda bir görülebilecek bir şekilde anüsü olmadan doğdu. Doktorları şaşkına çeviren bebek doğumun hemen sonrasında sağlıklı bir şekilde dışkılayabilmesi için bir anüs oluşturma ameliyatına alındı.

Trend 28-04-2023 10:58