Titanyum Haberleri

Yemeklerinize sağlık ve lezzet katacak en iyi titanyum tencere inceleme ve yorumları

Konu tencere olduğunda kullanıcıların olmazsa olmaz iki ilkesi var: sağlamlık ve sağlıklı materyal! Üretici firmalar da bu iki isteğe yönelik olarak müşterilerinin beklentilerini karşılamaya çalışıyor. Geliştirilen yeniliklerden biri de titanyum tencere. Titanyum dünya üzerindeki en sert ve dayanıklı materyallerden bir tanesi. Bu nedenle pek çok endüstrinin yanında tencere yapımında da kullanılıyor. Sizin için dayanıklılığıyla nam salmış titanyum tencereleri inceledik.

Haber 19-07-2023 15:51

Titanyumun gücü adına! iPhone 15 Ultra için söylenen bu sözler çok şaşırttı

Apple Watch Ultra modelinin çıkmasıyla dile getirilmeye başlanan iPhone 15 Ultra modeli çelikten daha güçlü olan titanyumdan oluşan bir kaplamayla gelebilir. Bu iddia, daha önce Apple'ın en dolu iPhone modelinin Pro Max yerine Ultra olarak adlandırılacağını söyleyen bir kaynağa ait. Pro modellerde paslanmaz çeliğe yer veren Apple hakkındaki bu titanyum iddiası herkesi şaşırttı.

Haber 24-10-2022 13:28

Apple, iPhone 14 Pro'nun kasası için büyük düşünüyor

Henüz iPhone 13 ailesi tanıtılmadan iPhone 14 ailesi hakkında yeni bir rapor ortaya çıktı. Rapora göre, Apple iPhone 14 Pro'nun gövde materyalinde büyük bir değişiklik yapacak.

Haber 26-07-2021 15:00