Meksika Haberleri Ve Son Dakika Meksika Haberleri

Meksika Haberleri Ve Son Dakika Meksika Haberleri

Resmi adıyla Birleşik Meksika Devletleri Meksika, Kuzey Amerika’da yer alan bir ülkedir. Kuzeyde Amerika Birleşik Devletleri; güneydoğuda Guatemala ve Belize ile komşudur. Hem Büyük Okyanus, Karayip Denizi ve Meksika Körfezi’ne kıyısı vardır. Yüz ölüçümü bakımından Amarika kıtasında altıncı dünyada ise 13. en büyük ülkedir. 2020 tahöini nüfusu 128 milyon ülkenin resmi para birimi Meksika pesosudur. Meksika’nın başkenti Meksiko’dur ve ülkenin resmi dili İspanyolcadır.

Meksika Haberleri

Bagajı olmayan uçuşa alınmayacak! THY 5 ülke için yeni koşulları duyurdu: İlk kez yurt dışına çıkanlar için Küba hayal oldu

Türk Hava Yolları 5 ülkeye uçuşlarla ilgili radikal bir karar aldı. Bu ülkeler için artık yalnızca pasaport ve vize yetmeyecek. Bu ülkelere yolcu kabulünde uygulanan ek kontroller uçuşa kabul sırasında da uygulanacak. Bu kontrolle arasında noter onaylı resmi davet yazısı, bagaj şartı, polis mülakatında uygun cevap verme gibi detaylar bulunuyor. İşte THY açıklaması ve Latin Amerika ülkelerine yolculuk etmeyi düşünenlere yönelik uyarılar...

Haber 15-03-2024 09:51

Tüyler ürpertici olay gizli çukur kazılınca ortaya çıktı! Onlarcası var...

Meksika'nın Michoacan eyaletinde bir çukurda yapılan kazılar sonucu 132 kişinin kemikler bulundu.

Haber 15-03-2024 09:26

Meksika'da bir kadın muhabir haber sunduğu sırada taraftarlar tarafından taciz edilince canlı yayında sinirlendi! Mikrofonla vurarak cevap verdi

Meksika'da bir kadın muhabir haber sunduğu sırada etrafını taraftarlar sardı. Yanında marş söyleyerek zıplayan taraflara aldırış etmeyen muhabir ananonsuna devam ettiği sırada bir anda sinirlendi. Taciz edildiğini iddia eden muhabir kendisine dokunduğu düşündüğü adam bir anda mikrofonla vurmaya başladı. O anlar gündem yarattı.

Trend 08-03-2024 08:04

Devlet Başkanı basın toplantısı düzenlerken yaşandı! Meksika’da protestocular araçla Başkanlık Sarayı’na daldı

Meksika’da 2014 yılında kaybolan 43 öğrencinin bulunması için protesto düzenleyen göstericiler, araçla daldıkları Başkanlık Sarayı’nın kapısını kırdı. Olay sırasında içeride basın toplantısı düzenleyen Devlet Başkanı Andres Manuel Lopez Obrador ise yaşananları "açık bir provokasyon" olarak nitelendirerek, “Şiddetle karşılık vermemizi istiyorlar. Bunu yapmayacağız. Biz baskıcı değiliz” ifadelerini kullandı.

Haber 06-03-2024 21:38

İstenmeyen gelin vakasında kayınvaliden şaşırtan plan! Gelinliğine kırmızı boya atmaları için adam kiraladı... 'Bu resmen kayınvalide terörü'

Bir çiftin mükemmel bir düğün hayali, damadın ailesinin büyük gününü sabote etmeye çalışmasının ardından garip bir noktaya geldi. Meksika'daki düğünde damadın ailesi gelin Alexandra'yı istemedi. Müstakbel kayınvalide düğün gününde gelinin gelinliğine kırmızı boya atmaları için adam kiraladı.

Trend 01-03-2024 09:40

Kartelin en gaddar infazcısı yakalandı! Kan donduran yöntemler: Kurbanların kalplerini söküp...

Meksika'da bulunan uyuşturucu kartelleri insanlık dışı cinayet ve işkence yöntemleriyle tüm dünyayı tehdit etmeye devam ediyor. Son olarak ABD'de yakalanan 'La Chely' lakaplı Michelle Angelica Pineda'nın yaptıkları ise duyanların adeta kanını dondurdu. Pineda'nın evinde yapılan aramada 2 insan kalbi, 1 pala ve 13 bıçak bulundu. Tüyler ürpertici olayın ardındaki sır perdesi böylelikle aralanmaya başladı...

Trend 25-02-2024 10:23

Sosyal medya fenomeni Francia James Meksika tatiline hızlı başladı! Sokak tarzı hayranlarından tam not aldı

Sosyal medyada 11 milyonu aşkın takipçisi bulunan fenomen isim Francia James Meksika tatiline hızlı başladı. Fenomen isim Meksika tatilin başlangıcını hayranlarına derin sırt dekolteli siyah bir tulumla duyurdu. James'in paylaşımları kısa sürede beğeni topladı.

Trend 23-02-2024 11:13

Hırsızlık yaptığı söylenen müşteri sinir krizi geçirdi! Hırsız olmadığını kanıtlamak için süpermarkette soyundu

Kadın, güvenlik personelinin onu hırsızlıkla suçlamasının ardından süpermarkette sinir krizi geçirdi. Hırsız olmadığını kanıtlamak isteyen kadın bir anda kıyafetlerini çıkartmaya başladı. Ardından ise koşarak süpermarketten kaçtı.

Trend 09-02-2024 10:22

Alışveriş merkezinin ortasında şaşkına çeviren yakınlaşma! Diğer müşterilerin gözü önünde cinsel ilişkiye girdiler

Mexico City'nin kuzeybatısında bulunan Culiacan'daki bir alışveriş merkezinin ortasında bir çiftin yakınlaştığı dakikalar çevredekiler tarafından cep telefonuyla kaydedildi. İkilinin alışveriş merkezinin ortasında diğer müşterilere aldırış etmeden cinsel ilişkiye girdiği anlar gündem yarattı.

Trend 07-02-2024 11:08

Meksika'da katliam gibi kaza: 19 ölü, 22 yaralı

Meksika'nın Guadalajara şehrinde turist kafilesini taşıyan otobüs ve kargo kamyonu çarpıştı. Feci kaza sonucu 19 kişi hayatını kaybederken, 22 kişi ise yaralandı.

Trend 31-01-2024 09:15

Kıyafeti uygunsuz bulununca spor salonundan kovuldu! Çok dikkat dağıtıcı olduğumu söylediler

Meksikalı model Azucar Alejandra, spor salonunda tercih ettiği kombini nedeniyle eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Spor salonundaki yetkililerin kıyafeti yüzünden kendisini spor salonundan kovduğunu dile getiren Alejandra, "Çok dikkat dağıtıcı olduğumu söylediler. Bu çok utanç vericiydi" dedi.

Trend 30-01-2024 11:04

Meksikalı kartelin mermisi saatlerce tükenmedi: Tetikçinin oğlu tutuklanınca polise ateş yağdırdılar

Uyuşturucu kaçakçılığından kara para aklamaya birçok suçta uluslararası düzeyde ün sahibi Meksikalı Sinaloa karteli, tetikçilerinin oğlu tutuklanınca harekete geçti. Kartele bağlı Los Cazadores çetesi, çöllerle kaplı Sonora eyaletinde polise ateş açtı. Kurtarma girişimiyle başlayıp saatlerce süren çatışmanın görüntüleri de ortaya çıktı.

Haber 22-01-2024 11:36

Polis baskını düğünü yarıda kesti! Hırsızlık suçlamasıyla gelin tutuklandı... Gelinliğiyle yaka paça götürüldü

Meksika'da bir gelin düğün gününde hırsızlık iddiasıyla düğüne baskın yapan polisler tarafından tutuklandı. Düğün yerinden gelinlikle götürülen genç kadın tutuklanırken aynı suçtan aranan damat ise olay yerinden kaçmayı başardı. Olay ülke basınında geniş yankı uyandırdı.

Trend 16-01-2024 08:31

Meksika'daki uzaylı cesetleri dünyayı sarsmıştı! NASA olaya el atmıştı... Meksika'nın 'uzaylı cesetlerinin' gizemi Peru yetkilileri tarafından çözüldü

NASA'nın araştırmasına yol açan Meksika'daki 'uzaylı cesetleri' gizeminin, figürlerin aslında hayvan kemiklerinden yapılmış oyuncak bebekler olduğunu söyleyen Perulu yetkililer tarafından 'çözüldüğü' iddia edildi. Tüm dünyanın yakından takip ettiği olaydaki yeni gelişme herkesi şaşırtmaya yetti.

Trend 13-01-2024 08:22

Meksika’da 5.8 büyüklüğünde deprem! Herkes sokağa döküldü

Meksika’nın Chiautla de Tapia kentinde 5.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Haber 08-12-2023 00:10

Köpek balığı dehşeti! Genç anne 5 yaşındaki kızının gözleri önünde feci şekilde can verdi

Meksika'nın Pasifik Okyanusu kıyısında yer alan Jalisco eyaletindeki Melaque Plajı'nda korkunç bir köpek balığı saldırısı gerçekleşti. 26 yaşındaki anne, 5 yaşındaki kızıyla birlikte kıyıdan 25 metre açıktayken köpek balığının bacağını koparması sonrası feci şekilde can verdi.

Trend 04-12-2023 14:28

Meksikalı çeteden korkunç ceza! Tecavüzcünün cinsel organını pitbullun yemesini sağladılar... Bir de o anları saniye saniye kaydettiler

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede dünya basınında geniş yankı uyandırmayı başardı. Söz konusu görüntülerde ismi açıklanmayan bir adamın bir kadına tecavüz ettiği iddiasının ardından kelepçeli ve etrafı erkeklerle çevriliyken yerde kıvrandığı görüldü.

Trend 14-11-2023 08:52

Merakla bekleniyordu! Halkalı Güneş tutulmasının büyüleyici görüntüleri...

Merakla beklenen halkalı Güneş tutulması Meksika'da gözlemlendi. Tutulma, yerel saatle 09.36'da Mexico City'de gerçekleşti. Daha önce 29 yıl önce gerçekleşen tutulmanın bir daha 2052 yılında gerçekleşmesi bekleniyor.

Haber 14-10-2023 22:55

Bir fiyatına üç kampanyasına katıldı! 28 yaşındaki kadın estetik operasyonların ardından hayatını kaybetti

Meksika'nın Mexico City şehrinde yaşayan 28 yaşındaki Yuritzi Gabriela Gutierrez isimli bir kadın bir klinikte geçirdiği yağ aldırma ameliyatı sonrasında hayatını kaybetti. Kliniğin "bir fiyatına üç" kampanyasına katılan 28 yaşındaki kadın operasyon sırasında yaşadığı komplikasyonların ardından trajik bir şekilde hayatını kaybetti.

Trend 11-10-2023 08:39

Kan donduran görüntüler! Öğrenci sınıfın ortasında öğretmenine arkasından saldırdı... Öğrencilerin gözü önünde dövüp bıçakladı

Meksika'nın Coahuila kentindeki bir lisede kaydedilen görüntüler dehşete düşürdü. Sınıf içi kamerasına yansıyan görüntülerde ismi açıklanmayan bir öğrenci öğretmeniyle tartıştıktan sonra saldırdı ve onu sırtından bıçakladı.

Trend 07-10-2023 11:18

Yüzlerce göçmen böyle seyahat etti... Görenler şaşkına döndü...

Yüzlerce göçmenin trenin üstünde ABD sınırına en yakın noktalara geldi. ABD'nin sınır güçlerine sığınma talebinde bulunmak amacıyla yola çıkan yüzlerce göçmenin trenin tepesindeki yolculukları görenleri hayrete düşürdü.

Haber 04-10-2023 09:48

Meksika'da kartel savaşları tüm şiddetiyle devam ediyor! Uyuşturucu çetesi liderinin kaçırılıp öldürülmeden önce gözleri yerinden söküldü

Komutan Fatso olarak bilinen bir uyuşturucu karteli liderinin korkunç ölümü Meksika'da gündem yarattı. Rakip kartel üyeleri tarafından kaçırılan Komutan Fatso işkence yapılarak öldürüldü. Uyuşturucu çetesi liderinin öldürülmeden önce gözleri yuvalarından çıkartıldı ve cansız bedeni parçalara ayrıldı.

Trend 28-09-2023 07:49

Sınırdaki çalışmayı gördüler, koşarak ABD’ye geçtiler!

ABD-Meksika sınırında bulunan duvardaki onarım çalışmasını fırsat bilen göçmenler, Meksika’dan ABD’ye koşarak geçti. Bölgede çalışan işçiler ise göçmenleri şaşkınlıkla izledi.

Haber 27-09-2023 00:21

Yedikçe yediren taco tarifi! Meksika mutfağından taco nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Taco tarifi merak ediliyor. Meksika mutfağının en ünlü yemekleri arasında yer alan taco, yedikçe yediren bir lezzete sahip. Taco, tavuk veya kırmızı et ile beraber sebzelerin buluşmasının ardından tortilla ekmeğinin içerisine konur. Peki, Meksika mutfağından taco nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 24-09-2023 16:41

Meksika'da sıra dışı olay! 'Şeytan bebek' Chucky gözaltına alındı

Birçok kişi için bir dönemin korkulu rüyası "şeytan bebek" Chucky, Meksika'da sıra dışı bir polis operasyonunun öznesi oldu.

Haber 24-09-2023 10:36

Suda hareketsiz bir şekilde yatan kadını gördüler! Öldüğünü düşündüler gerçek bambaşka çıktı...

Meksika'nın Puerto Vallarta sahilinde turistler tur yaptıkları sırada denizde hareketsiz bir şekilde yatan kadını fark ettiler. Belindeki simitle denizin ortasında duran kadını gören turistler yetkililere haber verdi. Olay yerine gelen kurtarma ekipleri 52 yaşındaki kadının canlı olduğunu ve dün geceden beri kayıp olarak arandığını belirtti.

Trend 22-09-2023 08:35

Bu adayı gören inanamıyor! 150 bin plastik şişe kullanarak kendi adasını inşa etti... Şimdi turistlerin akınına uğruyor

Eski bir marangoz, plastik şişelerden kendi özel adasını inşa etti. Meksika'da bulunan ada tüm dünyadan insanların ilgisini çekti ve turist akınına uğramaya devam ediyor. Adanın sahibi olan Richart Sowa, tek başındaki ada hayatındaki geçimini turistlere yaptığı satışlardan karşıladığını söyledi.

Trend 21-09-2023 11:34

Korku filmi gibi ama gerçek! Meksika'da plajda yürüyen iki kişinin üzerine yıldırım düştü... Anbean kaydedildi

Meksika'nın Michoacan sahilinde trajik bir olay meydana geldi. Sahilde yüyürüş yaptıkları sırada iki kişinin üzerine yıldırım düştü. Saniye saniye kaydedilen görüntülerde kurbanlardan birinin Colima'dan gelen bir yolcu ve diğerinin ise Guanajuato eyaletinden gelen bir turist olduğu tespit edildi.

Trend 20-09-2023 09:12

Meksika'daki uzaylı cesetleri dünyayı sarsmıştı! Üniversite DNA iddialarını yalanladı: Bilimsel bulguya ulaşılmadı

Meksika meclisinde düzenlenen oturumda uzaylılara ait olduğu iddia edilen iki cesedin gösterilmesi dünya gündemine oturmuştu. Meksika Ulusal Özerk Üniversitesi ise yaptığı açıklamayla sözde uzaylılara ait mumyaların sergilenmesi olayını yalanladı. Açıklamada, mumyaların uzaylı olduklarına dair herhangi bir bilimsel bulgu olmadığı ve karbon 14 yaş belirleme testi dışında başka testler yapıldığı iddialarının da gerçek dışı olduğu kaydedildi.

Haber 16-09-2023 00:18

1000 yaşında oldukları tahmin ediliyor! Uzaylılara ait olduğu iddia edilen iki cesedi ilk kez gösterdiler 'Gezegenimize ait değiller'

Uzun süredir devam ancak son dönemde artış gösteren uzaylı ve UFO tartışmalarında meraklılarının dikkatini çekecek bir gelişme yaşandı. Meksika meclisinde düzenlenen oturumda uzaylılara ait olduğu iddia edilen iki ceset gösterildi. Uzaylı cesedinin 1000 yaşında olduğunun tahmin edildiği aktarılırken oturuma çok sayıda bilim insanı da katıldı. Bilim insanları "DNA testi yaptık ve bu canlıların bizim gezegenimize ait olmadığını tespit ettik" dedi.

Haber 13-09-2023 13:10

300 bin lira verip Meksika'ya tatile gittiler, başlarına gelmeyen kalmadı! Ters kelepçeyle mahzene atılıp...

İzmir'de yaşayan Muştu Ailesi, bir tatil firmasından satın aldıkları ve Türk parasıyla 300 bin lira masraf yaptıkları Meksika tatilinde hayatlarının şokunu yaşadı. Polis kontrol noktasında, yaptırdıkları otel kaydının sahte olduğu gerekçesiyle sınır noktasında ters kelepçe yapılarak gözaltına alınan aile, bir mahzene kapatıldı. Daha sonra uçakla sınır dışı edilen aile, firmaya dava açtı. İşte detaylar...

Haber 01-09-2023 11:20

Meksika'da yayımlanan yarışma programının bazı bölümleri Artvin'de çekiliyor

Meksika'daki bir televizyon kanalında yayımlanan "La Isla Desafio en Turquia" adlı yarışma programının bazı bölümleri, Artvin'in Ardanuç ilçesinde çekiliyor.

Yurthaber 29-08-2023 13:46

Idalia Fırtınası alarmı! ABD, Küba ve Meksika'yı vuracak

Idalia Fırtınası, Karayip Denizi’nde etkili oldu, fırtınanın Meksika Körfezi’ne doğru ilerlemesi sonucu alarm verildi. Saatte 90 km hıza ulaşan Idalia Fırtınası'nın Meksika, Küba ve ABD’nin Florida eyaletini vurması bekleniyor.

Haber 27-08-2023 22:40

Polis derme çatma morgları buldu! Derin dondurucularda istiflenmiş 34 cansız beden çıktı

Meksika’da uyuşturucu kartelleriyle mücadele eden polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen baskınlarda çetelerce yapılan derme çatma morglar bulundu. Polis depoyu anımsatan alandaki derin dondurucularda istiflenen onlarca cesedi görünce şoke oldu.

Trend 24-08-2023 15:49

Tam 40 yıldır oradaydı! Kimse ne olduğunu anlayamadı... Kireçlenmiş fetüsü gören doktorlar şaşkınlığını gizleyemedi

Meksika’da tam 40 yıldır karnında doğmamış bir fetüsle yaşayan kadın tıp dünyasının ilgisini çekti. İnsanlık tarihi boyunca yalnızca 300 kez görülen mumyalanmış fetüs vakasından biri olan Meksikalı kadın doktorları şaşkına çevirmeyi başardı.

Trend 23-08-2023 08:10

Akılalmaz olay! 84 yaşındaki bir kadın şiddetli karın ağrısıyla hastaneye gitti... Doktorlar gözlerine inanamadı!

Meksika'nın kuzeyindeki Durango eyaletinde 84 yaşındaki bir kadın şiddetli karın ağrısı şikayetiyle hastaneye gitti. Doktorlar yaşlı kadını muayene ettiğinde gözlerine inanamadı. Kadının karnında 40 yaşında olduğu düşünülen bir cenine rastlandı... İşte akılalmaz olayın tüm detayları!

Haber 17-08-2023 16:34

Karın ağrısıyla ortaya çıktı! 84 yaşındaki kadının karnında 40 yıllık cenin bulundu

Meksika'da duyanları şoke eden bir olay yaşandı. Durango eyaletinde şiddetli karın ağrısıyla hastaneye başvuran 84 yaşındaki kadının karnında cenin olduğu ortaya çıktı.

Trend 17-08-2023 11:14

Meksika'da vahşet! Buzdolaplarının içine saklanmış 34 ceset bulundu

Meksika’nın Veracruz eyaletinde güvenlik güçleri, parçalara ayrılmış ve buzdolaplarına gizlenmiş halde 34 kişiye ait ceset buldu. Cinayetlerin bölgede faaliyet gösteren ve çeşitli suçlara karıştığı bilinen Jalisco Yeni Nesil Karteli (CJNG) tarafından işlendiği düşünülüyor.

Haber 15-08-2023 00:00

Soymaya çalıştığı tırın altında kilometrelerce sürüklendi! Korkunç anlar kamerada

Meksika’da bir tırı soymak isteyen hırsız, aracın altında kalarak kilometrelerce sürüklendi. Olayın ihbar edilmesi sonucu aracı durduran güvenlik güçleri, sürücüyü ifadesini almak üzere emniyete götürürken tıra da el koydu. Bölgeye gelen sağlık personeli ise hırsızın hayatını kaybettiğini belirledi. Hırsızın aracın altında sürüklendiği anlar ise trafikteki diğer vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Haber 13-08-2023 15:20

Havuza düşen cep telefonu hayatına mâl oldu! Telefonu almak için daldı... Elektrik akımına kapılıp hayatını kaybetti

Meksika’da yaşayan 14 yaşındaki Emiliano Sanchez Tavitas isimli bir çocuk lüks bir tesisin havuzuna düşen cep telefonunu almak için suya girdi. Tesisin havuzundaki su altı ışıklarının yanması sonucu elektrik akımına kapıldığı bildirilen Tavitas hayatını kaybetti.

Trend 10-08-2023 08:29

Meksika’da futbol maçına silahlı saldırı! 4 ölü, çok sayıda yaralı

Meksika’da bir futbol maçı sırasında silahlı saldırı düzenlendi. Korkunç olayda stadyumda kurşunların hedefi olan 4 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı.

Haber 06-08-2023 01:28

Meksika'da küçük uçak denize düştü: 3 kişi kayıp!

Meksika’nın Veracruz eyaletinde küçük bir uçak denize düştü. Uçakta bulunan 3 kişi kayboldu.

Haber 30-07-2023 00:17

5 yaşındaki kız çocuğu annesini bulabilmek için plastik poşetteki notla tek başına sınırı geçti! Gerçek daha sonra ortaya çıktı

Beş yaşındaki Honduraslı bir kızın annesine ulaşmak için sınırı tek başına geçtiği bildirildi. Ancak yetkililer, annesinin üç gün önce öldüğünü anladı. Küçük kızın elinde tuttuğu plastik poşette doğum belgesi ve gideceği adresin yazılı olduğu bir kağıt bulundu.

Trend 28-07-2023 15:09

Meksika'da çete savaşları: Çok sayıda ölü var!

Meksika’nın Michoacan eyaletinde karteller arasında çıkan çatışmada 8 kişi hayatını kaybetti. Çatışma sırasında çok sayıda araç ateşe verildi.

Haber 25-07-2023 20:47

Annenin oğluna 18. yaş günü hediyesi çok konuşuldu! Striptizci hediye etti... Sosyal medya karıştı

Meksika’da kaydedilen görüntülerde bir annenin 18. yaşına giren oğluna verdiği hediye herkesi şaşkına çevirdi. Oğlunun gözlerini kapatmasını isteyen anne partiye hediye olarak striptizci çağırdı. Hediyesini görünce utancından ne yapacağını şaşıran çocuk yeniden yüzünü kapattı. O anlar saniye saniye kaydedilip sosyal medyada paylaşılınca tepkiler de gecikmedi.

Trend 18-07-2023 09:25

Pasifik'te 2 ay süren yaşam mücadelesi! Çiğ balık yedi, yağmur suyu içti: İnanılmaz kurtuluş!

Avustralyalı Tim Shaddock ve köpeği Fransız Polinezyası'na gitmek için Nisan ayında Meksika'daki La Paz'dan ayrıldı. Fakat başına hiç tahmin edemeyeceği şeyler geldi. Gemisinin elektronik aksamı bozuldu. Böylece 2 ay sürecek ölüm kalım savaşı başlamış oldu. İşte bütün ayrıntılar!

Haber 16-07-2023 12:00

Meksika’da polis aracına bombalı saldırı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Meksika’da polis aracına düzenlenen bombalı saldırıda 6 polis öldü, 12 polis yaralandı. Olay yerine giden sağlık görevlileri hayatını kaybedenlerden bazılarının cesetlerinin tanınamaz halde olduğunu belirtti.

Haber 13-07-2023 00:34

6 yaşındaki kız çocuğunun korkunç ölümü! Sedyedeyken asansör harekete geçince...

Meksika'da korkunç bir ölüm gerçekleşti. 6 yaşındaki bir kız çocuğu hastanede sedyeyle nakledilirken asansör hareket etti. Talihsiz çocuk asansöre sıkışarak feci şekilde can verdi. Dehşet anları saniye saniye kaydedildi.

Haber 12-07-2023 11:39

Sokak ortasında mumyalanmış iki ceset bulundu! Sıkıca sarılıp bantlandı... Polise bir de not bıraktılar

Meksika’da iki uyuşturucu karteli arasındaki şiddetli gerginlik sokağa taştı. İşlek bir sokak ortasında plastik bir poşete sarılmış ve bantlanmış halde iki ceset bulundu. Cesetlerin üzerinde ise polisler için yazılan notların bulunması olayın gizemini arttırdı.

Trend 11-07-2023 14:21