Tom Holland Haberleri

Örümcek Adam: Evden Uzakta konusu nedir? Örümcek Adam: Evden Uzakta oyuncuları kimler? Aksiyon severler ekran başına!

Örümcek Adam: Evden Uzakta konusu ve oyuncuları merak edildi. Örümcek Adam serisinin devamı olan film, ATV yayın akışı listesinde yer almasıyla birlikte araştırılmaya başlandı. Sevilen film bu akşam saat 20:45'te ATV ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Peki, Örümcek Adam: Evden Uzakta konusu nedir? Örümcek Adam: Evden Uzakta oyuncuları kimler? Aksiyon severler ekran başına!

Magazin 15-07-2023 19:44

Spider-Man: No Way Home (Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok) yeniden gösterimde! Bu kez uzun versiyonunu sundu

Örümcek Adam: Eve Dönüş ve Örümcek Adam: Evden Uzakta serisinin devamı niteliğindeki film Marvel Sinematik Evreni'nin de 27. filmi Spider-Man: No Way Home (Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok) bir kez daha uzun versiyonuyla görücüye çıktı. Spider-Man: No Way Home "The More Fun Stuff Version" olarak adlandırılan bu yeni versiyonda daha fazla Tobey Maguire ve Andrew Garfield'lı sahne izleyicileri bekliyor.

Trend 02-09-2022 17:43

Tom Holland kimdir, kaç yaşında? Tom Holland sosyal medya hesaplarını neden kapattı?

Ünlü oyuncu Tom Holland, sosyal medyaya ara verdiğini açıkladı. Holland'ın bu açıklamasının ardından "Tom Holland kimdir?" sorusu merak ediliyor. Ünlü ismin sosyal medya hesaplarını neden kapattığı da sorgulanmaya başlandı. Peki Tom Holland kimdir, sosyal medya hesaplarını neden kapattı? İşte merak edilenler...

Magazin 17-08-2022 00:18

Örümcek Adam'la tanınan Tom Holland, akıl sağlığı için sosyal medyayı bıraktığını açıkladı

Örümcek Adam filminin başrolü Tom Holland hayranlarını şaşırtan bir karar aldı. Milyonlarca takipçisi bulunan 26 yaşındaki ünlü oyuncu, akıl sağlığına "zararlı" olabileceğini düşünerek, sosyal medyaya ara verdiğini açıkladı.

Magazin 15-08-2022 23:24

Tom Holland

Tom Holland Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tom Holland Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Oyuncu Tom Holland akıl sağlığını korumak için sosyal medyayı bıraktı

Oyuncu Tom Holland akıl sağlığını korumak için sosyal medyayı bıraktı

Yurthaber 15-08-2022 22:22

Örümcek Adam: Eve Dönüş filminin konusu nedir? Örümcek Adam: Eve Dönüş filminin oyuncuları kimler?

Örümcek Adam: Eve Dönüş filmi 7 Ağustos 2022 Pazar günü televizyon yayın akışında yer alması sebebiyle vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 2 saat 13 dakika süren film, 2017 yılında çekilmiştir. Peki Örümcek Adam: Eve Dönüş filminin konusu nedir? Örümcek Adam: Eve Dönüş filminin oyuncuları kimler? İşte merak edilenler...

Trend 07-08-2022 19:48

Tom Holland ve Mark Wahlberg’in başrollerini paylaştığı “Uncharted” filminin fragmanı yayınlandı

Popüler video oyunundan uyarlanan Tom Holland ve Mark Wahlberg’in başrollerini paylaştığı “Uncharted” filminin fragmanı yayınlandı. Fragmanda aksiyon sahnelerine yer verilen filmin 11 Şubat 2022 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

Trend 29-01-2022 14:58

Andrew Garfiled’tan şaşırtan itiraf! Örümcek Adam Eve Dönüş Yok filmini gizlice izlediklerini açıkladı

Örümcek Adam karakterine daha önceki filmlerde hayat veren Andrew Garfield, son yılların en çok beklenen Spiderman: No Way Home (Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok) yapımının galasına katılmamıştı. Garfield, serinin bir önceki başrol oyuncusu Tobey Maguire ile filimi gizlice halka açık bir sinemada izlediklerini söyledi.

Trend 08-01-2022 16:53

Tom Holland’tan şaşırtan itiraf! “Annem tuvalet molaları için Marvel’i azarladı”

Marvel Sinematik Evreni’nde Örümcek Adam karakterine hayat veren Tom Holland, sette yaşadığı zorlukları anlattı. Annesinin setin akışında yapımcıları azarladığını dile getiren Holland, özellikle molaları konusunda zorlandığını belirtti.

Trend 03-01-2022 13:24

Tartışma alevlendi! Ünlü yönetmen Martin Scorsese’in sözlerine Tom Holland sert tepki verdi

Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok (Spiderman: No Way No Home) filmin başrol oyuncusu Tom Holland, Marvel filmlerini eleştiren Martin Scorsese'in sözlerine sert cevap verdi. Marvel filmleri için “Sinema değil” sözlerini sarf eden usta yönetmene, son Spiderman Tom Holland, “Marvel filmlerinin nasıl bir şey olduğunu bilmiyor. Çünkü hiç Marvel filmi çekmedi. Marvel gerçek bir sanat” sözleriyle cevap verdi.

Trend 27-12-2021 12:32

‘Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok’ filminin başrolü Tom Holland, bir sonraki yapımın sinyalini verdi

Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok filminin başrolü Tom Holland, Örümcek Adam karakterini canlandıracak bir sonraki aktörün bir kadın olması gerektiğine inandığını söyledi.

Trend 21-12-2021 11:30

Örümcek Adam’da sevişme sahnesi istemediler! Tom Holland ve Zendaya nedenini açıkladı

17 Aralık’ta vizyona girmesi beklenen Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok (Spider Man: No Way Home) filmin başrol oyuncuları Tom Holland ve Zendaya, sosyal medyada dolaşan sevişme sahnesi iddialarına yanıt verdi. İkili filmde bu sahnenin yer almasının sağlıklı olmayacağını ve kimsenin bunu istemediğini dile getirdi.

Trend 16-12-2021 16:45

Zendaya'yı görenler gözlerini alamadı! Örümcek Adam galasına damga vurdu

Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok (Spider Man: No Way Home) filmi oyuncuları Tom Holland ve Zendaya filmin Los Angeles galasına birlikte katıldı. Zendaya, cesur kıyafet seçimiyle kırmızı halıda herkesten rol çaldı.

Magazin 14-12-2021 13:53

Tom Holland ve Zendaya arasında boy farkı tartışma yarattı! Tom Holland tepki gösterdi

Başrollerini Tom Holland ve Zendaya’nın paylaştığı Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok (Spider-Man: No Way Home) filmin ardından tartışmalar alevlendi. Tom Holland, sevgilisi Zendaya ile boy farkının kendilerini etkilemediğini söyledi. Ünlü oyuncu, erkeklerin boyunun partnerlerinden daha uzun olması gerektiğinin "aptalca bir varsayım" olduğunu söyledi.

Trend 13-12-2021 15:52

Tom Holland: Ağlayacak bir omzun olması lütuf...

Tom Holland şöhretle başa çıkmasına sevgilisi Zendaya'nın yardım ettiğini söyledi. Hollywood yıldızı "Ağlayacak bir omzun olması büyük lütuf" dedi.

Magazin 10-12-2021 17:44

Tom Hallond, Örümcek Adam olmaya doyacak! Diğer 3 filmde de başrol olmak için imzayı attı

Örümcek Adam sinema dünyasının en sevilen serilerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Defalarca kez beyaz perdeye uyarlanan yapımda pek çok oyuncu Örümcek Adam karakteriyle seyircisinin karşısına çıktı. Son Örümcek Adam Tom Hallond’ın gelecek üç yeni filminde de başrolde olacağı açıklandı.

Trend 06-12-2021 16:40

Tom Holland ve Zendaya aşkı Marvel'i gerdi! Ya ayrılırlarsa?

Tom Holland ve Zendaya aşkı gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu set aşkının gerçek olması Marvel'i rahatsız etti. Çifti yakın takibe alan stüdyo olası bir aksiliğin filmi etkilemesinden korkuyor.

Magazin 11-07-2021 15:01

Zendaya ve Tom Holland dudak dudağa yakalandı

Örümcek Adam serisinin yıldızları Tom Holland ve Zendaya'nın set aşkı gerçek oldu. Yıllardır haklarında çıkan dedikoduları yalanlayan ikili, öpüşürken yakalandı.

Magazin 03-07-2021 14:42

Spider-Man 3 filminde şoke eden ayrılık! Spider-Man 3’ün ardından başrol Tom Holland’ın sözleşmesi bitecek

Merakla beklenen yeni Spider-Man filminin adı geçtiğimiz günlerde belli oldu. Filmin adı serinin yıldız oyuncuları tarafından açıklandı. Tom Holland’ın bir kez daha Örümcek Adam kostümü giyeceği Spider-Man 3 filminin adı Spider-Man: No Way Home olarak belirlendiğini açıkladı. Filmin adının belirlenmesinden sonra çarpıcı bir gerçek ortaya çıktı.

Trend 02-03-2021 13:34

Spider-Man 3 filminin adı nihayet belli oldu

Merakla beklenen yeni Spider-Man filminin adı belli oldu. Filmin adını serinin yıldız oyuncuları açıkladı.

Trend 25-02-2021 09:19

Spider-Man 3 oyuncuları, hayranları öyle bir trolledi ki...

Örümcek-Adam 3'ün yıldızları, sahte afişler paylaşarak Marvel hayranlarını trolledi.

Trend 24-02-2021 15:16

Tom Holland, Spider-Man 3 hakkında iddialı konuştu: 'Şimdiye kadar ki en iyi...'

Yeni jenerasyon Örümcek Adam’ı canlandıran Tom Holland son film Spider-Man 3 hakkında konuştu. Genç aktör çekimleri devam eden film için şimdiye kadar yapılmış en iyi süper kahraman filmi olduğunu söyledi.

Trend 06-02-2021 14:26