Trabzonspor Spor Haberleri

Trabzonspor, Fountas ile 2+1 yıllık anlaşma sağladı

Trabzonspor Kulübü, Yunan hücum oyuncusu Taxiarchis Fountas ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor 17-08-2023 15:56

Trabzonspor transferlerine devam ediyor! Bordo Mavililer Tonio Teklic'i KAP'a bildirdi

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, 23 yaşındaki Hırvat orta saha oyuncusu Tonio Teklic'i renklerine bağladı. İşte detaylar...

Spor 21-07-2023 19:08

Trabzonspor yeni transferini açıkladı! Bonservis bedeli belli oldu

Trabzonspor, transferlerine devam ediyor. Yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren bordo mavili ekip Mislav Orsic ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Trabzonspor bu transfer için 3 taksit halinde 2.4 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.

Spor 30-06-2023 21:59

Trabzonspor'dan Joaquin Fernandez Moreno transferi için KAP açıklaması geldi! İşte maliyeti...

Transferde hız kesmeyen Karadeniz ekibi Trabzonspor bir ismi daha renklerine bağladı. Bordo-mavililer'den yapılan açıklamada İspanyol futbolcu Joaquin Fernandez Moreno ile 2 yıllık sözleşme imzaladığı duyuruldu. İşte detaylar...

Spor 30-06-2023 10:36

Trabzonspor Spor

Trabzonspor Spor Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Trabzonspor Spor Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Trabzonspor, ikinci transferini resmen açıkladı! KAP bildirimi...

Transfer haberleri: Trabzonspor, geride bıraktığımız sezonu Real Valladolid'de geçiren Joaquin Fernandez ile görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi.

Spor 28-06-2023 15:53

SON DAKİKA: Trabzonspor Abdullah Avcı ayrılığını KAP'a bildirdi! İşte yapılan açıklama...

Son dakika... Trabzonspor'da görevinden istifa eden Abdullah Avcı'nın ayrılığı resmileşti. Yapılan açıklamada, "Şirketimiz ile profesyonel futbol takımı teknik direktörümüz sayın Abdullah Mucib Avcı arasındaki 31 Mayıs 2025 bitiş tarihli teknik adam sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

Spor 10-03-2023 16:16

Galatasaray Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Trabzonspor maçı kar nedeniyle iptal olur mu?

Galatasaray Trabzonspor maçı Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında NEF stadyumu'nda oynanacak. Okan Buruk'un öğrencileri kendi sahalarından galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Maçı Hakem Halil Umut Meler yönetecek. Hava sıcaklıklarının maç günü 2 dereceye kadar düşmesi ve yoğun kar yağışı beklenmesi nedeniyle önlem alındığı aktarıldı. Galatasaray Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Trabzonspor maçı hangi kanalda?

Spor 04-02-2023 16:05

Galatasaray Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Trabzonspor maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? Okan Buruk ile Abdullah Avcı 15. kez rakip!

Galatasaray ile Trabzonspor Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde kozlarını paylaşacak. Hava sıcaklıklarının maç günü 2 dereceye kadar düşmesi ve yoğun kar yağışı beklenmesi nedeniyle önlem alındığı aktarıldı. Okan Buruk ile Abdullah Avcı 15. kez rakip oluyor. Peki, Galatasaray Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Trabzonspor maçı hangi kanalda?

Spor 04-02-2023 10:18

Hatayspor Trabzonspor maçında nefes kesen mücadele! 5 maçta ilk galibiyet!

Hatayspor ile Trabzonspor Spor Toto Süper Lig 21. haftasında Yeni Hatay Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Maçın yayın saati ve kanalı merak konusu oldu. Abdullah Avcı'nın öğrencileri rakip sahadan üstünlükle ayrılmayı hedefliyordu. Peki Trabzonspor Hatayspor maç sonucu ne oldu? İşte heyecanlı geçen maça dair detaylar...

Spor 28-01-2023 18:19

Fatih Karagümrük Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük Trabzonspor maçı ilk 11'ler!

Fatih Karagümrük ile Trabzonspor Spor Toto Süper Lig 16. haftasında Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak. Abdullah Avcı'nın öğrencileri rakip takımın sahasından üstünlükle ayrılmak istiyor. Maçın yayın saati ve kanalı ile "Fatih Karagümrük Trabzonspor maçı canlı izle ekranı" arama motorlarında sorgulanıyor. Karşılaşmayı hakem Ümit Öztürk yönetecek. Peki, Fatih Karagümrük Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte muhtemel 11'ler...

Spor 28-12-2022 15:31

Trabzonspor Sivasspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? İlk 11'ler belli oldu!

Trabzonspor Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Sivasspor ile kozlarını paylaşacak. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın öğrencileri Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanacak maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Karşılaşmada hakem Abdulkadir Bitigen düdük çalacak. Bitigen'in yardımcılıklarını Serkan Ok ve Kamil Çetin yapacak. Maçın dördüncü hakemi Tugay Kaan Numanoğlu olacak. Peki Trabzonspor Sivasspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte Trabzonspor Sivasspor maçı ile ilgili detaylar...

Spor 22-10-2022 19:07