Trafik Kuralları Haberleri

Samsun'da trafik denetimlerinde 34 sürücüye ceza kesildi

Samsun'un Bafra ilçesinde trafik polisleri, kazaların en aza indirilmesi amacıyla denetimlerini sürdürüyor.

Yurthaber 02-08-2023 07:36

37 trafik cezası nedir, ceza tutarı ne kadar? 37 trafik cezası maddesi ihlal konusu nedir, kimlere uygulanır?

Trafik kuralları trafikte yer alan herkesin güvenliğini sağlamak amacıyla belirlenmiş ve yürürlüğe konmuştur. Trafiğe bir araçla çıkabilmek için belirli koşullar vardır. Bu koşullar motorlu araç kullanımını kapsadığı gibi motorsuz araçların da kullanımını da kapsamaktadır. Bu şartlar, uzmanlar tarafından belirlenmiş ve uygulamaya konulmuştur. 37 trafik cezası da motorsuz araçların kullandırılması ile doğrudan ilgilidir. Peki, 37 trafik cezası tutarı ne kadar?

Haber 24-02-2023 17:36

65/4 trafik cezası nedir, ceza tutarı ne kadar? 65/4 trafik cezası maddesi ihlal konusu nedir, kimlere uygulanır?

Trafik kuralları, hayati önem taşıyan ve trafikteki herkesin güvenliğini korumak için oluşturulmuş kurallar bütünüdür. Her kural trafikte oluşabilecek problemlerin önüne geçebilmek için oluşturulmuştur. Trafik kurallarına uymayan bireyler için ise her kurala ihlaline karşılık gelen bir trafik cezası bulunmaktadır. 65/4 trafik cezası da bu trafik kurallarından biridir. Peki, 65/4 trafik cezası maddesi ihlal konusu nedir, kimlere uygulanır?

Haber 02-02-2023 14:44

Erzurum'da bu yıl 27 bin öğrenciye trafik eğitimi verilecek

Vali Okay Memiş: - "Çocuklarımıza bu eğitimi vermek zorundayız. 'Ağaç yaşken eğilir' prensibinden hareketle çocuklarımıza bu trafik kurallarını hatırlatıyoruz"

Yurthaber 13-10-2022 13:16

Trafik Kuralları

Trafik Kuralları Hakkındaki Haberler Mynet'te. Trafik Kuralları Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Trafikte yeni dönem! Yeni kurallar Resmi Gazete'de: Herkesi ilgilendiriyor

Gerek yaya olarak gerekse taşıtla trafiğe çıkarken artık daha dikkatli olmak gerekiyor. Zira birçok kural değişti, kimi yeni kurallar getirildi. Yeni düzenleme ile değişenler arasında emniyet kemeri takma zorunluluğu, motosiklet sürücüleri için gözlük takma kuralı, motosiklet ve scooter sürerken fosforlu yelek giyme gibi kurallar yer alıyor.

Haber 18-08-2022 09:50