Trivia Quiz

Trivia Quiz

Trivia Quiz

Trivia Quiz Haberleri

Ünlülerin kıyafetlerine bakarak hangi ünlü olduğunu tahmin edebilir misin?

Ünlü ve moda dünyasına hakim olanları heyecanlandıracak bir test ile geldik… Sen de kıyafete baktığında hangi ünlüye ait olduğunu anında bulabileceğini düşünüyorsan, testi çözmeye başlayabilirsin.

Trend 16-01-2023 18:58

Bu tarihi eserler hangi ülkeye ait?

Dünya üzerinde görülmeye değer milyonlarca tarihi eser var. Ülkemizde bile gezilmeye, görülmeye ve araştırılmaya değer onlarca tarihi yer bulunuyor. Hepsini bilmek elbette mümkün olmasa da tarih açısından önemli yere sahip olan eserleri bilmek oldukça önemli. Bakalım tarihi eserlere ve hangi ülkede olduklarına dair ne kadar bilgiye sahipsin!

Trend 16-01-2023 18:42

Ünlü isimlerin unutulmaz repliklerini tahmin edebilir misin?

Bazı unutulmaz replikler vardır. Bu replikler adeta söyleyen kişiyle bağdaşmış bir şekilde yıllardır süregelir. Ünlü isimlerin belki de yıllar yıllar önce söylediği sözler günümüzde bile hâlâ herkesin dilinde. Peki, ünlü isimlerin söylediği ve dillere pelesenk olmuş nu sözlere ne kadar hâkimsin?

Trend 16-01-2023 17:59

Yunan mitolojisi testinde kimse full yapamıyor! Mitolojiye ne kadar hâkimsin?

Antik Yunanistan'dan günümüze kadar uzanan ve hiçbir zaman etkisini kaybetmemiş olan Yunan mitolojisini duymayan yoktur. Zeus, Afrodit, Apollo, Hades... Daha bir çok doğa üstü varlığa ev sahipliği yapan ve hiçbir zaman popülerliğini kaybetmemiş olan Yunan mitolojisini ne kadar biliyorsun? Sadece doğa üstü varlıkların hayatları değil ayrıca Antik Yunan hakkında da pek çok bilgiyi içeren Yunan mitolojisine hâkim olduğunu düşünüyorsan tam da doğru yerdesin!

Trend 16-01-2023 17:28

Popüler şarkı sözlerini tamamlayabilecek misin?

Sen de şarkı dinlemeden duramayanlardan mısın? Peki bu kadar sevdiğin bir aktivitede popüler olan şarkıların sözlerini ne kadar iyi biliyorsun? Cevabı öğrenmek istiyorsan bu testi çözebilirsin!

Trend 16-01-2023 09:59

Türk mitolojisine ne kadar hâkimsin?

Mitoloji, günümüzde en büyük ilgi alanlarının başında yer alıyor. Farklı ülkelerin ve milletlerin de farklı mitolojileri bulunuyor. En çok bilinen mitolojiler arasında Yunan mitolojisi, Roma mitolojisi olsa da aslında Türk mitolojisi de son zamanlarda popülerleşmeye başladı. Sanılanın aksine Türk mitolojisi destanlardan ve Dede Korkut hikâyelerinden daha fazlası! Peki, sen Türk mitolojisini ne kadar biliyorsun?

Trend 15-01-2023 20:08

Bu Türkçe testinde kaç doğru yapabilirsin?

Tüm eğitim hayatımız boyunca Türkçe ve Türkçeyle ilgili pek çok dersi gördük. Çoğu zaman ana dilimizde pek çok şeyi yanlış yapabiliyoruz. Özellikle de Türkçe dil bilgisi konuları çoğumuzu zorluyor olabilir. Ancak yine de dil bilgisi de olsa edebiyat da olsa ana dilimizi bilmek kendimizi ifade edebilmemiz için bilmemiz gerekiyor. Peki, senin Türkçe bilgin ne kadar iyi?

Trend 13-01-2023 15:35

Bu matematik testinde hepsini doğru yapabilecek misin?

Kimimizin korkulu rüyası olan matematik kimimizin de en eğlenceli aktivitesi! Farklı şekillerde hayatımızın her anında bizimle olan matematikle eninde sonunda barışmak zorunda kalıyoruz. Peki, senin için matematik korkulu rüya mı yoksa en eğlenceli aktivite mi? Sorunun cevabı için testi çöz!

Trend 13-01-2023 13:06

Bu kelimelerin Türkçeye hangi dillerden geçtiğini bulabilir misin?

Kelimelerin kökenleri sadece kelimelerin hangi dile ait oldukları hakkında bilgi vermez. Kelimelerin kökenleri sadece diller hakkında değil kültürler ve hatta kültürlerarası etkileşimler hakkında da pek çok bilgi edinmemizi sağlar. Farklı kültürlerden alıntılanan kelimeler iki kültürün arasındaki ilişkileri, kelime alıntılayan kültürün tarihi ve durumu hakkında da ipucu verir, tarihe ışık tutar. Ayrıca dilimizdeki kelimelerin kökenlerini bilmek ana dilimizi daha iyi kavramayı da sağlar.

Trend 10-01-2023 14:21

Bu testte sadece genel kültür alanında doktora yapanlar full çekebilecek!

Genel kültür bilgileri derya deniz. Asla sonu gelmeyen, uçsuz bucaksız bir evren sanki! Kimi zor kimi kolay genel kültür bilgileri kendimizi geliştirmek için de oldukça önemliler. Eğer sen de zor sayılabilecek genel kültür bilgilerine hâkim olduğunu düşünüyorsan hemen teste başla!

Trend 09-01-2023 13:42

Kitap kurtlarına özel genel kültür testi! Yalnızca iyi okuyucular bu testi çözebilir!

İngiliz edebiyatı, Alman edebiyatı, Rus edebiyatı, Türk edebiyatı... Günümüzde onlarca edebiyata ait binlerce hatta milyonlarca kitap var. Hepsini bilmek ve hepsini okumuş olmak çok mümkün olmasa da en bilinenleri ya da biraz daha gölgede kalanları okuyanlarımız var. Peki, sen ne kadar kitap kurdusun? Okuduğun kitaplar hakkında ne kadar bilgi sahibi olduğunu merak ediyorsan doğru yerdesin!

Trend 09-01-2023 13:15

Bu anlatım bozukluğu testini yalnızca üstün zekâlılar çözebilir!

Anlatım bozuklukları ilkokuldan beri neredeyse hepimizin başının belası. Okul sınavlarında, üniversiteye geçiş sınavlarında hatta akademik sınavlarda bile peşimizi bırakmamasıyla çoğumuzu da illallah ettirmiş durumda. Bundan kurtulabilmenin tek yolu anlatım bozukluklarını çok iyi bir şekilde öğrenmekten geçiyor! Zor gibi görünse de biraz çalışma ve okumayla kolaylıkla üstesinden gelinebilecek bir konu.

Trend 09-01-2023 12:39

IQ Testi: IQ'unuzun kaç olduğunu ölçüyoruz!

Zekâ seviyesi olarak da bilinen IQ seviyesini ölçmek için pek çok parametre bulunuyor. Genel olarak IQ seviyesini ölçerken kavrama, sözel mantık, sayısal mantık, ilişki kurma gibi pek çok unsurdan yararlanılıyor. Peki, sen IQ'nun kaç olduğunu merak ediyor musun? İnternet üzerinde hemen hemen herkes tarafından kullanılan zekâ testlerini sende denemek istiyorsan doğru yerdesin!

Trend 09-01-2023 11:33

Master yapanların bile zorlanacağı bu genel kültür testinde 10/10 yapabilecek misin?

Genel kültürümüzü geliştirmek çok önemli, öyle değil mi? Peki, hepimizin genel kültür seviyesi aynı olabilir mi? Hiç sanmıyoruz! Kimi sorularda en iyi eğitimleri almış kişiler bile zorlanabilir! Master yapanların bile zorlanarak çözeceği bu genel kültür testinde bakalım sen 10/10 yapabilecek misin?

Trend 09-01-2023 11:25

Bu yemek testinin tamamını bilmek çok zor!

Yemekler hakkında bilgin var mı? Eğer bilgim var ve ben çok iyi yemek yaparım diyenlerdensen seni buraya alalım! Yemekseverler için özel olarak hazırlamış olduğumuz "Bu Yemek Testinin Tamamını Bilmek Çok Zor!" testini çözerek yemekler hakkındaki bilgini ölçebilirsin!

Trend 07-01-2023 18:44

Ünlü isimlerin burçlarını tahmin edebilecek misin?

Günden güne astroloji daha da ön plana çıkarken ünlülerin harita yerleşimleri, güneş ve ay burçları gibi durumlar da popülaritesini koruyor! Sen de hem ünlü isimlere hem de astrolojiye hâkim olduğunu düşünüyorsan doğru yerdesin. Ünlü isimlerin burçlarından oluşan bu testi çözerek ünlüler hakkında ne kadar fazla bilgin olduğunu ölçebilirsin!

Trend 06-01-2023 18:59

Gündeme damga vuran Edis'in şarkılarının sözlerinden kaç tanesini tamamlayabilirsin?

Edis şüphesiz ki son zamanların en çok dinlenilen sanatçılarından bir tanesi! Çıkardığı her parça ile gündeme damga vuran Edis'in şarkılarını sevenlerden misin? Eğer tüm şarkılarını dinlerim ve ben gerçek bir Edis hayranıyım diyorsan testimize hoş geldin!

Trend 06-01-2023 17:29

İlgilisine Kısmetse Olur replikleri testi! Bu sözleri kim söyledi hatırlayabilir misin?

Artık neredeyse "Kısmetse Olur" diyor başka da bir şey demiyoruz! Yayınlandığı dönemden bu yana pek çok kişiyi ekrana kilitleyen yarışmanın eski sezonları ve eski yarışmacıları da dillerden düşmüyor. Gerek replikleriyle gerek gündeme gelen olaylarla neredeyse yediden yetmişe herkesi etkisi altına aldı. Eğer sen de "Ben eski sezonu da gözümü kırpmadan izleyenlerdenim." diyorsan doğru testin içerisindesin!

Trend 06-01-2023 16:53

Genel kültür testinde yalnızca üniversite mezunları başarılı olabilecek!

Genel kültür pek çok sınavda karşımıza çıktığı gibi sosyal hayatta da çıkıyor! Bir ortama girdiğinde "Benim genel kültürüm iyidir ya!" diyenler olduğu kadar "Ben öyle şeylerden hiç anlamam!" diyenler de oluyor. Peki ya sen hangi gruptansın?

Trend 06-01-2023 15:48

Bu testi çözenlerin %90'ı doğru cevapları bilemeyecek!

Oldukça zor bir genel kültür testine hazır mısın? Eğer pek çok bilgiye sahip olduğunu düşünüyorsan tam da aradığın yerdesin! Var olan bilgilerini ölçmek ve ne kadar bilgili olduğunu kanıtlamak için bu testimiz tam sana göre!

Trend 06-01-2023 15:01

Bu Netflix dizileri testinde kimse soruların tamamını bilemiyor!

Netflix dizi film sektörünü yerinden oynatmaya başladığından beri neredeyse herkesin gözde dizi-film izleme yeri hâline geldi. Netflix o noktaya geldi ki kendi yapımları bile bu sektörde adından sıkça bahsettiriyor, hatta çoğu televizyon ve sinema oyuncusu da bir yerde Netflix yapımlarında oynamaya başladıktan sonra eski televizyon/sinema kariyerlerine de dönmüyor diyebiliriz. Peki, sen Netflix dizilerine ne kadar hâkimsin?

Trend 05-01-2023 22:34

Bu yemeklerin hangi ülke mutfağına ve yöreye ait olduğunu bilebilir misin?

Yemekler hakkında bilgim vardır! Pek çok yemeği ve hangi ülkelere ait olduklarını da adım gibi bilirim diyorsan doğru yerdesin. Senin için özel olarak hazırlanan bu testi çözerek yemekler hakkındaki bilgini ölçebilirsin.

Trend 05-01-2023 15:59

20 yaşından küçük olanların çözmesi mümkün değil!

20 yaşından küçük olanların asla hatırlamayacağı oyuncaklar olduğunu biliyor muydun? Eğer cevabın "Hayır ben 20 yaşından küçüğüm ancak nostaljik oyuncakları iyi bilirim!" diyenlerdensen seninle bir oyun oynayalım...

Trend 05-01-2023 15:43

Bu testin tamamını sadece IQ'su 150'nin üzerinde olanlar çözebilir!

IQ son zamanlarda oldukça fazla kişinin merak ettiği konular arasında yer alıyor. Herkesin dilinde "Acaba benim IQ seviyem kaç?" sorusu dolanıyor. Eğer sen de IQ'nun kaç olduğunu merak ediyorsan doğru yerdesin! Bakalım bu testteki soruların kaç tanesini doğru yapabileceksin.

Trend 05-01-2023 15:20

Dünyanın en kolay yemek testi! Bu yemeklerin kaç tanesinin ismini doğru bileceksin?

Dünya mutfağı içerisinde pek çok yemeği barındırıyor. Bu yemeklerin bazıları hepimiz tarafından bilinirken bazılarının ismi ise unutulup gidiyor... Eğer sen de "Ben yemek yemeyi severim ve yemekleri de iyi tanırım" diyorsan senin için hazırladığımız bu yemek testinde yemek bilgini ölçebilirsin!

Trend 02-01-2023 10:15

10 soruluk İngilizce kelime bilgisi testinden full çekebilecek misin?

10 sorudan oluşan İngilizce testi ile İngilizce seviyeni ölçmeye var mısın? Eğer cevabın evetse doğru yerdesin! Senin için hazırladığımız "10 soruluk İngilizce kelime bilgisi testinden full çekebilecek misin?" bakalım!

Trend 30-12-2022 16:00

Bu testin son sorusunu bilen olmadı!

Bazı sorular vardır ki görür görmez cevabını herkes bilir. Bazıları vardır ki üzerinde saatlerce düşünülse de cevabı aklımıza gelmez... İşte bu testin son sorusu da ikinci gruba ait! Pek çok kişinin bilemeyeceği, bilenlerin de karıştıracağı son soruyu bakalım doğru bilecek misin?

Trend 30-12-2022 15:41

Gerçek çevrecilerin full yaptığı test!

Çevrecilik, dünyayı koruma ve gelecek nesillere yaşanabilir bir gezegen bırakma tutkusudur. Bu düşüncenin temelinde doğanın kıymetini anlamak ve onunla uyum içinde yaşama çabası yatar. İçimizdeki çevreci, nefes aldığımız her an doğaya minnettarlık duyar. Geri dönüşüm kutularına atılan bir plastik şişe, ağaç dikmek için toprakla buluşan ellerimiz, sürdürülebilir enerji kaynaklarını tercih etmek... Küçük eylemlerle bile büyük farklar yaratabiliriz.

Trend 30-12-2022 14:20

Vücudunu ne kadar iyi tanıyorsun?

İnsan vücudu içerisinde pek çok şeyi barındırıyor. Vücudunu iyi tanıyan insanlar türlü hastalıklardan kolay bir şekilde korunurken iyi bir şekilde tanımayanlar ise erken teşhisin önüne geçmiş oluyor. Peki sen, insan vücudunu iyi bir şekilde tanıyanlardan mısın?

Trend 30-12-2022 13:38

Bu ilk yardım testinde yalnızca eğitim alabilenler başarılı olacak!

İlk yardım kuralları acil durumlarda hayat kurtarmanın temelini oluşturan prensiplerdir. Bu kurallar acil durumlara müdahale etme becerileri, riskleri değerlendirme yeteneği ve hızlı tepki verme yetisi sağlar. İnsan hayatının değerini anlatan bir dizi kuraldır ve toplumda geniş çapta yaygınlaştırılmalıdır. İlk yardım kurallarına hâkim olmak acil durumlarda güvenlik ve etkinlik sağlar.

Trend 30-12-2022 11:25

Bu genel kültür testini sadece gerçek zekiler çözebilir!

"Genel kültürüm süperdir, her soruyu bilirim." diyenlerden misin? O zaman hem geçmişte olan olayları hem de günümüzde ve mevcutta yaşananları çok iyi bilmelisin. Aksi durumda genel kültürüm iyi demen pek mümkün değil. Hem geçmişe hem günümüze kültürel anlamda hâkim olmak bize pek çok kapıyı açabilir! Peki, genel kültür seviyeni ölçmek ister misin?

Trend 30-12-2022 00:50

Bu rap şarkıların sözlerini tahmin edebilir misin? İşte 2022'nin en çok dinlenen rap şarkıları!

Rap müzik sever misin? Peki ya rap şarkıları dinlerken sözlerine dikkat eden ve ezberlemeye çalışanlardan mısın? Eğer cevabın evetse kesinlikle keyif alabileceğin bir yerdesin! Senin için hazırlamış olduğumuz bu testi çözerek 2022 yılında dinlediğin şarkıların sözlerini ne kadar ezberlediğini görebilirsin.

Trend 30-12-2022 00:38

Seçimlerine göre hangi şehirde yaşamalısın?

Seçimlerimiz farklı olsa da çoğu zaman isteğimiz dışında, çeşitli durumlardan dolayı istemediğimiz yerlerde yaşıyoruz. Hâl böyle olunca bazen mutsuz oluyor ve diyoruz ki "Keşke şurada yaşasaydım!" Peki ya sen yaşaman gereken yerde mi yaşıyorsun yoksa senin için zorunluluktan ibaret olan bir yerde mi?

Trend 29-12-2022 17:52

Basit seviyedeki bu matematik testinde kaç doğru yapabilirsin?

Matematik, insanlık tarihinin en temel ve önemli bilim dalıdır. Evrendeki düzeni anlamak, problemleri çözmek ve keşifler yapmak için matematik hayati bir role sahiptir. Matematik, analitik düşünceyi geliştirir, mantıklı ve sistematik bir yaklaşım sunar. Hayatın her alanında matematik kullanılır. Finans, mühendislik, tıp, bilgisayar bilimi ve daha birçok alanda matematiksel düşünme becerileri gereklidir. Peki, sen matematiği sevdiğini ve matematik sorularında başarılı olduğunu düşünüyor musun?

Trend 29-12-2022 17:29

O /-dA/ ayrı yalnız! diyenlere özel Türkçe testi!

Türkçe tutkunları buraya! Yazım yanlışlarına sinirleri bozulan "Yalnız o öyle yazılmaz!'' diyenlerdensen doğru yerdesin! Acaba bu cümlelerdeki /-dA/ bağlaç mı yoksa ek mi? Bakalım ek ve bağlaç ayrımını ne kadar iyi yapıyorsun birlikte görelim.

Trend 29-12-2022 17:07

Bu testi yalnızca psikologlar çözebilir!

Psikolojik rahatsızlıklar herkesin başına dönem dönem gelebiliyor. Bizi bu zaman dilimden kurtaran ve sağlıklı bir şekilde yaşamamızı sağlayan kişiler ise psikologlar, terapistler ve psikiyatriler oluyor. Kimimiz onlardan seanslar alıyor ve hayatımızı yoluna koyuyoruz kimimiz ise onların önerileri ile hayatımızı daha da iyi bir hâle getirebiliyoruz.

Trend 29-12-2022 15:35

Ünlü isimlerin nereli olduklarını bulabilecek misin? İşte sizi şaşırtacak sonuçlar!

Son zamanlarda en çok merak edilen konulardan bir tanesi de ünlü isimlerin nereli oldukları oluyor! Pek çok kişinin yakından tanıdığı isimler aslında hiç de tahmin edilemeyecek memleketlere sahip olabiliyor... Hatta bazıları ''Bu kadar da olmaz!'' dedirtiyor. Bu testimizde bu kadar da olmaz dedirtecek memleketleri öğrenmeye var mısın?

Trend 29-12-2022 13:57

Bu elementleri sembollerinden tahmin edebilecek misin?

Kimya tutkunları buraya! Kimilerimizin lisedeyken nefret ettiği kimilerimizin ise kimya dersini dört gözle beklediği o konulardan bir tanesi elementler. Hem kimyanın en kolay konusu olması hem de oldukça keyifli olması nedeniyle en çok sevilen bu konu hakkında bilgini ölçmeye var mısın?

Trend 29-12-2022 12:32

Dünyaca ünlü futbol yıldızlarını fotoğraflarından tanıyabilir misin?

Futbolun dünyanın her yerinde en çok sevilen spor dalı olduğundan ne şüphe! En sevilen spor dalı olmasının nedenlerinden bir tanesi de birbirinden efsane yıldızların sahaya çıkıyor olması... Geçmişten günümüze kadar her dönemde bir başkasının yıldızlaştığı, adını tüm dünyaya duyurduğu yıldızları hiç duydun mu?

Trend 29-12-2022 12:16

Bu filmlerin yönetmenlerini tahmin edebilir misin?

Filmler olduğu kadar filmlerin yönetmenleri de önem taşıyor. Bir filmi izlerken kimin elinden çıktığını bilmek hem filme farklı bir bakış açısı ile bakmayı sağlıyor hem de yönetmenin ne anlatmak istediği hakkında yorumlarda bulunulabiliyor. 'Bunu kesin o yönetmiştir ya' diyebilenler ise genellikle dikkatli izleyiciler oluyor.

Trend 29-12-2022 03:03

Bu pop şarkıların sözlerini tamamlayabilir misin?

Pop müzik sever misin? Hareketli ve bir o kadar da insana neşe veren bu şarkıları kim sevmez? 2022 yılı sonlanırken birbirinden güzel şarkıların çıktığı ve milyonlarca kez dinlendiği bu seneye şöyle bir göz atalım diyoruz.

Trend 29-12-2022 02:39

İletişim Kuramlarını biliyor musun?

İletişim Kuramları'nın insan yaşamındaki önemi oldukça fazla! Gerek iletişimin temellerinin öğrenilmesi gerekse medyanın insanı nasıl etkilediğinin görülebilmesi adına iletişim kuramlarının bilinmesi önem taşıyor.

Trend 29-12-2022 02:23

Bu futbol testinde 10/10 yapmak çok zor!

Türkiye Milli Futbol Takımı kurulduğundan birçok başarısı olmuştur ve olmaya da devam edecektir. Peki, ya senin Türkiye Milli Futbol Takımının tarihi ve futbol hakkında ne kadar bilgin var? "Tüm maçları izlerim, futbolcularımızı da yakında tanırım." diyorsan doğru yerdesin!

Trend 29-12-2022 01:01

Köpeklerin dilinden ne kadar iyi anlıyorsun?

Sevimli dostlarımızı kim sevmez? Onlar hayatımızın her yerinde bizlere neşe katarak hayatımızın renklenmesini sağlıyor. Kimi zaman mutsuzken bizi mutlu ediyor, kimi zaman ise yorgun olduğumuz bir anda sevimlilikleri ile tüm yorgunluğumuzu alıyorlar... Peki ya biz onları ne kadar iyi anlıyoruz?

Trend 29-12-2022 00:38

Bu ünlü sözlerin kime ait olduğunu bulabilir misin?

Hepimiz konuşmayı veya yazmayı çok sevsek de bazılarımızın sözleri ayrı bir dokunur kalplere. Bu kalbe dokunan sözlerin pek çoğunun ünlü sanatçılara ait olması da pek şaşırılan bir durum değildir elbette. Peki, sen testimizdeki ünlü sözlerin kimlere ait olduğunu bulabilecek misin?

Trend 28-12-2022 14:28

Unutulmaz dizi repliklerinden kaç tanesini hatırlıyorsun?

Bazı diziler replikleri ile hayatımızdaki yerini alıyor. Dizi bitse, o dizinin oyuncuları başka dizilerde oynasa ve yıllar geçse dahi bu ikonik replikler kimse tarafından unutulmuyor. Bu testimizde ise yıllara meydan okuyan dizi repliklerini sizlerin hatırlayıp hatırlamayacağınıza bakacağız!

Trend 28-12-2022 12:45

2022’de en çok dinlenen şarkıları bulabilir misin?

Müzik ruhun gıdasıdır derler. Geçmişten günümüze uzun yıllardır sürdürülen müziği sevmeyen yoktur belki de. Bazen en mutlu anlarımıza bazen de en dibe vurduğumuz anlara yoldaş olurlar. Ruhumuzun ve kulaklarımızın oldukça sık maruz kaldığı müziğin günlük hayatımızın bir parçası olduğu pek inkar edilemez. Telefonlarımızda, bilgisayarlarımızda, gittiğimiz bir kafede veya bir dükkânda…

Trend 28-12-2022 12:28

Galatasaray Fenerbahçe derbilerini ne kadar iyi hatırlıyorsun?

Futbol severler buraya! Türkiye’deki en büyük iki takımından biri olan Galatasaray ve Fenerbahçe derbileri belkide en sevilen derbiler oluyor. Derbi akşamı bütün işlerini iptal edenler, boş sokaklar ve daha niceleri! Tüm Türkiye’nin soluksuz izlediği bu maçlara dair olan bilgini test etmeyi daha önce hiç düşündün mü?

Trend 28-12-2022 12:16

Eski sevgilinle arkadaş kalabilir misin?

Hepimiz zaman zaman eski sevgililerimiz ile arkadaş kalmayı tercih ediyoruz. Durum böyle olunca kimilerimiz başarılı oluyor kimilerimiz ise yaşanan onca şeyden sonra arkadaş kalmayı başaramıyor. Peki ya sen hiç eski sevgilinle arkadaş kalmayı düşündün mü?

Trend 28-12-2022 11:57