Zayn Sofuoğlu Haberleri

Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu Zayn şimdi de 26 milyon liralık Rolls-Royce kullandı! O anlar hayrete düşürdü

Dünya şampiyonu motosiklet yarışçısı Kenan Sofuoğlu'nun, her türlü motorlu aracı kullanabilen dört yaşındaki oğlu Zayn şimdi de 26 milyon liralık Rolls-Royce kullandı. Zayn Sofuoğlu'nun sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşştığı o anlar izleyeneleri hayrete düşürdü.

Magazin 12-12-2023 08:56

Kenan Sofuoğlu dört yaşındaki motosiklet ustası oğlu Zayn hakkında konuştu! Söyledikleri dikkat çekti

Dünya şampiyonu motosiklet yarışçısı Kenan Sofuoğlu, her türlü motorlu aracı kullanabilen dört yaşındaki oğlu Zayn ile ilgili açıklamalarda bulundu. Motosiklet ustalığının yanı sıra geçtiğimiz haftalarda da uçak kullanan minik Zayn görenleri hayrete düşürdü.

Magazin 09-12-2023 22:06

Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu Zayn bu kez Ferrari kullandı! 1000 beygirlik lüks araçla resmen şov yaptı

AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu’nun 4 yaşındaki oğlu Zayn, değeri 40 milyonun üzerinde olan Ferrari marka lüks araçla resmen şov yaptı. Kullandığı araçlarla sosyal medyada dikkatleri üzerine çeken Kenan Sofuoğlu’nun 4 yaşındaki oğlu Zayn’in lüks marka otomobili pistte kullandığı anlar gündem oldu. Zayn için sürücü koltuğuna bebek koltuğu eklenmesi sosyal medyada çok konuşuldu.

Trend 14-03-2023 10:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elini öptü, harçlığı kaptı! 'Recep abisinden harçlık aldı'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya ziyaretinde elini öpen Kenan Sofuoğlu’nun oğlu Zayn Sofuoğlu’na elini öperek karşılık verdi. Minik Zayn harçlık aldığı Cumhurbaşkanı Erdoğan’la fotoğraf çektirdi. Zayn’ın sosyal medya hesaplarından paylaşılan fotoğraflara, "Recep abisinden harçlık aldı (Zayn Cumhurbaşkanımızı Recep abi diye biliyor) notu düşüldü.

Haber 10-01-2023 17:48