Zile Belediyesi Haberleri

İBB’den ‘metrobüs durağı’ açıklaması: Geçici olarak kullanıma kapatıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, metrobüs yolunun Cennet Durağı'nın (Söğütlüçeşme Yönü) geçici olarak kapatıldığını duyururken, kullanıma açılacağı tarihi de açıkladı.

Haber 2024-07-26 14:03:11

Van'da Kürtçe trafik uyarılarının üzerine Türkçe yazılar yazıldı: Yasal süreç başlatılacak

Van'da bir süre önce Büyükşehir Belediyesi tarafından yaya geçitlerine hem Türkçe hem Kürtçe trafik uyarıları yazıldı. Dün gece ise Kürtçe yazıların üzerine "Türkiye Türk'tür, Türk kalacak" yazıları yazıldı ancak bu yazıları kim ya da kimlerin yazdığı bilinmiyor. Belediyeden olayla ilgili açıklama geldi, sorumlular hakkında yasal süreç başlatılacağı belirtildi.

Haber 2024-07-26 13:05:16

Meteoroloji'den İstanbul dahil 3 il için sağanak uyarısı! AKOM da saat verdi... Son dakika 26 - 30 Temmuz hava durumu tahmini

Meteoroloji, İstanbul'da bu gece, Kocaeli ve Sakarya'da ise yarın sabah saatlerinden itibaren etkili olması beklenen sağanağa karşı uyarıda bulundu. Diğer yandan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kentte akşam saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak geçişlerinin beklendiğini duyurdu. İşte son dakika 25, 26, 27, 28, 29 ve 30 Temmuz hava durumu tahminleri...

Haber 2024-07-25 15:53:28

Elazığ sorunu çözdü! 2057 yılına kadar rahatlar

Elazığ Belediyesi atık su sorununa çözüm bulmak için büyük bir adım attı. Kentin en büyük yatırımı olan ‘İleri biyolojik atık su arıtma tesisinde' yüzde 55 oranında çalışmaları tamamladı. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları çalışmaları yerinde inceleyerek, bilgi aldı.

Haber 2024-07-25 15:22:37

Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a belediye borcu tepkisi: Meydan meydan anlatırım, sakın böyle bir şeye kalkışmasın!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın belediyelerin borçlarının tahsilatına yönelik açıklamasına ilişkin, "Belediyeleri hizmet yapamaz hale getirip, 'Efendim işte CHP belediyesi bu' diye göstermeye çalışıyor. Bunlar ucuz oyunlar. Meydan meydan, sokak sokak anlatırım. Sakın böyle bir şeye kalkışmasın" ifadelerini kullandı.

Haber 25-07-24 08:54

45 liraya yükselen motorin ve benzin fiyatı sonrası flaş hamle! Ankara’da toplu taşıma araçlarına zam: Sırada İstanbul var

ÖTV zammı sonrasında artan akaryakıt fiyatları 45 liraya kadar ulaştı. Benzin ve motorin fiyatlarındaki artış toplu ulaşım ücretlerine de yansımaya başladı. Bu kapsamda Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin (UKOME) bugün gerçekleştirilen toplantısında toplu ulaşıma yüzde 40 zam kararı alındı. İstanbul'da da yarınki UKOME toplantısında yüzde 13'lük zam beklentisi var. Teklifin kabul edilmesi halinde tam bilet fiyatı megakentte 20 TL'ye yükselecek.

Finans 24-07-24 13:31

Tartışmalar sürerken... Arnavutköy Belediyesi sokak köpeklerini toplamaya başladı

Türkiye'nin gündemindeki en çok konuşulan konulardan bir tanesi sahipsiz sokak hayvanlarıyla ilgili kanun teklifi. Sahipsiz hayvanlara ilişkin yasa teklifinin TBMM'deki komisyon görüşmeleri 3'üncü gün de devam ederken Arnavutköy Belediyesi'nin sokak köpeklerini toplamaya başladığına dair görüntüler geldi.

Haber 23-07-24 16:54

Son dakika | İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın koruması Halil İnanır intihar etti

Son dakika haberi: İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cemil Tugay'ın koruması Halil İnanır silahla kendini vurarak intihar etti. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden olayla ilgili açıklama geldi.

Haber 19-07-24 10:07

O formül ilk kez gündeme gelmişti ama toplantı karıştı! Martı TAG ve taksiciler bu kez UKOME'de karşı karşıya: Bize saldırdılar dedi!

Martı uygulamasının kurucusu Oğuz Alper Öktem ile taksicilerin arasındaki gerilim bu kez İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi'ne taşındı. İstanbul'un taksi krizini çözmek için gündeme ilk kez paylaşımlı yolculuk yönetmeliği geldi. Toplantıda Martı TAG ekibiyle taksiciler arasında gerilim yaşandığı belirtildi. Öktem, "Taksiciler üstümüze yürümeye çalıştı" dedi.

Finans 18-07-24 14:18

Çeşme Belediyesi yangın için vatandaşlardan yardım istedi! Akıllara 2 ay önceki festival geldi: 3 gün için 15 milyon lira harcanmıştı

İzmir'in Çeşme ilçesinde dün meydana gelen orman yangınında 3 kişi hayatını kaybetmişti. Çeşme Belediyesi ise vatandaşlardan su tankeri isteyerek yardım çağrısında bulunmuştu. Bu çağrının ardından belediyenin 2 ay önce 3 günlük festival için 15 milyon lira harcaması yeniden gündem oldu.

Haber 16-07-24 13:33

Gediz Elektrik mi Konak Belediyesi mi? Tedaş da gündemde... İzmir'deki ihmalde Türkiye sorumluyu arıyor... İlk tespit: Nedeni izolasyon hatası!

İzmir'deki sağanak yağış sırasında karşıdan karşıya geçmek isteyen iki arkadaşın elektrik akımına kapılarak ölmesi Türkiye'yi ayağa kaldırdı. O anlara ait görüntüler yürekleri sızlatırken, herkes sorumluların peşine düştü. Sorumluluk elektrik dağıtım firması Gediz Elektrik'te mi, yoksa Konak Belediyesi'nde mi? sorusuna yanıt aranırken, TEDAŞ da sosyal medyada gündem oldu. Öte yandan söz konusu olayın nedeniyle ilgili de ilk tespit çalışması tamamlandı: İzolasyon hatası!

Haber 13-07-24 17:28

Bu sene 65.si yapılan Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenlikleri ile Akşehir sanata doydu!

Akşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 65. Uluslararası Nasreddin Hoca Şenlikleri 5-10 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirildi. Altı gün altı gece süren festivalde yerli yabancı binlerce sanatsever misafir edildi. Şenlik boyunca operadan söyleşiye, resimden müziğe birçok konuda onlarca etkinlik düzenlendi.

Haber 12-07-24 16:44

İki asgari ücretin altına destek! İstanbul’da kentsel dönüşüm hamlesi: İBB kabul etti KİPTAŞ yapacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şehrin depreme dayanıklı hale gelmesi için maddi destek projesini hayata geçiriyor. Proje kapsamında riskli evlerin yenilenmesine yüzde 40 ila 65 maddi destek sağlanacak. İlk etapta 7 çok riskli binanın yıkılıp yeniden yapılması planlanıyor. İBB Meclis'inde onaylanan projeyi ise KİPTAŞ hayata geçirecek.

Finans 12-07-24 13:57

İBB'nin taksi kararına karşı harekete geçmişlerdi! Mahkeme kararını verdi

İstanbul Otomobilciler Esnaf Odası'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında kabul edilen 803 minibüsün taksiye dönüştürülmesi kararının iptali için açılan davada karar verildi. Mahkeme, İBB'yi haklı buldu.

Finans 10-07-24 11:26

Sahneye çıkması gerekirken şehri terk etti! Belediye Başkanı'ndan Merve Özbey'e sert tepki

Çanakkale’nin Biga ilçesine bağlı Karabiga Belde Belediyesi tarafından düzenlenen 40. Karabiga Priapos Deniz Festivali etkinlikleri kapsamında sahne alması planlanan sanatçı Merve Özbey, sahnede güvenlik gerekçesini öne sürerek şehri terk etti. Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi'den Merve Özbey'e sert tepki gösterdi.

Magazin 08-07-24 11:24

Bursa'yı sağanak yağış vurdu! Çok sayıda ev, iş yeri ve fabrikayı su bastı! Debisi yükselen çayda ceset bulundu

Bursa'da aniden bastıran yağış hayatı felç etti. Uludağ'ın eteklerinde taşan dereler ise park halindeki otomobilleri önüne katıp sürükledi. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada metrekare başına 41 kilogram yağış düştüğü belirtildi. Metro istasyonu ile birlikte çok sayıda ev, işyeri ve fabrikayı su bastı. Yollarda onlarca otomobil kaldı. Sağanak yağış nedeniyle debisi yükselen Nilüfer Çayı'nda ise erkek cesedi bulundu.

Haber 04-07-24 21:41

İş yeri yıkımını durdurmak için cinsel ilişki teklifinde bulunmuştu! Skandal olayda yeni gelişme

Antalya'da iş yerinin yıkımının durdurulması için bir kadına cinsel ilişki talebinde bulunan eski Aksu Belediyesi Yapı Denetim Müdürü Nevzat Avcı'nın görüntüleri Türkiye'nin gündemine oturmuştu. Dükkan sahibi Faten E. ismindeki kadına, 'dükkanı yıkmamak için benimle bir gece birlikte olacaksın' diyen Avcı hakkında 6 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı.

Haber 04-07-24 10:16

İstanbullular dikkat! Haliç Köprüsü’nde asfalt yenileme çalışması başladı, trafik yoğunluğu oluştu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekipleri, Haliç Köprüsü’nde asfalt yenileme çalışması başlattı. Çalışmalar nedeniyle orta köprünün iki şeridi Ankara istikametinde trafiğe kapatıldı. Sabah saatlerinden itibaren Haliç Köprüsü yakınlarında trafik yoğunluğu oluştu.

Haber 04-07-24 07:14

Eski belediye başkanı, silahla vurularak öldürüldü! O anların görüntüsü kan dondurdu

Rize'nin Ardeşen ilçesinde çıkan tartışma kanlı bitti. Silahlı kavgada eski Tunca Belde Belediyesi Başkanı Ahmet Naci Aytemiz hayatını kaybetti. Olayla ilgili 2 kişi yakalanırken, 1 kişi aranıyor. Pazar Cumhuriyet Başsavcılığı adli soruşturma başlattı.

Haber 02-07-24 18:51

Araç sahipleri dikkat! Bunu sakın yapmayın! Patlamaya neden oluyor...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Kızılkan uyardı. Sıcak havalarda araçların içinde unutulan çakmak, parfüm ve türevlerinin genleşerek patlamaya neden olabileceğini söyledi.

Haber 02-07-24 15:45

O ilimizde su faturalarında indirim kararı! Emekli ve öğrenciler yararlanabilecek

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencileri, 65 yaş ve üzeri ile emeklilere yönelik su faturalarında yüzde 50, EYOF Sosyal Tesisleri'nde de emeklilere yüzde 20'lik indirim kararı aldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, "Sezon başlamadan önce öğrencilere doğal gaz indirim kararını da alacağız" dedi.

Finans 30-06-24 11:26

Aşırı sıcaklarda mesai saatlerine 'serinlik' ayarı: O personel çalıştırılmayacak! Talimat Mansur Yavaş'tan

Aşırı sıcaklardan dolayı Ankara Büyükşehir Belediyesi çalışma koşullarında düzenlemeye gitti. Mansur Yavaş'ın talimatıyla genelge yayımlandı. Buna göre bazı personelin daha serin saatlerde çalışmasına olanak sağlanacak, bazısının ise çalıştırılmamasına özen gösterilecek.

Finans 26-06-24 13:12

Sosyal medya devleri yine sessiz kaldı! Yapay zeka dolandırıcılarının son hedefi oldular: Bu kez Mansur Yavaş ve Murat Ülker...

Sosyal medya şirketlerinin almadığı tedbirler nedeniyle dolandırıcılara açık kapı bırakılmaya devam ediliyor. Bu kapsamda son hedef İş İnsanı Murat Ülker oldu. Ülker, sosyal medyada yapay zekâ yöntemleri ile adını kullanan dolandırıcılara isyan etti. Ankara Büyükşehir Belediyesi de Mansur Yavaş'ın sesinin taklit edildiği sahte görüntülere karşı uyardı.

Finans 26-06-24 10:22

Görüntüler Haziran ayından... O ilde yollarda karla mücadele

Trabzon’da Büyükşehir Belediyesi ekipleri Haziran ayının sonlarına gelindiği şu günlerde yayla yollarında karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Haber 25-06-24 15:54

Kuşadası Belediyesi fırsatçılara göz açtırmıyor

Kuşadası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Başkan Ömer Günel tarafından ücretsiz şezlong ve şemsiye uygulamasının başlatıldığı halk plajlarında gerçekleştirdikleri denetimlerini sıklaştırdı.

Yurthaber 24-06-24 12:55

Akıllara Antalya geldi! Avrupalı bir bir yasaklıyor: Turiste günlük kiralık ev döneminin sonu, tarih verildi

Kanarya Adaları, Lizbon ve Berlin'de uygulanan turistlere günlük kiralık ev sınırlamasına Barcelona’da dahil olacak. Barselona Belediyesi, kira artışının önüne geçmek için turistlere ev kiralama uygulamasını yasaklamaya hazırlanıyor. Bu kapsamda Airbnb gibi platformlarda turistlere günlük ev kiralama uygulamasının 2028'e kadar sona ereceği bildirildi.

Finans 22-06-24 14:15

Kimse anlam veremedi! Çocuk parkında akılalmaz olay: Etraftan toplayıp üzerine döktü... Suç duyurusunda bulunuldu

Aydın’ın Efeler ilçesinde etraftan topladığı çöpleri çocuk parkında bulunan oyun alanının üzerine döken şahıs hakkında ilçe belediyesi tarafından suç duyurusunda bulunuldu. Çocukların sağlığını hiçe sayan şahsın bu davranışına kimse anlam veremezken çöpleri döktüğü anlar ise mahalle sakinleri tarafından kaydedildi.

Haber 19-06-24 14:43

Bir günlük otel ücreti ile bir ay tatil yapıyorlar 'Mükemmel bir yer' Deniz yürüme mesafesinde... Yurt dışından ve şehir dışından geliyorlar

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl hizmete soktuğu Karavan Park, Kurban Bayramı’nda lüks oteller yerine daha doğal ve masrafsız bir tatil isteyenlerin tercihi oldu. Vatandaşlar, bir günlük otel masrafı ile bir ay tatil yaptıklarını belirtti. Denizin yürüme mesafesinde olduğunu belirten tatilciler, alanı "Karavancılar için çok güzel, rahat ve mükemmel bir yer" olarak ifade etti. Bölgeye şehir dışından da çok sayıda kişi geliyor.

Finans 19-06-24 10:36

Adalar'da minibüs polemiği! Polis ile vatandaşlar arasında gerginlik: Gözaltılar var

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Adalar'a gönderilen 13 adet elektrikli minibüse tepki gösteren Adalar sakinleri bugün eylem yaptı. Adalar'ın SİT alanı ve 'Yaya Bölgesi' olduğunu belirten vatandaşlar Büyükada'da bulanan Çınar Meydanı'nda ve İETT Garajı'nın bulunduğu Kurşunburnu Mevkii'nde eylem yaptı.

Haber 17-06-24 20:08

Düzce Belediyesi'nden personeline Babalar Günü sürprizi! İş güvenliği eğitimi için geldiler gözyaşlarını tutamadılar

Düzce Belediyesi, Babalar Günü dolayısıyla personeline büyük bir sürpriz yaptı. İş güvenliği eğitimine geldiklerini sanan belediye personeli karşılarında çocuklarının videolarını görünce duygusal anlar yaşadı.

Haber 14-06-24 21:33

İstanbullular dikkat! AKOM'dan sağanak yağış uyarısı: Kuvvetli olacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış geçişleri nedeniyle yollarda göllenme ve kot seviyesinin altında kalan kesimlerde su baskınlarına karşı vatandaşları uyardı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) de, bugün Trakya'da kuvvetli yağış beklendiğini belirterek uyarıda bulundu.

Haber 14-06-24 10:18

Atık kumaşlara kadın eli değdi! Hem çevreye hem de ekonomiye katkı sağlıyorlar

İzmir Büyükşehir Belediyesi Anahtar Kadın Çalışmaları Bütüncül Hizmet Merkezi’nin İleri Geri Dönüşüm Atölyesi’ne katılan kadınlar, evlerindeki atık kumaşları dönüştürerek yeni ürünler ortaya çıkarıyor. Kurs günlerini iple çektiklerini belirten kadınlar, hem çevreye hem de ekonomiye katkı sağlıyor.

Kadin 08-06-24 15:47

Muhtar aracında başından vurulmuş halde ölü bulundu

Tokat’ın Zile ilçesinde Derebaşı Köyü Muhtarı Fatih Bütün, aracında başından vurulmuş halde ölü bulundu.

Haber 07-06-24 14:45

Dilencilik için şehir değiştiriyorlarmış! Üzerinden çıkan para... İl dışına çıkartıldı

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, il dışından gelerek cadde ve sokaklarını mesken tutup dilencilik yapanlara yönelik operasyon düzenledi. Zabıta ekipleri, dilencinin üzerinden çıkan 10 bin 765 TL’ye el koyarken, dilenci ise il dışına çıkartıldı.

Haber 30-05-24 17:20

Renk değişimini fark edenler ihbarda bulundu! Sebebi ortaya çıktı

İzmit Körfezi’nde geçen günlerde yaşanan renk değişimi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından araştırıldı. Alınan numunelerin TÜBİTAK laboratuvarlarında yapılan incelemesinde, renk değişiminin sebebinin fitoplankton çoğalmasından kaynaklandığı tespit edildi. Özellikle ilkbahar aylarında havaların da ısınması ile birlikte deniz suyunun renginin kısa süreli olarak kırmızı veya kahverengiye dönmesinin normal olduğu belirtilirken insan ya da su canlılarının sağlığına zararının olmadığı öğrenildi.

Haber 30-05-24 15:31

İBB'den dikkat çeken açıklama: İstanbul'un altında yeni tüneller keşfedildi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Varlıkları Dairesi Başkanı Oktay Özel, sosyal medya hesabından İstanbul'un altında yeni tünellerin bulunduğunu açıkladı.

Manşet 30-05-24 00:04

LGS ve YKS adayları dikkat! O yiyecek ve içeceklerden uzak durun

Kepez Belediyesi Sağlık Merkezi Diyetisyeni Nevin Bilici, LGS ve YKS adayları için beslenme önerilerinde bulundu. Bilici, “Sınav öncesi yeni besinlerden, kafeinli içeceklerden, şekerli, yağlı ve tuzlu yiyeceklerden uzak durun” dedi.

Kadin 29-05-24 23:41

O ilde kabul edildi! Az kullanan az, çok kullanan çok ödeyecek, yeni tarife belli oldu

Samsun Büyükşehir Belediyesi (SBB) Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Kurulu toplantısında suda kademeli tarife uygulanması önerisi kabul edildi. Kararla birlikte kullanım oranları ve uygulanacak indirim-zam oranları da belirlendi. Kademeli su tarifesi uygulaması 1 Haziran itibariyle başlayacak.

Finans 29-05-24 16:10

Belde Evleri, kadınların hayatına dokunuyor

Tepebaşı Belediyesi bünyesinde bulunan Belde Evleri, dayanışmanın, paylaşmanın ve sosyalleşmenin merkezi olmaya devam ederken, kadınların hayatına dokunmayı da sürdürüyor.

Kadin 26-05-24 15:55

Fahiş fiyat değil bu kez indirim! 3 çeşit yemeğin fiyatı şaşırttı! Restoranın önünde kuyruk oluştu

Samsun’da Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen 153 Restoran’da 3 çeşit yemek 70 TL’ye indirildi. İndirim sonrası vatandaşlar restoran önünde kuyruğa girdi. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, "Bu tip yerlerin sayısını esnafımıza zarar vermeyen lokasyonlarda arttırmayı hedefliyoruz" açıklamasını yaptı.

Finans 22-05-24 17:18

Belediye Başkanı, Konteynere veya bir çadıra bile taşınabilirim dedi, deniz manzaralı belediye binası satışa çıkarıldı!

Sosyal Güvenlik Kurumu'na 110 milyon lira borcu bulunan ve personel maaşlarını ödemekte güçlük çeken Mudanya belediyesi deniz manzaralı 12 dönümlük belediye binasını satışa çıkaracak. Mudanya Belediye Başkanı Dalgıç, "İçinde bulunduğumuz yer hastane, üniversite veya turizm tesisi olabilir. Bu kadar pahalı ve kıymetli bir yerde belediye başkanı olarak durmama gerek yok. Konteynere veya bir çadıra bile taşınabilirim." dedi.

Finans 22-05-24 11:04

Etimesgut Belediyesi Başkanı Erdal Beşikçioğlu, Melek Mosso konserinde kurtlarını döktü!

Ankara'da 19 Mayıs kapsamında konser programları belli oldu. Etimesgut Belediyesi Melek Mosso'yu hayranları ile buluşturdu. Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, Melek Mosso konserinde dans etti. O anlar kameraya yansıdı.

Kulis 17-05-24 21:56

İGDAŞ, İSPARK, Halk Ekmek… 10 milyar dolarlık adım! İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden halka arz hamlesi

Yıllar önce planlanan ama hayata geçirilemeyen İGDAŞ’ın halka arzında yeni bir gelişme yaşandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Finansman Şube Müdürü Neslihan Vural, İGDAŞ'ın 10 milyar dolar değerlemeyle halka arzını planladıklarını açıkladı. Bunun yanında İSPARK ve Hamidiye ve Halk Ekmek’in de satış için potansiyel varlıklar arasında olduğunu dile getirdi.

Finans 16-05-24 09:15

HPV aşısı: Rahim ağzı kanserine karşı nasıl koruma sağlıyor?

Ankara'nın ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi de ücretsiz HPV aşısı uygulamasına başlayacaklarını açıkladı. HPV human papillomavirus adıyla bilinen ve rahim ağzı kanserlerinin neredeyse tamamında görülen virüse karşı koruma sağlayan bir aşı.

Yurthaber 15-05-24 13:30

AK Partili belediyede ‘lüks araç filosu’ iddiası! Tartışma yaratacak gelişme…

AK Partili Fatma Şahin’in yönettiği Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile ilgili tartışma yaratacak bir iddia ortaya atıldı. Gaziantep’te Büyükşehir Belediyesi’nin tasarruf tedbirleri açıklanmadan kısa süre önce 63 lüks araç kiraladığı öne sürüldü. 100 milyar TL’lik tasarruf için tartışmalar sürerken gündeme gelen bu haber sosyal medyada da tepki çekti.

Haber 14-05-24 10:33

Van'da işten çıkarılan belediye çalışanları eylemlerini sürdürüyor

Van'da, HAK-İŞ'e bağlı Hizmet-İş Sendikası üyeleri ile Van Büyükşehir Belediyesi, Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü ve İpekyolu Belediyesinde işten çıkarılan işçiler, eylemlerini sürdürüyor.

Yurthaber 13-05-24 13:53

Tuzla’da Anneler Günü coşkusu: Derya Baykal ile unutulmaz bir söyleşi gerçekleşti

Tuzla Belediyesi, Anneler Günü’ne özel Derya Baykal ile söyleşi düzenledi.

Yurthaber 13-05-24 10:30

İBB Başkanı İmamoğlu Esenyurt Belediyesini ziyaret etti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer'e tebrik ziyaretinde bulundu.

Yurthaber 10-05-24 15:36

Koruma alanındaki metruk bina yıkıldı

Nazilli Belediyesi ekipleri, İsabeyli Mahallesi’nde bulunan tescilli Kurtuluş Camii’nin koruma alanında kalan metruk binanın yıkımı için çalışma başlattı.

Yurthaber 10-05-24 15:32