Zwilling Haberleri

Yiyeceklerinizi daha uzun süre bozulmadan saklamanızı sağlayacak en iyi Zwilling vakumlu saklama kapları

Günümüzde yiyeceklerin bozulmasını engellemek, sürdürülebilir bir yaşam tarzı benimsemenin ve bütçenizi korumanın önemli bir parçası haline geldi. İsrafın azaltılması ve yiyeceklerin daha uzun süre taze kalması, hem çevresel etkileri azaltmak hem de daha sağlıklı bir yaşam sürmek için kritik bir adımı ifade ediyor. Biz de yiyeceklerinizi daha uzun süre bozulmadan saklamanızı sağlayan Zwilling'in vakumlu saklama kaplarından oluşan bir liste hazırladık. İşte detaylar!

Haber 06-03-2024 17:24

İşe, okula yemeğinizi evden götürenler için kullanışlı ve pratik yemek taşıma kapları

Günümüzün hızlı tempolu yaşamında dengeli beslenmek her zamankinden daha önemli hale geldi. İşe veya okula giderken sağlıklı atıştırmalıklarınızı yanınızda taşımak genellikle zor olsa da saklama kapları dengeli beslenmeyi sürdürmek için mükemmel bir çözüm sunuyor. Biz de sizler için farklı tasarım ve özelliklere sahip birbirinden pratik ve kullanışlı beslenme kaplarını derledik. Hadi, sağlıklı beslenmeyi kolaylaştırmanın yanında çevre dostu bir seçenek sunan 10 beslenme kabına birlikte bakalım.

Yemek 08-02-2024 18:54

Airfryerdan kahve makinesine mutfağınıza hava katacak ürünlerde indirimler başladı

İhtiyacınız olan mutfak ürünlerine indirimli fiyatlarla sahip olmak isteyenler sizleri böyle alalım. Smeg, Cosori, Karaca ve daha birçok markada Yılın Son Fırsatları kampanyası kapsamında kaçırılmayacak indirimler başladı. Mutfağınıza ve sofranıza hava katacak, yemek pişirme deneyiminizi üst seviyeye taşıyacak, pratik ve hızlı yemekler hazırlamanıza yardımcı olacak birbirinden kullanışlı mutfak ürünleriyle tanışmak isterseniz, sizin için seçtiğimiz indirimdeki markalara göz atmalısınız.

Yemek 11-12-2023 16:52

Camper, HP, Crocs, Zwilling... Ünlü markaların fırsat ürünlerini sizin için seçtik

İster ihtiyaçlarınızı tamamlayın ister kendinize ya da sevdiklerinize hediyeler alın; ünlü markaların günün fırsatları kapsamındaki ürünleri keşfetmeye ne dersiniz? Kaliteli ürünlere uygun fiyatlarla sahip olmanın şimdi tam zamanı!

Haber 01-11-2023 17:57

Çay ve kahve severlerin vazgeçilmezi en iyi termos markası ve tavsiyeleri 2023

Çay ve kahve, vazgeçilmez içecekler arasında yer alıyor. Ancak işin içine sıcaklık faktörü de girdiğinde, bu keyifli deneyim biraz zorlaşabiliyor. Termoslar, içeceklerimizin sıcaklığını uzun süre koruyarak bizi bu zorluğun içerisinde rahatlatır. İyi bir termos seçmek, çay ve kahvenin keyfini çıkarmak için olmazsa olmazlardandır. Peki, en iyi termos markası hangisi? Gelin, birlikte en iyi termos markalarını inceleyelim!

Haber 01-04-2023 00:58