Karaca 12 Kisilik Yemek Takimi Haberleri

'Çok değerli! Yiyen tekrar yemek ister' Üretmeye başladı, ciddi kazanç elde etti! Yoğun talep var

Türkiye’nin üretim merkezlerinden Mersin’in Erdemli ilçesinde yaklaşık 12 dönüm bahçesinin yaklaşık 8 dönümünde açık alanda çarkıfelek veya aşk meyvesi olarak bilinen passiflora yetiştiren üreticinin yüzü güldü. Hasadı başlayan ve kilogramı 100 ile 125 TL arasında satılan ürüne talebin yoğun olduğu belirtildi. Yurt dışında yaşayan müşterilerden biri ise "Bu meyveyi çok seviyorum. Bunlar çok çok değerli meyveler. Yiyen tekrar tekrar yemek ister" ifadelerini kullandı.

Finans 2024-07-18 10:53:37

Burak Özçivit'ten sonra Kıvanç Tatlutuğ'a Kuveyt'ten büyük teklif! Özel uçak ve dudak uçuklatan para teklini duyunca tepkisi olay oldu

Orta Doğu'da Türk ünlülere ilgi giderek artıyor. Son olarak Kıvanç Tatlıtuğ'a Kuveyt'te bir mağaza açılışına katılması için 12 milyon teklif edildi. Özel uçak bile tahsis edilen Tatlıtuğ, kariyerine ters bulduğu için teklifi reddetti. Geçtiğimiz yıllarda da böyle bir etkinliğe Burak Özçivit davet edilmişti. Lüks bir markanın düzenlediği davette Özçivit, ülkenin 80 zengin kadını ile birlikte yemek yemişti.

Kulis 2024-05-22 11:13:40

Ajda & arkadaşları 12 Haziran'da Beşiktaş Stadyumu'nda! Süperstar'a birbirinden ünlü arkadaşları eşlik edecek

Süperstar Ajda Pekkan, 12 Haziran'da Beşiktaş Stadyumu’nda uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek muhteşem bir konsere imza atacak. JRO Yatirim ana sponsorluğunda gerçekleşecek bu olağanüstü konserde Süperstar’a Selda Bağcan, Nilüfer, Mazhar-Fuat, Işın Karaca, Hande Yener, Sıla, Cem Adrian, Mabel Matiz, Mert Demir, Semicenk, Motive, Norm Ender ve Korosu, Dolapdere Bing Gang gibi birbirinden ünlü isimler eşlik edecek.

Magazin 2024-05-07 20:44:38

Bursalı şef adayları uluslararası yarışmada kazandıkları başarılarla gururlandı

Bursa'da, geleceğin şeflerinin yetiştirildiği Muradiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde, Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğrencilerinin Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen uluslararası yemek yarışmasında 12 altın madalya ve kupa kazanmasının gururu yaşanıyor.

Yurthaber 2024-02-27 10:41:46

Lahmacun efsanesi sona erdi! İnternetten siparişte artık zirvede başka bir lezzet var: Gece 12'den sonra patlama oluyor

İnternetten yemek siparişi vermek artık kültürümüzün bir parçası oldu. Özellikle eve yorgun gelen çalışanlar ve bekarlar sıklıkla dışardan yemek siparişi veriyor. Yıllardır en çok sipariş edilen ürün lahmacundu. Artık zirvede başka bir lezzet yer alıyor, tavuk dürüm. Siparişlerin en çok verildiği saat ise şaşırtmadı.

Finans 16-02-24 09:40

Asrın felaktinde hayatını kaybeden Taha Duymaz’ın annesi Meryem Durmaz'ın sözleri yürekleri sızlattı! 'Bir yıl geçti ama dün gibi'

Çektiği yemek videoları ile ünlenen genç fenomen Taha Duymaz, asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinde enkaz altında kalmıştı. Hatay'da depreme yakalanan Duymaz'ın cansız bedenine depremin 12. gününde ulaşılmıştı. 19 yaşında hayata veda eden Duymaz'ın ölümü, sevenlerini yasa boğmuştu. Duymaz'ın annesi şimdi de sözleriyle yürekleri sızlattı.

Magazin 06-02-24 11:43

İndirimli fiyatıyla dikkat çeken Karaca Multichef Artisan Stand Mikser A101 Aldın Aldın Kataloğu'nda

A101'in bu hafta yayınlanan İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu'nda mutfakta zaman geçirmeyi sevenlerin ve yemek yaparken pratiklikten hoşlananların çok seveceği bir ürün var: Karaca Multichef Artisan Stand Mikser! 28 Aralık Perşembe tarihinden itibaren indirimli fiyatıyla satışta olan bu ürün A101 Aktüel Kataloğu'nun en dikkat çekici ürünlerinden. Gelin broşürü ve detayları görelim.

Yemek 29-12-23 14:03

Airfryerdan kahve makinesine mutfağınıza hava katacak ürünlerde indirimler başladı

İhtiyacınız olan mutfak ürünlerine indirimli fiyatlarla sahip olmak isteyenler sizleri böyle alalım. Smeg, Cosori, Karaca ve daha birçok markada Yılın Son Fırsatları kampanyası kapsamında kaçırılmayacak indirimler başladı. Mutfağınıza ve sofranıza hava katacak, yemek pişirme deneyiminizi üst seviyeye taşıyacak, pratik ve hızlı yemekler hazırlamanıza yardımcı olacak birbirinden kullanışlı mutfak ürünleriyle tanışmak isterseniz, sizin için seçtiğimiz indirimdeki markalara göz atmalısınız.

Yemek 11-12-23 16:52

MasterChef'ten kim elendi, kim gitti? İşte 12 Kasım 2023 Pazar günü MasterChef All Star'dan elenen isim!

MasterChef'ten elenen yarışmacı merak konusu oldu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu yemek tadımlarını yaptı. Zorlu geçen yarışın ardından karar gecenin sonunda açıklandı. Peki, 12 Kasım 2023 Pazar günü MasterChef'ten kim elendi, kim gitti? MasterChef All Star'ın son elenen yarışmacısı kim oldu? İşte detaylar...

Magazin 13-11-23 07:52

12 yaşındaki Eymen'i görenler gözlerine inanamıyor! Okula giderken, evde, sokakta, her yerde... Ben 'oğlum yeme' diyorum ama beni dinlemiyor

Bursa'da çocukluğundan beri sarımsak ve soğan yemeye doymayan, soğan ve sarımsak bağımlısı 12 yaşındaki Eymen'i görenler şaşkına dönüyor. Eymen, evde meyve tabağı yerine soğan ve sarımsak tabağıyla mutlu oluyor. Eymen, kokuya karşı tedbir alsa da annesi bu durumdan şikayet ediyor. Eymen’in okula giderken, evde, sokakta, her yerde sarımsak yediğini söyleyen anne Özgül Ayhan, "Okula giderken bile soğan yemek istiyor, ben 'oğlum yeme ağzın kokar' diyorum ama beni dinlemiyor." diye konuştu.

Haber 30-10-23 11:11

12 yaşındaki kızı “Bize mi güldün” diyerek sokak ortasında tekme tokat dövdüler! Darp edilen kız hastaneye kaldırıldı

12 yaşındaki ismi açıklanmayan bir kız arkadaşlarıyla birlikte ünlü bir fast food zincirinin restoranında yemek yerken yan masanın hedefi oldu. 12 yaşındaki kız arkadaşlarıyla gülüştüğü sırada yan masada oturan iki kız grubun kendilerine güldüğünü düşündü. “Bize mi güldün” soruyla başlayan kavgada 12 yaşındaki kız darp edilerek hastanelik oldu.

Trend 13-06-23 14:48

Fiyatı 2144 TL'ye düştü! Karaca Mastermaid Power 10 in 1 Gıda Hazırlama Seti indirimde

Karaca Mastermaid Power 10 in 1 Gıda Hazırlama Seti indirime girdi! Paslanmaz çelik bıçakları, güçlü motoru ve 10 farklı aparatı ile mutfağınızın vazgeçilmezi olacak bu ürüne bir şans verip yemek yapmayı kolay hale getirmeye ne dersiniz? Kısa süreli Karaca indirimlerini keşfetmek için acele edin.

Haber 08-06-23 18:02

Depremde hayatını kaybeden ünlü fenomen Taha Duymaz'ın annesinden radikal karar! Para kazanmamız gerekiyor

Sosyal medyada çektiği yemek videolarıyla tanınan genç fenomen Taha Duymaz, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve birçok ili derinden etkileyen depremde hayatını kaybetmişti. Hatay'da enkaz altında kalan Taha Duymaz'ın cansız bedenine depremin 12. gününde ulaşılmıştı. Ünlü fenomenin annesi Meryem Duymaz da oğlunun ölümüyle yıkılmıştı. Toparlanmaya çalışan acılı anne Meryem Duymaz "Para kazanmamız gerekiyor" diyerek sosyal medya hesabı açtı.

Magazin 07-06-23 17:38

Şaşırtan hesap! Ceza yemek daha ucuza geliyor... O detay dikkat çekti: 900 TL yerine...

İstanbul'daki otopark ücretleri yaşanan artışla yeniden gündem oldu. İstanbul'un bazı noktalarında 12-24 saat arasında otopark ücretinin 300 TL olduğu görülürken vatandaşlar yüksek otopark ücretlerine isyan etti. Diğer yandan şaşırtıcı bir detay da dikkatlerden kaçmadı. Otopark ücreti vermek yerine aracı hatalı yere park edip ceza yemenin daha ucuza geldiği fark edildi. Bunun hesaplaması dahi yapıldı. İşte akıllara durgunluk veren o hesabın detayları...

Finans 20-04-23 08:22

'Bugün ne pişirsem?' diye soranlara mükemmel tarifler! İşte 12 Mart yemek menüsü

'Bugün ne pişirsem?' diye düşünüyorsanız nefis yemek tariflerini derlediğimiz 12 Mart yemek menüsü içeriğimizden fikir alabilirsiniz. Bugün yemekte birbirinden doyurucu ve lezzetli tarifler var. Gaziantep usulü içli köfteyi daha önce denemediyseniz bayılacaksınız. İşte 12 Mart yemek menüsü...

Yemek 12-03-23 16:06

Depremde hayatını kaybeden fenomen Taha Duymaz'ın sosyal medya hesabından yapılan paylaşım tepki çekti! 'Sırf para kazanmak için...'

Yemek videolarıyla ünlenen fenomen Taha Duymaz, depremde Hatay'da enkaz altında kalmış ve depremin 12. gününde Duymaz'ın cansız bedenine ulaşılmıştı. Cansız bedenine ulaşılana kadar Taha Duymaz hakkında çok sayıda iddia ortaya atılmış ve sosyal medyada tartışmalar yaşanmıştı. Son olarak, depremde hayatını kaybeden Taha Duymaz'ın YouTube hesabından yapılan paylaşım tepki çekti.

Magazin 03-03-23 09:04

Gizem Karaca, Hazal Subaşı ve Melek Mosso depremzedeler için harekete geçti! Ünlü isimlerden alkış toplayan hareket

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından tüm Türkiye tek yürek oldu. Ünlü isimler asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerin yaralarını sarmaya çalışıyor. Kimi yardım kolisi hazırlıyor, kimi yemek dağıtıyor, kimi de depremzedelere moral ziyaretinde bulunuyorlar. Gizem Karaca, Hazal Subaşı ve Melek Mosso da depremzedeler için harekete geçti...

Magazin 18-02-23 18:11

Eskişehir'den iki meslek lisesi Hatay'da günlük 12 bin kişilik yemek veriyor

Eskişehir'de bulunan iki meslek lisesi, Hatay'da kurdukları mobil mutfaklarda, bölgedeki depremzedelere ve saha personeline 3 öğün yemek yapıyor.

Yurthaber 15-02-23 10:46

Bağcılar Belediyesi’nden deprem bölgesinde günde 12 bin kişiye 3 öğün sıcak yemek

Depremin ilk gününden itibaren teknik ve kurtarma ekipleriyle sahada olan Bağcılar Belediyesi bir yandan da insani yardım çalışmalarını sürdürüyor.

Yurthaber 13-02-23 10:45

'Bugün ne pişirsem?' diyenlere lezzet önerileri! İşte 12 Ocak yemek menüsü

'Bugün ne pişirsem?' sorusu her günün popüler sorularından biri haline geldi. Mutfakta yemeklerden sorumlu her birey, o gün ne pişireceğini düşünerek vakit kaybediyor. Biz de sizler için, birbirinden leziz yemek tarifleriyle yemek menüsü içeriği hazırladık. İşte 12 Ocak yemek menüsü...

Yemek 12-01-23 16:21

‘Bugün ne pişirsem?’ diye soranlar için lezzet dolu 12 Aralık yemek menüsü!

Mutfağa her girdiğinizde 'Bugün ne pişirsem?' diye uzun uzun düşünmeye son! 'Bugün ne pişirsem?' başlığı altında birbirinden leziz yemek tariflerine haberimizde sizler için yer veriyoruz. İşte 12 Aralık yemek menüsü...

Yemek 12-12-22 16:35

MasterChef kazandibi nasıl yapılır? Lezzetine doyum olmayan kazandibi tarifi malzemeleri ve yapılışı

MasterChef kazandibi tarifi bugün MasterChef seyircileri tarafından merak ediliyor. MasterChef Türkiye yemek psrogramının son bölümünde 3. eleme gecesi gerçekleşmişti. MasterChef'in 12 Eylül Pazartesi akşamı yayınlanacak bölümü ile yeni bir haftaya başlanmış olacak. MasterChef'in yeni bölümünde şefler yarışmacılardan kazandibi tatlısı yapmalarını istedi. Kazandibi tarifini denemek isteyenler kazandibinin en pratik tarifini araştırıyor. Peki, kazandibi nasıl yapılır? İşte tarifi...

Yemek 13-09-22 08:52

Masterchef Kaan kimdir? Kaan Noyanalpan kaç yaşında, nereli, asıl mesleği ne?

Masterchef Kaan kimdir? sorusu gündemde yer alıyor. Ekranların sevilen yemek yarışması programında ana kadro düellolarında sona gelindi. 13 Ağustos 2022 Cumartesi akşamı yayınlanan bölümde ana kadroya kalan Kaan, izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Peki MasterChef Kaan kimdir? MasterChef ana kadro yarışmacısı Kaan Noyanalpan nereli, evli mi, kaç yaşında, mesleği ne? İşte MasterChef 2022 ana kadro 12. ve son önlüğü alan yarışmacı Kaan Noyanalpan...

Magazin 14-08-22 09:06

Kahreden rapor! Önce okey oynamış, sonra başını taşla ezerek öldürmüş

Antalya'da geçen yıl 12 Aralık'ta İbrahim Deniz ormana yakın yol kenarında ölü bulunmuştu. Deniz ile ilgili açılan davada adli tıp raporu açıklandı. Raporda, Deniz'in kafasına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğü belirlenirken cinayetle ilgili Nurmehmet Halifeoğlu çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Halifeoğlu, cinayet ile ilgisi olmadığını iddia ederken, iddianamede ikilinin cinayetten önce yemek yedikleri ve sanığa ait inşaatta okey oynadıkları belirtildi.

Haber 28-07-22 16:19

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? Shinzo Abe'ye suikast, akaryakıtta indirim, yol ve yemek ücretlerine zam, Kurtuluş Kuş...

Türkiye ve dünyada birçok önemli gelişmenin yaşandığı günün en öne çıkan haberlerini sizler için derledik. Japonya eski Başbakanı Shinzo Abe suikast sonucu öldürüldü, motorin fiyatları 25 TL'nin altına düştü, Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre çalışanlara verilen yemek ve yol ücretleri arttırıldı, Şarkıcı Kurtuluş Kuş'a cinsel saldırıdan en az 12 yıl hapis istemiyle dava açıldı....

Haber 08-07-22 16:23

MasterChef 2022 ne zaman? MasterChef Türkiye yeni sezonu ne zaman başlıyor?

MasterChef 2022 ne zaman? sorusunun yanıtı sevilen yemek yarışmasının yeni sezon tanıtımının 12 Haziran 2022 Pazar günü ekrana gelmesinin ardından merak konusu oldu. İngiltere'den uyarlanan bir aşçılık yarışması olan MasterChef Türkiye'nin yeni sezonunun da heyecanla takip edileceği düşünülüyor. Peki MasterChef Türkiye yeni sezonu ne zaman başlıyor? İşte TV 8'in aşçılık yarışması ile ilgili merak edilenler...

Magazin 13-06-22 09:42

Tadına bakınca müptelası olacaksınız: İç baklalı enginar tarifi

Sebzelerin en çok özleneni enginar bahar gibi kısa sürede gelip geçiyor. Tabii ki zamanın şartları nedeniyle market raflarında 12 ay boyunca enginar görebilmek mümkün ama yine de hiçbir şey mis gibi taze enginarın yerini tutamaz. Özellikle Ege mutfaklarının vazgeçilmezi olan enginarın taze bakla ile bir araya geldiği iç baklalı enginar yemeğinin tadına doyum olmaz. İç baklalı enginar tarifi sayesinde restoranlara para vermek zorunda kalmayacak, enfes bir yemek yapabileceksiniz.

Yemek 18-05-22 14:58

Büyük çikolata araştırmasından inanılmaz sonuç: Ölüme meydan okuyor

Yapılan bir araştırmadan iddialı sonuçlar ortaya çıktı. Dünyanın dört bir yanında, her yaştan insanın severek yediği çikolatanın ömrü uzattığı ortaya çıktı. Araştırmaya göre; çikolata yemek genç yaşta ölüm tehlikesini yüzde 12 oranında azaltıyor. Diğer bir sonuç ise düzenli olarak çikolata tüketenlerin ölümcül kalp hastalığı veya kanser riskini yüzde 16'ya kadar düşüyor.

Haber 14-05-22 08:50

Boğaz ağrısına ne iyi gelir? Boğaz ağrısına iyi gelen yiyecekler nelerdir, evde doğal tedavi için neler tüketilmelidir?

Boğaz 12 cm uzunluğunda, kafatasının bir kısmından açılıp yemek borusuyla birleşen bir organdır. Zaman zaman farklı sebeplerden dolayı boğazda ağrı meydana gelebilir. Viral enfeksiyon ve bakteriyel enfeksiyonların sebep olduğu boğaz ağrısı ve öksürük tedavi edilebilir rahatsızlıklardır. Boğaz ağrısı tedavisi için ilaçlar kadar evde başvurulan doğal yöntemler de dikkat çeker. Boğaz ağrısına ne iyi gelir? Boğaz ağrısına iyi gelen yiyecekler nelerdir?

Haber 13-05-22 17:46

Mide yanmasına ne iyi gelir? Mide yanmasını bıçak gibi kesen 12 yiyecek!

Hemen hemen her yaş grubundaki insanı etkileyebilen mide yanması, bir hastalıktan ziyade, midenin bir sindirim problemine karşı verdiği tepki olarak gelişen bir durumdur. Genellikle 20 ile 50 yaş aralığında daha yoğun olarak gözlenir. Mide yanması, özellikle de yemek yenilmeden önce ya da yemek yenildikten 1 ile 2 saat sonrasında kendini hissettirir. Mide yanmasına ne iyi gelir? Evde şifalı doğal besinlerle mide yanması tedavisi mümkün mü?

Yemek 13-05-22 12:55

Kylian Mbappe, Müslüman mı oldu? Yapılan paylaşım merak uyandırdı...

Fransa Ligue 1'de en yakın rakibi Marsilya'nın 12 puan önünde lider durumda bulunan ve şampiyonluğu bekleyen PSG'de yıldız futbolcular Kylian Mbappe ve Achraf Hakimi, iftarda bir araya geldi. Hakimi'nin yemek öncesi Mbappe ile birlikte yaptığı paylaşım soruları da beraberinde getirdi.

Spor 05-04-22 11:13

Düzce'de mahallelinin kötü koku isyanı kahreden manzarayı ortaya çıkardı! Küçük çocuklar bu halde bulundu

Düzce'de kötü koşullar içinde yaşayan ailenin evinden kötü kokular gelmesi üzerine mahalleli yetkililere haber verdi. 2 küçük çocuğun da bulunduğu evin içinin çöplerle dolu olduğu görülürken, küçük çocuklar zabıta memurlarına dün akşamdan beri yemek yemediklerini söyledi. O sırada evin 12 yaşındaki çocuğunun okulda olduğu öğrenilirken 3 çocuk koruma altına alındı. Bunu duyan anne ise fenalık geçirdi.

Haber 28-03-22 15:58

Esnafı da taksicileri de çileden çıkardı! Dolandırıcılık yöntemi polisi bile hayrete düşürdü

Antalya'da İşletmelerde yemek yiyip, ‘karşı tarafta oturuyorum, parayı alıp geleceğim’, taksiyle de gitmek istediği yere gidip, ‘parayı evden alıp geleyim’ dedikten sonra ortalıktan kaybolan dolandırıcı, yöntemiyle polisi bile hayrete düşürdü. 12 kişiyi aynı yöntemle 10 bin lira dolandıran şüpheli, sivil polis ekiplerinin operasyonuyla kıskıvrak yakalanırken, 12 olayın haricinde 30’a yakın kişiyi daha dolandırdığı belirtiliyor.

Haber 16-03-22 16:14

MasterChef'te eleme adayları kimler oldu? 10 Kasım MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

MasterChef Türkiye 2021'in 10 Kasım Çarşamba akşamı ekrana gelen son bölümünde dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. MasterChef Türkiye’de 12. haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda yarışmacılar, '7 bölge 7 yemek' konseptiyle yarıştı. Ünlü şefler ve yarışmacılar, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ü de duygu yüklü sözlerle andı. Yarışmada kaybeden takımdan ise iki isim ise elemeye kaldı. Peki, MasterChef’te dokunulmazlığı kim kazandı? MasterChef 2021'de eleme adayları kimler oldu?

Magazin 11-11-21 01:59

Coğrafi işaret tescilli Maraş biberinde hasat zamanı

Kentte bu yıl 12 bin dekar alandan elde edilecek ürünle yaklaşık 30 bin ton toz ve pul biber rekoltesi bekleniyor - Türkoğlu Ziraat Odası Başkanı Mehmet Karaca: - "Biberimiz gerek kalite gerekse tat bakımından en ön sırada yer alır. Biber her yerde yetişiyor ama buradaki kalite ve tat oranını yakalamak zor"

Yurthaber 02-09-21 11:07

MasterChef Türkiye final turunda kim kazandı? İşte 16 Ağustos MasterChef'te ana kadroya giren yarışmacı

MasterChef Türkiye'nin 16 Ağustos Pazartesi ekrana gelen 39. bölümünde yarışmacılar, ana kadroya girebilmek için mücadele etti. İlk turda yarışmacılar Macaristan mutfağının meşhur yemeği gulaş yaparak yarıştı. Final turuna kalan isimlere ise ana ürün olarak hindiba verildi. Yarışmacılar bu turda yemek yaratıcı bir yemek yapmaya çalıştı. Şeflerin tadımları sonrasında ise MasterChef ana kadrosuna giren 12. yarışmacı belli oldu.

Magazin 17-08-21 00:30

MasterChef Türkiye final turunda kim kazandı? İşte 12 Ağustos MasterChef'te ana kadroya giren yarışmacı

MasterChef Türkiye'de final turu heyecanı sürüyor. MasterChef'in 12 Ağustos Perşembe ekrana gelen 36. bölümünde yarışmacılar, ana kadroya girebilmek için mücadele etti. İlk turda yarışmacılar astarlı sütlaç tatlısı yaparak yarıştı. Final turuna kalan isimlere ise ana ürün olarak demirhindi verildi. Yarışmacılar bu turda yemek yaratıcı bir yemek yapmaya çalıştı. Şeflerin tadımları sonrasında ise MasterChef ana kadrosuna giren 10. yarışmacı belli oldu.

Magazin 13-08-21 00:51

'Palu ailesi' davasında kan donduran detaylar! Herkese ispirto içirmiş

Kocaeli'de 12 yıl önce kaybolan ve öldürüldüğü ileri sürülen Meryem Tahnal'ın kızı Melike Tahnal'ın Sakarya'da öldürülmesine ilişkin, kamuoyunda "Palu ailesi" olarak bilinen 4 sanığın yargılanmasına devam edildi. Hava Palu, "Tuncer bize yemek vermedi, sürekli yemek düşünmeye çalıştım, aklımı kaybettim." dedi. Ayşe Palu da Tuncer'in içlerindeki cinlerin çıkması ve şifa için herkese ispirto içirdiğini ifade etti.

Haber 12-03-21 16:02

CHP Sözcüsü Öztrak'tan Bakan Koca'ya: Anlaşılıyor ki kabinede sizi yemek isteyenler var

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Sağlık Bakanı Koca'nın dünkü konuşmalarını hatırlatarak, "Size bu açıklamayı kim yaptırdı Sayın Sağlık Bakanı? Anlaşılıyor ki kabinede, sarayda sizi yemek isteyenler var. Bizim sorumuz gayet açık. Gümrükten ücretsiz gelen 1 milyon doz aşıya DMO 12 milyon dolar ödediyse bu 12 milyon dolar kime gitti?" dedi.

Haber 26-02-21 17:56

Mumbar dolması nasıl yapılır? Mumbar dolması nedir? MasterChef mumbar dolması tarifi ve malzemeleri

Mumbar dolması MasterChef'in 12 Kasım'da ekrana gelen son bölümündeki dokunulmazlık oyununda yarışmacılardan istenen yemek oldu. Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgeleriyle birlikte Adana'da da sık sık yapılan mumbar dolması, koyunun kalın bağırsaklarının iç harç ile doldurulmasıyla yapılan bir çeşit dolma türüdür. Peki mumbar dolması nasıl yapılır? İşte lezzetiyle Türk mutfağının özel yemeklerinden biri olan mumbar dolması tarifi ve malzemeleri.

Yemek 13-11-20 00:02

Kısır nasıl yapılır? Kısır tarifi nedir? Kısır malzemeleri nelerdir? İşte Gelinim Mutfakta kısır tarifi....

Kanal D’nin sevilen yemek yarışması Gelinim Mutfakta Onur Büyüktopçu’nun sunumuyla ekranlara gelmeyi sürdürüyor. Yarışmanın 12 Kasım Perşembe günü yayınlanan son bölümünde gelinler beş çaylarının ve günlerin vazgeçilmez lezzeti kısır tarifini yaptı.

Yemek 12-11-20 15:47

Tavuklu talaş böreği nasıl yapılır? Tavuklu talaş böreği tarifi nedir? Tavuklu talaş böreği malzemeleri nelerdir? İşte Gelinim Mutfakta Tavuklu talaş böreği tarifi...

Onur Büyüktopçu’nun sunumuyla Kanal D ekranlarına gelen Gelinim Mutfakta yarışmasında birbirinden lezzetli yemek tarifleri yapılmaya devam ediyor. 12 Kasım Perşembe günü yayınlanan 574. bölümde gelinler tavuklu talaş böreği yaptı. Haftanın finaline bir gün kala altın yarışının hareketlendiği programda gelinler izleyicilerinin karşısına tavuklu talaş böreğiyle çıktı.

Yemek 12-11-20 15:19

Dondurucuda saklanan ev yapımı erişte dokuz can aldı

Çin'in kuzeydoğusunda bulunan bir eyalette aile yemeği için toplanan 12 kişiden 9’u mısır unundan yapılan ev yapımı erişte olan "Suantangzi" yemeğini yedikten saatler sonra hayatını kaybetti. Çin’de daha önce de bu yemek yüzünden hayatını kaybedenler olmuştu.

Haber 21-10-20 08:25

11 gün boyunca aralıksız uçarak dünya rekoru kırdı

Alaska'dan yola çıkan bir limosa kuşu, yemek ve su içmek de dahil olmak üzere hiç ara vermeden saatte 90 kilometreye kadar hızla 11 gün sonra Yeni Zelanda’ya ulaştı. Kuşun jete benzer bir aerodinamik yapıya sahip olduğunu belirten bilim insanları, 12 bin kilometreden fazla uçan kuşun yeni bir dünya rekoru kırdığını açıkladı.

Haber 15-10-20 09:34

Arap Kebabı nasıl yapılır? Arap Kebabı tarifi nedir? Arap Kebabı malzemeleri nelerdir? Arap Kebabı hangi yörenin yemeği? İşte Gelinim Mutfakta Arap Kebabı tarifi...

Onur Büyüktopçu’nın sunumuyla Kanal D ekranlarına gelen Gelinim Mutfakta yarışmasında birbirinden lezzetli yemek tarifleri yapılmaya devam ediyor. 12 Ekim 2020 Pazartesi günü yayınlanan 551. bölümünde gelinler Arap Kebabı yemeğini yaptı. Haftanın ilk gününde çeyrek altın almak için rekabet eden gelinler Arap Kebabı yemeği tarifi dikkatleri çekti.

Haber 12-10-20 15:16

Kastamonu’da yasadışı Karaca avcılarına 12 Bin 336 TL ceza

Kastamonu’da yasa dışı olarak avladıkları karacanın etlerini poşete koyup taşırken yakalanan avcılara 12 bin 336 lira idari yaptırım uygulandı.Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel (DKMP) 10.

Haber 18-09-20 17:39

Kastamonu'da kaçak avcıların poşetlerinden karaca eti çıktı

Karacayı parçalayıp etini poşetlere dolduran kişilere 12 bin 336 lira ceza verildi

Yurthaber 17-09-20 14:06

12 kiloluk yemek tüplerini böyle çaldılar

Bursa’nın Gemlik ilçesinde bir evin bahçesinden yemek tüpü ve bisiklet çalan 2 hırsız güvenlik kameralarına yakalandı.

Haber 11-09-20 14:58

MasterChef Emel Günoğlu kimdir? Emel Günoğlu MasterChef Türkiye'de final turuna çıktı

Emel Günoğlu, MasterChef Türkiye’de final turuna çıkmayı başardı. 28 Temmuz 2020 tarihli MasterChef 12. bölümde Emel Günoğlu üçlü düelloda rakipleri ile yarıştı. İlk turda şeflerin karşısına iki yemek yaparak çıkan Emel Günoğlu, MasterChef’te bir ilke imza atmıştı. Bu akşam ise rakiplerine göre daha iyi bir tabak çıkardı ve final turuna kalmayı başardı. Peki, MasterChef’te final turuna çıkan Emel Günoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli?

Magazin 28-07-20 23:00