Smeg Kettle Haberleri

Tek malzeme kettle kirecinden eser bırakmıyor! Su ısıtıcısını en etkili temizleme tüyosu

Su ısıtıcıları zaman içinde kullanıma bağlı olarak kireçlenme eğilimindedir. Bu durum su ısıtıcısının performansını olumsuz etkileyebilir. Öte yandan kettelada biriken kireçler sağlığı riske atabiliyor. Kettle kirecini temizlemek için anında etki eden her evde bulunan malzemeyi temizlik uzmanları açıkladı. İşte su ısıtıcısını en etkili temizleme tüyosu...

Kadin 2024-02-02 12:03:23

Airfryerdan kahve makinesine mutfağınıza hava katacak ürünlerde indirimler başladı

İhtiyacınız olan mutfak ürünlerine indirimli fiyatlarla sahip olmak isteyenler sizleri böyle alalım. Smeg, Cosori, Karaca ve daha birçok markada Yılın Son Fırsatları kampanyası kapsamında kaçırılmayacak indirimler başladı. Mutfağınıza ve sofranıza hava katacak, yemek pişirme deneyiminizi üst seviyeye taşıyacak, pratik ve hızlı yemekler hazırlamanıza yardımcı olacak birbirinden kullanışlı mutfak ürünleriyle tanışmak isterseniz, sizin için seçtiğimiz indirimdeki markalara göz atmalısınız.

Yemek 2023-12-11 16:52:21

Kettle kirecini anında söker atar! Tek malzemeyle kettle kirecini temizleme tüyosu

Kettle mutfakta en sık kullanılan küçük ev aletleri arasında yer alıyor. Çay tiryakilerinin ve öğrencilerin vazgeçilmezi olan kettelada biriken kireçler sağlığı riske atabiliyor. Temizlik uzmanlar kettle kirecini temizlemek için anında etki eden her evde bulunan malzemeyi açıkladı.

Kadin 2023-05-11 11:30:56

Kahvaltılarda vazgeçilmeziniz olacak Smeg marka ekmek kızartma makineleri

"Her sabah çıtır çıtır kızarmış ekmeklerle kahvaltı yapmak istiyorum." diyorsanız doğru yerdesiniz! Retro tarzlarıyla mutfağınızın şıklığına şıklık katacak, göz alıcı renkleriyle gönlünüzü çalacak hem kullanışlı hem dayanıklı Smeg ekmek kızartma makineleri önerilerimizi inceleyerek ihtiyacınız olan ürünü kolayca bulabilirsiniz. Haydi gelin, yıllarca severek kullanacağınız ürünleri inceleyelim!

Haber 2023-05-10 03:14:19

Mutfaktaki en büyük yardımcınız olacak Smeg marka mutfak şefleri

Sürekli gelişen mutfak aletleri, yoğun geçen zamanların kurtarıcısı oluyor. Son dönemin popüler ürünleri arasında yerini alan Smeg mutfak şefleri, insan gücünü ortadan kaldırarak mutfakta zaman kazandırıyor. Karıştırma ve yoğurma gibi kas gücü gerektiren eylemleri pratik bir şekilde sizin yerinize halleden bu ürünler, birbirinden şık tasarımlarıyla görenleri hayran bırakıyor. Gelin, hem tasarımı hem işlevselliğiyle konuşulan Smeg mutfak şeflerini beraber inceleyelim!

Haber 24-04-23 18:06

Kaliteli ve uzun ömürlü tava arayanlara Smeg marka tava önerileri

Lezzetli yemekler yapmak istiyor ancak tavalarınızdan istediğiniz performansı alamıyorsanız harika bir yazıyla karşınızdayız! Smeg markası tarafından üretilen tava çeşitleri; kullanışlı gövdesi, paslanmaz çelik kulpları ve 1950'lerin nostaljik rüzgârlarını mutfağınıza taşıyan harika tasarımlarıyla herkesin gönlünü çalıyor. Birbirinden kaliteli Smeg tava modellerini incelemek için okumaya devam edin!

Haber 28-03-23 15:42

Lezzetli kahveler için kullanabileceğiniz en iyi ve en ucuz Smeg kahve makinesi çeşitleri

Kahve tiryakilerine müjde! Smeg markası harika retro kahve makinesi modelleri ve kaliteli ürünleriyle herkesin beğenisini kazanırken kahve performansıyla da göz dolduruyor. Uzun ömürlü kullanımı ve dayanıklı malzemesiyle ön plana çıkan modeller, kahve içmeyi sevenleri tatmin edecek lezzeti sunmaktan da geri kalmıyor. İster filtre kahve ister espresso isterseniz de Americano hazırlayabileceğiniz, herkese hitap edecek bir Smeg kahve makinesi bulmak mümkün! Gelin, birlikte keşfedelim.

Haber 28-03-23 15:41

Kettle almak isteyenler için Smeg marka en havalı ve uzun ömürlü kettle modelleri

Mutfağınızın tasarımına önem veriyor, retro tarza sahip ürünler almayı seviyorsanız Smeg marka ürünler tam size göre! Markanın şık tasarımları ve dayanıklı malzemesiyle ön plana çıkan su ısıtıcıları en çok ilgi gören ürünleri arasında yer alıyor. Eğer yeni bir su ısıtıcısına ihtiyacınız varsa, "Alacağım ürün kaliteli olsun, yıllarca sorun yaşamadan kullanayım." diyorsanız sizin için seçtiğimiz en iyi Smeg kettle modellerine bakmadan geçmeyin!

Haber 28-02-23 16:11

Elektrik faturalarını artırıyor: Su ısıtıcısı kirecinden anında kurtulun! Kettle kireci nasıl temizlenir?

Su ısıtıcısı hayatımızı oldukça kolaylaştıran ev aletleri arasında yer alıyor. Çaydanlığa göre çok daha etkili sonuçlar sağlayan su ısıtıcıları hemen hemen her evde bulunuyor. Ancak zaman içerisinde kettleda biriken kireçler hem sağlığı hem de cebi yakabiliyor. Uzmanlar kettle kirecinin faturaları artırdığını belirtiyor. Evde uygulayacağınız ipuçlarıyla su ısıtıcısı kireçlerinden kurtulmanız mümkün.

Kadin 06-02-23 09:29

Kullanışlı Tefal ürünleri arayanlar için en iyi çaycı ve kettle modelleri

Elektrikli çay makineleri ve su ısıtıcıları, günümüz mutfaklarının vazgeçilmez ürünleri arasındaki yerini aldı. Pek çok modelde ve kapasitede karşımıza çıkan bu cihazlar, tavşankanı çaylar demlemek ve pratik bir şekilde su ısıtmak için kullanılıyor. Özellikle zamandan tasarruf sağlayan çay makineleri ve su ısıtıcıları, mutfakta pratiklik arayanların âdeta eli ayağı oluyor. Kalitesiyle fark yaratan Tefal çaycı ve kettle modellerini listeledik. Göz atmaya ne dersiniz?

Haber 26-01-23 17:58

BİM 2 Aralık 2022 AKTÜEL ürünler kataloğu ÇIKTI! BİM'e bu cuma neler gelecek?

BİM 2 Aralık 2022 aktüel ürünler listesi yayınlandı. Her hafta salı ve cuma günleri yenilenen aktüel ürünler yoğun ilgi görüyor. Uygun fiyat avantajı ile kaliteli ürünlerin bir arada sunulduğu BİM'de yine dikkat çeken ürünler var. BİM'de bu hafta; Kumtel XXL Fastfryer 2.499 TL'den, Kumtel Dilimli Radyatör 1.249 TL'den, Heifer Işıklı Kettle 249 TL'den ve Polosmart 10.000 mAh Powerbank 99 TL'den satışa sunulacak. İşte BİM aktüel ürünler listesinin tamamı...

Finans 29-11-22 19:13

MasterChef Mustafa kimdir? Kettle Mustafa Aydın kaç yaşında, nereli?

Mustafa Aydın, MasterChef'in başarılı ve dikkat çeken yarışmacılarındandı. Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef'in 130. bölümüne konuk olarak tekrardan gelen kettle Mustafa Aydın kimdir, kaç yaşında, nereli, yarışmada kaçıncı olmuştu? Soruları izleyicilerde merak uyandırdı. İşte MasterChef Mustafa Aydın hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 17-11-22 20:02

Kettle kirecini söker atar! Su ısıtıcısı kireçlerini temizleme yöntemleri

Kettle hayatımızı kolaylaştıran ev aletleri arasında bulunuyor. Suyu çok daha hızlı kaynatan kettle mutfakta sıklıkla kullanılıyor. Sık sık kullanılan kettleda zamanla kireçler meydana geliyor. Bu kireçlerin temizlenmemesi sağlığı riske atıyor. Kettle kireçleri nasıl temizlenir? merak ediyorsanız bunun yolu oldukça basit.

Kadin 19-10-22 07:47

Yer: İzmir! Terasta bu halde yakalandılar, ev sahibinden özür dilediler

İzmir'de meydana gelen hırsızlık olayında polis ekipleri tarafından terasta yakalanan şüpheliler ev sahibinden yalvararak özür diledi. Ev sahibi kadından evin anahtarını alan polis ekipleri, evin iç klima ünitesinin söküldüğünü, çamaşır makinası, kettle ve fırının yerinden çıkartıp kapıya getirildiğini; terasa çıkıldığında ise televizyon ve elektrikli süpürgenin sökülüp buraya çıkarıldığını ve buradan taşınacak şekilde hazırlandığını gördü.

Haber 14-07-22 11:33

Her mutfağın baş köşesindeki yerini almaya hazır en iyi kettle modelleri

Günlük hayatımızın son derece hızlı bir şekilde aktığı bugünlerde, bizlere zaman kazandıracak ve kullanım kolaylığı sağlayacak pratik ev aletlerini sık sık kullanıyoruz. Bu ev aletlerinin en kullanışlı olanlarından biri de şüphesiz ki elektrikli su ısıtıcıları, yani ''kettle''lar.

Yemek 11-10-21 20:11

Dünyada olmayan makineleri ülkemizde üretmeye başladık

Sinbo Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Demir: - "(Sinbo Automation) Şirkette tamamı Türk mühendislerle ve yüksek yerlilik oranıyla otomasyon çözümleri üretimi gerçekleştiriyoruz ve şu anda Türkiye ve dünyada olmayan makineleri üretmeye başladık" - "Dünyada olmayan metal kettle üretim hattını kurduk ve montaj hattını kuruyoruz" - "Sanayi tipi makineler, ambalajlama, paketleme gibi alanlarda da üretim yapacağız. Şu anda da önemli bir projenin peşindeyiz" - "Çok yüksek fiyata ithal edilen bir makineyi daha kaliteli şekilde üretip sanayinin emrine vereceğiz. Fiyatı 4'te bir düşecek. Şu anda ismini vermek istemiyorum ama bu ve benzeri makineleri ürettikçe cari açığımız ve ihracatımız direkt ve dolaylı olarak azalacak" - Sinbo Automation Başkanı Muhammed Kahraman: - "Asıl amacımız Türkiye ne ithal ediyorsa, neyi yapmıyorsa onları üretip Türkiye'nin, sanayicimizin hizmetine sunmak"

Finans 29-09-18 11:29

Susuz Kalan Kettle Yangın Çıkardı

Balıkesir’in Edremit ilçesinde prizde çalışır halde unutulan kettle yangına sebebiyet verdi.Tuzcumurat Mahalesi’nde bir iş yerinde...

Yurthaber 08-05-17 16:08

40 liraya banyosunu saunaya çevirdi

Rusya'da bir kişi aldığı 3 adet hortum ve kettle (su ısıtıcısı) yardımıyla banyosunu sauna haline getirdi.

Haber 27-10-14 10:10

Avrupa'da olmayan her şey Türkiye'de var

Guardian yazarı Martin Kettle, Türkiye ekonomik olarak büyür, kendine güvenir ve dinamizmini korurken, Avrupa'nın bunlardan hiç birine sahip olmadığı görüşünde.

Haber 29-10-10 16:38

Smeg Ev Sera

Ünlü İtalyan tararımcı Renzo Pıano'nun SMEG için tasarladığı EVSERA çiçeklerinizin yakın koruması.

Kadin 20-03-10 10:12