Twigy Terlik Haberleri

A101'e Birkenstock terlik, Marc Jacobs çanta geliyor! İşte 13 Haziran 2024 A101 Aldın Aldın Kataloğu

A101 Aldın Aldın Kataloğu'nun 13 Haziran 2024 Perşembe tarihli yeni sayısı yayınlandı. "A101'de bu hafta neler var?" diye merak ediyorsanız A101 Aktüel Kataloğu bu içeriğimizde, işte detaylar!

Haber 2024-06-13 09:53:54

ŞOK'a Crocs terlik geliyor! 12 Haziran 2024 ŞOK Aktüel Ürünler Kataloğu

ŞOK Haftanın Fırsatları'nı merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. ŞOK Aktüel Ürünler Kataloğu'nun 12 Haziran 2024 Çarşamba tarihli yeni sayısı yine dopdolu! ŞOK Çarşamba Fırsatları içinde en çok dikkat çeken Crocs terlik modelleri oldu. 999 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan Crocslar ve daha pek çok ürünü görmek için içeriğimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Haber 2024-06-12 08:59:24

Ayaklarınızı konforla buluşturacak Crocs modellerinde en düşük fiyatlar

Yediden yetmişe binlerce kişinin favorisi olan Crocs terlik ve sandaletlerde Prime Day'e özel kaçırılmayacak indirimler devam ediyor. Ayak sağlığınızı önceliyor, sağlık ve konfor arıyorsanız Crocslar tam da size göre! En düşük fiyatlarla sahip olmak ve her adımda yazın keyfini çıkarmak için seçtiğimiz modellere bakmadan geçmeyin.

Haber 2024-06-10 16:22:58

Kadınların terlikli, çantalı 'yer' kavgası! O anlar kamerada

Adana'da dilenci olduğu öne sürülen iki kadının çocuğun yanında terlik ve çanta ile birbirine vurması saniye saniye görüntülendi.

Haber 2024-05-31 16:56:18

Fiyatı 1990 TL'ye düştü! Crocs'un en rahat modeli Günün Fırsatları kapsamında indirimde

Hafif, esnek, rahat, su geçirmez, leke tutmaz bir terlik arayışındaysanız tam da olmanız gereken yerdesiniz. Bir kez giyenin adeta ayağından çıkarmak istemediği Crocs'un en rahat modeli olan LiteRide indirimli fiyatıyla sizleri bekliyor. Hemen şimdi keşfedin, rahatlığın tadını çıkarın.

Haber 28-05-24 15:00

Yaz için konforlu bir sandalet ve terlik arayanlar buraya! Adidas'ın en sevilen modellerini seçtik

Ayak sağlığı her şeyden önemli. Gün boyu vücudumuzun tüm yükünü çeken ayaklarımız için ayakkabı ya da terlik seçimi yaparken konforlu ergonomik yapıya sahip modeller olmazsa olmazlarımız arasında yer almalı. Bu yaz için yorgunluk hissini en aza indiren, rahat ve kaliteli, aynı zamanda modaya uygun, şık tasarımlı bir sandalet arıyorsanız sevilen spor giyim markalarından Adidas'ın sandalet ve terlik modellerine bir göz atabilirsiniz. İşte detaylar!

Haber 17-05-24 16:58

Doğum günü partisine katıldıkları kıyafetleri sosyal medyanın diline düştü: Abi o nasıl terlik

Magazin dünyasının sempatik çiftleri arasında gösterilen Safiye Soyman ve Faik Öztürk arkadaşlarının doğum günü partisine katıldılar. Çiftin parti için tercih ettiği kıyafetler sosyal medyada gündem olurken Faik Öztürk'ün terlikleri çok konuşuldu.

Magazin 09-04-24 13:04

Fiyatı 409 TL'ye düştü! Evde, bahçede, plajda vazgeçilmeziniz olacak Puma terlikte %49 indirim

Rahatlığı ve tarzı bir arada yaşamanız sağlayacak Puma Leadcat 2.0 Terlik, Bahar Fırsatları'na özel %49 indirimle sizleri bekliyor. Puma kalitesi ve dayanıklılığıyla uzun ömürlü bir kullanım sunan bu terlik, ayak tabanını destekleyen ergonomik tasarımı sayesinde favoriniz olacak. Her adımda konfor ve stili bir arada yaşamak için acele edin, fırsatı kaçırmayın.

Haber 15-03-24 14:08

Fiyatı 1367 TL'ye düştü! Crocs mevsimi geldi, hazır indirimdeyken bakmadan geçmeyin

Ayaklarınız hassas yapıdaysa, terlik satın alırken görünümünden çok rahatlık sizin için ön plandaysa Crocs Off Court Clog Sandalet tam da size göre! Hem kadınların hem de erkeklerin kullanımına uygun tasarımıyla öne çıkan Crocs terlik, Anneler Günü Fırsatları kapsamında indirimli fiyatıyla sizi bekliyor.

Haber 11-03-24 15:26

Onunla rahatlığa adım atın! Crocs terlik modellerinde indirim

Yazı konforla geçirmenizi sağlayacak Crocs terliklerde kaçırılmayacak indirimler devam ediyor. Kısa yürüyüşlerde, şehir gezintilerinde, evde, ofiste, balkonda, bahçede, kampta, plajda kısacası her yerde rahatlığıyla vazgeçilmeziniz olacak indirimdeki Crocs modellerini görmek için yazımızı okumaya devam edin...

Haber 01-03-24 14:11

ŞOK'ta temizlik ürünlerinde indirim! 5 litre çamaşır suyu 124 TL, yumuşatıcı 75 TL! 6 Aralık 2023 ŞOK aktüel ürünler kataloğu

ŞOK aktüel ürünler kataloğu 6 Aralık 2023 Çarşamba günü vatandaşlar tarafından merak edildi. Bugün fermuarlı kadın polar, pamuklu çift kişilik bataniye, banyo havlusu, kışlık terlik ve televizyon battaniyesi gibi birçok ürün raflarda yerini aldı. ŞOK aktüel ürünler kataloğunda temizlik ürünlerinin fiyatları da dikkat çekiyor. 6 Aralık 2023 ŞOK aktüel ürünler kataloğuna haberimizden ulaşabilirsiniz...

Finans 06-12-23 07:46

SON DAKİKA | Arnavutköy'de fabrika yangını! Çok sayıda ekip sevk edildi

Son dakika haberi: Arnavutköy'de plastik terlik üretimi yapan 3 katlı fabrikanın çatısında yangın çıktı. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Haber 20-11-23 12:15

Pamuklara sarmalanmış gibi hissetmenizi sağlayacak tüylü terlik modelleri

Kış aylarında ayaklarımızı hem soğuktan koruyacak hem de konforlu hissettirecek terlikler hepimizin ortak ihtiyacı. Kış boyunca ayaklarınızı sıcacık tutmanıza yarayacak birbirinden kullanışlı tüylü terlik önerilerini listeledik. Gelin, seçtiğimiz ev terliği modellerini birlikte inceleyelim.

Haber 03-11-23 16:04

Acun Ilıcalı memleketi Erzurum'da terlik fabrikası kurdu

Acun Ilıcalı Erzurum'da ortağı olduğu terlik fabrikasının açılışını yaptı. Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle iş insanları Acun Ilıcalı ve Fatih Melek ortaklığıyla kurulan ve 500 kişinin istihdam edildiği terlik fabrikası üretime başladı.

Haber 23-10-23 19:12

Hem rahatlığı hem şıklığıyla sizi kendine bağlayacak Crocs terlik modelleri

Attığınız tüm adımları eğlenceye dönüştürecek birbirinden kaliteli ve şık Crocs terlik modelleriyle tanışmaya ne dersiniz? Crocs modelleri sağladığı rahatlık sebebiyle artık sadece plajda değil, günlük olarak da sıklıkla tercih ediliyor. Zevkinize uygun, özgün tasarımı ve eşsiz konforuyla en iyi Crocs terlik modellerini sizler için listeledik. İster tatilde ister günlük yaşamda kullanabileceğiniz birbirinden tarz modelleri gelin, birlikte inceleyelim.

Haber 21-09-23 15:16

Fiyatı düştü! Kullanıcılarından tam not alan Birkenstock terlik indirimde

Onlarca markanın binlerce ürününde %50'ye varan indirimlerle alışveriş severleri güldüren Okula ve Şehre Dönüş fırsatları kapsamında Birkenstock Arizona Eva Terlik de indirime girdi. Kısa süreliğine 330 TL indirimle satışta olan terliği gelin keşfedelim.

Haber 11-09-23 16:23

Fiyatı 522 TL'ye düştü! Ayaklarınıza konfor getirecek Adidas terlikte indirim

Şıklığı ve konforu bir arada sunan Adidas Adilette Comfortuy Terlik kısa süreliğine yarı fiyatına düştü! Okula ve Şehre Dönüş fırsatları kapsamında indirimde olan terliği sizin için inceledik. İşte detaylar!

Haber 11-09-23 10:57

Küçük Elif Nur'u eziyet ederek öldürmüşlerdi! Kardeşinden kan donduran ifadeler: 'Ayaklarımızdan kapıya zincirle bağladılar'

Eskişehir'de 6 yaşındaki Elif Nur, ebeveynleri cezaevine girdikten sonra 2 kardeşiyle birlikte kaldıkları yakınlarının evinde rahatsızlanıp götürüldüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Elif Nur ve 2 kardeşine eziyet edildiği ortaya çıkmıştı. Kardeşlerden biri psikolog eşliğinde verdiği ifadede "Ayaklarımızdan kapıya zincirle bağladılar. Tek ayak üzerinde tutup üzerimize soğuk su döktüler. Durduk yere bizi terlik, sopa ve elleriyle dövdüler" dedi.

Haber 05-09-23 18:34

Ayak konforuna önem verenler buraya! Crocs terlikte 415 TL indirim

Ayaklarınıza hak ettiği konforu sunacak bir terlik önerisiyle karşınızdayız: Crocs'un çok sevilen ve çok satanlarda birinci sırada yer alan clog modeli kısa süreliğine 415 TL indirimle satışta! Yaz kış fark etmeksizin bahçede, balkonda, plajda, sokakta kısacası her yerde giyebileceğiniz bu terliği hazır indirimdeyken kaçırmayın. İşte detaylar!

Haber 22-08-23 10:33

Hafif, rahat, tarz! Crocs terlik modellerinde %35 indirim

Attığınız her adımda hafiflemenizi sağlayacak, konforu ve tarzı bir arada sunan Crocs terlikler kısa süreliğine %35 indirimle satışta! Yediden yetmişe herkesin gözdesi Crocs terliklerin üstün kalitesiyle ve konforuyla tanışmak isterseniz bu fırsatı kaçırmamalısınız. İşte detaylar!

Haber 16-08-23 14:41

Fiyatı 518 TL'ye düştü! Rahatlık arayanların vazgeçilmezi Tommy Hilfiger terlikte indirim

Yaz aylarının vazgeçilmez parçası olan terlikler, rahatlık ve stil arayanların tercihi olmaya devam ediyor. Plajda, havuzda, balkonda, bahçede giymek için kaliteli bir terlik arıyorsanız Tommy Hilfiger Tommy Jeans Pool Slide Ess Terlik tam size göre! Kısa süreliğine 200 TL indirimle satışta olan bu terliği incelemeye ne dersiniz?

Haber 07-08-23 11:28

Sezonun en havalı terlik ve ayakkabı modellerinde indirimler devam ediyor

Kıyafetlerinize çok yakışacak, rahatlığıyla kalbinizi kazanacak ayakkabılara mı ihtiyacınız var? Öyleyse doğru yerdesiniz. Sevilen markaların yeni sezon ayakkabı modelleri kısa süreliğine %50'ye varan indirimlerle satışta. Siz de tarzınızı eşsiz kılacak modelleri indirimli fiyatlarla keşfetmek için acele edin.

Haber 31-07-23 13:59

Eşsiz tasarım ve mükemmel kalite anlayışını birleştiren Adidas terlikte fırsat

Yaz mevsimi için gardırobunuza yeni bir terlik arıyorsanız, Adidas'ın ikonik Adilette tasarımının bir versiyonu olan, ayaklarınızı gün boyu rahat ve serin tutacak terliğe Adidas Üniseks Adilette Clog Slide'a bir şans vermeye ne dersiniz? Kısa süreliğine indirimde olan bu terliğe bakmadan geçmeyin!

Haber 24-07-23 16:33

Yaz aylarında ünlü isimlerin ayağında görmeye alışık olduğumuz terlik modelleri

Sıcak yaz günleri geldiğine göre ayakkabılar yerini terliklere bırakabilir, değil mi? Elbiselerden pantolonlara kadar birçok kıyafetinizi tamamlamak için kullanabileceğiniz terliklerle havalı bir görünüm yakalayabilirsiniz. Şehirde ya da tatilde olun hiç fark etmez, terlik modelleriyle rahatlık hissini sonuna kadar yaşayabilirsiniz. Peki, yaz aylarında ünlü isimlerde sık sık gördüğümüz terlikleri keşfetmeye ne dersiniz?

Magazin 20-07-23 16:57

Yaklaşan yaz aylarında rahat takılmak isteyenlerin tercihi en iyi terlik markaları

Çoğu kişinin dört gözle beklediği yaz mevsiminin geldi çattı. Sıcakların yaklaşmasıyla gardırop ve vestiyer düzenlemesine de başladığınızı düşünüyoruz. Vestiyerinizdeki kalın ayakkabı ve botları üst raflara kaldırmanın onların yerine yazlık ayakkabı ve terlikleri yerleştirmenin tam vakti! Özgürlüğünüze ve rahatınıza düşkünseniz bu yaz, terlikleri ön plana çıkarabilirsiniz. Eğer yeni terlik almayı düşünüyorsanız terlik markalarını incelediğimiz yazımıza mutlaka göz atmalısınız.

Haber 07-07-23 10:13

Modası hiç geçmeyen, rahatlığıyla gönülleri fetheden Havaianas terlik modelleri

Yaz mevsimi geldiğinde heyecanlı tatil planları başlıyor ve gardıroplar yaz kombinleriyle doluyor. Plajda şık ve rahat görünmenin sırlarından biri ise doğru terlik seçiminden geçiyor. Ne giydiğine her ortamda dikkat edenlerdenseniz doğru yerdesiniz. Gelin, konforuyla ünlü olan ve ayakta yokmuş gibi hafif bir his yaratan en iyi Havaianas terliklerini beraber inceleyelim!

Haber 06-07-23 16:20

Ayaklarınıza hem şıklık hem rahatlık getirecek Birkenstock terlik modelleri

Hem şık hem rahat olmaları sayesinde yaz mevsiminde sık sık tercih edilen terlikler; tatilde, plajda ve günlük hayatın pek çok alanında giyilebilecek ürünlerden biri. Biz de konforuna düşkün olanlar için yaz günlerinin kurtarıcı parçalarından olan, birbirinden güzel Birkenstock terlik modellerini derledik. Haydi gelin, stilinizi yansıtacak o modelleri birlikte inceleyelim.

Haber 27-06-23 15:29

Eğlenceye adım atın! Yürüyüşlerinize keyif katacak birbirinden rahat Crocs terlik modelleri

Son derece konforlu olmaları sebebiyle tercih edilen Crocs terlikler sadece plajda değil günlük yaşamda da sıklıkla kullanılıyor. Özellikle uzun saatler boyunca ayakta çalışanlar için terlik giymek, sağlık açısından daha doğru bir tercih olabilir. Siz de yoğun çalışma temposuna sahipseniz binlerce model arasından kendinize uygun olan terliği bulabilirsiniz. Öyleyse gelin, en kullanışlı Crocs terlik modellerinden oluşan listeye birlikte göz atalım.

Haber 26-06-23 16:53

Çok satanlarda birinci sırada! Yaz aylarının vazgeçilmezi Crocs parmak arası terliği keşfedin

Kaliteli bir parmak arası terlik, ayaklarınız için rahat bir deneyim sunar, ayaklarınızın baskı noktalarını destekler, size gün boyu konfor sağlar. Daha uzun süre dayanır, uzun vadede tasarruf ve daha verimli bir kullanım sağlar. Rahatlık, dayanıklılık ve destek konularında üstün bir performans sergiler. Ayaklarınızın sağlığına katkıda bulunarak rahat bir deneyim sunan bir parmak arası terlik arıyorsanız Crocs Unisex Yetişkin Crocband Flip Parmak Arası Terlik tam size göre! Gelin, keşfedelim.

Haber 19-06-23 11:53

Yaz boyunca her kombinin altına kullanabileceğiniz rahat ve şık terlik önerileri

Yaz mevsimin kendini hissettirmesiyle birlikte sıcak günlerde ayakların terlememesi için tercih edilen terlikler de yavaş yavaş raflardaki yerini almaya başladı. Biz de yaza hazırlık yaparken terlik almak isteyenlere fikir verebilecek hem şık hem rahat modelleri bir araya topladık. Gelin, o terliklere beraber göz atalım.

Haber 13-06-23 15:50

Crocs, Havaianas, Quicksilver... En sevilen terlik markalarında %35'e varan indirim

Bu yaz, terliklerle hem rahatlığın hem de stilin tadını çıkarmaya ne dersiniz? Dünya çapında sevilen Crocs, Havaianas gibi ünlü markalar terlik koleksiyonlarında muhteşem bir indirim fırsatı sunuyor. Ayaklarınızı serin tutarken aynı zamanda şıklığınızı da koruyabileceğiniz bu terliklerde %35'e varan indirimler sizi bekliyor. İşte detaylar!

Haber 26-05-23 00:14

Bütçenizi zorlamadan kendinizi şımartın! Crocs terlik ve Levi's hoodiede %45'e varan indirim

Under Armour spor ayakkabıdan Crocs terliğe, Levi's hoodieden Eastpak çantaya en sevilen moda ürünlerinde kısa süreliğine %45'e varan indirimle flaş fırsatlar başladı! En son trendleri yakalamak ve aynı zamanda cüzdanınızı korumak için birbirinden güzel ürünlerdeki indirimleri kaçırmayın. İşte detaylar!

Haber 24-03-23 16:33

Fenerbahçe, depremzede voleybolcuyu kadrosuna kattı

Deprem felaketinde dört aile bireyini kaybeden voleybolcu Abdülkadir Terlik, Fenerbahçe Voleybol takımında kariyerine devam edecek.

Spor 04-03-23 14:14

Hakan Balta'nın eşi Derya Balta deprem yardımı diye gönderilenleri görünce isyan etti! Parmak arası terlik...

Kahramanmaraş'ta gerçekleşen iki büyük deprem, 10 ilde birden şiddetli şekilde hissedildi. Büyük yıkıma sebep olan depremler sonrası yardımlar toplanırken kolilere yardımcı olan Hakan Balta'nın eşi Derya Balta gördükleri karşısında şoke oldu.

Magazin 08-02-23 10:43

Gitar kılıfı, terlik tabanı... Akılalmaz yöntemler İstanbul Havalimanı'nda ortaya çıkartıldı! Önce X-Ray'de görüldü

İstanbul Havalimanı’nda gerçekleştirilen iki ayrı operasyonda akıllara durgunluk veren yöntemler ortaya çıkartıldı. X-Ray taramasından geçirilen bir gitar çantasında sıra dışı yoğunluk fark edilip detaylı arama yapılınca uyuşturucu gizlendiği anlaşıldı. Şüpheli gözaltına alınırken bir diğer operasyonda ise riskli olarak değerlendirilen bir kargo açıldı ve içindeki terlikte farklı bir dikiş olması dikkat çekince terlik tabanına gizlenmiş vaziyette uyuşturucu bulundu.

Haber 25-01-23 14:14

30 bin TL'ye aldı 200 bin TL masraf yaptı! Binerken ayakkabılarını çıkartıp terlik giyiyor

İzmir'de yaşayan Acar Aslan, çocukluk hayalini gerçekleştirmek amacıyla Tokat'tan aldığı minibüsü karavana çevirdi. 30 bin TL'ye aldığı aracı yeniden düzenlediğini belirtip 200 bin TL masraf yaptığını dile getiren Aslan, söylediğine göre araca binerken ayakkabılarını çıkartıp, temiz terlik giyiyor. Dizilerde ve filmlerde oynatmak için aracını kiralamak istediklerini ancak kabul etmediğini ifade eden Aslan, "Gören hayran oluyor. Önünde ve içinde fotoğraf çektiren çok" diye konuştu.

Haber 01-01-23 16:43

Eski uçuş görevlisi uyardı! Görgü kuralı değil güvenlik: Uçakta parmak arası terlik giymeyin

Bir havayolu çalışanı sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, bir kaza veya acil durumda uçaktan kaçışınızı sınırlayabileceğinden yolcuları uçarken parmak arası terlik giymemeye veya çıplak ayakla gezmemeye çağırdılar.

Trend 20-09-22 17:52

Hem dışarıda hem içeride rahatlıkla giyebileceğiniz rahat ve şık ortopedik terlik modelleri

Vücudun tüm ağırlığını taşıyan ve gün boyu yorulan ayaklarınızın sağlığı için bir adım atmak ister misiniz? Cevabınız "Evet." ise ihtiyacınız olan kaliteli, ayak sağlığını destekleyici ve zevkinize uygun bir ortopedik terlik. Eğer siz de ortopedik terlik almaya karar verdiniz ancak yüzlerce marka ve binlerce model arasında kararsızlık yaşıyor ve "Benim için en iyi ortopedik terlik hangisi?" diye endişeleniyorsanız gelin, en konforlu ortopedik terlikleri birlikte inceleyelim!

Haber 15-09-22 16:04

Vatandaşlar fark etti! Başından vurulmuş halde ormanda bulundu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir kişinin ormanlık alanda hareketsiz yattığını gören vatandaşlar sağlık ve güvenlik güçlerine haber verdi. Yapılan incelemede üzerinde şort, tişört ve terlik olan 25-30 yaşlarındaki erkek şahsın, yaşamını yitirdiği belirlendi. Şahsın başından tabancayla vurulduğu tespit edildi.

Haber 29-08-22 22:13

Çocuk parkında saç saça baş başa kavga! 15 kişi birbirine girdi

Antalya’da bugün öğle saatlerinde çoğunluğunu kadın ve çocukların oluşturduğu yaklaşık 15 kişilik iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle bir kavga çıktı. Kadınların birbirlerini iterek düşürdüğü ve birbirlerine terlik fırlattığı kavga, saniye saniye kameralara yansıdı.

Haber 11-07-22 17:51

Kimse terlikten görünen siyah ayak tırnağı istemez! Siyah ayak tırnağı nasıl geçer?

Siyah ayak tırnağı sorunu kış aylarında bir yere kadar gizlenebiliyor. Ancak yaz aylarının kavurucu sıcaklarından ayakların da rahat edebilmesi için terlik ya da sandalet tercih edilir. Siyah ayak tırnağı sorunu hem ağrısı hem de görünümüyle can sıkıcı olabiliyor. Siyah ayak tırnağı genellikle koşularda ortaya çıksa da aslında herkeste çıkabilir. Siyah ayak tırnağından kurtulmak için şunu deneyebilirsiniz.

Haber 07-07-22 14:04

Yaz aylarında terlik giyemiyorum diyenler için ortopedik sandalet modelleri

Yaz aylarında bunaltıcı sıcaklarda kapalı ayakkabı giyemiyor, terliklerin her ortamda kullanılamamasından şikâyet ediyorsanız sandaletlere göz atabilirsiniz. Nefes alan tasarımları, rahat yapılarıyla her renk ve modelde bulabileceğiniz sandaletler, birçok kombine rahatlıkla uyum sağlar. Siz de bunaltıcı sıcaklarda favoriniz olacak modelleri keşfetmek isterseniz yazımızı okumaya devam edin!

Haber 06-07-22 11:52
yaz

Yazın rahatlığını ayaklarınızda hissettirecek parmak arası terlik modeli önerileri

Yazın aşırı sıcaklarda ayakların terlememesi için hava alması gerekiyor. Bu sebeple en çok tercih edilen modeller, parmak arası terlikler oluyor. Rahatlığı ve dayanıklılığı sebebiyle tüm yazı tek terlikle geçirmeniz bile mümkün. Parmak arası terlikleri siz de rahat ve konforlu buluyor ama modeller arasında kayboluyorsanız hazırladığımız listede kendinize en uygun modeli bulabilirsiniz. Bu senenin en trend terlik ürünlerini gelin, birlikte inceleyelim.

Haber 27-06-22 10:06

Trendyol, haziran ayı alışveriş trendlerini açıkladı

Trendyol, yaz dönemiyle birlikte yeni ihtiyaçların ortaya çıkmasıyla, mayo, terlik ve sandaletler, güneş gözlükleri, güneş koruyucuları ile deniz ve havuz ürünlerine ilginin arttığını bildirdi

Yurthaber 24-06-22 11:27

Sıcak günlerde giyebileceğiniz her kombine uygun sandalet ve terlik çeşitleri

"Geliyor mu, gelmiyor mu?" diye düşünürken sonunda yaz mevsimi geldi. Sıcakların başlamasıyla hepimiz yazlık kıyafetlerimizi ve ayakkabılarımızı gözden geçiriyoruz. Yaz günlerinin en büyük kurtarıcısı sandalet ve terliklerin yeni modelleri, hepimizin gözünü dolduruyor. Her tarza ve kombine kolayca uyan sandalet ve terlik çeşitlerini sizler için derledik. Gelin, hep birlikte bu ürünlere bakalım.

Haber 09-06-22 09:47

Dünyaca ünlü terlik markalarına alternatif ve ayaklarınızı rahatlatacak öneriler

Herkesin beklediği yaz mevsimi sonunda geldi! Yaz aylarının gelmesi ile mevsimin vazgeçilmezi olan terlik ihtiyacı kendini göstermeye başlıyor. İster tatil olsun ister evde olsun, yaz döneminde giyilebilecek en rahat ürünler arasında terlikler bulunuyor. Tabii terlik fiyatları da yazın gelmesiyle yükselişe geçiyor. Sizler için her bütçeye uygun terlik modelleri hazırladık. Gelin, seçtiğimiz bu ürünlere beraber bakalım.

Haber 08-06-22 10:20

Balmain'in 12.000 TL'ye sattığı terliğe alternatif modeller

Fütürist çizgileriyle dikkat çeken moda tarzını seviyorsanız Balmain'in âdeta uzay mekiğine benzeyen terlik modeli dikkatinizi çekmiş olabilir. Markanın tam 12.000 TL fiyat biçtiği terlik ne yazık ki herkesin bütçesine uygun değil ama üzülmenize gerek yok. Geleceğin modasını yakalayabileceğiniz, Balmain'in stilini aratmayacak hem de uygun fiyatıyla bütçenize dost modelleri bir araya getirdik. İncelemeden terlik almaya karar vermeyin!

Haber 04-06-22 00:01

Terlik ne demek? Terlik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe hem Orta Asya hem de Anadolu coğrafyasında şekillenmiş, özgün bir dildir. Pek çok kişi Türk dili ile yakından ilgilendiğinde hem dilbilgisi yapısı hem de kelime çeşitliliği bakımından bu özgünlüğü fark eder. Özellikle orijinal dili Türkçe olan kitaplar, bu özgünlüğün ve çeşitliliğin ortaya çıkmasına yardımcı olur. Bu kitapları okurken sık rastlanan durumlardan biri de kelimelerin anlamlarının merak edilmesidir. Anlamı yaygın olarak bilinmeyen kelimelerden biri de Terlik şeklindedir.. Türkçede sık sık kullanılan Terlik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 23-05-22 18:07

İlkbahar ve yaz boyunca hem plajlarda hem evde giyilebilecek ortopedik terlik önerileri

Terlikler, pratik kullanımı ve serin tutan yapısıyla hiç şüphesiz ki yaz aylarının vazgeçilmez ayakkabı modelleri arasında yer alıyor. Evde, plajda ve hatta günümüz modasıyla sokakta da sıklıkla kullandığımız terlikler, büyük bir kolaylık ve konfor sağlıyor. Peki hem plajda hem evde keyifle giyebileceğiniz ortopedik özellikli terlik modellerini birlikte incelemeye ne dersiniz?

Haber 09-05-22 16:26