Hazar Gönüllü

Hazar Gönüllü

@hazar-gonullu
Mynet Haber / İçerik Editörü

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nde tepki çeken Türk bayrağı detayı, iki fotoğraf karesi sosyal medyada gündem oldu! Bakan Yerlikaya duyurdu: Müfettiş görevlendirildi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin meclisinde Türk bayrağının kaldırılması tepki doğurdu. Seçimden önce ve seçimden sonra paylaşılan iki fotoğraf karesi sosyal medyada gündem oldu. Öte yandan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Mardin Büyükşehir Belediye Meclisinin açılışında 'İstiklal Marşı’nın okutulmadığına', Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclisinin açılışında ise 'Türk bayrağının kaldırıldığına' ilişkin iddialarla ilgili Mülkiye Müfettişlerimiz görevlendirilmiştir" açıklamasını yaptı.

Haber 19-04-2024 15:30

CHP'nin acı günü: TBMM grup müdürü Bayraktar yaşamını yitirdi, Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu yan yana görüntülendi

Dün Ankara'da yaşamını yitiren CHP TBMM Grup Müdürü Levent Bayraktar bugün son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve selefi Kemal Kılıçdaroğlu yan yana görüntülendi.

Haber 19-04-2024 14:43

Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk yorum geldi! İsrail farklı, İran farklı konuşuyor; akla ziyan olmayan açıklama yok

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'in İran'a yaptığı misilleme saldırısıyla ilgili ilk açıklama geldi. Erdoğan, "İsrail farklı şeyler söylüyor, İran farklı görüşler ortaya atıyor. Sahiplenme yok. Konuyla ilgili akla ziyan olmayan bir açıklama da yok" ifadelerini kullandı.

Haber 19-04-2024 14:16

Adalet Bakanlığında o cemaatten tehdit! Eski AK Parti Milletvekili fotoğrafını paylaşıp ifşa etti: Bana parmak salladı

Adalet Bakanlığında skandal bir tehdit iddiası gündeme geldi. Eski AK Parti İstanbul Milletvekili Fatih Süleyman Denizolgun, bir bakan yardımcısının koruma ekibinden birinin "Cemaat, yazılarından çok rahatsız" diyerek ve parmak sallayarak tehdit ettiğini öne sürdü. Denizolgun söz konusu kişinin fotoğrafını da paylaştı.

Haber 19-04-2024 13:40

Toplantıdaki 'İmamoğlu' sözleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kızdırdı: 'Bunu nasıl söylersin?' MKYK toplantısında dikkat çeken iddia

İBB'nin kent lokantaları, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında seçim sonuçlarının masaya yatırıldığı AK Parti MKYK toplantısında gündeme geldi. MKYK üyelerinden biri iddiaya göre Ekrem İmamoğlu'nun seçim başarısında kent lokantalarının rolüne değinince Erdoğan tepkiyle karşılık verdi, üç dönem milletvekilliği yapan kurmayına "Bunu nasıl söylersin?" diyerek çıkıştı.

Haber 19-04-2024 11:53

Fahiş fiyatlar isyan ettirdi, boykot hareketi çığ gibi büyüdü! Ünlülerden destek yağıyor: Kafe, restoran ve lokantalara gitmeyin

Kafe, restoran, lokantalardaki fahiş fiyatlar vatandaşın canına tak dedi, hafta sonu geniş çaplı bir boykot hareketi için çağrılar peş peşe geldi. 20-21 Nisan'da vatandaşlar restoran, kafe gibi mekanlara gitmeme kararı aldı. Boykot çağrısına akademisyenlerden ünlülere birçok isim de destek verdi.

Finans 19-04-2024 10:14

İmamoğlu'nun üç maddelik yorumu yabancı basında! Yoksullaştırarak muhtaç hale getiren iktidar istenmedi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu göreve ikinci kez seçilmesinin ardından uluslararası basın mensuplarıyla bir araya geldi. Seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan İmamoğlu "Uzunca bir süredir ülkede yaşanan ekonomik afetten etkilenen, giderek yoksullaşan vatandaşlarımız iktidar partisinden umudunu kesti" ifadelerini kullandı.

Haber 19-04-2024 09:03

Son dakika | İran'ın saldırısı Mecliste yankı buldu: AK Partili isimden destek! 'Büyük Şeytan'a taş attılar, tebrik ediyorum

Dünya İran'ın İsrail'e saldırısından sonra bugün de savaş paniğiyle sarsıldı. İsrail misilleme olarak İran'a füze saldırısı gerçekleştirdi. İran'ın geçtiğimiz günlerde düzenlediği saldırıya ise AK Partili Milletvekili Mehmet Sait Yaz'dan destek geldi.

Haber 19-04-2024 08:34

Son dakika | İstanbul'da teker teker yakalandılar! Bakan Yerlikaya karıştıkları suçları paylaştı

Son dakika haberi: İstanbul'un birçok ilçesinde suç makineleri için harekete geçildi! Mahzen-29 operasyonlarında 32 kişi gözaltına alındı.

Haber 19-04-2024 08:18

Sırrı Süreyya Önder Mecliste rahatsızlandı, oturuma ara verildi! Sağlık durumuna ilişkin açıklama geldi

TBMM Grup Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder, Mecliste oturumu yönettiği sırada rahatsızlandı. Oturuma ara verildi, Meclis yönetimini TBMM Başkanı Bekir Bozdağ üstlendi. Bozdağ'dan Sırrı Süreyya Önder'in sağlık durumuna ilişkin açıklama da geldi.

Haber 17-04-2024 16:52

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber 17-04-2024 16:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan, vefat yıl dönümünde Turgut Özal'ı andı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31. vefat yıl dönümü dolayısıyla Türkiye'nin 8. cumhurbaşkanı Turgut Özal için bir mesaj yayımladı.

Haber 17-04-2024 16:39

Bakan Fidan'dan Katar'da kritik temas: Hamas ile görüştü, işte ele alınan konular...

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hamas ile kritik bir temas gerçekleştirdi. Görüşmede ele alınan konular belli oldu.

Haber 17-04-2024 16:32

Türkiye-Irak sınırındaki 'güvenli hat' için Bakan Güler'den açıklama: Orada yapmamız gereken işler var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın pazartesi günkü Irak ziyareti öncesi Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'den 'güvenli hat' konusunda önemli bir açıklama geldi. Türkiye-Irak sınırındaki hatla ilgili Güler, "Orada yapmamız gereken bazı işler daha var" dedi.

Haber 17-04-2024 16:19

Erdoğan Kapımız açık demişti, Özgür Özel'den yanıt geldi! Cumhur İttifakı ortağının yorumu dikkat çekti

Seçimlerin ardından gözlerin çevrildiği en kritik temaslardan biri de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasındaki görüşme oldu. Erdoğan'ın "Sayın Özel'e kapımız açık" mesajının ardından Özgür Özel'den de bir açıklama geldi. İki liderden gelen bu mesajlara Cumhur İttifakı ortağı Mustafa Destici'den gelen yorum da dikkat çekti.

Haber 17-04-2024 15:35

Son dakika | Hatay ve Ordu için karar verildi! CHP ve İYİ Parti'nin itirazları reddedildi

Son dakika haberi: İYİ Parti'nin Ordu, CHP'nin de Hatay için için yaptıkları 'tam kanunsuzluk' başvuruları Yüksek Seçim Kurulu tarafından reddedildi. Ayrıca AK Parti'nin Ardahan'daki itirazı da reddedildi.

Haber 17-04-2024 15:00

Son dakika | Erdoğan'ın 'değişim' sözleri toplantıya damgasını vurdu! AK Parti için sinyali verdi: Biz 'bitti' demeden bitmez

Son dakika haberi: AK Parti seçim sonuçlarının hesabını yapmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Düşük katılım oranı oylarımızı olumsuz etkiledi" dedi. CHP'ye gönderme yapan Erdoğan "Bunun bir yerel seçim olduğunu unutup şımaranlar olduğunu görüyoruz" diye konuştu. AK Parti'de değişimin sinyallerini veren Erdoğan'dan gündeme damgasını vuracak bir mesaj da geldi.

Haber 17-04-2024 12:37

7 ilde düğmeye basıldı! DEAŞ operasyonunda 20 kişi yakalandı

DEAŞ terör örgütüne yönelik 7 ilde Bozdoğan-26 operasyonları gerçekleşti, 20 kişi yakalandı.

Haber 17-04-2024 12:03

'Yavru saray' paylaşımı Şeyma Döğücü'yü kızdırdı! Görüntüleri paylaşan İsmail Saymaz'a ateş püskürdü: Jakuzi jakuzi dediler, tuvalet gösteriyorlar

Sancaktepe Belediyesi AK Parti'den CHP'ye geçtikten sonra 'jakuzi' iddiasıyla hararetli tartışmalara konu olmaya devam ediyor. Belediyeyi gezdikten sonra görüntüleri paylaşan gazeteci İsmail Saymaz, "Sancaktepe Belediyesi yavru saray gibi" dedi. Eski başkan Şeyma Döğücü, Saymaz'ın paylaşımına ateş püskürdü, "Jakuzi jakuzi dediler, tuvalet gösteriyorlar" dedi. Saymaz'dan Döğücü'ye yanıt gecikmedi.

Haber 17-04-2024 11:05

Piyasada sahte altın alarmı! Kuyumcular peş peşe uyardı: Gerçeğinden ayırt edilemiyor; sahtecilik en çok çeyrek ve gramda

Rengi, ağırlığı, ışıltısı aynı ama dikkat! Altının son aylarda art arda rekor kırması sahtekarların iştahını kabartınca uyarılar peş peşe geldi. Piyasada halihazırda çok sayıda sahte altın var. Üstelik vatandaşın sahtesiyle gerçeğini ayırt etmesi mümkün olmayabiliyor. Peki sahte altın nasıl anlaşılır, gerçek altından nasıl ayırt edilir?

Finans 17-04-2024 08:54

Vatandaşların banka hesapların böyle soyuyorlarmış! İstanbul merkezli 5 ilde 18 dolandırıcı yakalandı

Vatandaşlara kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtıp banka hesaplarını dolandıran 18 şüpheli yakalandı.

Haber 17-04-2024 08:12

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber 16-04-2024 16:27

Ayhan Bora Kaplan'ı mahkemede sinirlendiren iddia: Ben geri zekalı mıyım? TRT önündeki fotoğrafı da soruldu

Türkiye'deki en azılı çetelerden birine ismini veren Ayhan Bora Kaplan, hakkındaki 'Süleyman Soylu' iddiasına mahkemede yanıt verdi. Kaplan'a ayrıca 15 Temmuz 2016'da TRT Genel Müdürlüğü önünde çekilen ağır silahlı fotoğrafı da soruldu. Türkiye'den kaçmak üzereyken yakalandığı iddiasını reddeden Kaplan, "Ben geri zekalı mıyım?" diye çıkıştı.

Haber 16-04-2024 16:04

Muhtar olamayan çobana sinema dünyasından teklif yağıyor! Yazdığı şiirle beyaz perdeye kapı araladı

Kırşehir'de çobanlık yapan Aydın Battal muhtarlık seçimini kazanamayınca yazdığı şiirler tüm Türkiye'nin gündemine yerleşmişti. Kendisine oy vermeyen baldızı ve bacanağına sitem ettiği dizeler hala konuşulurken Battal beyaz perdeye kapı araladı!

Trend 16-04-2024 15:05

Son dakika | 'Emekli maaşı' hesabı konuşmasına damga vurdu! Özgür Özel: Zam yapalım dediğimde 'yok' dedikleri paranın 2 katı bu

Son dakika haberi: Yerel seçim başarısının ardından ilk grup toplantısındaki konuşmasına CHP lideri Özgür Özel, "Bugün tarihi bir toplantıyı gerçekleştiriyoruz" sözleriyle başladı. Merkez Bankası'nın 2023 zararını açıkladığı raporu anımsatan Özel, "Bu para 'En düşük emekli maaşını 17 bin lira yapalım' dediğimde 'Yapamayız, para yok' dedikleri paranın tam 2 katıdır" deyip emekli maaşları için dikkat çeken bir çıkışa imza attı.

Finans 16-04-2024 14:10

Bunalıma girince akrep yiyerek intihar etti: Köyümde ölmek istedim

Bilal Yiğit (56) Samsun'da akılalmaz bir şekilde can verdi. Bunalıma giren Yiğit kendi ifadesiyle "köyünde ölmek için" iki akrep yedi. Ancak otobüste köyüne varamadan fenalaşınca kurtarılamadı.

Haber 16-04-2024 13:25

Son dakika | Bayram tatilinin en çok konuşulan konusuydu! Bakan Yerlikaya'dan talimat: Selektör cezaları iptal edildi

Son dakika haberi: Bayram tatili süresinde yaşanan kazaların acı bilançosu ortaya çıktı. Bakan Yerlikaya'nın açıklamasına göre 6 bin 530 kazada 75 kişi öldü. Bayram tatili boyunca en çok konuşulan konulardan biri olan 'selektörle radar uyarısına' da değinen Yerlikaya, 14 işlemin iptal edildiğini duyurdu.

Haber 16-04-2024 11:49

Terör örgütüne bir darbe daha! Irak'ın kuzeyinde etkisiz hale getirildiler

Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde 5 terörist hava harekatıyla etkisiz hale getirildi.

Haber 16-04-2024 11:37

Son dakika | Bahçeli MHP'nin oy oranını hesapladı: Hani nerede yüzde 5'in altında? Televizyon bülbülü profesöre sesleniyorum!

Son dakika haberi: MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin yerel seçimde aldığı sonuçlarla ilgili "Milletimizin mesajını aldık ve gerekli çalışmaları başlattık" mesajını verdi. MHP'nin sandıktan başarıyla çıktığını savunan Bahçeli, Türk siyaset tarihine geçen "40 yapar" hesaplamasına benzer bir çıkışa daha imza attı. "Televizyon bülbülü olan bir profesöre sesleniyorum" diyen Bahçeli "Hani nerede yüzde 5'in altında oy oranımız, hani nerede küçülen MHP?" dedi.

Haber 16-04-2024 11:00

Eski patronunun tuttuğu tetikçi kurşun yağdırdı! İstanbul'da DJ kabusu yaşadı: Babalar sözünü tutar

Eski patronları, DJ Muharrem Ülker'in kabusu oldu! İstanbul'da işten ayrılan Ülker'e patronları başka bir mekanla anlaşmaması için gözdağı verdi, patronlardan biri "Orada çalışmaya başlarsan gereğini yaparız" diye mesaj attı. DJ Ülker yeni işyerinde başlamaya çalıştıktan sonra eski patronun tuttuğu tetikçi kurşun yağdırdı. Eski patrondan bir de sosyal medyada "Babalar sözünü tutar" paylaşımı geldi.

Haber 16-04-2024 10:18

Öğretmen ataması için gözler Kabine'de! Kararları Erdoğan duyuracak: İran-İsrail gerilimi, enflasyonla mücadele...

Yerel seçimlerin ardından gözler ilk Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısına çevrildi. Toplantıda alınan kararları ve masaya yatırılan gelişmeleri Cumhurbaşkanı Erdoğan duyuracak. Toplantıda öğretmen atamasından enflasyonla, terörle mücadeleye ve İran-İsrail arasındaki gerilime değin birçok konu ele alınacak.

Haber 16-04-2024 09:36

Akşener'in profiline tıklayan Fatih Portakal inanamadı! Canlı yayında kameraya gösterdi... 2-3 gündür tuhaf bir gelişme yaşanıyor

İYİ Parti'de genel başkanlığı devretmesi beklenen Meral Akşener'in sosyal medya hesabında son günlerde attığı adımlar gündem oldu. Akşener peş peşe birçok İYİ Partiliyi ve gazeteciyi ya engelledi ya da takipten çıktı. Bu isimler arasında koltuğuna talip olanlar gibi gazeteciler Fatih Portakal ve İsmail Saymaz da vardı. Fatih Portakal'ın canlı yayında "gereksiz bir kapris, çocukça bir hareket" tepkisi dikkat çekti. İsmail Saymaz da "Ben şanslı gruptanım" dedi.

Haber 16-04-2024 09:15

Hem kırmızı hem sarı bültenle aranıyordu! İstanbul'da böyle yakalandı

Kırmızı ve sarı bültenlerle aranan Nurlan Zharımbetov İstanbul'da düzenlenen Mahzen-27 operasyonuyla yakalandı.

Haber 16-04-2024 08:18

Bahçeli'nin çağrısına rest çekti: Müsavat Dervişoğlu'ndan 'Meral Akşener' iddiasına yanıt geldi

İYİ Parti'de hareketli günler yaşanırken MHP lideri Devlet Bahçeli'den Meral Akşener'e "Partisinin başında kalmalı" çağrısı gelmişti. İYİ Parti genel başkan adaylarından Müsavat Dervişoğlu, Bahçeli'nin çağrısına sert bir yanıt verdi. Dervişoğlu ayrıca Akşener'in kendisini desteklediği iddialarını da yanıtladı.

Haber 15-04-2024 15:47

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber 15-04-2024 15:19

Erdoğan'a Kırılsın o parmaklar çağrısı: AK Parti'de seçim sonrası alevlenen tartışmalar gözleri bu iki isme çevirdi

Son seçimlerde alınan sonuç AK Parti'yi hayli hareketlendirdi. Seçimden sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kurmaylarına 'kibir' konusunda uyarıda bulunduğu konuşuluyordu. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum'un Van çıkışı ve AK Partili milletvekili Şebnem Bursalı'nın 'ıstakoz' paylaşımı partide tartışma yarattı. Erdoğan'ın eski metin yazarı ve gazeteci Aydın Ünal, bu süreçte yaşananlara dikkat çekerek Erdoğan'ın "dindarları yeniden kazanması" için gündem yaratacak bir değerlendirmede bulundu.

Haber 15-04-2024 14:55

Son dakika | AK Parti'den dikkat çeken Mehmet Tevfik Göksu kararı: Görevi devretti! İBB adayları arasında adı geçiyordu

Son dakika haberi: AK Parti'de kritik bir görev değişimi yaşandı. Sık sık Ekrem İmamoğlu ile yaşadığı atışmalarla gündeme gelen, ayrıca Murat Kurum'un açıklanmasından önce İBB adayları arasında da adı çokça geçen Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun İBB Grup Başkanvekilliği görevi sona erdi. Göksu'nun yerine gelen isim de belli oldu.

Haber 15-04-2024 13:34

Cezaevi önünde çadır kurup sabaha kadar nöbet tuttular! Sayıları artıyor: Teleferik kazasında tutuklanan belediye başkanına CHP'lilerden destek

Antalya'da can kaybı da yaşanan teleferik kazası nedeniyle tutuklanan CHP'li Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'e destek vermek için partililer cezaevi önünde çadır kurdu. Nöbet tutan partililere sabah saatlerinde yenileri eklenirken çadırların sayısı da arttı. Tutuklama kararına CHP'lilerin tepkileri devam ediyor.

Haber 15-04-2024 11:39

İran'ın saldırısı Özgür Özel'in ziyaretini erteletti: Bugün Filistin'e gidecekti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Filistin ziyaretini erteledi. Özel, kararının gerekçesi olarak bölgede yaşanan son gelişmeleri işaret etti.

Haber 15-04-2024 11:17

Irak'ın kuzeyinde terör örgütüne peş peşe darbeler! 16 terörist etkisiz hale getirildi

MSB, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde tespit edilen 12 PKK'lı teröristin hava harekatıyla etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Haber 15-04-2024 11:11

Maliyeti daha düşük olduğu için yeni gözde haline geldi! Yurt dışından talep patlaması var: Gelirlerimize katkı sağlıyor

'Üzümün başkenti' Alaşehir'in yükselen yıldızı artık zeytin üretimi... Üzüm üretiminde maliyetlerin artmasının yanı sıra 'Mildiyö' hastalığı da çiftçileri dünyaca ünlü Sultaniye üzümüne alternatif aramaya itti. Son dönemde üzüm bağları sökülüp yerlerine maliyeti daha düşük olan zeytin fidanı dikiliyor. Üstelik son yıllarda ABD ve AB'den de zeytine talebin arttığı belirtildi.

Finans 15-04-2024 10:58

Beyaz Saray'da sinirler böyle yatıştı! Yürekler ağza geldikten sonra Joe Biden da derin bir nefes almış: İsrail'i yok edeceklerdi

Dünyanın diken üstünde olduğu akşam en büyük paniği yaşayanlardan biri de ABD Başkanı Joe Biden ile çevresiydi! İran'ın "Gerçek Vaat" operasyonunun düğmesine basmasıyla İsrail'e gökten füzeler yağarken Biden anlık olarak takipteydi. O anlarda Beyaz Saray'da derin bir gerginlik hakimdi, Joe Biden ve odadakilerin derin bir nefes aldığı anı üst düzey yetkili anlattı.

Haber 15-04-2024 10:35

Son dakika | Şubat ayı işsizlik oranı belli oldu! TÜİK'ten güncel veriler geldi

Son dakika haberi: Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) şubat ayı için işsizlik rakamlarını açıkladı. Böylelikle şubatta mevsim etkisinden arındırılmış işsizlik oranı yüzde 8,7 oldu.

Finans 15-04-2024 10:07

Son dakika | Muğla'da deprem! Datça açıkları sallandı, AFAD'dan açıklama geldi

Son dakika haberi: Muğla'nın Datça ilçesinde deprem meydana geldi. AFAD depremin 4.0 büyüklüğünde olduğunu açıkladı.

Haber 15-04-2024 09:36

AK Parti'deki 'ıstakoz' krizinde Özgür Özel detayı: Şebnem Bursalı'ya destek veren isim tehditle gündeme gelmişti!

Türkiye günlerdir AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'yı konuşuyor. Bursalı, Monaco'da yediği ıstakozun fotoğrafını paylaşınca eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Partisinden de sert tepki çeken Bursalı için istifa çağrıları da yükselmişti. Bursalı özür diledi, bu sırada destek paylaşımları da yapıldı. Destek verenlerden Eda Soyak Serbest ismi ve Özgür Özel detayı dikkatlerden kaçmadı.

Haber 15-04-2024 09:00