Khalid Bennaceur Haberleri

Bu mezarlık tartışma yaratıyor! Kadın ve erkek cinsel organlarına benzeyen mezar taşları sosyal medyada gündem oldu

İran'daki Khalid Nabi mezarlığı, erkek ve kadın cinsel organlarına benzeyen mezar taşlarıyla dünyanın en sıradışı yerlerinden biri olarak anılmayı başarıyor. Sosyal medyada kısa sürede popüler olan mezarlıkta Hint kökenli inançlardan dolayı mezar taşlarının seçiminde farklılık olduğu söyleniyor.

Trend 2022-08-20 11:25:04

Selena Gomez ve Khalid, Şampiyonlar Ligi finalinde sahne alacak

Salgın gerekçesiyle Türkiye'den alınıp Portekiz'in Porto kentine verilen Şampiyonlar Ligi finalinde yıldız şarkıcı Selena Gomez ve Khalid sahne alacak.

Spor 2021-05-25 19:43:00

Takside unuttuğu çantadan deste deste para çıktı!

Kuveytli turist, tatil için geldiği Türkiye'de havalimanından otele gitmek için taksiye bindi. Yaklaşık 200 bin lira değerindeki döviz çantasını takside unutan Khalid Monahe, şoke oldu. Durağa döndüğünde çantayı fark eden taksici, oteli arayarak çantanın kendisinde olduğunu bildirdi. Kuveytli turist, ikinci kez geldiği havalimanında deste deste parasını görünce büyük mutluluk yaşadı.

Haber 2021-04-11 10:33:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan, El-Meshri'yi kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Libya Yüksek Devlet Konseyi Başkanı Khalid El-Meshri'yi kabul etti.

Haber 2020-08-27 19:21:22

Khalid Al Shaibani’nin hedefi Türkiye

Birleşik Arap Emirlikleri ekiplerinden Al Wasl forması giyen genç futbolcu Khalid Al Shaibani, hedefinin Türkiye’de oynamak olduğunu belirtirken, Süper Lig ve TFF 1. Lig’den kendisine gelen bazı teklifler olduğunu ifade etti.

Spor 08-06-20 22:37

Kazada yaralanan motosikletlinin kanında uyuşturucu tespit edildi

ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde, otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü Khalid Hakim, yaralandı.

Haber 27-01-20 17:17

Kaza yapan motosikletlinin kanında uyuşturucu bulundu

ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde motosikletle otomobilin çarpıştığı kazada, motosiklet sürücüsü Khalid H.

Haber 27-01-20 16:46

Bakan Akar, Afganistan Savunma Bakan Vekili Khalid ile görüştü

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Afganistan Savunma Bakan Vekili Asadullah Khalid ile NATO Karargahı’nda görüştü.Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, NATO Savunma Bakanları Toplantısı için gittiği Brüksel’de Afganistan Savunma Bakan Vekili Asadullah Khalid ile görüştü.

Haber 25-10-19 18:05

Bakan Akar, Katar Başbakan Yardımcısı Al Attiyah ile bir araya geldi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Katar Başbakan Yardımcısı ve Savunma İşlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Khalid Bin Muhammed Al Attiyah ile bir araya geldi.Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Brüksel’deki temasları kapsamında Katar Başbakan Yardımcısı ve Savunma İşlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Khalid Bin Muhammed Al Attiyah ile görüştü.

Haber 25-10-19 17:37

Bakan Akar, Katar Başbakan Yardımcısı Al Attiyah ile görüştü

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Katar Başbakan Yardımcısı ve Savunma İşlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Khalid Bin Muhammed Al Attiyah ile NATO Karargahı'nda görüştü - Görüşmede, iki ülke arasındaki ilişkiler, bölgesel güvenlik konuları ve savunma sanayisi alanındaki iş birliği konuları ele alındı

Haber 25-10-19 17:23

Bakan Akar, Afganistan Savunma Bakan Vekili Khalid ile görüştü

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Afganistan Savunma Bakan Vekili Asadullah Khalid ile NATO Karargahı’nda görüştü.Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Belçika’nın başkenti Brüksel’de temaslarını sürdürüyor.

Haber 25-10-19 17:13

Akar, Afganistan Savunma Bakanı Khalid ile görüştü

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Afganistanlı mevkidaşı Asadullah Khalid ile NATO Karargahı'nda görüştü

Haber 25-10-19 17:06

GAÜN’de Kudüs’ün Fethi konferansı verildi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İlahiyat Fakültesinde, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Öğretim Üyesi Khalid el-Awaisi tarafından “Beytimakdis’in (Kudüs) Fethi” konferansı verildi.GAÜN Dayanışmaya Umut Yolu Topluluğu tarafından düzenlenen konferans, İlahiyat Fakültesi öğrencilerinden İsmail ed-Dik’in Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.Kudüs’ün fethinin tarihsel gelişimi hakkında bilgi veren Khalid el-Awaisi, 832 sene önce Müslümanlar için büyük bir zafer olduğunu belirtti.

Yurthaber 07-10-19 15:46

Şanlıurfa’da bir okul daha yapılacak

Şanlıurfa Valiliği ve Necat Derneği arasında imzalanan protokolle kentte 16 derslik bir ortaokul yapılacak.Valilik toplantı salonunda düzenlenen törende protokol Vali Abdullah Erin, Necat Hayır Derneği adına İbrahim Khalid Al-Bader, Said Yardım Derneğinden Muhatap Sorumlu olarak Mahmoud Alaouiss ve İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Yapıcıer tarafından imza altına alındı.Çocuklarımız hepimizin ortak geleceği olduğunu belirten Vali Erin, “Açılışını gerçekleştirdiğimiz okullarla inşallah Türkiye, Kuveyt, Suriye kardeşliğinin diğer tüm İslam alemine ve insanlığa örnek teşkil edecektir.

Yurthaber 21-09-19 15:05

Bahreyn: “İsrail’in Lübnan, Irak ve Suriye’ye yönelik hava saldırıları nefsi müdafaa”

Bahreyn Dışişleri Bakanı Şeyh Khalid bin Ahmed bin Mohammed Al Khalifa, İsrail’in Lübnan, Irak ve Suriye’ye yönelik hava saldırılarını ’nefsi müdafaa’ olarak nitelendirdi.Bahreyn Dışişleri Bakanı Şeyh Khalid bin Ahmed bin Mohammed Al Khalifa, İsrail’in Lübnan’daki Hizbullah, Irak’taki Haşdi Şabi güçlerine ve Suriye topraklarına yönelik hava saldırılarını nefsi müdafaa olduğunu söyledi.

Haber 27-08-19 11:57

Dominik Cumhuriyeti'nde ölüm şoku!

Türkiye'nin Survivor yarışmasıyla tanıdığı Dominik Cumhuriyeti'nde, kızlarıyla tatile giden 46 yaşındaki Khalid Adkins, böbrekleri iflas ettiği için hayatını kaybetti. Bu sene Dominik Cumhuriyeti'nde ölen 12. kişi olması ise olayın dünyanın dört bir yanında tartışılmasına sebep oldu.

Trend 02-07-19 08:56

Bakan Akar, Afgan mevkidaşı ile görüştü

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, NATO Savunma Bakanları Toplantısı’nın ikinci gününde Afganistan Savunma Bakanı Asadullah Khalid ile bir araya geldi.Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Brüksel temaslarını sürdürüyor.

Haber 27-06-19 12:58

Bakan Akar, Afganistan Savunma Bakanı Khalid ile görüştü

Bakan Akar, NATO Savunma Bakanları Toplantısı’nın ikinci gününde Afganistan Savunma Bakanı Asadullah Khalid ile bir araya geldi.NATO Savunma Bakanları Toplantısı için Brüksel’e giden Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, toplantı süresince birçok ülkenin bakanlarıyla ikili görüşmeler gerçekleştirdi.

Haber 27-06-19 12:52

Kaşıkçı, cinayetine karıştıkları gerekçesiyle 16 Suudi Arabistan vatandaşının ABD’ye girişi yasaklandı

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, İstanbul’da Suudi Arabistan Başkonsolosluğunda 2 Ekim’de öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetinin faillerinden oldukları gerekçesiyle 16 Suudi vatandaşının Amerika Birleşik Devletlerine girişinin yasaklandığını açıkladı.ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Cemal Kaşıkçı, cinayetindeki rolleri gerekçesiyle isimlerini açıkladığı 16 kişinin ABD’ye girmelerinin uygun olmadığını belirtti.Pompeo, Listede 16 Suudi Arabistan vatandaşının isimlerini şu şekilde duyurdu; Suud al-Qahtani; Maher Mutreb; Salah Tubaigy; Meshal Albostani; Naif Alarifi; Muhammed Alzahrani; Mansour Abahussain; Khalid Alotaibi; Abdülaziz Alhawsawi; Waleed Alsehri; Thaar Alharbi; Fahad Albalawi; Badr Alotaibi; Mustafa Almadani; Saif Alqahtani; ve Türki Alsehri olarak açıklandı.

Haber 09-04-19 07:05

Al-Falih: S. Arabia not under US pressure on supply cuts

Khalid al-Falih,Saudi Arabia's Energy Minister, denied the reports that his country is under pressure from the US to refrain from further production cuts.

Haber 18-03-19 10:58

Suudi Arabistan/El Falih: Arz kısıntısı ikinci yarıda da sürebilir

Suudi Arabistan Enerji Bakanı Khalid el Falih, Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ve Rusya'nın başını çektiği üye olmayan üreticilerin (OPEC+) sürdürdüğü arz kısıntısı anlaşmasının, 2019'un ikinci yarısında da sürebileceğini vurguladı.

Finans 18-03-19 09:28

Suudi Arabistan: OPEC+ kısıntısı Nisan'da görüşülmeyecek

Suudi Arabistan Enerji Bakanı Khalid al-Falih, Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ve üye olmayan ülkelerin petrol kısıntısına ilişkin kararın görüşülmesi için Nisan toplantısının erken olduğunu söyledi ve Haziran'a işaret etti.

Finans 11-03-19 08:36

S. Arabistan’ın üretim kısıtlaması açıklamasıyla petrol fiyatları yüzde 1.0’in üzerinde yükseldi

Petrol fiyatları, Suudi Arabistan Enerji Bakanı Khalid Al-Falih’in, ülkenin, Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ile anlaşması kapsamında, petrol üretiminde günlük 500 bin varillik bir kısıtlamaya giderek günlük üretimini günlük 9.8 milyon varille sınırlayacağını açıklamasıyla yüzde 1.0’in üzerine yükseldi.

Finans 12-02-19 15:19

Yeni Malatyaspor, transfer dönemini dolu geçirdi

Ara transfer döneminde 3 futbolcuyla yollarını ayıran sarı-siyahlı ekip, 8 oyuncuyu renklerine bağladı - Sadık Çiftpınar'ı Fenerbahçe'ye, Khalid Boutaib'i Mısır'ın Zamalek takımına gönderen Malatya ekibi, Sulley Muniru ile sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshetti - Yeni Malatyaspor Kulübü Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Erdal Gündüz: "Transfer çalışmalarımızda kadromuza kattığımız futbolcularımızın hepsini daha önce uzun vadeli olarak takip ettik. Takım kadrosunu korumaya devam ettik"

Yurthaber 01-02-19 12:25

E.Yeni Malatyaspor’da Boutaib Mısır’a, Sadık Fenerbahçe’ye gidiyor

Evkur Yeni Malatyaspor’un Fas’lı forvet oyuncusu Khalid Boutaib’e, Mısır ekibi Zamalek’in talip oldu.

Haber 30-01-19 23:13

Malatyaspor’un golcüsü Boutaib Zamalek’e transfer oldu

Evkur Yeni Malatyaspor’un Fas’lı forvet oyuncusu Khalid Boutaib’in Mısır ekibi Zamalek ile her konuda anlaşmaya vardığı ifade edildi.Sarı-kırmızılı kulübün Sportif Direktörü Ali Ravcı transferdeki son durumla ilgili yaptığı açıklamada, Khalid’in transferi için anlaştıklarını duyurdu.

Haber 30-01-19 21:20

Malatyaspor’un golcüsü Boutaib Zamalek’e transfer oldu

Evkur Yeni Malatyaspor’un Faslı forvet oyuncusu Khalid Boutaib’in Mısır ekibi Zamalek ile her konuda anlaşmaya vardığı ifade edildi.İkinci yarı hazırlıkları için Antalya Belek’te çalışmalarına başlayan Malatya ekibinde, golcü Khalid’in transferinin gerçekleştiği ve başarılı futbolcunun kampa dahil olmayacağı belirtildi.

Haber 30-01-19 21:15

E.Yeni Malatyaspor’dan Boutaib’e duygusal veda

Evkur Yeni Malatyaspor, 1.5 milyon Euro bedelle Mısır takımı Zamalek’e transfer olan Khalid Boutaib için duygusal bir veda mesajı yayımladı.Geçtiğimiz sezon kadrosuna kattığı forvet oyuncusu Khalid Boutaib’i 1.5 milyon Euro bedelle Mısır ekibi Zamalek’e satan sarı kırmızılı kulüp, “Güzel anılar biriktirdik beraber, yolun açık olsun Khalid Boutaib” mesajıyla Faslı oyuncuya veda etti.Yeni Malatyaspor, Boutaib için sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:“Oyuncumuz Khalid Boutaib, Mısır’ın Zamalek takımıyla anlaşmaya varmıştır.

Haber 30-01-19 16:29

Suudi Arabistan: Petrol piyasası kısa sürede dengeye döner

  Suudi Arabistan Enerji Bakanı Khalid al-Falih, petrol piyasasının kısa sürede dengeye döneceğini öngördüklerini söyledi.

Finans 14-01-19 09:00

Khalid Boutaib Mısır'ın Zamalek takımına transfer oluyor

Evkur Yeni Malatyaspor'un Süper Lig tarihinde en fazla gol atan oyuncusu Khalid Boutaib, Mısır'ın Zamalek takımına transfer oluyor.

Spor 05-01-19 13:49

Boutaib'in yeni adresi Mısır

Spor Toto Süper Lig kariyerinde forma giydiği Evkur Yeni Malatyaspor'da 16 gol atan Khalid Boutaib, Mısır'ın Zamalek takımına transfer oluyor - Malatya ekibinin Süper Lig'deki en golcü oyuncusu olan Boutaib, iki sezonda sarı-siyahlı formayı 3 bin 950 dakika terletti - Evkur Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı: "Hem gol hem asist olarak hem de oyun içerisindeki diğer unsurları göz önüne aldığımızda, bize inanılmaz katkısı oldu"

Yurthaber 05-01-19 12:11

Khalid Boutaib, Yeni Malatyaspor'dan ayrılıyor

Yeni Malatyaspor'un Faslı golcüsü Khalid Boutaib, kariyerini Mısır'da sürdürecek.

Spor 03-01-19 03:00

Süper Lig'de flaş ayrılık! Transfer resmen açıklandı

Evkur Yeni Malatyaspor’un Faslı forvet oyuncusu Khalid Boutaib’in Mısır ekibi Zamalek ile her konuda anlaşmaya vardığı ifade edildi. Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, "Zamalek kulübüyle her konuda anlaşmaya vardık. Oyuncumuz ikinci yarıda bizimle birlikte olmayacak" dedi.

Spor 02-01-19 13:50

''F.Bahçe ve Beşiktaş'tan teklif var''

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, Faslı santrforları Khalid Boutaib'e yurt dışından, Sadık Çiftpınar için ise Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın teklif olduğunu açıkladı.

Spor 29-12-18 11:38

Yeni Malatyaspor, zirve yürüyüşünü sürdürüyor: 2-0

Antalyaspor'u ilk yarıda Khalid Boutaib'in bulduğu gollerle mağlup eden Yeni Malatyaspor, ligde maç fazlasıyla ikinciliğe yükseldi.

Spor 17-12-18 05:10

Bilecik’te trafik kazası, 1 yaralı

Bilecik kent merkezinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.Alınan bilgilere göre; Bilecik merkez Atatürk Bulvarı üzerinde seyir halinde bulunan 11 MA 0005 misafir plakalı hafif ticari araç sürücüsü Khalid Waleed Younıs K., aynı istikamette seyir halinde bulunan Hüsnü Demirci yönetimindeki 11 AJ 643 plakalı kamyonete arkadan çarptı.

Yurthaber 12-12-18 18:15

Malezya'nın eski eğitim bakanına yolsuzluk sorgulaması

Eski Eğitim Bakanı Mahdzir Khalid, Sarawak eyaletindeki okullara güneş enerjisi panelleri kurulması projesinin ihalesindeki rüşvet iddialarına dair ifade verdi

Haber 30-11-18 13:52

Kuveytli Bakan’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a övgü dolu sözler

Kuveyt Sanayi ve Ticaret Bakanı Khalid Nasser Al-Roudan, İstanbul’da yapılan 9'uncu Boğaziçi Zirvesi’nde yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için övgü dolu sözler sarf etti.

Haber 28-11-18 10:35

2019'da petrol piyasasına minimum düzeyde müdahale etmek istiyoruz

Suudi Arabistan Enerji Bakanı Khalid al Falin, Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) olarak, 2019 yılında petrol piyasasına minimum düzeyde müdahale etmek istediklerini" söyledi.

Finans 12-11-18 08:36

Yeni Malatyaspor’a taraftar ilgisi

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Evkur Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü Erol Bulut ile oyuncular Adem Büyük Khalid Boutaib ve İssiar Dia, imza gününde taraftarlarla bir araya geldi.Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde açılan Yeni Malatyaspor Store mağazasında gerçekleştirilen imza günüde taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

Yurthaber 21-09-18 18:05

ABD ve Suudi Arabistan nükleer enerjide işbirliğini görüştü

ABD Enerji Bakanı Rick Perry, Suudi Arabistan Enerji Bakanı Khalid al-Falih ile küresel petrol fiyasalarındaki durumu ve nükleer enerji alanında işbirliği konularını görüştüler.

Finans 11-09-18 09:35

Evkur Yeni Malatyasporlu Khalid Boutaib’e Milli Davet

Evkur Yeni Malatyasporlu golcü futbolcu Khalid Boutaib, Fas Milli Takımı’nın Malavi ile oynayacağı Afrika Uluslar...

Yurthaber 31-08-18 10:58

DEAŞ sanığı 3 Suriyeli beraat etti

SURİYE'den yasa dışı yollarla Türkiye'ye geldikleri ve DEAŞ terör örgütüne üye oldukları iddiasıyla Kayseri'de tutuklu yargılanan Suriye uyruklu Hamzah Khalid Müslim, Mustafa Hamid ve Mustafa Ahmet Hamad Al- Karboodı, beraat etti.

Haber 14-08-18 17:31

Yeni Malatyaspor’da 4 İmza

Yeni Malatyaspor iç transferde 4 futbolcusuyla sözleşme uzattı. Transferde hareketli günler geçiren Yeni Malatyaspor, Khalid...

Yurthaber 07-08-18 10:43

İsrail'in hedefi bütün Filistin'i işgal etmek

Beytülmakdis Çalışmaları Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Khalid El Awaisi: - "İsrail'in hedefi bütün Filistin'i işgal etmek. Son amacı da Nil'den Fırat'a büyük Yahudi devleti inşa etmek" - "İslam birliğini özellikle Mescid-i Aksa'nın çevresindeki ülkelerle sağlamak gerekiyor"

Haber 04-08-18 13:10

Yeni Malatyasporlu Futbolcular Yeni Sezondan Umutlu

Yeni Malatyaspor’da golcü Khalid Boutaib ve takım kaptanı Adem Büyük önemli açıklamalarda bulundu.Spor Toto Süper...

Yurthaber 03-08-18 15:32

Formula 1 Tutkunu Katar Emrinin Kardeşi Sivas’ta

Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Sani’nin Formula 1 tutkunu kardeşi Sheikh Khalid bin...

Yurthaber 27-07-18 18:43

Rusya ve Suudi Arabistan, petrol piyasalarını değerlendirdi

Rusya Enerji Bakanı Aleksandr Novak ile Suudi Arabistan Petrol Bakanı Khalid Al-Falih, OPEC anlaşması doğrultusunda son gelişmeleri ele aldı

Finans 03-07-18 13:00

Suudi Arabistan: Rusya'yı OPEC'e gözlemci olarak katılmaya çağırdık

Suudi Arabistan Enerji Bakanı Khalid al-Falih, Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) olarak, Rusya'yı petrol karteline gözlemci olarak katılmaya davet ettiklerini açıkladı.

Finans 25-06-18 08:57