Mick Deane Haberleri

Adı 'Dörtlü evlilik'! İkizler birbirleriyle evlendi, çocuklarını gören inanamadı

ABD’nin Virginia eyaletinde yaşayan tek yumurta ikizi kız kardeşler Briana ve Brittany Deane (35), yine kendileri gibi tek yumurta ikizi olan Josh ve Jeremy Salyers (37) ile evlendi. Her iki çift de, geçen sene bir erkek bebek sahibi oldu. Nadir görülen bu durum, ailelerin sosyal medyada gördüğü ilgi sayesinde manşetlere taşındı.

Trend 2022-08-24 08:54:15
abd

SpaceX’e ait uzay enkazları boş bir araziye düştü! Bulan çiftçi hayatının şokunu yaşadı

Uzay teknolojileri şirketi SpaceX’e ait 3 parça uzay enkazının Avustralya’nın Yeni Güney Galler eyaletinde bulunan boş bir araziye düştüğü tespit edildi. Enkazı bulan çiftçi Mick Miners nesneyi bulduğunda ölü bir ağaca benzettiğini belirtti. Avustralya Ulusal Üniversitesi’nden astrofizikçi olan Dr. Brad Tucker ise, "Bütün bunları yakından görmek çok heyecan vericiydi, daha önce hiç bu şekilde düşen bir uzay çöpü görmemiştim" dedi.

Haber 2022-08-03 23:18:16

Rolling Stones'un 60'ıncı yıl konserini 65 bin kişi izledi

Efsanevi rock grubu Rolling Stones, 60. yılında Londra’da konser verdi. Mick Jagger'ın solisti olduğu grubu 65 bin kişi izledi.

Magazin 2022-06-27 15:45:54

WWE efsanesi Mick Foley'nin kızı seksi pozlarını satmaya başlayacağını açıkladı! “Çok daha seksi...”

WWE efsanesi Mick Foley'nin kızı Noelle Foley, hayranlarına yetişkinlere yönelik bir siteye dahil olduktan sonra erotik fotoğraflarını ve videolarını satmaya başlayacağını açıkladı. Bu hareketin tamamen kişisel nedenlerden dolayı verilen bir karar olduğunu belirten Foley, elde ettiği gelirle sağlık masraflarını karşılayacağını söyledi.

Trend 2022-06-06 11:25:17

Son dakika: Formula 1'de akılalmaz kaza! Schumacher'in aracı ortadan ikiye ayrıldı...

Son dakika haberleri: Formula 1 Monako Grand Prix’sinde 27. tur devam ederken, Haas pilotu Mick Schumacher'in aracı ikiye bölündü. Araçtan çıkan Schumacher'in durumunun son derece iyi olduğu ve kazadan herhangi bir zarar görmeden çıktığı görüldü.

Spor 29-05-22 18:10

Fethiye’de Emekli İngiliz’den Dünyaya Çağrı

İngiltere’de normal hayat şartlarında yetmeyen emekli gelirlerinin kendilerini Türkiye’de bir zengin gibi yaşattığını belirten Mick ve Trudie yakın çevrelerinde tanık oldukları işsizliğe ve pahalılığa duyarsız kalamadıklarını ve bir çağrı videosu hazırlamaya karar verdiklerini VOA Türkçe’ye anlattı

Haber 08-12-21 19:55

Mick Schumacher kariyerinde ilk kez İstanbul'da yarışacak

Michael Schumacher'in oğlu Mick Schumacher kariyerinde ilk kez İstanbul'da yarışacak.

Spor 10-10-21 13:23

Mick Jagger ve Tilda Swinton dahil 21 ünlü isimden 'Venedik yok olmasın' kampanyası

İtalya'nın çevresel, demografik ve turistik nedenlerle yok olma tehlikesi altındaki Venedik kentini "kurtarmak" için dünya yıldızları bir kampanyaya imza attı. Aralarında Mick Jagger, Tilda Swinton, Francis Ford Coppola, Wes Anderson ve Anish Kapoor'un da bulunduğu kültür-sanat dünyasının tanınmış isimleri Venedik'e özel bir statü verilmesini talep etti.

Haber 03-06-21 14:04

Mick Schumacher Formula 2'de şampiyon oldu

Formula 1'in efsane ismi Michael Schumacher'in oğlu Mick Schumacher, Formula 2'de 2020 sezonunun şampiyonu oldu.

Spor 06-12-20 16:38

Schumacher'in oğlu Formula 1'de mücadele edecek

Formula 1'in efsane ismi Michael Schumacher'in oğlu Mick Schumacher, 2021'den itibaren Haas F1 Takımı'nda yarışacak.

Spor 02-12-20 14:36

Azil Sürecinde Aklanan Trump Yönetiminde ‘Temizlik’ Yapacak mı? 

Senato’daki azil yargılamasından aklanması sonrası Beyaz Saray’da zafer konuşması yapan Başkan Trump’ın yönetimi içinden bundan sonra atacağı adımlar merak konusu. Trump, koltuğunun sallantıda olduğu iddia edilen Beyaz Saray Geçici Genel Sekreteri Mick Mulvaney’nin görevine devam edeceğini açıkladı

Haber 07-02-20 20:56

Trump: “Gelecek yıl G7 Zirvesi’ni Camp David’de yapacağız”

ABD Başkanı Donald Trump, “Gelecek yıl G7 Zirvesi’ni Camp David’de yapacağız” dedi.Londra’daki NATO Liderler Zirvesi öncesi Kanada Başbakanı Justin Trudeau ile bir araya gelen ABD Başkanı Donald Trump, 2020’de düzenlenecek G7 Zirvesine ilişkin, “G7 Zirvesi’ni Camp David’de yapacağız” ifadelerini kullandı.Trump’ın kabinesinde Bütçe Ofisi Direktörü ve Beyaz Saray Genel Sekreteri görevini yürüten Mick Mulvaney, Ekim ayında G7 Zirvesi’nin Trump’ın Miami’deki otelinde yapılacağını açıklamıştı.

Haber 03-12-19 21:08

ABD'de Başkan Donald Trump'a yönelik azil soruşturması sürüyor

Soruşturma kapsamında ABD'nin eski Ukrayna Özel Temsilcisi Kurt Volker ve ABD'nin Avrupa Birliği (AB) Temsilcisi Gordon Sondland'ın ifade metinlerini yayımlandı - Sondland'ın Temsilciler Meclisinde 17 Ekim'de verdiği ifadeyi dün değiştirdiği ve Ukrayna'ya Joe Biden ve ailesini araştırmaları konusunda bir baskının söz konusu olduğunu belirttiği ortaya çıktı - Ulusal Güvenlik Konseyi Uluslararası Enerji ve Çevre Kıdemli Direktörü ve Trump'ın Özel Asistanı Wells Griffith ile Yönetim ve Bütçe Ofisi yöneticisi Michael Duffey, bugünkü azil soruşturması oturumlarında ifade vermeyecek - Trump'ın Özel Kalemi Mick Mulvaney de azil soruşturması kapsamında ifadeye çağrıldı

Haber 05-11-19 23:49

'3 bin kadınla beraber oldum' iddiası! Mick Hucknall yanıt verdi

Catherine Zeta Jones, Helena Christensen ve Ulrika Jonsson gibi ünlü sevgilileri olan Mick Hucknall kendisi hakkında ortaya atılan iddialara en sonunda yanıt verdi.

Magazin 21-10-19 14:03

Mulvaney’den Geri Adım

Ocak ayından bu yana Beyaz Saray Genel Sekreterliği’ne geçici olarak vekalet eden Mick Mulvaney, Başkan Trump’ın Ukrayna’ya verilmesi planlanan yaklaşık 400 milyon dolarlık askeri yardımı koz olarak kullandığı açıklamasından geri adım attı

Haber 20-10-19 22:44

Moro İslami Kurtuluş Cephesi Silahsızlandırma Medya Forumu

Filipinler Barış Sürecinin Bağımsız Silahsızlandırma Organı Başkanı Büyükelçi Fatih Ulusoy: - "Filipinler hükümetini ve MİKC'i tebrik etmek istiyoruz. Bu silah bırakma ve sivilleşme süreci, tarafların samimiyetinin ve barış sürecine bağlılığının kesin bir göstergesidir" - "IDB'nin yetkisi, MİCK kuvvetlerinin lağvedilmesi ve silahların bırakılması sürecini denetlemektir"

Haber 06-09-19 13:20

Schumacher'in oğlu F2 kariyerinin ilk birinciliğini aldı

Otomobil yarışlarının efsane ismi Michael Schumacher'in 20 yaşındaki oğlu Mick Schumacher, Macaristan'da düzenlenen sezonun 8. ayağının ikinci yarışında Formula 2'deki ilk birinciliğine ulaştı.

Spor 04-08-19 16:20

Öksürürken ya da hapşırırken odadan çıkmak gerekir mi?

ABD Başkanı Donald Trump, Oval Ofis'te bir toplantıda öksüren Beyaz Saray Özel Kalem Vekili Mick Mulvaney'den odadan çıkmasını istemişti. Trump, "Eğer öksüreceksen lütfen odadan çık. Lafımın ortasında öksüremezsin. Bundan hoşlanmıyorum" demişti.

Trend 19-06-19 10:31

Trump’ın Vergi Beyannamesi ‘Asla Görülmeyecek’

Beyaz Saray Geçici Genel Sekreteri Mick Mulvaney, Demokratlar’ın Başkan Donald Trump’ın vergi beyannamesini asla göremeyeceklerini belirtti

Haber 08-04-19 00:46

Mick Schumacher Alfa Romeo Racing’in test sürüşlerine katılıyor

Formula 1 pilotu Michael Schumacher’in oğlu olan Mick Schumacher, Formula 1’in başarılı takımlarından Alfa Romeo Racing’in test sürüşlerine katılıyor

Yurthaber 02-04-19 16:11

Mick Schumacher Alfa Romeo Racing’in test sürüşlerine katılıyor

Formula 1 pilotu Michael Schumacher’in oğlu olan Mick Schumacher, Formula 1’in başarılı takımlarından Alfa Romeo Racing’in test sürüşlerine katılıyor

Haber 02-04-19 16:10

Kostümler geceyi gölgede bıraktı!

Mick Jagger'ın eski sevgilisi ve çocuğunun annesi Luciana Gimenez, Vogue Dance etkinliğine damga vurdu.

Magazin 25-03-19 10:54

Trump Acil Durum İlan Edecek mi?

Beyaz Saray Geçici Genel Sekteri Mick Mulvaney Başkan Donald Trump’ın Kongre olsun olmasın sınırı güven altına alacağını ve eğer zorunlu olursa bunu ulusal acil durum ilan ederek yapacağını söyledi

Haber 28-01-19 22:37

‘Trump Suriye’den Asker Çekme Fikrini Değiştirmeyecek’

Beyaz Saray geçici Genel Sekreteri Mick Mulvaney, Başkan Trump’ın ABD askerlerini Suriye’den çekmek konusunda fikrini değiştirmeyeceğini söyledi

Haber 24-12-18 00:15

ABD'de Hükümet 3 Ocak’a Kadar Kapalı Kalabilir

Beyaz Saray bütçe direktörü ve John Kelly’nin yerine Beyaz Saray Genel Sekreterliği koltuğuna geçici olarak oturacağı açıklanan Mick Mulvaney, hükümetin kısmi kapanmasının 3 Ocak tarhine kadar devam edebileceğini söyledi

Haber 24-12-18 00:10

Mick Schumacher gelecek sezon Formula 2'de yarışacak

Otomobil yarışlarının efsane ismi Michael Schumacher'in 19 yaşındaki oğlu Mick Schumacher, gelecek sezon Formula 2'de yarışacak.

Spor 27-11-18 19:39

Dünya döndüğü sürece Azerbaycan hür olacak

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu: - “Dünya döndüğü sürece Azerbaycan hür ve müstakil olacak. Bir kere yükselen bayrak bir daha inmez” - Azerbaycan’ın Ankara Büyükelçisi Hazar İbrahim: - “Ümit ederim Türkiye-Azerbaycan kardeşliği daim olsun” - BP Türkiye Ülke Başkanı Mick Stump: - “2020’de 10 milyar metreküp doğal gazı Türkiye üzerinden Avrupa pazarına katacağız”

Haber 23-10-18 22:14

Tek yumurta ikizleri görenleri şaşkına çevirdi

Tek yumurta ikizi kız kardeşlerin ikiz kardeşlerle evlenmesi ilginç görüntülere neden oldu. Amerika bu düğünü konuşuyor. Tek yumurta ikizi Brittany ve Briana Deane dünya evine girdi.

Haber 16-10-18 09:05

Mick Schumacher, Formula 3 Avrupa şampiyonu oldu!

Formula 1'in efsane sürücüsü Michael Schumacher'in 19 yaşındaki oğlu Mick Schumacher, Formula 3 Avrupa Şampiyonası'nda pilotlar klasmanını zirvede bitirdi.

Spor 14-10-18 21:45

Türkiye'ye inancımız tam

BP Türkiye Ülke Başkanı Mick Stump: - "Türkiye'ye inancımız tam. Her ekonominin kısa vadeli sorunları vardır, Türkiye bunları aşacak. Türkiye'nin jeopolitik önemi çok yüksek ve uzun vadeli potansiyeline inanıyoruz" - "Biz uluslararası bir şirketiz ancak Türkiye'de bir Türk şirketiyiz ve büyümeye devam etmek istiyoruz"

Yurthaber 18-09-18 14:51

Türkiye'ye inancımız tam

BP Türkiye Ülke Başkanı Mick Stump: - "Türkiye'ye inancımız tam. Her ekonominin kısa vadeli sorunları vardır, Türkiye bunları aşacak. Türkiye'nin jeopolitik önemi çok yüksek ve uzun vadeli potansiyeline inanıyoruz" - "Biz uluslararası bir şirketiz ancak Türkiye'de bir Türk şirketiyiz ve büyümeye devam etmek istiyoruz"

Yurthaber 18-09-18 14:50

Schumacher'in oğlundan ilk F3 zaferi

F1'in efsanevi pilotu Michael Schumacher'in oğlu Mick Schumacher, ilk F3 yarışını kazandı.

Haber 28-07-18 19:32

15 yaşındaki erkek öğrenci okula sütyenle gitti

İngiltere'nin Liverpool kenti 15 yaşındaki kahraman çocuğu konuşuyor. Raymond Deane öğretmenlerinin aynı sınıfta olduğu bir kız öğrenciye karşı olan tutumunu protesto etmek için okula sütyenle gitti.

Haber 12-07-18 11:55

BP / Stump: Türkiye’de yatırıma devam edeceğiz

BP Türkiye Ülke Başkanı Mick Stump, Türkiye’nin enerji sektöründe küresel çapta artan rolünden memnuniyet duyduklarını, ülkede enerji alanında doğru adımlar atıldığını ve Türkiye’ye olan güvenlerini vurgulayarak, yatırıma devam etme kararı aldıklarını açıkladı.

Finans 10-05-18 16:20

BP, 3. havalimanında yer almak istiyor

BP Türkiye Ülke Başkanı Mick Stump: - "Avrupa'nın en büyük havalimanı olacak 3. havalimanında yer almak istiyoruz. Sadece yakıt temini anlamında değil, yakıt altyapısında da yatırım yapmak istiyoruz" - "Hiçbir şekilde TANAP'tan çıkma niyetimiz yok, açık ve net bir şekilde söyleyim. Yüzde 12'lik hissemizi muhafaza etmeye devam edeceğiz" - BP Türkiye Akaryakıt Ülke Müdürü Martin Thomsen: - "Pazar dinamikleri sebebiyle akaryakıt fiyatlarında 20-25 kuruşluk artış olabileceği gibi, aynı oranda düşüşler de yaşanabilir"

Finans 10-05-18 14:50

ABD’de Hükümet Yine Kapanacak mı?

Beyaz Saray bütçe direktörü Mick Mulvaney dün yaptığı açıklamada başkanın Kongre’de onaylanan bütçe tasarısını imzalayacağını belirtmişti ancak Trump bu sabah paylaştığı bir Twitter mesajında tasarıyı veto etmeyi düşündüğünü kaydetti

Haber 23-03-18 17:37

'Mick Jagger ameliyatla kısırlaştırılmalı'

Efsanevi müzik grubu Rolling Stones'un üyesi Mick Jagger'ın kardeşi Chris Jagger, 8 çocuğu olan 73 yaşındaki sanatçının tıbbi olarak kısırlaştırılması gerektiğini söyledi.

Magazin 19-06-17 15:27

Muratbey Uşak-Bk Ventspils: 74-69

Yavuz KUŞDEMİR / UŞAK, SALON: Uşak Üniversitesi HAKEMLER: Panagiotis Anastopoulos MURATBEY UŞAK: Berent BK VENTSPILS: Deane 1. PERİYOT: 19-23 İLK

Yurthaber 02-11-16 22:30

Annesi, oğlunun köpek balığıyla boğuşmasını canlı yayında izledi

Avustralyalı sörf şampiyonu Mick Fanning'in annesi, oğlunun Güney Afrika'da köpek balığı saldırısına uğrama anınını televizyondaki canlı yayında izledi, "Gördüklerime inanamıyordum. Onu kaybettik diye düşündüm" dedi.

Haber 20-07-15 13:45

Sörfçü Mick Fanning'e köpek balığı saldırdı

Avustralyalı sörfçü Mick Fanning, Güney Afrika'da düzenlenen bir etkinlikte köpek balığının ssaldırıına uğradı.

Spor 20-07-15 12:44

Köpekbalığı Saldırısından Canlı Kurtulan Sörfçü Mick Fanning Mübarek İnsanmış

Avustralyalı şampiyon sörfçü Mick Fanning, Dünya Sörf Ligi J-Bay Open finalinde köpekbalığı saldırısına uğradı. Fanning, olaydan yara almadan kurtuldu.

Trend 20-07-15 09:43

Şampiyon sörfçü köpekbalığı saldırısına uğradı

Avustralyalı şampiyon sörfçü Mick Fanning, Dünya Sörf Ligi J-Bay Open finalinde köpekbalığı saldırısına uğradı. Fanning, olaydan yara almadan kurtuldu.

Haber 19-07-15 22:36

Şampiyon Sörfçü Köpekbalığı Saldırına Uğradı

Avustralyalı şampiyon sörfçü Mick Fanning, Dünya Sörf Ligi J-Bay Open finalinde köpekbalığı saldırısına uğradı. Fanning,...

Yurthaber 19-07-15 21:51

Şampiyon sörfçü, köpekbalığından yumrukla kurtuldu

Güney Afrika'da düzenlenen uluslararası sörf yarışmasında, iki köpekbalığıyla karşılaşan Avustralyalı sörfçü Mick Fanning son anda kurtuldu. Suya düşen Dünya şampiyonunun köpekbalığıyla mücadelesi, canlı yayına yansıdı.

Haber 19-07-15 18:30

Genç Schumi'den ilk zafer

Formula 1'in efsane Alman sürücüsü Michael Schumacher'in 16 yaşındaki oğlu Mick Schumacher, pilotluk kariyerine adım attığı Formula 4 serisindeki ilk yarışını kazandı.

Spor 27-04-15 07:13

L'Wren Scott'un ölümü ardından Rolling Stones konseri iptal etti

Rolling Stones, Mick Jagger'in sevgilisi L'Wren Scott'un ölümü ardından Avustralya turnesinin ilk konserini iptal etti. Amerikalı tanınmış moda tasarımcısı Scott, dün New York'taki dairesinde ölü bulunmuştu. L'Wren Scott'un intihar ettiği belirtiliyor.

Haber 18-03-14 11:30

Mick Jagger'ın sevgilisi intihar etti

Efsanevi rock müzik grubu The Rolling Stones'un solisti Mick Jagger'ın sevgilisi, moda tasarımcısı L'Wren Scott evinde ölü bulundu.

Magazin 18-03-14 08:29

Mick Jagger'ın sevgilisi evinde ölü bulundu

Rolling Stones üyesi ünlü müzisyen ve şarkıcı Mick Jagger'ın sevgilisi L’Wren Scott'ın New York'taki evinde ölü bulunduğu açıklandı.

Haber 17-03-14 19:14

Mısır'’da SKY News kameramanı öldürüldü

İngiliz Sky News kanalında 15 yıldır çalışan 61 yaşındaki İngiliz kameraman Mick Deane, bu sabah Kahire’de çıkan olaylarda vurularak hayatını kaybetti.

Haber 14-08-13 16:58