Bedrettin Yildirim Haberleri

Mersin'de tutuklanan Büyükşehir Belediyesinin eski daire başkanına PKK üyeliği davası

Mersin'de terör örgütü PKK/KCK soruşturması kapsamında tutuklanan eski Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Bedrettin Gündeş hakkında "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Yurthaber 2023-04-20 15:46:39

41 milyon yıllık! Türkiye'de bulunan ilk örnek... 'Çok önemli...'

Tokat'ın Zile ilçesinde heyecanlandıran buluş. Zile Kalesi'nde sergilenen ağaç fosillerinin yaklaşık 41 milyon yıllık olduğu ifade edildi. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Biyoloji Bölümü Botanik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Bedrettin Selvi, "41 milyon yıl önce Zile ve civarında yağmur ormanlarının olduğunu göstermesi açısından çok önemli. İki türlü literatüre geçiyor." ifadelerini kullandı.

Haber 2022-10-31 19:11:23

41,5 milyon yıl öncesine aitler! Tokat'ta bulundu: Bir ilk

Tokat'ta bulunan ağaç fosillerinin 41,5 milyon yıl öncesine ait olduğu tespit edildi. İstanbul'da incelendikten sonra Tokat'a gönderilen ağaç fosilleriyle ilgili Dr. Bedrettin Selvi, "Türkiye'deki 41,5 milyon yıl öncesine ait bu tür bir fosile şu ana kadar rastlanmamıştı. Türkiye'de tropikal iklim kuşağına ait bitki fosiline Tokat Zile'de rastlanılması, literatüre ilk kayıt olarak düşmüştür" dedi.

Haber 2022-10-31 11:11:37

Dünyada kendi sınıfında tek olan denizaltı havuzu Yalova'da suya indirildi

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nın denizaltı inşa ve modernizasyon ihtiyaçlarının karşılanması için inşa edilen denizaltı havuzu, 3 bin tonluk kaldırma kapasitesine sahip - ASFAT Proje Sorumlusu Bedrettin Karaçorlu: - "İçerdiği özellikler nedeniyle dünyada başka bir örneği yok. En önemli özelliği, havuzun kendine ait bir kapama sistemi olması"

Yurthaber 2022-08-31 11:29:05

UNIFIL Deniz Görev Kuvveti Komutanı Mugge'den TCG YILDIRIM firkateynine ziyaret

UNIFIL Deniz Görev Kuvveti Komutanı Mugge'den TCG YILDIRIM firkateynine ziyaret

Yurthaber 24-04-22 18:09

Yeditepe Üniversitesi’nde Atatürk'ü anma etkinliği

Yeditepe Üniversitesi Kurucu ve Onursal Başkanı Bedrettin Dalan: - "Atatürk, ömrü boyunca savaşmış ve tek bir yenilgisi yok. Yüz yıl öncesinde bunları düşünmek büyük bir deha gerektirir. Bütün dünya onun dehasını kabul etmiş durumda"

Yurthaber 10-11-21 14:53

Özel harekat polisi trafik kazasında hayatını kaybetti! Anne ve babası gözyaşlarına boğuldu

Antalya'da meydana gelen trafik kazasında, polis memuru yaşamını yitirdi. Bedrettin Tok'un cenazesi Adli Tıp Kurumu morgundan yakınları tarafından alınırken anne ve babası gözyaşlarına boğuldu.

Haber 22-10-21 12:55

Şanlıurfa’da ata sporu okçuluk turnuvası

Şanlıurfa’da 11 Nisan “Urfa Kurtuluş Etkinlikleri” kapsamında Büyükşehir Belediyesi Spor tesislerinde gerçekleştirilen okçuluk turnuvasına Şanlıurfa merkez ve ilçelerden çok sayıda sporcu katılım sağladı.Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan Gençlik ve Spor ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen sportif aktiviteler ata sporu okçuluk ile devam etti.Spor tesislerinde gerçekleştirilen okçuluk turnuvasına Şanlıurfa merkez ve ilçelerden 55 sporcu katılım sağladı.Okçuluk turnuvasına Siverek’ten katılan ve turnuvadaki tek engelli sporcu olan Bedrettin Almas, “11 Nisan Şanlıurfa’nın kurtuluşunun 101.

Yurthaber 06-04-21 16:02

Astım teşhisi konulan hastanın akciğerinden tümör çıktı!

Geçtiğimiz yıl astım teşhisi konan 43 yaşındaki Taner Uğuzyerli, ilaç tedavisine rağmen şikayetleri geçmeyince tekrar hastaneye gitti. Tesadüfen akciğer atardamarında 7 santimlik tümör olduğu ortaya çıkan Uğuzyerli'nin yaşadığı hastalığın çok zor anlaşıldığını söyleyen Prof. Dr. Bedrettin Yıldızeli, 'Hasta 6 ay sonra gelmiş olsaydı tedavi şansı kalmayacaktı' dedi.

Haber 15-02-21 10:15

Akciğer atardamarındaki tümörden şans eseri kurtuldu

Geçen yıl astım teşhisi alan ve yaklaşık bir yıl ilaç tedavisi görmesine rağmen şikayetleri geçmeyen 43 yaşındaki Taner Uğuzyerli’nin akciğer atardamarında 7 santimlik tümör olduğu ortaya çıktı. Prof. Dr. Bedrettin Yıldızeli, “Pulmoner anjiyosarkom dediğimiz bu hastalık çoğu zaman astım ve KOAH ile karışıyor, nadir görüldüğü için çok zor teşhis ediliyor ve hastalar maalesef kaybediliyor. 6 ay sonra gelmiş olsaydı, muhtemelen tümör akciğere yayılacaktı ve tedavi şansı kalmayacaktı" dedi.

Haber 15-02-21 09:35

Bulanık’ta süt alımı başladı

Bulanık-Malazgirt Süt Üreticileri Birliği, “Süt bizim işimiz” sloganıyla Bulanık’taki 7 noktada süt alımına başladı.Birliği kurduktan sonraki tek gayelerinin süt üreticilerini korumak olduğunun altını çizen Bulanık - Malazgirt Süt Üreticileri Birliği Başkanı Bedrettin Ziyalı, “Bulanık İlçesi Süt Soğuk Zinciri” projesi kapsamında 7 yerleşim yerinde toplam 28 ton kapasiteli süt toplama ünitelerini kurduklarını ve 7 yerleşim yerinde süt almaya başladıklarını söyledi.

Yurthaber 09-02-21 09:04

Merhum Gazeteci Bedrettin Maradit’e vefa örneği

Düzce’ye ilk süreli yerel gazeteyi kazandıran Basın Şeref kartı sahibi merhum gazeteci Bedrettin Maradit’in adı yaşamının önemli bir bölümünü geçirdiği Kültür Mahallesindeki Caddeye verildi.Düzce Belediyesi Şubat ayı ikinci oturumu Prof.

Yurthaber 05-02-21 17:30

Etkisiz hale getirilen terörist ’Kırmızı’ kategoride çıktı

İçişleri Bakanlığı, iç güvenlik operasyonları kapsamında; Hatay İl Jandarma Komutanlığınca Dörtyol İlçesi Amanos dağlarında eylem hazırlığında olan teröristlere yönelik düzenlenen operasyonda etkisiz hale getirilen 4 teröristten birinin ’Kırmızı’ kategoride yer aldığını açıkladı.Bakanlıktan yapılan açıklamada, İç güvenlik operasyonları kapsamında; Hatay İl Jandarma Komutanlığınca Dörtyol İlçesi Amanos dağlarında eylem hazırlığında olan teröristlere yönelik 17 Ekim 2020 günü Jandarma SİHA, Emniyet Genel Müdürlüğü PİHA’sı ve Hava Kuvvetleri destekli, JÖH ve komando birlikleri ile gerçekleştirilen operasyonda, 4 BTÖ mensubu etkisiz hale getirildiği hatırlatıldı.Açıklamaya göre, yapılan DNA incelenmesinde teröristlerden birinin, 28 yıldır terör örgütünde faaliyet gösteren ve Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş, Malatya, Kilis, Gaziantep ve Adıyaman bölgesinde pek çok eyleme bizzat katılan ve eylem talimatlarını veren, Sözde Amanos Saha Sorumlusu Bedrettin-Bedirhan kod adlı İbrahim Şengül isimli terörist olduğu, terörden arananlarda 10 Milyon TL’ye kadar ödülle “KIRMIZI” kategoride yer alan, terör suçları kapsamında hakkında 50 adet aranma kaydının bulunduğu tespit edildi.Teröristin katıldığı eylemler; 23 Mart 1997 tarihinde, Hatay / Erzin / Yoncadüzü köyü bölgesinde, Kahramanmaraş / Göksun İlçe J.K.lığından izine gelen 1 jandarma eri ile 3 vatandaşın şehit edildiği, 2 güvenlik korucusunun yaralandığı, 26 Mart 2004 ayında Hatay/Erzin ilçesinde bulunan bir elektrik trafosunun patlayıcı maddelerle tuzaklanması sonucu 1 jandarma erinin yaralanması, 1 TEDAŞ görevlisinin öldürülmesi, 13 Haziran 2004 tarihinde, Hatay/Dörtyol ilçesi kırsal alanında yol yapım çalışması bölgesinde görevli 3 güvenlik korucusunun şehit edilmesi olaylarının faili olduğu tespit edildi.Teröristin ayrıca çok sayıda gasp, yağma, araç yakma, mala zarar verme, alıkoyma, tehdit vb.

Haber 03-02-21 15:08

İçişleri Bakanı Soylu: Amanos dağlarında eylem hazırlığındayken etkisiz hale getirilen 4 terör örgütü üyesinden biri kırmızı kategoride aranan sözde Amanos saha sorumlusu Bedrettin-Bedirhan kod adlı İbrahim Şengül. Kahramanlarımızı tebrik ediyoruz.

İçişleri Bakanı Soylu: "Amanos dağlarında eylem hazırlığındayken etkisiz hale getirilen 4 terör örgütü üyesinden biri kırmızı kategoride aranan sözde Amanos saha sorumlusu Bedrettin-Bedirhan kod adlı İbrahim Şengül.

Haber 03-02-21 14:44

Beyoğlu’nda metruk ahşap ev yangında küle döndü

Beyoğlu Bedrettin Mahallesi’nde bulunan metruk ahşap bir ev çıkan yangında küle döndü.Yangın, Yaşmak Sıyıran Sokak üzerinde bulunan ahşap binada sabah saatlerinde çıktı.

Haber 20-01-21 10:30

İçişleri Bakanlığı: “Yıldırım Operasyonları kapsamında bugüne kadar toplam 148 terörist etkisiz hale getirildi”

İçişleri Bakanlığı, yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen Yıldırım Operasyonları kapsamında bugüne kadar toplam 148 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.İçişleri Bakanlığı, kış üslenmesini gerçekleştiremeyen ve hareket kabiliyeti daralan, ülke içerisinde iletişimi ortadan kalkan bölücü terör örgütünün, bu kabiliyetini bir daha kazanmasını engellemek ve yurt içindeki terörist varlığını tamamen bitirmeye yönelik olarak başlatılan “YILDIRIM-17 BESTA” operasyonunun devam ettiğini kaydetti.Bakanlık, bahse konu operasyonda, Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat (JÖH), Polis Özel Harekat (PÖH) ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan 3 bin 251 personelin görev aldığı bilgisini paylaştı.Söz konusu operasyonlara ilişkin yapılan açıklamada, yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen Yıldırım Operasyonları kapsamında bugüne kadar toplam 148 teröristin etkisiz hale getirildiği, 77 işbirlikçinin yakalandığı, 571 mağara, sığınak ve deponun imha edildiği, ayrıca çok sayıda silah-mühimmat, gıda ve yaşam malzemesinin ele geçirildiği ifade edildi.

Haber 27-12-20 12:12

Başkan Zolan geçici asfalt çalışmalarında incelemelerde bulundu

Anafartalar, Karşıyaka, Aktepe ve Deliktaş mahallelerinin ulaşımında can damarı olan Şeyh Bedrettin Caddesi’ndeki geçici asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Osman Zolan, "Ne yapıyorsak sizler için, Denizlimiz için yapıyoruz" dedi.Anafartalar, Dokuzkavaklar, Aktepe, Karşıyaka’nın bir kısmı ve Deliktaş Mahallesi’nin içme suyu ve kanalizasyon hatlarını baştan aşağı değiştiren, bölgeyi ilk kez yağmur suyu hatlarıyla buluşturan Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların kış mevsiminde daha güvenli ve konforlu ulaşımı için ana arterlerde başladığı geçici asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Yurthaber 08-12-20 12:29

Bingöl’de EYP ve mühimmat ele geçirilerek imha edildi

Bingöl’de bölücü terör örgütü PKK’ya yönelik gerçekleştirilen Yıldırım-9 operasyonu kapsamında, sık ormanlık alan içinde toprağa gömülü bidonlar içerisinde EYP ve mühimmat ele geçirildi.Valilikten yapılan açıklamada, “ İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca yürütülen istihbari çalışmalar neticesinde Genç İlçesi kırsalında Bölücü Terör Örgütüne ait El Yapımı Patlayıcı Madde (EYP) ve mühimmat olduğu duyumunun alınması üzerine, 19 Kasım 2020 tarihinde icra edilen YILDIRIM - 9 operasyonu kapsamında yapılan arazi aramasında meşelik, sık ormanlık alan içerisinde toprağa gömülü vaziyette 3 adet mavi jelikan bidon içerisinde EYP, mühimmat ve malzeme ele geçirilmiştir.

Haber 20-11-20 14:28

İslahiye’nin düşman işgalinden kurtuluşun 100’cü yılı kutlandı

Gaziantep’in İslahiye ilçesinin, düşman işgalinden kurtuluşunun 100’cu yıl dönümü törenle kutlandıDemokrasi Meydanı’ndaki kutlama programına İslahiye Kaymakamı Muhammet Lütfi Kotan,106’ncı Topçu Alay ve Garnizon Komutanı Topçu Albay Rızvan Çipe , İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural, 2 Zırlı Alay Komutanı Tankçı Alay Komutanı Albay Hakan Tekdemir İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ümit Tahta, İlçe Emniyet Müdürü Bedrettin Sarıtaş, daire amirleri, STK ve siyasi parti temsilcileri öğrenciler katıldı.

Yurthaber 13-11-20 13:08

Gündeş, Anamur’da gazetecilerle buluştu

Mersin Büyükşehir Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Bedrettin Gündeş, Anamur’da gazetecilerle bir araya geldi.Anamur’da bir kafede yapılan toplantında Gündeş, gazetecilerin talep ve önerilerini aldı.

Yurthaber 07-11-20 12:15

Kaligrafi sanatını öğrenip kendi işlerini kuruyorlar

Trabzon’un Ortahisar Belediyesi’nin düzenlediği Kaligrafi Güzel Yazı Kursu’nda kaligrafi sanatının incelikleri öğretiliyor.Ortahisar Belediye binasında açılan kursta kaligrafist ve fırça sanatçısı Bedrettin Sandıkçı kaligrafi ve güzel yazıyla ilgili uygulamalı ve teorik dersler veriyor.

Yurthaber 19-10-20 14:12

MGC’den Duygu Canova ve Bedrettin Gündeş’e hayırlı olsun ziyareti

Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in Basın Danışmanlığı görevini yürütecek olan Duygu Canova ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığına getirilen Bedrettin Gündeş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.31 yıldır yerel yönetimlerdeki konumundan dolayı basınla ilişkisini hiç kesmediğini, her görev döneminde basınla iç içe olduğunu dile getiren Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Bedrettin Gündeş, “Bir bütün olarak çalışacağız.

Yurthaber 18-09-20 12:47

Şırnak’ta 2 terörist etkisiz hale getirildi

İçişleri Bakanlığı, Şırnak-Silopi ilçesi Cudi Dağı bölgesinde gerçekleştirilen YILDIRIM-1 Cudi operasyonunda 2 teröristin ölü olarak ele geçirildiğini açıkladı.İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, “YILDIRIM-1 Cudi operasyonu kapsamında; Şırnak-Silopi ilçesi Cudi Dağı bölgesinde, 17 Eylül 2020 günü İl Jandarma Komutanlığı ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanlığınca müşterek gerçekleştirilen operasyonda, 2 terörist, 2 adet M-16 Piyade Tüfeği ile birlikte ölü olarak ele geçirilmiştir.

Haber 17-09-20 08:37

Arguvan Belediyespor Soner Bayram ile sözleşme imzaladı

Bölgesel Amatör Lig’in yeni takımı Arguvan Belediyespor, teknik direktörlük görevine Soner Bayram’ı getirdi.Yeni sezon transfer çalışmalarına başlayan Malatya temsilcisi Arguvan Belediyespor, belediye binasınds düzenlediği törenle yeni teknik heyetiyle sözleşme imzladı.Bayram’ın yardımcılıklarını Bedrettin Bulgurlu ve Önder Biçer’in yapacağı açıklandı.Kulüp tarafından yapılan açıklamada,"Takımımız Teknik Direktörlük görevi için Soner Bayram,Yardımcı antrenör Bedrettin Bulgurlu ve Kaleci antrenörü Önder Biçer ile anlaşmaya varılmıştır,Arguvan Belediyespor kulübümüze ve Arguvan’ımıza hayırlı olsun" ifadelerine yer verildi.

Yurthaber 07-09-20 08:49

İçişleri Bakanlığınca Mardin’de “Yıldırım-8 Savur” Operasyonu başlatıldı

Bölücü terör örgütünü tamamen ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla Mardin’de “YILDIRIM-8 SAVUR” operasyonu başlatıldı.Operasyonda, Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanlığı sevk ve idaresinde, Mardin-Diyarbakır-Batman İl Jandarma Komutanlıklarında görevli; Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat (JÖH), Polis Özel Harekat (PÖH) ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan ( bin 831) personel [(122) operasyonel tim] görev alıyor.Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen Yıldırım (1-2-3-4-5-6-7) operasyonları kapsamında bugüne kadar toplam 38 terörist etkisiz hale getirildi, 63 mağara, sığınak ve depo imha edildi, çok sayıda silah-mühimmat, gıda ve yaşam malzemesi ele geçirildi.

Haber 01-09-20 09:09

Duayen siyasetçi Dalan Germencik Belediye Başkanı Öndeş ile Germencik’te buluştu

Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş Germencik’in yetiştirdiği önemli isimler arasında yer alan ünlü siyasetçi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin eski başkanı Bedrettin Dalan ile bir araya geldi.

Yurthaber 02-08-20 18:25

Saldırı için hazırlanmış EYP ele geçirildi

Hakkari’nin Çukurca ilçesi Gündeş köyü kırsalında yapılan operasyonda, operasyonel birliklere ve konvoy faaliyetlerine saldırı ve eylemlerde kullanılmak üzere tuzaklanmış EYP ele geçirildi.Hakkari Valiliği’nden yapılan açıklamada, "İl Jandarma Komutanlığı tarafından İl Emniyet Müdürlüğü desteği ile gerçekleştirilen PKK/KCK bölücü terör örgütü faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik başlatılan YILDIRIM-2 CİLO operasyonu kapsamında; 24 Temmuz 2020 günü ilimiz Çukurca ilçesi Gündeş köyü kırsalında yapılan operasyonda tespit edilen 1 adet sığınak içerisinde, operasyonel birliklere ve konvoy faaliyetlerine saldırı ve eylemlerde kullanılmak üzere tuzaklanmış; 2 adet EYP (El Yapımı Patlayıcı), 4 adet uzaktan komutalı telsiz kontrollü pil bloğu, bin metre kablo ele geçirilmiştir.

Yurthaber 25-07-20 10:13

Başkan Çetin’den sosyal mesafeli nikah merasimi

Pursaklar Belediyesi Nikah Salonu’nda nikah memuru cübbesini giyen Başkan Ertuğrul Çetin, Aysun ve Muhammed Bedrettin çiftinin nikahlarını kıyarak mutluluklarına ortak oldu.1 Haziran’dan itibaren normalleşme süreciyle birlikte Pursaklar’da nikah işlemleri hız kazandı.

Yurthaber 18-06-20 12:18

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfından şehit ailelerine ziyaret

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Mardin Şube Başkanı ile Mardin Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Bedrettin Doğan, şehit ailelerini ziyaret etti.Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Mardin Şube Başkanı ile Mardin Güvenlik Korucuları Şehit Ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Bedrettin Doğan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte 3 Nisan’da Nusaybin Bagok Dağında kalekol yapımında PKK’nın hain saldırısında şehit olan Mazlum Gözenoğlu ve 1 Haziran 2019’da Hakkari Çukurca’da çıkan çatışmada şehit olan uzman çavuş Mehmet Sait Barış’ın ailelerini ziyaret ederek acılarını paylaştı.Başkan Doğan, şehitlere ölü denilmesinin doğru olmadığını vurgulayarak, "Allah yolunda öldürülüp şehit edilenlere sakın ölü sanmayın.Bilakis onlar diridirler, Allah katında rızıklanmaktadırlar.

Yurthaber 15-06-20 12:29

İntihar eden emekli özel harekatçının üzerinden not çıktı

Avcılar’da boş bir arsada silahla intihar eden emekli polis memurunun üzerinden not çıktı. Çıkan notta “ Ben Bedrettin Dursun emekli özel harekat polisiyim Devlet aileme destek çıksın psikolojik destek versin” ifadelerinin olduğu öğrenildi.

Haber 09-05-20 07:58

Sakarya Valiliğinde koronavirüs toplantısı

Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, salgın hastalıklara karşı alınan tedbirler ile önlemlerin ele alındığı toplantıda İlçe Kaymakamlarıyla bir araya geldi.Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Vali Ahmet Hamdi Nayir’in yanı sıra; Vali Yardımcıları Erdoğan Ülker, Ömer Bedrettin Sağsöz, Abdul Rauf Ulusoy, Halil Serdar Cevheroğlu, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı ve İl Sağlık Müdürü katıldı.Dünyanın her yerinde görülen salgın ile ilgili devletimizin bugüne kadar çok önemli kararlar aldığını, tüm kurum ve kuruluşların da büyük bir özveriyle çalıştığını ifade eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, "Dünyanın gündeminde, ülkemizin gündeminde, dolayısıyla ilimizin de gündeminde olan salgın ile ilgili olarak önceki gün alınan tedbirleri değerlendirdiğimiz İl Koordinasyon Kurulu Toplantısını gerçekleştirdik.

Yurthaber 18-03-20 18:17

600 kişilik helva saatler içinde tükendi

Eskişehir’de kuaförlük yapan Hasan Yılmaz, işletmesinin birinci yılı dolayısıyla 600 kişilik helva dağıttı.Odunpazarı ilçesinde bulunan Bedrettin Camii önünde Cuma namazı çıkışında dağıtılan helvalara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Yurthaber 13-03-20 15:25

Güneydoğu Bölgesel Kariyer Fuarına Artuklu Üniversitesi damga vurdu

Cumhurbaşkanlığı himayesinde bu yıl ikincisi düzenlenen ve öğrencilerin mezuniyetleri sonrası iş hayatlarına katkılar sağlamak, onlara yeni ufuklar açabilmek amacıyla organize edilen Güneydoğu Bölgesel Kariyer Fuarında Mardin Artuklu Üniversitesi standı yoğun ilgi gördü.Dicle Üniversitesi Kongre Merkezinde düzenlenen organizasyonun açılış törenine Diyarbakır Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Daire Başkanı Bedrettin Özmen, Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof.

Yurthaber 03-03-20 11:03

Başkan Pekmezci, Dalan’a plaketini takdim etti

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, 25’incisi düzenlenen Dede Korkut Kültür ve Sanat Şölenleri kapsamında Bayburt’un il olmasında emeği olan Bedrettin Dalan’a plaketini takdim etti.Geçtiğimiz yıl 25’cisisi düzenlenen Dede Korkut Kültür ve Sanat Şölenleri kapsamında Bayburt’un il oluşunun 30.

Yurthaber 13-02-20 07:54

İstanbul'da yağmur

Hasan YILDIRIM - Cemal YURTTAŞ -Çağrı ÇALIŞKAN İSTANBUL DHA İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren ara ara yağmur etkili oluyor.

Haber 28-01-20 10:14

Manisa'da sarsıntılar devam ediyor, halk evlerine girmiyor (2)

BİNALİ YILDIRIM: ACIMIZ BÜYÜK Ak Parti Manisa İl Başkanlığı'nın Danışma Meclisi Toplantısı'na katılmak üzere kente gelen İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, çarşamba günü meydana gelen 5.4'lük depremin büyük hasar oluşturduğu Manisa'nın Kırkağaç ilçesini ziyaret etti.

Haber 25-01-20 14:43

Başkan Beyazkaya’dan “Mekkenin Fethi” etkinliğine davet

Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Bedrettin Beyazkaya, halkı yılbaşı kutlamak yerine 31 Aralık gecesi düzenlenecek olan Mekke’nin Fethi etkinliğine davet etti.Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Bedrettin Beyazkaya, 2019 yılında önemli olayların olduğunu dile getiren dünyanın bir çok ülkesinde Müslümanlara yönelik işkence, ölüm, saldırıların olduğunu dile getirdi.Dünyanın birçok yerinde insanlar savaşların ve çatışmaların gölgesinde yaşam mücadelesi verirken, emperyalizm eğlence sektörünün renkli ışıklarıyla geniş kitlelerin gözlerini boyadığını dile getiren Beyazkaya, “Biz yılbaşı gecesi eğlencesi adı altında tüm dünya halklarına çirkinliklerin ve kötülüklerin dayatılmasına karşı tavır almanın gerekliliğine ve doğruluğuna inanıyoruz.

Yurthaber 28-12-19 12:48

Antalya'da dev dalgalar, falezleri dövdü (3)

EVE YILDIRIM İSABET ETTİ Serik'te etkili olan şiddetli rüzgar ve sağanak nedeniyle Karadayı Mahallesi'nde Cemal Durmaz'a ait 2 katlı eve yıldırım isabet etti.

Haber 23-12-19 13:12

İngiliz gezgin kadın koşarak 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden geçti (1)

Hasan YILDIRIM - Ali AKSOYER - Oğuzcan YAZAR - İstanbul - DHA - NEPAL'deki yoksul çocuklar için İngiltere'den hareket eden ve 1 yıldır yanında çekerek taşıdığı küçük karavan ile yürüyen gezgin ve maraton koşucusu Rosie Swale Pope, 15 Temmuz Şehitler köprüsünden geçti.

Haber 20-12-19 12:05

Türkiye'de 2019 böyle geçti (7)

Türkiye'nin Rusya'dan satın aldığı ve teslimatı 12 Temmuz'da yapılmaya başlanan S-400 Uzun Menzilli Bölge Hava ve Füze Savunma Sistemi'nin birinci grup malzemelerinin Mürted Hava Meydanı'na intikali tamamlandı - İstanbul 4. Ağır Ceza Mahkemesi, Ergenekon Davası kararında, aralarında Bedrettin Dalan, Doğu Perinçek, Mehmet Haberal, Tuncay Özkan, Mustafa Balbay, Sinan Aygün, Hurşit Tolon, Hasan Iğsız, Veli Küçük'ün de bulunduğu tüm sanıkların "silahlı örgüt kurmak yönetmek, üyelik, yardım ve yataklık" suçundan beraatine karar verdi. - Danıştay saldırısını gerçekleştiren tutuklu sanık Alparslan Arslan'a "Anayasayı ihlal" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası veren mahkeme, tutuklu sanıklardan Osman Yıldırım, Erhan Timuroğlu ve İsmail Sağır'ın "Anayasayı ihlal" suçundan müebbet hapisle cezalandırılmasına hükmetti - FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığındaki eylemlere ilişkin davada, "anayasal düzeni ihlal" suçundan 8 sanığa "ağırlaştırılmış müebbet", 24 sanığa da "müebbet" hapis cezası verildi - Bedelli askerlikten yararlanacak yükümlülerin başvuruları 16 Temmuz'da alınmaya başlandı. 2019 yılı bedelli askerlik bedeli 33 bin 230 lira, dövizle askerlik ücreti 5 bin 442 avro olarak belirlendi - TSK Irak'ın kuzeyinde teröristlerin yuvalandığı bölgelere karşı Pençe-2 Operasyon Planı çerçevesinde yeni bir harekat başlattı - Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde "Hafıza 15 Temmuz Müzesi"ni açtı

Haber 19-12-19 10:03

Mardin ve Şırnak’tan evlat nöbetindeki ailelere destek

Diyarbakır’da ailelerin dağa kaçırılan çocuklarına kavuşma ümidiyle HDP İl Başkanlığı önünde başlattığı evlat nöbetine, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Mardin ile Şırnak şube yönetimleri de destek verdi.Çocuklarının dağa kaçırılmasından HDP’yi sorumlu tutan ailelerin HDP Diyarbakır il binası önünde sürdürdüğü oturma eyleme, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Mardin ile Şırnak şube yönetimleri de Diyarbakır’a giderek destek verdi.Diyarbakır’da evlat nöbeti tutan annelere ziyarette bulunan heyet adına açıklama yapan Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Mardin Şube Başkanı Bedrettin Doğan, terör örgütlerinin karşısında duran ve onların siyasi uzantılarından korkusuzca hesap soran annelerin yanında olduklarını söyledi.

Haber 18-12-19 15:11

Fırat'a düşen kamyonetin sürücüsünün cesedi 13 gün sonra bulundu

ELAZIĞ'ın Keban ilçesinde Fırat Nehri'ne devrilen kamyonetin sürücüsü Bedrettin Oruç'un cesedi (41), 13 gün sonra balıkçılar tarafından bulundu.

Haber 15-12-19 12:12

Fırat'a düşen kamyonetin sürücüsünün cesedi 13 gün sonra bulundu ARŞİV

ELAZIĞ'ın Keban ilçesinde Fırat Nehri'ne devrilen kamyonetin sürücüsü Bedrettin Oruç'un cesedi (41), 13 gün sonra balıkçılar tarafından bulundu.

Haber 14-12-19 12:45

Fırat'a düşen kamyonetin sürücüsünün cesedi 13 gün sonra bulundu

ELAZIĞ'ın Keban ilçesinde Fırat Nehri'ne devrilen kamyonetin sürücüsü Bedrettin Oruç'un cesedi (41), 13 gün sonra balıkçılar tarafından bulundu.

Haber 14-12-19 11:58

Nehire düşen sürücü 13 gündür aranıyordu, cansız bedenine ulaşıldı

Elazığ’ın Keban ilçesinde kamyonetin şarampole yuvarlanıp Fırat Nehri’ne düşmesi sonucu kaybolan sürücü Bedrettin Oruç’un cansız bedeni 13 gün sonra balık ağlarına takılı halde bulundu.Kaza, 2 Aralık’ta ilçede Fırat Nehri’nin Karakaya Barajı bağlantısı olan Nimri Dağı eteğinde meydana gelmişti.

Haber 14-12-19 11:39

Fırat Nehri’nde 10 gündür tüm ekipler, kayıp sürücüyü arıyor

Elazığ’ın Keban ilçesinde kamyonetin şarampole yuvarlanıp Fırat Nehri’ne düşmesi sonucu kaybolan sürücü Bedrettin Oruç’un bulunması için polis, jandarma ve AFAD’a bağlı ekipler 10 gündür arama çalışması yapıyor.Kaza, 2 Aralık’ta ilçede Fırat Nehri’nin Karakaya Barajı bağlantısı olan Nimri Dağı eteğinde meydana gelmişti.

Haber 11-12-19 11:51

Fırat Nehri’nde kaybolan sürücü bir haftadır aranıyor

Elazığ’ın Keban ilçesinde kamyonetin şarampole yuvarlanıp Fırat Nehri’ne düşmesi sonucu kaybolan sürücü Bedrettin Oruç’un bulunması için başlatılan çalışmalar 7’nci gününde de devam ediyor.Kaza, 2 Aralık’ta ilçede Fırat Nehri’nin Karakaya Barajı bağlantısı olan Nimri Dağı eteğinde meydana gelmişti.

Haber 08-12-19 12:19

Kayıp sürücü 4 gündür nehirde aranıyor

Elazığ’ın Keban ilçesinde kamyonetin şarampole yuvarlanıp Fırat Nehri’ne düşmesi sonucu kaybolan sürücü Bedrettin Oruç’un bulunması için başlatılan çalışmalar 4 gündür sürüyor.Kaza, 4 gün önce ilçede Fırat Nehri’nin Karakaya Barajı bağlantısı olan Nimri Dağı eteğinde meydana gelmişti.

Haber 05-12-19 16:46

Fırat Nehri'ne devrilen kamyonet sürücüsünün arama çalışmaları sürüyor

ELAZIĞ'ın Keban ilçesinde, 2 gün önce, Fırat Nehri'ne devrilen kamyonetin sürücüsü Bedrettin Oruç'u (41) bulmak için yapılan çalışmalar bugün de devam etti.  Kaza, pazartesi günü, Keban ilçesindeki Nimri Dağı eteğinde meydana geldi.

Haber 04-12-19 20:54