Evkur Haberleri

EVKUR borç sorgulama 2023: e-Devlet'ten EVKUR borcu nasıl sorgulanır?

Evkur, Türkiye’de yer alan, taksitli alışveriş konusunda en çok tercih edilen zincirlerinden birisidir. Günümüzde taksit ödeme yöntemiyle birçok insan Evkur v.b mağazalardan alışveriş yapıyor. Türkiye’nin birçok şehrinde bayisi bulunan Evkur, taksit ödemelerini online üzerinden sorgulamaya ve ödemeye olanak sağlar. Evkur ürünleri arasında teknolojik ürünler, ev aletleri ve eşyaları birçok ürün bulunur. Evkur borç sorguluma 2023 yılında nasıl yapılır?

Haber 2023-07-18 20:58:34

Evkur çalışma saatleri nedir? Evkur şubeleri saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Sayısız ürünü müşterileri ile buluşturan Evkur mağazaları, hafta içi ve hafta sonu her gün belirli saatler arasında hizmet verir. Kimi Evkur mağazaları bazı günleri kapalı kalabilir. Ancak genelde haftanın her günü açık olan Evkur mağazaları, tatillerde de belirli saatler aralığında müşterileri ile buluşur. Haftanın her günü Evkur mağazalarından alışveriş yapmak mümkündür. Peki, Evkur şubeleri saat kaça kadar açık?

Haber 2022-12-09 16:49:26

Evkur iletişim bilgileri, müşteri hizmetleri, çağrı merkezi

Evkur'dan bir ürün satın almak veya ürünlerle ilgili bilgi edinmek mi istiyorsunuz? Ya da satın aldığınız ürünle ilgili destek almak istediğiniz konular mı var? Tüm bunlar için Evkur ile nasıl iletişim kurabileceğinizi ve işlemlerinizi en kolay yoldan nasıl gerçekleştirebileceğinizi bu yazımızda detaylı bir şekilde anlattık. İşte Evkur iletişim bilgileri...

Haber 2020-10-23 17:35:49

Erol Bulut: Malatya’dan mutlu dönmek istiyoruz

Alanyaspor, Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda oynayacağı Evkur Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Erol Bulut, "Bu haftada hazırlıklarımızı en iyi şekilde yapıp Malatya’dan mutlu dönmek istiyoruz. Bu doğrultuda ilerliyoruz" dedi.

Spor 2019-08-28 14:58:26
Haber 15-08-19 20:25

Adil Gevrek: Partizan’ı yenip turu geçmek istiyoruz

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, UEFA Avrupa Ligi 3.

Haber 12-08-19 21:17

Malatya tur şansını zora soktu!

Evkur Yeni Malatyaspor, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında sahasında Slovenya ekibi Olimpija Ljubljana ile 2-2 berabere kaldı. Evkur Yeni Malatyaspor, aldığı bu sonuçla tur şansını zora soktu.

Spor 25-07-19 21:58

Evkur Yeni Malatyaspor - Olimpija Ljubljana maçının biletleri satışa sunuldu

Yeni Malatyaspor’un UEFA Avrupa Kupası 2. ön eleme turunda Olimpija Ljubljana ile oynayacağı maçın biletleri satışa sunuldu.Biletlere taraftarlar yoğun ilgi gösterirken, maç gününe kadar bütün biletlerin satılmasının beklendiği ifade edildi.

Spor 21-07-19 11:37

’Bir bayrak da sen as’ kampanyasına ilgi artıyor

Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü tarafından Malatyaspor Taraftarlar Derneği ile ortaklaşa başlatılan ’Bir bayrak da sen as’ kampanyasına ilgi her geçen gün artıyor.Sarı kırmızılı kulübün, Avrupa yolculuğunda şehri havaya sokmak ve desteğini arkasına almak amacıyla başlattığı ’Bir bayrak da sen as’ kampanyası doğrultusunda esnafa bayrak dağıtılıyor.Kampanyanın fitilini İnönü Kapalı Çarşısı önüne dev sarı-kırmızılı bayrak asarak yakan Yeni Malatyaspor Kulübü, Malatyaspor Taraftarlar Derneği ile birlikte Malatyalılara ücretsiz bayrak dağıtıyor.Kampanya ile ilgili konuşan dernek başkanı Ahmet Türkoğlu, Malatyalılara kampanyaya destek vermesi çağrısında bulundu.Yeni Malatyaspor’a Avrupa yolunda başarılar dileyen Türkoğlu, "Kampanyanın startı geçtiğimiz günlerde verildi.

Yurthaber 21-07-19 11:13

Guilherme, iki yıl daha Yeni Malatyaspor'da

Evkur Yeni Malatyaspor, geçtiğimiz yıl da kadrosunda kiralık olarak forma giyen Guilherme'yi iki yıl daha kiralık olarak kadrosuna kattığını açıkladı.

Spor 18-07-19 16:31

Ömer Şişmanoğlu transfer öncesi Bodrum’da stres attı

Geçen sezon Evkur Yeni Malatyaspor forması giyen Ömer Şişmanoğlu Bodrum’da tatil yaparken objektiflere takıldı.

Yurthaber 18-07-19 12:00

Adil Gevrek: En az 3 transfer daha yapacağız

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, en az 3 transfer daha yapacaklarını söyledi.

Spor 18-07-19 07:35

Adil Gevrek: En az 3 transfer daha yapacağız

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, en az 3 transfer daha yapacaklarını söyledi.Spor Toto Süper Lig’de 2019-2020 sezonu fikstür kura çekimi gerçekleştirildi.

Haber 17-07-19 22:53

Evkur Yeni Malatyaspor’un yeni transferi Hadebe kampa bekleniyor

Transfer çalışmalarına ara vermeden devam eden E.Y.

Haber 14-07-19 10:47

Evkur Yeni Malatyaspor 2. etap kampı için Topuk Yaylası’nda toplandı

Evkur Yeni Malatyaspor, ikinci etap kampı için Düzce Topuk Yaylası’nda yeniden toplandı.Türkiye’yi UEFA Avrupa Ligi’nde temsil eden Evkur Yeni Malatyaspor, Bolu kampının ardından verilen 2 günlük iznin ardından 2.

Haber 14-07-19 10:24

Malatya’da ’bir bayrak da sen as’ kampanyası

Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü, Avrupa yolculuğunda şehri havaya sokmak ve desteğini arkasına almak amacıyla ’bir bayrak da sen as’ kampanyası başlattı.Kampanyanın ilk gününde İnönü Kapalı Çarşısı önüne dev sarı-kırmızılı bir bayrak asıldı.

Haber 12-07-19 17:30

Rigas, Yeni Malatyaspor’un rakibi olmaya yakın

Evkur Yeni Malatyaspor’un rakibini belirleyecek UEFA Avrupa Ligi 1.

Haber 12-07-19 13:10

Hazırlık maçı: Evkur Yeni Malatyaspor: 0 - Rapid Bükreş: 2

Evkur Yeni Malatyaspor Bolu kampındaki ikinci hazırlık maçında Romanya Ligi takımlarından Rapid Bükreş’e 2-0 mağlup oldu.UEFA Avrupa Ligi Ön Eleme maçında 25 Temmuz Perşembe günü oynayacağı maça Bolu’da hazırlanan Malatya temsilcisi, kamptaki ikinci hazırlık maçında Rapid Bükreş’e 2-0 yenildi.Evkur Yeni Malatyaspor maça kalede Abdulsamed, savunmada Robin, Mustafa, Chebake, Erkan, orta sahada Nuri, Donald, Ahmet, Bıfouma, Berk, forvette ise Jahovic 11’i ile çıktı.Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın as kadroyla takımını sahaya çıkardığı mücadelenin ilk golü 18.

Haber 11-07-19 17:55

Ali Ravcı: Yeni Malatyaspor’da daha yapacak çok işimiz var

Evkur Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, kulüpte altı sezondur olduğunu belirterek, "Burada bu çatı altında hep bir aile olmaya çalıştık. Tabi teklif gelmesi şahsıma hakikaten gurur verici. Ancak Yeni Malatyaspor’da daha yapacak çok işimiz var" dedi.

Spor 11-07-19 13:59

Ali Ravcı: Yeni Malatyaspor’da daha yapacak çok işimiz var

Evkur Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, kulüpte altı sezondur olduğunu belirterek, "Burada bu çatı altında hep bir aile olmaya çalıştık.

Haber 11-07-19 13:14

Yeni Malatyaspor’da Yiğithan Güveli’den sevindiren gelişme

Evkur Yeni Malatyaspor’da hazırlık maçında sakatlanarak oyundan çıkan savunma oyuncusu Yiğithan Güveli’nin ciddi bir sorununun olmadığı bildirildi.Geçen sezon devre arasında Fenerbahçe’den transfer edilen ancak sakatlığından dolayı hiçbir resmi müsabakada forma giyemeyen Yiğithan Güveli’nin hazırlık maçında yeni bir sakatlık yaşaması yürekleri ağza getirdi.Genç futbolcu, Bolu kampında oynanan hazırlık maçında bir pozisyonda acıyla kendini yere bırakarak, oyundan alınması işaretini yaptı.

Haber 10-07-19 13:21

Malatyaspor Taraftarlar Derneği’nden yönetime tam destek

Evkur Yeni Malatyaspor’un taraftar grubu Malatyaspor Taraftarlar Derneği, yazılı bir açıklama yaparak, sarı-kırmızılı yönetime tam destek verdi.Malatyaspor Taraftarlar Derneği tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi:“Oyuncumuz Daniel Aleksic’in satışı sonrası polemiklerin artması ve Kulübümüze karşı yapılmaya çalışılan algı operasyonunu şiddetle kınıyoruz.

Yurthaber 10-07-19 13:20

Taraftardan ‘transferde geç kaldık’ eleştirisi

İstanbul’da yaşayan Malatyalıların oluşturduğu Marmara Derebeyleri Malatyaspor Taraftarlar Derneği, yazılı bir açıklamayla Evkur Yeni Malatyaspor’un transferdeki gidişatını eleştirdi.Derneğin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, transfer konusunun camiayı hayal kırıklığına uğrattığı vurgulandı.Açıklamada, “Bir transfer sezonunda yine bilgi kirliliği almış başını gidiyor.

Yurthaber 09-07-19 17:45

E.Y. Malatyaspor’dan Danijel Aleksic’e duygusal veda

Evkur Yeni Malatyaspor’un Sırp futbolcusu Danijel Aleksic, Suudi Arabistan’ın Al Ahli takımına transfer oldu.

Haber 09-07-19 12:25

Yeni Malatyaspor, Avrupa'da hedefi belirledi

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olmalarından dolayı heyecanlı olduklarını söyleyen Evkur Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, amaçlarının ise gruplara kalmak olduğunu belirtti.

Spor 09-07-19 10:48

(Özel haber) Ali Ravcı: Amacımız UEFA Avrupa Ligi’nde gruplara kalmak

UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele edecek olmalarından dolayı heyecanlı olduklarını söyleyen Evkur Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, amaçlarının ise gruplara kalmak olduğunu belirtti.

Haber 09-07-19 10:17

Danijel Aleksic, Suudi Arabistan'a gidiyor

Evkur Yeni Malatyaspor’un Sırp futbolcusu Danijel Aleksic, Suudi Arabistan’a transfer oluyor.

Spor 08-07-19 14:28

Evkur Yeni Malatyaspor’da yeni sezon kombineleri satışa sunuldu

Evkur Yeni Malatyaspor’da yeni sezon kombine kartları satışa sunuldu.

Yurthaber 08-07-19 13:15

Danijel Aleksic, Suudi Arabistan’a transfer oluyor

Evkur Yeni Malatyaspor’un Sırp futbolcusu Danijel Aleksic, Suudi Arabistan’a transfer oluyor.E.Y.

Haber 08-07-19 12:57

Evkur Yeni Malatyaspor, NK Celik Zenika ile hazırlık maçı oynayacak

Evkur Yeni Malatyaspor, Bolu kampında ilk hazırlık maçını yarın Bosna Hersek Premier Lig takımlarından NK Celik Zenika ile oynayacak.UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele edecek olan ve ilk maçını 25 Temmuz Perşembe günü Malatya’da oynayacak E.Y.

Haber 08-07-19 12:06

(Özel haber) Murat Yıldırım: Zor bir süreçten geçeceğiz

Evkur Yeni Malatyaspor’un tecrübeli futbolcusu Murat Yıldırım, UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele edecekleri için zor bir süreçten geçeceklerini belirterek, "Bu süreci yaşayan takımlar zor durumda kaldılar.

Haber 07-07-19 11:14

Adil Gevrek: Bir kaç oyuncuyla resmiyete yakınız

Transfer çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, "25 Temmuz’da Avrupa maçımız var.

Haber 07-07-19 11:12

Fofana: Gelecek 1-2 takviyeyle daha iyi olacağız

Evkur Yeni Malatyaspor’un yeni transferi Moryke Fofana, iyi bir kadro yapıları olduğunu ifade ederek, takıma katılacak 1-2 takviye transfer ile daha iyi olacaklarını söyledi.Sarı-kırmızılı takımın Bolu kampımda kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Fofana önemli mesajlar verdi.

Haber 07-07-19 11:12

Evkur Yeni Malatyaspor altyapısı 2 kategoride de şampiyon

Evkur Yeni Malatyaspor U12 ve U13 takımları liglerini şampiyon olarak tamamladı.Evkur Yeni Malatyaspor altyapısından büyük başarı.

Yurthaber 07-07-19 11:08

Issam Chebake'den Sergen Yalçın’a övgü

Evkur Yeni Malatyaspor’un başarılı sağ bek oyuncusu Issam Chebake, “Herkes Sergen Hoca’nın kalitesini çok iyi biliyor. Teknik adam olarak da oyun mantalitesini kendime çok uygun görüyorum. Onun için Sergen Hoca ile birlikte çok iyi bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum” dedi.

Spor 05-07-19 14:12

Issam Chebake’den Sergen Yalçın’a övgü

Evkur Yeni Malatyaspor’un başarılı sağ bek oyuncusu Issam Chebake, “Herkes Sergen Hoca’nın kalitesini çok iyi biliyor.

Haber 05-07-19 12:41

Evkur Yeni Malatyaspor, gurbetçi Özer Özdemir’i renklerine bağladı

Kadrosunu güçlendirmeye devam eden Evkur Yeni Malatyaspor, bu kapsamda gurbetçi futbolcu Özer Özdemir’i renklerine bağladı.

Spor 05-07-19 11:44

Evkur Yeni Malatyaspor, gurbetçi Özer Özdemir’i renklerine bağladı

Kadrosunu güçlendirmeye devam eden Evkur Yeni Malatyaspor, bu kapsamda gurbetçi futbolcu Özer Özdemir’i renklerine bağladı.Türkiye’yi, UEFA Avrupa Ligi’nde temsil edecek olan E.Y.

Haber 05-07-19 11:16

Adis Jahovic: Avrupa'da oynamak hiç kolay değil

Evkur Yeni Malatyaspor'un yeni transferi golcü futbolcu Adis Jahovic, ''Sergen Yalçın, ofansif bir oyun anlayışına sahip. Bu da bana çok uyuyor. Geçen sene Konya'da da kendisiyle iyi anlaştık. Hem saha hem saha dışında çok iyi bir hoca'' dedi.

Spor 05-07-19 11:06

Ali Ravcı ile ünlü oyuncu Robert Downey’in benzerliği görenleri şaşırtıyor

Evkur Yeni Malatyaspor sportif direktörü Ali Ravcı ile Hollyvood’ın ünlü oyuncusu Robert Downey’in fiziki benzerliği görenleri şaşırtıyor.Evkur Yeni Malatyaspor’da 5 yıldır sportif direktör olarak görev yapan, geçen sezon ise Erol Bulut’un görevden ayrılmasının ardından 5 haftalık süreçte takımın başına teknik adam olarak getirilen Ali Ravcı şu günlerde farklı bir özelliğiyle gündemde.Sosyal medyada Ravcı ile Hollyvood’ın ünlü oyuncusu Robert Downey’in fotoğraflarını yan yana getirenler aradaki benzerliğin şaşırtıcı olduğunu paylaşıyorlar.Ravcı ile ünlü oyuncunun saç ve sakal şeklinin yanı sıra yüz hatlarıyla da birbirlerine şaşırtıcı derece benzemesi görenlere ‘bu kadar benzerlik olmaz’ dedirtiyor.

Haber 04-07-19 16:16

Evkur Yeni Malatyaspor’a yayıncı kuruluş freni

Evkur Yeni Malatyaspor’da transfer görüşmeleri yayıncı kuruluş ile Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) arasındaki anlaşmazlık nedeniyle için yavaşlatılmış durumda.Teknik Direktör Sergen Yalçın’ı takımın başına getirdikten sonra ilk resmi imzaları Konyaspor’dan Fofana ve Jahovic’e attıran sarı-kırmızılı yönetimin transferde kadrosuna katmayı planladığı isimlerle yaptığı görüşmeleri yavaşlatma kararı aldığı ifade edildi.

Haber 04-07-19 12:00

Jahovic geçen sezonki form düşüklüğünün nedenini açıkladı

Evkur Yeni Malatyaspor’un yeni transferi golcü futbolcu Adis Jahovic, “Konya’da iken çok iyi adapte olamadım. Çünkü hocamızın çok farklı bir oyun stili vardı. Bundan dolayı bir performans düşüklüğü yaşadım ama ben profesyonel bir futbolcuyum, çalışmaya hep devam ettim” dedi.

Spor 03-07-19 13:46

Evkur Yeni Malatyaspor’da keyifler yerinde

Bolu’da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Evkur Yeni Malatyaspor’da kampın 3.

Haber 03-07-19 13:15

Sergen Yalçın: Her şeye rağmen heyecanlıyız

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, “Kolay bir süreç değil, zor bir süreç. Diğerlerinden çok erken başladık hazırlıklara. Ama her şeye rağmen heyecanlıyız” dedi.

Spor 02-07-19 15:25

Sergen Yalçın: “Her şeye rağmen heyecanlıyız”

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, “Kolay bir süreç değil, zor bir süreç.

Haber 02-07-19 14:31

Evkur Yeni Malatyaspor Bolu kampında tempoyu arttırdı

Yeni sezon hazırlıklarına Bolu Abant’ta devam eden Evkur Yeni Malatyaspor’da kamp çalışmalarının ikinci günü geride kalırken, sarı-kırmızılı oyuncular UEFA Avrupa Ligi eleme maçına yoğun tempoyla hazırlanıyor.Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını Bolu Abant’ta sürdüren Malatya temsilcisinde yeni transfer Jahovic de takımla çalışmalarda yer aldı.

Haber 02-07-19 14:04

Adil Gevrek: Fabian ile anlaştık, Ayala ve Ahmet Oğuz'la görüşüyoruz

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Fabian’la anlaştıklarını, Ayala ve Ahmet Oğuzla da görüştüklerini belirtti.

Spor 01-07-19 17:38

Adil Gevrek: “Fabian’la anlaştık, Ayala ve Ahmet Oğuzla görüşüyoruz”

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı ve Kulüpler Birliği Başkan Yardımcısı Adil Gevrek, Kulüpler Birliği toplantısının ardından konuştu.

Haber 01-07-19 14:51