2023 Netflix Abonelik Ucretleri Haberleri

Netflix Türkiye fiyatlarına zam! İşte yeni abonelik ücretleri

Sonbahar aylarında abonelik fiyatlarını ciddi şekilde artıran Netflix, yeni yılda da paket fiyatlarına zam yapma kararı aldı. İşte Türkiye'deki Netflix paketlerinin güncel fiyatları...

Haber 2024-01-16 09:55:07

İSTANBUL İÇİN SON ÇAĞRI İZLE NETFLIX: Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'lu İstanbul İçin Son Çağrı yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak? Konusu ve oyuncuları!

İstanbul İçin Son Çağrı filminin 24 Kasım 2023 Cuma günü Netflix'te yayınlanıp yayınlanmadığı merak konusu olurken birçok kişi arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, Halid Ziya Uşaklıgil'in ölümsüz eserinden uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinden tam 13 yıl sonra tekrar bu proje için kamera karşısına geçti. İstanbul İçin Son Çağrı izleme ekranı internette araştırılıyor. Peki, Netflix'te İstanbul İçin Son Çağrı yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak?

Magazin 2023-11-24 12:15:19

Squid Game: The Challenge gerçek mi? Netflix Squid Game: The Challenge nerede çekiliyor, ne kadar ödül verecek?

Squid Game: The Challenge bugün (22 Kasım 2023 Çarşamba) itibarıyla Netflix'te yerini aldı. Bu reality show 17 Eylül 2021 tarihinde dünya çapında yayınlanan Güney Kore yapımı Squid Game dizisinin ana teması baz alınarak hazırlandı. Birçok kişi internette konuya dair araştırma yapıyor. Peki, Squid Game: The Challenge gerçek mi? Netflix Squid Game: The Challenge nerede çekiliyor, ne kadar ödül verecek?

Magazin 2023-11-22 13:40:55

YOUTUBE PREMIUM'A ZAM 2023! YouTube Premium abonelik ücreti ne kadar oldu? Bireysel, öğrenci ve aile paketi abonelik fiyatları!

YouTube Premium 2023 zammı ile ilgili detaylar merak konusu oldu. Kullanıcılara reklamsız izleme ve arka planda oynatma gibi ayrıcalıklar sunan YouTube Premium hizmetinin abonelik ücretleri ABD'de temmuz ayında 11,99 dolardan 13,99 dolara çıkmıştı. Bu artış şimdi ise Türkiye'de fiyatlara yansıtıldı. Peki, YouTube Premium ne kadar, kaç TL oldu? İşte merak edilen sorunun yanıtı...

Finans 2023-11-02 07:51:18

NETFLIX'E ZAM İDDİASI! Netflix'e zam mı geldi, üyelik ücretleri ne kadar oldu? Temel, standart, özel plan abonelik ücretleri!

Netflix fiyatına zam geldiği iddia edildi. Sosyal medyadaki paylaşımların ardından temel, standart ve özel plan abonelik ücretleri vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Merkezi Amerika Birleşik Devletleri Kaliforniya'da bulunan popüler dijital platformun Türkiye için belirlediği fiyatları öğrenmek isteyenler arama motorlarında sorgulama yapıyor. Peki, Netflix ne kadar oldu? En düşük paket kaç TL? İşte, Netflix'e zam iddiaları sonrası temel, standart, özel plan abonelik ücretleri...

Finans 05-10-23 10:51

NETFLIX FİYATINA ZAM 2023: Netflix abonelik ücreti ne kadar oldu? Zam sonrası temel, standart ve özel plan abonelik ücretleri!

Netflix abonelik ücreti gelen zam ile birlikte değişti. Merkezi Amerika Birleşik Devletleri Kaliforniya'da bulunan popüler dijital platformun Türkiye için belirlediği fiyatlar merak edildi. Birçok kişi arama motorlarında temel plan, standart plan ve özel plan fiyatını araştırıyor. Peki, Netflix abonelik ücreti ne kadar oldu? İşte, Eylül ayında gelen zam sonrası Netflix abonelik ücretleri...

Finans 13-09-23 07:21

Netflix'ten Türkiye'deki abonelik ücretlerine zam! İşte yeni fiyatlar

Netflix'ten Türkiye'deki abonelik ücretlerine zam geldi. Yapılan zamlarla birlikte Netflix temel paketin fiyatı 63.99 TL’den 99,99 TL’ye yükseldi. İşte; 12 Eylül 2023 Netflix zammı sonrası Netflix abonelik ücretleri!

Finans 12-09-23 18:24

NETFLIX ŞİFRE PAYLAŞIM YASAĞI 2023! Netflix şifre paylaşımı yasak mı? İşte hesap paylaşım yasağı ile Temel, Standart ve Özel paket fiyatları

Netflix ile ilgili geçtiğimiz gün dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Popüler dizi ve film platformu uzun süredir tartışma yaratan kararını Türkiye'de uygulamaya geçirdi. Bilindiği üzere çok sayıda kullanıcı şifre paylaşım yöntemiyle merak edilen yapımları izleme fırsatı buluyordu. Basında yer alan haberler sonrası, "Netflix'te şifre paylaşımı yasak mı?" sorusunun yanıtı merak konusu oldu. İşte Netflix hesap paylaşım yasağı hakkında ayrıntılar...

Haber 21-07-23 10:13

EXXEN ne kadar oldu, kaç TL zam geldi? Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen'de abonelik fiyatlarına zam

EXXEN üyelik ücreti son dakika olarak geçilen 'zam' haberleri sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nin de yayın haklarını elinde bulunduran bu dijital platforma ilişkin güncel paket fiyatları merak konusu oldu. Peki, EXXEN ne kadar oldu, kaç TL zam geldi? İşte zam sonrası 2023 EXXEN abonelik ücreti fiyatları...

Finans 30-04-23 12:38

Amazon Prime üyelik ücreti ne kadar oldu? Exxen, Amazon Prime, Netflix ücretleri ne kadar? Yüzde 400 zam geldi!

Amazon Prime, abonelik ücretlerinde güncellemeye gitti. 2020 yılından beri Türkiye'de hizmet veren Amazon Prime, 7.90 TL üyelik ücreti alıyordu. 25 Nisan(bugün)'dan itibaren ücret artışı yapacağını açıklayan firma, oldukça tepki görüyor. Artan ücretler nedeniyle kullanıcılar 'Amazon Prime üyelik iptali' ekranını araştırıyor. Peki, Amazon Prime üyelik ücreti ne kadar oldu? Exxen, Amazon Prime, Netflix ücretleri ne kadar? Üyelik iptali nasıl yapılır?

Finans 25-04-23 17:29

Netflix Türkiye fiyatlarına zam yaptı, sosyal medya kullanıcılarından tepki geldi!

Online içerik platformu Netflix, Türkiye fiyatlarına yaptığı zamla sosyal medyada gündem oldu. Netflix abonelik fiyatları zamlanırken, sosyal medya kullanıcılarından yapılan zamma karşı tepkiler geldi. Abonelik fiyatlarına zam yapan Netflix'e gelen tepkilerden bazıları oldukça dikkat çekti.

Haber 18-01-23 12:59

NETFLIX FİYATINA ZAM! En düşük paket ne kadar oldu? Zam sonrası temel, standart ve özel plan 2023 Netflix Türkiye abonelik ücretleri!

Netflix fiyatına zam geldi. Popüler dijital platformda temel, standart ve özel plan fiyatları yeniden güncellendi. Merkezi Amerika Birleşik Devletleri Kaliforniya'da bulunan popüler dijital platformun Türkiye için belirlediği fiyatlar merak edildi. Birçok kişi arama motorlarında temel plan, standart plan ve özel plan fiyatını araştırıyor. Peki, Netflix fiyatları ne kadar oldu? En düşük paket ne kadar oldu? İşte zam sonrası temel, standart ve özel plan 2023 Netflix Türkiye abonelik ücretleri...

Finans 17-01-23 09:55

EXXEN üyelik ücreti ne kadar oldu, kaç TL zam geldi? Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu EXXEN'de 2023 abonelik ücreti fiyatları!

EXXEN üyelik ücreti son dakika olarak geçilen 'zam' haberleri sonrası vatandaşlar tarafından merak edildi. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu platformda üyelik ücretleri değişti. Gibi, İlginç Bazı Olaylar, Hükümsüz gibi yapımların ekrana geldiği platforma ilişkin çok sayıda vatandaş internette araştırma yapıyor. Peki, EXXEN üyelik ücreti ne kadar oldu, kaç TL? İşte zam sonrası 2023 EXXEN abonelik ücreti fiyatları...

Finans 05-01-23 13:32

Microsoft, Netflix'i satın mı alacak? Bu iddia çok konuşulur

Netflix, Microsoft tarafından satın alınacak mı? Netflix hakkında zaman zaman birçok iddia çıkarken, şimdi bir yenisi daha geldi. Reuters'tan Jennifer Saba'nın iddiasına göre, daha önce birçok satın alım yapan Satya Nadella liderliğindeki Microsoft, 2023'te listeye Netflix'i ekleyebilir.

Haber 21-12-22 12:59

Belgesel kriz yarattı! Taç giyme törenine giderse yuhalanır

Britanya'da Prens Harry ve Meghan Markle'ın Netflix belgeselinin yankıları sürüyor. Ülkenin siyasi büyükleri ve önemli tarihçileri, Sussex çiftini Kral III. Charles'ın 6 Mayıs 2023'te düzenlenecek taç giyme törenine katılmamaları için uyardı.

Magazin 12-12-22 10:13

Netflix'te yeni dönem resmen başlıyor! Daha ucuz olacak

Netflix reklamlı abonelik ile platformunda yeni bir dönem başlatıyor. Online içerik platformu, son birkaç aydır üzerinde çalıştığı reklamlı abonelik planının yakında piyasaya sürüleceğini duyurdu. Buna göre, yeni reklamlı Netflix aboneliği daha ucuz olacak, 12 ülkede hizmete sunulacak.

Haber 14-10-22 09:22

Netflix üyelik iptali para iadesi süreci: Netflix üyelik (abonelik) iptalinden sonra para iadesi nasıl yapılır?

Abone kullanıcılarına çeşitli dizi, film ve belgesel izleme olanağı sunan Netflix; popüler platformlardan biri olarak karşımıza çıkar. Ücretli aboneliğe dayalı bir sisteme sahip olan Netflix, kolay üyelik iptali imkanını da beraberinde getirir. Netflix kullanıcıları tarafından merak konusu olan üyelik iptali süreci, para iadesinin yapılıp yapılmadığı hakkında da soru işaretleri oluşturur. Netflix üyelik iptali para iadesi süreci nasıl işler?

Haber 12-10-22 10:02

Netflix üyelik ücreti 2022: Netflix temel, standart ve özel plan üyelik paketleri ne kadar?

Sınırsız dizi ve film izleme hizmeti sunan Netflix, son yılların en çok takip edilen platformlardan biri konumunda. 2022 yılı paket fiyatlarını güncelleyen Netflix, yeni fiyatlar ve paket içerikleri ile izleyici ile buluşuyor. Netflix 2022 güncel üyelik ücreti ne kadar? İşte Netflix abonelik paketleri ücretleri...

Haber 12-10-22 09:57

Netflix üyelik iptali yöntemi adımları: Netflix üyelik (abonelik) iptal işlemleri nasıl yapılır?

Netflix üyelik işlemleri nasıl kolaysa, üyelik iptali de o kadar kolay adımlardan oluşur. Netflix üyeliğinizi dilediğiniz zaman bir iptal ücreti ile karşılaşmadan sonlandırabilirsiniz. Telefonunuzdan da yapabileceğiniz iptal işlemi için birkaç adımı takip etmeniz yeterlidir. Netflix üyelik iptali nasıl yapılır?

Haber 12-10-22 09:50

Netflix Türkiye abonelik ücretlerine zam geldi! İşte yeni fiyatlar

Netflix Türkiye, abonelik ücretlerine Nisan ayında yapılan zammın ardından bir zam haberi daha geldi. Yapılan zamlarla birlikte Netflix temel paketin fiyatı 37.99 TL'den 45,99 TL'ye yükseldi. İşte; 2022 Netflix zammı sonrası Netflix üyelik ücretleri!

Finans 13-09-22 09:50

Netflix'ten şoke eden açıklama! Tüm içerikler olmayacak

Netflix, reklamlı abonelik seçeneği için çalışmalarını sürdürürken, platformun yöneticilerinden dikkat çeken bir açıklama geldi. Netflix yöneticilerinin sözlerine bakılırsa, reklamlı abonelik seçeneği şu anda platformda izleyebileceğiniz tüm içerikleri içermeyecek.

Haber 21-07-22 10:00

Netflix satılıyor mu? Reklamlı abonelik için Microsoft ile ortaklık kurmuştu

Dijital yayın platformu Netflix, yeni reklamlı üyeliği için Microsoft ile ortaklık kurdu fakat bir analist, bunun arkasında gizli bir niyeti olabileceğini dile getirdi. "Netflix bir çıkış arıyor olabilir" diyen ve platformun Microsoft'a yaklaşmaya çalıştığını söyleyen analist, Netflix'in ileride satılarak Microsoft bünyesine geçebileceğinin üzerinde durdu.

Haber 17-07-22 11:31

Netflix müjdeyi verdi! Cem Yılmaz'ın dizisi 'Erşan Kuneri'nin yeni sezon tarihi belli oldu

Netflix'ten 'Erşan Kuneri' hayranlarına müjdeli haber geldi. Haftalarca konuşulan ve Netflix’in Top 10 listelerinden inmeyen dizi 2. sezonunda yepyeni hikayesiyle izleyiciyle buluşacak. Cem Yılmaz'ın senaryosunu yazdığı aynı zamanda oyuncu kadrosunda yer aldığı Erşan Kuneri dizisinin yeni sezon tarihi belli oldu. Erşan Kuneri 2023’te yeni sezonuyla ve yepyeni hikayesiyle kaldığı yerden devam edecek.

Magazin 05-07-22 13:03

Netflix adım atmaya başladı! Şifre paylaşanlara kötü haber

Çevrimiçi yayın akış platformu Netflix, şifre paylaşımı ve reklamlı abonelik için harekete geçmiş gibi görünüyor. Yeni bir habere göre platform, çalışanlara gönderdiği bir notta, 2022'nin sonuna kadar daha uygun fiyatlı ve reklamlı bir Netflix planının sunulabileceğini söyledi. Netflix, mektupta çalışanlarına, şifre paylaşımını sınırlandırmayı planladığını da belirtti.

Haber 11-05-22 12:28

Güney Kore'de Netflix ve Google'a para cezası

Güney Kore'de, ücretli abonelik üzerinden haksız ticari faaliyetleri nedeniyle Google, Netflix ve diğer üç video akışı hizmetine ceza kesildi. Söz konusu şirketlerin, ücretli abonelerinin üyeliklerini sona erdirme hareketini engellediğini bildirdi.

Haber 15-02-22 01:13

La Casa de Papel hayranlarına Netflix'ten müjdeli haber! Berlin karakterinin dizisi geliyor

Dünya çapında fenomene dönüşen yapımlardan ‘La Casa de Papel‘ sona yaklaşırken, Netflix dizinin hayranlarına bir müjde verdi. La Casa de Papel'in, Pedro Alonso'nun canlandırdığı popüler karakter Berlin'in etrafında dönen bir dizi yapıldığı duyuruldu. Berlin, 2023 yılında yine Netflix'te yayımlanacak.

Magazin 01-12-21 21:29

Netflix’in sevilen dizisi Arcane ikinci sezon onayını aldı

League of Legends oyununa dayanan Netflix dizisi Arcane ikinci sezon onayını aldı. Kısa sürede büyük bir hayran kitlesine ulaşan dizinin ikinci sezonunun 2023 yılında yayınlanması planlanıyor.

Magazin 28-11-21 15:50

Netflix Türkiye abonelik ücretlerine zam geldi! İşte yeni fiyatlar

Netflix Türkiye, abonelik ücretlerine zam yaptı. Yapılan zamlarla birlikte Netflix temel planının fiyatı 26.99 TL'ye yükseldi. İşte zamlanan tüm fiyatlar!

Haber 04-03-21 10:36

'Minnoşlar' filmi nedeniyle Netflix abonelik iptallerinde patlama yaşandı

Çocuk istismarı sahneleri içeren "Minnoşlar (Cuties)" filmi nedeniyle film ve dizi platformu Netflix'e aboneliğini iptal edilen kişilerin sayısı, önceki 30 güne kıyasla son 5 günde 5 kat arttı.

Haber 17-09-20 20:11

Dijital yayın platformunda rekabet artıyor

Dijital yayın platformları, abone sayıları ve ürettikleri yüksek bütçeli içeriklerle medya sektöründe dikkati çekerken, Apple ve Disney gibi dünya devlerinin sisteme girmesiyle rekabetin artacağı öngörülüyor - Türkiye merkezli servislerin abonelik ücreti 9,90 liradan, yabancı servis sağlayıcıların ücreti 4,99 dolardan başlıyor - Türkiye Bilişim Derneği Başkanı Rahmi Aktepe: - "Netflix gibi ücretli içerik sağlayıcıların artması, hem çeşitlilik hem kalite hem de ücretler açısından olumlu gelişmeler sağlayacak"

Finans 07-11-19 11:10

IMDB TV uygulaması üzerinden film izlemek ücretsiz oldu

Yeni uygulama ile Netflix gibi yayın servislerine rakip haline gelen IMDB, rakiplerinin aksine ücretli abonelik sunmak yerine, reklamlı içerik gösterecek.

Trend 29-08-19 10:01

Netflix Türkiye abonelik fiyatlarına zam yaptı

Netflix, geçtiğimiz aylarda Amerika’daki abonelik ücretlerine fahiş zam yapmıştı. Bu zammın Türkiye’ye aynı oranda yansıması durumunda Netflix için yaklaşık 40 TL ücret ödemeniz gerekiyordu.

Trend 21-06-19 09:32

Netflix Suudi Arabistan’da Kendini Sansürledi

İnternet üzerinden abonelik sistemiyle film ve dizi izleme platformu olan Netflix, Riyad’ın talebi üzerine “Hasan Minhaj ile Vatanseverlik Yasası” isimli komedi programının bir bölümünü, Suudi Arabistan platformundan kaldırdı

Haber 02-01-19 20:11

Obama çifti Netflix ile anlaştı

Eski ABD Başkanı Barack Obama ve eşi Michelle Obama, yapımcılık için internet üzerinden abonelik yöntemi ile yayın yapan Netflix ile anlaşma yaptı.

Haber 22-05-18 00:03

Obamalar Yayın Dünyasına Adım Attı

İnternet üzerinde abonelik sistemiyle yayın yapan Netflix, eski Amerika Başkanı Barack Obama’yla eşi Michelle Obama’nın film ve dizi çekimi için şirketle anlaşmaya vardığını açıkladı

Haber 21-05-18 21:43