Disney Haberleri

Kıyafeti çocuk tema parkı için uygunsuz bulunca tepkilerin odağına yerleşti! Sosyal medyadan eleştiriler gecikmedi

35 yaşındaki Brezilyalı model Janaina Prazeres, kısa bir süre önce ismi belirtilmeyen bir Disney eğlence parkını ziyaret etti ve kıyafet seçimi nedeniyle sosyal medya kullanıcılarının hedefi haline geldi. Instagram'da 60 binden fazla takipçisi bulunan Prazeres çocuklar ziyaretçi sayısının fazla olduğu tema parkındaki seçimleri nedeniyle sosyal medyadan da tepki çekti. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise kıyafetin uygun olduğunu söyledi.

Trend 02-04-2024 15:30

Yeni yıl Mickey ve Minnie Mouse için de yeni bir sayfa açtı: Süre bugün sona erdi! Artık ücretsiz ve izinsiz kullanılabilecek

Disney'in tüm dünyada 7'den 70'e herkesçe tanınan ilk Mickey ve Minnie Mouse karakterleri için 1 Ocak 2024 itibarıyla yeni bir dönem başladı. Telif süresi biten karakterler artık kamu malı haline geldi. İsteyen herkes eski karakterleri belirli koşullar çerçevesinde ücretsiz ve izin almaksızın kullanabilecek.

Trend 01-01-2024 12:18

'Atatürk' dizisini iptal etmişti... Disney Plus 3 ayda milyonlarca üye kaybetti!

Kendi yapımı Atatürk dizisini uluslararası platformda yayınlamama kararı almasının ardından Türkiye'de tepki çeken Disney Plus, 3 ayda 11 milyonu aşkın üye kaybetti. Disney, aynı zamanda üçüncü çeyrekte 512 milyon dolar zarara uğradı.

Haber 10-08-2023 17:37

'Atatürk' göndermesi maça damga vurdu! Dünya tarihine geçen o sözle...

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanşında Litvanya temsilcisi Zalgiris'le karşı karşıya geldi. Maçın yayınlandığı kanaldaki alt bantta Disney Plus'a gönderme yapılarak Mustafa Kemal Atatürk'ün "Geldikleri gibi giderler" sözü paylaşıldı. Öte yandan Disney Plus platformu daha önce yayınlayacağını duyurduğu Atatürk dizisini iptal etmiş ve söz konusu iptal kararı büyük tepki toplamıştı.

Haber 02-08-2023 22:57

Disney

Disney Hakkındaki Haberler Mynet'te. Disney Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

'Atatürk' dizisi nerede yayınlanacak? Karar tepki çekmişti... Şirketten açıklama geldi

Disney Plus platformu daha önce yayınlayacağını duyurduğu, Aras Bulut İynemli'nin başrolünü oynadığı Atatürk dizisini iptal etmişti. Söz konusu iptal kararı Türkiye'de gündem olmuş ve birçok kişi tarafından tepki çekmişti. 29 Ekim'de yayınlanması planlanan dizinin film olarak televizyon ve sinemalarda gösterileceği duyuruldu. Söz konusu açıklama, The Walt Disney Company'den geldi. İşte haberin detayları...

Haber 02-08-2023 18:31

Dünyanın sonu konulu filmler 2023 - Kıyamet konulu dünyanın sonu merak edenlere en iyi filmler listesi

Kıyamet senaryolarıyla dolu bir dünyada hayal gücünüzü sınırlamadan yolculuğa çıkmaya hazır mısınız? İşte dünyanın sonunu konu alan en iyi filmleri keşfetmek için benzersiz bir listemiz var! Bu filmler insanlığın karşılaştığı tehditleri, hayatta kalma mücadelesini ve umudu çarpıcı bir şekilde ele alıyor. Korku, gerilim ve duygusal yoğunluk dolu bu yapıtlar, sizi derin düşüncelere sürükleyecek. Hazır olun çünkü bu filmler sizi hayal gücünüzün sınırlarının ötesine taşıyacak!

Trend 31-05-2023 17:25

Ne izlesem diye düşünenlere moduna göre film önerileri - 2023 en güzel sürükleyici film önerileri

Düşündüğünüz filmi bulmakta zorlanıyor musunuz? İşte size yardımcı olacak sürükleyici film önerileri! Modunuza göre seçilmiş en güzel filmlerle unutulmaz bir sinema deneyimi yaşayın. Heyecan dolu maceralar, duygusal yolculuklar ve gerilim dolu anlar sizi bekliyor. Sizi içine çekecek, merak uyandıracak ve ruhunuzu besleyecek bu önerilerle izleme keyfinizi artırın. Sinema dünyasının en iyi yapımlarını keşfetmek için hazır olun!

Trend 30-05-2023 18:55

Disney prensesleri farklı ırklara ait olsalardı nasıl görünürlerdi?

Disney prensesleri küçükten büyüğe herkesin severek izlediği filmler arasında yer alıyor. Belirli güzellik standartlarına göre oluşturulan bu prensesler küçük kızlar için etkileyici rol oynayabiliyor. Disney prenseslerinin farklı ırklarda nasıl görüneceklerini çizen bir sanatçı başarılı çizimleriyle ilgi topladı.

Kadin 24-05-2023 15:29

Başrolünü Pınar Deniz’in üstlendiği “Aktris” dizisinden ilk fragman geldi! Hayranlarını heyecanlandırdı

Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrollerini paylaştığı Aktris dizisi, Disney+’ta izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. 31 Mayıs’ta ilk bölümüyle ekrana gelecek olan dizinin fragmanını Pınar Deniz sosyal medya hesabından paylaştı.

Trend 12-05-2023 15:43

Amazon Prime üyelik ücreti ne kadar oldu? Exxen, Amazon Prime, Netflix ücretleri ne kadar? Yüzde 400 zam geldi!

Amazon Prime, abonelik ücretlerinde güncellemeye gitti. 2020 yılından beri Türkiye'de hizmet veren Amazon Prime, 7.90 TL üyelik ücreti alıyordu. 25 Nisan(bugün)'dan itibaren ücret artışı yapacağını açıklayan firma, oldukça tepki görüyor. Artan ücretler nedeniyle kullanıcılar 'Amazon Prime üyelik iptali' ekranını araştırıyor. Peki, Amazon Prime üyelik ücreti ne kadar oldu? Exxen, Amazon Prime, Netflix ücretleri ne kadar? Üyelik iptali nasıl yapılır?

Finans 25-04-2023 17:29

Disney prensesleri büyük beden olsaydı nasıl görünürdü?

Disney filmleri çocuk filmleri kategorisinde yer almasına rağmen birçok yetişkinin favori filmleri arasında yer alıyor. Disney filmlerine hayran olan kadınlar yeni çıkacak filmleri merakla bekliyor. Disney prenseslerinin mükemmel, güzellik standartlarına uygun olan görünümleri çocukların öz güven problemleri yaşamasına neden olabiliyor. Disney prenseslerinin gerçek büyük beden vücuduna sahip olduklarında nasıl gözükecekleri çizildi.

Kadin 12-04-2023 15:04

Farklı dünyalara dalmayı sevenlerin bayılacağı en iyi bilim kurgu filmleri

Bilim kurgu, insan hayal gücünün sınırlarını zorlayan bir tür. Uzay yolculukları, zaman yolculukları, yapay zeka, uzaylılar ve daha birçok konu bilim kurgu filmlerinde hayat buluyor. Bilim kurgu filmlerinin en heyecan verici özelliklerinden biri de sizi hem bugüne hem de geleceğe taşıması. Siz de oturduğunuz yerde farklı dünyalara dalmak ve heyecan dolu birkaç saat yaşamak istiyorsanız sizin için seçtiğimiz en iyi bilim kurgu filmlerine mutlaka bir göz atmalısınız.

Magazin 22-03-2023 13:58

Disney prensesleri gerçekçi saçlarla nasıl görünürlerdi?

Disney filmlerinin çocuk filmleri olduğu düşünülse de birçok insanın favori filmleri arasında bulunuyorlar. Disney'de yer alan karakterler hayatımızda da yer edinebiliyor. Mükemmel görünen Disney prensesleri gerçekçi bir şekilde çizildiğinde sonuçlar farklı olabiliyor. İşte Disney karakterlerinin saçları gerçek olsaydı nasıl görünürlerdi sorusunun cevabı...

Kadin 27-11-2022 18:43

Dizi ve film dünyasında metaverse çağı başlıyor! Netflix'in rakibi çalışmalara başladı bile

Sanal evren metaverse artık dilden dile dolaşmaya başladı. Netflix'in rakip platformu Disney+'ın bağlı olduğu The Walt Disney Company'nin CEO'su Bob Chapek ise şirketin gelecek planını açıklarken metaverse'e değindi. Chapek, metaverse'ü "yeni nesil hikaye anlatımı" olarak nitelendirdi. Chapek'in açıklamalarına göre şirket, dizi ve film dünyasına metaverse'ü getirmek için ciddi bir şekilde zemin hazırlamaya başladı.

Haber 12-09-2022 12:17

Türünün tek örneğiydi! Arabalar filminin Sally'si dudak uçuklatan bir fiyata satıldı

Ünlü animasyon filmi Arabalar'ın (Cars) Şimşek McQueen'den sonraki en gözde karakterlerinden biri olan Sally Carrera gerçeğe dönüştü. Otomobil üreticisi Porsche, geçtiğimiz günlerde filmdeki Sally'den ilham alan Porsche 911 Sally Special adında yeni bir araç ürettiğini duyurdu. Sally Carrera gibi, 911 Sally Special'in de türünün tek örneği olduğu belirtilirken, Monterey Otomobil Haftası'nda satışa çıkarılan araç düzenlenen müzayede ile 3.6 milyon dolara alıcı buldu.

Haber 24-08-2022 11:41

She Hulk ne zaman çıkacak? She Hulk: Attorney at Law konusu nedir, oyuncuları kim?

She-Hulk: Attorney at Law 2022 dizisinin ne zaman çıkacağı merak konusu oldu. Yapımcılığını Marvel Comics’in üstlendiği dizinin, Ağustos ayında yayınlanacağı sene başında sızdırılmıştı. Dizinin yayınlanmasına az bir zaman kala bir çok kişi internet üzerinden dizinin yayın tarihi, konusu ve oyuncuları hakkında araştırmalara başladı. İşte She Hulk yayın tarihi, oyuncuları ve konusu...

Trend 10-08-2022 13:50

Johnny Depp Karayip Korsanları'na geri mi dönüyor? Görüşmeler sürüyor iddiası!

Geçtiğimiz günlerde eski eşi Amber Heard ile arasındaki davayla gündeme gelen ve kendisine yöneltilen "şiddet" iddiaları sonrası davayı kazanan Johnny Depp, dava sürecinde Karayip Korsanları serisindeki rolünü de kaybetmişti. Ünlü oyuncu hakkında hayranlarını sevindiren bir gelişme yaşandı. İddialara göre Johnny Depp Karayip Korsanları'na dönüş için görüşmeler yapıyor. Peki Johnny Depp Karayip Korsanları'na geri mi dönecek? İşte merak edilenler...

Magazin 27-06-2022 18:17

Disney Plus nedir? Disney Plus Türkiye dizileri ve içerikleri neler?

Online dizi ve film platformları arasında yerini alan Disney Plus, dünyaca ünlü Netflix'in en büyük rakipleri arasında bulunuyor. Kullanıcıların ilgiyle takip ettiği Disney Plus, bugün yani 14 Haziran itibariyle Türkiye'de yayın hayatına başladı. Platformda yerli ve yabancı pek çok farklı içerik yer alacak. Peki Disney Plus nedir? Disney Plus dizileri ve içerikleri neler? İşte merak edilenler...

Trend 14-06-2022 19:24

Yeni Avatar filminin fragmanı yayınlandı, serinin ikincisi Aralık'ta beyaz perdede olacak

Dünyanın en çok gişe geliri getiren filmi olan Avatar, 13 yıl sonra devam filmiyle beyaz perdeye dönüyor.

Haber 01-06-2022 16:11

Kıyafeti yüzünden içeri alınmayan kadın şaşkına döndü! “Deniz kabuğu sütyeni...”

Amerika Birleşik Devletleri’nin güneydoğusundaki Florida eyaletine bağlı Walt Disney World’u annesiyle birlikte gezmek isteyen Nicole DeLosReyes isimli bir sosyal medya kullanıcısı kıyafeti nedeniyle oyun parkına alınmadığını iddia etti. TikTok’tan yaşadıklarına tepki gösteren DeLosReyes, kullanıcılar arasında yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Trend 28-05-2022 14:20

Disney Plus nasıl izlenir, paralı mı? Disney Plus üyelik ücretleri ne? Disney Türkiye ne zaman yayına başlıyor?

Disney Plus, Türkiye'de hizmete giriyor. Disney Plus yaptığı anlaşmalarla gündemde yer alıyor. Disney Plus, 14 Haziran'da yayın hayatına başlayacak. Milyonlarca üyesi bulunan dijital yayın platformu Tarkan ile anlaştı. Tarkan platformun hem reklam yüzü olacak hem de içerik hazırlayacak. Türkiye'de yayın hayatına başlayacak olan Disney Plus'ın aylık ve yıllık üyelik fiyatları araştırılmaya başlandı. İşte haberin detayları!

Haber 29-04-2022 09:20

Tarkan'dan dev antlaşma! Disney Plus'ın reklam yüzü olacak

Türkiye'de dünya devi Disney Plus, 14 Haziran'da yayın hayatına başlayacak. Milyonlarca üyesi bulunan dijital yayın platformu Tarkan ile anlaştı. Tarkan platformun hem reklam yüzü olacak hem de içerik hazırlayacak.

Magazin 23-04-2022 14:43

Buz Devri filmi konusu nedir? Buz Devri filmi oyuncuları kimlerdir?

Buz Devri, sevilen bir animasyon filmidir. Buz Devri filminin yönetmenliğini Chris Wegde ve Carlos Saldanha'nın yapmaktadır. 3D animasyon filmine dair en merak edilen konulardan biri konusu ve oyuncu kadrosu. İşte 72den 70'e herkesisn sevdiği Buz Devri filminin konusu ve oyuncu kadrosu!

Magazin 14-04-2022 18:39

Blue Sky Studios kapandı mı? Buz Devri filmlerini yapan Blue Sky Studios neden kapandı?

Blue Sky Studios gündemdeki yerini koruyor. Blue Sky Studios pek çok filme imza atmıştır. Ancak bunların içinden en bilineni kuşkusuz bilenler Buz Devri filmidir. 7'den 70'e herkesin severek izlediği Buz Devri filmlerinin yaratıcısı Blue Sky Studios kapanmasından önce birleşerek veda animasyonu hazırlandı. Filmde sevimli sincap sürekli palamudunu kaybeden Scrat sonunda palamuduna kavuşuyor. Bu kapanma haberinin ardından vatandaşlar Blue Sky Studios neden kapandığını araştırmaya başladı.

Haber 14-04-2022 18:09

Disney+ Türkiye'nin yayın tarihi belli oldu mu? Disney+ Türkiye aylık ve yıllık fiyatları açıklandı mı? Disney+ Türkiye açılış tarihi ne zaman?

Disney+ Türkiye'nin yayın tarihi gündemde yer alan konulardan birisi. Dijital platformlara Türkiye'de Netflix ve Amazon'dan sonra Disney+ Türkiye'de dahil oldu. RTÜK ile anlaşma yapan Disney+ Türkiye fiyatları merak edilip araştırılmaya başlandı. The Walt Disney Company’nin dijital yayın platformu Disney+, bu yaz yayına gireceği 42 ülke ve 11 yeni bölgenin tarihlerini açıkladı. İşte Disney+ Türkiye'nin yayın tarihi!

Haber 29-03-2022 11:57

Disney Channel kapanıyor mu? Disney Channel neden kapanıyor? Disney Channel Türkiye ne oldu?

Disney Channel Türkiye günün en çok konuşulan konuları arasında yer alıyor. Disney Channel Türkiye'nin kapanacağına dair haberler ortada dolanmaya başladı. Binlerce vatandaş, Disney Channel Türkiye kapanıyor mu şeklinde sorular sormaya başladı. İşte Disney Channel Türkiye hakkında merak edilenler!

Haber 23-03-2022 09:08

Netflix, Disney, Warner Bros ve Sony Rusya'ya resti çekti!

Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı işgal harekatının ardından bir yaptırım kararı da Netflix'ten geldi. Dijital yayın platformu Netflix, Rusya'nın yayın düzenlemelerini kabul etmeyeceğini açıkladı. Diğer yandan Warner Bros, Disney ve Sony yapım şirketleri de Rusya'da film gösterimlerini durdurdu.

Magazin 01-03-2022 20:04

Disney: Minnie Mouse kırmızı elbisesinin yerine pantalon giyecek

Minnie Mouse, Paris'teki Disneyland eğlence parkının 30. yıldönümünü yeni pantalon takımıyla kutlayacak.

Haber 28-01-2022 17:35

Disney'in eski CEO'su Steve Jobs yaşıyor olsaydı diyerek açıkladı! Dikkat çeken sözler

Disney'in eski CEO'su Bob Iger, Apple ve Disney'in birleşmesine yönelik geçmiş yıllara ait bir öngörüsünü açıkladı. Disney'in eski CEO'suna göre, 2011'de vefat eden Apple'ın efsanevi CEO'su Steve Jobs yaşasaydı, teknoloji şirketi ile birleşme görüşmeleri gerçekleşecekti.

Haber 23-12-2021 09:35

Disney'den Şahan Gökbakar'a Recep İvedik teklifi!

2008 ile 2019 yılları arasında aralıklarla film yapan ve gişede de çok önemli izlenme sayıları elde eden Şahan Gökbakar’a çok önemli bir teklif var.. Amerika’nın ünlü yapım firması Disney’in dijital platformu için Şahan Gökbakar ile görüşme yapıldığı iddiası ortaya atıldı.

Magazin 21-12-2021 11:55

98 yıllık tarihinde ilk kadın başkan! Walt Disney yönetim kurulunda şaşırtan bir değişime imza attı

Dünyanın en büyük eğlence şirketlerinden Walt Disney’e 98 yıllık tarihinde ilk kez kadın yönetim kurulu başkanı seçildiği bildirildi.

Trend 02-12-2021 18:01

Yetişkin film yönetmeni Bella Thorne, sevgilisi Benjamin Mascolo ile çıplak pozunu paylaştı!

ABD'li oyuncu ve yönetmen Bella Thorne, iddialı pozlarıyla magazin aleminin en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Instagram'da 20 milyondan fazla takipçisi bulunan Thorne, cesur paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Magazin 18-11-2021 01:23

Disney'den metaverse atılımı

Teknoloji sektörünü az çok yakından takip edenlerin de bildiği üzere son günlerde metaverse tarafında çok önemli gelişmeler yaşanıyor. Bu gelişmelere geçmeden önce metaverse kavramının ne anlama geldiğini kısaca açıklayalım.

Haber 12-11-2021 11:23

Garfield’i seslendirecek kişi belli oldu! Chris Pratt, sesiyle Garfield olmaya hazırlanıyor

Alaycı ve tembel olarak tanımlanan turuncu kedi Garfield’ın, sahibi Jim Arbuckle’ın ve evcil dostları köpek Odie’nin serüvenleri; çizgi romanın 1978’de ilk kez yayımlanmasından bu yana dünya genelinde birçok gazete ve dergide yayınlandı. Dünyaca ünlü kedi karakteri bir kez daha sinemaya uyarlanmaya hazırlanıyor. Sevilen oyuncu Chris Pratt, bu kez Garfield’a sesiyle hayat verecek.

Trend 02-11-2021 14:49

Bella Thorne durmak bilmiyor! Bu defa yataktan paylaştı!

Güzel oyuncu ve yönetmen Bella Thorne, Instagram hesabındaki cesur paylaşımlara, hız kesmeden devam ediyor. Thorne, bu defa yataktan çıplak video paylaştı.

Magazin 02-11-2021 13:03

Yetişkin film yönetmeni Bella Thorne, sevgilisiyle çıplak poz verdi!

Oyuncu ve yönetmen Bella Thorne, sevgilisi Benjamin Mascolo ile paylaştığı çıplak pozla dikkat çekti.

Magazin 30-10-2021 11:16

6 yaşına kadar kurtlar tarafından büyütüldü! Yaşamı Disney filmlerine konu olan adam: Dina Sanichar

Tarzan’ın hikâyesini çocukluk yıllarınızda mutlaka dinlemişsinizdir. Kurtlar tarafından büyütülme efsanesin başlangıcı olan ve hatta Disney karakteri Orman Çocuğu Mogli’ye ilham olan Dina Sancihar’ın yaşamını sizler için araştırdık.

Trend 26-10-2021 15:32

Disney’den şaşırtan hamle! Merakla beklenen filmlerin vizyon tarihi bir kez daha ertelendi

Disney, Indiana Jones 5, Doctor Strange in the Multiverse of Madness ve Thor: Love and Thunder gibi izleyiciler tarafından merakla beklenen filmlerinin vizyon tarihini bir kez daha erteledi. Thor: Love and Thunder, 8 Temmuz 2022’de; Doctor Strange in the Multiverse of Madness, 6 Mayıs 2022’de Indiana Jones 5 ise 30 Haziran 2023’te vizyona girecek.

Trend 19-10-2021 15:08

Bu Disney filmi bambaşka! Walt Disney’i anlatan filmin yönetmenliğini David Gordon üstlenecek

Disney, Walt Disney’in Disneyland’ı oluşturma sürecini konu olan film üzerine çalışmaların başladı. Henüz adı belirlenmeyen filmin yönetmen koltuğunda ise David Gordon Green oturacak.

Trend 13-10-2021 16:18

Scarlett Johansson ve Disney arasındaki savaş sona erdi

Scarlett Johansson, başrolünü üstlendiği Black Widow filminin aynı anda hem sinemada hem de Disney+ platformunda gösterime girmesi nedeniyle Disney’e maddi kayıp yaşadığı gerekçesiyle dava açmıştı. ABD’li oyuncu Scarlett Johansson’la Disney arasında anlaşma sağlandı.

Magazin 01-10-2021 23:33

Olaylı davada sona gelindi! Disney ve Scarlett Johansson davasında anlaşmaya varıldı

Hollywood’un ünlü isimlerinden Scarlett Johansson ve Disney arasındaki ‘Kara Dul’ davasında karara varıldı. Scarlett Johansson’ın Black Widow (Kara Dul) filminin vizyona girdiği gün Disney+’ta yayınlanması üzerine sözleşmesinin ihlâl edildiği gerekçesiyle Disney’e açtığı dava sonuçlandı.

Trend 01-10-2021 15:09

Yetişkin film yönetmenliği yapan ateşli oyuncu sevgilisiyle küvete girdi!

Bir dönem yetişkin film yönetmenliği yaparak adından söz ettiren ünlü oyuncu Bella Thorne, uzun süredir aşk yaşadığı Benjamin Mascolo ile nişan pozlarını Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Mascolo ile küvette poz veren Thorne'un fotoğraflarına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 23-09-2021 10:47

Seksi oyuncu Bella Thorne, yatak pozlarıyla akılları baştan alıyor!

ABD'li oyuncu Bella Thorne, Instagram hesabından paylaştığı cesur pozlarıyla adından söz ettiriyor. Kimi zaman yatak, kimi zaman tatil pozlarıyla yürek hoplatan oyuncunun paylaşımlarına beğeni yağıyor.

Magazin 15-09-2021 16:40

Disney+ dizisi Hawkeye'dan ilk fragman geldi! İşte Hawkeye yayın tarihi

Başrollerinde Jeremy Renner, Hailee Steinfeld ve Florence Pugh gibi isimlerin yer aldığı Marvel yapımı Hawkeye dizisinden ilk fragman yayınlandı. Dizi, izleyici ile 24 Kasım’da Disney+’ta buluşacak.

Magazin 13-09-2021 21:52

Ünlü oyuncunun hortumla çektiği seksi pozları Instagram'ı salladı!

23 yaşındaki güzel oyuncu Bella Thorne, Instagram hesabının hikaye kısmından paylaştığı sarı bikinili pozlarıyla ortalığı kasıp kavurdu. Fotoğraf çekimini bahçede gerçekleştiren Thorne, hortumdan su içtiği kareleri takipçilerinin beğenisine sundu.

Magazin 09-09-2021 13:43

Yetişkin film yönetmeni, pembe bikinisiyle nefes kesti!

Cesur pozları ve açıklamalarıyla magazin gündeminin renkli isimlerinden olan güzel oyuncu Bella Thorne, Instagram hesabından paylaştığı pembe bikinili pozuyla takipçilerini kendine hayran bıraktı.

Magazin 08-09-2021 10:35

Disney’den yeni adım! Scarlett Johansson'a karşı hamle geldi

Geçtiğimiz aylarda Black Widow (Kara Dul) filmiyle izleyicinin karşısına çıkan Scarlett Johansson Disney’e açtığı dava ile gündeme gelmişti. Disney, davanın bir üst mahkemeye taşınması için gerekli adımları attı.

Trend 23-08-2021 14:25

Disney hayranlığı başına bela oldu! Tinkerbell adını seçen İngiliz kadın pasaportunu yenilemek için adeta savaş verdi

Arkadaş çevresi tarafından ‘Tinks’ adıyla bilinen 43 yaşındaki İngiliz kadın, ismini ‘Tinkerbelltherealgoddess’ olarak değiştirdi. 2019 yılının Ağustos ayında başlatılan isimlerin sonunda pasaportunu yeni adıyla güncellemek için 18 ay beklemesi gerekti. Bu süre içinde zorlu bir hukuk mücadelesi de yaşadı.

Trend 19-08-2021 14:08

Benjamin Mascolo nişanlısı Bella Thorne'un yataktaki çıplak hallerini paylaştı

Bir süredir aşk yaşadığı şarkıcı Benjamin Mascolo ile evlilik yolunda olan Bella Thorne yine sosyal medyanın gündeminde. Mascolo sevgilisinin yataktaki özel anlarını çekip sosyal medyadan paylaştı.

Magazin 13-08-2021 15:32