Aaahh Belinda Haberleri

Cani anne ve baba 5 haftalık ikiz bebeklerini döverek öldürdü! Her yanları kırık, morluk ve yara içindeydi

Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletinin Houston bölgesinde 21 yaşındaki iki ebeveyn, beş haftalık ikiz kızlarını öldüresiye dövmekle suçlandı. Olayın ardından anne Angelina Belinda Calderon ve baba Fernando Vega tutuklandı.

Trend 2024-04-24 08:16:52

Neslihan Atagül'ün giydiği harika deri cekete alternatif öneriler

Geçtiğimiz günlerde özel hayatıyla gündeme gelen ve Aaahh Belinda filmiyle dikkatleri üzerine çeken Neslihan Atagül, stiliyle de adından söz ettiriyor. Bakü yolculuğu sırasında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda Neslihan Atagül'ün giydiği deri ceket moda severlerin dikkatinden kaçmadı. Biz de sizin için güzel oyuncunun çok beğenilen o ceketine alternatif olabilecek ceketleri seçtik. Gelin, o modelleri birlikte keşfedelim.

Magazin 2023-05-15 18:38:51

Aaahh Belinda'nın yıldızı Serkan Çayoğlu'nun eşinden yatak pozu! Bu hikayede yanan ben oldum

Atıf Yılmaz'ın 1986 yapımı aynı adlı filminden uyarlanan Aaahh Belinda filminde, Neslihan Atagül ile başrolü paylaşan Serkan Çayoğlu, sosyal medya hesabında dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Instagram hesabının hikaye kısmında eşi Özge Gürel'in yatak pozuna yer veren Serkan Çayoğlu'nun paylaşımı görenleri gülümsetti.

Magazin 2023-05-07 11:10:25

Müjde Ar ile hafızalara kazınmıştı! 'Aaahh Belinda'da rol alan Neslihan Atagül'den iddialı dans sahnesi

Müjde Ar ile hafızalara kazınan 'Aaahh Belinda' filminin Netflix versiyonu gündemde. 1986 yapımı Yeşilçam filminin modern bir uyarlaması olan 'Aaahh Belinda'nın başrolü Neslihan Atagül film için cesaretini konuşturdu. Genç oyuncunun yağmur altında dans sahnesi gündem oldu.

Magazin 2023-04-11 15:50:30

Ah Belinda filmine Neslihan Atagül ve Serkan Çayoğlu'nun sevişme sahneleri damga vurdu! Sosyal medyada gündem oldu

1986 yılında Türk sinemasına damga vuran Ah Belinda filmi, Netflix'te yeniden uyarlandı ve seyircisinin karşısına çıktı. Neslihan Atagül ve Serkan Çayoğlu'nun başrollerini paylaştığı filme Atagül ve Çayoğlu'nun sevişme sahneleri damga vurdu.

Magazin 10-04-23 09:34

Ah Belinda’nın yıldızı Neslihan Atagül’ün annesi Rus çıktı! Güzelliğiyle büyüledi

En son Gecenin Ucunda dizisinde eşi Kadir Doğulu ile başrolü paylaşan Neslihan Atagül Ah Belinda filmi ile izleyici karşısına çıktı. Atagül’ün hayatını merak edenler annesini görünce çok şaşırdı. Ünlü oyuncunun güzelliği ile büyüleyen annesiyle olan benzerliği dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 08-04-23 16:14

Ah Belinda filmi konusu ne, oyuncuları kimler? Neslihan Atagül'ün oynadığı Netflix uyarlaması Ah Belinda nerede çekildi?

Ah Belinda filmi yıllar sonra yeniden çekildi. Neslihan Atagül ve Serkan Çayoğlu'nun başrollerini paylaştığı film, Atıf Yılmaz'ın yönetmenliğini üstlendiği Müjda Ar'ın Serap karakterini canlandırdığı 1986 yapımı kült sinema filminden uyarlandı. Peki, Ah Belinda filmi konusu ne, oyuncuları kimler? Neslihan Atagül'ün oynadığı Netflix uyarlaması Ah Belinda nerede çekildi?

Trend 07-04-23 13:38

Neslihan Atagül’in başrolünü üstlendiği “Ah Belinda” filminin fragmanı yayınladı! Duş sahnesi gündem yarattı

1986 yapımı Türk Sinemasının usta yönetmeni Atıf Yılmaz'ın "Aaahh Belinda" filmin uyarlaması olarak seyircisinin karşısına çıkacak olan başrolünü Neslihan Atagül ve Serkan Çayoğlu’nun üstlendiği filmin fragmanı yayınlandı. Fragmanın ardından sosyal medyadan tepkiler gecikmedi.

Trend 11-03-23 16:11

700’den fazla kişiyle cinsel ilişkiye girdiğini itiraf etti! “Aklımın bir köşesinde sürekli olarak seks vardı”

Bachelor Australia programında yer aldıktan sonra popülerleşen realite yıldızı Belinda Rygier, cinselliğin kendisini için bir bağımlılığa dönüştüğünü itiraf ederek dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 700’den fazla kişiyle cinsel ilişkiye girdiğini itiraf eden Rygier, “Aklımın bir köşesinde sürekli olarak seks vardı” diyerek herkesi şaşırttı.

Trend 19-09-22 12:00

Cinsellik bağımlısı olduğunu itiraf etti! “700’den fazla erkekle cinsel ilişkiye girdim”

Bachelor Australia programında yer aldıktan sonra popülerleşen realite yıldızı Belinda Rygier, özel hayatına dair yaptığı samimi itirafla herkesi şaşırtmayı başardı. Seks bağımlılığı bulunduğunu söyleyen Rygier, şu ana kadar 700’den fazla erkekle cinsel ilişkiye girdiğini itiraf etti.

Trend 27-08-22 17:46

Neslihan Atagül’den tatil paylaşımı! Yorum yağdı

Atıf Yılmaz'ın yönettiği, Müjde Ar'ın oynadığı 1986 yapımı 'Aaahh Belinda' filminin Neslihan Atagül'lü yeniden çevrimi olan 'Ah Belinda'nın çekimleri sona erdi. Filmin başrolü Neslihan Atagül de sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla tüm ekibe teşekkür etti. Sosyal medyayı aktif kullanan oyuncu, şimdi ise bambaşka bir paylaşımla gündeme geldi. Arkadaşları ve eşi Kadir Doğulu ile geçirdiği eğlenceli anları kayıt altına alan Atagül, tatilden görüntülerini takipçilerinin beğenisine sundu.

Magazin 18-07-22 17:33

Başrolünü Neslihan Atagül’ün üstlendiği “Ah Belinda” filminin çekimleri tamamlandı

Kadir Doğulu'yla olan evliliğiyle magazin dünyasındaki popülerliğini koruyan Neslihan Atagül, sağlık sorunları nedeniyle uzak kaldığı setlere dönmeye hazırlanıyor. Yeşilçam'ın iddialı yapımlarından biri olarak kabul edilen "Ah Belinda" filminin yeni uyarlamasında boy gösterecek olan Atagül, çekimlerin bittiğini açıkladı.

Trend 02-07-22 17:57

O bir manken değil! Yaşına inanamayacaksınız

43 yaşındaki Belinda Norton, 20’li yaşlarda göründüğünden daha fit ve sağlıklı görünüyor. Çarpıcı değişimini adım adım sosyal medyada paylaşan Norton, nasıl yarı yaşında göründüğüne ilişkin 8 sırrını paylaştı.

Kadin 30-10-20 07:25

İsviçreli tenisçi Belinda Bencic, ABD Açık'tan çekildi

Kadınlar dünya sıralamasının 8 numarası İsviçreli Belinda Bencic, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ABD Açık Turnuvası'na katılmayacağını açıkladı.

Spor 16-08-20 10:54

WTA Finalleri'nde Belinda Bencic çekilince Elina Svitolina finale yükseldi

Ukraynalı Elina Svitolina, rakibi Belinda Bencic'in 3. sette sakatlığı nedeniyle oyundan çekilmesinin ardından turnuvada finale yükselen ilk tenisçi oldu.

Spor 02-11-19 16:24

Tenis: WTA Finalleri

Kırmızı Grup'ta, Ashleigh Barty ve Belinda Bencic yarı finale çıktı

Spor 31-10-19 17:57

Tenis: WTA Finalleri

Kırmızı Grup'ta Kiki Bertens, Ashleigh Barty'yi, Belinda Bencic de Petra Kvitova'yı 2-1 yendi

Spor 29-10-19 19:07

Naomi Osaka Madrid Açık Tenis Turnuvası'na çeyrek finalde veda etti

Madrid Açık Tenis Turnuvası'nda tek kadınlar dünya 1 numarası Naomi Osaka, Belinda Bencic'e 2-1 yenilerek çeyrek finalde elendi.

Spor 09-05-19 22:17

Indian Wells'te Wozniacki'ye şok

Indian Wells Tenis Turnuvası’nda heyecan sürüyor. Bir çok favori raket adını 4. tura yazdırırken, en büyük sürprizi 4 numaralı seri başı Caroline Wozniacki'yi eleyen Belinda Bencic yaptı.

Spor 17-03-15 03:58