Akbank Mobil Coktu Mu Haberleri

ALES BAŞVURULARI 2023 başladı mı, ne zaman başlayacak? ALES 3 sınav ve başvuru tarihleri belli oldu mu?

ALES başvurularının ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı'nın bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek. ALES başvuruları, ÖSYM'nin AİS ekranı veya mobil uygulaması üzerinden gerçekleştirilebiliyor. Peki, ALES 2023 başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak? ALES 3 sınav ve başvuru tarihleri belli oldu mu?

Egitim 2023-09-27 00:07:40

Halkbank mobil uygulama çalışıyor mu? 15 Ağustos 2023 Halkbank mobil neden açılmıyor, ne zaman düzelecek?

Halkbank mobil uygulama çalışıyor mu? Bankacılık işlemi yapmak isteyen birçok kişi uygulamada yaşadıkları sorunun ardından internette araştırma yapıyor. Konuya ilişkin detaylar merak konusu oldu. Peki, Halkbank mobil uygulama çalışıyor mu? 15 Ağustos 2023 Halkbank mobil neden açılmıyor, ne zaman düzelecek?

Finans 2023-08-15 14:17:32

1 Mayıs'ta EFT, havale hesaba geçer mi? Bugün para transferi, EFT ve havale olur mu?

1 Mayıs'ta EFT, havale işlemi yapmak isteyenler konuyla ilgili aramalarına hız verdi. Bankalar kapalı olduğu için şubeler yerine online bankacılık işlemleri kullanılabilecek. Fakat mobil bankacılık işlemi yapmadan önce dikkat edilmesi gereken önemli bir konu bulunuyor. Peki, 1 Mayıs EFT, havale hesaba geçer mi? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda para transferi, EFT ve havale yapılır mı?

Haber 2023-05-01 09:11:46

Akbank çöktü mü? 17 Nisan 2023 Akbank mobil neden açılmıyor, ne zaman düzelecek? Kullanıcılardan tepki!

Akbank uygulaması çöktü mü, sorusunun yanıtı 17 Nisan 2023 Pazartesi günü yaşanan problem sebebiyle vatandaşlar tarafından merak edildi. Akbank mobil neden açılmıyor, sorusunun yanıtı merak konusu oldu. Çok sayıda vatandaş sosyal medya hesaplarında yaptıkları paylaşımlar ile yaşadıkları soruna dikkat çekiyor. Peki, 17 Nisan 2023 Pazartesi Akbank mobil çöktü mü, neden girilmiyor?

Finans 2023-04-17 11:20:07

Akbank çalışma saatleri nedir? Akbank şubeleri saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Akbank günümüzde oldukça geniş bir kitleye hitap eden bankalardan birisidir. Akbank çalışma saatleri müşterileri tarafından en sık sorulan sorulardan bir tanesidir. Günümüzde mobil bankacılık veya internet bankacılı işimizi çok daha hızlı halletmemize olanak sağlasa da bazı işlemler için şubeye gitmek gerekebilir. Peki, Akbank şubeleri hafta sonları açık mı, saat kaça kadar çalışıyor?

Haber 03-03-23 17:24

Alternatifbank çalışma saatleri nedir? Alternatifbank şubeleri saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Günümüzde bankalar müşterilerine internet bankacılığı ve mobil bankacılık gibi farklı platformlardan hizmet sunuyor olsa da işerini yüz yüze halletmeyi seçen müşteriler oldukça fazladır. Bu müşteriler için banka çalışma saatleri merak konusudur. Ülkemizde pek çok şubesi yer alan Alternatifbank çalışma saatleri de kullanıcıları tarafından sık sorulan sorulardan birisidir. Peki, Alternatifbank saat kaçta açılıyor, hafta sonu da hizmet veriyor mu?

Haber 02-02-23 10:47

VakıfBank çalışma saatleri nedir? VakıfBank şubeleri saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

VakıfBank ülkemizde oldukça yaygın olarak tercih edilen bankalar arasındadır. Pek çok müşterisi bulunan VakıfBank'ın çalışma saatlerini bilmek, işini şubeden halletmeyi seçenler için önem arz etmektedir. Günümüzde çoğu işlem internet veya mobil bankacılık üzerinden halledilebiliyor olsa da bazı işlemler için şubeye gitmek gerekir. Şubeye gitmeden önce çalışma saatlerini öğrenmek bize vakit kazandırabilir. Peki, VakıfBank şubeleri hafta sonları çalışıyor mu?

Haber 27-01-23 16:33

Odeabank çalışma saatleri nedir, cumartesi çalışıyor mu? Odeabank şubeleri saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Bankalar, vatandaşların en çok işlem yaptığı yerlerden biridir. Son dönemlerde mobil bankacılık veya internet bankacılığı gibi yeni trendler ön plana çıksa da bankaya giderek yapılması gereken işlemler için vatandaşların bilmek istediği konular bulunmaktadır. Bankaların açılış ve kapanış saatleri, öğle molaları gibi detaylar merak edilmektedir. Odeabank çalışma saatleri nedir, Odeabank şubeleri cumartesi günü kaça kadar açık?

Haber 18-11-22 17:18

TEB çalışma saatleri nedir, cumartesi günleri açık mı? TEB şubeleri saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Bankalar, vatandaşların en çok işlem yaptığı yerlerden biridir. Son dönemlerde mobil bankacılık veya internet bankacılığı gibi yeni trendler ön plana çıksa da bankaya giderek yapılması gereken işlemler için vatandaşların bilmek istediği konular bulunmaktadır. Bankaların açılış ve kapanış saatleri, öğle molaları gibi detaylar merak edilmektedir. En çok tercih edilen bankalardan birisi olan TEB şubeleri ne zaman açılıyor, hafta sonu çalışıyor mu?

Haber 18-11-22 17:11

Akbank çöktü mü, neden açılmıyor? 15 Kasım 2022 Akbank'tan mobil uygulamadaki erişim problemi konusunda ilk açıklama!

Akbank çöktü mü? Bugün (15 Kasım 2022 Salı) mobil bankacılık işlemi için uygulamaya giren birçok kişi hizmet sorunuyla karşı karşıya kaldı. Çok sayıda vatandaş müşteri hizmetlerini arayarak konuya ilişkin destek almaya çalışıyor. Öte yandan mobil bankacılıkta yaşanan sorunun nedeni arama motorlarında sorgulanıyor. Peki, Akbank uygulaması çöktü mü? Bankadan yaşanan soruna ilişkin ilk açıklama geldi. İşte Akbank mobil uygulaması ile ilgili yapılan açıklama...

Finans 15-11-22 14:45

28 Ekim borsa yarım gün mü, çalışıyor mu? 28 Ekim 2022 Borsa İstanbul ve bankalarda son durum!

28 Ekim borsa yarım gün mü, sorusunun yanıtı birçok özel bankanın, hisse senedi işlemlerini mobil bankacılık üzerinden gerçekleştiren vatandaşlara gönderdikleri mesajlar sonrası merak konusu oldu. Borsa İstanbul pay piyasasının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle 28 Ekim'de çalışıp çalışmayacağını öğrenmek isteyenler, şimdiden arama motorlarında sorgulama yapmaya başladı. Peki, 28 Ekim'de borsa İstanbul yarım gün mü çalışacak? İşte 28 Ekim 2022 Borsa İstanbul ve bankalarda son durum...

Haber 24-10-22 13:18

GSM sinyal güçlendirici nedir, nasıl yapılır? GSM sinyal güçlendirici işe yarıyor mu?

Doksanların sonundan bu yana kullanılan mobil telefonlar günlük hayatı oldukça kolaylaştırıyor. İletişimi hızlandıran GSM hatları ve akıllı telefonlar sayesinde hem sesli hem de görüntülü konuşmalar yapmak mümkün oluyor. Farklı şehir ya da farklı ülkelerden milyarlarca insan bu sayede iletişim kurabiliyor.

Haber 10-10-22 15:24

Kredi kartı ekstre sorunu sonrası Akbank’tan bir açıklama daha! Sosyal medyada gündem olmuştu

Akbank mobil ve internet bankacılığı kullanıcıları hesaplarını kontrol ettiğinde büyük bir şaşkınlık yaşadı. Kredi kartı ekstre sorunu yaşayanlar sosyal medyada tepki gösterirken, Akbank’tan açıklama geldi. Yapılan açıklamada "Teknik aksaklığın ek kısa sürede giderilmesi için çalışıyoruz" ifadelerine yer verildi. Akbank tarafından yapılan ikinci açıklamada ise "Limit sorunu kademeli olarak çözülmeye başlanmıştır" ifadeleri yer aldı.

Finans 08-10-22 11:01

Akbank uygulaması çöktü mü, sorun ne zaman düzelecek? 8 Ekim 2022 Cumartesi günü Akbank mobil uygulamada erişim problemi!

Akbank uygulaması çöktü mü? 8 Ekim 2022 Cumartesi günü uygulamayı kullanmak isteyen birçok kişi sorunlar karşılaştı. Birçok kişi sabah saatlerinden itibaren müşteri hizmetlerini arayarak konuya ilişkin destek almaya çalışıyor. Mobil bankacılıkta yaşanan sorunun nedeni merak konusu oldu. Peki, Akbank uygulaması çöktü mü, hacklendi mi? Akbank mobil uygulamada sorun ne zaman düzelecek?

Finans 08-10-22 10:09

Akbank faizsiz kredi nasıl alınır? Akbank 7.500 TL faizsiz kredi alma şartları nelerdir?

Akbank faizsiz kredi nasıl alınır? Akbank 7.500 TL faizsiz kredi alma şartları nelerdir? Akbank'ın duyurduğu kampanyaya göre, mobil uygulama üzerinden Akbank'lı olan müşterilere faizsiz kredi veriliyor. Sıfır faizli kredi sadece yeni müşterilere sağlanıyor. Minimum kredi miktarı ise 1.000 TL olarak belirlendi. Peki; Akbank 7.500 TL faizsiz kredi nasıl alınır?

Finans 12-04-22 15:02

Akbank çöktü mü? Akbank mobil uygulamada erişim problemi!

Akbank’ın mobil uygulamasına giren kullanıcılar, uygulamanın çöktüğünü belirtiyor. Akbank’ın mobil uygulamasında herhangi bir işlem yapmaya çalışanlar, “Sadece geçici bir süre hizmet veremiyoruz” uyarısıyla karşılaşıyor.

Finans 07-12-21 16:04

Garanti, Yapı Kredi ve Akbank mobil uygulamaya neden girilmiyor? Banka uygulamalarında erişim problemi

Türkiye’de faaliyet gösteren Garanti BBVA bankasının mobil uygulamasında erişim sorunu yaşanıyor. Aynı sorunun Yapı Kredi, Akbank ve İş Bankası'nda da olduğu belirtiliyor. Garanti, Yapı Kredi, Akbank, İş Bankası ve diğer banka müşterileri, mobil cihazlarından uygulamalara girişte problem yaşıyor.

Finans 23-11-21 16:02

Denizbank uygulaması açılmıyor! Erişim problemini sosyal medyadan paylaştılar

Geçtiğimiz aylarda yaşanan Akbank ve Ziraat Bankası erişim sorununun ardından şimdi de, Denizbank uygulamasını kullanan vatandaşlar mobil erişim sorunu yaşıyor.

Finans 01-11-21 12:29

Akbank düzeldi mi? Akbank mobil uygulamaya giriliyor mu? Akbank'tan açıklama!

Akbank müşterisi olan kişiler Salı gününden beri Akbank mobil ve internet bankacılığında problem yaşıyor. Özellikle hesap kartı kullanıcıları, Salı gününden bu yana yaşanan sıkıntı sebebiyle, para çekme ve gönderme konularında mağdur oldu. Öte yandan birçok kişi Akbank ATM ve pos cihazlarında da sorun olduğunu dile getirdi. Daha sonra konuyla ilgili açıklama yapan Akbank, problemin ATM’ler için çözüldüğünü ifade etti. Peki Akbank mobil uygulama düzeldi mi?

Finans 08-07-21 09:30

Akbank'tan yeni açıklama geldi! Akbank ATM'leri çalışıyor mu?

Akbank, son 2 gündür yaşanan sistemsel arızaya ilişkin yeni bir açıklama yaptı. Akbank'tan yapılan açıklamada "ATM'lerimiz yeniden hizmet vermeye başladı" denildi. Öte yandan Akbank tarafından yapılan bir sonraki açıklamada da Müşteri İletişim Merkezinin hizmet vermeye başladığı belirtildi.

Finans 07-07-21 22:09

4442525 Akbank neden meşgul? Akbank’ta kredi kartı ve kredilerde son ödeme tarihi gelenler ne yapacak?

Akbank mobil uygulamasında yaşanan erişim problemi birçok sorunu beraberinde getirdi. 4442525 numaralı müşteri iletişim hattına da ulaşılamıyor. Akbank müşteri hizmetleri telefonu sürekli meşgul çalıyor. Bunun dışında Akbank’ta kredi kartı ve kredi ödemesi bulunanların yanıt beklediği sorular var.

Finans 07-07-21 11:23

Akbank mobil uygulama ne zaman açılacak? Akbank mobil uygulama neden açılmıyor?

Dün sabah saatlerinden bu yana Akbank kullanıcıları tarafından banka sistemine ulaşmakta güçlük yaşanmaktaydı. Akbank mobil uygulama ile beraber internet bankacılığının da açılmaması sonrası "Akbank mobil uygulama neden açılmıyor, çöktü mü?" sorularını merak etmeye başladı. Peki Akbank mobil uygulama ne zaman açılacak? Akbank mobil uygulama neden açılmıyor? İşte ayrıntılar...

Finans 07-07-21 09:30

Sıra Sony Mobile’a mı geldi?

LG’nin mobil pazardan çekildiğini açıklamasının ardından gözler Sony Mobile cephesine çevrildi. Peki Sony de mobil pazardan çekilmeyi düşünüyor mu?

Haber 20-04-21 10:32

LG telefon fiyatlarını düşürüyor mu?

Akıllı telefon pazarının en köklü isimlerinden biri olan LG geçtiğimiz günlerde mobil pazardaki faaliyetlerini sonlandırdığını açıklamıştı. Aslında bu açıklama pek çok kişi için sürpriz olmadı. Çünkü LG’de özellikle mobil kanatta işlerin pek iyi gitmediği biliniyordu.

Haber 15-04-21 10:21

Samsung yetkilisinden dikkat çeken açıklama: Galaxy Note serisinin sonu geliyor mu?

Samsung'un Mobil İletişim Başkanı TM Roh, bir blog yazısı yayımladı. TM Roh yayınladığı yazıda Galaxy Note serisinin bazı özelliklerinin diğer serilere de getirilebileceğini ima etti. Bu da S-Pen desteği ile öne çıkan Samsung Galaxy Note serisinin sonunun gelebileceği yönünde yorumlandı. Fakat Kore yerel basınına göre bu yorumlar asılsız.

Haber 16-12-20 11:06

Bu kez rakamlar konuştu: iOS mu, yoksa Android mi?

Dünya genelindeki Android - iOS kullanım oranı açıklandı. Yayınlanan veriler, Android mi iOS mu tartışmasında yeni bir perde açacak türden. Peki en çok kullanılan mobil işletim sistemi hangisi?

Haber 07-09-20 16:30

Akbank Mobil'e uluslararası tasarım ödülü

Akbank Strateji, Dijital Bankacılık ve Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce: - "Gün geçtikçe artan kullanım istatistikleri ile dikkat çeken mobil uygulamamızda müşteri deneyimini en iyi noktaya çıkarmak için çalışmalarımıza ve tasarım kültürüne yatırımlarımıza devam edeceğiz"

Yurthaber 24-08-20 13:27

Akbank Mobil yenilenmeye devam ediyor

Akbank Mobil yenilenmeye devam ediyor

Yurthaber 20-05-20 16:17

İstanbulkart bakiye yüklemesi Axess Mobil ile yapılabiliyor

Akbank müşterileri artık Axess Mobil ile ek ücret ödemeden, kolay ve hızlı bir şekilde İstanbulkartlarına bakiye yükleyebiliyor.

Finans 20-01-20 08:59

Axess Mobil ile İstanbulkart’ta yetersiz bakiye dönemi sona eriyor

Akbank Strateji, Dijital Bankacılık ve Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce: -"Akbank müşterileri Axess Mobil uygulaması üzerinden İstanbulkartlarının bakiyesini kolayca yönetebiliyor" -"Müşterilerimizin hizmetine sunduğumuz yenilikler ile dijital ödemeler dünyasında fark yaratmaya devam edeceğiz"

Yurthaber 18-01-20 12:56

6 ay taksitli iPhone imkanı sunuyor

Akbank mobil uygulaması ile 0 faizli 6 ay taksitli iPhone kredisi vermeye başladı. Peki, bu kredi nasıl alınıyor? İşte detaylar.

Trend 28-12-19 11:06

Akbank ve Apple'dan mobil bankacılıkta iş birliği

Akbank Strateji, Dijital Bankacılık ve Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce: - "Müşteri deneyimi tasarımı konusunda iddialı bir marka olarak önümüzdeki dönemde de Apple ile olan iş birliğimizi devam ettirerek yeni çözümlere imza atacağız"

Finans 26-12-19 14:32

Akbank ve Apple mobil bankacılıkta iş birliği başlattı

Akbank ile ABD merkezli teknoloji şirketi Apple arasında başlatılan işbirliği kapsamında, iPhone modellerine, Akbank Mobil üzerinden, sıfır faizli kredilendirme olanağı ile sahip olunabilecek.

Finans 26-12-19 14:26

Akbank/Binbaşgil: Geleceğin bankacılığını müşterilerimize bugünden sunuyoruz

Yeni Nesil Akbank programı kapsamında yenilenen mobil bankacılık uygulamasının tanıtım toplantısında konuşan Akbank CEO’su Hakan Binbaşgil, “Teknoloji ve insan kaynağımıza önemli yatırımlar yapıyor, geleceğin bankacılığını müşterilerimize bugünden sunuyoruz” dedi.

Finans 01-10-19 13:04

Akbank/Binbaşgil: Geleceğin bankacılığını müşterilerimize bugünden sunuyoruz

Yeni Nesil Akbank programı kapsamında yenilenen mobil bankacılık uygulamasının tanıtım toplantısında konuşan Akbank CEO’su Hakan Binbaşgil, “Teknoloji ve insan kaynağımıza önemli yatırımlar yapıyor, geleceğin bankacılığını müşterilerimize bugünden sunuyoruz” dedi.

Finans 01-10-19 11:55

Akbank Dünyanın En İyi Dijital Bankası seçildi

Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil: - "Dünya bankacılık sektörü dijitalleşmede Türk bankalarını yakından takip ediyor" - "Türkiye'nin geleceğine inanıyoruz. Koşullar ne olursa olsun ileriye yönelik yatırım yapmaktan hiçbir şekilde geri adım atmıyoruz" - "2018 nispeten zor bir yıl olmasına rağmen teknoloji ve inovasyona 200 milyon dolar yatırım yaptık. 2019 yılında yaklaşık 200 milyon dolar yatırım yapacağız" - "Gençlere, Akbank müşterisi ve hatta herhangi bir banka müşterisi olma zorunluluğunu ortadan kaldırarak günlük finansal işlemlerini yapmaları için eğlenceli ve sosyal bir platform sunuyoruz" - Akbank Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce: - "Önce Mobil' stratejimizle sektörde dijitalleşmenin açık ara birincisi olarak ilerledik ve dijitalleşmede global örneklerin de ötesine geçtik"

Yurthaber 15-07-19 13:11

Akbank Dünyanın En İyi Dijital Bankası seçildi

Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil: - "Dünya bankacılık sektörü dijitalleşmede Türk bankalarını yakından takip ediyor" - "Türkiye'nin geleceğine inanıyoruz. Koşullar ne olursa olsun ileriye yönelik yatırım yapmaktan hiçbir şekilde geri adım atmıyoruz" - "2018 nispeten zor bir yıl olmasına rağmen teknoloji ve inovasyona 200 milyon dolar yatırım yaptık. 2019 yılında yaklaşık 200 milyon dolar yatırım yapacağız" - "Gençlere, Akbank müşterisi ve hatta herhangi bir banka müşterisi olma zorunluluğunu ortadan kaldırarak günlük finansal işlemlerini yapmaları için eğlenceli ve sosyal bir platform sunuyoruz" - Akbank Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce: - "Önce Mobil' stratejimizle sektörde dijitalleşmenin açık ara birincisi olarak ilerledik ve dijitalleşmede global örneklerin de ötesine geçtik"

Finans 15-07-19 13:10

2020'de yasaklı sitelere giriş için programlar, proxyler ve VPN'ler

Erişim engeline takılmadan sorunsuz bir şekilde yasaklı sitelere giriş nasıl yapılır? Yasaklı sitelere girmek için DNS adresi nedir ve nasıl değiştirilir? Hem Andorid ve iOS işletim sistemli mobil cihazlar hem de PC'ler için giriş yöntemlerini sizin için derledik. Erişim engeli olan sitelere giriş suç mu? sorusunun cevabı da yazımızda yer alıyor.

Trend 12-03-19 15:37

Axess Mobil ve ZUBİZU güçlerini birleştirdi

Akbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz: - "Kullanıcılara zengin ayrıcalıklar sunan, iki farklı platformu bir araya getirerek Türkiye'de ilki gerçekleştirdik. Bu iş birliği ile müşterilerimiz artık ZUBİZU ayrıcalıklarına Axess Mobil'den de ulaşabilecekler"

Yurthaber 30-11-18 12:46

Axess Mobil ve ZUBİZU güçlerini birleştirdi

Akbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz: - "Kullanıcılara zengin ayrıcalıklar sunan, iki farklı platformu bir araya getirerek Türkiye'de ilki gerçekleştirdik. Bu iş birliği ile müşterilerimiz artık ZUBİZU ayrıcalıklarına Axess Mobil'den de ulaşabilecekler"

Finans 30-11-18 12:45

Axess Mobil birinci yılında 2,5 milyon kez indirildi

Akbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Arif İsfendiyaroğlu: - "Geçtiğimiz bir yılda uygulamamızı indiren kullanıcı sayısı yaklaşık 2,5 milyona erişerek kategorisinde bir ilke imza attı"

Finans 09-11-18 16:54

Axess Mobil birinci yılında 2.5 milyon kez indirildi

Birinci yılında Axess Mobil  uygulamasının indirilme sayısı yaklaşık 2.5 milyonu, görüntülenme sayısı ise 280 milyonu buldu.    Akbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Arif İsfendiyaroğlu Axess Mobil’i  müşterilere daha ayrıcalıklı fırsatlar sunabilmek ve işlemlerini daha kısa zamanda kolay hale getirmek amacıyla oluşturduğuklarını belirtti ve şöyle devam etti:  “Kampanyalarımızda müşterilerimizin alışveriş alışkanlıklarına, ihtiyaçlarına göre teklifler sunuyoruz.   “Müşterilerimize sunduğumuz bu özel öneriler Axess Mobil’in daha ilk yılında büyük ilgi görmesini sağladı.

Finans 09-11-18 16:21

Seyahat Sağlık Sigortası Akbank Direkt Mobil'den alınabilecek

Yurt dışına çıkacak Akbank müşterileri, seyahat sağlık sigortasına Akbank Direkt Mobil üzerinden hem kısa sürede hem de Aksigorta güvencesinde kolaylıkla sahip olabilecek

Finans 12-06-18 15:01

4.5G'ye uyumlu telefon ve tabletler

1 Nisan 2016'da hayatımıza yeni girecek olan 4.5G teknolojisi ile birlikte mobil cihazlarımızdan internet kullanımı daha da keyiflenecek. Peki akıllı telefonunuz ve tabletleriniz 4.5G'ye uygun mu?

Finans 31-08-15 12:12

HTC One M9 mu yoksa HTC One M9+ mı?

HTC’nin baş döndüren hızına yetişemeyen mobil sektör HTC One M9 ve HTC One M9+ (Plus) arasında seçim yapmakta zorlanıyor.

Haber 24-07-15 08:30

Microsoft’tan Özçekim telefonu mu geliyor?

Windows 10 işletim sisteminin çıkış tarihi yaklaştıkça, Windows 10 Mobil sürümü kullanacak akıllı telefonlara dair dedikodular çıkmaya başlıyor.

Haber 12-07-15 10:00

Akbank Direkt Mobil, “dünyanın En İyi Akıllı Telefon Uygulaması” Seçildi

Akbank Direkt Mobil, Global Mobile Awards tarafından "Yılın Uygulaması" kategorisinde “Dünyanın En İyi Akıllı Telefon...

Yurthaber 21-03-14 11:07

Akbank Mobil Bankacılık Dünyada 1 Numara

Akbank Direkt Mobil, mobil dünyanın en prestijli ödülü olan Global Mobile Awards tarafından "Yılın Uygulaması" kategorisinde “Dünyanın En İyi Akıllı Telefon Uygulaması” Seçildi.

Finans 26-02-14 17:28

Kimse Yok Mu, Samsun'da 8 Ayrı Noktada Mobil Araçlarla Iftar Yemeği Verecek

Yurt içi ve dünya genelindeki binlerce gönüllüsüyle ihtiyaç sahiplerine yardımlarını ulaştıran Kimse Yok Mu, rahmet...

Yurthaber 20-06-13 15:25