Anton Zelinger Haberleri

Tarihe geçti! İbo Aslan rakibini nakavt etti

İbo Aslan, UFC’deki ilk maçında İsveçli rakibi Anton Turkalj’yi 3’üncü rauntta nakavt ederek ilk galibiyetini aldı.

Spor 2024-03-31 13:13:41

Fenerbahçe'nin rakibi Ludogorets kritik maç öncesi çekinceli! 'Beraberlik bizim için iyidir!'

UEFA Konferans Ligi H Grubu 3’üncü hafta maçında yarın Fenerbahçe ile mücadele edecek Ludogorets’te teknik direktör Georgi Dermendjiev ile kaptan Anton Nedyalkov açıklamalarda bulundu.

Spor 2023-10-25 22:26:31

Putin'in çenesi sosyal medyayı karıştırdı! 3 fotoğrafta aynı noktayı işaret edip tek soru sordu: Zelenskiy'in 'öldü' iddiasından sonra...

Vladimir Putin'in zaman zaman öldüğü, parkinson hastalığına yakalandığı öne sürülürken Rusya lideri hakkında ortaya atılan en dikkat çekici iddialardan biri olarak dublör kullanması öne çıkıyor. Son olarak Ukraynalı siyasetçi Anton Gerashchenko'nun yaptığı bir paylaşım sosyal medyayı karıştırdı. O fotoğraflarda Putin'in çenesine ilişkin detay herkesi şaşırttı.

Haber 2023-03-21 12:21:35

Her zaman buzdağının görünmeyen kısmı vardır! Sanatçı her mutluluğun arkasında olanları çiziyor

En mutlu olduğumuz anlarda o anlara nasıl geldiğimizi düşünüyoruz. Ancak karşımızda çok mutlu olduğunu gördüğümüz kişilerin hangi aşamalardan geçtiğini, olayların iç yüzünün nasıl olduğunu fark etmiyoruz. Sanatçı Anton Gudim, Instagram hesabında her şeyin diğer tarafını gösteren çizimler yapıyor.

Kadin 2022-11-18 11:37:35

Canlı yayında akıllara zarar tecavüz şakası! O çocuklar yakılmalı dedi, pişkin savunması çileden çıkarttı

Aylardır endişe içinde takip edilen, dünyanın dört bir köşesine ağır etkileri olan Rusya-Ukrayna savaşı devam ederken canlı yayında akıllara zarar sözler sarf edildi. Rus hükümeti yanlısı RT kanalının sunucusu Anton Krasovsky, "Ukraynalı çocukların yakılması gerektiğini" söylemekle yetinmediği gibi iğrenç bir tecavüz "şakası" da yaptı. "Bazen öyle şeyler olabiliyor" diyerek pişkin bir savunma da yapan Krasovsky kanaldan uzaklaştırıldı.

Haber 25-10-22 11:31

Türkiye'deki kullanıcılar yeni kötü niyetli WhatsApp modunun hedefinde

Kaspersky Güvenlik Araştırmacısı Anton Kivva: - " Kullanıcıların yalnızca resmi uygulama mağazalarından uygulama indirmelerini öneriyoruz. Bunlar çok sayıda özel özelliğe sahip olmayabilir. Ancak hesabınızı kaptırma veya paranızı çaldırma olasılığını azaltarak kesinlikle çok daha güvenli bir kullanım sunacaktır"

Yurthaber 13-10-22 11:08

2022 Nobel Kimya Ödülü sahiplerini buldu! Bilim insanlarına büyük onur

2022 Nobel Fizik Ödülü'nü kuantum mekaniği alanındaki çalışmalarıyla Alain Aspect, John Clauser ve Anton Zeilinger kazanmasının ardından bugün de 2022 Nobel Kimya Ödülü'nün kazananları belli oldu. 2022 Nobel Kimya Ödülü'nü Carolyn R. Bertozzi, Morten P. Meldal ve Karl Barry Sharpless kazandı.

Haber 05-10-22 12:58

2022 Nobel fizik ödülü alan 2022 Nobel fizik ödülü Anton Zelinger kimdir? Anton Zelinger çalışmaları nelerdir, nereli ve kaç yaşında?

2022 Nobel Fizik Ödülü Anton Zelinger, John Clauser ve Alein Aspect'in oldu. Hatırlanacağı üzere Geçen yılın Nobel Fizik Ödülü'nü Giorgio Parisi, Syukuro Manabe ve Klaus Hasselmann ortaklaşa kazanmıştı. 10 milyon İsveç kronu değerinde olan asırlık ödül takdim edildi. Peki, 2022 Nobel fizik ödülü alan 2022 Nobel fizik ödülü Anton Zelinger kimdir? Anton Zelinger çalışmaları nelerdir?

Haber 04-10-22 13:28

2022 Nobel fizik ödülü alan 2022 Nobel fizik ödülü John Clauser kimdir? John Clauser çalışmaları nelerdir, nereli ve kaç yaşında?

2022 Nobel Fizik Ödülü John Clauser, Alain Aspect ve Anton Zeilinger'ın oldu. Hatırlanacağı üzere Geçen yılın Nobel Fizik Ödülü'nü Giorgio Parisi, Syukuro Manabe ve Klaus Hasselmann ortaklaşa kazanmıştı. 10 milyon İsveç kronu değerinde olan asırlık ödül takdim edildi. Peki, 2022 Nobel fizik ödülü alan 2022 Nobel fizik ödülü John Clauser kimdir? John Clauser çalışmaları nelerdir?

Haber 04-10-22 13:21

2022 Nobel fizik ödülü alan 2022 Nobel fizik ödülü Alain Aspect kimdir? Alain Aspect çalışmaları nelerdir, nereli ve kaç yaşında?

2022 Nobel Fizik Ödülü Alain Aspect, John Clauser ve Anton Zeilinger'ın oldu. Hatırlanacağı üzere Geçen yılın Nobel Fizik Ödülü'nü Giorgio Parisi, Syukuro Manabe ve Klaus Hasselmann ortaklaşa kazanmıştı. 10 milyon İsveç kronu değerinde olan asırlık ödül takdim edildi. Peki, 2022 Nobel fizik ödülü alan 2022 Nobel fizik ödülü Alain Aspect kimdir? Alain Aspect çalışmaları nelerdir?

Haber 04-10-22 13:14

Son dakika: 2022 Nobel Fizik Ödülü sahiplerini buldu! Bilim insanları Alain Aspect, John Clauser ve Anton Zeilinger'e büyük onur

Son dakika haberi: 2022 Nobel Fizik Ödülü'nü kuantum mekaniği alanındaki çalışmalarıyla Alain Aspect, John Clauser ve Anton Zeilinger kazandı. 10 milyon İsveç kronu değerindeki asırlık ödül, İsveç Kraliyet Bilimler Akademisi tarafından verildi.

Haber 04-10-22 12:55

2022'nin ilk yarısında 1,3 milyon kullanıcı tarayıcı uzantısı tehditleriyle karşılaştı

Kaspersky Kıdemli Güvenlik Araştırmacısı Anton Ivanov: - "Tarayıcı uzantılarının güvenli kullanımına yönelik tavsiyelere uyarsanız, herhangi bir tehditle karşılaşma riskiniz minimum düzeyde olacaktır"

Yurthaber 23-08-22 11:53

Kaspersky, dört büyük denetim firmasının SOC 2 denetimini başarıyla tamamladı

Kaspersky CTO'su Anton Ivanov: - "Yüksek sınıf siber güvenlik çözümleri sunan mühendislik uygulamalarımızın bütünlüğünü ve güvenliğini bir kez daha teyit etmekten gurur duyuyoruz"

Yurthaber 01-06-22 10:42

Janet Yellen kimdir? ABD Hazine Bakanı Janet Yellen nereli ve kaç yaşında?

ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, Rusya Maliye Bakanı Anton Siluanov açıklama yaparken G20 Maliye Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları Toplantısı'nın yapıldığı salonu terk etti. ABD Hazine Bakanı, bu olay sonrası gündem oldu. Peki Janet Yellen kimdir? ABD Hazine Bakanı Janet Yellen nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar...

Haber 20-04-22 22:51

Gerginlik oraya da sıçradı! ABD Hazine Bakanı Janet Yellen salonu terk etti

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik müdahalesine tepki olarak ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, Rusya Maliye Bakanı Anton Siluanov'un konuşması sırasında salonu terk etti. Toplantı öncesinde ABD'li yetkililer, Yellen'in Rusya'nın da dahil olduğu toplantının belirli oturumlarına katılmayacağını belirtmişti.

Haber 20-04-22 22:34

Artan gerilim uzaya sıçramıştı! Rus ve ABD'li astronotları taşıyan Soyuz kapsülü Dünya'ya döndü

ABD'li NASA astronotu Mark Vande Hei ile Rus kozmonotlar Anton Shkaplerov ve Pyotr Dubrov'u taşıyan Soyuz kapsülü Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan (ISS) ayrılarak Dünya'ya döndü. Rusya ile ABD arasında Ukrayna savaşı sırasında tırmanan gerilim nedeniyle ABD'li astronotun uzayda bırakılacağı söylentilerine yol açmıştı.

Haber 30-03-22 15:19

Rusya'dan Batı'ya 'dış borç' suçlaması: Gerekli fona sahibiz, Ruble ile ödeyeceğiz

Rusya, yaptırımlar nedeniyle dış borcunu dövizle ödeyemezse ruble ile ödeme yapacak. Konuya ilişkin konuşan Rusya Maliye Bakanı Anton Siluanov, Batı'nın Rusya'yı 'yapay bir şekilde temerrüde düşürmeye çalıştığını' iddia ederek, yükümlülüklerini yerine getirmek için gerekli miktarda fona sahip olduklarını açıkladı.

Finans 14-03-22 10:36

Ukrayna duyurdu: Rus güçler Melitopol Belediye Başkanını kaçırdı! Başına plastik poşet geçirilerek...

Rusya-Ukrayna savaşında 17. güne girilirken sıcak bölgeden tedirgin edici haberler gelmeye devam ediyor. Son olarak Ukrayna İçişleri Bakanlığı Danışmanı Anton Geraşenko Melitopol Belediye Başkanı İvan Fedorov'un Rus güçlerce kaçırıldığını açıkladı. Kaçırma sırasında Fedorov'un başına plastik bir torba geçirildiği öğrenilirken o anlar kameralara yansıdı.

Haber 11-03-22 23:57

Katılmayı reddettiler, Rusya'nın koltukları boş kaldı! Bu, çok şey söylüyor

Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırıları sürerken son bir gelişme daha yaşandı. Rusya, Ukrayna tarafından talep edilen Uluslararası Adalet Divanı’ndaki davanın açılış duruşmasına katılmayı reddetti. Ukrayna heyetine başkanlık eden diplomat Anton Korynevich, “Rusya’nın koltuklarının boş olması çok şey söylüyor.” ifadelerini kullandı.

Haber 07-03-22 16:46

“Rusya Rota Değiştirmeye Hazır”

Rusya Maliye Bakanı Anton Siluanov, Batılı ülkelerin Rusya’yı yaptırımlarla hedef alması durumunda, Moskova’nın da enerji kaynaklarının rotasını değiştirmeye hazır olduğunu söyledi

Haber 16-02-22 22:12

Max Verstappen'in F1 şampiyonluğu Hollanda medyasında: 'Son 40 yılın en iyi pilotu'

Dün Lewis Hamilton'u geçerek Formula 1 (F1) Dünya Şampiyonu olan Max Verstappen; ünlü futbolcu Johan Cruyff, judocu Anton Geesink ve atlet Fany Blankers-Koen gibi isimlerle birlikte, Hollanda spor tarihinin en önemli figürlerinden biri oldu. Hollanda medyasına göre 24 yaşındaki Verstappen, "son 40 yılın en iyi F1 pilotu".

Haber 13-12-21 14:22

Çehov'un Vişne Bahçesi farklı bir yorumla sahnelenecek

Ankara Devlet Tiyatrosu, Anton Çehov'un ölmeden önce kaleme aldığı son eseri Vişne Bahçesi'ni trajikomik tarzda yorumlayarak, izleyicinin beğenisine sunacak - Rejisör Bengisu Gürbüzer Doğru: - "Klasik yorumunda Vişne Bahçesi'nde gülmek zor olabilir. Trajikomik hale getirerek, absürt, uyumsuz üslubu, o uyumsuzun saçmalığını yakalayarak oyunculuklarımızda vermeye çalıştık. Hiçbir ilişkisi yokmuş gibi görünen repliklerin, hiçbir ilişkisi yokmuş gibi görünen karakterlerin sessiz ilişkisini yakaladık"

Yurthaber 10-11-21 10:59

Uzayda çekilecek ilk film için Rus ekip yola çıktı

Rusya, sinema tarihinde ilk kez uzayda film çekecek ekibi, Soyuz MS-19 aracı ile Kazakistan'ın Baykonur üssünden uzaya gönderdi. "Vyzov" (Sınanma) adlı filmin yönetmeni Klim Şipenko ve 37 yaşındaki oyuncu Yuliya Peresild ile onlara eşlik eden kozmonot Anton Şkaplerov'u taşıyan uzay aracı, TSİ 11:55'te fırlatıldı.

Haber 05-10-21 16:18

Kaspersky'den hırsızlık yazılımı, arama motoru sonuçlarında ilk sayfada gösteriliyor tespiti

Kaspersky Güvenlik Araştırmacısı Anton V. Ivanov: - "Siber suçlular, kullanıcıları yükledikleri şeyin kötü amaçlı yazılım olmadığına ikna etmek için daha karmaşık senaryolar oluşturmaya yatırım yapıyor"

Yurthaber 09-09-21 11:44

Türkiye'de bilgisayar oyunları kılığında 46 bin kötü amaçlı saldırı tespit edildi

Kaspersky Güvenlik Araştırmacısı Anton V. Ivanov: - "Oyunla ilgili tehditlerin sayısı üzerinde pandeminin net bir etkisine tanık olduk. Daha fazla insan oyun oynamaya başladıkça daha fazla kullanıcı oyun kılığına girmiş tehditlerle karşı karşıya kaldı" - "Oyunla ilgili tehditlere dair belki de en kötü risk, oyun hesabına giriş bilgilerinin veya daha da kötüsü bankacılık veya kripto para uygulamalarına ait hesap kimlik bilgilerinin kaybıdır"

Yurthaber 02-09-21 11:43

Süper kahraman filmine dolandırıcıların ilgisi arttı

Kaspersky Güvenlik Uzmanı Anton V. Ivanov: - "Tüm dünyadaki izleyicilerin uzun zamandır Beklediği Black Widow çevresinde yoğunlaştırılmış dolandırıcılık faaliyetleri gözlemliyoruz" - "Uzun zamandır bekledikleri bir filmi izleme heyecanı yaşayan seyirciler başvurdukları kaynaklara karşı dikkatsiz hale geldi. Dolandırıcıların faydalandığı şey tam olarak bu"

Yurthaber 13-07-21 11:12

Canlı yayın bağlantısına kedi müdahalesi

Ukrayna'da bir canlı yayına bağlanan Ukrayna İçişleri Bakan Yardımcısı Anton Geraşçenko'nun konuşması, kedisinin müdahalesi ile bölündü.

Haber 07-05-21 14:02

Kaspersky, Oscar adayı filmleri ücretsiz olarak yayınlamayı öneren kimlik avı web siteleri buldu

Kaspersky Güvenlik Uzmanı Anton V. Ivanov: - "Filmler, kimlik avı sayfalarını ve spam e-postaları yaymak için popüler bir cazibe merkezi olarak işlev görüyor. Kullanıcıların ziyaret ettikleri sitelerde bu gibi tuzaklara dikkat etmesi gerekiyor"

Yurthaber 26-04-21 11:15

Kayserispor, 22 kişi ile Trabzon’da

Trabzonspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek Hes Kablo Kayserispor, maç hazırlıklarını tamamladı.Trabzon’a giderek maç saatini beklemeye başlayan sarı-kırmızılı ekipte, Denis Alibec, Gustavo Campanharo, Anton Maglica, Ömer Uzun, İsmail Çipe ve Miguel Lopes kadroya dahil edilmedi.Kayserispor’un Trabzonspor maçı için 22 kişilik kadrosunda şu isimler yer aldı:Silviu Lung, Doğan Alemdar, Cristian Sapunaru, Uğur Demirok, Dimitrios Kolovetsios, Mario Paz, Zoran Kvrzic, Ramazan Civelek, Yasir Subaşı, Aziz Behich, Karlo Muhar, Joseph Attamah, Daniel Avramovski, Emre Demir, Aaron Lennon, Besard Sabovic, Melih Okutan, Pedro Henrique, İlhan Parlak, Nurettin Korkmaz, Kevin Luckassen ve Muğdat Çelik.

Yurthaber 06-04-21 09:04

Alibec ve Maglica Trabzon’da yok

Hes Kablo Kayserispor’un iki forveti Denis Alibec ve Anton Maglica, Trabzonspor maçında forma giyemeyecekler.Süper Lig’in 33.haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Kayserispor’da forvet oyuncular Anton Maglica ile Denis Alibec forma giyemeyecek.

Yurthaber 05-04-21 09:09

Spartak Moskova Ozan Tufan transferini yalanladı

Adı Spartak Moskova ile anılan Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Ozan Tufan ile ilgili Rus ekibinden açıklama geldi. Spartak Moskova Halkla İlişkiler Departmanı Direktörü Anton Fetisov, Ozan ile ilgilendikleri yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını dile getirdi. Ocak ayı transfer döneminde adı sık sık Spartak Moskova ile anılan Ozan TuFan için Rus ekibinin 32 milyon euro teklif etmeyi planladığı iddia edilmişti.

Spor 04-04-21 16:15

Maglica ve Uğur Demirok ayrı çalıştı

Hes Kablo Kayserispor’da sakatlıkları devam eden Anton Maglica ve Uğur Demiok takımdan ayrı çalışmalara başladılar.Süper Lig ekiplerinden Hes Kablo Kayserispor, ligin 32.haftasında evinde oynayacağı Göztepe maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Yurthaber 28-03-21 12:02

Kayserispor’da Maglica şoku

Hes Kablo Kayserispor’da Anton Maglica maç kadrosuna alınmayacak.Süper Lig’in 29.

Yurthaber 06-03-21 11:06

Kayserispor'da Anton Maglica 11’e dönüyor

Sakatlığı nedeniyle son oynanan Ankaragücü maçında yedek başlayan Hırvat forvet Anton Maglica sakatlığını tamamen atlattı.

Spor 19-02-21 16:09

Anton Maglica 11’e dönüyor

Hes Kablo Kayserispor’da Anton Maglica sevinci.Süper Lig ekiplerinden Hes Kablo Kayserispor ligin 26.

Yurthaber 19-02-21 15:04

Türk dizileri İspanya'da beklentilerin üzerine çıktı

Türk dizilerini İspanya'ya getiren Atresmedia Grubu'nun Genel Müdür Yardımcısı Jose Antonio Anton, Türk dizilerinin, İspanya'da beklentilerin üzerine çıktığını söyledi.

Magazin 09-02-21 15:45

Kayserispor’da sakatlık şoku

Hes Kablo Kayserispor takımında Anton Maglica sakatlandı.Süper Lig’in 24.

Yurthaber 06-02-21 10:43

Maglica ilk golünü attı

Hes Kablo Kayserispor’un yeni forveti Anton Maglica ligdeki ilk golünü attı.Alanyaspor ile dün Kadir Has Stadı’nda oynanan Süper Lig maçında teknik direktör Petrescu’nun talimatı ile Alanyaspor maçına ilk 11’de çıkan Hırvat futbolcu, sarı kırmızılı forma ile ilk golünü attı.

Yurthaber 04-02-21 08:39

Kaspersky ve Alias Robotics, endüstriyel robotlar için korumayı geliştiriyor

Kaspersky Industrial CyberSecurity Çözüm İşi Lideri Anton Shipulin: - "Endüstriyel robotların artan uygulaması göz önüne alındığında Alias Robotics ile olan bu ortaklık, altyapılarında robot bulunan müşterilerimizin güvenilir koruma talebini karşılamasına olanak tanıyor"

Yurthaber 15-12-20 11:01

Kaspersky'den siber dolandırıcılıkla ilgili Cyberpunk 2077 oyunu tespiti

Kaspersky Güvenlik Uzmanı Anton Ivanov: - "Siber suçluların Cyberpunk 2077'ye artan ilgisi anlaşılabilir bir durum. Herkes yıllardır bu oyunu bekliyor ve tam da yayınlanmasının arifesinde, dolandırıcılar oyunu oynamak için sabırsızlanan kurbanların değerli bilgilerini çalmayı umuyor"

Yurthaber 10-12-20 10:45

Kaspersky'den siber dolandırıcılıkla ilgili Cyberpunk 2077 oyunu tespiti

Kaspersky Güvenlik Uzmanı Anton Ivanov: - "Siber suçluların Cyberpunk 2077'ye artan ilgisi anlaşılabilir bir durum. Herkes yıllardır bu oyunu bekliyor ve tam da yayınlanmasının arifesinde, dolandırıcılar oyunu oynamak için sabırsızlanan kurbanların değerli bilgilerini çalmayı umuyor"

Yurthaber 10-12-20 10:45

Rusya’da askerleri vuran saldırgan yakalandı

Rusya’da sabah saatlerinde askeri üste düzenlediği saldırıda 3 Rus askerini öldüren saldırgan Anton Makarov, yakalandı.Rusya’nın Voronej kentinde yer alan askeri üs içinde barikat kuran bir asker, gizlice bir subaydan aldığı silahla çevredeki askerlere ateş açtı.

Haber 09-11-20 16:32

Bakan Akar, Kosova Savunma Bakanı Quni ile bir araya geldi

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kosova Savunma Bakanı Anton Quni ile bir araya geldi.Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kosova Savunma Bakanı Anton Quni’yi Millî Savunma Bakanlığında askeri törenle karşıladı.

Haber 29-09-20 15:15

Kaspersky'den endüstriyel siber güvenlik araştırma becerilerini geliştirmek için yeni program

Kaspersky Endüstriyel Siber Güvenlik Çözümleri Müdürü Anton Shipulin: - "Kaspersky'nin bu yeni özel programı araştırma laboratuvarlarına tehditleri tespit etmeleri için gereken araçları sunmakla kalmıyor, ayrıca kurumların kendilerini geliştirerek bünyelerindeki araştırmacıları birer siber güvenlik uzmanına dönüştürmesi için uzun yıllara dayalı tecrübemizden de yararlanma imkanı sunuyor"

Yurthaber 03-09-20 11:16

Siber suçlular popüler DJ'leri kullanıyor

Kaspersky Güvenlik Araştırmacısı Anton Ivanov: - "Yayınlar veya çevrim içi hizmetler üzerinden müzik dinlemenin bir zararı yok fakat sevilen şarkıları cihazlara indirirken dikkatli olmak gerek"

Yurthaber 21-04-20 11:31

Başkan Arda’dan en anlamlı armağan

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında bugün 500 kadın ile Anıtkabir ziyareti için yola çıkacak olan Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, belediyenin merkez binası ve hizmet binalarındaki tüm birimleri tek tek gezerek kadın çalışma arkadaşlarına Türk ve dünya edebiyatı klasiklerinden kitaplar armağan etti.Hediye olarak Sabahattin Ali’nin İçimizdeki Şeytan ile Değirmen, Johann Wolfgang Von Goethe’nin Genç Werther’in Acıları, Victor Hugo’nun Bir İdam Mahkûmunun Son Günü, Anton Çehov’un Üç Yıl, Lou Andreas Salome’nin Arayışlar ve Feniçka, Stefan Zweig’ın Kızıl ve Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu, Halil Cibran’ın Meczup kitaplarını seçtiklerini belirten Arda, Türkiye’nin okumaya ve düşünmeye ihtiyacı olduğunu belirterek “Kadınların bu özel gününde onlara Türk ve dünya edebiyatı klasikleri olarak değerlendirilen kitaplardan armağan ettim.

Yurthaber 06-03-20 12:58

Aydın’da Oda Müziği esintileri

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Devlet Konservatuarı tarafından düzenlenen Oda Müziği Konseri Atatürk Kongre Merkezi Maiandros Salonu’nda gerçekleşti.Şehrinaz Gündüz’ün katkılarıyla Anton Trofimov’un fagot, Aleksandr Mekaev’un piyano dinletisiyle gerçekleşen konsere, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.Dinleyicilerin beğenisini kazanan konser, sanatçılara teşekkür belgesi verilmesi ile sona erdi.

Yurthaber 26-02-20 11:07

Kaspersky, hizmet testinde ilk 3 sırada en fazla yer alan marka oldu

Kaspersky Tehdit Araştırmasından Sorumlu Başkan Yardımcısı Anton Ivanov: - "Siber güvenlik sektöründeki en yüksek koruma standartlarını belirlemekten onur duyuyoruz. 2019'da artan rekabete rağmen teknolojilerimiz milyonlarca müşterimizi en karmaşık ve sinsi siber tehditlere karşı korumaya devam ediyor"

Yurthaber 24-02-20 12:18

Kaspersky, hizmet testinde ilk 3 sırada en fazla yer alan marka oldu

Kaspersky Tehdit Araştırmasından Sorumlu Başkan Yardımcısı Anton Ivanov: - "Siber güvenlik sektöründeki en yüksek koruma standartlarını belirlemekten onur duyuyoruz. 2019'da artan rekabete rağmen teknolojilerimiz milyonlarca müşterimizi en karmaşık ve sinsi siber tehditlere karşı korumaya devam ediyor"

Yurthaber 24-02-20 12:18