Asus Laptop Haberleri

Hem oyun hem işiniz için kullanabileceğiniz en iyi Asus laptop modelleri

Gündelik kullanım, oyun ve iş için sıklıkla tercih edilen laptoplar; kullanıcılarına gün boyu pratiklik sağlıyor. En başarılı laptop markaları arasında birbirinden kaliteli ve yüksek performanslı ürünleriyle zirvede yer alan Asus markası, kullanıcılarına hem oyun hem iş için kullanabilecekleri birçok model sunuyor. Gelin; güçlü donanımları, kaliteli ekranları, kullanıcı dostu özellikleri ve şık tasarımlarıyla öne çıkan en iyi Asus laptop çeşitlerine birlikte göz atalım!

Haber 22-08-2022 17:08

Asus BIOS tuşu nedir? Asus laptop BIOS tuşu nasıl öğrenilir?

BIO, İngilizce Basic Input Output System ifadesinin baş harflerinden oluşan bir kısaltmadır. Türkçedeki karşılığı Temel Giriş Çıkış Sistemi'dir. Bir bilgisayarın çalışması için en önemli parçalardan biridir. Bilgisayarlarda yüklüdür ve cihaza format atılsa bile bir yere gitmez. Tüm marka ve modellerde BIOS menüsüne ulaşma tuşu farklıdır. Asus marka bilgisayarlarda da F2 tuşu ile BIOS'a ulaşılabilir.

Haber 21-08-2022 03:36

Çıktığı tatillerde işini uzaktan yürütmek isteyenler için kolay taşınabilir ofis laptop modelleri

Bir laptopta en çok aranan özelliklerden biri, küçük ölçülere sahip olması ve böylece çok kolay bir şekilde taşınabilmesi. Çünkü dizüstü bilgisayarları, çoğu zaman ofis dışında farklı yerlere de götürmek gerekebiliyor. Hatta bazen işler tatile çıkıldığında bile bitmeyebiliyor. Bu ihtimaller için işinizi uzaktan yürütebileceğiniz ve kolayca taşıyabileceğiniz ofis laptop modellerini sizler için listeledik.

Haber 03-08-2022 14:44

Asus Laptop

Asus Laptop Hakkındaki Haberler Mynet'te. Asus Laptop Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.