B Vitamini Haberleri

Aldığınız vitaminlerin etkisini ikiye katlamak istiyorsanız dikkat! Hangi vitamin ne zaman alınır?

Sağlıklı bir yaşam sürmek ve vücudumuzun ihtiyaç duyduğu vitamin ve mineralleri almak için pek çoğumuz vitamin takviyelerine başvuruyoruz. Bu vitaminleri almanın zamanlaması önemli bir faktördür. Doğru vitaminleri doğru zamanlarda almak, vücudunuzun bunlardan en iyi şekilde yararlanmasını sağlar. İşte, aldığınız vitaminlerin etkisini ikiye katlamak için dikkat etmeniz gerekenler...

Kadin 26-01-2024 09:23

'Kovid-19 döneminde yaşamamıştık' Acil servisler dolup taşıyor... Profesörden önemli uyarı 'B ve C vitamini' için çarpıcı sözler

Prof. Dr. Ersin Aksay, influenza ve soğuk algınlığı vakalarında ciddi bir artışın olduğunu bildirdi. Acil servislerdeki yoğunluğa dikkat çeken Aksay, salgından söz etmenin mümkün olduğunu, bu salgının Kovid-19 döneminde maske kullanımı nedeniyle çok yaşanmadığını vurguladı. Aksay, hasta olanlara kalabalık ortama girmeme uyarısı yaptı. Grip ve soğuk algınlıklarında antibiyotiklerin faydası olmadığını belirten Aksay, damardan tek dozda alınan C ve B vitaminlerinin de faydası olmadığını söyledi.

Haber 06-01-2024 13:22

Cilde iyi gelen vitaminler nelerdir, cildi hangi vitamin gençleştirir? Cildi güzelleştirmek için hangi vitaminler kullanılır?

Sağlıklı bir cilt hem estetik açıdan güzel görünür hem de vücudun dış etkenlere karşı korumasında önemli rol oynar. Bundan dolayı cildin düzenli olarak bakılması oldukça önemlidir. Sağlıklı bir beslenme şekliyle elde edilen vitamin ve minerallerin, dışarıdan takviye edilmesi de mümkündür. Günümüzde pek çok kişi düzenli olarak cilt bakımı yaparak, cildine iyi gelen ürünler kullanıyor. Peki cilde iyi gelen vitaminler nelerdir?

Kadin 10-04-2023 11:56

Önemini bir bilseniz bu yanlışı bir daha asla yapmazsınız

Saç, göz ve cilt söz konusu olduğunda hepimiz çok dikkat ederiz. Cilt sağlığı için gerekli olan tüm vitaminleri muhtemelen eksiksiz bilinir. Ancak cinsel organda meydana gelen sorunların çoğu da birçok sağlık problemi gibi vitamin eksikliğinden kaynaklanabilir. Kötü hijyen ve vitamin eksikliği bir araya geldiği zaman sağlık sorunu kaçınılmaz olur. Vajinal sağlık için gerekli vitaminler şu şekilde.

Haber 08-11-2022 18:03

B Vitamini

B Vitamini Hakkındaki Haberler Mynet'te. B Vitamini Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Vücutta etkilemediği yer yok! B vitamini nedir, B vitamini faydaları nelerdir? B vitamininin cinsel hayata etkisi nedir?

B vitamini ve içeriğindeki vitaminler, genel vücut işleyişine katkıda bulunur. B vitamini kompleksi sekiz vitaminden oluşmaktadır. B vitamini katkılı besinleri evinizden eksik etmemeniz gerekmektedir. B vitamini eksikliği büyük sağlık sorunlarına neden olabilir. Kısaca; B vitamini sağlığımız için hayati bir rol oynar. B vitamini kompleksi, enfeksiyonları önlemeye yardımcı olur enerji verir, sindirimi ve hormonları düzenler...

Haber 11-05-2022 09:50

B vitaminleri kalp krizi riskini azaltmıyor

Araştırmacılar, B vitaminleriyle folik asitin kalp krizi riskini azaltmadığını ortaya koydu.

Haber 13-03-2006 12:05