Bardak Haberleri

Damacana su fiyatlarında rekor zam! 1 bardağı 1 lirayı aştı

İstanbul’da 19 litrelik damacana su fiyatları son 1 senede yüzde 100’ün üzerinde arttı. 1 bardak suyun fiyatı ortalamaya vurulduğunda 1 lirayı aşıyor.

Finans 25-01-2024 16:08

Starbucks bardağı yüzünden işinden olan Meltem Günay isyan etti: 'Vicdanınız hiç mi sızlamadı?'

Geçtiğimiz günlerde canlı yayına Starbucks bardağıyla çıkınca kısa sürede gündem olan, çok geçmeden de işinden olan eski TGRT Haber spikeri Meltem Günay veryansın etti. Sözlerine özür dilerek başlayan Günay, 14 yıldır TGRT Haber'de çalıştığına değinip söz konusu "hatanın" nasıl gerçekleştiğini açıkladı. Günay "Bir insanın ekmeğiyle, emeğiyle oynarken vicdanınız hiç mi sızlamadı?" diye de soru yöneltti.

Haber 27-12-2023 08:49

Başkentte bedava bardak izdihamı! Adeta birbirlerini ezdiler

Ankara’nın Altındağ ilçesinde bir mağazanın açılışında verilen bedava bardak izdihama neden oldu. O anlar bir vatandaş tarafından saniye saniye kaydedildi.

Haber 23-12-2023 16:59

Makinede çizilen ve matlaşan bardakları tek malzemeyle parlatın! Matlaşan bardakları yeni alınmış gibi yapıyor

Bulaşık makinesi hayatımızı kolaylaştırsa da cam bardakların çizilmesine sebep olması bardağın pis görünmesine yol açıyor. Matlaşan bardakları parlatmak için ne kullanırsam kullanayım işe yaramıyor diyorsanız bunun çözümü her evde bulunan bir malzemeden geçiyor. Tek malzemeyle mat bardaklarınızı parlatmanız mümkün.

Kadin 02-05-2023 11:36

Bulaşık makinesine asla koymamanız gereken 6 mutfak eşyası

Bulaşık makinesi hayatımızı kolaylaştıran ev aletleri arasında yer alıyor. Hem zaman hem de su tasarrufu yapmamızı sağlayan bulaşık makinelerinin kullanımına dikkat etmek gerekiyor. Temizlik uzmanları bulaşık makinesine asla konulmaması gereken 6 mutfak eşyasını açıkladı.

Kadin 24-04-2023 10:53

Sarhoşken içine soktuğu maddeyi gören doktorlar şok oldu! İtirafı olay yarattı

Vücuda çeşitli yollarla giren yabancı maddeler riskli durumlara sebep olabiliyor. Bu maddelere hızlı ve doğru şekilde müdahale etmek hastanın en az hasarla kurtulmasını sağlıyor. İsmi açıklanmayan Nepalli bir adam içine soktuğu yabancı madde ile üç gün boyunca yaşadı. Sarhoş adam yapılan sorguların ardından çarpıcı bir itirafta bulundu.

Haber 27-03-2023 16:07

Teker teker açıkladılar! Otel çalışanlarının sizden sakladığı 10 kötü sır

Tatil denilince ilk akla rahat edilebilecek ve uygun fiyatlı olabilecek oteller geliyor. Tatilde otelde kalındığında çok daha konforlu olunabiliyor. Ancak odada bulunan birçok eşya bize hijyenik görünse bile oldukça pis olabiliyor. Otel çalışanları kimsenin itiraf etmediği 10 kötü sırrı açıkladı.

Kadin 22-02-2023 19:59

Bardak zıt anlamlısı nedir? Bardak kelimesinin zıt anlamlıları ile örnek cümleler

Türkçe kelime sayısı olarak oldukça zengin bir dildir. Aynı anlamı veren farklı kelimeler olduğu gibi birbirinin karşıt anlamlısı olan kelimeler de bulunmaktadır. Dilimizde eş anlamlı ve zıt anlamlı sözcükler oldukça fazla yer almaktadır. Kullandığımız kelimenin karşıt anlamlısını ifade etmek istediğimizde, bu kelimenin zıt anlamlısını kullanmamız gerekir. Birden fazla kullanım alanı ve anlamı olan bardak kelimesinin karşıt anlamlısı nedir?

Egitim 09-01-2023 16:37

Mutfağınızın havasını tümüyle değiştirecek yüksek indirim oranına sahip mutfak ürünleri

Bütçenizi zorlamadan, mutfağınızda kendisi küçük etkisi büyük değişimler mi yapmak istiyorsunuz? Öyleyse doğru yerdesiniz! Döküm tavadan çaydanlığa, kahve makinesinden blendera, mutfak şefinden bardak setine kadar tam on adet indirimli ürünü listeledik. İndirimler sona ermeden bu mutfak gereçleri arasından beğeninize ve ekonominize hitap eden ürünlere karar vermek için yazımıza göz atmaya ne dersiniz.

Yemek 05-12-2022 17:24

Ne kadar yıkarsam yıkayım geçiremiyorum diyorsanız bu basit yöntemi deneyin! Matlaşan bardakları parlatmak için...

Mutfakta sıklıkla kullandığımız ürünler zamanla yıpranabiliyor. Cam bardaklar en sık hasar alan mutfak ürünleri arasında yer alıyor. 'Matlaşan bardaklar nasıl parlatılır?' aratılıyor. Bakımsız ve pis görünüme sahip olan mat bardaklardan şikayetçiyseniz bu durumu önlemenin yolu basit! Mat bardakları yeni almışınız gibi pırıl pırıl yapacak yöntemi kesinlikle denemelisiniz.

Kadin 05-12-2022 10:19

Araştırma sonucu şaşırtıyor: Her gün çay içmek ölümcül hastalık riskini azaltıyor

Çay, ülkemizde en sık tüketilen içecekler arasında bulunuyor. Çay tiryakileri çayı sudan bile fazla tüketiyor. Çay ile ilgili birçok araştırma yapılıyor. Her yeni araştırma sonucunda çayın bir başka faydası öğreniliyor. Uzmanlar çayın çok riskli olan hastalık riskini azalttığını belirtiyor.

Haber 21-10-2022 13:36

Sarhoşluğun sonucu iyi olmadı! Anüsüne soktuğu madde görenleri şaşırtıyor

Sarhoşken birçok şeyi yapmak çok daha kolay ve mantıklı gözüküyor. Ancak sarhoşluk bittiği an yapılanlar hatırlanınca zorlu anlar yaşanabiliyor. Hindistan'da yaşayan bir adam sarhoşken anüsüne soktuğu madde ile görenleri şaşırttı. Oldukça kanamaya neden olan çelik bardak zorlu müdahaleler ile çıkartıldı.

Haber 11-10-2022 08:39

TikTok'ta viral olan gören herkesin bayıldığı eşsiz ürünler

Kablo düzenleyiciden şarjlı el rondosuna, dijital fotoğraf çerçevesinden kuru gıda dağıtıcıya, büyük puf koltuktan şişme jakuziye hayatınıza konfor ve pratiklik getirecek TikTok ürünlerini sizin için derledik! Gören herkesin bayıldığı bu eşsiz ürünleri keşfetmek için yazımızı okumaya devam edin.

Haber 22-09-2022 15:35

Ünlü balıkçıda ortalık karıştı! Başında bardak kırılan şahıs silahla ateş etti...

Sarıyer Yeniköy'de bulunan ünlü bir balıkçıda iki grup arasında çıkan kavga sonrası ortalık karıştı. Olayda tartıştığı kişi tarafından başına bardakla vurularak yaralanan şahıs silahıyla rastgele ateş etti. Şans eseri yaralanan olmadı. Başında bardak kırılan kişi hastaneye kaldırıldı.

Haber 11-09-2022 01:45

Makinede çizilmiş bardak sorununa son! Bu yöntem ile bardaklarınız yepyeni olacak

Bulaşık makinesi her ne kadar hayatımızı kolaylaştırsa da kullandığımız mutfak ürünlerine zarar verebiliyor. Özellikle cam bardakların çizilmesine neden olan bulaşık makinesi nedeniyle cam bardakların kullanım ömrü giderek azalıyor. Çizilen cam bardaklardan şikayetçiyseniz aşağıda bulunan yöntemi deneyebilirsiniz

Kadin 15-08-2022 09:45

Ayrıldığı iş yerinden maaşının kalanını istedi! Cam bardak fırlatıldı, gözüne 32 dikiş atıldı

Olay İstanbul Bağcılar'da yaşandı. Selçuk Şimşek isimli şahıs, ayrıldığı iş yerinden kalan parayı istemeye gitti. Muhasebeci 'Hadi beni Allah'ıma kavuştur' deyip parasını vermedi ve bardak fırlattı. Şimşek'in gözüne, isabet eden bardak nedeniyle 32 dikiş atıldı.

Haber 04-08-2022 19:36

Kahramanmaraş'ta kavgada attığı bardakla bir kişiyi yaraladığı iddiasıyla yargılanan sanığa tahliye

Kahramanmaraş'ta kavgada attığı bardakla bir kişiyi yaraladığı iddiasıyla yargılanan sanığa tahliye

Yurthaber 28-07-2022 16:58

Mutfağınızın bir parçası olduğunda mutfağınızın kalitesini yükseltecek fincan takımı önerileri

Kahve tiryakilerinin önem verdiği konulardan biri, kahveyi şık ve güzel bir fincandan içmek olabilir. Dumanı üstünde tüten mis gibi köpüklü bir fincan Türk kahvesine kim hayır diyebilir ki? Eğer siz de bu teklifi asla reddedemeyen kişiler arasındaysanız listemizin ilginizi çekeceğine eminiz. Sizler için özenle seçtiğimiz birbirinden şık ve farklı tasarımlarıyla mutfağınızı süsleyecek fincan takımlarını mutlaka incelemenizi öneririz.

Haber 27-06-2022 14:16

Kahvesini ya da çayını kupada içmeyi sevenler için en güzel el yapımı kupa önerileri

Günlük rutininizde çayı ve kahveyi çok tüketen kişilerden biri misiniz? Hem çayı hem kahveyi kupada içmeyi tercih etmek, içilen içeceğin keyfinin daha uzun sürmesini sağlar. Bu kupaların el yapımı olması, çay ve kahveyi sağlıklı şekilde tüketme fırsatı verir. Bunun yanında el yapımı kupalar, şahane tasarımlarıyla alıcıların beğenisini kazanır. El yapımı kupa almak isteyen ama ne alacağınıza karar veremeyen biriyseniz sizler için seçtiğimiz kupa modellerine göz atabilirsiniz.

Haber 27-06-2022 10:11

Bu yöntemlerle izleri sökün atın! Ahşap yüzeylerdeki sıcak bardak izlerinden kurtulmanın yolları

Çoğunlukla ahşap masa ve sehpalarda oluşan bardak izlerine, her ne kadar dikkat etsek de engel olamayız. Mobilyaların eski ve yıpranmış görünmesine sebep olan bu izlerden kurtulmak çok zor gibi görünebilir. Ama merak etmeyin, bardak izlerini temizlemek için uygulayabileceğiniz birkaç basit yöntem var.

Haber 28-11-2021 13:49

Hemen alıp çeyizinize kaldırmanız gereken 135 TL altı bardak setleri

Bardaklar, sofraların vazgeçilmez parçaları. İçeceklerinizi şık ve göze hitap eden bir bardaktan yudumlamanın keyfi de bir başka. Piyasada farklı tasarım ve şekillerde, her zevke ve tarza hitap edecek bardak setleri bulmak mümkün. Üstelik şık bir bardak setine sahip olmak için çok yüksek bütçeler ayırmanız da gerekmiyor. Hemen alıp çeyizinize kaldırmanız gereken 125 TL altı bardak setlerine göz atmak ister misiniz?

Haber 21-11-2021 14:26