Barış Murat Yağcı Haberleri Ve Son Dakika Barış Murat Yağcı Haberleri

Barış Murat Yağcı Haberleri Ve Son Dakika Barış Murat Yağcı Haberleri

21 Ocak 1991 tarihinde İzmir’de doğan Barış Murat Yağcı, 2020 yılında katıldığı Survivor yarışmasıyla ünlendi. Yarışmada büyük bir hayran kitlesine kavuşan isim ikinci oldu. Kendisi gibi oyuncu Birce Akalay’ın kuzeni olan Barış Murat Yağcı, Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu. İkinci üniversite olarak ise Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi Bölümü’nü seçti. Küçüklüğünden itibaren basketbol oynayan Barış Murat Yağcı, Efes Pilsen Spor Kulübü'nde profesyonel olarak basketbol oynadı. Ancak sakatlandıktan sonra spor hayatına devam edemedi. Bir dönem modellik yaptı. Best Model of Turkey adlı yarışmaya katılıp "Best Fotomodel" seçildikten sonra yapımcılar tarafından keşfedildi. İlk oyunculuk deneyimini, 2014 yılında yayımlanan Kocamın Ailesi dizisinde canlandırdığı Akın karakteriyle yaşadı. 2014 yılında yayımlanan Figüran adlı sinema filminde Pelin Şafak'ın arkadaşı olarak rol aldı. 2015 yılında yayımlanan Kiralık Aşk adlı dizide Eymen karakterini, 2017 yılında yayımlanan Şevkat Yerimdar adlı dizide ise Bora karakterini canlandırdı. 2018 yılında yayımlanan Sosyetik Gelin adlı televizyon filminde Demir karakterini oynadı. Survivor 2020 programında tanıştığı Nisa Bölükbaşı ile aşk yaşamaya başladı.

Barış Murat Yağcı Haberleri

Survivor'da finale kadar kalmıştı... Barış Murat Yağcı'ya milyonluk tazminat şoku!

Survivor'da iki kez mücadele edip, 2020'de finalist olan Barış Murat Yağcı bu defa tazminat şoku ile karşı karşıya geldi. Survivor döneminde sosyal medya danışmanlığı aldığı kişi ile mahkemelik olan Barış Murat Yağcı hakkında karar verildi.

Magazin 02-03-2024 12:19

Laura Celine'den ayrılan Barış Murat Yağcı'nın yeni sevgilisi ortaya çıktı! Güzelliği parmak ısırttı

Survivor'da iki sezon yarışarak tanınırlığını arttıran ünlü oyuncu Barış Murat Yağcı, takım arkadaşı Nisa Bölükbaşı ile yaşadığı aşkla magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Barış Murat Yağcı'nın, gönlünü Rus güzel Camilla Ziganshina'ya kaptırdığı iddia edildi.

Magazin 26-11-2022 11:24

Survivor Barış Murat Yağcı, Prestij Meselesi kadrosunda! İlk paylaşım

Bir dönem Survivor yarışmasına damga vuran Survivor Barış Murat Yağcı bir film anlaşması yaptı. Mahsun Kırmızıgül'ün çekeceği Prestij Meselesi filminin oyuncu kadrosuna dahil olan Survivor Barış paylaşımıyla sevenlerini heyecanlandırdı.

Magazin 27-09-2022 08:06

Survivor All Star 2022 şampiyonu Nisa Bölükbaşı'ndan ayrılan Barış Murat Yağcı yeni sevgilisi Laura Celini ile yakalandı!

Survivor All Star 2022 yarışmasında mücadele eden Barış Murat Yağcı, önceki akşam Alman sevgilisi Laura Celine ile Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Yağcı, evlilik itirafıyla dikkat çekti. Barış Murat Yağcı, geçtiğimiz aylarda Survivor şampiyonu Nisa Bölükbaşı ile ilişki yaşamıştı.

Magazin 03-08-2022 08:00

Barış Murat Yağcı

Barış Murat Yağcı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Barış Murat Yağcı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Survivor Barış Murat Yağcı: Ekonomik koşullar tam anlamıyla düzelmezse...

Alman model Laura Celine ile aşk yaşamaya başlayan Survivor Barış Murat Yağcı ekonomi kötü giderse sevgilisi için yurt dışına yerleşebileceğinin sinyallerini verdi.

Magazin 01-08-2022 14:27

Barış Murat Yağcı sevgilisi Laura Celine'yi Beşiktaş maçına götürdü! Laura Celine'nin dikkat çeken pozları

Nisa Bölükbaşı ile yaşadığı aşkla uzun süre gündemde olan Survivor eski yarışmacısı Barış Murat Yağcı yeni aşka yelken açtı. Barış Murat Yağcı sevgilisi Laura Celine ile Beşiktaş maçına gitti. Survivor yarışmacısının sevgilisinin pozları ise gündem oldu.

Magazin 31-07-2022 15:30

Barış Murat Yağcı'nın kirli tırnakları sosyal medyanın gündeminde!

Survivor 2022 All Star yarışmasına katılan ve ada hayatıyla dikkat çeken isimler arasında yer alan Barış Murat Yağcı, Instaram'dan yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Ürün tanıtımı yapan Yağcı'nın bakımsız ve kirli tırnakları takipçilerinin tepkisini çekti.

Magazin 11-07-2022 07:33

Survivor Batuhan Karacakaya ve Ayşe Yüksel elendi! Nisa Bölükbaşı'nın eski sevgilisi Barış Murat Yağcı bakın ne paylaştı

Survivor yarı finali gerçekleşti ve son 4'e kalan Batuhan Karacakaya, Adem Kılıçcı, Nisa Bölükbaşı ve Ayşe Yüksel İstanbul'a geldi. Heyecanın dorukta yaşandığı Survivor'da iki yarışmacının elenmesi sosyal medyayı salladı. Survivor Nisa'nın Batuhan ve Ayşe Yüksel'i geride bırakarak finale kalması sosyal medyada gündem olurken eski sevgili Barış Murat Yağcı'dan da paylaşım gecikmedi.

Magazin 30-06-2022 14:44

Survivor Barış Murat Yağcı yeni tarzıyla olay oldu! Ne kadar yakışmış...

Survivor 2022 All Star yarışmasına katılan ve ada hayatıyla dikkat çeken isimler arasında yer alan Barış Murat Yağcı, elenmesinin ardından paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Adaya veda etmesinin ardından şampiyonluk adayının kim olduğunu açıklayan Yağcı, son paylaşımıyla dikkat çekti. İmaj değiştiren yakışıklı oyuncunun son hali beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 13-06-2022 11:16

Barış Murat Yağcı sevgilisiyle pozunu paylaştı! Laura Celine güzelliğiyle dikkat çekti

Survivor All Star yarışmasından elendikten sonra Almanya’ya giden Barış Murat Yağcı geri döndükten sonra yeni aşkını da sosyal medyadan ilan etti. Nisa Bölükbaşı ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Survivor Barış model Laura Celine ile yeni bir aşka yelken açtı. Laura Celine cesur pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 06-06-2022 10:43

Survivor Barış Murat Yağcı'dan olay yaratan Adem ve Atakan yorumu! Açığa çıkması iyi oldu

Survivor 2022 All Star yarışmasında gösterdiği performans ve ada hayatındaki tartışmalarıyla herkes tarafından tanınan Barış Murat Yağcı, elendikten sonra yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak Survivor fragmanında yaşanan Adem ve Atakan kavgasına ilişkin gelen soruya yanıt veren Yağcı, sözleriyle dikkat çekti.

Magazin 06-06-2022 10:26

Survivor Barış Murat Yağcı'dan takipçilerine Adem Kılıççı itirafı! Karakterimiz aynı, duruşumuz aynıydı

Survivor 2022'de bu yıl hem performansıyla hem de diyaloglarıyla adından söz ettiren isimler arasında yer alan Barış Murat Yağcı, elendikten sonrada gündeme gelmeye devam ediyor. Takipçileriyle sosyal medyadan üzerinden soru cevap yapan başarılı yarışmacı, Adem Kılıççı itirafıyla olay oldu.

Magazin 23-05-2022 12:44

Barış Murat Yağcı Survivor'daki şampiyonluk adayını açıkladı! Şampiyonluk yolunda sadece izliyoruz

Survivor 2022 All Star yarışmasına bu yıl yine katılan, performansı, ada hayatı ve demeçleriyle herkesin yakından tanıdığı isim Barış Murat Yağcı'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Survivor'a geçtiğimiz haftalarda veda eden Barış Murat Yağcı, Survivor'daki şampiyonluk adayını açıkladı.

Magazin 18-05-2022 14:53

Survivor Barış Murat Yağcı'nın asıl mesleği bakın neymiş! Duyanlar şoke oldu

Model ve oyuncu Barış Murat Yağcı asıl ününü, Survivor 2020 programıyla kazandı. Ardından Survivor 2022 All Star sezonunda da yarışan Barış Murat Yağcı, 2020 yılındaki başarısını All Star sezonunda gösteremeyince yarışmadan elendi. Survivor Barış Murat Yağcı'nın asıl mesleği duyanları şaşırtıyor.

Magazin 17-05-2022 14:47

Survivor Barış Murat Yağcı'dan sürpriz ziyaret! Merve Aydın gözyaşlarına boğuldu

Survivor'da geçtiğimiz günlerde parkurda sakatlanarak acı içinde yerde kalan ve 'Anne' haykırışlarıyla tüm Türkiye'yi duygulandıran Merve Aydın'a sürpriz bir ziyaret geldi. Geçtiğimiz hafta Survivor'dan şok bir şekilde elenen Barış Murat Yağcı, Merve Aydın'ı hastanede ziyaret etti. Gizli çekim şeklinde yapılan sürpriz sonrası Merve Aydın, Barış'ı karşısında görünce gözyaşlarına boğuldu.

Magazin 09-05-2022 14:52

Survivor bu hafta kim elendi? 3 Mayıs Survivor'da adaya veda eden isim kim oldu?

Survivor'da bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı, binlerce izleyici tarafından merak edilmeye başladı. Geçtiğimiz hafta oynanan 4 dokunulmazlık oyunu sonrasında 4 yarışmacı eleme adayı olarak belirlenmişti. Barış, Ayşe, Evrim ve Sude'nin yer aldığı eleme potasının SMS sonuçları dün akşam açıklandı ve Survivor'da elenen isim belli oldu. Peki, Survivor bu hafta kim elendi? 3 Mayıs Survivor'da adaya veda eden isim kim oldu?

Magazin 04-05-2022 08:58

SURVİVOR'DA ŞOKE EDEN ELEME! 3 Mayıs Salı akşamı Survivor All Star'a kim veda etti? Survivor All Star kim elendi?

Survivor 2022 All Star'da 3 Mayıs Salı günü ünlüler ve gönüllüler haftanın ilk ödül oyununda karşı karşıya geldi. Elemeden önceki son oyunda iki takımın yarışmacıları da zorlu parkurda performanslarını sergiledi. Oyun sonrasında bir isim adaya ve Survivor hayallerine veda etti. Peki, Survivor'a kim veda etti, ödülü hangi takım kazandı? İşte Survivor All Star 3 Mayıs tarihine dair detaylar!

Magazin 04-05-2022 01:23

Survivor'da kim elendi? 3 Mayıs'ta Survivor kim gitti? Survivor All Star'da 3 Mayıs adaya kim veda etti?

Survivor All Star'da yeni bir eleme heyecanı daha yaşanıyor. Ekranların sevilen programı Survivor All Star bayramda da izleyicisinin karşısına çıkıyor. Survivor All Star 2022'de finale doğru yaklaştıkça mücadele ve rekabet artmaya devam ediyor. Survivor All Star'ın bu akşam ekrana gelecek yeni bölümde adaya veda eden isim belli oldu. İşte Survivor All Star'da 3 Mayıs Salı akşamı adaya veda eden isim!

Magazin 04-05-2022 01:03

Survivor Barış Murat Yağcı kimdir, kaç yaşında ve nereli? Barış Murat Yağcı elendi mi?

Survivor All Star 2022 yarışmacısı Barış Murat Yağcı son dönemde en çok konuşulan isimlerden biri oldu. Barış Murat Yağcı, Türk manken, sporcu, oyuncu ve şarkıcıdır. 2020 yılında Survivor'a katıldı ve ikinci oldu. Barış Murat Yağcı daha önceden de katılmış olduğu Survivor'un 2022 All Star sezonunda yer aldı. İşte Barış Murat Yağcı'ya dair merak edilen detaylar!

Magazin 04-05-2022 00:42

Survivor'da kim elendi, kim gitti? Sms oylaması sonuçları açıklandı! İşte 3 Mayıs Survivor 2022 All Star'da elenen yarışmacı

Survivor All Star'da bu hafta elenen yarışmacı belli oldu. Survivor'ın 3 Mayıs Salı akşamı yayınlanan bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Survivor'da elemeye kalan isimler Evrim, Barış, Sude ve Ayşe oldu. Survivor'da sms oylaması sonuçlarına göre, en az oyu alan yarışmacı Survivor'a veda etti. Survivor macerasına nokta koyan yarışmacı, "Çok hayırlısı oldu, bunu bekliyordum çünkü ben çok büyük bir hata yaptım" dedi. Peki Survivor'dan kim gitti? İşte Survivor All Star'dan elenen yarışmacı...

Magazin 04-05-2022 00:19

Survivor Barış Murat Yağcı'nın üvey babası Erhan Ernak kimdir? Barış Murat Yağcı’nın üvey babası Erhan Ernak aslen nereli ve kaç yaşında?

Barış Murat Yağcı'nın üvey babası Survivor'ın yayınlanan son bölümü ile beraber gündeme geldi. Haftanın 2. eleme adayı olarak yokluk adasına giden Survivor All Star yarışmacısı Barış üvey babasından iyi bir haber geldiğini ve yarışmaya daha çok motive olacağını söyledi. Peki Barış Murat Yağcı'nın üvey babası Erhan Ernak kimdir?

Magazin 02-05-2022 09:52

Survivor Barış yokluk adasında! Üvey babamdan gelen haber beni dibe çekmişti

Yeni takımlarla devam eden Survivor'da dokunulmazlığı kazanan takım ve yokluk adasına giden ikinci eleme ismi belli oldu. Barış Murat Yağcı yine yokluk adasının yolunu tuttu ve "Dibin dibine vurduğum dönemdeydim" dedi.

Magazin 01-05-2022 11:28

Bahçeşehir Koleji basketbol takımı başantrenörü Erhan Ernak kimdir? Erhan Ernak, Survivor Barış Murat Yağcı'nın babası mı?

Bahçeşehir Koleji basketbol takımı başantrenörü Erhan Ernak, takımın FIBA Avrupa Kupası finali 2. maçında İtalya temsilcisi Unahotels Reggio Emilia'yı 90-74 yenerek şampiyon olmasının ardından merak konusu oldu. Vatandaşlar konuya ilişkin araştırma yapmaya başladı. Peki Bahçeşehir Koleji basketbol takımı başantrenörü Erhan Ernak kimdir? Erhan Ernak, Survivor Barış Murat Yağcı'nın babası mı? İşte detaylar...

Spor 28-04-2022 09:33

Survivor'da dün akşam kim elendi, kim gitti? Sms oylaması sonuçları açıklandı! Survivor 2022 All Star'da elenen yarışmacı

Survivor All Star'da bu hafta elenen yarışmacı belli oldu. Survivor'ın 26 Nisan Salı akşamı yayınlanan bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Survivor'da elemeye kalan isimler Gökhan, Evrim, Barış ve Ayşe oldu. Survivor'da sms oylaması sonuçlarına göre, en az oyu alan yarışmacı Survivor'a veda etti. Survivor macerasına nokta koyan yarışmacı, "Bu hikâye burada bitiyor benim için, söyleyecek çok fazla şey yok" dedi. Peki Survivor'dan kim gitti? İşte Survivor All Star'dan elenen yarışmacı...

Magazin 27-04-2022 08:51

Nagihan Barış'ın üstüne yürüdü! Survivor'da ortam yine gerildi

Survivor'da kavga eksik olmuyor. Takımların yeniden kurulmasının ardından yarışma sırasında Nagihan ile Barış arasında ortam gerildi. Survivor Nagihan Barış'ın üstüne yürüdü "Kedi gibiydin" dedi. Acun Ilıcalı duruma müdahale etmek zorunda kaldı.

Magazin 25-04-2022 13:41

Survivor yokluk adasına kim gitti? 24 Nisan Survivor'da eleme adayı kim oldu?

Survivor All Star'ın 24 Nisan Pazar yayınlanan bölümünde dokunulmazlık oyunu ve ada konseyi yaşandı. Survivor'da yeni kurulan mavi ve kırmızı takımlar dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Survivor'da haftanın üçüncü dokunulmazlık oyununu kaybeden takım ise ada konseyinde oylamaya gitti. Oylamada adı en fazla yazılan yarışmacı eleme adayı oldu ve yokluk adasına gitti. Peki Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor yokluk adasına kim gitti?

Magazin 25-04-2022 00:33

Survivor Nisa sakatlandı mı, sağlık durumu nasıl? Survivor Nisa Bölükbaşı diskalifiye mi olacak?

Survivor Nisa sakatlandı mı? sorusunun yanıtı programın, 23 Nisan 2022 Cumartesi günü yayınlanan 86. bölümünün ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Yarışmanın sıkı takipçileri konuya ilişkin araştırma yapmaya başladı. Peki Survivor Nisa sakatlandı mı, sağlık durumu nasıl? Survivor Nisa Bölükbaşı diskalifiye mi olacak? Sağlık durumu nasıl? İşte detaylar...

Magazin 23-04-2022 23:05

Survivor'da talihsiz kaza: Acılar içinde kıvrandı! Barış Murat Yağcı eski aşkı Nisa'nın yardımına koştu

Dünyanın en zor yarışması Survivor'da heyecan dorukta. Yarışmanın bu akşam yayınlanan 86. bölümünde kırmızı takım ile mavi takım, haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Çek Cumhuriyeti'nde yetişen ve Survivor'ın 2020 sezonunda da yarışan Nisa Bölükbaşı parkur oyununda talihsiz bir kaza yaşadı. Yarışmacının yardımına eski aşkı Barış Murat Yağcı ve arkadaşları koştu.

Magazin 23-04-2022 20:31

Survivor Mert Öcal'dan Nisa hakkında şoke eden 'aldatma' iddiası! Nisa Barış'ı aldattı mı?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2022 yarışmasında sular durulmuyor. Bu sene yarışmaya, yarışmacı isimlerin aşk hayatı damga vururken, son olarak Survivor Mert Öcal'dan şoke eden bir iddia geldi. Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı'nın yaşadığı olaylı aşk yarışmaya damga vururken, Öcal'ın 'aldatma' iddiası ortalığı karıştırdı.

Magazin 20-04-2022 14:51

SURVİVOR 4. ELEME ADAYI! 18 Nisan Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Yokluk adasına kim gitti?

Survivor 4. eleme adayı merak konusu oldu. Yarışmanın 18 Nisan 2022 Pazartesi günü ekrana gelen bölümünde, ünlüler takımı ve gönüllüler takımı bir kez daha dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Gecenin sonunda kaybeden takımdan 1 yarışmacı eleme adayı olarak belirlendi. Peki Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor'da 4. eleme adayı kim oldu? Yokluk adasına kim gitti? İşte yarışmanın 18 Nisan 2022 Pazartesi günü ekrana gelen 82. bölümünde yaşananlar...

Magazin 18-04-2022 23:48

Survivor Nisa ve Barış neden ayrıldı? Kitap olayı nedir? Nisa ve Barış kitap olayı yüzünden mi ayrıldı?

Bilindiği üzere Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı, Survivor 2020 sezonunun ardından bir süre sonra sevgili olduklarını duyurmuşlardı. İkili, aradan biraz vakit geçince de ayrıldıklarını sosyal medya üzerinden duyurmuştu. Çek Cumhuriyetinde yetişen ünlü yarışmacı eski sevgilisi hakkında dikkat çeken bir iddiada bulundu. Peki Survivor Nisa ve Barış neden ayrıldı? İşte detaylar...

Magazin 18-04-2022 20:23

Survivor Nisa ve Barış Murat Yağcı neden ayrıldı? Survivor Nisa Bölükbaşı, Barış Murat Yağcı'dan dayak mı yedi?

Survivor Nisa ve Barış Murat Yağcı neden ayrıldı? Sorusunun yanıtı, yarışmanın Pazar akşamı ekrana gelen bölümünde sevilen yarışmacının yaptığı açıklama ve iddiaları sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Acun Ilıcalı bunun üzerine konseyde Çek Cumhuriyeti'nde yetişen güzel yarışmacıya onun tarafından şiddete uğrayıp uğramadığını sordu. Peki Survivor Nisa ve Barış Murat Yağcı neden ayrıldı? Survivor Nisa Bölükbaşı, Barış Murat Yağcı'dan dayak mı yedi? İşte merak edilenler...

Magazin 18-04-2022 20:20

Furkan Kızılay Nisa'nın sözleri sonrası Barış Murat Yağcı'yı paylaştı

Survivor'da daha önce aşk yaşadığı Barış Murat Yağcı ile rakip takımlarda yarışan Nisa Bölükbaşı sözleriyle gündeme bomba gibi düştü. Nisa'nın Barış'ı şiddet uygulamakla suçlamasının ardından Çocuklar Duymasın dizisindeki Emre (Havuç) karakteri ile ünlenen Furkan Kızılay bir paylaşım yaptı.

Magazin 18-04-2022 13:54

Acun Ilıcalı sordu Nisa cevapladı! Barış seni dövdü mü? 'Kadınları döven adam şov yapıyor...'

Survivor All Star'ın son bölümündeki ada konseyine Nisa Bölükbaşı'nın eski sevgilisi Barış Murat Yağcı ile ilgili 'şiddet' iddiası damga vurdu. Nisa, Survivor yarışmacısı eski sevgilisi Barış için “Kadınları döven adam kadınlar ağlıyor diye şov yapıyor” ifadelerini kullandı. Acun Ilıcalı, 'Barış seni dövdü mü?' sorusuna Nisa, "El kaldırmışlığı oldu, kapıyı kitleyip gitmişliği oldu" açıklamasında bulundu. İddiaları reddeden Barış ise konseyde açıklamalar yaptı.

Magazin 18-04-2022 09:05

Yokluk adasından dönen Survivor Barış'ın isteği olay oldu! Acun Ilıcalı uyardı

Survivor yarışmalarında yarışamayan bir süredir sakat olan Barış Murat Yağcı yokluk adasından dönünce ilginç bir istekte bulundu. Survivor Barış'ın konseyde istediği herkesi şoke etti. Survivor Barış'ın kararını duyan Acun Ilıcalı ise bu konuda istersen kararını ertele" dedi.

Magazin 10-04-2022 15:49

Survivor All Star'da Barış Murat Yağcı neden yok? Survivor Barış Murat Yağcı elendi mi? 7 Nisan 2022 Survivor All Star'da Barış Murat Yağcı neden yok?

Survivor All Star TV8'de yayınlanan fenomen yarışmalardan biridir. Yarışmanın sevilen ismi Barış Murat Yağcı, Survivor'ın yayınlanan 71. bölümünde yer almadı. Bu durum izleyicileri bir hayli meraklandırdı. Ünlüler takımında yer alan Barış Murat Yağcı, en son 5 Nisan Salı akşamı ada konseyinde görülmüştü. Ünlü isim, Survivor'ın 7 Nisan Perşembe günü yayınlanan bölümünde yer almadı. İzleyiciler, Survivor Barış Murat Yağcı elendi mi, neden yok şeklinde araştırmalara başladı. İşte haberin detayları!

Magazin 08-04-2022 00:10

Survivor Barış ikinci eleme adayı oldu! 'Allah kimseyi düşürmesin'

Survivor 2 Nisan Cumartesi akşamı haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Kaybeden takımın eleme adayı çıkardığı konseye yokluk adasında yaşadıklarını anlatan Ardahan damga vurdu. Survivor All Star'da haftanın 2. dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımında en çok oyu alan Barış eleme adayı oldu.

Magazin 03-04-2022 11:19

Survivor birleşme partisinde Barış şarkı söylerken Nisa'nın tavrı olay oldu! Bülent Serttaş gibi...

Survivor birleşme partisi eğlenceli ve ilginç anlara sahne oldu. Nisa Bölükbaşı eski aşkı Barış Murat Yağcı şarkı söylerken o tarafa bakmamaya çalışınca dalga konusu oldu. Akıllara Bülent Serttaş'ın oryantal Didem'e tavrı geldi.

Magazin 29-03-2022 10:21

Survivor Barış Murat Yağcı diskalifiye oldu mu? Survivor Barış'ın kararı

Acun Ilıcalı, Barış Murat Yağcı'nın sakatlığı üzerine açıklama yaptı. Ilıcalı "Senin durumun belirsiz. 3 hafta ayağının üzerine basamayacaksın" diyerek Survivor Barış'ın durumunu açıkladı. Survivor Barış ise hissettiklerini ve ayrılıp ayrılmayacağı konusundaki kararını açıkladı.

Magazin 27-03-2022 07:07

Survivor Barış yarışmadan ayrıldı mı? Barış Murat Yağcı'nın kararı ne oldu? 26 Mart 2022 Cumartesi

Survivor Barış yarışmadan ayrıldı mı? sorusunun yanıtı yarışmanın 60. bölümünün ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Acun Ilıcalı, Barış Murat Yağcı'ya sakatlığındaki durumun belirsiz olduğunu, istediği takdirde yarışmadan ayrılabileceğini söyledi. Bu kapsamda Survivor Barış yarışmadan ayrıldı mı? Barış Murat Yağcı'nın kararı ne oldu? soru ve konu başlıkları vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Ayrıntılar haberimizde...

Magazin 26-03-2022 23:24

Survivor'da kim diskalifiye olacak? Survivor'a veda eden yarışmacı kim? Barış Murat Yağcı mı, Merve Aydın mı, Elif Gören mi? 25 Mart 2022 Cuma

Survivor'da kim diskalifiye olacak? sorusunun yanıtı yarışmanın 59. bölüm fragmanının ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Barış Murat Yağcı ve Merve Aydın sakatlık geçirmişti. Elif Gören de bir süredir sağlık sorunları nedeniyle zor günler yaşıyor. Bu kapsamda Survivor'da kim diskalifiye olacak? Survivor'a veda eden yarışmacı kim? Barış Murat Yağcı mı, Merve Aydın mı, Elif Gören mi? sorularının yanıtı merak konusu oldu. Konuya ilişkin ayrıntılar haberimizde...

Magazin 25-03-2022 13:05

Acılar içinde kıvrandı! Kimse bunu beklemiyordu: Survivor Barış diskalifiye mi olacak?

Survivor 2022 AllStar'da gerilim had safhada. Yarışmacılar arasındaki anlaşmazlık ve rekabet giderek artıyor. Öte yandan programın 57. bölümünde talihsiz bir an yaşandı. Barış Murat Yağcı, dokunulmazlık oyunu sırasında kaza geçirdi. Yeni bölüm fragmanında görülmeyen Survivor Barış'ın sağlık durumu vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. İşte Survivor Barış'ın durumuna ilişkin detaylar...

Magazin 24-03-2022 15:10

Survivor'da kim elendi, kim gitti? İşte 23 Mart Survivor 2022 All Star'a elenerek veda eden yarışmacı

Birleşme partisi için geri sayımın sürdüğü Survivor All Star'dan bir isim daha elendi. Survivor All Star 2022'nin 23 Mart Çarşamba akşamı yayınlanan bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Survivor'da elemeye kalan isimler Evrim, Barış, Adem, Bora ve Gizem oldu. Hızlandırılmış elemelerin sürdüğü Survivor'da, birleşme partisi öncesinde yapılan son genel SMS oylaması sonucuna göre, en az oyu alan yarışmacı Survivor'a veda etti. Peki Survivor'dan kim gitti? İşte Survivor All Star'dan elenen yarışmacı...

Magazin 24-03-2022 00:07

Survivor'da eleme adayı kim oldu? 21 Mart Survivor All Star'da dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor 2022 All Star'ın 21 Mart Pazartesi ekrana gelen son bölümünde haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Birleşme partisi öncesinde hızlandırılmış elemelerin devam ettiği Survivor'da ünlüler ve gönüllüler takımları zorlu parkurda mücadele etti. Kaybeden takımda ise eleme adayını belirlemek için oylama yapıldı. Peki Survivor'da eleme adayı kim oldu?

Magazin 22-03-2022 01:09

Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? 21 Mart Survivor'da eleme adayı kim oldu?

21 Mart akşamı yayınlanan Survivor'un yeni bölümünde dokunulmazlık oyununu oynandı. Ünlüler ve Gönüllüler takımı yarışmacıları dokunulmaz olmak için oyun alanında ellerinden geleni yaptı. Peki Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? 21 Mart Survivor'da eleme adayı kim oldu? İşte ayrıntılar...

Magazin 22-03-2022 00:40

Survivor'da kim elendi, kim gitti? İşte 20 Mart Survivor 2022 All Star'a elenerek veda eden yarışmacı

Dünyanın en zor yarışması Survivor'ın 20 Mart Pazar akşamı yayınlanan bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Survivor'da elemeye kalan isimler Evrim, Barış, Mert ve Atakan oldu. Hızlandırılmış elemelerin sürdüğü Survivor'da, birleşme partisi öncesinde yapılan son genel SMS oylaması sonucuna göre, en az oyu alan yarışmacı Survivor'a veda etti. Peki Survivor'dan kim gitti? İşte Survivor All Star'dan elenen yarışmacı...

Magazin 21-03-2022 09:54

Survivor kim elendi, kim gitti? İşte 16 Mart Survivor 2022 All Star'dan elenen yarışmacı

Survivor All Star'da elenen yarışmacı belli oldu. Survivor 2022'nin 16 Mart Pazar ekrana gelen son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Survivor'da elemeye kalan isimler Evrim, Barış, Mert, Berna ve Adem oldu. Hızlandırılmış elemelerin devam ettiği Survivor'da, birleşme partisi öncesinde son yapılan genel sms oylaması sonucuna göre, en az oyu alan yarışmacı Survivor'dan elendi. Peki Survivor'dan kim gitti? İşte Survivor All Star'dan elenen yarışmacı.

Magazin 17-03-2022 00:16

Survivor'da eleme adayı kim oldu? 15 Mart Survivor All Star'da dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor 2022 All Star'ın 15 Mart Pazartesi ekrana gelen son bölümünde haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Birleşme partisi öncesinde hızlandırılmış elemelerin devam ettiği Survivor'da ünlüler ve gönüllüler takımları zorlu parkurda mücadele etti. Kaybeden takımda ise eleme adayını belirlemek için oylama yapıldı. Peki Survivor'da eleme adayı kim oldu?

Magazin 16-03-2022 01:53

Survivor yarışmacılarının maaşları ne kadar? 2022 Survivor yarışmacılarının maaşları ifşa mı oldu?

Gündemden düşmeyen Survivor yarışmacılarının haftalık aldığı maaş sosyal medyada çok konuşuldu. Kıran kırana mücadelelerin gerçekleştiği Survivor 2022 All Star Ünlüler Gönüllüler programında, en yüksek haftalık maaşı Gönüllüler takımındaki Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken'in aldığı görülüyor. Peki Survivor yarışmacılarının maaşları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Magazin 07-03-2022 13:26