Basur Nasil Gecer Haberleri

Alternatif tıbbın kralı: Siyah mücevher olarak biliniyor! Her derde deva Peygamber reçetesi

Alternatif tıbbın kralı olarak anılan Kara Halile yüzyıllardır hastalara şifa dağıtmaya devam ediyor. Peygamber Efendimiz'in hadislerinde de bahsedilen bu bitkinin iyi gelmediği bir hastalık neredeyse yok denilecek kadar az. Birçok faydası olması nedeniyle siyah mücevher olarak da adlandırılan Kara Halile, kronik yorgunluk, kabızlık, basur, kolesterol, astım ve hazımsızlık gibi hastalıklara iyi geliyor. Geceden suya koyup sabah tüketilebilen Kara Halile bitkisinin faydaları haberimizde.

Manşet 2024-06-07 12:27:34

Nihat Hatipoğlu'na yapay zeka sorusu soruldu! Verdiği yanıtla gündem oldu: Basur kremi satıyorum...

Nihat Hatipoğlu, sunduğu Nihat Hatipoğlu ile İftar programında yine izleyicilerden gelen sorulara cevap verdi. Yapay zekayla ilgili sorulan bir sorudan yola çıkan Hatipoğlu, başına gelen bir olayı da anlattı.

Magazin 2024-03-15 15:17:26

Basur nedir, belirtileri nelerdir? Basur nasıl geçer?

Basur, tıbbi terimle hemoroid olarak da bilinen, anüs veya makat bölgesindeki damarlarda şişme ve iltihaplanma sonucu oluşan yaygın bir rahatsızlıktır. Bu durum, kan damarlarının veya rektumun etrafındaki yumuşak doku ve damarların şişmesi veya iltihaplanması nedeniyle oluşabilir. Hemoroid genellikle acı, kaşıntı, kanama ve şişlik gibi belirtilerle kendini gösterir ve yaşam kalitesini olumsuz etkileyebilir.

Haber 2024-03-13 20:27:15

CUMA NAMAZI NASIL KILINIR, kaç rekat? Diyanet 3 Kasım 2023 cuma saatleri ve cuma namazı kılınışı!

Cuma namazı kılınışı internette araştırılıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü Cuma hutbesi konusunu "Zulme rıza göstermek zulümdür" olarak belirledi. Cuma namazı nasıl kılınışı ile ilgili detaylara haberimizde ulaşabilirsiniz. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere il il 3 Kasım 2023 cuma vakitleri ile cuma namazı kılınışı hakkında bilgiler...

Haber 2023-11-03 11:39:25

Şiddetli basur ağrısı neden olur? Basur ağrısına ne iyi gelir, nasıl geçer?

Basur tıp literatüründe hemoroid olarak da adlandırılan bir rahatsızlık olup rektum veya anüs çevresindeki damarlarda şişmeye ve iltihaplanmaya yol açan bir durumdur. Basur genellikle ağrı, kaşıntı, yanma hissi ve kanama gibi belirtilerle kendini gösterir. Ancak bu belirtiler, hemoroidin seviyesine ve türüne bağlı olarak değişebilir. Peki, şiddetli basur ağrısına ne iyi gelir?

Haber 31-10-23 22:15

Uzmanlar uyardı: Telefonla tuvalette uzun süre vakit geçirenler bu hastalığa yakalanmış olabilir

Tuvalette uzun süre durmak ya da cep telefonu ile tuvalete girerek vakit geçirmek insan sağlığını ciddi şekilde tehdit ediyor. Uzmanlar, tuvalette uzun süre kalmanın rektum ve anüs içinde basınç oluşmasına neden olarak basur olarak da bilinen hemoroid riskini arttırdığını söyledi.

Haber 10-10-23 21:31

Melisa Döngel basur kremini bakın neresine sürüyormuş! Sosyal medyayı salladı

Son zamanlarda yaptırdığı estetik dokunuşlarla adından sıkça söz ettiren ve hakkında Sergen Yalçın ile aşk yaşadığına dair dedikodular çıkan Melisa Döngel ilginç basur kremi tavsiyesiyle sosyal medyada gündeme geldi.

Magazin 27-08-23 15:33

KURBAN ETİ NASIL SAKLANIR? Kurban eti kaç saat dinlendirilir, ne zaman buzluğa konur? İşte püf noktaları

Kurban eti nasıl saklanır merak ediliyor. Kurban bayramının ikinci gününde kurban kesme ibadetini yerine getiren vatandaşlar kalan etlerini nasıl muhafaza edeceklerini araştırıyorlar. Etin bozulmasını önlemek için doğru saklanması çok önemli. Ayrıca kesim sonrası etin bakteri ile enfekte olmaması için doğru şekilde saklanması gerekli. Peki, Kurban eti kaç saat dinlendirilir, ne zaman buzluğa konur? İşte tüm merak edilenler...

Haber 29-06-23 15:43

Basur memesi nasıl geçer, ne iyi gelir? Dış basur memesi kendiliğinden geçer mi, neden olur?

Basur memesi insana son derece sıkıntı ve rahatsızlık veren bir durumdur. Makat bölgesinde birçok etkene bağlı şişlik meydana gelir. Bu şişlikler basur memesi bir diğer adıyla hemoroid olarak adlandırılır. Basur memesi cinsiyet fark etmeksizin herkeste ve her yaşta görülebilen bir hastalıktır. Müdahale edilmediği takdirde kişilerin sosyal hayatını ciddi şekilde etkileyebilir. Peki, basur memesi neden olur, nasıl geçer?

Haber 22-05-23 10:06

DEPREM DAYANIKLILIK TESTİ NEDİR, NASIL YAPILIR? Evim depreme dayanıklı mı? 6,4 ve 5,8'lik Hatay depremleri sonrası risk tespiti işlemi

Deprem dayanıklılık testinin nasıl yaptırılacağı 10 ilde büyük yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki Kahramanmaraş merkezli depremlerden tam 14 gün sonra, Hatay'da 6 kişinin hayatını kaybettiği 6,4 ve 5,8'lik depremler sebebiyle tekrar merak konusu oldu. Herkesin aklında tek bir soru var: Evim depreme dayanıklı mı? İstanbul ve Ankara, İzmir, Bursa ve Kocaeli gibi büyükşehirlerde yaşayan kişiler internette araştırma yapıyor. Peki, deprem dayanıklılık testi nedir, nasıl yapılır?

Haber 21-02-23 08:56

Basura ne iyi gelir, evde nasıl geçer? Basur tedavisine iyi gelen yiyecekler ve yöntemler nelerdir?

Sindirim problemlerinden biri olan basur, makat bölgesinde oluşan bir rahatsızlıktır ve hemoroid olarak da bilinir. Dışkı problemi yaşanmasına neden olan hemoroid yani basur, hastanın ciddi ağrı ve acılar yaşamasına neden olur. Basura ne iyi gelir? Hemoroid yani basur tedavisinde evde uygulanabilecek doğal yöntemler var mıdır? Hemoroide yani basura iyi gelen yiyecekler nelerdir?

Haber 19-10-22 22:57

Çektiğiniz acılara son verin! Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun verdiği tarif problemi kökten çözüyor

Basur olarak bilinen hemoroid sıklıkla görülen sağlık sorunları arasında bulunuyor. Basura neden olan birçok etken var. Bu sorundan yakınan insanlar basur nasıl geçer? Evde basur geçirme yöntemleri nelerdir? gibi araştırmalar yapıyor. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun verdiği hemoroid için verdiği doğal tarif bu sorundan kurtulmanızı sağlayabilir.

Haber 04-10-22 10:46

Evde hemoroid tedavisi yapmaya çalışan adamın anüsünden çıkan şok etkisi yarattı

Halk arasında basur olarak bilinen hemoroid yaşam kalitesinin oldukça düşmesine neden olarak büyük sorunlar yaratıyor. Hemoroidi geçirmek için evde çeşitli tedavi yöntemleri deneniyor. 51 yaşındaki bir adam hemoroidini geçirmek için anüsüne tenis topu soktu.

Haber 14-09-22 10:08

2022 YKS EK TERCİH İŞLEMİ NASIL YAPILIR? YKS ek tercih ücreti ne kadar?

YKS ek tercih süreci ÖSYM tarafından yapılan açıklamanın ardından 7 Eylül 2022 Çarşamba günü başladı. Üniversitelerin 2 ve 4 yıllık bölümlerine yerleşemeyen adaylar tarafından araştırılıyor. YKS ek tercih süreci ile ilgili son dakika açıklaması 7 Eylül 2022 Çarşamba günü ÖSYM tarafından yapıldı. Peki, YKS ek tercih işlemi nasıl yapılır, YKS ek tercih ücreti ne kadar?

Egitim 08-09-22 09:18

İkisini karıştırmayın! Basur sanıyorsunuz ama kanser olabilir

Hemoroid toplum içinde bilinen adıyla basur sıklıkla görülen sağlık sorunları arasındadır. Oldukça sıkıntılı durumlara yol açan hemoroid kanser belirtileriyle karıştırılmaktadır. Bu karıştırma nedeniyle kanserin teşhisi aksamakta ve ölümcül sonuçlara neden olmaktadır.

Haber 29-08-22 12:45

Acısını çeken biliyor! Basurun verdiği rahatsızlık hissini geçirmek için yapılması gerekenler

Hemoroid halk arasında bilinen adıyla basur çekilmez acılara sebep olabiliyor. Toplumda en sık görülen rahatsızlıklardan olan basur sorunu her yaşta görülebiliyor. Basur kanamalara ve rahatsızlık hissine sebep oluyor. Bu sebeple yaşam kalitesini artırmak adına basurun kesinlikle tedavi edilmesi gerekiyor.

Haber 25-08-22 10:42

Kimsenin aklına işe yarayacağı gelmezdi! Hep çöpe gitti: Basuru kökten çözüyor

Basur problemi insanların günlük hayatını oldukça zorlaştıran rahatsızlıkların başında geliyor. Günümüzde evden çalışma sisteminin yaygınlaşmasıyla artan basur sorununu çözmek için şimdiye kadar duyulmamış bir çözüm öneriliyor. Basur derdinden kurtulmak için doğal tedavi yöntemlerini deniyorsanız patlıcan sapını da denemek isteyebilirsiniz.

Haber 24-08-22 11:22

Tuvalette 5 dakikadan fazla duruyorsanız... Her an daha da acı çekmenize neden olabilir! Hemoroid riskini tetikler

Uzmanlar, tuvalette 5 dakikadan fazla zaman geçirmenin hemoroid riskini artırabileceği yönünde uyarıda bulundu. Halk arasında basur olarak da bilinen hemoroid, birçok nedenden ötürü ortaya çıkabilir. Bunların arasında uzun süre boyunca geçmeyen ishal ya da kabızlık da yer alabilir. Tuvalette çok uzun süre vakit geçiriyorsanız siz de risk altında olabilirsiniz.

Haber 16-08-22 14:03

CUMA NAMAZI NASIL KILINIR? Cuma namazı kaç rekat? İşte Diyanet Cuma namazı kılınışı bilgileri!

Cuma namazı nasıl kılınır? sorusunun yanıtı Müslümanlar için mübarek kabul edilen cuma günü sebebiyle camiye gidip cemaatle namaz kılmak isteyen vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bugün eller semaya yükselecek ve dualar edilecek. Peki Cuma namazı nasıl kılınır? Cuma namazı kaç rekat? Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan bilgiler haberimizde...

Haber 03-06-22 12:46

Makat bölgesindeki ağrı sizi yanıltmasın! Hemoroid olmayabilir

Makat bölgesinde bitmek bilmeyen ağrının kaynağı sadece hemoroid olmayabilir. Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hüseyin Kazim Bektaşoğlu, sık sık hemoroidle karıştırılan perianal bölge hastalıkları hakkında açıklamalarda bulundu. Perianal bölge hastalıklarının, toplumda oldukça yaygın görüldüğünü belirten Bektaşoğlu, “Her ne kadar halk arasında hemen her türlü makat problemi “basur” olarak ifade edilse de gerçekte perianal bölge hastalıkları birden fazla hastalığı içerir” dedi.

Haber 31-05-22 10:33

“Basur tedavisi için” dedi! Makatında plastik top sıkışan adam, 7 saatlik operasyonun sonucunda kurtarıldı

İngiltere’de yaşayan ve ismi açıklanmayan 51 yaşındaki adam, halı yıkama makinasının içinde bulunan 8 cm büyüklüğündeki plastik topu makatına sıkıştırdı. İki gün boyunca makatındaki topu çıkartmayı başaramayan adam çareyi doktora gitmekte buldu. Doktorlar 7 saat süre operasyonun sonucunda plastik topu çıkartmayı başardı.

Trend 24-05-22 11:56

Basur otu ne demek? Basur otu birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe yalnızca ülkemizde değil, farklı coğrafyalarda da milyonlarca kişi tarafından kullanılır. Geniş bir coğrafyaya yayılan dilimizle ilgili yapılan araştırmalar da azımsanmayacak kadar fazladır. Bu araştırmaların içine birleşik kelimeler de girer. Basur otu birleşik kelimesinin anlamını merak eden kişilerin Türk Dil Kurumu'nun incelemeleriyle ortaya çıkan anlama ulaşmaları mümkündür. Peki, Basur otu birleşik kelimesi ne demektir?

Egitim 17-05-22 20:38

Basur memesi ne demek? Basur memesi birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe yalnızca ülkemizde değil, farklı coğrafyalarda da milyonlarca kişi tarafından kullanılır. Geniş bir coğrafyaya yayılan dilimizle ilgili yapılan araştırmalar da azımsanmayacak kadar fazladır. Bu araştırmaların içine birleşik kelimeler de girer. Basur memesi birleşik kelimesinin anlamını merak eden kişilerin Türk Dil Kurumu'nun incelemeleriyle ortaya çıkan anlama ulaşmaları mümkündür. Peki, Basur memesi birleşik kelimesi ne demektir?

Egitim 17-05-22 20:38

Basur ne demek? Basur kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe, sondan eklemeli bir dildir. Sondan eklemeli diller, kelimelerin anlamlarını kelimelere ek getirerek türetirler. Türkçe de bunun için yapım ve çekim eklerini kullanır. Anadili Türkçe olan kişiler bu ekleri çok kolay kavrayabilir. Kelimelere getirilen ekler otomatik olarak anlam oluşturulabilir. Ancak anadili Türkçe olanların bile bütün kelimelerin anlamlarına tam olarak hakim olması mümkün değildir. Bu nedenle bilinmeyen kelimelerin anlamlarına bakılır. Basur kelimesi de bilinmeyen kelimelerden biri olabilir. Basur kelimesinin anlamı nedir?

Egitim 17-05-22 20:38

SİVASSPOR ALANYASPOR MAÇI NASIL İZLENİR? Sivasspor - Alanyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Maçın muhtemel 11'leri!

Sivasspor - Alanyaspor maçı heyecanla bekleniyor. Ziraat Türkiye Kupası'nda mücadele edecek iki takım da maçın galibi olmak istiyor. Sivasspor, Alanyaspor'u 4 Eylül Stadyumu'nda konuk edecek. Sivasspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? Sivasspor - Alanyaspor maçının muhtemel 11'leri!

Spor 11-05-22 17:02

TEHECCÜD NAMAZI NASIL KILINIR? Teheccüd namazı ne zaman kılınır, kaç rekat? Teheccüd namazı yatmadan önce kılınabilir mi?

Teheccüd namazı, İslam Peygamberi Hazreti Muhammed'in teşvik ettiği bir ibadet biçimidir. Önemi büyük olan bu ibadet biçiminin faziletleri de oldukça çoktur. Peki Teheccüd namazı nasıl kılınır? Teheccüd namazı ne zaman kılınır, kaç rekat? Yatmadan önce kılınabilir mi? İşte detaylar...

Haber 02-05-22 08:43

BAYRAM NAMAZI NASIL KILINIR? Bayram namazı kaç rekat? Evde kılınabilir mi? Bayram namazında okunacak dualar neler?

Bayram namazı nasıl kılınır? sorusunun yanıtını öğrenmek isteyen vatandaşlar Ramazan Bayramı sebebiyle konuya ilişkin yaptıkları araştırmalara hız verdi. Diyanet İşleri Başkanlığı, konu hakkındaki bilgileri internet sitesinde yayımladı. Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Evde kılınabilir mi? Bayram namazında okunacak dualar neler? sorularının yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz...

Haber 02-05-22 04:56

Basura ne iyi gelir? Hemoroid tedavisi evde nasıl yapılır? Doğal çözüm yöntemleri

Halk arasında basur olarak bilinen hastalığın bir diğer ismi de hemoroiddir. Genelde tuvalet sırasında kişiye oldukça rahatsızlık hissi veren ve kanamaya neden olan basur memesi dikkat edilmesi gereken bir rahatsızlıktır. Basura ne iyi gelir, tedavisi nasıl olmalıdır? İşte tedavi aşamaları...

Haber 27-04-22 17:20

Basur ve kabızlık tedavisinin doğal ilacı: Sinameki nedir, sinameki nasıl kullanılır?

Sinameki otu milyonlarca kişinin çok çektiği hastalıkların başında olan basur ve kabızlık tedavisi için adeta ilaç etkisi yaratıyor. Sinameki otunun bağırsaklarınızda yarattığı etki ve kabızlıkla savaşta en büyük iyileştirici güçlerden biridir. Bir bitki türü olan sinamekinin en önemli faydası basur ve kabızlığa karşı etkisidir. Sinameki, FDA tarafından onaylanmış reçetesiz bir müshildir.

Haber 15-04-22 06:46

5 soruda Polonya-Belarus sınırında göçmen krizi

Avrupa Birliği'nin (AB) yürütme organı olan Avrupa Komisyonu, Belarus lideri Aleksandr Lukaşenko'yu, göçmenleri kolay giriş vaadiyle AB sınırına toplamakla suçladı. Komisyona göre Lukoşenko bu politikası kapsamında "insanlık dışı ve gangstervari" bir yaklaşım benimsedi. Lukaşenko ise "sorunun mimarı olduğu" suçlamasını reddediyor. Halen Polonya-Belarus sınırında en az 2 bin göçmen bulunuyor. Peki son göçmen krizi nasıl başladı? Taraflar ne diyor? AB son krizde nasil bir politika izledi?

Haber 10-11-21 07:00

Benli pancar otunun faydaları arasında hemoroid (basur) tedavisi de var!

Benli pancar otu faydaları ile şifa arayanlar için umut oldu. Giresun'da kendiliğinden yetişen benli pancar otu, dere kenarlarında ve sulak alanlarda bulunuyor. Bölge sakinleri, hemoroide ne iyi gelir sorusunu yanıtlarken ilk olarak benli pancar otunu öneriyor. Hemen her yerde yetişen benli pancar otu bu tür hastalıklardan yakınanlar için umut oluyor.

Haber 27-07-21 09:32

Gebelikte ve doğum sonrası hemoroid tedavisi nasıl olur?

Hemoroid (basur) gebelik döneminde ya da sezaryen doğum sonrasında görülebilen bir durumdur. Gebelikte hemoroid 2 şekilde gözlenir. İç ve dış olarak yaşanabilen hemoroid tedavisinde gebelerde nasıl bir yol izlenir? İşte hemoroid tedavisi, belirtileri ve nedenleri ile ilgili merak edilenler...

Kadin 29-06-21 15:26

Basur nedir, belirtileri ve tedavi yöntemi nasıl olur? Tüm evreleriyle hemoroid

Hemoroid (basur) ya da halk arasında anılan ismiyle mayasıl hastalığı, makat bölgesinde olan ve makatı çevreleyen bağ doku, atardamar ve toplardamarlarda oluşan şişliklerdir.

Haber 24-05-21 16:26

Hacamat yaptırırken anüsüne bardak kaçtı

Şanlıurfa’da basur hastası olan bir kişinin iddiaya göre tedavi için hacamat yaptırırken yağlı çay bardağı anüs bölgesine kaçtı. Bardak ameliyatla çıkarıldı.

Haber 23-05-21 17:59

Basura ne iyi gelir, basur (Hemoroid) nasıl geçer?

Bir diğer adı hemoroid olan basur pek çok insanın şikâyetçi olduğu bir sağlık sorunudur. Günlük yaşamı pek çok yönden olumsuz etkileyen bu hastalık beslenme düzenlerimizin değişmesi ile hayatımızın baş köşesinde yerini almış durumda.

Haber 10-11-20 13:49

EBA cep uygulaması nedir? EBA cep uygulaması nasıl indirilir?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencileri gereksinim duyabilecekleri her türlü materyale kolay bir şekilde erişim sağlayabilmesi için EBA cep uygulaması tasarlandı. Şimdi, öğrenciler ve veliler tarafından EBA cep uygulaması nedir sorusu araştırılıyor. Peki, EBA cep uygulaması nasil indirilir? İşte Android ve iPhone cihazlar için EBA cep uygulaması indirme ekranı

Haber 01-09-20 12:14
eba

Bu yöntemler hemoroid ağrılarına iyi geliyor! İncir suyu, kara ağaç...

Makat çevresinde görülen, şişmiş damarların oluşturduğu bu hastalık tıp dilinde hemoroid, halk dilinde ise basur olarak adlandırılır. Birçok nedenden dolayı ortaya çıkan hemoroid, kişiye oldukça rahatsızlık ve ağrı verir. Dünyadaki yetişkinlerin neredeyse yüzde yirmi beşinde görülen bu rahatsızlığı çeşitli ilaçlarla olduğu kadar, doğal ve bitkisel çözümlerle de yok etmek mümkündür.

Haber 09-07-20 12:17

Kaçak ocakta göçükte mahsur kalan işçileri kurtarma çalışmaları devam ediyor(3)

VALİ BEKTAŞ GÖÇÜĞÜN NASIL OLDUĞUNU ANLATTI Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde, 80 gün önce mühürlenmesine rağmen kaçak olarak çalıştırılan kömür ocağında meydana gelen göçükte mahsur kalan işçiler Sabahattin Kalaycıoğlu ve Murat Ovaz'ı kurtarma çalışmaları, 16 saattir devam ediyor.

Haber 31-01-20 16:23

Otomobil takla attı 3 ölü, 2 yaralı (5)

BABANIN YÜREK BURKAN FERYADI ALLAHIM BU NASIL ACI Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren Telad Elmas, gelini Ayşe Elmas ve torunu Telat Elmas'ın cenazeleri toprağa verildi.

Haber 16-12-19 20:32

Otomobil takla attı: 3 ölü, 2 yaralı (5)

BABANIN YÜREK BURKAN FERYADI: ALLAHIM BU NASIL ACI Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren Telad Elmas, gelini Ayşe Elmas ve torunu Telat Elmas'ın cenazeleri toprağa verildi.

Haber 16-12-19 17:45

JANDARMA EKİPLERİNİN NASIL ÇALIŞTIĞINI ÖĞRENDİLER

ATAŞEHİR'de özel bir okulda ‘Kariyer Günleri’ etkinlikleri kapsamında Jandarma Teşkilatı tanıtım günü düzenlendi.

Haber 12-12-19 16:51

Lazer ile hemoroid (basur) tedavisi

Genel Cerrahi Uzmanı Opr.

Yurthaber 20-10-19 19:36

İSTANBUL - ÇİFTLİK BANK DAVASI:  'ADRESİ BİLMİYORSANIZ URUGUAY'DA NASIL BULACAĞIZ'

Yüksel KOÇ / İstanbul DHA - KURUCUSU Mehmet Aydın'ın da aralarında bulunduğu 5'i firari 48 sanıklı Çiftlik Bank davasına devam edildi.

Haber 25-09-19 13:32

Bakan Pekcan OYDER genişletilmiş istişare toplantısına katıldı

TİCARET Bakanı Ruhsar Pekcan Otomativ Yetkili Satıcıları Derneği (OYDER) tarafından düzenlenen Genişletilmiş İstişare Toplantısı'na katıldı.  Toplantıya Bakan Pekcan'ın yanı sıra, OYDER başkanı Murat Şahsuvaroğlu ve otomotiv sanayinden temsilciler de katıldı.    "İHRACATIMIZI NASIL ARTIRACAĞIMIZA YOĞUNLAŞTIK" Otomotiv sektörünün çok önemli olduğunu vurgulayan Pekcan, ihracat hacmine dikkat çekerek,  "20 milyar dolar ihracat, yüzde 17 ihracat hacmimiz.

Haber 20-09-19 21:00

Bakan Pekcan OYDER genişletilmiş istişare toplantısına katıldı

TİCARET Bakanı Ruhsar Pekcan Otomativ Yetkili Satıcıları Derneği (OYDER) tarafından düzenlenen Genişletilmiş İstişare Toplantısı'na katıldı.  Toplantıya Bakan Pekcan'ın yanı sıra, OYDER başkanı Murat Şahsuvaroğlu ve otomotiv sanayinden temsilciler de katıldı.  "İHRACATIMIZI NASIL ARTIRACAĞIMIZA YOĞUNLAŞTIK" Otomotiv sektörünün çok önemli olduğunu vurgulayan Pekcan, ihracat hacmine dikkat çekerek,  "20 milyar dolar ihracat, yüzde 17 ihracat hacmimiz.

Haber 20-09-19 18:32

BAKAN PEKCAN OYDER GENİŞLETİLMİŞ İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI

TİCARET Bakanı Ruhsar Pekcan Otomativ Yetkili Satıcıları Derneği (OYDER) tarafından düzenlenen Genişletilmiş İstişare Toplantısı'na katıldı.  Toplantıya Bakan Pekcan'ın yanı sıra, OYDER başkanı Murat Şahsuvaroğlu ve otomotiv sanayinden temsilciler de katıldı.  "İHRACATIMIZI NASIL ARTIRACAĞIMIZA YOĞUNLAŞTIK" Otomotiv sektörünün çok önemli olduğunu vurgulayan Pekcan, ihracat hacmine dikkat çekerek,  "20 milyar dolar ihracat, yüzde 17 ihracat hacmimiz.

Haber 20-09-19 18:29

HDP önündeki eyleme PKK'nın kaçırdığı polis ve askerlerin aileleri de katıldı

  AİLELER, OĞULLARININ NASIL KAÇIRDIĞINI ANLATTI Diyarbakır HDP İl Başkanlığı önündeki oturma eylemine katılan çeşitli tarihlerde terör örgütü PKK tarafından kaçırılan asker ve polislerin aileleri konuştu.  Gaziantep’te yaşayan Altıntaş ailesi, oğulları Müslüm Altıntaş'ın (24), vatani görevini yaparken 2 Ekim 2015'te birliğine teslim olmak için gittiği Tunceli'nin Pülümür ilçesinde yol kesen PKK'lı teröristlerce yanındaki arkadaşı Adil Kavaklı ile birlikte kaçırıldığı için bugün HDP önüne gelerek oturma eylemine katıldıklarını söyledi.

Haber 05-09-19 13:00

HDP önündeki eyleme PKK'nın kaçırdığı polis ve askerlerin aileleri de katıldı (2)

AİLELER, OĞULLARININ NASIL KAÇIRDIĞINI ANLATTI Diyarbakır HDP İl Başkanlığı önündeki oturma eylemine katılan çeşitli tarihlerde terör örgütü PKK tarafından kaçırılan asker ve polislerin aileleri konuştu.  Gaziantep’te yaşayan Altıntaş ailesi, oğulları Müslüm Altıntaş'ın (24), vatani görevini yaparken 2 Ekim 2015'te birliğine teslim olmak için gittiği Tunceli'nin Pülümür ilçesinde yol kesen PKK'lı teröristlerce yanındaki arkadaşı Adil Kavaklı ile birlikte kaçırıldığı için bugün HDP önüne gelerek oturma eylemine katıldıklarını söyledi.

Haber 05-09-19 12:57