Bebek Bakımı Haberleri

Philips Avent, Prima, Chicco... Anne ve Bebek Ayına Özel Fırsatlar başladı

Anne adayları, çiçeği burnunda ebeveynler buraya! Philips Avent, Prima ve Chicco gibi markaların ürünlerini indirimli fiyatlarla sizlerle buluşturan Amazon'un Anne ve Bebek Ayına Özel Fırsatlar kampanyası başladı. Hem kendiniz hem de bebekleriniz için ihtiyaç duyduğunuz ürünleri uygun fiyatlarla satın almak isterseniz, sizin için seçtiğimiz indirimlere mutlaka göz atmalısınız. İşte detaylar!

Kadin 02-02-2024 11:53

Mantıklı geliyor olabilir ama bebek bakımında asla yapmamanız gerekenler

Bebek bakımı ebeveynler için oldukça büyük sorumluluk istiyor. Yapılan en ufak hatalar büyük sonuçlara neden olabiliyor. Bu sebeple bebek bakımı hakkında bilinçli olmak gerekiyor. Size mantıklı gelen davranışlar bebeğinizin sağlığını etkiliyor olabilir.

Kadin 29-08-2022 11:11

Yeni annelerin mutlaka sahip olması gereken kullanışlı bebek bakım çantaları

Hamilesiniz ve bir bebek bakım çantasına mı ihtiyacınız var? Öyleyse doğru yerdesiniz. Asmalı, taşımalı, bölmeli ya da kimyasal içermeyen derken pek çok özelliğe sahip anne ve bebek bakım çantası modellerinden en fonksiyonel ve kullanışlı olan modelleri araştırıyor olabilirsiniz. Sizler için birbirinden kaliteli ve şık bebek bakım çantalarını derledik. Gelin, bu ürünlere birlikte bakalım.

Kadin 25-08-2022 14:18

2022 yılının şimdiye kadarki en iyi bebek ürünleri ve önerileri

Bebek arabası, puseti, ana kucağı... Eğer bebek sahibiyseniz ya da bebek bekliyorsanız bilirsiniz. Birçok ürün arasından hangi birini almanız gerektiğine bir türlü karar veremiyorsunuz, değil mi? Tabii bitmeyen ihtiyaçlar da cabası. Yine de korkmayın! 2022 yılının en iyi bebek ürünlerini listelediğimiz yazımızla karşınızdayız. Haydi, vakit kaybetmeden listemizde neler var neler yok, incelemeye başlayalım.

Kadin 28-07-2022 16:09

Bebekleriniz için pişik önleyici en iyi bebek pişik kremi çeşitleri

Bebeğinizin cilt temizliğine dikkat ediyor fakat pişik oluşumunu engelleyemiyor musunuz? Pişik oluşumunu engellemek ve tedavi etmek aslında oldukça kolay. Bebeğiniz için en doğal içeriğe sahip olan pişik kremi, sorununuza çözüm olabilir. "En iyi bebek pişik kremi hangisi?" sorusuna yanıt olacak ürünleri doğal içerikler ile bebekler için özel üretilen pişik kremlerini araştırarak bir araya getirdik. İşte detaylar!

Kadin 22-07-2022 11:44

Bebeğinin cildine değer verenler için cilt dostu ve dayanıklı bebek bezi çeşitleri

Bebek sahibi olanların en önem verdiği konu, bebeğinin cildine zarar vermeyen kaliteli ve dayanıklı bir bebek bezi kullanmak. Hassas cilde sahip bir bebeğiniz varsa kullanacağınız bezin içeriğini incelemeniz son derece önemli. Bebeğinizin cildine önem veriyor, sizler için özenle seçtiğimiz kaliteli içeriğe sahip bebek bezlerini incelemek istiyorsanız yazımızı okumaya devam edin!

Kadin 18-07-2022 16:53

Yenidoğan bebekler için doyurucu ve sağlıklı en iyi yenidoğan bebek maması çeşitleri

Anne sütünde bulunan bütün vitamin ve mineralleri içerisinde bulunduran yenidoğan bebek mamaları, yeni formülleriyle bebeklerin gelişimi için anne sütü kadar etkili olmaya çalışıyor. Bu ürünler, sindirim kolaylığı ve bağışıklık destekleyici özellikleriyle alerjik bünyeye sahip bebekler için özel olarak geliştirilmiş olup sağlık profesyonellerinin anne sütünden sonraki ilk tercihi.

Kadin 30-06-2022 15:49

Sağlıklı ve bebekleriniz için uygun en iyi bebek deterjanı çeşitleri

Her ebeveynin bebeği için en iyisini istediğini biliyoruz. Bebeğinizin çamaşırlarını yıkamak için kullandığınız deterjan da büyük önem taşıyor. Birçok deterjan, çamaşırları daha iyi temizleyebilmek için kimyasallar içeriyor. Peki bebeğinizin narin tenine uygun, kimyasal içermeyen bir deterjan mı arıyorsunuz? Öyleyse en iyi bebek deterjanı hangisi? En zorlu lekelerde dahi etkili temizlik sağlarken çamaşırlarda asla kalıntı bırakmayan bebek deterjanlarını bir araya getirdik!

Kadin 29-06-2022 18:03

Cildi kuruyan bebeklerin imdadına yetişen en iyi bebek yağı çeşitleri

Bebeğinizin hassas cildine uygun nemlendirici arayan biri misiniz? Bebek yağı, bu konuda size oldukça yardımcı olabilir. Bebek yağları bebeklerin cildini nemlendirmek, yumuşatmak ve beslemek için özel olarak geliştirilen doğal yağlardan oluşur. "En iyi bebek yağı hangisi?" diye sorduğunuzu duyar gibiyiz. Pişik sorunundan konak sorununa kadar birçok derde deva olan en kaliteli bebek yağlarını sizler için bir araya getirdik. İşte detaylar!

Kadin 28-06-2022 13:51

Rekabet ve güç savaşına dönüştürmeyin! Çocuklarda bireyselleşmenin ilk adımı: 2 yaş sendromu

Aniden oluşan öfke patlamaları, kendi dediğini yaptırma konusunda inatlaşmalar, her şeye ‘hayır’ demeler, kendini yerden yere atmalar, ağlama krizleri, hızlı değişen duygu geçişleri… Oyuncak için ağlama krizleri yaşarken bir anda başka bir şeye yönelerek susmak… Hiç beklenmedik bir şeye yoğun öfke krizleriyle karşılık vermek… Yoran ve kaygıya sürükleyebilen bu davranışlar, çocukların bebeklikten çıkıp kendilerini birey olarak kabul ettirmeye çalıştıkları ‘2 yaş sendromu’nun belirtileridir.

Haber 07-06-2022 09:13

Bebeklerde görülen kafa şekli bozukluklarına dikkat! Ciddi sonuçları olabilir

Bebeklerin sağlığını korumak için gösterdikleri gelişimlere ve vücutlarındaki değişimlere dikkat etmek gerekiyor. Bu konuda anne ve babalara düşen görev zorlu olabiliyor ancak bebek sağlığı hakkında bilinçli olmak bu süreci kolaylaştırıyor. Bebeklerde kafa şekillerinde sıklıkla görülen bozuklukların altında birçok neden yatıyor. Uzmanlar ebeveynleri bebeklerinin kafa şekli bozukluğu hakkında uyarıyor.

Kadin 13-05-2022 15:53

Bebeklerinizi sağlıklı ve mışıl mışıl uyutmak için en iyi bebek yastığı çeşitleri

Bebeğinizin sağlığı her şeyden önce geliyor, değil mi? Sağlıklı beslenme düzeni oluşturmaktan eğitimine kadar her detay öncelikli. Tabii uyku düzeni de atlanmaması gereken önemli konulardan biri. Eğer siz de bebeğinizin sağlıklı gelişimi için iyi bir uyku düzeni oluşturmak istiyor, bu nedenle kaliteli ve konforlu bebek yastığı arıyorsanız doğru adrestesiniz. Bebeğinizin mışıl mışıl uyumasını sağlayacak birbirinden kaliteli yastık modelleri sizi bekliyor!

Kadin 25-04-2022 14:34

Sıcak havalara dikkat! Bebeklerde sıklıkla görülüyor

Havalar yavaş yavaş ısınmaya başlıyor. Havaların ısınması her ne kadar mutlu etse de aşırı sıcaklar bebeklerin cildinde isiliğe neden olabiliyor. Bebeği isilik olan anneler panik yapabiliyorlar. İsiliği daha hızlı geçirmek için bu süreçte bebeğin bakımına ekstra dikkat etmek gerekiyor. İşte isilik olan bebekler için bakım önerileri…

Kadin 21-04-2022 12:38

Büyüme geriliği önlenebilir mi?

Çocuklarda büyüme geriliği ebeveynlerin akıllarını kurcalayan en önemli sorulardan biri oluyor. Birçok belirtisi olan büyüme geriliğinin yaşına ve cinsiyetine göre boy kısalığı ve zayıflık durumu ve düşük bağışıklık sebebi ile sık hastalanma ve geç iyileşme gibi belirtileri olabilir.

Kadin 15-04-2022 15:13

Anne-bebek ilişkisi yaşam boyu sürüyor! Doğru ilişki nasıl kurulmalıdır?

Bireylerin psikolojik ve sağlık gelişimlerinde en etkili dönemlerden olan 2 yaşa kadar olan süreçte yaşanılanlar tüm hayatı etkiliyor. Bu süreçte ebeveynlerin sorumluluğu çok büyük önem taşıyor. Özellikle anne- bebek arasındaki ilişki tüm yaşamı etkileyen önemli etkenler arasında bulunuyor. Peki annenin bu süreçte bebeği ile ilişkisi nasıl olmalıdır?

Kadin 11-04-2022 17:28

Çocuğunuzu sünnet ettirmeden önce bunları bilmeniz gerekiyor

Erkeklerin sağlığı için çocukken sünnet edilmeleri önem taşıyor. Fakat yanlış yapılan sünnet uygulamaları ve çeşitli etkenler geri dönülmez ciddi sonuçlara yol açabiliyor. Ebeveynlerin çocuklarını sünnet ettirmeden önce bilinçli olmaları ve doğru hekimi seçmeleri gerekiyor. Sünnet sonrası bakım da iyileşme sürecinde çok etkili.

Haber 11-04-2022 14:34

Bebeklerin uyumasını kolaylaştıracak çok etkili öneriler

Uyku her yaştan insanın temel ihtiyacı olarak yer alıyor. Günü zinde ve sağlıklı geçirmek için düzenli uyku sistemi oluşturmak şart. Uzmanlar uykunun birçok hastalığı önlediğini ve bağışıklığı koruduğunu belirtiyorlar. Özellikle bebeklerin ruhsal gelişimi ve bağışıklık sistemi için sağlıklı uyku düzeni oluşturmak gerekiyor. Bebekler uykuya geçiş de zorluk yaşayabiliyorlar. Bebekleri daha kolay uyutmak için aşağıda yer alan önerileri deneyebilirsiniz.

Haber 15-03-2022 12:20

Altı aylık bebeğin görüntüleri infial yarattı! Bu bebek ne yiyor?

Altı aylık bebeğinin videosunu TikTok hesabından paylaşan bir annenin yaptığı sosyal medyada anında yayıldı. Çok kısa sürede 200 binden fazla izlenen TikTok videosunda altı aylık bebeğin yediği şey tartışmalara neden oldu. Özellikle ebeveynler tarafından acımasızca eleştirilen kadın, gelen eleştirilere yanıt vermedi.

Haber 23-02-2022 10:21

Annesinin yaptığı hata, bebeği bu hale getirdi! Yüzü mahvoldu

Leah Green adlı anne sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, bebekleri öperken neden dikkatli olmamız gerektiğini bir kez daha hatırlattı. Green, 21 aylık kızının bir yetişkin tarafından öpüldükten sonra yüzünün mahvolduğunu anlattı. Sosyal medyadan kızının fotoğraflarını paylaşan annenin anlattıkları kan dondurdu.

Haber 23-02-2022 08:56

Kalp hastalığı ile doğan bebek sayısı çok fazla!

Ülkemizde her yıl 15 bin bebek kalp hastalığıyla dünyaya geliyor. Yenidoğan bebekler için bu konuda bilinçlenip bebeklerin hangi belirtileri gösterdiğini takip etmek çok önemli. Anne ve babalar aşağıdaki belirtilere dikkat ederek bebeğinizin kalp sağlığını kontrol altına alabilirsiniz.

Haber 08-02-2022 16:05

Bebeğinizin cildini hiç üzmeyecek ve onu günün her dakikası koruyacak en iyi bebek bezleri

Anne babalar bebekleri için her şeyin en iyisini ister. Bu nedenle onlar daha dünyaya gelmeden kullanacakları ürünlerin arayışına başlarlar. Bebek bezi de bu ürünler arasında yer alır. Bebeğin sürekli kullanacağı, uyurken bile çıkarmayacağı bebek bezlerinin kalitesi oldukça önemli. Siz de bebeğinizi üzmeyecek, onu sürekli koruyacak kaliteli bir ürün arayışındaysanız en iyi bezlerin yer aldığı listemizi mutlaka incelemelisiniz.

Kadin 04-02-2022 15:05

Bebeği olan her ebeveynin evinde bulunması gereken olmazsa olmazlar

Evinizde artık minik, sevimli ve dünyalara değişmeyeceğiniz bir bebek mi var? Ya da gelişi çok yakın ve siz o dünyalar tatlısı gelmeden evinizde bulundurmanız gerekenler ve olmazsa olmazları mı düşünüyorsunuz? İşte sizi bu derin düşüncelerden kurtaracak liste burada! Siz de bebekli evde olmazsa olmazlar listemizi inceleyip hazırlığınızı hemen tamamlayın.

Kadin 03-02-2022 13:54

Bu belirtilere dikkat! 3 temel nedeni var

Bebeklerin sağlıkla büyüyebilmesi için uyku büyük önem taşıyor. Ancak bazı bebekler özellikle geceleri uyku sorunları yaşayabiliyor. Uzmanı, bebeklerde gece uyanmalarının nedenlerini ve çözümlerini anlatarak ebeveynlere önerilerde bulundu.

Haber 26-01-2022 14:40

%30'a varan indirimlerle satın alabileceğiniz en iyi bebek bakım ürünleri

Bebek sahibi olduğunuzda elinizde sürekli kocaman bir çanta ile dolaşmanız gerektiğini bilirsiniz. Bu sayede evde olduğu kadar dışarıda da bebeğinizin konforunu devam ettirebilirsiniz. Her an yanınızda bulunduracağınız ıslak mendil, pişik kremi ve külot bez gibi ürünlerle bebeğinizi çok daha rahat hissettirebilirsiniz. Bunun için öncelikle bebeğinize en uygun ürünleri tercih ederek onun narin cildinin daima bakımlı olmasını sağlayabilirsiniz.

Kadin 19-11-2021 16:36

Bebeklerin sağlıklı gelişimi için mutlaka incelemeniz gereken sağlık ürünleri

Yeni dünyalarına yavaş yavaş adapte olan bebekleriniz için birbirinden sağlıklı ürünler sizler için bir araya getirdik.

Kadin 12-08-2021 13:08

Bebek Nasıl Yıkanır?

Banyo zamanı sizin ve bebeğiniz için mükemmel bir deneyimdir.

Kadin 04-09-2007 12:37