Biker Ceket Haberleri

Acun Ilıcalı ve sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya alışverişte! Beğendiği ceketin fiyatı dikkat çekti

Acun Ilıcalı ve kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya, Mykonos tatilinde Yunan basınından Nikos Zotos'a yakalandı. Genç sevgilinin alışveriş sırasında beğendiği ceket gözlerden kaçmadı. Ceketin fiyatı kadar Altunkaya'nın çantasının fiyatı da gündem oldu.

Magazin 2024-07-23 14:10:42

Özgür Özel bir kere de biz giyelim demişti! 'Winner ceketi' bu kez Ekrem İmamoğlu giydi

Türk siyasetinde 'winner ceket' olarak bilinen ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'la özdeşleşen ekoseli ceketi son olarak CHP lideri Özgür Özel giymişti. Özel'in ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da benzer bir ceket giydiği görüldü.

Haber 2024-07-07 18:14:15

Özgür Özel'de 'winner ceket'le ilgili yeni açıklama! Giyerek mesaj mı verdi?

Türk siyasetinde 'winner ceket' olarak bilinen ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'la özdeşleşen ekoseli ceketi son olarak CHP lideri Özgür Özel giymişti. Özel o ceketi neden giydiğini Fatih Altaylı'nın programında anlattı.

Haber 2024-06-29 12:09:23

O ceketi şimdi de Özgür Özel giydi, akıllara aynı kareler geldi! Cüneyt Özdemir: Küçük bir Erdoğancık modeli doğuyor

Sosyal medya dünden beri Özgür Özel'in ekose ceketini konuşuyor. Ceket Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sıkça giydiği, ayrıca Binali Yıldırım, Ahmet Davutoğlu gibi başbakanlık yapmış AK Partililerin üzerinde görülmeye alışık olunan tarzda bir ceketti. Mavi ekose cekete ilişkin gazeteci Cüneyt Özdemir'den de ses getirecek bir yorum geldi.

Haber 2024-06-25 15:46:48

Gazeteci Fatih Portakal'ın canlı yayın kombini dikkat çekti! O kare sosyal medyada çok konuşuldu

Gazeteci Fatih Portakal, canlı yayın sonrası paylaşılan fotoğrafıyla sosyal medyada gündem oldu. Siyah ceket ve kırmızı kravatla ekrana çıkan Portakal, yayın sonrası verdiği pozda altında kot şort ve spor ayakkabı ile görüntülendi. O anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 16-06-24 10:07

Kenan Doğulu'nun tarzı sosyal medyada çok konuşuldu! Pantolonun yarısı nerede?

Tarzı ve şarkılarıyla sık sık konuşulan Kenan Doğulu bu kez son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Takım elbise giyerek objektif karşısına geçen Doğulu'nun ceket altına giydiği kumaş şortu sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 15-06-24 09:21

Seçimi kazanan Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a alkışlanacak hamle! ''Başkanım ceket alayım size saygısızlık olmasın...''

Fenerbahçe'de seçimi kaybeden Aziz Yıldırım ile kazanan Ali Koç tribünde bir araya geldi. Aziz Yıldırım'a birlikte kürsüye çıkma teklifi eden Ali Koç, o anlarda yanında ceketi olmadığı için Aziz Yıldırım'dan müsade istedi. Ali Koç'un o sözleri sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Spor 09-06-24 19:38

Hadise Cannes'a sadece ceket giyip gitti! Herkes aynı yorumu yaptı! 'Giyinmeyi unutmuş'

Favori yapımların Altın Palmiye için yarıştığı 77. Cannes Film Festivali, Cannes şehrinde tüm görkemiyle devam ediyor. Bu yıl 14-25 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen festivale, Türkiye'den birçok ünlü isim katıldı. Bu isimlerden biri de Hadise oldu. Ünlü şarkıcı Cannes'a sadece ceket giyip geldi. Onu gören herkes aynı yorumu yaptı...

Magazin 22-05-24 07:54

Levi's Trucker serisinin en beğenilen kot ceketi indirime girdi

Levi's markasının ikonik Trucker serisinin en beğenilen parçalarından biri olan The Trucker Kot Ceket, Prime Day kapsamında indirime girdi. Zamansız şıklığı ve kalitesiyle öne çıkan, yaz akşamlarında ve bahar aylarında gardırobunuzun vazgeçilmez parçaları arasında yer alacak bu kot cekete bir şans vermeye ne dersiniz?

Haber 03-04-24 14:17

Serra Arıtürk galada beyazlar içinde... Şort-ceket kombiniyle dikkat çekti

“Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu" dizisiyle ekranlarda olan Serra Arıtürk, 'Güneşi Söndürmem Gerek' filminde de yer alıyor. Filmin galasına beyazlar içinde gelen oyuncunun kombini sosyal medyada da dikkat çekti.

Magazin 27-03-24 07:56

Kot ceketlerin gardıropları süslediği o vakit geldi! Sezonun en trend kot ceket modellerini seçtik

Havaların değişmeye başladığı bu günlerde, stilinizi güncel tutmanın en şık yollarından biri de kot ceketleri kombinlerinizde kullanmaktan geçiyor. Biz de sezonun en trend kot ceket modellerini sizin için seçtik ve gardırobunuza renk katacak önerilerle dolu bir seçki hazırladık. Kombinlerinize tarz katacak kot ceketlere, gelin birlikte bakalım!

Haber 15-03-24 22:01

Isı yalıtımlı, su ve rüzgar geçirmez Columbia montta kaçırılmayacak fırsat

Kış mevsiminin soğuk ve zorlu şartlarına karşı en iyi korumayı sunan Columbia Powder Pass Kapüşonlu Kapitone Ceket, Günün Fırsatları kapsamında kısa süreliğine indirimde. Stil sahibi, konforlu bir giyim tarzı arayanlar için vazgeçilmez seçenek olan bu montu kaçırmayın.

Haber 14-03-24 11:15

Evinizin havasını değiştirecek geniş hacimli en iyi portmanto modelleri

Evlerin genellikle antre yani giriş bölümlerinde kullanılan portmantolar evlerde ve iş yerlerinde büyük kolaylık sağlar. Portmantolar ceket, ayakkabı ve diğer eşyaları muhafaza etmek için kullanılır. Giriş bölümlerindeki dağınıklığı ortadan kaldıran ve girişi düzenli bir görünüme kavuşturan portmanto çeşitleri içerisinde evinize uyum sağlayan modelleri kolayca bulabilirsiniz. İşte evinize yakışacak en güzel portmanto modelleri!

Haber 08-03-24 18:03

Kendra Lust, yıllara meydan okuyan fiziğiyle görenleri kendisine hayran bıraktı! Deri kombini tam not almayı başardı

Yetişkin film yıldızı Kendra Lust emekliye ayrılmasını bekleyenlerin aksine genç kızlara meydan okuyan fiziğini sergileyerek herkesi kendisini hayran bıraktı. 45 yaşındaki fenomen isim Instagram hesabından yaptığı paylaşımında deri ceket ve deri etek kombiyle kamera karşısına geçti.

Trend 05-03-24 13:20

Fiyatı 2859 TL'ye düştü! Columbia Heather Canyon Softshell Kapüşonlu Ceket'te fırsat

Soğuktan, rüzgardan, yağmurdan, kardan korunmanızı sağlayacak, üzerinizde ağırlık hissi yaratmayacak, hafif ve taşınabilir bir dış giyim ürünü arıyorsanız softshell ceketler tam da size göre! Spor etkinliklerde, günlük yaşamda rahatlıkla tercih edebileceğiniz softshell bir ceket arayışındaysanız Columbia indirimleri kapsamında fiyatı düşen ürüne bir göz atabilirsiniz.

Haber 16-02-24 17:25

İç çamaşırı giymediği için uçaktan atılmakla tehdit edildiğini söyledi! İsyanı sosyal medyada gündem oldu

Yeni Zelandalı Lisa Archbold, ABD'ye uçuşu sırasında yaşadığı bir olaydan söz ederek sosyal medyada gündem yarattı. İç çamaşırı giymediği için uçuştan atılmakla tehdit edildiğini iddia eden kadın personelin kendisini ceket giymeye zorladığını ifade etti.

Trend 06-02-24 15:44

Adım Farah'ın güzeli Demet Özdemir Milano pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Ceketinin içine hiçbir şey giymedi

Son olarak Adım Farah dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan ünlü oyuncu Demet Özdemir bu defa Milano pozlarıyla adından söz ettirdi. Siyah pantolon ceket kombini yapan Özdemir ceketinin içine hiçbir şey giymeden poz verdi. Ünlü ismin pozlarına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 01-02-24 17:46

Ödül gecesi tarzıyla gündem oldu! Melis Sezen'in şort ceket kombini sosyal medyanın diline düştü

Son olarak Murat Ünalmış ile başrolünü paylaştığı Gülcemal dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Melis Sezen dansları, iddialı tarzı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa ödül gecesi tarzıyla gündem oldu. Kapri pantolonu ve büstiyeriyle geceye katılan Sezen'in tarzı hiç beğenilmedi.

Magazin 30-01-24 15:33

Her şey mücevherlerini göstermek içindi! Bella Thorne ceketinin içine hiçbir şey giymeyip şekilden şekle girdi

"Shake It Up" dizisiyle şöhrete kavuşan 24 yaşındaki Bella Thorne sosyal medyanın en çok konuşulan ünlüleri arasında yer alıyor. Thorne bu sefer mücevher markası için mavi bir ceket giyip içine hiçbir şey giymeden poz verdi. Pozları çok konuşuldu.

Magazin 29-01-24 15:30

Euphoria'nın yıldızı Hunter Schafer ceketinin içine hiçbir giymeyince zor anlar yaşadı

Euphoria dizisiyle yıldızı parlayan ünlü oyuncu Hunter Schafer, giydiği kıyafetle zor anlar yaşadı. Sütyensiz ceket tercih eden güzel oyuncu sık sık frikik vermemek için ceketini kontrol etmek zorunda kaldı.

Magazin 23-01-24 12:11

Fiyatı 2 bin 635 TL'ye düştü! Su ve rüzgar geçirmeyen Columbia Watertight Ceket indirimde

Çok satanlarda birinci sırada yer alan Columbia Watertight II Ceket, donanımlı Omni-Tech teknolojisi sayesinde yağmurlu havalarda kuru kalmanızı sağlıyor. Üstelik şimdi Günün Fırsatları kapsamında indirimde! Yağmur çamur demeden konforlu ve güvenli bir kış geçirmek istiyorsanız bu fırsatı kaçırmamanızı öneririz. Yağmurlu havalarda tarzınızı korurken sizi koruyacak Columbia Watertight Ceket indirimi bitmeden sahip olmak için acele edin.

Haber 12-01-24 16:45

Victoria’s Secret meleği Elsa Hosk derin göğüs dekoltesiyle büyüledi! Ceketinin önünü açarak koltuğa uzandı

Dünyaca ünlü Victoria's Secret modeli Elsa Hosk sosyal medyadaki paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü model bu defa son pozlarıyla takipçilerinden tam not aldı. Etek ceket kombiniyle pozlar veren Elsa Hosk derin göğüs dekoltesiyle adeta büyüledi.

Magazin 11-01-24 17:48

MasterChef 5.ceket kimin oldu? 29 Aralık MasterChef All Star'da 5. ceketi kim giydi? Finale adım adım!

MasterChef'te beşincişef ceketi bu akşam yayınlanan bölümün sonunda bir yarışmacının olacak. Final haftasına girilen yarışmada Hasan, Eren ve Kıvanç beşinci ceketi giyebilmek için yarıştı. Survivor All Star'ın 1 Ocak 2024'te başlayacak olması nedeniyle MasterChef All star'da son haftaya girildi. İşte MasterChef'te beşinci ceketi giyen yarışmacı ile ilgili merak edilenler...

Magazin 29-12-23 22:43

MasterChef 4.ceket kimin oldu? 28 Aralık MasterChef All Star'da 4. ceketi kim giydi? Finale adım adım!

MasterChef'te dördüncü şef ceketi dün akşam yayınlanan bölümün sonunda bir yarışmacının oldu. Final haftasına girilen yarışmada Hasan, Eren, Kıvanç ve Sergen dördüncü ceketi giyebilmek için yarıştı. Survivor All Star'ın 1 Ocak 2024'te başlayacak olması nedeniyle MasterChef All star'da son haftaya girildi. İşte MasterChef'te dördüncü ceketi giyen yarışmacı ile ilgili merak edilenler...

Magazin 29-12-23 09:11

MasterChef'te büyük heyecan! Favori yarışmacı meydan okudu: Yolun tam ortası gol atmak istiyorum

MasterChef'te yarışmacıların heyecanı finale yaklaşırken artıyor. Somer Sivrioğlu "Bugün artık 3. ceket için mücadelenin tam ortasındasınız!" yorumunda bulunurken İtalyan şef Danilo Zanna "5 arkadaş arasından 2 kişi bu ceketi giyemeyerek veda edecek" ifadesini kullandı. Oyun sırasında yaşanan gerginliğe dikkat çeken Mehmet Şef, önce "40 yıllık terziyim böyle sökük görmedim" dedi, ardından da istenilen yemeğe dikkat çekerek "Bunu yapmak her babayiğidin harcı değil" ifadesini kullandı.

Magazin 27-12-23 10:42

MasterChef All Star 2. ceketi kim aldı? 26 Aralık 2023 MasterChef'te ikinci finalist

MasterChef'te ikinci ceketi kimin kazanacağı merak edildi. Son olarak Batuhan'ın veda ettiği MasterChef All Star'da kalan 6 yarışmacı finalist olabilmek için mücadele etti. 26 Aralık Salı günü başlayan ceket savaşlarında yarışmada kalan son 6 yarışmacı hünerlerini sergiledi. Şef ceketini kazanan yarışmacı şampiyonluk hayallerine bir adım daha yaklaştı. Peki, MasterChef All Star ilk ceketi kim aldı? 26 Aralık 2023 MasterChef'te 2. finalist kim oldu? İşte detaylar...

Magazin 27-12-23 08:22

Özgüveniniz görünüşünüze yansısın! İş görüşmesinde ne giyilir? İşte iş görüşmesi kombinleri

İş görüşmelerinde iz bırakmanın en şık yolu giydiğiniz kıyafetlerden geçiyor. Hem tarzınızı hem de profesyonelliğinizi bir araya getiren parçalarla iş görüşmelerinizde sadece yetenekleriniz ile değil stilinizle de ön plana çıkabilirsiniz. Giydiğinizde iş görüşmesinde sizi akılda kalıcı kılacak farklı tarz ve modeldeki ceket, kaban, gömlek, takım elbise ve aksesuarları derledik. Gelin mülakatlarda 1-0 önde olmanızı sağlayacak 10 muhteşem kıyafete birlikte göz atalım.

Haber 15-12-23 16:10

Kuş Uçuşu'nun güzeli Şifanur Gül sütyen ceket tarzıyla galaya damga vurdu! Beğeni butonu çöktü

Son olarak Netflix'te yayınlanan Çağatay Ulusoy ve Salih Bademci'nin başrollerini paylaştığı Terzi dizisinde hayat verdiği 'Esvet' karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Şifanur Gül dün akşam rol aldığı Kuş Uçuşu dizisinin galasına katıldı. Sütyen ceket kombiniyle çok beğenilen ünlü isim takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 14-12-23 13:07

Dilan Çiçek Deniz son pozlarıyla olay oldu! Şort ceket tarzına yorum yağdı

Son dönemde özel hayatı, sosyal medya paylaşımları ve iddialı tarzıyla dikkat çeken güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz son pozlarıyla olay oldu. Şort üzerine gömlek ceket kombiniyle kameralar karşısına geçen ünlü ismin tarzına beğeni yağdı.

Magazin 12-12-23 15:57

Sosyal medya fenomeni Veronika Rajek'in ceketinin fermuarı kapanmadı! O anları Instagram'dan paylaşınca olay oldu

Sosyal medya fenomeni Veronika Rajek yaptığı cesur paylaşımlarına bir yenisini daha ekleyerek hayranlarının beğenisini kazandı. Sosyal medyada 6 milyonu aşkın takipçisi bulunan fenomen isim pembe ceket ve etekten oluşan takımıyla nefesleri kesen bir paylaşıma imza attı.

Trend 25-11-23 13:47

Tiktok fenomeni Yaren Alaca ceketinin fermuarını açıp poz verdi! İddialı tarzına beğeni yağdı

Tiktok'ta çektiği videolar ile ünlenen genç fenomen Yaren Alaca sosyal medyayı aktif kullanıyor. Cesur pozlarıyla adından sıkça söz ettiren Yaren Alaca iddialı paylaşımlarına bir yenisi daha ekledi. Siyah ceket ve siyah pantolon kombiniyle dikkat çeken Alaca ceketinin fermuarını açıp dekolteli poz verdi.

Magazin 15-11-23 17:19

Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu sütyensiz tarzıyla dikkat çekti

Defne Samyeli'nin 20 yaşındaki kızı Derin Talu iddialı pozlarıyla sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Derin Talu son olarak bir reklam için sütyensiz ceket tarzıyla adından söz ettirdi.

Magazin 10-11-23 09:56

Her kadının gardırobunda olmalı! İpekyol blazer cekette kaçırılmayacak fırsat

Defalarca giyseniz de uzun yıllar gardırobunuzda ilk aldığınız zamanki gibi yepyeni duracak, kaliteli materyallerden üretilmiş, modası hiç geçmeyecek bir blazer cekete mi ihtiyacınız var? Öyleyse doğru zamanda doğru yerdesiniz! MISS IPEKYOL Klasik Kesim Kruvaze Blazer Ceket kısa süreliğine indirimde! İşte detaylar...

Kadin 06-10-23 12:10

Sütyen-ceket kombini! Hafsanur Sancaktutan'ın karın kasları dikkat çekti

Reyting canavarına yenilen Ya Çok Seversen dizisinde başrol oynayan Hafsanur Sancaktutan son dönemde tarzıyla da dikkat çekiyor. Güzel oyuncu son olarak sütyen-ceket kombiniyle adından söz ettirdi.

Magazin 18-09-23 15:04

Fiyatı 870 TL'ye düştü! İpekyol cekette 750 TL indirim

Moda tutkunu kadınların favori markalarından İpekyol'da Gülümseten Yaz İndirimleri kapsamında birçok ürün indirime girdi. Şıklığı ve zarafeti bir araya getiren İpekyol Ceket de indirimdeki ürünlerden biri. Kısa süreliğine 750 TL indirimle satışta olan ürünü kaçırmamak için acele edin.

Haber 11-08-23 12:20

Hadise yine sahne tarzıyla olay oldu! Ceket-gömlek takıma mini şort

Son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmeyen Hadise konserinde kombiniyle dikkat çekti. Takım giyen Hadise altına ise minicik şort tercih etti.

Magazin 06-08-23 11:48

Fiyatı 493 TL'ye düştü! Jack&Jones cekette %63 indirim fırsatı

Dünyaca ünlü moda markası Jack & Jones'tan tarzınızı tamamlamak için mükemmel bir fırsat! İster iş toplantılarında ister özel davetlerde şık ve sofistike bir görünüm elde etmek isteyen kadınlar için Jack & Jones Kadın Onllana Berry Blazer Ceket %67'lik indirimle satışta! Kendinizi özel hissetmek için bu fırsatı kaçırmayın deriz. İşte detaylar!

Haber 03-08-23 12:51

Kayseri’de bulundu! 7,5 milyon yıllık... Müzede sergilenecek

Kayseri'nin Kocasinan ilçesi Yamula Barajı kıyısında 2018 yılında başlayan kazı çalışmalarında bu yıl 7,5 milyon yıllık zürafa ön kol kemiği bulundu. Alçı ceket yöntemi ile toprak altından çıkarılmaya başlanan kol kemiği, müzede sergilenecek.

Haber 12-07-23 11:10

Dua Lipa beyaz sütyeniyle poz verdi! Görenler Giymesen de olurmuş dedi

Hazırladığı mayo koleksiyonunu tanıttığı pozlarla dikkat çeken şarkıcı Dua Lipa şimdi ise kahverengi etek-ceket takımı içine girdiği beyaz sütyen ile verdiği pozlarla olay oldu. Karın kasları sık sık gündeme gelen şarkıcı Dua Lipa'nın sırrı da ortaya çıktı.

Magazin 26-06-23 08:42

Fiyatı 1703 TL'ye düştü! Su, rüzgar geçirmez Adidas cekette 420 TL indirim

Hem hafif hem de nefes alan özellikleri ile uzun koşularınızda veya yoğun antrenmanlarınızda konforlu hissetmenizi sağlayacak Adidas Maraton Ceket kısa süreliğine 420 TL'nin üzerinde indirimle satışta! Güneşli ya da yağmurlu havalarda, koşu esnasında ya da günlük hayatta tercih edebileceğiniz bu ceketle tarzınıza hava katın!

Haber 16-06-23 16:52

Lottie Moss ayna karşısında ceket denedi! İçine hiçbir şey giymedi

"Çıplak vücut görülmeli ve eğlenilmeli" diyen model Lottie Moss sosyal medya pozlarına devam ediyor. Kate Moss'un üvey kardeşi genç model bu sefer de ceket denerken paylaştı ve sütyensiz haliyle dikkat çekti.

Magazin 16-05-23 10:48

Neslihan Atagül'ün giydiği harika deri cekete alternatif öneriler

Geçtiğimiz günlerde özel hayatıyla gündeme gelen ve Aaahh Belinda filmiyle dikkatleri üzerine çeken Neslihan Atagül, stiliyle de adından söz ettiriyor. Bakü yolculuğu sırasında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda Neslihan Atagül'ün giydiği deri ceket moda severlerin dikkatinden kaçmadı. Biz de sizin için güzel oyuncunun çok beğenilen o ceketine alternatif olabilecek ceketleri seçtik. Gelin, o modelleri birlikte keşfedelim.

Magazin 15-05-23 18:38

Ceketle gelen bahar şıklığı! Bahar ayında hem üşütmeyecek hem terletmeyecek ceket önerileri

Baharlık ceketler özellikle serin havaların kurtarıcısı olan parçalar. Hem terlememek hem soğuktan korunmak istediğimizde baharlık ceketlere başvuruyoruz. Kolej ceketlerden blazerlara, kot ceketlerden deri ceketlere kadar yediden yetmişe her yaş grubuna hitap edebilen modellerde, her tarza en uygun baharlık ceketleri sizin için seçtik.

Haber 20-04-23 17:22

Daha havalı görünmek isteyenlere özel: Kombinlerinizi tamamlayacak deri ceket modelleri

Deri ceketler, bahar aylarının değişmeyen gözde parçaları arasında yer alıyor. Farklı modelleri, kesimleri ve renkleriyle birçok kombine rahatlıkla uyum sağlayan deri ceketler sayesinde tarzınızı daha şık ve havalı hâle getirebilirsiniz. Gelin, kombinlerinize ekleyebileceğiniz en şık deri ceketlere hep birlikte göz atalım.

Haber 18-04-23 15:53

Pınar Altuğ süper minisiyle poz verdi! Etek giymeyi unuttu sandım

Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Çocuklar Duymasın oyuncusu Pınar Altuğ yıllara meydan okuyan fiziğiyle poz verdi. Altuğ'un ceket-mini etek kombinini gören bazı takipçileri "Altında etek yok sandım" yorumlarında bulundu.

Magazin 12-04-23 06:58

Levi's, Jack Jones... Baharın en trend parçası kot ceketleri keşfedin

Levi's, Jack Jones gibi kalitesiyle nam salmış markaların en sevilen kot ceket modellerini kaçırmamak için acele edin. Stilinizi yenilemek için şimdi en doğru zaman!

Haber 04-04-23 16:05

Eski yetişkin film yıldızı Riley Reid’ten sektöre gönderme! “İnsanlar artık farklı davranıyorlar”

Bir dönem yetişkin film yıldızı olarak ünlenen asıl adı Ashley Mathews olan Riley Reid, sosyal medya eski günlerine gönderme yapan bir paylaşım yayınladı. Instagram hesabında 2 milyon takipçisi bulunan fenomen isim beyaz ceket pantolon kombini yaparken anne olmasıyla birlikte insanların kendisine olan bakış açısının değiştiğini söyledi.

Trend 29-03-23 14:14

Üstünüzden çıkarmak istemeyeceğiniz hem şık hem rahat en iyi bomber ceket modelleri

Dış giyimin en kullanışlı ürünlerinden biri olan bomber ceketler, sokak stilinin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Hem rahat hem kullanışlı bu ürünler pek çok modelde, renk ve desende üretilerek her beğeniye hitap etmeyi başarıyor. Üstelik her mevsime uygun kumaşta bomber ceket bulabilmek mümkün. Siz de bomber ceket almayı düşünüyor ama modeline karar veremiyorsanız en iyi bomber ceketlere yer verdiğimiz listemize göz atabilirsiniz.

Haber 26-02-23 22:20

Ege Kökenli'nin transparan eteğine yorum yağdı! 'Poşet giymiş sandım'

Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alan Ege Kökenli, otel odası pozuyla ilgi odağı oldu. Somon rengi bir ceket giyen Ege Kökenli, altına ise transparan bir etek tercih etti. Ege Kökenli'nin ilginç tarzına yorum yağdı.

Magazin 03-02-23 12:38