Büyü Haberleri

Arkadaş cinayetinde sözde hoca detayı! Büyüyü bozmak için dere kenarına götürüp...

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde Engin Yılmaz’ın, arkadaşı Burak Yavuz tarafından tabancayla vurularak öldürüldüğü olayın ilk duruşmasında tanık ifadeleriyle yeni detaylar ortaya çıktı. Tanık olarak dinlenen Engin Yılmaz’ın eşi B.Y., kocasıyla aralarının bozuk olduğunu, Burak Yavuz’un aracılığıyla İ.K. isimli sahte hocayla eşinin görüştüğünü anlattı. B.Y, büyüyü bozmak için sözde hocanın kendisini yalnız şekilde dere kenarına götürmek istediğini eşine anlattığını söyledi.

Haber 19-03-2024 21:12

Büyü yapıldığını söyleyip kendini yerden yere attı! İlginç anlar kamerada

Beyoğlu’nda görenleri şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Yasin Akbulut isimli şahıs, büyü yapıldığını iddia ederek sokak ortasında kendini yerden yere attı. Yardım etmeye gelen arkadaşına ise tepki gösteren şahıs, “Bunu dinlemeyin, bize büyü yapmışlar, büyücü ablaları var” dedi. İlginç anlar kameralara yansıdı. İşte detaylar...

Haber 07-01-2024 11:30

Futbolda bu da yaşandı... Yapılan 'juju büyüsünü' çaldı, ardından golü attı! Karşılaşmanın hakemi kaleciyi sarı kartla cezalandırdı

Ruanda'da Rayon forması giyen Moussa Camara'nın maç sırasında kale direklerinin altına saklanmış büyüyü çalmasının ardından golü bulduğu görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Karşılaşmanın hakemi 'juju' adı verilen büyüyü yapan kaleciyi sarı kartla cezalandırdı. Bu golün ardından harekete geçen Ruanda Futbol Federasyonu büyüyü yasakladı. İşte detaylar...

Spor 05-12-2023 12:38

Diğer Haber Etiketleri

Falcı Profesör Tarih UEFA Şampiyonlar Ligi Cristiano Ronaldo Beşiktaş Futbol Kulübü cinsel ilişki son dakika tütsü 2022 dünya kupası taciz Kylian Mbappe orman yangını boşanma Müge Anlı BB Erzurumspor Gaziantep Manisa Bayern München Manchester City FC Manchester United Real Madrid CF Juventus Adana Bursa İstanbul Kocaeli Muğla Samsun Bağcılar Bahçelievler Beykoz Beyoğlu Esenler Fethiye Kartepe kedi silahlı saldırı kan katil çiğ köfte İkinci Dünya Savaşı Afrika silah iç çamaşırı Pep Guardiola Kiracı medyum muska Paul Pogba Müge Anlı ile Tatlı Sert kavga mahkeme UEFA koronavirüs (Covid-19) cinayet İntihar antalya yangın dolandırıcılık Pendik Turgutlu Zeytinburnu Atina Brezilya Fransa Gana Portekiz Togo Yunanistan cinler casus yazılım büyü belirtileri büyü belirtileri nelerdir büyü bozan dualar büyü bozma büyü bozma duası büyü çeşitleri büyü gerçek mi büyü gerçek midir büyü nasıl anlaşılır büyü nasıl bozulur büyü nasıl yapılır büyü nedir büyü olduğu nasıl anlaşılır büyü yapanın kim olduğunu nasıl anlarız büyü yapılan insandaki belirtiler büyü yapıldığı nasıl anlaşılır büyü yapıldığını nasıl anlarız büyü yapıldığını nasıl anlarız diyanet büyü yaptıranların başına gelenler büyücü camara galatasaray atan dolandırıcı dünya kupası juju ligi mbappe ronaldo şaman dini şamanlar şampiyonlar ligi pogba voodoo ekipleri maç sırası hakemi rüyada büyücü görmek sosyal medya

Büyü

Büyü Hakkındaki Haberler Mynet'te. Büyü Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Şanlıurfa'da hamile eşini öldürmüştü! Büyü iddiası: 'Uyurken canavar gibi gördüm'

Şanlıurfa'da 5 aylık hamile Fidan Uzun eşinin tüfeğinden çıkan kurşunlarla hayatını kaybetmişti. Tüfeğin kazara ateş alması sonucu eşini vurduğu iddia edilen Ahmet Uzun ifadesinde eşine ve kendisine büyü yapıldığını düşündüğü itiraf etti. Uzun, "Bize büyü yapılmıştı. Olay gecesi uyurken, yanımda yatan eşimi canavar gibi gördüm ve beni öldüreceği düşüncesiyle ateş ederek öldürdüm" dedi.

Haber 16-11-2023 13:13

Bayern Münih maçı öncesi Galatasaraylı taraftardan 'Voodoo' büyüsü!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'e konuk olacak Galatasaray rakibini karşısında puan ya da puanlar kazanmak isterken Galatasaray taraftarı da paylaşımlarıyla takımına destek vermeye devam ederken. Sarı-Kırmızılı bir taraftarın yaptığı paylaşım oldukça dikkat çekti. İşte detaylar...

Spor 08-11-2023 16:03

İnternetten 'büyücülük' araştırması yaptı! 11 yaşındaki kız evi yanlışlıkla ateşe verdi... Yanan dairedeki kurtarma anları kameraya yansıdı

Brezilya'nın Minas Gerais eyaletinde 11 yaşındaki bir kız çocuğu büyükanne ve büyükbabasının evinde internetten üzerinden büyücülük araştırması yaptı. 11 yaşındaki kız internetten gördüğü bir deneyi yapmak isterken evi ateşe verdi. Alevlerin bir anda yükselmesi üzerine büyükanne ve büyükbaba kurtulmak için pencereden atlamak zorunda kaldı.

Trend 17-10-2023 13:58

Ormanı yakıp kaçarken cep telefonuyla görüntülendi! İtirafı şoke etti: Muğla'nın üstünde büyü var

Muğla’nın Menteşe ilçesinde 30 Temmuz Pazar günü Kızıldağ mevkiinde başlayan yangınla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Muğla’nın üzerinde büyü olduğunu söyleyip büyüyü bozmak için ormanı yaktığını itiraf eden şüpheli adliyeye sevk edildi. Şahsın, orman yangınının başlamasının hemen ardından, kendisini bölgeden kaçarken gören vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendiği öğrenildi.

Haber 02-08-2023 15:47

Yer: İstanbul! Büyücü komşu paniği: 'Sabah ezanından sonra geliyor'

İstanbul'da bir aile kabusu yaşıyor. Yaklaşık 1,5 yıldır bir kişi, ailenin yaşadığı eve gelip camlarına sıvı döküp evin etrafına da üzerinde işaretler olan kağıt parçaları bırakıyor. Aile yaşadıklarını araştırınca 'Size büyü yapılmış' cevabıyla karşılaştı. Aile korkuya kapılırken kamera görüntülerinden kişinin üst sokakta yaşayan komşuları olduğu ortaya çıktı.

Haber 15-07-2023 08:12

Süpermarket cinayetinde dehşete düşüren 'büyü' sözleri! Senin oğlunu cinlere kurban verdim

Kocaeli'de 2019 yılında Mustafa Ş., oğlu Batuhan'ı komşuları Belfun Doğramacı'nın kullandığı otomobilin yaptığı kazada kaybetmişti. Bunun üzerine Mustafa Ş. ile Belfun Doğramacı arasında husumet başladı. Şubat ayında Belfun Doğramacı, eşiyle süpermarkette alışveriş yaparlarken Mustafa Ş. silahlı saldırısı sonucu öldü. Mustafa Ş.'nin yargılamasına tanık olarak katılan D. Y.'nin mahkemede anlattığı, Belfun Doğramacı'nın büyü ile uğraştığı iddiası şok etkisi yarattı.

Haber 21-06-2023 11:56

Büyü ve üfürükçülük yapan sözde hocadan şaşkına çeviren savunma! 'Lakabım hocaydı...'

Kocaeli'de kendisini hoca olarak tanıtan M.B., iddiaya göre para karşılığında vatandaşlara cin çıkarma, üfürükçülük, büyü ve muska yapma gibi eylemlerde bulundu. Mağdurların şikayeti üzerine dolandırıcılık suçundan yargılanan şahıs ve arkadaşı hakim karşısına çıktı. Mahkemede kendisini savunan sözde hoca M.B., "20 yaşından beri insanlar bana sıkıntılarını anlatırdı, lakabım hocaydı. İnsanlar bana dertlerini anlatır, ben de suya dua okur onlara verirdim. Büyü yapmadım" dedi. İşte detaylar...

Haber 14-05-2023 07:45

Akılalmaz plan: Anne kıza casus yazılım ile 'büyü' tuzağı! Hem cinsel ilişkiye girdi, hem de neleri varsa aldı

Kocaeli'de akıllara durgunluk veren bir dolandırıcılık olayı yaşandı. iddiaya göre C.A. (44), M.O. (47) isimli kadın ile kızı K.O. (30) ve oğlu S.B.O.'nun (21) telefonlarına casus yazılım programı yükleyerek özel bilgilerine ulaşıp "Üzerinizde büyü var" yalanını söyledi. Anne ve kızından önce yüklü miktarda para ve altın alan C.A., büyünün çözülmesi için kendisiyle cinsel ilişkiye girmeleri gerektiğine inandırdığı anne ve kızı ile defalarca da cinsel ilişki yaşadı. İşte olayın detayları...

Haber 09-04-2023 12:55

Yer: Bursa! Kiracısı kirayı ödemeden kaçıp gitti, karşılaştığı manzara karşısında şoke oldu: 'Eve girmeye korkuyoruz'

Bursa'da bir ev sahibi, kiracısının 2 aylık kirayı ödememesi üzerine kaçıp gittiği evinde karşılaştığı manzara karşısında şoke oldu. Kendi evine hırsız gibi giren Burak Aslan, evin harap halde olduğunu ve yatak odasında büyü olduğunu gördü. Hayatının şokunu yaşayan Aslan, büyü nedeniyle evine girmeye korkar oldu.

Haber 07-04-2023 06:35

Gece vakti gelip elindeki maddeyle işaretler çizdi! Görüntüleri izleyince şoke oldu: Kara büyü olduğunu düşünüyorum

İstanbul'da ilginç bir olay yaşandı. Gece geç saatlerde bir kadın, geldiği bir dükkanın girişine elindeki malzemelerle işaretler çizdi. Kapıdaki işaretleri inceleyen dükkan sahibi kendisine kara büyü yapıldığını iddia etti. Dükkan sahibi, olayla ilgili olarak "Büyü olduğunu düşünüyorum. Böyle gelip profesyonelce işaretlerini yapıyor kapıya. O işaretlerin domuz yağıyla yapılmış bir büyü, kara büyü olduğunu düşünüyorum" dedi.

Haber 30-12-2022 07:40

Büyü için kesmişler! Bağcılar'daki korkunç 'kedi' iddiası sosyal medyanın gündemine oturdu

Bacakları kesildiği için adım atmakta dahi güçlük çeken kedileri görüntüleyip paylaştı, o video sosyal medyanın gündemine oturdu. İstanbul'un Bağcılar semtinde bir gencin çektiği videoda yakın noktadaki farklı birkaç kedinin bacaklarının kesik olduğu görüldü. Yurdun farklı bölgelerinde daha önce de benzer olaylar yaşanırken ortaya atılan 'büyü için kesildi' iddiası dehşete düşürdü.

Haber 19-12-2022 10:40

Büyücüye 520 bin TL kaptırdı! Afrika'dan papaz gelecek, tılsım gelecek yalanlarıyla kandırdı

Sevgilisinden ayrılan kadın, büyücü tuzağına düştü. "Afrika'dan papaz gelecek, mavi tavus kuşu almamız lazım" yalanlarına kandı, sadece telefonla konuşabildiği yüzünü bile görmediği o sözde medyuma servet kaptırdı.

Haber 19-12-2022 06:34

Dünya Kupası'nda bir garip olay! Gana tribünleri dayanamayıp devre arasında büyü yaptı

Gana tribünlerinde, Portekiz karşılaşmasının ikinci yarısı için büyü yapıldığı görüldü. O anları kameralar tüm dünyaya canlı canlı gösterdi. Maçta hiçbir varlık gösteremeyen Gana için böyle bir yol izleyen Gana tribünleri sosyal medyada gündem oldu.

Spor 24-11-2022 20:14

Sosyal medyada büyücü furyası! İnsanları böyle tuzaklarına düşürüyorlar: Bin TL verdim

Sosyal medyada medyum ve büyücü furyası başladı. İnsanları görüntülü arayıp veya '56 kişi benim sayemde evlenme teklifi aldı' deyip kandıran sahtekarlar binlerce liralık vurgun yapıyor. Kendilerine 'hoca' veya 'medyum' diyen sahtekarlar, insanlardan tekrar para isteyip vermemeleri durumunda büyü yapılan kişiye durumu anlatmakla tehdit ediyor.

Haber 02-11-2022 07:04

Gaziantep'te korkunç iddia! Büyü için kedi bacağı kesiliyor söylentileri sonrası harekete geçildi! Vali Gül'den açıklama

Gaziantep'te son günlerde sosyal medyada yer alan iddialar kan dondurdu. Büyü bozacağını söyleyen bir sözde hocanın, müşterilerinden kedi bacağı istediği ve bu nedenle de Karkamış ilçesinde çok sayıda bacağı kesik kedinin olduğu öne sürüldü. Tüyler ürperten iddialara ilişkin Gaziantep Valisi açıklama yaptı.

Haber 04-10-2022 06:57

Dünya futbolu bu skandalla çalkalanıyor! Paul Pogba, Kylian Mbappe'ye büyü yapmış...

Fransız futbolunun yetiştirdiği en önemli yeteneklerden biri olan Paul Pogba, yaşadığı olayla futbol gündemine bomba gibi düştü. Fransız yıldız, kardeşinden kendisine gelen tehditler olduğunu söylemişti. Paul Pogba'nın kardeşi Mathias Pogba; konuya ilişkin açıklama yaparken, şoke eden bir itirafta bulundu. Mathias Pogba, Paul Pogba'nın Kylian Mbappe'ye büyü yaptığını iddia etti.

Spor 29-08-2022 17:12

'Büyü var' deyip, kadını dolandıran sözde hoca! 'Kocanla aranı düzelteceğim'

Muş'un Malazgirt ilçesinde yaşayan bir kadın, boşanma aşamasına geldiği kocasıyla sorunlarını düzeltebilmek için sosyal medya üzerinden D.Y. isimli sözde hocayla iletişime geçti. Sözde hocanın ‘Eşinde büyü var’ demesi üzerine, büyüyü bozacağını söyleyen D.Y.'ye para gönderip, dolandırıldı.

Haber 31-07-2022 13:46

Fethiye'de inanılmaz dolandırıcılık! 'Cinsel gücü artıran' ritüel, 'büyü bozan' nesneler...

Muğla'nın Fethiye ilçesinde sahte din alimlerinin akıl almaz dolandırıcılık yöntemleri ortaya çıktı! Polis ekipleri cinsel gücü artırmak için ayinler düzenleyen ve büyü bozan nesneleri yüksek fiyatlardan satan kişilere ihbar üzerine operasyon düzenledi. Operasyonda tütsü, bileklik, taş, kolye, dokümanlar ve ritüellerin yazılı olduğu kitaplar ele geçirildi. Okunmuş tütsü ve bilekliklerin sahte alimlerce tanesi 10 bin TL'den satıldığı öğrenildi.

Haber 11-06-2022 12:01

Muğla'da din istismarıyla dolandırıcılık yaptığı öne sürülen şüpheli tutuklandı

Muğla'da din istismarıyla dolandırıcılık yaptığı öne sürülen şüpheli tutuklandı

Yurthaber 11-06-2022 11:10

Tuzla'da akılalmaz olay! Sahte hoca, çiğköfteci çıktı... 'Dertlerinin ilacı bende' deyip bakın neler yaptı

İstanbul Tuzla'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Binali Yılmaz (78), 'Gece korkularım var' diyerek, 'Mikail Hoca' diye bilinen M.S.'ye başvurdu. 'Dertlerinin ilacı bende' diyen sahte hoca, yaşlı adama yapmadığını bırakmadı. Kendisinden 40 yaş küçük F.Y ile evlendirilen Yılmaz'ın dükkanları, arsaları ve evleri elinden gitti. M.S.'nin "sende büyü var" diyerek kendisine verdiği safran ve tuz dolu suyu içen Yılmaz, kolon kanserine yakalandı. İşte akılalmaz olayın detayları!

Haber 09-05-2022 10:29

Tüyler ürperten olay! Guardiola'ya maçta 'Şaman Büyüsü' yapıldı! İşte yaşananlar...

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde dramatik bir şekilde Real Madrid'e 3-1 kaybeden Manchester City kupanın dışında kaldı. Maç boyunca yakaladığı net şansları cömert bir şekilde harcayan İngilizler sahadan boynu bükük bir şekilde ayrıldı. Guardiola'nın Şampiyonlar Ligi laneti yine devam etti.

Spor 05-05-2022 10:45

Bahçelievler'deki asalı büyücü olayında yeni gelişme: Tek hatası...

Bahçelievler'de kavga eden taraflardan biri, karşı tarafından "asalı büyücü" tuttuğunu ve kendilerine saldırttığını iddia etmişti. Adliyeye taşınan "asalı büyücü" saldırısıyla ilgili suçlanan Abdülkadir Taymaz iddialara ilişkin yaptığı açıklamada "O saldırgan falan değildir. Tek hatası onun o sırada orada olması" dedi.

Haber 20-04-2022 13:44

Muğla'da büyü bahanesiyle dolandırıcılık yapan sanıklar için 84 yıla kadar hapis cezası istendi

Muğla'da "büyü" bahanesiyle dolandırıcılık yapan sanıklar için 84 yıla kadar hapis cezası istendi

Yurthaber 21-02-2022 19:10

Müge Anlı'da şoke eden büyü iddiaları! 'İç çamaşırını istediler'

Müge Anlı'nın programında gündeme gelen büyü iddiaları ağızları açık bıraktı. Uzun zamandır beklenen Gönül Taşan canlı yayına çıktı. Canlı yayında ismini vermek istemeyen bir kişi "Kardeşimin iç çamaşırını istediler 'bu sizi çözer' dediler. 10 yıl önce 100 lira para istediler, kardeşimin Almanya'da olduğunu duyunca da peşimizi bırakmadılar" diye konuştu. Taşan, hakkındaki iddialar sonrası yayını terk etti. İşte akıllara durgunluk veren olayın detayları!

Haber 10-02-2022 15:56

Dalış sırasında bulundu! Profesör, sosyal medyadan 'Bu büyü mü, bilen varsa yazsın' diyerek paylaştı

Antalya'da dalış sırasında denize poşetlenip atılmış bir şişenin içerisinden çıkan ve üzerinde saate benzeyen sembol ile yazıların bulunduğu kağıt parçası bulundu. Kağıt parçasını görünce neye uğradığını şaşıran Prof. Dr. Gökoğlu, o anları görüntüleyip sosyal medya hesabından paylaşarak "Bu büyü mü, bilen varsa yazsın" dedi.

Haber 02-01-2022 16:17

Seri kedi katili her yerde aranıyordu! Büyü iddiası: Yılan derisi, eşek kılı, deve tüyü, domuz yağı

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde 4 kedinin ayakları ve kafaları kesilerek telef edilmesine yönelik soruşturma kapsamında 1 kişi yakalandı. Kedileri büyü yapmak için öldürdüğü iddia edilen zanlının evinde yılan derisi, eşek kılı, deve tüyü, domuz yağı gibi malzemeler ele geçirildi. Son olarak zanlının sevk edildiği adliyede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

Haber 01-12-2021 17:55

Efsane mi, gerçek mi? Voodoo büyüsünü bularak büyük kitlelere ulaştıran büyücü: Marie Laveau

Voodoo bebeği ya da büyüsü pek çok film ve kitapta kullanılan bir unsurdur. Şehir efsanesi halinde yayılan Voodoo büyüsünün nasıl ortaya çıktığı veya kimin tarafından bulunduğu çok fazla kişi tarafından bilmiyor.

Trend 01-11-2021 11:07

Birçok hayvana ait kafatası, kemik ve uzuvlar var! Dünyanın en büyük büyü pazarı görenleri korkutuyor

Togo'nun başkenti Lome'de bulunan dünyanın en büyük büyü ve "Vudu" pazarı ziyaretçilerini hem şaşırtıyor hem de ürkütüyor.

Haber 28-10-2021 14:10

İstanbul'da villasının bahçesini sürerken buldu: Bize büyü yaptılar diye düşündük

İstanbul Pendik'te bir vatandaş, 2,5 yıldır yaşadığı villanın bahçesini sürerken gömülü silah ve şarjör bulunca şok yaşadı. Bulunan silah ve şarjör incelenmek üzere jandarma ekipleri tarafından alındı.

Haber 26-09-2021 12:06

Fethiye’de 'büyücü' operasyonu! Kadınları ‘cin çıkarma’ bahanesiyle taciz edip cinsel ilişki için zorlamış

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, kendisini 'din alimi' gibi tanıtarak, yardım almak için gelen kadınları ‘cin çıkarma’ bahanesiyle taciz edip, cinsel ilişkiye zorladığı tespit edilen Bahadır Koyuncu, mahkemece tutuklandı. Koyuncu'ya yardım ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan 2 şüpheli ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

Haber 25-09-2021 11:54

'Büyü' cinayetinde korkunç detay! Cebinden 100 kişilik ölüm listesi çıktı

Bursa’da kendisine büyü yaptığını düşündüğü arkadaşı Selahattin İskender’i (57) pompalı tüfekle öldüren Adem Karasaç (45), çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Karasaç’ın üzerinde, 100 kişinin adının yazılı olduğu bir liste bulunurken, bu kişilerin hepsini öldürmek istediğini söylediği öğrenildi.

Haber 04-08-2021 16:38

Akılalmaz vahşet! Kendisine büyü yaptığını düşündüğü arkadaşını tüfekle öldürdü

Bursa'da, Adem Karasaç (45), kendisine büyü yaptığını öne sürdüğü Selahattin İskender’i (57) pompalı tüfekle vurarak yaraladı. Bacağından vurulan İskender kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, polis şüpheli Karasaç’ı pompalı tüfekle yakalayarak gözaltına aldı.

Haber 02-08-2021 23:17

Dehşete düşüren olay! Bana büyü yaptınız dedi, kurşun yağdırdı

Zeytinburnu'nda, eşinden boşandıktan sonra "Bana büyü yaptınız, sizin yüzünüzden ayrıldım" diyerek komşusunun kapısını kurşunlayan eski komşu gözaltına alındı.

Haber 24-07-2021 14:57

İstanbul'da boşanmak isteyen eşi ve ailesine dehşeti yaşattı! Mahkemedeki sözleri 'pes' dedirtti

İstanbul Esenler'de boşanmak isteyen 35 yıllık eşi ile kayınvalidesini ve eşinin yengesini vurarak yaralayan Süleyman Kiraz, 80 yıl hapis cezası istemiyle yargılandığı davada kendisini, "Benim başıma bunları bizde büyü olduğunu söyleyen hoca açtı" diyerek savundu. Olaydan yaralı kurtulan Şengül Kiraz ise, "Silahı tutukluk yapmasa, evdeki herkesi kurşuna dizecekti" dedi.

Haber 16-06-2021 12:26

2300 yıllık büyü kavanozu: 55'ten fazla kişiyi felç etti!

Arkeologlar, Yunanistan'ın başkenti Atina'da bulunan 2300 yıllık seramik kavanozun, 55'i aşkın kişiyi felç edip öldürmek için hazırlanan bir "lanetin" parçası olduğunu düşünüyor.

Haber 01-06-2021 07:40

Aşk büyücüsü Sonay İncekara'ya 10 yıla kadar hapsi istemi

Sözde "aşk büyüsü" yaparak kadınları dolandıran ve 2018 yılında F serisi dolarla yakalanarak tutuklanan Sonay İncekara’nın hakkında aynı suçlarla yargılandığı davada savcı mütalaasını açıkladı. Savcı İncekara'nın ‘dini inanç ve duyguların istismarı suretiyle dolandırıcılık’ suçundan 3 yıldan 10 yıla kadar hapis cezasına çarptırılmasını talep etti.

Haber 18-05-2021 11:38

Dolandırıcılıktan 75 yıl hapis alan 'Cinci Hoca'ya, cinayete yardımdan da 24 yıl

Antalya'da, 'Sende ölüm büyüsü var' yalanıyla yüksek miktarda para karşılığı sözde 'cin çıkarma' seansları düzenleyerek, çok sayıda kişiyi dolandırdığı, 4 kişiye de cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla 75 yıl 3 ay hapis cezası alan Tali Yüksel Yeşilot, Karaman'ın Ermenek ilçesinde 5 kişiyi öldüren Hakan Narlı'ya 'yardım etme' suçundan da 24 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 26-04-2021 12:31

Kızını damdan atmaya kalkışan baba tutuklandı

Adana’da kendisine büyü yapıldığını öne sürüp tek katlı evinin damından kızını sarkıtınca gözaltına alınan Mustafa A. (51), tutuklandı.

Haber 16-04-2021 09:40

‘Onun kanı akarsa büyü bozulacak’ diye bağırıp kızını damdan atmaya kalktı

Adana’da kendisine büyü yapıldığını öne süren Mustafa A. (51), tek katlı evinin damına çıkıp, 4 yaşındaki kızı Ela’yı sarkıtarak aşağı atacağını belirtip, “Onun kanı akarsa büyü bozulacak” diye bağırdı. “Babacığım, ne olur beni atma” diye ağlayan minik Ela, dama çıkan dedesi tarafından kurtarılırken, Mustafa A., polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirilip gözaltına alındı.

Haber 14-04-2021 14:24

Erzurumspor-Beşiktaş maçı öncesi sosyal medyayı karıştıran görüntü

Bu akşam oynanacak Erzurumspor-Beşiktaş maçı öncesi bir Erzurumspor taraftarı, Kazım Karabekir Stadyumu'na giderek Beşiktaş maçı öncesi kale direği önünde galibiyet duası etti ve büyü yaptığı iddia edildi.

Spor 11-04-2021 16:59

Sosyal medyada 'büyü' çarptı! Tam 625 bin TL dolandırıldı

Beykoz’da sosyal medya üzerinden genç kadını, fal bakma vaadiyle 625 bin 650 lira dolandıran 3 kadın, “dini inanç ve duyguların istismarı suretiyle dolandırıcılık” suçundan 15’er yıla kadar hapis istemiyle hakim karşısına çıktı. Duruşmada savunma yapan sanıklardan biri, “Müştekiye terapi uyguladım. Yani kendi sorunlarını dinledim. Onu yönlendirdim, telkinlerde bulundum” diyerek kendini savundu.

Haber 23-03-2021 13:54

En çok vaka görülen Samsun’da akılalmaz olay! Koronavirüse karşı ‘muska’ türedi

Türkiye'de vaka sayısında 3 haftadır zirvede olan Samsun’da, kendisini din görevlisi olarak tanıtan kişilerin, koronavirüsten korunmak isteyen bazı vatandaşların duygularının suistimal ederek, para karşılığı 'koronavirüs muskası' yazdığını iddia edip dolandırdığı belirtildi. Bu muskaların son günlerde yayıldığını söyleyen Metafizik Uzmanı Beytullah Şentürk, “Dini suiistimal eden şarlatanlara pirim vermeyelim. Korona muskası diye bir şey yoktur” dedi.

Haber 23-03-2021 13:18