Cuma Hutbesi 2 Eylul 2022 Haberleri

SON DAKİKA | MSB acı haberi duyurdu! Yaklaşık 2 yıl sonra şehit oldu

Son dakika haberi: MSB Gölcük Tersanesi Komutanlığında 27 Eylül 2022 tarihinde geçirdiği kaza neticesinde yaralanarak hastaneye sevk edilen Por.Söz.Er Rıdvan Gürsoy, yaklaşık 2 yıldır yoğun bakım servisinde tedavi gördüğü hastanede yaşamını kaybederek 30 Nisan 2024 tarihinde şehit oldu.

Haber 2024-04-30 15:45:33

Cuma namazında Atatürk'e hakaret ederek büyük tepki çekmişti! Aldığı ceza belli oldu

Gayrettepe’de cuma namazı sırasında Atatürk’e dua edilmesine tepki gösterip Atatürk’e ve imama hakaret eden A.B.'nin cezası belli oldu. Beratını talep eden A.B, "2 ay cezaevinde tek başıma kaldım. Bu eylemim için yeterince ceza aldığımı düşünmekteyim." dese de 3 yıl 9 ay hapis cezası almaktan kurtulamadı.

Haber 2024-04-25 15:56:24

Tarihte böylesi görülmedi! Dünyayı şaşkına çeviren açıklama: İran'a İHA'ları çocuklar mı gönderdi?

Cuma sabahı tüm dünya yeni bir haberle uyandı. İsrail'in İran'a İHA'larla saldırması misilleme olarak değerlendirildi ve gözleri yeniden Orta Doğu'ya çevirdi. İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan, İsrail’in İran’a saldırısına yönelik açıklamaları ise duyanları şaşkına çevirdi. İranlı bakan, "Dün gece İsfahan’da yaşananlar bir saldırı değildi. Kullanılan İHA'lar ülkemizde çocukların oynadığı 2 veya 3 oyuncak mini drona benziyordu" dedi.

Haber 2024-04-20 12:40:33

Tarla için kardeşini öldüren şüpheli 2 yıl sonra yakalandı

Niğde’nin Altunhisar ilçesine bağlı Keçikalesi beldesinde 2022 yılında tarla anlaşmazlığı yüzünden kardeşini öldürüp olay yerinden firar eden şahıs, jandarma ekipleri tarafından 2 yıl aradan sonra saklandığı yerde yakalandı.

Yurthaber 2024-04-15 15:56:50

Diğer Haber Etiketleri

son dakika şehit msb Cuma namazı hakaret İran İsrail dron İHA Niğde Muğla kaza Euro ağız ve diş sağlığı Karabük muayene kanser kolon kırmızı et Ukrayna Rusya Vladimir Zelenskiy Cuma Hutbesi engelli İstanbul Havalimanı işaret dili kredi kartı okul Şanlıurfa tatil bebek Ordu yayın akışı bugün yayın akışı tüm kanallar show Kanal D atv star TRT 1 FOX TV8 Bim bim aktuel bim aktüel katalog bim aktüel kataloğu bim aktüel ürünler bim aktüel ürünler katalogu bim aktüel ürünleri bim bu hafta bim de bu hafta lokanta Adana cinayet Mardin emekli zammı kadın cinayeti da, iyet verildi yapılan açıklama yaşında Almanya Bundesliga hertha berlin ölüm fenerbahçe sezon dusan tadic hapis cezası mahkeme Gelir Vergisi cuma hutbesi konusu diyanet Bolu Tanju Özcan emircan iğrek konser yılbaşı ağacı asgari ücret 2022 asgari ücret 2022 belli oldu mu asgari ücret 2022 brüt brüt asgari ücret 2022 yeni asgari ücret 2022 cuma namazı kılınışı istanbul cuma namazı ankara cuma namazı izmir cuma namazı cuma vakti cuma saati resimli cuma mesajları cuma mesajları cuma mesajları resimli ak dakika haberleri n dakika haberleri a milli takım euro 2024 kura çekimi Son depremler son dakika deprem az önce deprem mi oldu afad son depremler kandilli son depremler cuma namazı saat cuma namazı nasıl kılınır cuma namazı kaç rekat öğretmenler günü şiiri Öğretmenler Günü 24 kasım öğretmenler günü cuma namazı nasıl kılınır resimli Altın altın fiyatları İslam Memiş islam memiş son dakika gram altın çeyrek altın

Muğla'da kamyonet ile otomobil çarpıştı! 2 sağlık çalışanı hayatını kaybetti

Muğla'nın Menteşe ilçesinde kamyonetle çarpışan otomobilde, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli sağlık çalışanları Cuma Arat ile Havva Kaplan, yaşamını yitirdi, kamyonetteki 3 kişi yaralandı.

Haber 06-04-24 01:05

1 euro 34 TL’yi aştı! Döviz kurlarında ilk kez oldu, rekor… Gelecek hafta bu üç güne dikkat!

Döviz kurları yükselişine hız verdi. Dolar geçtiğimiz hafta yüzde 1,5’e yakın değer kazanırken, en kritik atak euro/TL’den geldi. Haftayı 34 TL seviyesine yakın kapatan euro 2 Mart Cumartesi piyasaların kapalı olduğu günde 34,10 TL’yi görerek rekor kırdı. Salı, Perşembe ve Cuma günlerine dikkat! İşte güncel döviz kurları ile haberin detayları…

Finans 02-03-24 14:47

Karabük'te Aile Diş Hekimliği uygulamasıyla 2 bin 272 çocuk muayene edildi

Sağlık Bakanlığınca "Aile Diş Hekimliği" modelinin hayata geçirildiği pilot illerden Karabük'te Ağustos 2022'den bu yana 2 bin 272 çocuk muayene edildi.

Yurthaber 01-03-24 10:00

İhtiyaç fazlası tüketildiğinde kanser riskini artırıyor! DSÖ'ye göre en fazla 2. ölüm nedeni... Erkeklerde daha sık görülüyor

DSÖ'ye göre kalp ve damar hastalıklarından sonra en fazla ölüm nedeni kolon kanseridir. Türkiye’de 2022 verilerine göre yılda 22 bin kişiye kolon kanseri tanısı konulmaktadır bunların yaklaşık 12 bini vefat etmektedir. Genel Cerrahi ve Gastroenteroloji Cerrahisi Uzmanı Dr. Mehmet Güzel, kırmızı etli ürünlerden uzak durulması gerektiğini belirterek ihtiyaç fazlası tüketimin kalın bağırsak kanseri riskini arttırdığını söyledi.

Haber 26-02-24 12:19

Ukrayna lideri Zelenskiy Bizim için büyük bir kayıp diyerek açıkladı: Rusya ile savaşta en az 31 bin askerimiz öldü

Rusya'nın Ukrayna'ya 24 Şubat 2022'de başlattığı savaşta 2 yıl geride kalırken, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Kiev’de basın toplantısı düzenleyerek devam eden savaşa dair açıklamalarda bulundu. Zelenskiy, Rusya-Ukrayna Savaşı’nda bugüne kadar en az 31 bin Ukraynalı askerin hayatını kaybettiğini açıklayarak "Bu bizim için büyük bir kayıp" ifadelerini kullandı.

Haber 25-02-24 20:22

İstanbul Havalimanı'nda engellilere işaret diliyle cuma hutbesi okunması uygulaması başlatıldı

İstanbul Havalimanı'nda, işitme engelli yolcu ve çalışanlara yönelik işaret diliyle cuma hutbe çevirisi uygulaması hayata geçirildi.

Yurthaber 23-02-24 15:59

Kredi kartı düzenlemesinde kritik gün ve saat belli oldu! Gecikme ve faiz oranı, asgari ödeme tutarı… 2 formül gündemde: ‘20 bin TL altında...'

Kredi kartı düzenlemesi için Merkez Bankası’nın çalışmaları devam ederken yapılacak düzenlemelere ilişkin belirsizlik sürüyor. Kredi kartlarına ilişkin en kritik gün ise 22 Şubat Perşembe saat 14.00! Merkez Bankası’nın kredi kartı faizleri için değişiklik yapıp yapmayacağı belli olacak. Uzmanlar, “4 aydır dokunulmayan kredi kartı gecikme ve faiz oranları, Haziran 2022’den beri dokunulmayan asgari ödeme tutarları düzeltilirse zaten sıkılaştırma sağlanmış olacak” diyor.

Finans 20-02-24 07:50

Şanlıurfa'da 2 ilçenin kırsal mahallelerinde eğitime 1 gün ara verildi

Şanlıurfa'nın merkez Haliliye ve Eyyübiye ilçelerinde sağanak sonrası yaşanan taşkın nedeniyle ilçe genelindeki kırsal mahallelerde eğitime 16 Şubat Cuma günü ara verildi.

Yurthaber 16-02-24 07:42

2 günlük bebeğini öldürüp toprağa gömmüştü! Cani kadın 'pes' dedirtti: 'İleri derecede çürüme' detayı

Evlilik dışı ilişkisinden bebek dünyaya getirdi, 2 gün sonra öldürüp fındık bahçesine gömdü! Bilge Çapa (28) adlı kadın Ordu'da 2022'de işlediği vahşeti itiraf ettiğinde herkesin kanını dondurmuştu. Bugün yedinci kez hakim karşısına çıkan Çapa, "Hiçbir şey yapmadım. Masumum" sözleriyle 'pes' dedirtti. İşte Bilge Çapa hakkında istenen ceza...

Haber 06-02-24 12:23

TV yayın akışı 2 Şubat 2024 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

2 Şubat 2024 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 26 Ocak 2024 Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, Ateş Kuşları, Yalı Çapkını, Hara, Gaddar ve O Ses Türkiye Kolaj programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 02-02-24 07:23

BİM'e airfryer ve robot süpürge geliyor! İşte 2 Şubat Cuma BİM Aktüel Kataloğu indirimli ürünleri

BİM Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu yayınlandı. Bu hafta da dolu dolu olan Katalog'ta uygun fiyatlarıyla dikkat çeken robot süpürgeden airfryera pek çok ürün bulunuyor. İşte alışveriş severlerin heyecanla beklediği 2 Şubat Cuma tarihli BİM Aktüel Kataloğu!

Haber 01-02-24 18:37

O lokantalar artık yok! 2 yılda binlercesi kapandı: Pandemiden sonra sektörün yarası kanamaya devam ediyor

2022-2023 yıllarını en zor geçiren işletmeler lokantalar ve seyyar yemek hizmetleri oldu. 2 yılda 4 bine yakın lokanta kapanmak durumunda kaldı. Böylece kapanan şirketler arasında lokantaların oranı da yükseldi.

Finans 28-01-24 16:19

PKK talimatıyla orman yakan terörist için biri ağırlaştırılmış 2 kez müebbet istemi

Adana'da terör örgütü PKK'nın talimatıyla 2022'de iki farklı noktada orman yangını çıkardığı gerekçesiyle tutuklanan PKK'lı terörist ile onun keşif ve eylem çalışmaları için örgüte fon topladıkları iddia edilen 11 sanık hakkında dava açıldı.

Yurthaber 23-01-24 11:49

2 gün önce doğum yapan eşini 17 kez bıçaklayarak katletmişti! İfadesi ortaya çıktı

Mardin'de cuma günü bir kız çocuğu dünyaya getiren Vafta Ecevit'i (25), taburcu olduğu pazar günü 17 kez bıçaklayıp öldüren eşi Mehmet Şiyar Ecevit'in (28) ifadesi ortaya çıktı. Ecevit ifadesinde, olaydan önce eşi ile tartıştığını, ardından evden çıkarak uyuşturucu madde kullandığını, eve geri döndüğünde ise tartışmanın devam ettiğini söyledi. Olay anında kendini kaybettiğini ve ne yaptığının bilincinde olmadığını iddia eden Ecevit, pişman olduğunu ifade etti. İşte detaylar...

Haber 23-01-24 10:30

Milyonlar pür dikkat! Emekliye ek zam düzenlemesi bugün Meclis’te: Memur emeklisine iki, SSK Bağ-Kur’a tek fark

Meclis, bugün emekliye ek zam için mesai yapacak. En düşük emekli maaşını 10 bin liraya çıkaracak ve 5 puanlık refah payı ile zamda oranı yüzde 42,6’ya çekecek düzenleme sonrası gözler SGK emekli maaşı ödeme takvimine çevrilecek. Sürecin Cuma gününe kadar tamamlanması beklenirken, emekli kök maaş zamları yeni rakamlar ile e-Devlet’e yansıyacak. Fark ödemeleri ise Şubat ayı başına kadar yapılacak. Takvim böyle işlerse emekli Sandığı emeklileri için 2 aylık maaş farkı alma durumu oluşacak.

Finans 23-01-24 08:07

Kan donduran cinayet! 2 gün önce doğum yapan eşini, 17 bıçak darbesiyle katletti

Mardin’in Artuklu ilçesi kırsal Dara Mahallesi’nde cuma günü kız çocuğu dünyaya getiren Vafta Ecevit (25), dün taburcu edildikten sonra evde eşi Şiyar Ecevit (28) tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Vafta Ecevit toprağa verilirken, eşini 17 bıçak darbesiyle öldüren Şiyar Ecevit gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Baro Başkanı Avukat İsmail Elik, "Kadın henüz cuma günü doğum yapmış, muhtemelen adam madde bağımlısı ve madde kullanarak bu cinayeti gerçekleştirdi” dedi. İşte detaylar...

Haber 22-01-24 14:59

Almanya'nın en köklü kulüplerinden Hertha Berlin ölüm haberiyle sarsıldı! Başkan Kay Bernstein hayatını kaybetti

Almanya Bundesliga 2'de mücadele eden, Almanya'nın en köklü kulüplerinden olan Hertha Berlin şoke eden bir ölüm haberiyle sarsıldı. Hertha Berlin'in 2022 yılında seçilen kulüp başkanı Kay Bernstein'in hayatını kaybettiği öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 16-01-24 17:03

Mahkeme kararını verdi, Fenerbahçe'nin yıldızı Dusan Tadic'e saldıran 2 kişiye hapis cezası!

Fenerbahçe'nin yıldızı Dusan Tadic, 2022 yılında Hollanda ekibi Ajax'da forma giydiği sırada 2 kişinin saldırısına uğramış ve hafif şekilde yaralanmıştı. Olayın ardından yakalanan iki kişi için mahkeme kararını verdi. İşte detaylar...

Spor 03-01-24 16:47

Son dakika | Rekor Selçuk Bayraktar'ın! Koç ailesinden isimler de listede: 2022 vergi rekortmenleri belli oldu

Son dakika haberi: 2022 gelir vergisi rekortmeni belli oldu. Türkiye genelinde milyonlarca vergi mükellefi arasından en fazla vergi tahakkuk eden mükellef Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar oldu. Koç ailesinden 2 isim ise listede ilk 10 sırada yer aldı.

Finans 03-01-24 10:37

CUMA HUTBESİ KONUSU 29 ARALIK 2023: Cuma hutbesi konusu nedir? Diyanet açıkladı!

Cuma hutbesi konusu Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından PDF dosyası, Word belgesi ve MP3 olarak yayımlandı. Bugün İstanbul'da cuma namazı saat 13:11'de, Ankara'da 12.55'te, İzmir'de 13.55'te kılınacak. Birçok kişi internette, "29 Aralık 2023 cuma hutbesi nedir?" sorusuna yanıt arıyor. İşte cuma hutbesi konusu ve tam metni...

Haber 29-12-23 11:38

Ulusal yas çağrıları yükselirken Bolu'da harekete geçildi: Kentte yas ilan edildi, yılbaşı konseri iptal edildi

Cuma ve cumartesi günleri peş peşe aldığımız şehit haberleri sonrası ulusal yas ilan edilmesi çağrıları yükselmişti. Özellikle Suudi Arabistan Kralının ölümü ve Gazze'de yaşananlar nedeniyle yas ilan edilmesini hatırlatanlar, 2 günde 12 şehit haberinin ardından yas ilan edilmemesi nedeniyle tepkiliydi. Bolu'da 7 günlük yas ilan edildi, yılbaşı konseri iptal edildi.

Haber 25-12-23 16:23

2022 asgari ücreti: Asgari ücret 2022'de ne kadardı?

Türkiye'de asgari ücrete her sene 1 veya 2 defa zam yapıldığı bilinir. 2022 senesi ise asgari ücrete 2 defa zam yapılan dönemlerden birini temsil eder. Dolayısıyla asgari ücretin net ve brüt tutarının 2022 senesinin ilk yarısı ile ikinci kısmında kaç Türk lirası olduğu detaylı olarak açıklanmalıdır. Bu sayede yine aynı senede brüt asgari ücrete yansıyan SGK primi ile işsizlik sigortası tutarının kaç TL olduğu da anlaşılacaktır. Peki asgari ücret 2022'de ne kadardı?

Finans 23-12-23 15:25

CUMA HUTBESİ KONUSU 22 ARALIK 2023! Diyanet cuma hutbesi TAM METNİ PDF TIKLA İNDİR!

Cuma hutbesi konusu 22 Aralık 2023 tarihinde arama motorların en çok sorgulanan konu başlıkları arasında yer alıyor. Hutbe Diyanet tarafından geçtiğimiz hafta "Adalet: Her Hak Sahibine Hakkını Vermek" olarak belirlenmişti. Bugün birçok kişi camilere gidecek. Eller semaya uzanacak, dualar edilecek. Peki, cuma hutbesi konusu ne oldu? İşte Diyanet 22 Aralık 2023 cuma hutbesi...

Haber 22-12-23 11:52

CUMA NAMAZI SAATLERİ 22 ARALIK 2023: Cuma namazı saat kaçta, kaç rekat? İstanbul, Ankara, İzmir dahil il il cuma saatleri

Cuma namazı saatleri vatandaşlar tarafından merak edildi. Diyanet cuma hutbesi konusu "Müminlerin ebedi yurdu, cennet" olarak açıkladı. İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlerde yaşayan vatandaşlar başta olmak üzere birçok kişi arama motorlarında "Cuma namazı saat kaçta, kaç rekat?" gibi sorulara yanıt arıyor. İşte, 81 il için 22 Aralık 2023 cuma namazı saatleri...

Haber 22-12-23 11:50

Cuma hutbesi konusu ne oldu? Diyanet açıkladı! 22 Aralık 2023 Cuma hutbesi konusu tam metni...

Cuma hutbesi konusu Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından açıklandı. Cuma hutbesi konusu geçtiğimiz hafta "Adalet: Her Hak Sahibine Hakkını Vermek" olarak belirlenmişti. Diyanet'ten açıklama geldi. Peki, 22 Aralık 2023 cuma hutbesi konusu ne oldu?

Haber 22-12-23 11:47

CUMA NAMAZI KILINIŞI: Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat, hangi dualar edilir? Diyanet Ankara, İzmir, İstanbul 15 Aralık 2023 cuma vakitleri!

Cuma namazı kılınışı, bugün (15 Aralık 2023) öğle vakti camiye gidecek olan vatandaşlar tarafından merak edildi. Cuma hutbesi konusu da Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 'Adalet: Her hak sahibine hakkını vermek!' olarak açıklandı. Cuma günü cemaat ile cuma namazı kılınması farz kılınmıştır. Peki, Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? İşte, İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere 81 il için cuma vakitleri ve Diyanet'e göre adım adım cuma namazı kılınışı...

Haber 15-12-23 11:52

CUMA NAMAZI SAAT KAÇTA? Diyanet açıkladı! 15 Aralık 2023 İstanbul, Ankara, İzmir dahil il il cuma namazı saatleri...

Cuma namazı saatleri İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirler başta olmak üzere 81 il için Diyanet tarafından yayımlandı. Cuma hutbesi konusu Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 'Adalet: Her hak sahibine hakkını vermek' olarak açıklandı. Cuma günü cemaat ile namaz kılınması farz kılınmıştır. Bugün birçok kişi camilere gidecek. Eller semaya kalkacak, dualar edilecek. Peki, 15 Aralık 2023 cuma namazı saat kaçta kılınacak? İşte 81 il için 15 Aralık 2023 cuma namazı saatleri...

Haber 15-12-23 11:50

15 ARALIK 2023 CUMA HUTBESİ KONUSU! Cuma hutbesi konusu ne oldu? Diyanet açıkladı!

Cuma hutbesi konusu ile ilgili açıklama geçtiğimiz gün Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yapıldı. Bughün birçok kişi camilere gidecek. Eller semaya kalkacak, dualar edilecek. Geçtiğimiz hafta cuma hutbesi konusu "Biz, Tek Bir Ümmetiz" olarak belirlenmişti. İşte, 15 Aralık cuma hutbesdi konusu...

Haber 15-12-23 11:48

RESİMLİ CUMA MESAJLARI 15 ARALIK 2023: Instagram ile WhatsApp'a özel anne, baba ve eş için çiçekli, güllü, ayetli, resimli cuma mesajları

Cuma mesajları, Instagram ve WhatsApp üzerinden bu mübarek günü anımsatmak isteyen vatandaşlar tarafından sevdiklerine gönderilecek. Resimli cuma mesajları ile 'Hayırlı cumalar!' sözlerini sizler için derledik. Bugün birçok kişi camilere gidecek. Eller semaya uzanacak, dualar edilecek. Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü cuma hutbesi konusunu "Adalet: Her Hak Sahibine Hakkını Vermek!" olarak belirledi. İşte 15 Aralık 2023'e özel en yeni resimli cuma mesajları...

Haber 15-12-23 11:47

EN YENİ RESİMLİ CUMA MESAJLARI 8 ARALIK 2023: Instagram ve WhatsApp için giderli, farklı, ayetli, sözlü ve resimli cuma mesajları BURADA!

Cuma mesajları bugün (8 Aralık 2023) Instagram ve WhatsApp başta olmak üzere birçok uygulamada paylaşılacak. Resimli cuma mesajları giderli, farklı, ayetli, sözlü seçenekleriyle internette yerini aldı. Öte yandan Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü cuma hutbesi konusu "Biz, tek bir ümmetiz" olarak belirledi. İşte 8 Aralık 2023 tarihine özel en yeni ve en güzel cuma mesajları...

Haber 08-12-23 11:37

DİYANET CUMA HUTBESİ 8 Aralık 2023! Cuma hutbesi konusu ne oldu? Diyanet İşeri Başkanlığı yayımladı

Cuma hutbesi konusu bugün vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Cuma hutbesi konusu Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından WORD belgesi, PDF dosyası ve MP3 olarak yayımlandı. Birçok kişi internette "8 Aralık 2023 cuma hutbesi konusu ne oldu?" sorusuna yanıt arıyor. İşte merak edilenler...

Haber 08-12-23 11:03

Son dakika: Herkesin aklına EURO 2008 geldi! İşte A Milli Takımımızın EURO 2024'teki rakipleri

Son dakika haberleri: EURO 2024 Elemeleri D Grubu'nu liderlik koltuğunda tamamlayan A Milli Takımımız, organizasyona 2. torbadan katılma hakkı kazanmıştı. 14 Haziran Cuma günü başlayacak olan turnuva öncesi kura çekimi gerçekleşti. Bugün TSİ 20.00'de başlayan olan kura çekimiyle rakiplerimiz de belli oldu.

Spor 02-12-23 20:49

SON DEPREMLER LİSTESİ 2 ARALIK 2023: Az önce deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler

Son depremler listesi 2 Aralık 2023 cumartesi gününün en çok araştırılan konu başlıkları arasında yer alıyor. 24 Kasım 2023 Cuma günü Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından paylaşılan veriler sarsıntı hisseden vatandaşlar tarafından inceleniyor. Peki, deprem mi oldu, nerede, kaç büyüklüğünde? İşte 2 Aralık 2023 Cumartesi günü Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından paylaşılan son depremler listesi...

Haber 02-12-23 17:01

CUMA HUTBESİ 1 ARALIK 2023! Diyanet Cuma hutbesi konusunu açıkladı: İnsan Özü İtibariyle Değerlidir

Cuma hutbesi konusu vatandaşlar tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. Cuma hutbesi konusu Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından PDF dosyası, Word belgesi ve MP3 olarak yayımlandı. Hutbe konu başlığı gçtiğimiz hafta "İslam, Şefkat ve Merhameti Emreder" olarak belirlenmişti. 1 Aralık 2023 cuma hutbesi konusu ise "İnsan Özü İtibariyle Değerlidir" oldu.

Haber 01-12-23 12:09

DİYANET CUMA NAMAZI SAATLERİ 1 ARALIK 2023! Cuma namazı saat kaçta? İstanbul, Ankara, İzmir cuma vakitleri

Cuma namazı saatleri internette araştırılıyor. Cuma hutbesi konusu Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 'İnsan, özü itibariyle değerlidir' olarak açıklandı. Cuma günü cemaat ile cuma namazı kılınması farz kılınmıştır. İşte, İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere il il 1 Aralık 2023 cuma namazı saatleri...

Haber 01-12-23 12:07

DİYANET CUMA HUTBESİ 24 KASIM 2023! Cuma hutbesi konusu ne oldu? Diyanet yayımladı

Cuma hutbesi konusu ile ilgili son dakika açıklaması Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yapıldı. 24 Kasım 2023 cuma hutbesi konusu vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Birçok kişi bugün camilere gidecek. Eller semaya kalkacak, dualar edilecek. Peki, 24 Kasım 2023 cuma hutbesi konusu ne oldu?

Haber 24-11-23 11:43

RESİMLİ CUMA MESAJLARI 24 KASIM 2023: Anne, baba ve eşe en yeni, farklı, dualı, hadisli ve resimli cuma mesajları TIKLA İNDİR!

Resimli cuma mesajları, bir cuma gününde daha en çok araştırılan konu başlıkları arasında yer alıyor. Öte yandan Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü cuma hutbesi konusunu "İslam, Şefkat ve Merhameti Emreder" olarak belirledi. Anne, baba, eş veya sevgili için hadisli, komik, en güzel, en yeni, resimli cuma mesajları ile sözlerini sizler için derledik. İşte 24 Kasım 2023'e özel en yeni ve en güzel resimli cuma mesajları...

Haber 24-11-23 11:39

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ ŞİİRLERİ 2023: İlkokul, ortaokul ve lise için 2,3,4 kıtalık yeni, etkileyici, kısa ve uzun Öğretmenler Günü şiirleri

Öğretmenler Günü şiirleri 24 Kasım'da öğrencilerin gündeminde yer aldı. İlk kez 1981 yılında kutlanan bu önemli gün, bu yıl cuma gününe denk geldi. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, öğretmenlere "Yeni nesil sizlerin eseri olacaktır" demiştir. İlkokul, ortaokul ve lise için en güzel 24 Kasım Öğretmenler Günü şiirlerini sizler için derledik. İşte en güzel ve en yeni 2, 3 ve 4 kıtalık 24 Kasım Öğretmenler Günü şiirleri...

Haber 24-11-23 09:52

CUMA HUTBESİ 17 KASIM 2023! Diyanet cuma hutbesi konusunu açıkladı: İman, ibadet ve ahlak bütünlüğü

Cuma hutbesi konusu vatandaşlar tarafından merak edildi. Konuya dair açıklama Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yapıldı ve hutbe PDF dosyası, WORD belgesi ve MP3 olarak yayımlandı. Peki, cuma hutbesi konusu ne oldu? İşte 17 Kasım 2023 cuma hutbesi konusu ve tam metni...

Haber 17-11-23 08:06

Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Diyanet İşeri Başkanlığı'na göre adım adım cuma namazı kılışı

Cuma namazı kılınışı, bugün öğle vakti camiye gidecek olan vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Cuma hutbesi konusu Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açıklanıyor. Cuma günü cemaat ile cuma namazı kılınması farz kılınmıştır. Peki, Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? İşte, Diyanet'e göre adım adım cuma namazı kılınışı...

Haber 10-11-23 12:02

CUMA HUTBESİ KONUSU 10 KASIM 2023! Diyanet cuma hutbesi konusu: Azim ve gayret sahibi bir mümin olabilmek

Cuma hutbesi konusu merak edildi. Geçtiğimiz hafta konu başlığı Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından "Zulme Rıza Göstermek Zulümdür" olarak belirlenmişti. Peki, cuma hutbesi konusu ne oldu? İşte 10 Kasım 2023 cuma hutbesi konusu ile ilgili ayrıntılar...

Haber 10-11-23 12:02

CUMA HUTBESİ 3 KASIM 2023! Diyanet cuma hutbesi konusu: Zulme rıza göstermek zulümdür

Cuma hutbesi konusu Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından WORD belgesi, PDF dosyası ve MP3 olarak yayımlandı. Diyanet'in yaptığı açıklamaya göre bugün cuma namazı İstanbul'da 12:53'te, Ankara'da 12:37, İzmir'de 13.00'te kılınacak. Peki, Cuma hutbesi konusu ne oldu? İşte 3 Kasım 2023 cuma hutbesi konusu....

Haber 03-11-23 11:57

CUMA NAMAZI NASIL KILINIR, kaç rekat? Diyanet 3 Kasım 2023 cuma saatleri ve cuma namazı kılınışı!

Cuma namazı kılınışı internette araştırılıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü Cuma hutbesi konusunu "Zulme rıza göstermek zulümdür" olarak belirledi. Cuma namazı nasıl kılınışı ile ilgili detaylara haberimizde ulaşabilirsiniz. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere il il 3 Kasım 2023 cuma vakitleri ile cuma namazı kılınışı hakkında bilgiler...

Haber 03-11-23 11:39

RESİMLİ CUMA MESAJLARI 3 KASIM 2023: Anne, baba ve eş için WhatsApp ile Instagram'a özel en güzel, resimli cuma mesajları BURADA!

Cuma mesajları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Diyanet 3 Kasım 2023 cuma hutbesi konusunu "Zulme rıza göstermek zulümdür" olarak belirledi. Birçok kişi WhatsApp, Instagram ve Facebook üzerinden anne, baba, eş, sevgili ya da arkadaşı için paylaşımda bulunacak. Biz de en yeni, değişik, şık ve resimli cuma mesajları ile sözlerini sizler için derledik. İşte 3 Kasım 2023 tarihine özel en güzel ve en yeni cuma mesajları...

Haber 03-11-23 11:37

Altın için uzman isimden kritik uyarı! O tarihi işaret etti: Çok dikkat edin!

Altın fiyatları merak edildi. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş çarpıcı bir uyarıda bulundu. Uzman isim, cuma günü yaşanabileceklere değinip 'Kasım ayı kazanma değil, batma ayı' açıklamasını hatırlattı. Peki, bugün tam, yarım, cumhuriyet, çeyrek, gram altın fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte 2 Kasım 2023 Perşembe günü altın fiyatlarında son durum...

Finans 02-11-23 13:52